Σύνδεση

View Full Version : ΑΤΙΜΕΣ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΩ...

Σελίδες : 1 [2]

gollum
27/07/2005, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas

και καλο θα ειναι να ειτε internet eite oxi να μην μιλαμε οταν δεν ξερουμε την ολοι φαση....
και γω εχω εναν λυκο και οταν λεμε λυκο λεμε λυκο ονομα ice καθε φορα ομως που δημιουργουσε προβλημα την ακουγε την δουλεια...γιατι??γιατι ρε φιελε δεν γουσταρω τα δικα μου να τα πληρωνει αλλος οκ??αυτο ειναι παιδεια φιλε οχι να καταστρεφουμε την περιουσια του αλλου επειδη εμεις ειμαστε ανευθυνοι...

Sorry που επεμβαινω, αλλα εδω νομιζω οτι δεν συζηταμε για κατοικιδια με αφεντικο... μιλαμε για αδεσποτα που δεν εχουν καποιον να τα φροντιζει...

:wave2:

free rider
27/07/2005, 08:07
etsi

free rider
27/07/2005, 08:08
aaaa

20504

gollum
27/07/2005, 08:08
Ε, πως να μη το αγαπησεις..............

:eek: :eek:

free rider
27/07/2005, 08:11
xmmmmm

20506

free rider
27/07/2005, 08:11
to best...

20507

free rider
27/07/2005, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
Ε, πως να μη το αγαπησεις..............

:eek: :eek:

μόλις βρήκα αυτες τις εικόνες ...

ξεράθηκα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer:

gollum
27/07/2005, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
to best...

Γιαυτο λενε οτι η γατες ειναι τα πιο καθαρα ζωα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

siokatas
30/07/2005, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
Sorry που επεμβαινω, αλλα εδω νομιζω οτι δεν συζηταμε για κατοικιδια με αφεντικο... μιλαμε για αδεσποτα που δεν εχουν καποιον να τα φροντιζει...

εχεις δικιο ρε φιλε αλλα το προβλημα ειναι λιγο δυσκολο...ηταν κατοικιδια και εγιναν αδεσποτα η αδεσποτα και εγιναν κατοικοιδια και μετα ξανα αδεσποτα???

οσο για αυτο που ειπε ο sonic 22 και στο δικο μου κουτι (alfa 146)ανεβενουν επανω στο καπακι του κινητηρα για να ζεσταθουν τον χειμωνα αλλα ευτηχως δεν ειχα απωλειες μεχρι τωρα,οδιπλανος μου ομως οταν εβαλε μπρος το αμαξι την αρπαξε με το λουρι του δυναμου και εγινε το ελα να δεις...

siokatas
30/07/2005, 12:11

οσο για τα μπινελικια που επεσαν μερικοι εχουν δικιο λιγο cool ρε παιδες καταθεση αποψεων κανουμε οχι πολεμο....:confused: εξαλου εδω μπαινουμε για κατι κοινο που εχουμε ολοι.....

αντε ωρες μεινανε και βουρ το μοτο για το νησι......:winka: συρος σου ερχομαι.......

gtsiros
30/07/2005, 13:04
Κατεβαίνω χθες να πάρω τη μηχανή για μια βόλτα... και από το παρκινγκ βλέπω έξω έναν να περπατάει και να πετάει μια πέτρα σε μια γάτα που έτρεχε μπροστά του. Ο άντρας ήταν ~40.

Του λέω: Μην πετάς πέτρες στα γατιά.
Μου λέει: Γιατί;

...

EarthDog
30/07/2005, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Κατεβαίνω χθες να πάρω τη μηχανή για μια βόλτα... και από το παρκινγκ βλέπω έξω έναν να περπατάει και να πετάει μια πέτρα σε μια γάτα που έτρεχε μπροστά του. Ο άντρας ήταν ~40.

...

Επρεπε να του πετάξεις και εσύ μία...όχι στα μούτρα όμως για ναμπορεί να σε ρωτήσει γιατί και να του απαντήσεις το ίδιο...

Rezeguet
30/07/2005, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
r6van μαγκες πολλους εχουμε δει σαν εσενα απο το Ιντενρτ, λετε οτι σας κατεβει. Λοιοπον μπαινεις και εσυ στην ignore list. Μην κανεις καν τον κοπο

re oula, σοβαρα τωρα, ξεκολλα και χαλαρωσε λιγακι. Οταν δερνεις ζωα και σου λενε μην τα βαρας μην τους βρζεις...
παντως εντελως πληροφοριακα η r6van ειναι ''πιπινι'' και οχι μαγκας. :cool:

:lol: :rotflmao: :lol:

Rezeguet
30/07/2005, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros

...

Του λες: Γιατι κλανει το γατί.

:lol: :rotflmao: :lol:

Alchimistis
16/09/2005, 14:17
Oυλα ήσουν Λάθος εδω...
Παιδιά οποιος δεν έχει-είχε καποιο κατοικίδιο στο σπίτι του δέν μπορεί να καταλάβει....
Εγω αν έβλεπα καποιον να μου κλωστάει το σκυλο μου...
Χωρις υπερβολές παίζει και να τον σκότωνα στο ξύλο...είναι σαν να βλέπεις να χτυπάνε καποιον δικό σου...
Και το θέμα παιδείας που αναφερθηκε παίζει μεγάλο ρόλο...αν δεν μπορεις να σεβαστείς ένα ζωό πως θα σεβαστείς τον συνάνθρωπο σου....τες πα εχει τεραστιες προεκτάσεις το θέμα

el_hymador
16/09/2005, 15:24
....χαριζεται σε φιλοζωο γατι εκπαιδευμενο να παταει στα μαρσπιε και να κοιματε ανασκελα στην σελα......

οταν ειχα το ax αντιμετωπησα μια παρομοια κατασταση ....
η λυση ηταν η εξης : καθε βραδυ με το που κλειδωνα το μηχανακι τοποθετουσα στην σελα ενα χοντρο κιλιμι.....μια χαρα κοιμοταν το γατι..... και απο γρατζουνιες και σκισιματα...ουτε γατα ουτε ζημια!!
αλλη λυση ..... φτιαξτε διπλα στον χωρο που παρκαρετε καποιο ειδος καταλυματος με τζακουζι , δορυφορικη , 24 ωρο room service .... ε μαλακας ειναι ο γατος εκει θα παει....
αλλη λυση ....αγοραστε το bulldog της yamaha

καλα για οσους υποστηριζουν την τακτικη των σουτ και του πυροβολισμου , τους ευχομαι να βρεθουν χωρις ρουχα και προμηθειες στην σαβανα , στο δασος του αμαζονιου , η στην μεση του ατλαντικου......για να δουμε μαγκια μετα......

Alexander
19/09/2005, 09:57
Ήρεμα με τα ζωάκια ρε σεις...

24193

stavrogin
19/09/2005, 21:17
1.Η σακουλα η πλαστικη δεν δουλευει,ο γατος μου τις λατρευει.

Εδειξα στηνφιλη μου το ποστ και μου διηγηθηκε οτι στην Σαμο μια γειτονησα της περασε με το αγροτικο πανω απο το γατι της.Καταλαβε οτι κατι πατησε και σταματησε να κοιταξει.
Το γατι ηταν ανασκελα σεκος.Νομισε οτι το σκοτωσε.Το εβαλε στην ακρη και του τραβηξε μερικα χαστουκια μηπως και ζουσε.Μετα απο λιγο το γατι αρχισε να κουνιεται.Τελικα σηκωθηκε και και αρχισε να περπαταει.Δεν ειχε παθει τιποτα.

Εχω και γατα και σκυλο.Τα εχω και με εχουν.Το γατι ειναι ανεξαρτητο,δεν μαθαινεται να σεβεται τους γειτονες.Και εγω χαιρομαι οταν οι σελες των μηχανων μου προσφερονται και σαν καναπεδες για γατια,ειναι λειτουργια που δεν την ειχε προβλεψει ο γιαπωνεζος.δεχομαι να την πληρωσω με μερικες γρατσουνιες.

pepenaxos1
20/09/2005, 11:32
aaaa

Ομορφες φωτο... υπαρχουν καριολια που χτυπανε τα γατια ρε σεις :mad: :mad: :mad: :mad:

Palios-neos
20/09/2005, 20:56
Σαβούρα υπάρχει σε όλους τους χώρους.
Όταν υπάρχει λίγη και η μυρωδιά είναι ανεπαίσθητη, η παρουσία της περνάει απαρατήρητη.
Οταν αρχίζει να μαζεύετε πολύ ή όταν μυρίζει και ενοχλεί ,μήπως θα πρέπει να την ξεφορτωνόμαστε?

Υπάρχει και ο τρόπος της ταφής βέβαια.

Λέω εγω τώρα.....

:a04:

NikosRR
26/09/2005, 17:19
δεν μπορώ να δεχτώ οτι το τσογλάνι που σκοτώνει ζώα στην ασφαλτο ή κλωτσάει και πυροβολεί γάτες επιδεί του γρατζούνησαν την σέλα θα σκεφτεί οτι την ωρα που θα με κλίσει με το βρωμοκουτί του διαφέρω σε κάτι απο την γάτα που θέλει να πατήσει.

μπορεί ακόμα να πατήσει και σένα και μένα και όποιον άλλο απλά βρεθεί στο δρομο του..

ευτυχως που του απαντησες ετσι και καταλαβε ή οπως αλλιως θελεις πες το.η αποψη μου ειναι οτι μετα την απαντηση σου ισως και να αισθανεται δικαιωμενος με τον τροπο που θα σε αντιμετωπιζε οπως λες στο δρομο.δεν συμφωνω μαζι του, το λεω για να μην κανεις οπως και ποιο πανω επιδειξη της παιδειας σου οπως εκανε και εκεινος με τις κλοτσιες