PDA

View Full Version : ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ

caesarsk
19/10/2010, 10:03
Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Αποφάσισε λοιπόν ένα βράδυ να την παρακολουθήσει για να το διαπιστώσει με τα μάτια του. Έτσι όταν βγήκε αυτή με το αυτοκίνητο μπήκε αυτός σε ένα ταξί...

... και την ακολούθησε. Σύντομα αντελήφθη ότι η γυναίκα του εργαζόταν σε ένα οίκο ανοχής.

Λέει ο τύπος στον ταξιτζή: "Θες να βγάλεις 100 ευρώ;"

Ο ταξιτζής αμέσως απαντάει: "Σίγουρα, τι θες να κάνω;"

Ο τύπος του απάντησε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μπει στον οίκο ανοχής, να αρπάξει τη γυναίκα του και να την φέρει στο ταξί.

Έτσι πάει ο ταξιτζής μέσα και δυο λεπτά αργότερα η πόρτα του οίκου ανοίγει με μια δυνατή κλωτσιά και εμφανίζεται ο ταξιτζής τραβώντας μια γυναίκα που κλωτσάει, ρίχνει μπουνιές και τσακώνεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ταξί με τον ταξιτζή.

Ο ταρίφας ανοίγει την πόρτα, πετάει τη γυναίκα μέσα στο ταξί και λέει στον τύπο: "Κράτα την!"

Ο άντρας την κοιτάει και φωνάζει στον ταξιτζή: "Τι έκανες ρε ηλίθιε; Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου!"

"Το ξέρω", απαντάει ο ταξιτζής, "Αυτή είναι η δικιά μου... Τώρα πάω πίσω για τη δικιά σου..."

XJR_Billy
19/10/2010, 10:05
ΜΑΜΑΤΟ !!!!

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

cityfly
19/10/2010, 10:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
19/10/2010, 10:22
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βλαμενε!

EVI
19/10/2010, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

βλαμενε!

+636 :rotflmao:

Bowleno
19/10/2010, 10:33
to γ@μησες!:bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

idomeneas
19/10/2010, 10:48
:bawl: :bawl: :bawl:

JAD
19/10/2010, 11:40
Ιδιο story πάνω κάτω:

Ανώνυμο τηλ στη δουλειά του σηζύγου τον ενημερώνει ότι αυτή τη στιγμή η γυναίκα του είναι με άλλο άντρα στο σπίτι του. Τρελένεται ο τύπος μπάινει σε ένα ταξί και ολοταχώς για το σπίτι του.
Με το που φτάνουν λέει στον ταρίφα: " Ρε φιλαράκι δεν έρχεσαι και εσύ επάνω, μην κάνω κάνα κακό... σε παρακαλώ... μην γίνει κάνα φονικό..."

"Άντε ρε αδερφέ να έρθω"
Ανεβαίνουν επάνω, πάει ο τύπος στην κρεβατοκάμαρα (ο ταρίφας ακολουθεί) και όντως η γυναίκα του περνάει καλά με έναν άγνωστο. Τραβάει με μανία τα σεντόνια και ουρλιάζει:

"ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗ.... θα σε σκοτώσω...."
"Ήρεμα αδερφε.." ο ταρίφας....
"ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ..."
Όπα αδερφέ, ηρέμησε..."

"Ρε φίλε" λέει ο εραστής..." γιατί φωνάζεις? Ηρέμησε λίγο"
"Εσένα ρε ποιος σου μίλησε...ποιος είσαι ρε"?

"Ποιος είμαι? ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ???? Εϊμαι αυτός που πληρώνει την δόση για το δάνειο του σπιτιου ΚΑΙ του αυτοκινήτου... είμαι αυτός που πληρώνει τα φροντιστήρια των παιδιών σου... είμαι αυτός που σου πλήρωσε το διαρκείας για το γήπεδο...ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ"!!!

Ταρίφας: "Ρε αδερφέ..... δεν τον σκεπάζεις μην κρυώσει"?????

:lol: :rotflmao:

jou-jou
19/10/2010, 22:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sergiosm
20/10/2010, 17:24
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

jimtarasxt660x
20/10/2010, 17:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ppantonakaki
04/11/2010, 18:38
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!

Sapadak
04/11/2010, 18:42
:alien:

manos*gsxr
04/11/2010, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ppantonakaki
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!! :eyepop: Πες μας τη μαρκα πρωτα...Υamaha?Honda?Suzuki?Tα αλλα τα βρισκουμε ευκολα...:smokin:

Sapadak
04/11/2010, 18:58
χμμμ

217811

Aggelos_SV
04/11/2010, 19:05
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!

Πιστεύω ότι σίγουρα θα βρεθούν πολλοί από το φόρουμ να σε βοηθήσουν,αν όχι στο να βρεις στοιχεία σχετικά με τις δραστηριότητες του συζύγου σου,σίγουρα πάντως στο να τον ανταμείψεις με το γνωστό "οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος".

caesarsk
04/11/2010, 19:15
σου προτεινω να ριξεις μια ματια στο παρακατω

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112615

μήπως και τον πετυχεις...αν οχι....απλα ενημερωσε και θα βρουμε λυση

DimChios
04/11/2010, 20:46

Ε ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

granazi
04/11/2010, 21:11

:eek: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalogeros
04/11/2010, 23:16
Ελάτε παιδιά, πείτε την αλήθεια....

Κάποιος από εδώ μέσα είναι και μας κάνει πλάκα.

ERRIKA
05/11/2010, 13:55

Θα εγγραφείς στο φόρουμ "keratas.gr" (www.keratas.gr) και θα μάθεις όλη την αλήθεια και τα στοιχεία που χρειάζεσαι. Στην υποενότητα "Τεχνικά".

sniper
05/11/2010, 14:02

Στείλε ΠΜ στον Τσίου με πληροφορίες (δνση, τηλ της γυναικας σου κλπ).... μπορεί να μην σου δώσει στοιχεία αλλά θα μάθεις την αληθεια!

:lol: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:

ERRIKA
05/11/2010, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
, τηλ της γυναικας σου κλπ

Γιατί παραπλανάς τον κόσμο ε? Γιατί? Αφού σου λέει ότι ο άντρας της την απατάει όχι η γυναίκα της!!

the who
05/11/2010, 14:06
Στείλε ΠΜ στον Τσίου με πληροφορίες (δνση, τηλ της γυναικας σου κλπ).... μπορεί να μην σου δώσει στοιχεία αλλά θα μάθεις την αληθεια!

Ρε αγραμματε γυναικα ειναι και την απαταει ο αντρας της λεμε.:smokin:

DimChios
05/11/2010, 14:08

το ξερα οτι καποιος θα με "εδινε"!

:sad:

ΠΟΥ ΣΑΙ ΦΙΛΕ!!! ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ Ε!!!!

:smokin:

GIXXERAKIAS
05/11/2010, 14:08

Δεν υπαρχει το ποστ αυτο,απλα δεν υπαρχει .... :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

sniper
05/11/2010, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε αγραμματε γυναικα ειναι και την απαταει ο αντρας της λεμε.:smokin:

Δεν ξέρεις εσύ χαρά μου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

the who
05/11/2010, 14:29
Δεν ξέρεις εσύ χαρά μου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαρα μου ακουω,πολλα γελακια βλεπω...τον μπουλο γρηγορα :rotflmao:

alexxxcbr
05/11/2010, 15:53
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
05/11/2010, 15:54

:a10:

Aggelos_SV
05/11/2010, 20:47
:a018: :a018:
Άι καννότ μπιλίβ ιτ!Είχα mail :a4:

chris_honda
05/11/2010, 22:10

ERRIKA
06/11/2010, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:a018: :a018:
Άι καννότ μπιλίβ ιτ!Είχα mail :a4:

Eίμαστε όλοι αυτιά...:smokin:

Aggelos_SV
06/11/2010, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Eίμαστε όλοι αυτιά...:smokin:

Έχεις πμ :smokin: :smokin: :smokin:

mikes
06/11/2010, 16:26
Έχεις πμ :smokin: :smokin: :smokin: θελω κι εγω!!

Aggelos_SV
06/11/2010, 16:33
Μία μία θα εμφανίζονται τώρα όλες οι κουτσομπόλες....:rotflmao: :rotflmao:

caesarsk
06/11/2010, 19:14
Έχεις πμ :smokin: :smokin: :smokin:

και εγω θελω....και εγω θελω....και εγω θελω....το δικαιουμαι αφου ανοιξα το θεμα...