View Full Version : περι αδιαβροχων ερωτησις...
λοιπον....θελω να αγορασω ενα σετ αδιαβροχο...διαλεγω το νουμερο που φοραω κ στο jacket-παντελονι ή ενα νουμερο μεγαλυτερο?να σημειωσω οτι η μαρκα που φοραω τωρα στις cordurες ειναι η ιδια μαρκα που θα αγορασω κ τα αδιαβροχα(richa)....επισης δεν εχω την ευχερεια να δοκιμασω γιατι δεν υπαρχει καποιος να τα εχει στην περιοχη....
γιαααα πειτε?
:smilea:
Εχετλαίος
14/10/2010, 09:29
Ίσως ένα κλικ παραπάνω σε νούμερο ώστε να έχεις ευχέρεια κινήσεων από μέσα αλλά χωρίς να σακουλιάζει και αυξάνει τις αντιστάσεις.
:wave2:
κ αυτο σκεφτομαι αλλα εχω κατα νου κ το αλλο...
ουτως ή αλλως τα αδιαβροχα εχουν μεγαλυτερο καλουπι....
οποτε μηπως παιρνοντας το large(μιας κ φοραω medium) μου παραειναι μεγαλο κ κολυμπαω....
ουτε αυτο ειναι καλο το να σου ειναι σαν σακουλα....
Εχετλαίος
14/10/2010, 09:35
(Μ)πρόβα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
(Μ)πρόβα
μου ειναι κομματακι δυσκολο απο στυλιδα να κατεβω αθηνα μονο κ μονο για να προβαρω τα αδιαβροχα...ασε που μπορει κ να μην βρω τα αδιαβροχα τα συγκεκριμενα....εδω δεν ειχαν παντελονια cordurες....:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ίσως ένα κλικ παραπάνω σε νούμερο ώστε να έχεις ευχέρεια κινήσεων από μέσα αλλά χωρίς να σακουλιάζει και αυξάνει τις αντιστάσεις.
ΑΥτο ισχυει γενικα.... Το θεμα ειναι πως ενω στην ΤΑΔΕ εταιρεια φορας Medium Επανω , παντελονι ισως χρειαστει SMall για να μην "πεταριζει"
PortisHead
14/10/2010, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
μου ειναι κομματακι δυσκολο απο στυλιδα να κατεβω αθηνα μονο κ μονο για να προβαρω τα αδιαβροχα...ασε που μπορει κ να μην βρω τα αδιαβροχα τα συγκεκριμενα....εδω δεν ειχαν παντελονια cordurες....:bawl:
spam on
o Καγιαρας πουλαει ακομα μηχανακια εκει ή εκλεισε ? :)
spam off
sapila racing
14/10/2010, 10:37
κ αυτο σκεφτομαι αλλα εχω κατα νου κ το αλλο...
ουτως ή αλλως τα αδιαβροχα εχουν μεγαλυτερο καλουπι....
οποτε μηπως παιρνοντας το large(μιας κ φοραω medium) μου παραειναι μεγαλο κ κολυμπαω....
ουτε αυτο ειναι καλο το να σου ειναι σαν σακουλα....
Αν εχεις πολύ κανονικό σωμα εχεις καλές πιθανότητες, αν όχι μονο με δοκιμή.
Μην παρεις μεγαλύτερο νούμερο πάντως θα ειναι τεραστιο και θα ανεμίζει σαν τρελλό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
spam on
o Καγιαρας πουλαει ακομα μηχανακια εκει ή εκλεισε ? :)
spam off
στη στυλιδα πουλαει κατι παπακια....
στη λαμια εχει τη yamaha μαζι με συνεταιρο :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αν εχεις πολύ κανονικό σωμα εχεις καλές πιθανότητες, αν όχι μονο με δοκιμή.
Μην παρεις μεγαλύτερο νούμερο πάντως θα ειναι τεραστιο και θα ανεμίζει σαν τρελλό.
δοξα τη yamaha :D με προικισε με ενα αρκετα καλο σωματακι :lol:
mia kai einai idia marka .....
pare thlefono sto katasthma pou tha kaneis thn paragelia kai pes oti exei to tade montelo/numero pantelonompoufan kai theleis adiavroxa to tade montelo pou na einai aneta sto parapano set alla na mhn pleoun... autoi tha kseroun
Manalishi
14/10/2010, 11:05
Όταν αγόρασα τα δικά μου απο Colori, δοκίμασα και Μ και L, τελικά πήρα το Large, που αυτό είναι και το νούμερο μου γενικότερα σε ρούχα. Γενικότερα έχουν πιό άνετη φόρμα, για να "χωράνε" και τα υπόλοιπα ρούχα απο κάτω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
mia kai einai idia marka .....
pare thlefono sto katasthma pou tha kaneis thn paragelia kai pes oti exei to tade montelo/numero pantelonompoufan kai theleis adiavroxa to tade montelo pou na einai aneta sto parapano set alla na mhn pleoun... autoi tha kseroun
julius,
απο αγγλια θα τα παραγγειλω...τα αγγλικα μου σε προφορικο λογο δεν ειναι κ τοσο καλα...
οποτε μαλλον θα το παιξω σαν τζοκερ...κ αν μου κατσει.......!!!:rotflmao: :bigcry:
julius,
απο αγγλια θα τα παραγγειλω...τα αγγλικα μου σε προφορικο λογο δεν ειναι κ τοσο καλα...
οποτε μαλλον θα το παιξω σαν τζοκερ...κ αν μου κατσει.......!!!:rotflmao: :bigcry:
steile email re, ta perisotera e-stores exoun help desk pou apantaei :lol: