PDA

View Full Version : θα τσιπαριστείτε ???

gsman
13/10/2010, 19:23
Πολλά λέγονται και γράφονται, τον τελευταίο κυρίως καιρό, για το ενδεχόμενο τσιπάρισμα των ανθρώπων.

Κυκλοφορούν δε στο youtube και αλλού, πάμπολλα βιντεάκια για τη νέα εποχή, τις καινούριες κάρτες (οι οποίες θεωρούνται από αρκετούς ο προπομπός του τσιπαρισματος--rfid), τα ενδεχόμενα καλά και κακά της νεάς αυτής τεχνολογίας κ.α. .

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι (καλώς ή κακώς) πλησιάζει τελικά η εποχή που οι άνθρωποι θα πρέπει να επιλέξουν, με ελεύθερη βούληση, αν θα τσιπαριστούν ή όχι.
Τους έχουν πει πως αν τσιπαριστούν θα συνεχισουν να αποτελούν μέρος του κοινωνικοοικονομικού συστήματος ,αν όχι, δε θα μπορούν να πληρώνονται και να πληρώνουν (μιας και οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά)..... Εσείς λοιπόν φίλοι, τι θα κάνετε?

Θα τσιπαριστείτε ???

guzzistas
13/10/2010, 19:28
θα πιάσω ένα βουνό όσο γίνεται πιο μακριά, θα καλλιεργώ ότι μπορώ, θα έχω το τζάκι μου με τα τσάμπα ξύλα μου, τα ζωάκια μου, τις κότες μου, και δεν θα αφήσω κανένα να μου ξανασκοτίσει τα καλαμπαλίκια μου.....

τσιπς και πατατάκια....

:mad:

Cpt. Haddock
13/10/2010, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gsman
Πολλά λέγονται και γράφονται, τον τελευταίο κυρίως καιρό, για το ενδεχόμενο τσιπάρισμα των ανθρώπων.

Εδω και δεκαετίες γραφονται και λέγονται

SVX
13/10/2010, 19:38
Εσείς λοιπόν φίλοι, τι θα κάνετε?

:rolleyes:

214569

GABBER
13/10/2010, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Tα πανε οι πρωτοποροι του ειδους πριν 16 χρονια...

Η απαντηση ιδια οπως και τοτε.....

http://www.youtube.com/watch?v=O-W53kDyDhI

gsman
13/10/2010, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

εδώ και χιλιετίες φίλε

intruder
13/10/2010, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

...μηπως τωρα σιγα σιγα ειναι κ η ωρα να γινει?

nic mor
13/10/2010, 20:58

αυτα ειναι!!!

214576

tai
13/10/2010, 21:05

εμεις θα παμε με τους αλλους:smilea:

bull13
13/10/2010, 21:29
Θα έβλεπα θετικά μια κάρτα με όλο τον ιατρικό μου φάκελο και τι πρέπει να προσέξει ο γιατρός, αλλεργίες σε φάρμακα, τύπο αίματος, σε περίπτωση που δεν είμαι σε θέση να του δώσω εγώ πληροφορίες, όλα τα άλλα τα βλέπω "εκ του πονηρού"!

ggs
13/10/2010, 21:41
:alien: :alien: :alien:

http://www.youtube.com/watch?v=Cu54MtDi3iQ

siokatas
13/10/2010, 21:49
ας ερθουν να την παρουν.....(την καρτα με το τσιπ):p

yes-u
13/10/2010, 21:57
Παιδιά μην αυταπατάστε! Παρακολουθούμαστε (ή υπάρχει η δυνατότητα..) ήδη. Για παράδειγμα, μπορώ να μπω στο profile του οποιουδήποτε χρήστη εδώ μέσα και να σκιαγραφήσω την προσωπικότητά του βάση του περιεχομένου των μηνυμάτων του. Μη μου πείτε ότι δεν το έχετε δοκιμάσει τουλάχιστον στις συμφορουμίτισσες? :blush: Πάμε πιο πέρα στη χρήση του διαδικτύου, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επισκεψιμότητα ιστοσελίδων, με τέτοια στοιχεία στα χέρια του κάποιος, όχι μόνο σου φτιάχνει φάκελο, αλλά μαντεύει και το σημάδι κάτω από τη μασχάλη σου. Να πούμε για τραπεζικούς λογαριασμούς, φορολογικό μητρώο, πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια, κινητά και πολλά άλλα ψιψιψίνια που βαριέμαι να γράφω, άχρηστο μου φαίνεται ένα τέτοιο τσιπάκι. Και επιπλέον δεν μας εξαναγκάζει κανείς να προσφέρουμε μέσω όλων αυτών τα σώψυχά μας, αλλά εθελοντικά και με ενθουσιασμό και ζήλο φακελωνόμαστε εν ονόματι του σύγχρονου τρόπου ζωής που ακολουθούμε. Στην οργουελική περίπτωση που ένα τέτοιο τσιπάκι εφαρμοστεί υποχρεωτικά, για όλους τους αντιρρησίες είναι διαθέσιμος ο υπόλοιπος πλανήτης, στον οποίο τα 2/3 του πληθυσμού εξακολουθούν και ζουν σε συνθήκες νεολιθικής περιόδου...

menelaos46
13/10/2010, 22:07
Κι εγω δε θα παρω....

menos
13/10/2010, 22:10
Here we go again... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=104326&highlight=%D4%F3%DF%F0):a014:

notakos600
13/10/2010, 22:22
Δεν με ενοχλεί το τσιπάρισμα γιατί δεν κρύβω κάτι. ;)
Άλλωστε αυτό γνόταν πάντα, ακόμη και από την προ-τσιπ εποχή.

ggs
13/10/2010, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Δεν με ενοχλεί το τσιπάρισμα γιατί δεν κρύβω κάτι. ;)

ναι.... αλλα αμα θες να κρύψεις ?:winka:

el_hymador
13/10/2010, 22:47
εγω ειμαι με τον Dale

214591

granazi
13/10/2010, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
θα πιάσω ένα βουνό όσο γίνεται πιο μακριά, θα καλλιεργώ ότι μπορώ, θα έχω το τζάκι μου με τα τσάμπα ξύλα μου, τα ζωάκια μου, τις κότες μου, και δεν θα αφήσω κανένα να μου ξανασκοτίσει τα καλαμπαλίκια μου.....

τσιπς και πατατάκια....

:mad:

ε μα να σου πω......

+1000

menos
13/10/2010, 23:08
Μ'αρέσει που όλοι θα πάρετε τα βουνά,
θα καλλιεργείτε,
θα έχετε κατσικούλες,
η φύση θα σας τα δίνει όλα,
ουτε που θα σας καταδιώξει ο νόμος και το κράτος,
αλλά θα σας αφήσει στην ησυχία σας για τα ωραία σας μάτια,
θα ζείτε με την pocahontas και
θα κάνετε μπάνιο στους καταρράχτες υπό τούς ήχους μιας άρπας και......
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕ... :rolleyes:

SVX
13/10/2010, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

ουτε που θα σας καταδιώξει ο νόμος και το κράτος,
αλλά θα σας αφήσει στην ησυχία σας για τα ωραία σας μάτια,
. :rolleyes:

ΟΧΙ .. ηδη εχει προταθει νομος να μην μπορεις να "καλλιεργησεις" αν δεν εισαι στο "ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ" και να θυμισω οτι οσοι ειχαν κοτετσι στο χωριο που δεν το ειχε χαρακτηρισει η πολεοδομια "Αυθαιρετο κτισμα" , ηρθε το Υγιειονομικο επι της "ΓΡΙΠΗΣ των πουλερικων" να τους συμμορφωσει.....

Αμφίσημος
13/10/2010, 23:34
Συμφωνώ με την ιατρική ηλεκτρονική κάρτα αλλά σε καμία περίπτωση να τοποθετηθεί οτιδήποτε πάνω στο κορμάκι μου...

granazi
13/10/2010, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Συμφωνώ με την ιατρική ηλεκτρονική κάρτα αλλά σε καμία περίπτωση να τοποθετηθεί οτιδήποτε πάνω στο κορμάκι μου...

την οποια ηλεκτρονικη καρτα θα ζηταει να ελεγξει ο πιθανος εργοδοτης πριν σε παρει στη δουλεια μην τυχον του αρωσταινεις συχνα.......
η τραπεζα για να δει αν και ποσο επισφαλης προβλεπεται η αποπληρωμη τυχον δανειου.....
ακομα και η μελουσα πεθερα σου θα ζηταει αναλυση της να ξερει που επεσε η κορη της :smokin:

Εχετλαίος
14/10/2010, 08:10
Αντί να λάβω την κάρτα, θα μπορούσα, με περίσσεια απλωχερειά, να δώσω στον κάθε νοσηρό εγκέφαλο δυο (2) μεγάλα, τριχωτά, βαρβαντιλομυρωδάτα και καλώς κρεμμάμενα @@.
Και γιατί να πάρω εγώ τα βουνά και να μην χάσει αυτός και οι οικείοι του τον ύπνο τους τα βράδυα, λέμε τώρα...
Καλύτερο δεν ακούγεται;

:wave2:

Gandalf dr685sm
14/10/2010, 08:14
και chip, και δύο προγράμματα ανάφλεξης - χαρτογράφησης για καλύτερη καύση και εξαγωγή μεθανίου ( :rotflmao: :rotflmao: ) και στο τέλος και δύο δέκτες RF απο τα αυτιά για να έχω καλύτερη λήψη.

Θα περνάω απο ιατρικό ΚΤΕΟ μετά;

Y.G. προτιμώ να κάνω χαβαλέ με το θέμα

Gandalf

Εχετλαίος
14/10/2010, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Θα περνάω απο ιατρικό ΚΤΕΟ μετά;

Θα σου γράψω εγώ μια συνταγή να περνάς και ΚΤΕΟ και διόδια και όλα τα Alpine πάσσα.
εντ δε σ(χ)ουζ ινσαιντ.
:wave2:

faraway
14/10/2010, 08:29
Στην Ελλάδα είμαστε ρε σεις ..... και τσιπ να μας βάλουνε θα το κρακάρουμε και αυτό και θα γράψουμε ότι θέλουμε μέσα !!!!:lol: :lol:

menos
14/10/2010, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αντί να λάβω την κάρτα, θα μπορούσα, με περίσσεια απλωχερειά, να δώσω στον κάθε νοσηρό εγκέφαλο δυο (2) μεγάλα, τριχωτά, βαρβαντιλομυρωδάτα και καλώς κρεμμάμενα @@.

ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

soter3gm
14/10/2010, 09:10
Τα απόδραση από τη Νέα Υόρκη το Mad Max και το blade runner , ταινίες που λέγαμε δεν γίνονται αυτά βγαίνουν σιγά σιγά αληθινές.
Η παγκοσμιοποίηση μας θέλει στρατιωτάκια αμίλητα, ακούραστα, χωρίς πιστεύω και θέληση.
Παλιά στη "φτωχογειτονιά" δεν υπήρχαν πλούσιοι και φτωχοί αλλά γείτονες και άνθρωποι, "φτερνιζόσουν" και άκουγες "γήτσες" από παντού, σου διάβαζαν το παιδί οι ξέροντας πέντε γράμματα παραπάνω, κ.α. παραδείγματα.
Σήμερα δεν γνωρίζουμε (και δεν μας νοιάζει) ποιος είναι στη δίπλα πόρτα αρκεί το βράδυ να μην κάνει φασαρία.
Τώρα εδώ, πάνε να μας κάνουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας να μην έχουμε ρίζες και μνήμη ούτως ώστε να χειραγωγούμαστε με ένα remote control, χωρίς καμία αντίσταση,παλιά τα έκανε αυτά η Εκκλησία και τα παπαδαριά, τώρα το κάνει ένας πλανητάρχης και τα πλανητάκια του.
με χίλιους δυο τρόπους με το κάθε κραχ, τη κάθε αρρώστια των πουλερικών, τη κάθε λαθρομετανάστευση. και με τον απλούστατο τρόπο διαίρει και βασίλευε, "βόρειοι- Νότιοι.
Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν (τσιπς) και πολλά είμαι υπέρ αυτών (κάμερες υπό προϋποθέσεις)
και θέλω να πάω στο χωριό μου, αλλά,????? μπορώ να την "κάνω" για τα βουνά? έχω τα κότσια? θέλω να χάσω πράγματα που τα έχω έτσι απλά?
Στο τέλος, δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό, πιστεύω πως θα γίνει (και ας γελάσετε) του terminator , θα υπάρξει αντίδραση και μάλιστα δυνατή.
Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι όσο το δυνατόν αναίμακτη.

faraway
14/10/2010, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm

Το δέντρο της ελευθερίας ποτίζεται με αίμα .

Το ζητούμενο είναι ποιοι θα είναι οι θαρραλέοι που θα το προσφέρουν ??:rolleyes:

....που προφανώς πάντως στις μέρες μας είναι λίγοι ως άφαντοι για υτο και απλά βελάζουμε σαν καλά προβατάκια σε ότι μέτρο και αν περάσει !!!!:winka:

Joyrider
14/10/2010, 10:00
Τους έχουν πει πως αν τσιπαριστούν θα συνεχισουν να αποτελούν μέρος του κοινωνικοοικονομικού συστήματος ,αν όχι, δε θα μπορούν να πληρώνονται και να πληρώνουν (μιας και οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά).....

Δεν νομίζω ότι το δίλλημα θα τεθεί τόσο απλοϊκά. Τι θα κάνουν δηλαδή αυτούς που δεν θέλουν? Θα τους εξορίσουν?

Θα τσιπαριστείτε ???

Ταναπου λαο, ως συνήθως...

214611

gsman
14/10/2010, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Δεν νομίζω ότι το δίλλημα θα τεθεί τόσο απλοϊκά. Τι θα κάνουν δηλαδή αυτούς που δεν θέλουν? Θα τους εξορίσουν?

Ταναπου λαο, ως συνήθως...

Θυμάσαι τη μετάβαση απο δρχ σε ευρώ? υπήρχε ένα χρονικο διάστημα συνύπαρξης των δυο νομισμάτων μεχρι συγκεκριμένης ημερομηνίας. Μετά μόνο ευρώ.

Θυμάμαι και την μετονομασία του continent σε carefour (αν το γραφω σωστα). Στην αρχη λεγόταν continent carefour και οι δυο σημαίες κυματιζαν μαζι. Μετα απο κάποιο χρονο έπεσε η σημαία του continent και έμεινε το carefour μόνο του.

Ίσως κάπως έτσι θα τεθεί (αν τελικά τεθεί) το δίλλημα--σιγα σιγα και έξυπνα, χωρις να το πολυκαταλαβουν οι ανθρωποι--.

Και ισως τελικά (αν γινει αυτό το υποθετικό σενάριο) να μη χρειαστει να εξορίσει κανείς κανένα αλλά αυτοί που δε θέλουν να αναγκαστούν να αυτοεξορισθούν.

Joyrider
14/10/2010, 13:22
--σιγα σιγα και έξυπνα, χωρις να το πολυκαταλαβουν οι ανθρωποι--.

Έτσι.

vaska
14/10/2010, 13:43
Εγώ θα τσιπαριστώ γιατί αν κρίνω από τα play station, τα τσιπαρισμένα ήταν και καλύτερα.

Εσείς πάλι ..... να φύγετε να πάτε αλλού...

blackrose
14/10/2010, 16:59

+1000....................................:wave2:

tai
14/10/2010, 17:26

Και ισως τελικά (αν γινει αυτό το υποθετικό σενάριο) να μη χρειαστει να εξορίσει κανείς κανένα αλλά αυτοί που δε θέλουν να αναγκαστούν να αυτοεξορισθούν.

(κεφ. 13, στιχ. 18) Eίδα ακόμα να αναγκάζει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους να χαράξουν πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους ένα σημάδι, 17 έτσι που να μην μπορεί πια κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτε, παρά μόνο αν έχει το χάραγμα αυτό.:smokin:
:smilea:

TROOPER
14/10/2010, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
(κεφ. 13, στιχ. 18) Eίδα ακόμα να αναγκάζει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους να χαράξουν πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους ένα σημάδι, 17 έτσι που να μην μπορεί πια κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτε, παρά μόνο αν έχει το χάραγμα αυτό.:smokin:

ρε π@στη εισαι μεγαλος μπαλαδορος !!!!!

:lol: :lol: :lol:

notakos600
14/10/2010, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

:evil: :evil: :evil:

o teos
14/10/2010, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εγώ θα τσιπαριστώ γιατί αν κρίνω από τα play station, τα τσιπαρισμένα ήταν και καλύτερα.

Εσείς πάλι ..... να φύγετε να πάτε αλλού...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

megalexandros
14/10/2010, 22:13
ΟΧΙ .. ηδη εχει προταθει νομος να μην μπορεις να "καλλιεργησεις" αν δεν εισαι στο "ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ" και να θυμισω οτι οσοι ειχαν κοτετσι στο χωριο που δεν το ειχε χαρακτηρισει η πολεοδομια "Αυθαιρετο κτισμα" , ηρθε το Υγιειονομικο επι της "ΓΡΙΠΗΣ των πουλερικων" να τους συμμορφωσει.....
<Θα πληρωσεται φορους για τις κοτες και τα παραθυρα >
Πατροκοσμας Αιτωλος

notakos600
14/10/2010, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
<Θα πληρωσεται φορους για τις κοτες και τα παραθυρα >
Πατροκοσμας Αιτωλος

Ειδικά το ''πληρώσεται'' ήταν όλα τα λεφτά...:beer: :beer: :beer: :beer:

Η απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος να &micro;ελετηθεί η κάρτα του πολίτη από επιστη&micro;ονικές επιτροπές της, δεν είναι &micro;ια συνηθισ&micro;ένη, τα τελευταία χρόνια, απόφαση. Για πρώτη φορά &micro;ετά την εκλογή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυ&micro;ου διαφαίνεται ο κίνδυνος η Εκκλησία να αρχίσει να ασχολείται πάλι &micro;ε υποθέσεις που δεν την αφορούν. Για πρώτη φορά, δηλαδή, &micro;ετά την εκδη&micro;ία Χριστόδουλου, οι «σκληροί» της Ιεραρχίας &micro;οιάζει να έχουν τη δυνατότητα, στα καλά καθού&micro;ενα, να ανακινήσουν ένα ακό&micro;α ζήτη&micro;α «ταυτοτήτων». Ωστόσο, η κάρτα του πολίτη, που από το πρώτο εξά&micro;ηνο του 2011 θα αντικαταστήσει τις παλιές αστυνο&micro;ικές ταυτότητες, κάνει &micro;ερικούς ιερω&micro;ένους να ορα&micro;ατίζονται και πάλι πολιτικό ρόλο. Στη σύνοδο της Ιεραρχίας, την περασ&micro;ένη εβδο&micro;άδα, ανακοινώθηκε ότι οι αρχιερείς θεωρούν πως, αν εισαχθεί η κάρτα, υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης της πίστης, της γλώσσας, της εθνικής ταυτότητας. Ορισ&micro;ένοι, &micro;άλιστα, θεωρούν ότι το τσιπ στο οποίο θα περιέχονται ο αριθ&micro;ός δη&micro;οτολογίου, το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ ισοδυνα&micro;εί &micro;ε το 666 και ετοι&micro;άζονται για νέους αφορισ&micro;ούς. Οπως και τότε, &micro;ε τις ταυτότητες, οι «σκληροί» ιεράρχες προετοι&micro;άζουν έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης &micro;ε την Πολιτεία.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4598824

:evil: :evil:

214723

menos
15/10/2010, 00:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
θα υπάρξει αντίδραση και μάλιστα δυνατή.
Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη το 1/3 της γής θα θανατωθεί..

7 Και του δόθηκε να κάνει πόλεμο με τους αγίους, και να τους νικήσει· και του δόθηκε εξουσία επάνω σε κάθε φυλή και γλώσσα και έθνος. Dan 7:21; Rev 11:7;

8 Και θα το προσκυνήσουν όλοι αυτοί που κατοικούν επάνω στη γη, των οποίων τα ονόματα δεν γράφτηκαν στο βιβλίο τής ζωής τού Αρνίου, που είναι σφαγμένο από τη δημιουργία τού κόσμου.

14 Και πλανούσε αυτούς που κατοικούσαν επάνω στη γη, εξαιτίας των σημείων που του δόθηκαν να κάνει μπροστά στο θηρίο, λέγοντας προς εκείνους που κατοικούσαν επάνω στη γη να κάνουν μια εικόνα στο θηρίο

15 Και του δόθηκε [η ικανότητα] να δώσει πνεύμα στην εικόνα τού θηρίου, ώστε η εικόνα τού θηρίου να μιλήσει, και να κάνει, όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα τού θηρίου, να θανατωθούν.

TROOPER
15/10/2010, 12:47
εμεις,ισως και τα παιδια μας, δεν θα τσιπαριστουμε (μαλλον) αλλα τα εγγονια μας και τα δισεγγονα μας θα τσιπαριστουνε.

γιατι θα ειναι απαραιτητο για να εκπληρωσουν τις στρατιωτικες τους υποχρεωσεις.η γιατι οι γονεις τοτε θα προτιμανε ενα τσιπακι απο το ρισκο να χασουν τα παιδια τους η να τους τα βιασει καποιος.

θα τσιπαριστουμε σαν γενος γιατι ο φοβος φυλαει τα ερμα!!!

ειτε ο φοβος για τον ανθρωπο που φεραμε στον κοσμο,ειτε ο φοβος για τον ενδεχομενο αποκλεισμο απο το γενικοτερο κοινωνικο συνολο,ειτε ο φοβος της παρανομιας και των επιπτωσεων της.

προβατα ειμαστε και το δειχνουμε σε καθε μας συζητηση εδω μεσα.οποτε τους παλικαρισμους ας τους αφησουμε κατα μερος.

ειχα ορεξη σημερα... :lol: :lol:

DeusEx
15/10/2010, 14:19
το ερωτημα ειναι :

αυτοι που θα τσιπαρουν, θα τσιπαριστουν?

Daemon
15/10/2010, 14:36
Ξερουμε προδιαγραφες για το τσιπακι? Γιατι ενα Athlon 64αρι που εχω πρεπει να εχει καει.. :ninja:

menos
15/10/2010, 14:49
http://www.youtube.com/watch?v=UDhDrFrs7as&feature=related :smokin:

gsman
15/10/2010, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
το ερωτημα ειναι :

αυτοι που θα τσιπαρουν, θα τσιπαριστουν?

Nαι, αν το κανεις μόνος σου...σιγα το δυσκολο...

http://www.youtube.com/watch?v=vsk6dJr4wps&feature=related

gsman
15/10/2010, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ξερουμε προδιαγραφες για το τσιπακι? Γιατι ενα Athlon 64αρι που εχω πρεπει να εχει καει.. :ninja:

Ναι φίλε δες εδω ενα βιντεακι-έχει κάποια τεχνικα στοιχεια

http://www.youtube.com/watch?v=m9a2oJdoW-g&feature=fvsr

tai
15/10/2010, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

προβατα ειμαστε και το δειχνουμε σε καθε μας συζητηση εδω μεσα.οποτε τους παλικαρισμους ας τους αφησουμε κατα μερος.

ειχα ορεξη σημερα... :lol: :lol:

ναι αλλα να ειμαστε αυλή ΛΟΓΙΚΩΝ προβάτων (http://palio.antibaro.gr/society/zouraris_xaskakes.php)

και εγω.:lol: