PDA

View Full Version : "Το Νησί"

Σελίδες : 1 [2]

faraway
13/10/2010, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
Ο καθενας μπορει να παρακολουθησει αυτο που τον ενδιαφερει.
Σταθηκες στα επιμερους του σκεπτικου μου για να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα φιλτατε ,
το δραμα,η βια,η απογνωση και πολλα αλλα ,σιγουρα δεν χρειαζονται δεκαπεντε κλικ του στοπ υποφωτισμο για να σε κανουν να νιωσεις .
Εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο ομως ,οτι ειναι ωμα και αγρια και στην συγκεκριμενη περιπτωση,
ενω το νησι ηταν τοπος εξοριας ,οπως το παρουσιαζουνε μοιαζει με προορισμο διακοπων.
Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της σειρας ,απλα δεν εχει να μου προσφερει κατι σαν αντιδωρο,
για τον χρονο που θα της διαθεσω.

στάθηκα σε αυτά που έγραψες , και αυτά που διάβασα , δεν σε έχω δίπλα για να καταλάβω το βάθος της σκέψης σου .

σαφέστατα κατά τη γνώμη μου το ανάλογο είδος χρειάζεται και τον ανάλογο φωτισμό και την ανάλογη φωτογραφία ...κτλ

η ουσία της σπιναλόγγας είναι πως από νησί εξορίας μετατράπηκε σε νησί αναγέννησης , όπου αυτοί οι άνθρωποι παρά τις δυσκολίες τους κατάφεραν να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν μία λειτουργική κοινωνία .

....αυτό διαπραγματεύεται η σειρά παράλληλα με έννοιες όπως ο ρατσισμός , ο φόβος , η άγνοια ...κτλ

Δεν είναι απαραίτητο ότι θέαμα βλέπουμε να μας προσφέρει αντίδωρο , μπορεί να το βλέπουμε μόνο και μόνο καμιά φορά για να ταξιδέψουμε και να ξεχάσουμε έστω και για μία ώρα τα προβλήματα μας !!!

el_hymador
13/10/2010, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
στάθηκα σε αυτά που έγραψες , και αυτά που διάβασα , δεν σε έχω δίπλα για να καταλάβω το βάθος της σκέψης σου .

σαφέστατα κατά τη γνώμη μου το ανάλογο είδος χρειάζεται και τον ανάλογο φωτισμό και την ανάλογη φωτογραφία ...κτλ

η ουσία της σπιναλόγγας είναι πως από νησί εξορίας μετατράπηκε σε νησί αναγέννησης , όπου αυτοί οι άνθρωποι παρά τις δυσκολίες τους κατάφεραν να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν μία λειτουργική κοινωνία .

....αυτό διαπραγματεύεται η σειρά παράλληλα με έννοιες όπως ο ρατσισμός , ο φόβος , η άγνοια ...κτλ

Δεν είναι απαραίτητο ότι θέαμα βλέπουμε να μας προσφέρει αντίδωρο , μπορεί να το βλέπουμε μόνο και μόνο καμιά φορά για να ταξιδέψουμε και να ξεχάσουμε έστω και για μία ώρα τα προβλήματα μας !!!

Ναι, αλλα τα λεφτα για το νοικι παλι θα τα χρωστας και μετα το τελος της σειρας :lol: :lol:

faraway
13/10/2010, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι, αλλα τα λεφτα για το νοικι παλι θα α χρωστας και μετα το τελος της σειρας :lol: :lol:

αυτό εννοείτε ....:lol: :lol:

αλλά το χρώσταγα και πριν τη σειρά ....:rotflmao:

el_hymador
13/10/2010, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
αυτό εννοείτε ....:lol: :lol:

αλλά το χρώσταγα και πριν τη σειρά ....:rotflmao:

αφοπλιστικη απαντηση!

:lol: :lol: :wave2:

ermiss
13/10/2010, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
diladi re xazemene to na ksilosis tin kerea ke na tin exis mono gia o8oni opote goustaris esi den pezi prepi sony ke kala:lol:
na vlepis kapio programa

pane xese re asta diala vlakentie
pou nomizis oti dia8etis ke pnevma xorto radiki gladiole

oust
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ta idia lene kai oi xortofagoi gia tous kreatofagous re :wave2: :wave2: