Σύνδεση

View Full Version : συγγρου

DeusEx
19/10/2010, 08:52
Σφιχτηκε η ψυχη μου πριν λιγο..

Στο ανεβασμα της συγγρους στην αρχη καθως ερχομουν στην δουλεια, βλεπω αποτομα πολυ κινηση μετα την στροφη-τουνελ απο ποσειδωνος.

Κατευθειαν σκεφτηκα οτι καμμια τρακα θαχε γινει ... προχωραω σημειωτεον κ βλεπω κατω στην ασφαλτο κατι γδαρσιματα, και καταλαβα οτι ηταν απο μηχανη ...

λιγο πιο κατω ειχε κλεισει η Διας την αριστερη λωριδα κ εκει ηταν ενα παλικαρι σωριασμενο ακινητο με ενα βαλαντινο ροσσι κρανος κ καφε παντελονι εαν ειδα καλα .. μηχανη δεν ειδα εκει κοντα.

Ασθενοφορο δεν ειχε ερθει ακομα ..

:(

Οποιος ξερει ας ενημερωσει.

DimChios
19/10/2010, 09:04
shit! :sick:

μακαρι να ειναι οκ το παιδι και να εμεινε ακινητος για καλο και για κακο!

EVI
19/10/2010, 09:19
:sick:

reinmeister
19/10/2010, 09:20
τον ειδα κι εγω...αλλα πλην μιας γρατζουνιας στην ασφαλτο,πολυ μικρης δεν ειδα κατι...επισης δεν ειχε καθολου αιμα...παντως δεν πρεπει να ηταν νεκρος,γιατι θα τον ειχαν μετακινησει...

μου εκανε περισσοτερο για πρεζακι,η μεθυσμενο,παρα για τροχαιο...μακαρι να εχω δικιο...

DeusEx
19/10/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τον ειδα κι εγω...αλλα πλην μιας γρατζουνιας στην ασφαλτο,πολυ μικρης δεν ειδα κατι...επισης δεν ειχε καθολου αιμα...παντως δεν πρεπει να ηταν νεκρος,γιατι θα τον ειχαν μετακινησει...

μου εκανε περισσοτερο για πρεζακι,η μεθυσμενο,παρα για τροχαιο...μακαρι να εχω δικιο...

Δεν ξερω αν μιλαμε για τον ιδιο ... παντος το παλικαρι που ειδα δεν μ φανηκε ουτε για πρεζακι ουτε για μεθυσμενος .. και κρανακι καλο φοραγε και ντυμενος νορμαλ ηταν. Τα γδαρσιματα στην ασφαλτο φανηκαν σαν δυνατο συρσιμο μηχανης ...

αιματα οντως δεν ειδα ουτε εγω.

Aleziel
19/10/2010, 10:21
kai ego perasa apo dipla tou, prezaki den itan , ksaplomenos stin aristeri me rossi kranos kai dermatino... syrsimo den eida, oute aimata. oute spasmeni mixani oute autokinito, enan papou pou milage stous batsous mono... eida ena kokino gilera (nomizo) scooter parkarismeno ligo atsala stin deksia pleura..