View Full Version : προγραμμα
παιδια θα μπορουσατε να μου προτεινεται κανενα καλο προγραμμα για crypton x η αλλο injection ?????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Βάλε αυτό και είσαι οκ. Με κατοστάρα όμως έτσι??
214554
Μπάμπη θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα.
χα χα χα χα γελασαμε!!!! σοβαρα μιλαω τι μου προτεινετε?????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
χα χα χα χα γελασαμε!!!! σοβαρα μιλαω τι μου προτεινετε?????????
Φίλε μου τι ακριβώς ρωτάς. Θέλεις να "βάλεις πρόγραμμα" στο κρύπτον ή σε άλλο ιντζέκσιον? Τι μηχανάκι έχεις που θες να του αλλάξεις πρόγραμμα?
Έτσι όπως είναι διατυπωμένη η ερώτησή σου μόνο χαβαλέ σηκώνει. Το κάθε μηχανάκι έχει και διαφορετική χαρτογράφηση οπότε είναι ανέφικτο να λες πρόγραμμα για το τάδε ή άλλο ψεκαστό.
:beer: :beer:
προγραμμα για το crypton x ικανοποιηθηκες?????
miscelano
13/10/2010, 17:34
και νεος και τσαμπουκας.....θα φας καλαααααααααααα:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
μπορει κανεις να μου απαντησει η να ρωτησω κανεναν που να ξερει μια που εδω δεν ξερει κανενας!
Όταν θα μεγαλώσεις και θα θυμάσαι τι ρωτούσες να είσαι σίγουρος θα γελάσεις πολύ. Τώρα μιας και σίγουρα εγώ δεν ξέρω δεν δοκιμάζεις να ρωτήσεις εδώ...
214556
θα ρωτησω σιγουρα!!!:lol:
μπορειτε plz να κοψεται την πλακα θελω να μαθω. δεν το θελω για μενα αλλα για εναν φιλο μου!
guzzistas
13/10/2010, 17:50
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά το πάτε!!!!
θα ρωτησω σιγουρα!!!:lol:
μπορειτε plz να κοψεται την πλακα θελω να μαθω. δεν το θελω για μενα αλλα για εναν φιλο μου!
Κι εγώ φίλε μου δεν κάνω πλάκα για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου κάνω πλάκα...
καλα!!! θα ημουν ευγνομων αν απαντουσατε στην ερωτηση μου και κοβατε τις πλακες
Δεν υπάρχει απάντηση αν δεν υπάρξει σαφής ερώτηση.
Ον τόπικ, 7 ώρες στο δημοτικό? ΓΤΦ!11
Ρε alex56 τι πρόγραμμα ζητάς για το crypton? Μην παραμυθιαζόσαστε, είναι αμφίβολο αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν υπάρχει δεν θα σου δώσει τπτ στο μηχανάκι άσε που μπορεί και να το καταστρέψει. Άσε το παπάκι σου όπως το έβγαλε η μαμά Yamaha και μην το σκαλίζεις.
Φιλικά πάντα και χωρίς πλάκα.
επιτελους μια σοβαρη απαντηση!
γιατι ομως μπορει να το καταστρεψει?
Αλλάζοντας πρόγραμμα (χαρτογράφηση) αλλάζεις πολλές παραμέτρους που για να στις εξηγήσω (και δεν τις γνωρίζω πολύ καλά) πρέπει να γράψω "σεντόνια". Δεν είναι της παρούσης. Έμπα στα "τεχνικά" του φόρουμ και διάβασε από τους μέτρ του είδους και θα καταλάβεις ότι τέτοιες επιπολαιότητες πιό πολύ ζημιά κάνουν παρά καλό.
:beer:
ευχαριστω για την απαντηση με διευκολυνες πολυ, αλλα που ειπες να μπω???
αν μπορεις βαλε ενα λινκ γιατι δεν καταλαβα!:confused:
ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?forumid=14)
:wave2:
ευχαριστω!!!!. τελικα θελει τροπο για να αρχισεται να μιλατε! ευχαριστω και παλι.
miscelano
13/10/2010, 18:34
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ό,τι θέλουν σε κάνουν τα παιδιά ρε VASKA!!! :(
Με το τρίτο ''μπαμπάκα μου''... !!!!! :blush:
Είμαι ευαίσθητη ψυχή εγώ ρε. Τόσα χρόνια με ξέρετε ακόμα δεν με μάθατε??
:blush: :blush:
ευχαριστω!!!!. τελικα θελει τροπο για να αρχισεται να μιλατε! ευχαριστω και παλι.
φίλε στείλε πμ στο μέλος oldman :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
φίλε στείλε πμ στο μέλος oldman :wave2:
Λεξικο να ανοιξει?:lol:
προρειτε να μου απαντησετε? ενδιαφερετε ενας φιλος μου για προγραμμα στο crypton x και αλλαγη κυλινδροπιστονο συμφερει???? δωστε τα φωτα σας plz????
προρειτε να μου απαντησετε? ενδιαφερετε ενας φιλος μου για προγραμμα στο crypton x και αλλαγη κυλινδροπιστονο συμφερει???? δωστε τα φωτα σας plz????
κυλινδροπίστονο να αλλάξει για να ανεβάσει κυβικά, δεν αξίζει καθώς το κέρδος θα είναι πολύ μικρο σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσει.
Ας τα μαζέψει, να δώσει το παπί και να πάρει κάτι μεγαλύτερο.
τώρα, με το πρόγραμμα που λες πάλι, τι δεν κατάλαβες από όσα σου είπε ο VASKA;
πειράγματα χαρτογράφησης σε τόσο μικρό μηχανάκι μόνο προβλήματα θα φέρει.
Υ.Γ. ΜΗΝ στείλεις π.μ στον Oldman αν θέλεις την ψυχική σου υγεία...:D
είναι και σε ηλικία να πάθει κάνα έμφραγμα ο παλιανθρωπΑς με αυτά που ρωτάς :bawl: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
κυλινδροπίστονο να αλλάξει για να ανεβάσει κυβικά, δεν αξίζει καθώς το κέρδος θα είναι πολύ μικρο σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσει.
Ας τα μαζέψει, να δώσει το παπί και να πάρει κάτι μεγαλύτερο.
τώρα, με το πρόγραμμα που λες πάλι, τι δεν κατάλαβες από όσα σου είπε ο VASKA;
πειράγματα χαρτογράφησης σε τόσο μικρό μηχανάκι μόνο προβλήματα θα φέρει.
Υ.Γ. ΜΗΝ στείλεις π.μ στον Oldman αν θέλεις την ψυχική σου υγεία...:D
είναι και σε ηλικία να πάθει κάνα έμφραγμα ο παλιανθρωπΑς με αυτά που ρωτάς :bawl: :bawl: :rotflmao:
Ρε μην τρομάζετε τα παιδιά. Τι είναι ο oldman??? Μπαμπούλας.
Σαν να τον ακούω να λέει: Αφίετε τα παιδία ελθείν προς εμέ..
:bigcry: :bigcry:
δηλαδη καλυτερα ειναι μανισιο διοτι περισσοτερο προβληματα φερνει. σωστα???
δηλαδη καλυτερα ειναι μανισιο διοτι περισσοτερο προβληματα φερνει. σωστα???
Ρε πουλάκι μου το μηχανάκι το έχω. Είναι γαμάτο,γαζώνει, πως το λένε. Για μένα που έχω άλλες 4 μεγάλες μηχανές και αυτοκίνητο είναι το όχημα καθημερινής μετακίνησης. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από το παπάκι, με πηγαίνει αξιοπρεπώς και ταχύτατα όπου θέλω. Το μόνο θέμα που έχει εκτός από την τιμή του είναι οι βουτυράτες αναρτήσεις του και η μαμίσια εξάτμηση που το πνίγει. Γιατί λοιπόν ο φίλος σου να πάει να πετάξει ένα σκασμό λεφτά σε μηχανάκι που έτσι κι αλλιώς γαζώνει?????
Ας βάλει καλύτερα ένα καλό τελικό, ας αλλάξει τις αναρτήσεις του και όλα οκ. Αν δεν τον ικανοποιούν οι επιδόσεις του συγκεκριμένου παπιού, μάλλον χρειάζεται μεγαλύτερη μοτό. Πρίν αρχίσει να το ξεπατώνει δεν μου το πουλάει 1000 εβραιουλάκια που το θέλω για την κόρη μου και να πάρει κάτι μεγαλύτερο??? Έτσι θα ησυχάσουμε όλοι και θα είμαστε κι ευχαριστημένοι. Ο φίλος θα πάρει μηχανή, εγώ θα πάρω παπί σκυλί με 1000 ευρουδάκια, και ο oldman δεν θ' ασχοληθεί. Τι λές δεν του το προτείνεις?????
:wave2: :wave2: :wave2:
πριν 1 χρονο το πηρε και δεν θελει να το πουλησει γιατι εχει ακομα 2500 χιλιομετρα θα του πω ομως να το κρατησει μανισιο και να μην κανει την μ@λ@κια και το πηραξει! ευχαριστω για τις απαντησεις
Alex...δωσε βαση σ'αυτο που θα σου πω....
Τα αλογα ειναι καλυτερα να τα αγοραζεις ετοιμα...παρα να τα μεγαλωνεις.... ge ge?
που ειναι ο αντωνακης μου???
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε μην τρομάζετε τα παιδιά. Τι είναι ο oldman??? Μπαμπούλας.
Σαν να τον ακούω να λέει: Αφίετε τα παιδία ελθείν προς εμέ..
:bigcry: :bigcry:
Μπας και πιάσει επιτέλους κανένα ε; :bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl:
Allst@rf
15/10/2010, 12:57
ρε μλκες ,ο αλλος εδω περα γαζωνει λεμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Δεν υπάρχει απάντηση αν δεν υπάρξει σαφής ερώτηση.
Ον τόπικ, 7 ώρες στο δημοτικό? ΓΤΦ!11
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάρε ένα τηλ. τον Φιλιππίδη στο 2310 753688 στη Θεσ/νίκη.
Βγάζει η Rapid Bike παράλληλο εγκέφαλο για το κρύπτον σε συνεργασία με τη γιαμάχα ειδικα για αυτό το μοντέλο.
Και μαζί με εξατμιση που τη θέλει όπως και δήποτε,όπως είπε και ο vaska νομίζω,και είσαστε κομπλέ.
Αν θέλει περισσότερο γκάζι πες του να βάλει ένα δόντι μικρότερο γρανάζι εμπρός. :wave2:
θα του το πω αν και δεν νομιζω να κανει τιποτα