View Full Version : Αιγινιο 23/10!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
,
χαγγεν νταζ σταματα να βλεπεις τις ρωσσιδες που σου εστειλα και στειλε το email :lol:
Στο 30% είναι ακόμα. Αυτή τη στιγμή έχει κολλήσει. Πρέπει να φορτώνει τη φωτό με τη μύτη σου.
215989
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Στο 30% είναι ακόμα. Αυτή τη στιγμή έχει κολλήσει. Πρέπει να φορτώνει τη φωτό με τη μύτη σου.
:lol: :lol: μαλλον με το φλας σου τα εφτυσε ο server απο την παλινδρομηση :lol:
GhostRideR_636
24/10/2010, 00:41
Λοιπόν daz μιλησα με τα παιδιά που θα ερθουν για coffe αυριο θεσσαλονικη, αλλα απ'οτι φενεται δυσκολα να παμε.... Πάντως 31/10 θα ανέβω Σερρες αν θέλετε ελάτε εστω για εναν καφέ :) και απο τον επόμενο μηνα κανονιζουμε οποτε θελετε, μιας και απο δευτερα θα βαλω καινουρια λαστιχα να ειμαι ετοιμος για την κυριακή :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έχω κι άλλες αλλά βαρέθηκα.
Gost αν πάτε και αύριο έρχομαι και εγώ.
Αν πάτε πρωί θα έρθει και ο Αποστόλης. (fdTolis)
Τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσω σε εικονικό σκληρό δίσκο και θα σας στείλω το λινκ στο mail που έχετε δώσει στο moto.gr. Όχι πμ γιατί δεν δουλεύει το λινκ όταν το στέλνω με πμ.
Ζητώ συγνώμη για το ανεβασμένο ISO σε μερικές φωτό (θα το δείτε όταν τις ανοίξετε σε πλήρη ανάλυση), αλλά κάποιος που στο σπίτι του έχει μόνο ένα γάντι προσπάθησε να σαμποτάρει τους τα οπτικά ντοκουμέντα που αποδείκνυαν πως είναι κουλός.
Denis ΠΜ ελήφθη. Ενεργώ άμεσα. :lol:
Μάγκες ωραία ήταν. :beer: :beer: :beer:
Toλη ωραια δουλεια..............
αντε και την επομενη φορα περισσοτερει και χωρεις τις μπιλιες απο τα μασπιε(τα γ@μΓΦΤΦα) :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostRideR_636
Λοιπόν daz μιλησα με τα παιδιά που θα ερθουν για coffe αυριο θεσσαλονικη, αλλα απ'οτι φενεται δυσκολα να παμε.... Πάντως 31/10 θα ανέβω Σερρες αν θέλετε ελάτε εστω για εναν καφέ :) και απο τον επόμενο μηνα κανονιζουμε οποτε θελετε, μιας και απο δευτερα θα βαλω καινουρια λαστιχα να ειμαι ετοιμος για την κυριακή :smokin:
οκ μαν :beer: :beer: :beer: :wave2: