View Full Version : Κυδωνιά(Ορεινή Ναυπακτία)
Η ερώτησης μου είναι η εξής, εάν από Αθήνα πάμε Ναύπακτο ο δρόμος μέχρι την Κυδωνιά (http://www.kidonia.gr/) είναι συνέχεια στρωμένη με άσφαλτο ή υπάρχουν κομμάτια με χώμα, διότι τα οχήματα που σκέφτομαστε να πάμε δεν το θέλουν καθόλου το χωματάκι
Vstrommer71
17/10/2010, 21:32
Αν πατε απο Αρτοτινα,εχει ενα κομματι χωματινο(συνηθως βατο,αυτο ειναι σιγουρα χωμα)
Απο Ελατοβρυση πιθανα να το εχουν ασφαλτοστρωσει,αλλα δεν εχω παει τελευταια απο εκει(ο 2010 της Αναβασης απο εκει και μετα το εχει χωμα)
Οποτε πιθανοτατα ενα κομματακι μικρο θα εχει χωμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αν πατε απο Αρτοτινα,εχει ενα κομματι χωματινο(συνηθως βατο,αυτο ειναι σιγουρα χωμα)
Απο Ελατοβρυση πιθανα να το εχουν ασφαλτοστρωσει,αλλα δεν εχω παει τελευταια απο εκει(ο 2010 της Αναβασης απο εκει και μετα το εχει χωμα)
Οποτε πιθανοτατα ενα κομματακι μικρο θα εχει χωμα
για γίνε ποιό συγκεκριμένος για την 1η περίπτωση γιατί θα πάμε με ss και κάποιοι θα έχουν slick επάνω, όταν λές κομμάτι χωματόδρομου :confused: μιλάς για απόσταση γιατί εάν είναι να το σπάσω να πάνε μόνοι τους
costas106
18/10/2010, 00:34
Ο χωματόδρομος αυτός είναι περίπου 10 χλμ.
Είναι σχετικά βατός, σίγουρα όμως ένα ss δε θά ναι στα καλύτερά του...
Μασάνε ωρέ τα παλικάρια ??? Εδώ στα χιόνια πήγαμε με λιωμένα σλίκ, για 10χλμ χώμα θα κολήσουμε ???
Έλα και δε θέλω δικαιολογίες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Μασάνε ωρέ τα παλικάρια ??? Εδώ στα χιόνια πήγαμε με λιωμένα σλίκ, για 10χλμ χώμα θα κολήσουμε ???
Έλα και δε θέλω δικαιολογίες...
ασε τις μαλακιες και κανονισε εσυ!:smilea: