PDA

View Full Version : ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ? ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!!

gixxerpap
21/10/2010, 14:51
μια απο τις μεγαλύτερες φοβίες μου, να είμαι σταματημένος στο φανάρι και να έρχεται κάποιος απο πίσω με τα όσα ....
χθες το βραδυ το είδα να συμβαίνει -ευτυχώς εγώ ήμουν στο αντίθετο ρευμα-, στην πιο τρομακτική του εκδοχή!

ευτυχώς δεν υπήρχε μοτοσυκλέτα στο φανάρι εκείνη τη στιγμή ...

BMW Z8 κατεβαίνει τη Μεσογείων, ένα φανάρι μετά το πεντάγωνο τρακάρει με yaris με αποτέλεσμα το bmw να χάσει το μπροστά δεξί τροχό ...

μη μπορώντας να φρενάρει συνεχίζει να σέρνεται μέχρι τα επόμενα φανάρια , όπου χώνεται κάτω απο ένα ταξί! το ταξί σηκώνεται στον αέρα και προσγειώνεται ανάποδα πάνω στο πορτ μπαγκάζ μπροστινού του ταξί !!!!:eyepop:

ΕΡΩΤΗΣΗ: με πόσα χλμ μπορεί να κατέβαινε τη μεσογείων ο δολοφόνος?????:confused:

εχω φωτό που δε μπορω να ανεβάσω απο το κινητό προς το παρόν, αλλά φανταστείτε πόσα χλμ μπορεί να είχε πιάσει, αφου χωρίς τροχό σύρθηκε για τουλάχιστον 150 μέτρα και όμως είχε ακόμα αρκετή φόρα για να απογειώσει το σταματημένο ταξί ...

μάγκες, πάντα καθρέπτες και πάντα κοιτάμε πίσω στα φανάρια....ΠΑΝΤΑ!!!!

aris_n
21/10/2010, 14:53
:eyepop: :uplate: :hypnotize :uplate: :eyepop:

Ελπίζω να μην χτύπησε κανείς σοβαρά....αν και το κόβω κομμάτι δύσκολο....

gixxerpap
21/10/2010, 14:53
όλο περίεργα βλέπω αυτή τη βδομάδα ....και μου το λέει και το ζώδιο ... προσεκτική οδήγηση!:lol:

GIXXERAKIAS
21/10/2010, 14:54
Oντως ο μεγαλυτερος φοβος Γιωργη...μιλαμε για τρελα γυρισματα κεφαλιου καθε φορα που ακουω φρεναρισμα σε φαναρι κι ας ειμαι παντα μα παντα μπροστα απο αμαξι που εχει ηδη σταματησει.

Οσο για την ερωτηση σου Γιωργο για το ποσο γρηγορα πηγαινε θα σου πω απλα οτι μαλλον οσο εμεις με τα χιλιαρια και τα Busa.:sad:

gixxerpap
21/10/2010, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
:eyepop: :uplate: :hypnotize :uplate: :eyepop:

Ελπίζω να μην χτύπησε κανείς σοβαρά....αν και το κόβω κομμάτι δύσκολο....

όλοι ζωντανοί βγήκαν και βεβαίως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ...τώρα για την κατάστασή τους, δεν το ξέρω

filipp0s
21/10/2010, 14:55
:eyepop: τι λες τωρα! :eyepop:

gixxerpap
21/10/2010, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Oντως ο μεγαλυτερος φοβος Γιωργη...μιλαμε για τρελα γυρισματα κεφαλιου καθε φορα που ακουω φρεναρισμα σε φαναρι κι ας ειμαι παντα μα παντα μπροστα απο αμαξι που εχει ηδη σταματησει.

Οσο για την ερωτηση σου Γιωργο για το ποσο γρηγορα πηγαινε θα σου πω απλα οτι μαλλον οσο εμεις με τα χιλιαρια και τα Busa.:sad:
όχι ρε φίλε, σε δρόμους με φανάρια ανα 250 μέτρα δεν πιάνεις 250+....

ο τύπος πρέπει να είχε πάρει φόρα απο πολύ πριν και να πέρναγε τα φανάρια τέρμα γκάζι...

sniper
21/10/2010, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....
BMW Z8 κατεβαίνει τη Μεσογείων, ένα φανάρι μετά το πεντάγωνο τρακάρει με yaris με αποτέλεσμα το bmw να χάσει το μπροστά δεξί τροχό ...

μη μπορώντας να φρενάρει συνεχίζει να σέρνεται μέχρι τα επόμενα φανάρια , όπου χώνεται κάτω απο ένα ταξί! το ταξί σηκώνεται στον αέρα και προσγειώνεται ανάποδα πάνω στο πορτ μπαγκάζ μπροστινού του ταξί !!!!:eyepop:

....

Γιωργάκη.... Ξύπνα παιδί μου, 7 η ώρα, θα αργήσεις για το σχολείο!

υ.γ. δεν έχουμε καθρέφτες! (καθόμαστε στην άκρη του δρόμου όμως :D )

Kotsis23
21/10/2010, 14:57
Και οχι μονο το με ποσα πηγαινε αλλα να μην ειδε και μπροστα του εστω και στο χιλιομετρο οτι ειχε εμποδια?Κωλοζωα ρε ..μακρυα απο μας ..

GIXXERAKIAS
21/10/2010, 14:57
όχι ρε φίλε, σε δρόμους με φανάρια ανα 250 μέτρα δεν πιάνεις 250+....

ο τύπος πρέπει να είχε πάρει φόρα απο πολύ πριν και να πέρναγε τα φανάρια τέρμα γκάζι...
Ε αυτο που κανουμε και μεις δηλαδη.:lol:

Ευτυχως που ολοι βγηκαν καλα να λες,τιποτα αλλο.:winka:

gixxerpap
21/10/2010, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γιωργάκη.... Ξύπνα παιδί μου, 7 η ώρα, θα αργήσεις για το σχολείο!

υ.γ. δεν έχουμε καθρέφτες! (καθόμαστε στην άκρη του δρόμου όμως :D )

ούτε στο hollywood ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. ή δε σταματάμε στα φανάρια, είναι πιο ασφαλές να περνάς ακόμα και με κόκκινο τελικά:)

devil's animal
21/10/2010, 14:59
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

μλκ Hollywood!!!:eek: :eek:

το εχουμε ξαναπει.
οταν εχει αμαξια,παντα μπροστα απο αυτα.

οταν δεν εχει και σταματαμε πρωτοι..παντα δεξια, διπλα στο πεζοδρομιο.

απειρες περιπτωσεις μπορω να σκεφτω.
μεθυσμενος.
κοιμισμενος.
αφηρημενος.
γκαβουλιακας.
τρεχαλακιας που νομιζει οτι θα περασει με το βαθυ πορτοκαλι.
και τοσα αλλα..
:mad:

Daemon
21/10/2010, 14:59
Καπου το 1999, φιλος με ενα KLE σταματαει σε φαναρι στην Κιφισιας λιγο πριν τα Σιδερα Χαλανδριου.. Βραδυ, περιπου 1 με 2, σχεδον αδεια η Κιφισιας.. ερχεται παππους με mercedes απο πισω με 160-170.. Στην καταθεση ειπε οτι δεν ειδε τιποτα, ουτε φαναρια (6 κοκκινα φαναρια) ουτε το παιδι.. 76 χρονων ο παππους

sniper
21/10/2010, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...
οταν εχει αμαξια,παντα μπροστα απο αυτα.

.....

Ανάμεσα από αυτά; :winka: :D

:smokin:

DimChios
21/10/2010, 15:02
χεστηκα πανω μου με τον τιτλο ρε ΒΛΑΚΑ!

:mad: :mad: :mad:

devil's animal
21/10/2010, 15:03

the same thing..
απλα μπορει να κλεινεις και αλλους μηχανοβιους και να δημιουργειται ουρα απο πισω σου...:winka:

GIXXERAKIAS
21/10/2010, 15:04

Oχι γιατι αν ειναι smart η αλλο "μικρο" και περασει αναμεσα τους αφηρημενος θα σε περασει σαν σουβλακι:a021:

:winka:

Daemon
21/10/2010, 15:04
the same thing..
..

Δεν ειναι, γιατι αν σκασει καποιος στο αμαξι πισω σου και αυτο με την σειρα του πρεπει να παει καπου, οποτε πανω σου.. :)

Εχετλαίος
21/10/2010, 15:05
Μεσογείων σταματημένος στο φανάρι μπροστά από το Λαινόπουλο, 7 το πρωί.
Έρχεται ηλικιωμένος με όσα από πίσω και με στουκάρει.
Ο κώλος του Clio έφτασε στην πλάτη του καθίσματός μου και το Clio πήγε καμιά 20αριά μέτρα μπροστά και αριστερά.
Η ζώνη με έσωσε. Και αυτόν επίσης. Το αμάξι του (ένα Alto) κωλ*τρυπίδα και κάνανε πόση ώρα να τον βγάλουνε οι πυρασβέστες.
Τον ρώτησα όταν τον βγάλανε τι σκεφτόταν και μου είπε απλά "Παιδί μου κοιμήθηκα..."
Μάτια και στον κώλ*, πάντα!

devil's animal
21/10/2010, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δεν ειναι, γιατι αν σκασει καποιος στο αμαξι πισω σου και αυτο με την σειρα του πρεπει να παει καπου, οποτε πανω σου.. :)

δεκτο, αλλα μετριαζει την ενταση τουλαχιστον Αντρεα...
ενταξει τι να λεμε...ειναι να μην σου κατσει...
ακομα και αναμεσα να εισαι, μπορει να τον βρει πλαγιομετωπικα και να σε κανει σαντουϊτς...:sick:

mikros boudas
21/10/2010, 15:33
ετσι οπως το περιγραφεις την πιο πολυ σωματικη ζημια,θα την επαθε ο ταξιτζης επειδη συνηθως δε φορανε ζωνη...και σε τουμπαρισμα πας οπου να ναι...

το z8 που το βρηκε??:look:η μπροστα αναρτηση του ειναι σουπαδερε και πεταγεται οξω

westie
21/10/2010, 16:56
the same thing..
απλα μπορει να κλεινεις και αλλους μηχανοβιους και να δημιουργειται ουρα απο πισω σου...:winka:

Καλύτερα ανάμεσα και ουρά παρά να σού'ρθει κανένας μ@λ@κ@ς από απέναναντι...γιατί τό'χω ακούσει κι αυτό:dizzy:

gasto
21/10/2010, 17:16
Πραγματικα απιστευτο το σκηνικο χτες το βραδυ.Απο οσο εμαθα νεκρος δεν υπηρχε.Παντως το Ζ8 πρεπει να ειχε ανετα 200 για να γινει ολο αυτο που εγινε.

fotisdragon
21/10/2010, 17:50
Pics or it didn't happen
:P

tai
21/10/2010, 18:48
....και μου το λέει και το ζώδιο ...
ρε δεν παμε καθολου καλα λεμε:rolleyes:

EVI
21/10/2010, 19:11
προχτες επεσε αμαξι πισω μας (ειμασταν με το αμαξι και εμεις) στο φαναρι με μονο υλικες ζημιες.
το τρανταγμα παρ ολα αυτα ηταν δυνατο και το πρωτο πραγμα που σκευτηκα ηταν αν ημουν με τη μηχανη....

Operater
23/10/2010, 00:50
πόδι στην ταχύτητα και σμπλέκτης πατημένος, και βλέμμα στους καθρέφτες!
και κοιταμε και τους ελαφροχέρηδες στα φαναρια!

blackbusa
23/10/2010, 15:12
πριν χρονια στην Ηλιουπολεως...5 τα ξημερωματα...ανηφορα κατηφορα...στο φαναρι που αριστερα βγαινεις Αγιου Δημητριου...ακουσα κινητηρα να στριγγλιζει και τελευταια στιγμη καταφερα να παω οσο πιο δεξια μπορουσα...καταφερα να το ψαρωσω και τον σταματησα στο τελευταιο φαναρι της γυμναστικης ακαδημιας...οδηγος ΛΙΩΜΑ...μαζι με αλλους 3 πιο λιωμα ακομα...ειμασταν 2 μηχανες και ξεκιναει μανουρα...ενω ξεκινανε να πεφτουν οι πρωτες ψιλες σταματανε αλλα 10 αυτοκινητα και τρωνε το ξυλο της αρκουδας....ειχαν περασει ΟΛΗ την Βουλιαγμενης με κοκκινο...απο τοτε ΠΑΝΤΑ οσο πιο ακρη στον δρομο...και παντα σε εγρηγορση...

υ.γ. μετα απο μια εβδομαδα στον μηχανικο μου ειδα μηχανακι που την ειχε φαει απο πισω...σκελετος με υποπλαισιο εκαναν ΟΡΘΗ γωνια...ευτυχως το παλλικαρι την γλυτωσε με πταισματα...

ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ....:wave2:

antsoar
23/10/2010, 16:14
Τι θες και συ και κυκλοφορείς :nono:

κάτσε μεσα να γράψεις και αυτό που άφησες μισό :lol:

TROOPER
23/10/2010, 17:41
ειδα τις φωτο και τρομαξα!!!!!!!!!!!!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

virus
23/10/2010, 18:10
ποιες φωτο;:ninja:

route 66
23/10/2010, 20:15
εγω παντως ειχαμια τετοια εμπειρια.στη β.σοφιας απο πορτοκαλι γινεται κοκκινο εγω φρεναρω υσηχα υσηχα και σταματαω. και ξαφνικα...βρισκομαι στον κυανο σταυρο.ακριβως απ'εξω με τρακαρε η θειαμε το αμαξι της στην πισω ροδα που μιλαγε με το κινητο .ενα shoei εσπασε ,εφυγε φλοιδα για την ακριβεια στο πισω μερος του κεφαλιου.οκ.τη γλυτωσα πολυ φθηνα, καλα που φορουσα κρανος.
τωρα οποτε παω να σταματησω σε φαναρι κοιταζω πισω,κοιταζω μπροστα για πιθανη διαφυγη και αμα βλεπω να ειναι κοντα αμαξι κανω με το αριστερο χερι πανω κατω να προσεξει να θυμηθει να σταματησει στο φαναρι.γενικα υπαρχει ενα σοκ που δεν ξεχνιεται ευκολα.

olaeinai_dromos
23/10/2010, 21:24
Τι λετε για τα φαναρια με led?
Φαινονται απο πολυ μακρια? Αξιζει η αγορα τους?

daz
23/10/2010, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos
Τι λετε για τα φαναρια με led?
Φαινονται απο πολυ μακρια? Αξιζει η αγορα τους?

Και προβολέα γηπέδου να βάλεις μπορεί να μη σε δουν. :rolleyes:

jimmy10
24/10/2010, 19:52
απο το φυλλαδιο της Αττικης οδου:

- Στα φανάρια ποτέ δε σταματάμε στο κέντρο του δρόμου.
Πλησιάζουμε ένα από τα δύο άκρα του, κατά προτίμηση δίπλα
στο πεζοδρόμιο ή στο διαχωριστικό διάζωμα -αν υπάρχει.
- Εναλλακτικά, αν υπάρχει ήδη σταματημένο όχημα στο φανάρι,
περνάμε εμπρός του και το αφήνουμε πίσω μας ως "ασπίδα".
- Το να σταματάμε ωστόσο πάνω στη διάβαση των πεζών, δείχνει
παντελή έλλειψη σεβασμού για τους πεζούς.

216094

ermiss
24/10/2010, 22:20
Που είναι οι fotos?

fotisdragon
25/10/2010, 01:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Pics or it didn't happen
:P

Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
ποιες φωτο;:ninja:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Που είναι οι fotos?

ΟΕΟ?

Tigas
25/10/2010, 14:35

γκουχου γκουχου θα μας πνίξεις πάλι
την επόμενη φορά θέλω να μου το πείς live μπροστά στο Μήτσο:p

gasto
25/10/2010, 20:39
για τους απιστους
http://img109.imageshack.us/img109/8171/21102010020.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/7602/21102010021.jpg