View Full Version : Mεγάλα streetfighters: Ποιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί;
nikos force
13/10/2010, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το Ducati Streetfighter επίσης δεν μου αρέσει καθόλου... αισθητικά... τόσο πολύ που μου είναι αδιάφορο αν έχει εκπληκτικό στήσιμο ή κινητήρα κλπ
δεν το εχω οδηγησει ουτε εγω το ντουκατι αν και πολυ θα ηθελα ...παντως οταν εμφανιστηκε , ο κολλητος μου δουλευε σε dealership ντουκατι στο νταλλας και μαζεψανε μπολικα γυμνουλια και τα βαλανε σε μια πιστουλα ...
οι εντυπωσεις (οι πραγματικες) ηταν μετριες σε σχεση με το τουονακι και τον αγγλο ...
ιως τα 20.000 και τα ολινια και τα μονομπλοκια να δινουν το κατιτις στον ψυχολογικο παραγωντα , αλλα στην ουσια , ισως να ειναι μονο μπλιν μπλιν ...
ένα αμερικάνικο περιοδικό είχε συγκρίνει το τουόνο και το στριτφαιτερ όταν είχε πρωτοβγεί.
αν εξαιρεθεί ο μοτέρ όπου ήταν καλύτερο του ντουκάτι, σε όλους τους άλλους τομείς το τουόνο το χαν βγάλει πρώτο
nikos force
13/10/2010, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
No mate....
μα σου λεω δεν το ειχα προσεξει-ενδιαφερθει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
στο εν λόγω ''ψηφοδέλτιο'' λειπουν δύο σημαντικοι διεκδικητες - θεωρω - ως προς την ανάδειξη της most liked naked, οπως το mv brutale 1090rr κ benelli tnt...ούτε σε τιμη απέχουν απ' την ομοιως δυσθεωρητη streetfighter, ούτε βεβαια κ σε εξωτικη ομορφια, επιδοσεις, περιφερειακα καλουδια....λιγο που googl-αρισα στο mcn εχει τις προαναφερθεισες σε μεταξυ τους διαμαχη κ συγκεκριμένα αναδεικνυεται το 1090rr συνολικα ως καλυτερη απ' την ducati, χωρις να θελω να μειωσω την εγνωσμενη αξια της......:a13:
speed triple..μακραν the best!!:a23:
No mate....
Το factory του Μπάμπη έχει. Δεν έχει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Το factory του Μπάμπη έχει. Δεν έχει? :nono:
devil's animal
13/10/2010, 21:07
δεν παιζεται λεμε ρε η κακια του....:smokin:
και το μονομπρατσο ειναι....:a8:
214578
No mate....
αμα βαλεις και μια αΧτινικη θα δεις τι παει να πει φρενα :D :smokin: :smokin: :smokin:
σοβαρα, μεταχειρω παιζουν σε πολυ καλες τιμες...και με κατοσταρικο βρισκεις...
κατα συμπτωση, ειδα σηνυχτα στη Βουλιαγμενης αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/810453/
Η συμπτωση εγκειται στο οτι κατα καιρους κοιταω για κανενα τετοιο και το ειχα μπανισει στις αγγελιες. Ενδιαφερον εργαλειο θα ελεγα...
υγ δεν προκειται περι διαφημησης/δυσφημησης και καμια σχεση δεν εχω με τον πωλητη
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν παιζεται λεμε ρε η κακια του....:smokin:
και το μονομπρατσο ειναι....:a8:
τσ σ.σ.σ.σ.σ.σ.σ......:eek: :eek: :eek: :a46: :a46:
τι να λεμε...τους στελνεις για τσαι κ καληνυχτα σας!!. :a55: :a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αμα βαλεις και μια αΧτινικη θα δεις τι παει να πει φρενα :D :smokin: :smokin: :smokin:
σοβαρα, μεταχειρω παιζουν σε πολυ καλες τιμες...και με κατοσταρικο βρισκεις...
Ρε Πάνο, με τι τα συγκρίνεις τα φρένα του για να καταλάβω. Πάνω σε τι έβαλες ακτινική και είδες τέτοια τρελλή διαφορά?
Ρε Πάνο, με τι τα συγκρίνεις τα φρένα του για να καταλάβω. Πάνω σε τι έβαλες ακτινική και είδες τέτοια τρελλή διαφορά?
σε μηχανακι που ειχε την ιδια τρομπα με αυτη που εχεις τωρα:winka:
Allst@rf
13/10/2010, 22:02
ρε ,αν αρχισουμε να βαζουμε φωτογραφιες απο τα παραπανω βελτιωμενα ,δεν θα εχουμε τελειωμο λεμε...
Μοτορεμαλι
13/10/2010, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
triferokolides den iparxi streetfighter paragogis ine antigrafa tou proktou
to streetfighter to xaraktirizoun dio pragmata i epidosis
gia afto pernoume super spor ke ta kanoume gimna afou kanena gimno paragogis den mpori na exi pola aloga me poli elaxistes ekseresis ta teleftea xronia qala ke pali xlomo
ke to deftero ine i xiropioiti monadikotita
streetfighter paragogis ine san na leme kilotes apo to paneri :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ksexaste afton ton oro lipo ta mpourdela afta ine apla gimna
sas filo dikos sas:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
akou streetfighter xaxaxaxaxaxa
σωστοοοοοοοςςςςςς
nikos force
13/10/2010, 22:59
εγω παντως δεν ειδα διαφορα ΤΡΕΛΗ ...απο συμβατικη σε ακτινικη :sick:
παρα μονο οτι αδειασε το πορτοφολι μου δις κατα κανα 400αρι καθε φορα...και ειδικα σε χρηση δρομου , αχρηστα λεφτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
εγω παντως δεν ειδα διαφορα ΤΡΕΛΗ ...απο συμβατικη σε ακτινικη :sick:
παρα μονο οτι αδειασε το πορτοφολι μου δις κατα κανα 400αρι καθε φορα...και ειδικα σε χρηση δρομου , αχρηστα λεφτα
κι εγω οταν την εβαλα διαφορα δεν ειδα τεραστια...μεχρι που καβαλησα μηχανακι που ειχε την παλια μου τρομπα με τα ιδια τακακια/δαγκανες και καταλαβα...
παντως 400? για καινουρια ειανιπολλα λεφτα, και απο τη στιγμη που υπαρχουν μεταχειρισμενες με λιγοτερα απο τα μισα ειναι μια πολυ καλη αναβαθμιση....
ενα κομματι καρμπον τοσο κανει...και ειναι μονο για μοστρα
Kawasaki Ζ 1000, γιατί είναι το πιο καγκούρικο ... ούγκ
devil's animal
14/10/2010, 08:18
εγω παντως θελω να μου πει καποιος με ποια λογικη ψηφισαν 16 ατομα το fazer??:confused:
εγω παντως θελω να μου πει καποιος με ποια λογικη ψηφισαν 16 ατομα το fazer??:confused:
Υποθετω γιατι το βρισκουν πολυ ομορφο, ειναι πολυ αξιοπιστο, εχει τα γκαζια και κανεις και ταξιδι αν μιλαμε γα το S. Μπορει να του λειπει λιγη καγκουροσυνη σε σχεση πχ με το βασιλια κατ'εμε των γυμνων, τουονο (το οποιο και ψηφισα), αλλα αυτο δεν ειναι το παν (για ολους).
Η ψαλίδα έχει ανοίξει
:smokin:
σε μηχανακι που ειχε την ιδια τρομπα με αυτη που εχεις τωρα:winka:
Φρένα δεν είναι μόνο η τρόμπα μαν. Δισκόπλακες, δαγκάνες, τακάκια, σωληνάκια παίζουν εξίσου μεγάλο ρόλο. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως άλλη βελτίωση βλέπεις βελτιώνοντας ένα πολυ καλό σύνολο, και άλλη ένα μέτριο.
Προσωπικά δεν ένιωσα ποτέ οτι χρειάζομαι περισσότερη δύναμη και αίσθηση απ΄τα φρένα. Ούτε σε γρήγορες βόλτες ούτε σε πίστα. Το αντίθετο μάλιστα.:winka:
makis206
14/10/2010, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Η ψαλίδα έχει ανοίξει
Έννοια σου και τό'χω στο standby το delete :lol:
Allst@rf
14/10/2010, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Υποθετω γιατι το βρισκουν πολυ ομορφο, ειναι πολυ αξιοπιστο, εχει τα γκαζια και κανεις και ταξιδι αν μιλαμε γα το S. Μπορει να του λειπει λιγη καγκουροσυνη σε σχεση πχ με το βασιλια κατ'εμε των γυμνων, τουονο (το οποιο και ψηφισα), αλλα αυτο δεν ειναι το παν (για ολους).
οποτε αν απο τους 17 αυτους ,οι περισσοτεροι ψηφισαν το S σαν streetfighter,δεν ξερουν τι τους γινεται...
Λειπει καγκουροσυνη του Fz1 σε σχεση με το τουονο..Δηλαδη το τουονο κανει για παραπανω καγκουριες?....... :lol:
Φρένα δεν είναι μόνο η τρόμπα μαν. Δισκόπλακες, δαγκάνες, τακάκια, σωληνάκια παίζουν εξίσου μεγάλο ρόλο. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως άλλη βελτίωση βλέπεις βελτιώνοντας ένα πολυ καλό σύνολο, και άλλη ένα μέτριο.
Προσωπικά δεν ένιωσα ποτέ οτι χρειάζομαι περισσότερη δύναμη και αίσθηση απ΄τα φρένα. Ούτε σε γρήγορες βόλτες ούτε σε πίστα. Το αντίθετο μάλιστα.:winka:
φρενα απο 996 καλα δεν ειναι?:p
απλα το προβλημα ειναι, οτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...:winka:
και απλα γι αυτο παραπονεθηκε ο allstar για τα φρενα του τουονο...
Allst@rf
14/10/2010, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xigo
Λειπει καγκουροσυνη του Fz1 σε σχεση με το τουονο..Δηλαδη το τουονο κανει για παραπανω καγκουριες?....... :lol:
:lol:
sapila racing
14/10/2010, 12:52
φρενα απο 996 καλα δεν ειναι?:p
Αν είναι απο το R κάτι γίνεται. :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Εσυ συμφωνεις η διαφωνεις τωρα? χαχα :lol:
Allst@rf
14/10/2010, 12:54
Εσυ συμφωνεις η διαφωνεις τωρα? χαχα :lol:
εθεσα το ζητημα σου σε διαφορετικο επιπεδο...αυτο των αναβατων του Fz1...
:lol: :lol:
εθεσα το ζητημα σου σε διαφορετικο επιπεδο...αυτο των αναβατων του Fz1...
Εγω και τα 2 εχω οδηγησει.. Αλλο ψηφισα βεβαια εδω.. Παντως εμενα το τουονο δεν μου φανηκε ΚΑΘΟΛΟΥ πιο καγκουρικο απο το fz1...
Εχετε απολυτο δικιο. Το FZ1 ειναι πιο καγκουρικο στις ευθειες απο το τουονο. :beer:
Εχετε απολυτο δικιο. Το FZ1 ειναι πιο καγκουρικο στις ευθειες απο το τουονο. :beer:
Δεν εχω δει πολλους στη χωρα μας να κανουν καγκουριες στις στροφες..
Παντως στροφες δεν μπορω να πω πως ειναι καλυτερο το fz1 καθως εχουν φαρδυνει το πλαισιο του σε σχεση με το r1( που εχει τον ιδιο κινητηρα),χωρις λογο στο υψος των μαρσπιε με αποτελεσμα να βρισκει κατω με το παραμικρο.
Βεβαια λογος υπαρχει αλλα λεμε τωρα.
το τουονο υποθετω,γιατι δεν το εχω στριψει και τοσο οτι οντως ειναι καλυτερο.
Δεν εχω δει πολλους στη χωρα μας να κανουν καγκουριες στις στροφες..
Φαντάζομαι ότι δεν εννοούν να στρίβει με σούζα οι συνάδελφοι. :p
Φαντάζομαι ότι δεν εννοούν να στρίβει με σούζα οι συνάδελφοι. :p
Εχω συμφωνησει ηδη για το τουονο και τις στριφτερες του χαρες.. Απλα "καγκουρια" ειναι μια πιο τραμπουκικη λεξη..Δεν ξερω και πως να την χαρακτηρισω χαχα :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αν είναι απο το R κάτι γίνεται. :smokin:
παραδεχεσαι δηλαδη οτι το μπιμοτα δεν εχει φρενα εεε?
:p
σε λιγο καιρο μου ρχονται και οι τετρατακες:smokin:
sapila racing
14/10/2010, 13:42
παραδεχεσαι δηλαδη οτι το μπιμοτα δεν εχει φρενα εεε?
:p
σε λιγο καιρο μου ρχονται και οι τετρατακες:smokin:
Μετα το Desmosedici όλα τα άλλα είναι της πλάκας. :lol:
Πραγματικά τώρα, για την εποχή τους ηταν τοπ, όχι πια.
Mην ξεχνάς όμως οτι το bimota εχει και τους χυτοσίδηρους full floating δίσκους. :smokin:
Μετα το Desmosedici όλα τα άλλα είναι της πλάκας. :lol:
τωρα παιζεις βρωμικα
:bawl: :bawl: :bawl:
Themis_81
14/10/2010, 13:45
Εδω ενας απο τους κατοχους FZ1 ...
O λογος που καποιος θα το ψηφισει ( οπως και εγω :beer: ) ειναι γιατι το βαλατε στην λιστα σαν μεγαλο streetfighter ( μεγαλη υποθεση αυτο , αλλα δεν πειραζει .... )
Αν επρεπε να ψηφισω χωρις λιστα παντως θα ψηφιζα CB1300 γιατι το γουσταρω απο μπομπιρας και ειναι και μεγαλο και streetfighter :winka:
http://world.honda.com/Tokyo2007/motorcycles/HondaKeynote/photo/images/07.jpg
e to touno (an kai den vgenei portokali:( :( :( )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
e to touno (an kai den vgenei portokali:( :( :( ) :rolleyes: :rolleyes:
214647
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
e to touno (an kai den vgenei portokali:( :( :( )
ποιός σου είπε ότι δεν βγήκε ΚΑΙ πορτοκαλί? :smokin:
Allst@rf
14/10/2010, 14:07
:rolleyes: :rolleyes:
τωρα εσυ το λες πορτοκαλι αυτο???
:rolleyes:
H.A.Balafoutre
14/10/2010, 14:08
Ελάτε ρε παιδιά...το FZ1 το γυμνό έ, δεν είναι καγκούρικο?
Ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε γκάζι?
Δεν έχει πλαίσιο της προκοπής? Ψαλίδι? Φρένα? Και καλό γκαζάκι έχει...θέλει μια βελτίωση...αλλά εν πάση περιπτώση δεν σου λέω τοπ αλλά αρκετά καλύτερο από μερικά στη λίστα.
H.A.Balafoutre
14/10/2010, 14:10
Ε τώρα εμένανε άδικα με φτιάχνει αυτό?
214648
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ελάτε ρε παιδιά...το FZ1 το γυμνό έ, δεν είναι καγ
Το FZ1N σαφέστατα. Check to link του kyko, που είχε βάλει ένα πολύ όμορφο λευκό, με slick:bigcry: :bigcry:
Το φαιριγκάτο είναι πιο politically correct όχημα.
τωρα εσυ το λες πορτοκαλι αυτο???
:rolleyes:
πορτοκαλοροδοκόκκινο ? :look:
H.A.Balafoutre
14/10/2010, 14:15
Το FZ1N σαφέστατα. Check to link του kyko, που είχε βάλει ένα πολύ όμορφο λευκό, με slick:bigcry: :bigcry:
Το φαιριγκάτο είναι πιο politically correct όχημα.
Καλά, είναι δυνατόν να μην το έχω δει αυτό το τουμπανοFZ1...!!!...πεντακόσιες χιλιάδες φορές...:lol:
Ά...Tuono, Superduke, Ducati και τα υπόλοιπα φυσικά στα Σέρρας πόσο γυρνάνε για να έχουμε μια πληροφορία από ερασιτέχνες ή/και επαγγελματίες.
Ά...Tuono στα Σέρρας πόσο γυρνάει?
oso to γυρναει ο οδηγος του:p
H.A.Balafoutre
14/10/2010, 14:22
oso to γυρναει ο οδηγος του:p
:rotflmao:
Σωστά...το διόρθωσα...
ενταξει βαλαμε στο πολ κατι πεταμενα και το ντουκατι....
παω να κοιταχτω σε γιατρο με φαινεται... :look:
:rolleyes: :rolleyes:
οοοοοοοο αν και αυτό δέν είναι πορτοκαλί.... ειναι πολύ ωραίο ναουμ (mozila firefox rulez)
Allst@rf
14/10/2010, 17:03
το έσκισες...
Allst@rf
14/10/2010, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ενταξει βαλαμε στο πολ κατι πεταμενα και το ντουκατι....
παω να κοιταχτω σε γιατρο με φαινεται... :look:
αυτούς τους αφορισμούς να μην είχες εσυ και θα σουν το καλύτερο παιδί;
ψηφισες;:p
αυτούς τους αφορισμούς να μην είχες εσυ και θα σουν το καλύτερο παιδί;
ψηφισες;:p
ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΝΩ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ !!!!!!!! :mad:
Allst@rf
14/10/2010, 17:27
ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΝΩ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ !!!!!!!! :mad:
ε και τι;
στο moto.gr δεν είμαστε;:wacko:
ε και τι;
στο moto.gr δεν είμαστε;:wacko:
ναι ρε αλλα εδω ειναι τζαμπα :lol:
ναι ρε αλλα εδω ειναι τζαμπα :lol:
παρακαλούνται οι γκλιτσομάχοι, όπως σπαμάρουν στα section ευθύνης τους. :D
Ά...Tuono, Superduke, Ducati και τα υπόλοιπα φυσικά στα Σέρρας πόσο γυρνάνε για να έχουμε μια πληροφορία από ερασιτέχνες ή/και επαγγελματίες.
To που γυρνάνε δεν το ξέρω. Σε κάποιο τεστ που είχε κάνει περιοδικό στις Σέρρες νομίζω ότι τον ποιό γρήγορο γύρο τον είχαν SD & Tuono με τα άλλα αρκετά πίσω πιο πίσω.
Το πόσο μπορούν να γυρίζουν, εξαρτάται απ΄τα χέρια. Ο JB με Mille factory το 2005 γύρναγε 1,21 & 0,58 Σερρες κ Μέγαρα αντίστοιχα :hypnotize :hypnotize ....
sapila racing
15/10/2010, 09:30
To που γυρνάνε δεν το ξέρω. Σε κάποιο τεστ που είχε κάνει περιοδικό στις Σέρρες νομίζω ότι τον ποιό γρήγορο γύρο τον είχαν SD & Tuono με τα άλλα αρκετά πίσω πιο πίσω.
Το πόσο μπορούν να γυρίζουν, εξαρτάται απ΄τα χέρια. Ο JB με Mille factory το 2005 γύρναγε 1,21 & 0,58 Σερρες κ Μέγαρα αντίστοιχα :hypnotize :hypnotize ....
To Brutale το 750 κιόλας τα είχε σκίσει όλα χαλαρά. Και το SD και το Tuono. :wave2:
Παίζει να ηταν το παλιό Tuono σε εκεινο το τεστ, αλλά ετσι κι αλλιώς το Brutale ηταν 2 sec κάτω απ το SD, μετά το Tuono και μετα τα υπόλοιπα.
Εχω την αισθηση οτι κανουμε αυτο ακριβως για το οποιο κατηγορουμε τα περιοδικα. Κρινουμε τις μηχανες που χρησιμοποιουμε καθημερινα βασει των απολυτων επιδοσεων τους.
Εχω την αισθηση οτι κανουμε αυτο ακριβως για το οποιο κατηγορουμε τα περιοδικα. Κρινουμε τις μηχανες που χρησιμοποιουμε καθημερινα βασει των απολυτων επιδοσεων τους.
"Κρίνουμε" τις μηχανές βάσει των δυνατοτήτων τους. :winka:
Allst@rf
15/10/2010, 10:00
To Brutale το 750 κιόλας τα είχε σκίσει όλα χαλαρά. Και το SD και το Tuono. :wave2:
Παίζει να ηταν το παλιό Tuono σε εκεινο το τεστ, αλλά ετσι κι αλλιώς το Brutale ηταν 2 sec κάτω απ το SD, μετά το Tuono και μετα τα υπόλοιπα.
το παλιο τουονο ηταν...
μολις ειδα το DVD...
τους χρονους μαλλον τους εχει στο αντιστοιχο τευχος ,που δεν το εχω,γιατι το DVD δεν εχει καποια καταταξη.
παντος το SD απο τοτε που βγηκε,ερχεται σταθερα πρωτες θεσεις οσον αφορα τις επιδοσεις του στην πιστα...:D
βεβαια δεν εχει γινει και ενα προσφατο συγκριτικο στις Σερρες με ολα τα καινουρια,και τα R και τα Factory , αν δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακος...
sapila racing
15/10/2010, 10:07
το παλιο τουονο ηταν...
μολις ειδα το DVD...
τους χρονους μαλλον τους εχει στο αντιστοιχο τευχος ,που δεν το εχω,γιατι το DVD δεν εχει καποια καταταξη.
παντος το SD απο τοτε που βγηκε,ερχεται σταθερα πρωτες θεσεις οσον αφορα τις επιδοσεις του στην πιστα...:D
βεβαια δεν εχει γινει και ενα προσφατο συγκριτικο στις Σερρες με ολα τα καινουρια,και τα R και τα Factory , αν δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακος...
Σίγουρα τα καινούρια θα είναι πιο γρήγορα, αλλά η σειρά παλι ίδια θα είναι.
Αν σκεφτείς οτι το brutale ηταν το πρώτο με τα 750cc. Το Ducati εντωμεταξύ βρίσκει κάτω πολύ πιο εύκολα απο το tuono.
Α, εδώ μου είστε όλοι...???!
και όπου τουόνο, φυσικά ο Ζεύκας παρών...:D
H.A.Balafoutre
15/10/2010, 12:21
Το 2005...με Mille Factory στημένο-κουρντισμένο για πανελλήνιο...με τον Γιάννη Μπούστα στα κλιπ-όν...:wacko:
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά κάτι και έχω την εντύπωση πως ξεφύγαμε...ο Μπούστας ας πούμε το 2005, με δεμένα τα μάτια πόσο θα γυρνούσε με Tuono ας πούμε...για να το θέσω πιο σωστά...:lol: :lol: :lol:
Το 2005...με Mille Factory στημένο-κουρντισμένο για πανελλήνιο...με τον Γιάννη Μπούστα στα κλιπ-όν...:wacko:
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά κάτι και έχω την εντύπωση πως ξεφύγαμε...ο Μπούστας ας πούμε το 2005, με δεμένα τα μάτια πόσο θα γυρνούσε με Tuono ας πούμε...για να το θέσω πιο σωστά...:lol: :lol: :lol:
Εβαλα το Mille ως σημείο αναφοράς, μιας και οι διαφορές του με το tuono πέραν του τιμονιού και των πλαστικών βρίσκονται στο πιο κοντό ram-air λόγω μούτρου και στα πιο κοντά velocity stacks που δίνουν καλύτερες ψηλές και χειρότερες μεσαίες απ΄το Tuono (και τανάπαλιν). Πέραν τούτου ουδέν. Να σου πω 5 κάτω λόγω αεροδυναμικής και καρατιμόνας? Ιδέα δεν έχω πραγματικά.
Το στημένο-κουρντισμένο δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ενα Mille Factory ήταν και το μοτέρ του δεν μπορεί να είχε τίποτα σπουδαίο.
Ακόμα και οι εξατμίσεις του ήταν οι απλές ολόσωμες της Acrapovic και όχι οι πανάκριβες Evo-6. Ενας κάτοχος Mille που έτρεχε στο πανελλήνιο τις έβαλε στο apriliabikers για πούλημα πρόσφατα.
Allst@rf
15/10/2010, 12:45
Σίγουρα τα καινούρια θα είναι πιο γρήγορα, αλλά η σειρά παλι ίδια θα είναι.
Αν σκεφτείς οτι το brutale ηταν το πρώτο με τα 750cc. Το Ducati εντωμεταξύ βρίσκει κάτω πολύ πιο εύκολα απο το tuono.
προσωπικη αποψη ,οτι τα τζαπανια θα ειναι προς το τελος της καταταξης...:evil:
H.A.Balafoutre
15/10/2010, 12:45
Εβαλα το Mille ως σημείο αναφοράς, μιας και οι διαφορές του με το tuono πέραν του τιμονιού και των πλαστικών βρίσκονται στο πιο κοντό ram-air λόγω μούτρου και στα πιο κοντά velocity stacks που δίνουν καλύτερες ψηλές και χειρότερες μεσαίες απ΄το Tuono (και τανάπαλιν). Πέραν τούτου ουδέν. Να σου πω 5 κάτω λόγω αεροδυναμικής και καρατιμόνας? Ιδέα δεν έχω πραγματικά.
Το στημένο-κουρντισμένο δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ενα Mille Factory ήταν και το μοτέρ του δεν μπορεί να είχε τίποτα σπουδαίο.
Ακόμα και οι εξατμίσεις του ήταν οι απλές ολόσωμες της Acrapovic και όχι οι πανάκριβες Evo-6. Ενας κάτοχος Mille που έτρεχε στο πανελλήνιο τις έβαλε στο apriliabikers για πούλημα πρόσφατα.
Ένας χριστιανός από το 2005 μέχρι σήμερα δεν έκανε έναν χρονομετρημένο γύρο στα Σέρρας ή έστω Μέγαρα...να έχουμε έναν ανθρώπινο χρόνο...
Δηλαδή να βγούν οι χονταίοι να λένε ο Μπούστας το Σεπτέμβρη με CBR1000RR έκανε 1.20.3...έ τι διαφορές έχει από το CB1000R...ίδιο κινητήρα με 2 άρ λιγότερα....ά και ένα ψηφιακό κοντέρ....
Έλεος...πάλι στον καφέ θα το γυρίσουμε και στις τελικές...ευθειάκηδες...:lol: :lol: :lol:
Allst@rf
15/10/2010, 12:46
εντωμεταξυ ,αν αλλαζα να παω σε SS ,mille θα επαιρνα...
ή RSV αν ειχα τα "μαρουλια"...
Allst@rf
15/10/2010, 12:47
έ τι διαφορές έχει από το CB1000R...ίδιο κινητήρα με 2 άρ λιγότερα....ά και ένα ψηφιακό κοντέρ....
τωρα δε μιλας σοβαρα?
:confused: :confused:
H.A.Balafoutre
15/10/2010, 12:48
τωρα δε μιλας σοβαρα?
:confused: :confused:
Προφανώς ρε παλίκαρε...προφανώς...
sapila racing
15/10/2010, 12:51
προσωπικη αποψη ,οτι τα τζαπανια θα ειναι προς το τελος της καταταξης...:evil:
Aυτό είναι σίγουρο.
Παντως ο Μπούστας έχει κάνει και 1.25 με μαμά Monster 696. :eek:
Allst@rf
15/10/2010, 12:53
Aυτό είναι σίγουρο.
Παντως ο Μπούστας έχει κάνει και 1.25 με μαμά Monster 696. :eek:
εκεινου,και πατινι να του δωσεις θα μας περασει ολους απο εξωτερικη...
:bawl: :bawl: :bawl:
Ένας χριστιανός από το 2005 μέχρι σήμερα δεν έκανε έναν χρονομετρημένο γύρο στα Σέρρας ή έστω Μέγαρα...να έχουμε έναν ανθρώπινο χρόνο...
Δηλαδή να βγούν οι χονταίοι να λένε ο Μπούστας το Σεπτέμβρη με CBR1000RR έκανε 1.20.3...έ τι διαφορές έχει από το CB1000R...ίδιο κινητήρα με 2 άρ λιγότερα....ά και ένα ψηφιακό κοντέρ....
Έλεος...πάλι στον καφέ θα το γυρίσουμε και στις τελικές...ευθειάκηδες...:lol: :lol: :lol:
Από έναν χριστιανό δεν λέει κάτι. Δηλαδή αν πάρω ένα RSV-4 και γυρίσω στο 1,45 στις Σέρρες λέει κάτι για τις δυνατότητες της μηχανής?
....
εσυ ως τι ακριβως πεταχτηκες λεει???
:lol: :lol: :lol:
εσυ ως τι ακριβως πεταχτηκες λεει???
Ως ράφτης σου. :smokin:
Ως ράφτης σου. :smokin:
ρε για δες που ξυπνησανε τα βαθια πιατα και ζητανε σουπα....:rolleyes:
Μια και το ανέφερες, ρούφα τη σουπίτσα σου και τα λέμε όταν μεγαλώσεις. :smokin:
Μια και το ανέφερες, ρούφα τη σουπίτσα σου και τα λέμε όταν μεγαλώσεις. :smokin:
αυτο ειχα σκοπο να κανω...το να δοκιμαζα να σε ''γεμισω'' δεν θα χε νοημα.δε θα καταφερνα να γεμισω εναν ''τρυπιο''
Allst@rf
15/10/2010, 14:24
δε ντρεπεστε ρε κοτζαμ μαντραχαλοι ενηλικες ανδρες να τρωγωστε σαν τα 5χρονα...
...υπαρχει και η πιστα!:D
devil's animal
15/10/2010, 14:25
για τα ρηχα δεν το λενε αυτο?
αφου στα βαθια παει ουτως ή αλλως η σουπα...:wacko:
συνεχιστε τα ραψιματα σας τωρα...
δουλειες θες να μου βγαλεις ρε?
ασε γιατι θυμαμαι οτι μια δοση παραλιγο να σκορπισει το ραμολι και πανε και χρονια απο τοτε!!!!αστον να βολευτει με τηλιο σπιτι του...
sapila racing
15/10/2010, 14:27
δουλειες θες να μου βγαλεις ρε?
ασε γιατι θυμαμαι οτι μια δοση παραλιγο να σκορπισει το ραμολι και πανε και χρονια απο τοτε!!!!αστον να βολευτει με τηλιο σπιτι του...
Βρε κουλαδοTrooper σήκωσες μπαιράκι ε? :smokin:
για τα ρηχα δεν το λενε αυτο?
αφου στα βαθια παει ουτως ή αλλως η σουπα...:wacko:
συνεχιστε τα ραψιματα σας τωρα...
ναι ρε.ο βυρωνας ειναι ''βαθυς'' γι αυτο το εγραψα ετσι.
:winka:
Βρε κουλαδοTrooper σήκωσες μπαιράκι ε? :smokin:
να....ηρθε και ο ''μαζευω κουπονια'' :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
15/10/2010, 14:32
δε ντρεπεστε ρε κοτζαμ μαντραχαλοι ενηλικες ανδρες να τρωγωστε σαν τα 5χρονα...
Αυτες οι προσβολες λυνονται μονο στη Βουτα.
:D
sapila racing
15/10/2010, 14:40
να....ηρθε και ο ''μαζευω κουπονια'' :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασε με και τα έκαψα όλα τις δύο τελευταίες Κυριακές. :bigcry:
ναι ρε.ο βυρωνας ειναι ''βαθυς'' γι αυτο το εγραψα ετσι.
:winka:
Το νου σου κουλαδοτρούπη και εχω καιρό να οδηγήσω, αν με πιάνς...:D
Το νου σου κουλαδοτρούπη και εχω καιρό να οδηγήσω, αν με πιάνς...:D
χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι τωρα!!!
Γιωργάκη πάνε παίξε αλλού μανούλα μου...
ούτε μια αντιπαράθεση της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις
Aggelos_SV
15/10/2010, 17:16
Εγώ το έριξα στο streetfighter αλλά θα ήθελα να έχω και:
1)Τuono
2)S4R
3)brutale
και...............αυτό
214764
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εγώ το έριξα στο streetfighter αλλά θα ήθελα να έχω και:
1)Τuono
2)S4R
3)brutale
και...............αυτό
πως φαίνεται ο άνθρωπος που καβαλάει εςβε...:rolleyes:
christostr
16/10/2010, 19:19
Ντουκάτι.... απλά βαρβάτο:uplate:
alexxxcbr
16/10/2010, 19:31
Τι γινεται ρε παιδια?Μονο 228 ψηφοι?Που ειναι οι υπολοιποι?
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
:D :D
Και εγω τα θελω ολα τα ευρωπαικα.....:winka:
bonepeeler
16/10/2010, 19:34
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.
Β-King:)
ducati streetfighter γιατί είναι
1.μηχανάκι που το βλέπω και γουστάρω να το καβαλήσω και να του ποιό το αίμα
2.έχει καταπληκτικό ήχο
3.γουστάρω τις ιταλίδες:look: με τα κόκκινα :p
214992
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Γιωργάκη πάνε παίξε αλλού μανούλα μου...
ούτε μια αντιπαράθεση της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις
προχωρα ρε ντεμι σεζον :smokin:
vangelis 64
18/10/2010, 00:08
Αν στα υποψήφια υπήρχε το μπρουτάλε,τό'βανα με δάγκες.:D Από τα παραπάνω όμως...δαγκωτό στο ντουκάτι λόγω συγγενείας.:D
προχωρα ρε ντεμι σεζον :smokin:
εξακολουθείς να μην κάνεις αντιπαράθεση της προκοπής! :bawl: :lol:
εξακολουθείς να μην κάνεις αντιπαράθεση της προκοπής! :bawl: :lol:
ειναι θεμα αντιληψης :winka:
:wave2:
ειναι θεμα αντιληψης :winka:
:wave2:
τσαντισου ρε σκατόφλωρε!!!! :lol: :rotflmao: :bawl: