View Full Version : Γιατί και τα λίγα κυβικά έχουν ψυχή!!
έφτιαξα αυτό το βιντεάκι με τα παιδιά από την παρέα. Δείτε το πριν κόψουν τον ήχο τα αστέρια του youtube...
http://www.youtube.com/watch?v=kE49WIZf2zM
:beer: :beer:
:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:
Να προσέξει λίγο αυτός με το γυμνό το πως στρίβει. Τα μηχανάκια πολλά ή λίγα κυβικά δεν στρίβουν με τον κώλο του αναβάτη. Κατά τ' άλλα τα λίγα κυβικά ειδικά 2τ εντουράκι είναι παιχνιδιάρικα και πολύ καλό σχολείο.
Είχα το DT 200R για περίπου 5 χρόνια κι έκανα απίστευτα πράγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Να προσέξει λίγο αυτός με το γυμνό το πως στρίβει. Τα μηχανάκια πολλά ή λίγα κυβικά δεν στρίβουν με τον κώλο του αναβάτη. Κατά τ' άλλα τα λίγα κυβικά ειδικά 2τ εντουράκι είναι παιχνιδιάρικα και πολύ καλό σχολείο.
Είχα το DT 200R για περίπου 5 χρόνια κι έκανα απίστευτα πράγματα.
αυτος με το γυμνο εχει μηχανακι και λαστιχο (χωρις αποτομη κορονα)...για να κανει αυτα που κανει, εχει πολυ ομαλο παντηλικι...το παει τερμα ομως ναι,στα ορια!!!
respect
Εγω γιατι το γυμνο το εχω δει τα βραχνεικα?:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Εγω γιατι το γυμνο το εχω δει τα βραχνεικα?:wave2:
Ωπ! Συντοπίτης? Για πες! Στείλε κανα π.μ.:beer:
DimChios
20/10/2010, 08:13
πολυ χερας αυτος με το CBF 250!
sapila racing
20/10/2010, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Να προσέξει λίγο αυτός με το γυμνό το πως στρίβει. Τα μηχανάκια πολλά ή λίγα κυβικά δεν στρίβουν με τον κώλο του αναβάτη.
Μια χαρά το πάει κατα τη γνώμη μου, και ειδικά με την βροχή το βοηθάει αρκετά βγάζοντας κ@λαράκι. :winka:
Ωραίο βιντεάκι :a013:
:wave2: