Σύνδεση

View Full Version : Ο.Δ.Δ.Υ

gs 500 f
15/10/2010, 16:51
Ο.Δ.Δ.Υ. εχει προκυρηξη δημοπρασιας 19 / 10 / 2010 για μοτοποδηλατα μοτοσυκλετες για διαληση και στης 27 / 10 / 2010 για κυκλοφορια Ι.Χ.Ε. και μοτοποδηλατα μοτοσυκλετες.
σημερα παντως που πηγα μπας και εβρισκα κανα μηχανακι για ανταλακτικα εχανε η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.ορισμενα μηχανακια που ανεφερε το εντυπο που αγορασα εκει ουτε που τα βρηκα αφου μεσα στο χαμο που γεινοταν [οχι απο κοσμο]αλλα αφου τα ειχαν μπερδεμενα αναμεσα σε χιλιαδες σαβουρες!
σε μια προηγουμενη δημοπρασια που ειχα συμετασχει για μοτοσυκλετες σε κυκλοφορια οι τιμες εφταναν τοσο ψηλα που ακομα και με την εκπτωση του 30% αν εδεινες ολα τα λεφτα μαζι ,εξω το εβρισκες στην ιδια τιμη και πενα.θα ξαναπαω παντως να δω τι θα βγαλουν αυτο το μηνα και ισως αν βρω καμια ευκαιρεια να συμετασχω και παλι.......
οποιος ειναι και θελει κανονιζουμαι μια περα πριν της 27 [μεσα σε 5 μερες πριν την δημοπρατηση]να παμε να δουμαι τι μοτοσυκλετες θα βγαλουν......

SVX
15/10/2010, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
Ο.Δ.Δ.Υ. εχει προκυρηξη δημοπρασιας 19 / 10 / 2010 για μοτοποδηλατα μοτοσυκλετες για διαληση και στης 27 / 10 / 2010 για κυκλοφορια Ι.Χ.Ε. και μοτοποδηλατα μοτοσυκλετες.
σημερα παντως που πηγα μπας και εβρισκα κανα μηχανακι για ανταλακτικα εχανε η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.ορισμενα μηχανακια που ανεφερε το εντυπο που αγορασα εκει ουτε που τα βρηκα αφου μεσα στο χαμο που γεινοταν [οχι απο κοσμο]αλλα αφου τα ειχαν μπερδεμενα αναμεσα σε χιλιαδες σαβουρες!
σε μια προηγουμενη δημοπρασια που ειχα συμετασχει για μοτοσυκλετες σε κυκλοφορια οι τιμες εφταναν τοσο ψηλα που ακομα και με την εκπτωση του 30% αν εδεινες ολα τα λεφτα μαζι ,εξω το εβρισκες στην ιδια τιμη και πενα.θα ξαναπαω παντως να δω τι θα βγαλουν αυτο το μηνα και ισως αν βρω καμια ευκαιρεια να συμετασχω και παλι.......
οποιος ειναι και θελει κανονιζουμαι μια περα πριν της 27 [μεσα σε 5 μερες πριν την δημοπρατηση]να παμε να δουμαι τι μοτοσυκλετες θα βγαλουν......

εχεις εντυπωση οτι μπορει ενας ΙΔΙΩΤΗΣ να βρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ?

Sapadak
15/10/2010, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Πηρε φιλος έτσι

Ντουκακι βεβαια αλλα πηρε :lol:

gs 500 f
15/10/2010, 17:29

πειστευω πως ναι !γιατι οχι ?ακομα και οι μαντραδες που πανε σε χρημα θα πληρωσουν....και αν εισαι Δ.Υ. το ποσον θα το πληρωσεις σε 72 ατοκες δοσεις.

gs 500 f
15/10/2010, 17:34
σημερα συζητουσα με καποιον απο εκει που πηρε ενα !χτ 660 μοντελο 2004 ,2300 με την εκπτωση!περιπου δηλαδη 2990 τελικη το κτηπησε.ηταν καινουργιο μιλαμε...

castor
15/10/2010, 17:36
Ειναι μεγαλη απατη !!!!Λαμογια τεραστια !!!το χω ψαξει !!!

Βαζουν τιμη εκκινισεις,την τιμη τις αγορας στα μαγαζια,Οποτε τους μενουν ,και μετα τα περνουν οι μαντραδες !!!!ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ !!!!!

Μπουρδελο κρατος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SVX
15/10/2010, 17:40
σημερα συζητουσα με καποιον απο εκει που πηρε ενα !χτ 660 μοντελο 2004 ,2300 με την εκπτωση!περιπου δηλαδη 2990 τελικη το κτηπησε.ηταν καινουργιο μιλαμε...

XT660 με 2990? (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=270&variant=xt&price-from=%3E2500&price-to=%3C3000&so=dm&or=d&registration-from=%3E2004&registration-to=&rg=&mileage-from=%3E500&mileage-to=%3C20000&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E650&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=)

gs 500 f
15/10/2010, 17:49
XT660 με 2990? (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=270&variant=xt&price-from=%3E2500&price-to=%3C3000&so=dm&or=d&registration-from=%3E2004&registration-to=&rg=&mileage-from=%3E500&mileage-to=%3C20000&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E650&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=)

ακριβα η φθηνα ???? ιδιωτης ηταν πιτσιρικας καμια 25 αρια χρονων.τον βρηκα που το παραλανβανε κιασυζητησαμε γιαλιγο.θελει ομως σιγουρα μπαταρια λαστιχα σερβις φιλτρα κλπ...

gs 500 f
15/10/2010, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor

Βαζουν τιμη εκκινισεις,την τιμη τις αγορας στα μαγαζια,Οποτε τους μενουν ,και μετα τα περνουν οι μαντραδες !!!!ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ !!!!!

πανο η τιμη εκκινησης καλα ξεκινα αλλα εκει που τα φτανουν ειναι το προβλημα! αυτο δεν το ξερω πως μπορουν να το παρουν οι μαντραδες κοψοχρονια αλλα σε μια που ειχα συμετασχει υπηρχε τετοια κοντρα μεταξυ τους[οχι φαινομενικη] που καποια μηχανακια τα εφτασαν τοσο ψηλα που αναρωτιομαστε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρουν αγοραστες....δεν ξερω τι να πω....υπηρχε παντως εκει και ενα 1000 gsxf )σε αριστη κατασταση αλλα δεν ειχε ερθει ακομα ο ιδιοκτητης να το παρει για να ρωτησω ποσο εφτασε...μουπαν παντως οτι πηγε 7500 χωρις να ειναι σιγουρο.ειχε μαλιστα και εξατμισεις γιοσιμουρα evo.

castor
15/10/2010, 21:14
πανο η τιμη εκκινησης καλα ξεκινα αλλα εκει που τα φτανουν ειναι το προβλημα! αυτο δεν το ξερω πως μπορουν να το παρουν οι μαντραδες κοψοχρονια αλλα σε μια που ειχα συμετασχει υπηρχε τετοια κοντρα μεταξυ τους[οχι φαινομενικη] που καποια μηχανακια τα εφτασαν τοσο ψηλα που αναρωτιομαστε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρουν αγοραστες....δεν ξερω τι να πω....υπηρχε παντως εκει και ενα 1000 gsxf )σε αριστη κατασταση αλλα δεν ειχε ερθει ακομα ο ιδιοκτητης να το παρει για να ρωτησω ποσο εφτασε...μουπαν παντως οτι πηγε 7500 χωρις να ειναι σιγουρο.ειχε μαλιστα και εξατμισεις γιοσιμουρα evo.

Η απατη φιλε μου ειναι οτι =Εαν ενα μηχανακι δεν πουληθει σε τρεις δημοπρασιες,τοτε βγαινει για ανταλλακτικα,οποτε οι μαγκες παιρνουν τα μηχανακια σε ομαδικες δημοπρασιες !!!!!!:mad:

mankam
15/10/2010, 23:03

+1000
πριν χρονια πηρα ενα αυτοκινητο για κυκλοφορια και 2 για ανταλλακτικα
αργοτερα και μια μοτοσυκλετα,συμπερασμα: τα βρισκεις στην αγορα ποιο φθηνα τα δοκιμαζεις τα κανεις βολτα ,ενω στον ΟΔΔΥ παιρνεις γουρουνι στο σακι,χωρια την ταλαιπωρια με την ταξινομηση,εκριση τυπου,το λιγοτερο κανα 2μηνο τρεξιμο.
Παιδες ΜΑΚΡΙΑ!!!
Αυτα που ακουγονται για ευκαιρειες ειναι για να τραβανε κοσμο,εχει ενα σωρο λαμογια το συστημα του ΟΔΔΥ .

castor
15/10/2010, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
+1000
πριν χρονια πηρα ενα αυτοκινητο για κυκλοφορια και 2 για ανταλλακτικα
αργοτερα και μια μοτοσυκλετα,συμπερασμα: τα βρισκεις στην αγορα ποιο φθηνα τα δοκιμαζεις τα κανεις βολτα ,ενω στον ΟΔΔΥ παιρνεις γουρουνι στο σακι,χωρια την ταλαιπωρια με την ταξινομηση,εκριση τυπου,το λιγοτερο κανα 2μηνο τρεξιμο.
Παιδες ΜΑΚΡΙΑ!!!
Αυτα που ακουγονται για ευκαιρειες ειναι για να τραβανε κοσμο,εχει ενα σωρο λαμογια το συστημα του ΟΔΔΥ .

Πολυ σωστος !!!!:beer:

fotis3
15/10/2010, 23:41
για να καταλαβει καποιος τι γινεται σε μια δημοπρασια πρεπει απλα να παει σε δυο τρεις και μετα να διαβασει τα (ψιλα γραμματα) ειναι πολυ οργανομενο το εγγλημα :yuck: :yuck:

gs 500 f
16/10/2010, 07:51
Η απατη φιλε μου ειναι οτι =Εαν ενα μηχανακι δεν πουληθει σε τρεις δημοπρασιες,τοτε βγαινει για ανταλλακτικα,οποτε οι μαγκες παιρνουν τα μηχανακια σε ομαδικες δημοπρασιες !!!!!!:mad:

δεν ξερω πως πεζετε το εργο.σιγουρα βλεπω παντως πως εισαι ψαγμενος.....
στις ομαδικες δηλαδη, για κυκλοφορια η σαν διαληση πηγαινουν αυτα που στις τρεις δεν πουλιουνται?γιατι αυτα που ειδα εγω για διαληση και τις ομαδικες που ειχε ηταν σκουπιδια ουτε και σαν ανταλακτικα δεν αξιζε να τα παρεις!

sotos 8
16/10/2010, 08:13
Οτι θελει γραφει ο καθ'ενας . Στις τρεις δημοπρασιες εαν δεν πουληθει γινετε επανεκτιμηση και βγενει παλι σε ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ.

Το μονο που θα προσεξεις ειναι οτι ολα τα μηχανακια δεν ειναι σε νενα μερος , στην πιστα δυο που ειναι τα περισοτερα αλλα και σε τολ και στον χωρο υποδοχης , εαν μπεις στο σιτε του οδδυ και δεις την διακυρηξη γραφει που ειναι ακριβωσς το καθε μηχανακι.

castor
16/10/2010, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Οτι θελει γραφει ο καθ'ενας . Στις τρεις δημοπρασιες εαν δεν πουληθει γινετε επανεκτιμηση και βγενει παλι σε ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ.

Το μονο που θα προσεξεις ειναι οτι ολα τα μηχανακια δεν ειναι σε νενα μερος , στην πιστα δυο που ειναι τα περισοτερα αλλα και σε τολ και στον χωρο υποδοχης , εαν μπεις στο σιτε του οδδυ και δεις την διακυρηξη γραφει που ειναι ακριβωσς το καθε μηχανακι.

Εσυ,φιλε πρεπει να εισαι πολυ αγαθος,και καλος ανθρωπος !!!(Με την καλη εννοια !!!):beer: :rotflmao: :lol: :beer:

:a52: Ρεεεεε.... που ζεις ??????????

Εχουν φαει εκατομυρια ευρω !!!Το ΟΔΔΥ θα αφησουν !!!!!:a47:

gs 500 f
16/10/2010, 20:47
Εσυ,φιλε πρεπει να εισαι πολυ αγαθος,και καλος ανθρωπος !!!(Με την καλη εννοια !!!):beer: :rotflmao: :lol: :beer:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gs 500 f
16/10/2010, 20:54

και παλι στην πιστα δυο οπως λες απο τα 10 μηχανακια που εγραφαν πως υπηρχαν βρηκα μονο τα δυο.....εναν που ρωτησα υπαλληλο μου ειπε οτι ειναι μπερδεμενα και ισως να ειναι στον χωρο 2....[υπηρχαν δυο σημεια [αλανες] που τα ειχαν] τελος παντων...θα παω απο δευτερα γιαυτα που θα βγαλουν σε κυκλοφορια στης 29 του μηνος να δω αν αξιζει κανενα....οποιος πιστος ας προσελθει!

sotos 8
16/10/2010, 22:13

Φωτεινο παντωγνωστη πρεπει να επεζες πολυ οταν ησουν μικρος

Εγω φιλε εχω παει και εχω ψωνισει απο εκει και δεν ειχα κανενα προβλημα .

Πεσμας και εσυ την δικια σου εμπειρια να καταλαβουμε και εμεις .

sotos 8
16/10/2010, 22:24
gs500f οτι εχει κιτρινα γραματα δημοπρατηται , οχι ολα στην συγκεκρημενη δημοπρασια αλλα αν δεις καποιο που σε ενδειαφερει μπορεις να πας στην γραματια και να δηλωσης ενδιαφερον και θα παρει πρωτερεοτητα και μαλον βγενει σε 2 μηνες μετα.

castor
17/10/2010, 07:45
Φωτεινο παντωγνωστη πρεπει να επεζες πολυ οταν ησουν μικρος

Εγω φιλε εχω παει και εχω ψωνισει απο εκει και δεν ειχα κανενα προβλημα .

Πεσμας και εσυ την δικια σου εμπειρια να καταλαβουμε και εμεις .

Για πες μας τι αγορασες ,και σε τι τιμη ..............γιατι αυτο που νομιζεις εσυ ευκαιρια,για αλλους να ειναι λαλακια !!!Ο φιλος πιο πανω ως τωρα εχει φαει δυο μεροκαματα να ψαχνει το μηχανακι !!!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!:eyepop:

sotos 8
17/10/2010, 15:45
Να μας πεις εσυ τα δικα σου και ασε τους αλλους
Εδω παραθετουμε της πρωσοποικες μας εμπρειριες και οχι τι φανταζομαστε ή της μας ειπε ενας μπαρμπας και μια θεια.
Εκτος αν εχεις κατι προσωπικο μαζι μου ?
Του φιλου παραπανω του ειπα δυο πραγματα τα οποια τα ξερω προσωπικος και ισως του φανουν χρισιμα ισως και οχι ουτε τον εξυπνο θελω να κανω ουτε και τον μηδενιστη αν πας και δεις κατι που σου κανει βαζεις ενα οριο το οποιο πιστευεις εσυ οτι σε συμφερει οικονομικα
αν σου κατσει καλος αν οχι μεγεια σ'αυτον που το πειρε αυτο ειναι ολο χωρις δρακους χωρις κακους και μαγισες.:wave2: :beer:

siokatas
17/10/2010, 16:00
Κανενα site με τα καλουδια του οδδυ??

nobody
17/10/2010, 16:02
http://www.oddy.gr/index.php

castor
17/10/2010, 17:45
Να μας πεις εσυ τα δικα σου και ασε τους αλλους
Εδω παραθετουμε της πρωσοποικες μας εμπρειριες και οχι τι φανταζομαστε ή της μας ειπε ενας μπαρμπας και μια θεια.
Εκτος αν εχεις κατι προσωπικο μαζι μου ?
Του φιλου παραπανω του ειπα δυο πραγματα τα οποια τα ξερω προσωπικος και ισως του φανουν χρισιμα ισως και οχι ουτε τον εξυπνο θελω να κανω ουτε και τον μηδενιστη αν πας και δεις κατι που σου κανει βαζεις ενα οριο το οποιο πιστευεις εσυ οτι σε συμφερει οικονομικα
αν σου κατσει καλος αν οχι μεγεια σ'αυτον που το πειρε αυτο ειναι ολο χωρις δρακους χωρις κακους και μαγισες.:wave2: :beer:

Εγω φιλε μου δεν ειπα οτι αγορασα !!!Εσυ ειπες !!!!!Εγω πηγα, ειδα,και εβγαλα ενα συμπερασμα που το ειχα κανει θεμα και εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=106721 )

Απο εκει και επειτα,αν καποιος απο εδω εχει παρει μοτο σε τιμη που,να ειναι τιμη ΟΔΔΥ ,και οχι τιμη καταστηματος,ας μας το πει,γιατι θελω να παρω αλλα 2 αφρικα !!!Αυτα ,αντε και καλη βδομαδα !!!:wave2: :beer: :wave2: :beer:

irinia
03/11/2010, 08:05
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ..............

Συμμετέχοντας στή διαδικασία καί άκολουθώντας τούς τύπους...........

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..................ΣΑΒΟΥΡΕΣ

Χαμένος χρόνος,καί μείς κομπάρσοι μιάς νομότυπης διαδικασίας...!!!

:wave2:

TROOPER
03/11/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ..............

Συμμετέχοντας στή διαδικασία καί άκολουθώντας τούς τύπους...........

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..................ΣΑΒΟΥΡΕΣ

Χαμένος χρόνος,καί μείς κομπάρσοι μιάς νομότυπης διαδικασίας...!!!

:wave2:

δεν ηξερες,δεν ρωταγες?

Xrider
03/11/2010, 12:31
Απο ΟΔΔΥ ειναι οπως εγραψε και καποιος αλλος πραγματικα αγορες γουρουνι στο σακι..
Μηχανη στον ΟΔΔΥ μονο την ακινησια να σκεφτει καποιος,πως την φορτωσαν,ποσο καιρο (μηνες-χρονια) καθοταν στο πεζοδρομιο..ειναι αρκετο να καταλαβει κανεις σε τι κατασταση θα ειναι και αυτα τα ποσα που λετε μου φαινονται πααααρα πολλα για τετοιες μηχανες.

billk
03/11/2010, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Απο ΟΔΔΥ ειναι οπως εγραψε και καποιος αλλος πραγματικα αγορες γουρουνι στο σακι..
Μηχανη στον ΟΔΔΥ μονο την ακινησια να σκεφτει καποιος,πως την φορτωσαν,ποσο καιρο (μηνες-χρονια) καθοταν στο πεζοδρομιο..ειναι αρκετο να καταλαβει κανεις σε τι κατασταση θα ειναι και αυτα τα ποσα που λετε μου φαινονται πααααρα πολλα για τετοιες μηχανες.

Αυτό είναι ίσως το πιο σωστό post από όλα αυτά που γράφτηκαν.
Λαμογιές σίγουρα υπάρχουν, αλλά όχι όπως το λέει ο φίλος.
Προσωπική άποψη μιας και έχουμε αγοράσει από ΟΔΔΥ αυτοκίνητο λίγο πριν την κρίση, η τιμή που το πήραμε με το 30% στην τιμή μετρητοίς, ήταν η μισή από ότι το έδιναν έξω μεταχειρισμένο και με τα 1/5 χλμ από ότι κυκλοφορούσε σε μεταχειρισμένο ίδιο μοντέλο ίδιας χρονολογίας.Λογικό μιας και πρέπει να παρέλθουν τουλάχιστον 5 χρόνια από οτι θυμάμαι για να δημοπρατηθεί.
Το θέμα είναι πως λόγω ακινησίας πέρα απο μπαταρία και λάστιχα, ζήτησε και ντίζα συμπλέκτη και άρχιζε να χάνει λίγο απο το ένα σωληνάκι των φρένων. Με ένα καλό σέρβις και πάλι ήμουν πολύ κάτω από την τιμή μεταχειρισμένου. Τώρα με την κρίση δεν έχς ιδέα τι τιμή παίζουν.

Επομένως για αυτοκίνητο δεύτερης χρήσης(για τις μικροδουλειές) βρίσκεις άνετα. Τώρα για μηχανή, λόγω της ακινησίας που προείπαμε είναι ρίσκο, μπορεί να σου κοπεί κανά σωληνάκι φρένων και να ψάχνεσαι.

MILTOS1976
05/11/2010, 13:01
ειχα παει και εγω μια φορα περισυ αλλα εξωφρενικες τιμες μοτο.ενας εκθεσας χτυπησε ενα inova 2007 στα 1900 ευρα.με την εκπτωση 1330.συμφερει κατι τετοιο? πηγα να χτυπησω κι εγω ενα χτ 660 αλλα ξεφυγε για μηχανακι που δεν μπορεις να το ελεγξεις.αν παντως παει κανεις καμια βολτα ενδιαφερομαι.
να δω τωρα τι παιζει με τους μαντραδες....

gs 500 f
05/11/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από MILTOS1976
ειχα παει και εγω μια φορα περισυ αλλα εξωφρενικες τιμες μοτο.ενας εκθεσας χτυπησε ενα inova 2007 στα 1900 ευρα.με την εκπτωση 1330.συμφερει κατι τετοιο? πηγα να χτυπησω κι εγω ενα χτ 660 αλλα ξεφυγε για μηχανακι που δεν μπορεις να το ελεγξεις.αν παντως παει κανεις καμια βολτα ενδιαφερομαι.
να δω τωρα τι παιζει με τους μαντραδες....

μιλτο εγω θα ξαναπαω και αυτον το μηνα...νομιζω εχει για διαλυση ανταλακτικα 16 του μηνος και 26 για κυκλοφορια.οπωτε μες το 5 ημερο απο την δημοπρασια παμε οποτε σε βολευει.....
εγω μενω σεπολια ανταλασουμαι κινητα και φυγαμε! παντα μια δευτερη γνωμη ειναι σεβαστη !

Daemon
05/11/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από MILTOS1976
...
ενας εκθεσας χτυπησε ενα inova 2007 στα 1900 ευρα.με την εκπτωση 1330.συμφερει κατι τετοιο? ...

:confused: :dizzy:

Zid
05/11/2010, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
:confused: :dizzy: Ελα που δε κατάλαβες :lol:

Daemon
05/11/2010, 14:44
Τωρα η μπερδευτικε στο χιλιαρικο η το ΟΔΔΥ πουλαει καινουργια.. :dizzy: