View Full Version : Μη σας κλέψουν την πινακίδα...
fotisdragon
22/10/2010, 04:02
Απολαυστικότατος Στέφανος Σκλαβενίτης
Απο το Moto4Fun (http://www.moto4fun.gr/component/k2/item/910-μη-σας-κλέψουν-την-πινακίδα)
Πειτε στο φιλαρακ, οτι εκτος του ανηθικου να προτασει την εργασιακη του ταυτοτητα για να εξυπηρετηθει στο δημοσιο, η ντεμεκ πινακιδα ειναι παραποιηση δημοσιου εγγραφου και τιμωρείται με 300ρα ακριβως αν δεν την ειχε πανω.....
μερικοι που εχουν ενα βημα ας προσεχουν τι και πως γράφουν... πολλοί εχουν σκυψει κεφάλια για να γλυτώσουν την γραφειοκρατία και την κοροϊδία του δημοσιου τομέα και αν μη τι αλλο πλεον δεν ειναι καθόλου αστειο, ισα ισα γραφικο θα ελεγα....
κατα τα αλλα σαν γραφη ειναι ευχαριστη
argy_kap
22/10/2010, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Πειτε στο φιλαρακ, οτι εκτος του ανηθικου να προτασει την εργασιακη του ταυτοτητα για να εξυπηρετηθει στο δημοσιο, η ντεμεκ πινακιδα ειναι παραποιηση δημοσιου εγραφου και τιμωρείται με 300ρα ακριβως αν δεν την ειχε πανω.....
μερικοι που εχουν ενα βημα ας προσεχουν τι και πως γράφουν... πολλοί εχουν σκυψει κεφάλια για να γλυτώσουν την γραφειοκρατία και την κοροϊδία του δημοσιου τομέα και αν μη τι αλλο πλεον δεν ειναι καθόλου αστειο, ισα ισα γραφικο θα ελεγα....
+1
Gandalf dr685sm
22/10/2010, 08:11
εγώ αντίθετα απο τον τρόπο γραφής του διέκρινα τον κλασσικό Νεο-Ελληναρά που νομίζει οτι όλοι πρέπει να υποκλίνονται μόλις ο ίδιος θελήσει κάτι... Κλασσικός μαλάκας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιγράψεις μια περιπέτεια στο δημόσιο και την γραφειοκρατία του. Αυτός δεν είναι ο προτιμότερος εκτός και αν σε εκφράζει το να δείχνεις πως η αγωγή σου είναι ίδια με εκεινών που δεν σε εξυπηρετούν. Παράδειγμα ας πούμε η χρήση ταυτότητας δημοσιογράφου .... κλασσικό στυλ "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; ".
΄
Τέλος πάντων ... άλλο ενα κείμενο στο web που δεν λέει τίποτα παραπάνω απο το αυτονόητο. Έχουμε αυτό που αξίζουμε.
Gandalf
Πειτε στο φιλαρακ, οτι εκτος του ανηθικου να προτασει την εργασιακη του ταυτοτητα για να εξυπηρετηθει στο δημοσιο, η ντεμεκ πινακιδα ειναι παραποιηση δημοσιου εγγραφου και τιμωρείται με 300ρα ακριβως αν δεν την ειχε πανω.....
κατα τα αλλα σαν γραφη ειναι ευχαριστη
Όχι έπρεπε να πάει και να έρθει καμιά δεκαριά φορές για να είναι ηθικός και να πάρει το παράσημο της ανοιχτής παλάμης σε ειδική τελετή από σένα...
Για τη φτιαχτή πινακίδα έχεις δίκιο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Όχι έπρεπε να πάει και να έρθει καμιά δεκαριά φορές για να είναι ηθικός και να πάρει το παράσημο της ανοιχτής παλάμης σε ειδική τελετή από σένα...
Αν ειχε @@ φιλε μου, θα εκανε μια καταγγελια με ονοματα και καταστασεις κομπλε... αν ηταν δηλαδη πραγματικος* δημοσιογραφος και οχι οτι να ναι.... αντι αυτου προτιμησε να χρησιμοποιησει την ιδιοτητα του για ιδιον οφελος... αυτο εσυ και οι ιδιοι σου το θεωρούν μαγκιά ή ξερω γω τι αλλο....
οταν ομως εχουν πεθανει ατομα απο την γραφειοκρατια και τα πλοκάμια της, ανθρωποι και τραγωδιες που υπεκυψαν σε κάποιο διαδικαστικό κατάστιχο με εξωφρενικες συνεπειες δεν αστειευόμαστε για χαρην καποιου μπλογκ και καποιων αναγνωστων... κομπρεντε;
* οχι οτι υπαρχουν και πολλοι...
makis206
22/10/2010, 09:53
Αν ειχε @@ φιλε μου, θα εκανε μια καταγγελια με ονοματα και καταστασεις κομπλε...
Θα συμφωνήσω με τον Stabak. Ωραία λοιπόν, το βγάλαμε στα blogs στα περιοδικά, δεν ξέρω κι εγώ που ακόμα..
ΚΑΙ;;:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εγώ αντίθετα απο τον τρόπο γραφής του διέκρινα τον κλασσικό Νεο-Ελληναρά που νομίζει οτι όλοι πρέπει να υποκλίνονται μόλις ο ίδιος θελήσει κάτι... Κλασσικός μαλάκας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιγράψεις μια περιπέτεια στο δημόσιο και την γραφειοκρατία του. Αυτός δεν είναι ο προτιμότερος εκτός και αν σε εκφράζει το να δείχνεις πως η αγωγή σου είναι ίδια με εκεινών που δεν σε εξυπηρετούν. Παράδειγμα ας πούμε η χρήση ταυτότητας δημοσιογράφου .... κλασσικό στυλ "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; ".
΄
Τέλος πάντων ... άλλο ενα κείμενο στο web που δεν λέει τίποτα παραπάνω απο το αυτονόητο. Έχουμε αυτό που αξίζουμε.
Gandalf
:a10: + στον Stabak..
Ο Στέφανος Σκλαβενίτης είμαι και επειδή παίζει θέμα επί προσωπικού πρέπει να απαντήσω. και γω δεν γουστάρω τους δημοσιογράφους αν και συνάδελφοι αλλά ο κομπλεξισμός μερικών εξ υμών με τη δημοσιογραφία έτσι όπως την έχετε στο μυαλό σας από την τηλεόραση και κάποιες φυλλάδες δεν παίζεται, είναι απίστευτα αφοριστική στάση.
εσύ τι θα έκανες φίλε εξυπνάκια, δεν θα προσπαθούσες να εξυπηρετηθείς και να μην μείνεις ούτε λεπτό παραπάνω εκεί μέσα; όλοι υπεράνω και καλά...Επίσης, δε ξέρεις με ποιον τρόπο αναφέρθηκε η 'δημοσιογραφική μου ιδιότητα', το 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ', το υποθέτεις αλλά καθρεφτίζει μάλλον τη δική σου σκέψη. Στο δικό μου κείμενο χρησιμοποιήθηκε για να καταδείξω πως αντιδρούν οι δημόσιοι λειτουργοί όταν ακούν τη λέξη.
Για το ποιος έχει κάκαλα να κάνει έρευνα για το θέμα και ποιος δεν έχει, άσε το χρόνο να δείξει και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα
φίλε gandalf σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό με μεγάλη ευκολία, φαίνεται από το πόσο εύκολα και αβίαστα κρίνεις! φίλε μου stabak καλή η χολή που στάζεις, αλλά αν θες έλα να μου επιβάλλεις εσύ το προστιμο, ή μήπως θες να σου στείλω τα 300 από τώρα... χα χα
Την ιδέα για την φτιαχτή πινακίδα μου την έδωσε -ανεπίσημα φυσικά - αστυνομικό όργανο, με την επισήμανση να έχω πάντα πάνω μου όταν κυκλοφορώ και την κανονική. τώρα με τέτοια ανούσια κραξίματα που ρίχνετε καταλαβαίνετε γιατί ενώ η φωνή σας έχει δύναμη μέσα από τα forum δεν φτάνει εκεί που θα έπρεπε; μήπως γιατί θέλει που και που να κρατάς κι ένα επίπεδο;
υ.γ δεν απορώ βέβαια, χθες παραβρέθηκα σ'ένα forum κανονικό, όχι ιντερνετικό όπου εξηγούσαν αυτό ακριβώς. την κακή νοοτροπία πολλών Ελλήνων στο διαδίκτυο που δεν ποστάρουν για να προωθήσουν τη συζήτηση στο άλλο επίπεδο αλλά φωνασκούν σαν τα παιδάκια. Μπράβο.
υ.γ 2 χαίρομαι -διαβάζοντας συχνά αλλά παρεμβαίνοντας λίγο σ'αυτό το forum- που μάλλον είστε η μειοψηφία
Αν ειχε @@ φιλε μου, θα εκανε μια καταγγελια με ονοματα και καταστασεις κομπλε... αν ηταν δηλαδη πραγματικος* δημοσιογραφος και οχι οτι να ναι.... αντι αυτου προτιμησε να χρησιμοποιησει την ιδιοτητα του για ιδιον οφελος... αυτο εσυ και οι ιδιοι σου το θεωρούν μαγκιά ή ξερω γω τι αλλο....
οταν ομως εχουν πεθανει ατομα απο την γραφειοκρατια και τα πλοκάμια της, ανθρωποι και τραγωδιες που υπεκυψαν σε κάποιο διαδικαστικό κατάστιχο με εξωφρενικες συνεπειες δεν αστειευόμαστε για χαρην καποιου μπλογκ και καποιων αναγνωστων... κομπρεντε;
* οχι οτι υπαρχουν και πολλοι...
Φιλε μου εχεις κανει ποτε καταγγελια εσυ η καποιος που να ξερεις και να εχει αποτελεσμα?Καθε αλλο θα ταλαιπωρηθεις ακομα περισσοτερο γιατι ουτε αυτο που θες θα παρεις πιο εγκαιρα και θα εχεις και τα τρεξιματα της καταγγελιας.
Επιπλεον δεν βλεπω που ειναι το κακο να επικαλεισε τη δουλεια σου για να εξυπηρετηθεις...Λες και επιβεβαιωσαν απο καπου αν λεει αληθεια η οχι.Αν σου ελεγα εγω οτι οποτε πηγαινεις σε μια υπηρεσια του δημοσιου θα λες οτι εισαι δημοσιογραφος(και ας μην ησουν) θα παιρνεις την πρεπουσα μεταχειριση(τιποτα παραπανω απο τη μεταχειριση που θελει και ο πολιτης με αλλο επαγγελμα) δεν θα το εκανες?
Hornet_08
22/10/2010, 17:29
[...]διέκρινα τον κλασσικό Νεο-Ελληναρά που νομίζει οτι όλοι πρέπει να υποκλίνονται μόλις ο ίδιος θελήσει κάτι... Κλασσικός μαλάκας.
Οι εν λογω υπαλληλοι (ο θεος ας τους κανει) πληρωνονται τα 2πλασια απ οτι ενας απλος υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα κ ξυνουν τα αρχιδακια τους.
Οποτε: Ας κανουν την δουλεια τους μη τους παρει ο διαολος :D
Προσωπικα οταν σκαω σε τμημα για δουλειες γραφειοκρατιας (η γενικως σε δημοσια υπηρεσια) αν βλεπω οτι αργει πολυ το θεμα... Βαζω τις φωνες κ ολα γινονται με την μια (δημοσιογραφικες ταυτοτητες κ μλκιες :lol: )
Στέφανε ωραίες ιδέες μας δίνεις! :D
fazer1000s
22/10/2010, 17:56
νομιζω οτι δοθηκε λαθος διασταση η μαλλον λαθος ταμπελα στο κειμενο παραπανω.
το συγκεκριμενο κειμενο προφανως γρφτηκε με ευθυμο τροπο αλλα θελοντας παντα να δοση την πραγματικη κακη νοοοτροπια των υπηρεσιων του δημοσιου και την ατελειωτη γραφειοκρατεια που τιε περισσοτερες φορες αποσκοπει στο μπερδεμα του απλου πολιτη,και ξερετε γιατι θελουν να μας μπερδευουν?(για να πληρωνουμε περισσοτερο).γιατι ειναι γνωστο οτι οι απλοι κανονες δεν οδηγουν σε μεγαλα κερδη.τεσπα για να μην ξεφευγω απο το θεμα,κακως αποπερνουμε αυτον που γραφει την εμπειρεια του και το γεγονος οτι ειναι δημοσιογραφος και το χρισιμοποιησε για να βρει το δικιο του ισως να ηταν ανηθικο αν ζουσαμε σε μια ιδανικη κοινωνια,ασε που προφανωε η αναφορα εγινε για να μαε δειξει οτι να δειτε,ενω μποορουν να μας εξυπηρετησουν δεν το κανουν εκτος και αν ακουσουν την ιδιοτητα σου.αρα δεν το λεει με στυλ ειμαι ο γα...ιας αλλα με στυλ οτι μας κοροιδευουν οι υπαλληλοι και οτι κανουν διακρισεις.οσον αφορα τωρα οτι ο ενε λογω δημοσιογραφος πηρε το βημα και γραφει οτι θελει ειναι λαθος γιατι οτι ισχυ εχει το δικο μου κειμενο που το γραφο εδο στο φορουμ αλλο τοση ισχυ εχει και το δικο του που το γραφει σε μια ιστοσελιδα.θελω να πω οτι ο στο ιντερνετ ολα τα κειμενα εχουν την ιδια ισχυ και δεν νομιζω οτι καποιος πηρε το βημα μεσα απο ενα κειμενο και δειχνει δεν ξερω γο τι.
συνηθως αποφευγω να εμπλεκομαι σε διαμαχες στο φορουμ γιατι τα φορουμ πρεπει να ειναι πηγη πληροφοριων και προβληματισμων και οχι καφριλας και ευκολων σχολιων που κρυβει η ανωνυμια μας.εγω προσωπικα σε καθε τι που διαβαζω περνω αυτο που μαρεσει και το υπολοιπο το πεταω.
σκλαβενιτη δεν κανεις καμια παρουσιαση motogp γιατι ο δδ μας εχει κλεψει ολο το νευρικο συστημα και το εχει δεσει κομπο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
σκλαβενιτη δεν κανεις καμια παρουσιαση motogp γιατι ο δδ μας εχει κλεψει ολο το νευρικο συστημα και το εχει δεσει κομπο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γίνεσαι πολυ πιεστικος και μ'αρέσει :a01:
andreas k1200s
22/10/2010, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer1000s
νομιζω οτι δοθηκε λαθος διασταση η μαλλον λαθος ταμπελα στο κειμενο παραπανω.
το συγκεκριμενο κειμενο προφανως γρφτηκε με ευθυμο τροπο αλλα θελοντας παντα να δοση την πραγματικη κακη νοοοτροπια των υπηρεσιων του δημοσιου και την ατελειωτη γραφειοκρατεια που τιε περισσοτερες φορες αποσκοπει στο μπερδεμα του απλου πολιτη,και ξερετε γιατι θελουν να μας μπερδευουν?(για να πληρωνουμε περισσοτερο).γιατι ειναι γνωστο οτι οι απλοι κανονες δεν οδηγουν σε μεγαλα κερδη.τεσπα για να μην ξεφευγω απο το θεμα,κακως αποπερνουμε αυτον που γραφει την εμπειρεια του και το γεγονος οτι ειναι δημοσιογραφος και το χρισιμοποιησε για να βρει το δικιο του ισως να ηταν ανηθικο αν ζουσαμε σε μια ιδανικη κοινωνια,ασε που προφανωε η αναφορα εγινε για να μαε δειξει οτι να δειτε,ενω μποορουν να μας εξυπηρετησουν δεν το κανουν εκτος και αν ακουσουν την ιδιοτητα σου.αρα δεν το λεει με στυλ ειμαι ο γα...ιας αλλα με στυλ οτι μας κοροιδευουν οι υπαλληλοι και οτι κανουν διακρισεις.οσον αφορα τωρα οτι ο ενε λογω δημοσιογραφος πηρε το βημα και γραφει οτι θελει ειναι λαθος γιατι οτι ισχυ εχει το δικο μου κειμενο που το γραφο εδο στο φορουμ αλλο τοση ισχυ εχει και το δικο του που το γραφει σε μια ιστοσελιδα.θελω να πω οτι ο στο ιντερνετ ολα τα κειμενα εχουν την ιδια ισχυ και δεν νομιζω οτι καποιος πηρε το βημα μεσα απο ενα κειμενο και δειχνει δεν ξερω γο τι.
συνηθως αποφευγω να εμπλεκομαι σε διαμαχες στο φορουμ γιατι τα φορουμ πρεπει να ειναι πηγη πληροφοριων και προβληματισμων και οχι καφριλας και ευκολων σχολιων που κρυβει η ανωνυμια μας.εγω προσωπικα σε καθε τι που διαβαζω περνω αυτο που μαρεσει και το υπολοιπο το πεταω.
+1000: :a18:
blackbusa
22/10/2010, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από venitof
Ο Στέφανος Σκλαβενίτης είμαι και επειδή παίζει θέμα επί προσωπικού πρέπει να απαντήσω. και γω δεν γουστάρω τους δημοσιογράφους αν και συνάδελφοι αλλά ο κομπλεξισμός μερικών εξ υμών με τη δημοσιογραφία έτσι όπως την έχετε στο μυαλό σας από την τηλεόραση και κάποιες φυλλάδες δεν παίζεται, είναι απίστευτα αφοριστική στάση.
εσύ τι θα έκανες φίλε εξυπνάκια, δεν θα προσπαθούσες να εξυπηρετηθείς και να μην μείνεις ούτε λεπτό παραπάνω εκεί μέσα; όλοι υπεράνω και καλά...Επίσης, δε ξέρεις με ποιον τρόπο αναφέρθηκε η 'δημοσιογραφική μου ιδιότητα', το 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ', το υποθέτεις αλλά καθρεφτίζει μάλλον τη δική σου σκέψη. Στο δικό μου κείμενο χρησιμοποιήθηκε για να καταδείξω πως αντιδρούν οι δημόσιοι λειτουργοί όταν ακούν τη λέξη.
Για το ποιος έχει κάκαλα να κάνει έρευνα για το θέμα και ποιος δεν έχει, άσε το χρόνο να δείξει και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα
το κειμενο ειναι απολαυστικο μιας και και απεικονιζει ακριβως την ελληνικη πραγματικοτητα...τωρα αν ειναι για γελια η για κλαμματα ειναι με ποια πλευρα ταυτιζεσε...αυτουνου που το γραφει και βιωνει η της αλλης πλευρας που απλα διαβαζει...το βασικο φαουλ που σου βρισκω ειναι η homemade πινακιδα...ξεκινοντας απο οτι οπως αναφερανε ειναι παραποιηση και επιβαλει και προστιμο...μετα απο την αλλη μας ειπες οτι στο ''σφυριξε'' καποιος αστυνομικος...αρα ειναι νομιμο η οχι...στο ειπε βαση καποιας νομοθεσιας η με την φιλικη σχεση που εχετε??αρα η μας λες και το ονομα του αστυνομικου ωστε οποιος αποφασησει να το κανει να μπορει να τον παραπεμψει στον αστυνομικο με την "εξυπνη" προταση....η απλα βαζεις μια υποσημειωση οτι η μουφα πινακιδα ειναι παρανομη και ο καθενας θα πρεπει να υποστει τις συνεπιες...
:wave2:
υ.γ. για το motogp +1299
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αρα ειναι νομιμο η οχι...στο ειπε βαση καποιας νομοθεσιας η με την φιλικη σχεση που εχετε??αρα η μας λες και το ονομα του αστυνομικου ωστε οποιος αποφασησει να το κανει να μπορει να τον παραπεμψει στον αστυνομικο με την "εξυπνη" προταση....η απλα βαζεις μια υποσημειωση οτι η μουφα πινακιδα ειναι παρανομη και ο καθενας θα πρεπει να υποστει τις συνεπιες...
Προφανώς είναι παράνομο, γι'αυτό του το είπε "ανεπίσημα". Αυτό που εννοεί, υποθέτω, είναι ότι οι περισσότεροι θα κάνουν τα στραβά μάτια, αν έχεις και την κανονική πινακίδα μαζί σου. Φυσικά, αν τελικά χρεωθείς πρόστιμο, δε θα τρέξεις στον αστυνομικό που έδωσε τη "συμβουλή".
blackbusa
22/10/2010, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Προφανώς είναι παράνομο, γι'αυτό του το είπε "ανεπίσημα". Αυτό που εννοεί, υποθέτω, είναι ότι οι περισσότεροι θα κάνουν τα στραβά μάτια, αν έχεις και την κανονική πινακίδα μαζί σου. Φυσικά, αν τελικά χρεωθείς πρόστιμο, δε θα τρέξεις στον αστυνομικό που έδωσε τη "συμβουλή".
σε τετοια σοβαρα θεματα ουτε υποθεσεις πρεπει να υπαρχουν ουτε ανεπισησιμοτητες...μονο ο νομος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σε τετοια σοβαρα θεματα ουτε υποθεσεις πρεπει να υπαρχουν ουτε ανεπισησιμοτητες...μονο ο νομος...
...κι ο τσακ νορις
όταν ο τσακ νόρις πάει στο συγκοινωνιών φίλε μου , το (κτίριο του) συγκοινωνιών κρυβεται lol:
άσε που όταν ο Τσακ Νόρις γυμνάζεται , δυναμώνει το μηχανήμα!!!
φίλε gandalf σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό με μεγάλη ευκολία, φαίνεται από το πόσο εύκολα και αβίαστα κρίνεις! φίλε μου stabak καλή η χολή που στάζεις, αλλά αν θες έλα να μου επιβάλλεις εσύ το προστιμο, ή μήπως θες να σου στείλω τα 300 από τώρα... χα χα
Ποια χολη ρε συ αδελφε; Λες να γεννηθηκαμε εμεις χτες ή ετσι σας προτρεπουν οι ιλουμινατοι του διαδικτυου να επιχειρηματολογειτε στα φορουμ που αντικειμενο εχουν να μας προστατεψουν από τους εαυτούς μας; :confused:
Σαν και του λογου σου εχουμε δει στο στρατο, σε μπλοκα τροχαίας, σε εφοριες, νοσοκομεία κλπ να λενε οτι ειναι δημοσιογράφοι συχνα απειλώντας για να κανουν την δουλεια τους. Πρωτη φορά το ακους αυτο εσυ; Δεν εχω δει κανενα να λεει, ξερεις ποιος ειμαι γω υδραυλικος ας πουμε, καναλας ξερω γω και να εκανε την δουλεια του.... οποτε πες τα σε κανα παιδακι αυτα.... επαναλαμβανω εχει καει η γουνα απλου κοσμακη απο το γραφειοκρατικο τερας και σε τέτοιες περιοδους λιτότητας δεν εχει κανένα μα κανένα χιουμοριστικο υφος το όλο νοημα της ιστοριας σου...
Ως προς τν πινακιδα..... φανταζομαι ο καλοθελητης μπατσος θα σε ξερει για να σου εδωσε τετοιο γραφειοκρατικο τιπ...; Ε; Μπορει να ειναι και κρυφος σου θαυμαστης; Μονο που πες του οτι αν σε πιασει κανα στριμενο αντερο, θα στην χωσει την κληση θες δεν θες.... αλλα ξεχασα... εισαι δημοσιογραφος.
Καληνυχτα μας :wave2:
Gandalf dr685sm
23/10/2010, 08:28
φίλε gandalf σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό με μεγάλη ευκολία, φαίνεται από το πόσο εύκολα και αβίαστα κρίνεις!
Τι έγινε;.... αγγίξαμε νεύρο;.... Κρίνω απο τα γραφόμενα καθώς δεν σε γνωρίζω. Απο τα γραφόμενα λοιπόν αυτό βγαίνει στα μάτια και στην σκέψη μου ώς άποψη. Κάνε μια βόλτα στο εδώ forum που απαξιώνεις και πάλι μέσα απο τα γραφόμενα σου (αν και μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις.. άρα κάποια δυναμική έχει...) να δείς πως έχουν γράψει κάποια παιδιά κείμενα για περιπέτειες σε τελωνείο , σε εφορίες κτλ.. για να έχεις μια ιδέα πως αντιμετωπίζονται παρόμοιες καταστάσεις χωρίς κασσανδρισμούς και κορώνες.
π.χ. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=49944&highlight=%C2%E5%ED%E9%E6%DD%EB%EF%F2
Απο εκεί και πέρα και όσον αφορά την πινακίδα... κάνε μια βόλτα και απο το www.ecfpo.gr/forum, να σου πουν και οι ένστολοι απο εκεί τι μπορείς να πάθεις αν φέρεις μη νόμιμη πινακίδα στην μηχανή σου. Για να μην πληρώνεις πάλι 350αρια , χάνεις δίπλωμα κτλ.. και τρέχεις μετά να τα πάρεις πίσω, γράφοντας και πάλι κείμενα όπως το παραπάνω.
Δεν έχω κάτι το προσωπικό μαζί σου... αφού απλά δεν σε γνωρίζω. Γραφόμενα κρίνω και αυτό που μου βγάζουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Φιλε μου εχεις κανει ποτε καταγγελια εσυ η καποιος που να ξερεις και να εχει αποτελεσμα?Καθε αλλο θα ταλαιπωρηθεις ακομα περισσοτερο γιατι ουτε αυτο που θες θα παρεις πιο εγκαιρα και θα εχεις και τα τρεξιματα της καταγγελιας.
Επιπλεον δεν βλεπω που ειναι το κακο να επικαλεισε τη δουλεια σου για να εξυπηρετηθεις...Λες και επιβεβαιωσαν απο καπου αν λεει αληθεια η οχι.Αν σου ελεγα εγω οτι οποτε πηγαινεις σε μια υπηρεσια του δημοσιου θα λες οτι εισαι δημοσιογραφος(και ας μην ησουν) θα παιρνεις την πρεπουσα μεταχειριση(τιποτα παραπανω απο τη μεταχειριση που θελει και ο πολιτης με αλλο επαγγελμα) δεν θα το εκανες?
Φιλε μου η τιμη και η υποληψη του καθενος ειναι υποκειμενκη.... και αν θες την απαντηση μου αυτη ειναι οχι.
Σου φαινεται παραξενο οτι δεν θελω να παιζω θεατρο, να μου κανουν χατηρια διαφοροι τσατσοι για να κανω την δουλιτσα μου ε;
λοιπόν, για να το λήγουμε και να μην κουράζουμε εαυτούς και άλλους... Στο θέμα της πινακίδας ευχαριστώ για το αλτρουιστικό σας ενδιαφέρον, αλλά αν την φάω θα την φάω εγώ, δεν παίρνω κανέναν άλλο στο κεφάλι μου, ανέφερα απλά τι έπραξα και τους λόγους που το έκανα. σε δεύτερο επίπεδο φυσικά έχω ακόμη απορία πως γίνεται όλοι στις μοτο-συζητήσεις να μιλούν για 300άρες, για σούζες, για μπάντες, για δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά να σοκάρονται όταν φοράς μια ακριβώς ολόιδια πινακίδα με την πραγματική -που κατασκευάζεται δίπλα στην Τροχαία της Θεσσαλονίκης, στα 15 μέτρα-μόνο και μόνο για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία να σε κλέψουν ξανά. ούτε είπα ότι κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα, ούτε ότι έχω πινακίδα με ψεύτικό νούμερο ώστε να την σκαπουλάρω αν σε χτυπήσω, ούτε τίποτα, φοράω πινακίδα με το ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ.
Ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείς gandalf είναι λανθασμένος γιατί γράφεις δημόσια φίλε. κι εγώ σκέφτομαι πολλά για κάποιους με βάση αυτά που γράφουν αλλά το να τους πω μαλάκες είναι το μόνο εύκολο. το δύσκολο είναι σας είπα και πριν να πας τη συζήτηση στο επόμενο επίπεδο, εσείς οι δυο σε ποιο ακριβώς επίπεδο το πήγατε;
είσαι ο αδέκαστος και ο αμάσητος φίλε στάμπακ? μπράβο, για άνθρωπος με ψευδώνυμο μάλλον θα είσαι. βλέπεις εγώ γράφω επώνυμα. εγώ εκθέτω την ιστορία και -γιατί όχι;- εκτίθεμαι π.χ στον αστυνομικό για την πινακίδα. εσύ ηθικολογείς και βλέπεις φαντάσματα από τις εμπειρίες. αν σε στιγμάτισαν τόσο αυτές οι συμπεριφορές να κάνεις κάτι όταν τις βλέπεις μπροστά σου, όταν σου παίρνουν τη σειρά σου μέσα στα μάτια σου, όταν σε σταματάνε για να περάσει με τη βοήθεια περιπολικού κάποιος σημαντικός, τότε, όλα τ'άλλα -στο έγραψα και πριν- τα φανταζεσαι.
Κλείνω και ποστάρω για τελευταία φορά -ελπίζω- λέγοντας πως αυτά τα χαζά περί απαξίωσης του φόρουμ μην τα πουλάτε σε μένα, γιατί όποιος διάβασε το προηγούμενο ποστ μου, μπορεί να καταλάβει αν σέβεται το φόρουμ κάποιος που επιχειρηματολογεί ή κάποιος που αποκαλεί τον άλλο μαλάκα. Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά.
φιλε venitof :lol: , σε αντιμετωπιζω σαν ενα μοτοσυκλετιστη και κανω κριτικη στο κειμενο σου. Αν αυτο δεν μπορεις να το υποστεις, μαλλον δεν θα επρεπε να απευθυνεσαι σε μη ελεγχομενο αναγνωστικο κοινο... ισως θα επρεπε να τα λες σε εκεινα τα φορα, δεν με ενδιαφερει η επωνυμια σου πιστεψε με... οπως θα την ελεγα στον οποιοδηποτε την λεω και σε σενα.. και ειμαι ετοιμος και γω με την σειρά μου να δεχθω οποιαδηποτε κριτική απο τον οποιοδήποτε που εχει μια επιχειρηματολογική βάση.... ειμαστε συμφωνοι;
Δεν ηθικολογώ και ουτε φαντασιωνομαι, σου εξηγω πολύ απλά πως δεν ανακάλυψες την Αμερική, βρεθηκες και συ θυμα της γραφειοκρατιας, κατεληξες να χρησιμοποιείς "μεσα" και στο τελος βγηκες και κουρεμενος.. οπως λες ελεγχόμενα παρανομώντας .. σωστα;
Το ηθικο της υποθεσης χεστο... το αληθινο πρόβλημα ομως παρόλη την γλαφυρότητα παραμένει, εσυ ισως εχασες τον χρονο σου καθολα σεβαστο, αλλοι εχουν χασει ποδια και χερια, εχουν μπει φυλακη για κανα διχρονο κα και δεν ειχαν καμια "ιδιοτητα" να τους ξελασπώσει... Δεν ξερω αν καταλαβαινεις την λεπτη γραμμη της κωμωδιας απο την τραγωδια.... ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι.
Ομολογώ πως με το σάντουιτς γελασα...
Δηλ εσυ σταμπακ καθε φορα που αντιμετωπιζεις το τερας της γραφειοκρατιας, αδικαιολοογητες καθυστερησεις και πηγαινε ελα κλπ στις συναλλαγες σου με το δημοσιο, προβαινεις σε καταγγελιες, αναφορες και εισαγγελεις? Για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη...
Οχι Μητσο μου. Σκυβω το κεφαλι και με κανουνε γιο γιο ο καθε μη πω τι, περιμενοντας να φιλοτιμηθει να με εξυπηρετησει.... και που σαι, διχως να φανει οτι γκρινιαζω και ενισταμαι γιατι θα πάρω τα @@ μου στο τελος... δεν θα ναι και η πρωτη φορά δα...
απο την αλλη εχουμε φαει κλησεις για πολυ μικροτερα αδικηματα.... απο την πλαστογραφεια
δεν εχουμε ολοι μπαρμπες στην κορωνη ουτε ειμαστε δημοσιογραφοι ή οτι αλλο εμπεριεχει προνομιακη μεταχειριση.....
:wave2: νταξ τωρα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Δηλ εσυ σταμπακ καθε φορα που αντιμετωπιζεις το τερας της γραφειοκρατιας, αδικαιολοογητες καθυστερησεις και πηγαινε ελα κλπ στις συναλλαγες σου με το δημοσιο, προβαινεις σε καταγγελιες, αναφορες και εισαγγελεις? Για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη...
Να σου πω τι εκανα εγω.Στο υπουργειο στον Πειραια.Επειδη μια γεροντοκορη υπαλληλος με πηγαινε πιπα κωλο για να επανεκδωσει την ειδικη καρτα για το ταξι,πηγα στη διευθυντρια της και εκανα τα παραπονα μου.Εκεινη φωναξε την υπαλληλο μπροστα μου,εγινε μια αντιπαραθεση,η δουλεια μου τελειωσε σε 5 λεπτα κι η θεια μου ειπε υο αμιμητο:
-Καλα επρεπε να πας στην διευθυντρια? :yuck:
Οχι Μητσο μου. Σκυβω το κεφαλι και με κανουνε γιο γιο ο καθε μη πω τι, περιμενοντας να φιλοτιμηθει να με εξυπηρετησει.... και που σαι, διχως να φανει οτι γκρινιαζω και ενισταμαι γιατι θα πάρω τα @@ μου στο τελος... δεν θα ναι και η πρωτη φορά δα...
απο την αλλη εχουμε φαει κλησεις για πολυ μικροτερα αδικηματα.... απο την πλαστογραφεια
δεν εχουμε ολοι μπαρμπες στην κορωνη ουτε ειμαστε δημοσιογραφοι ή οτι αλλο εμπεριεχει προνομιακη μεταχειριση.....
:wave2: νταξ τωρα;
Αρα ουτε εσυ κανεις Χρηστο μου κατι για να σταματησει το φαινομενο, απλα το δεχεσαι αδιαμαρτυρητα μπας και γινει η δουλεια σου στο λαου λαου. Αρα δεν καταλαβα που διαφερετε με αυτον που χρησιμοποοιει την ιδιοτητα του η αλλον τροπο για να εξυπηρετηθει. Και με σενα διαιωνιζετε το φαινομενο και με τον αλλλον. Να μου λεγες οτι κανεις καταγγελιες και φασαριες να το καταλαβω, αλλα και οι 2 συμπεριφορες διαιωνιζουν το φαινομενο, επομενως επι του πρακτεου μηδεν εις το πηλικον...
Που διαφερετε επι της ουσιας και εκ του αποτελεσματος (οσο αναφορα την αλλαγη της νοοτροπιας του συστηματος) δεν μπορεσα να καταλαβω...
Να μη σου πω οτι η δικη σου συμπεριφορα ειναι χειροτερη, διοτι "εκπαιδευει" τον οποιο μαλακα δημ. υπαλληλο να βλεπει σκυμμενα κεφαλια...
LsKostas
23/10/2010, 11:10
Μια χαρα τα ειπε ο Σκλαβενιτης.
Τωρα αν πολλοι υποστηριζουν οτι η μεθοδος σκυμενο κεφαλι αποδιδει δεν φταινε αυτοι.
Απλως δεν εχουν τ αρχιδια να υπερασπιστουν τα δικαιωματα τους.
Ειλικρινα ρε συ Δημητρη, υποστηριζεις οτι η χρησιμοποιηση καποιου μεσου ειναι ιδια με την υπομονετική σταση καποιου Χ πολιτη στο να εξυπηρετηθει ως οφειλει; ή ακομα η μη χρηση τσαμπουκα ως αδυναμία;
Τι να σας πω ο καθενας οτι καταλαβαινει.....;)
Σορυ αλλα δε μιλησες για υπομονετικη σταση, μιλησες για υποτακτικη σταση. Διαβασε πιο πανω τι εγραψες:wave2:
Gandalf dr685sm
23/10/2010, 11:37
Ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείς gandalf είναι λανθασμένος γιατί γράφεις δημόσια φίλε. κι εγώ σκέφτομαι πολλά για κάποιους με βάση αυτά που γράφουν αλλά το να τους πω μαλάκες είναι το μόνο εύκολο. το δύσκολο είναι σας είπα και πριν να πας τη συζήτηση στο επόμενο επίπεδο, εσείς οι δυο σε ποιο ακριβώς επίπεδο το πήγατε;
Κρίνω δημόσια και ευθαρσώς, παραθέτωντας της σκέψη μου όσο ειλικρινά και ευθεία μπορώ για ενα δημόσια αναρτημένο κείμενο. Μήπως έχεις μάθει να σου χαϊδεύουν τα αυτιά με κολακείες και λόγια που ευχαριστούν μόνο;
Το ονοματεπώνυμο μου btw... είναι γνωστό σε όλους εδώ, αλλά αν θες μπορώ να στο δώσω και απο pm. Απλά για να μην νομίζεις οτι υπεκφεύγω πίσω απο το ψευδώνυμο μου.
Επίσης το θέμα δεν είναι η πινακίδα για μένα , τουλάχιστον. Είναι η αντιμετώπιση μιας κατάστασης και η περιγραφή της απο μια σκοπιά ενός δημοσιογράφου/αρθρογράφου που μου θυμίζει αυτό που είπα και στην αρχή. Για αυτό και το λέω ειλικρινώς και ευθέως όπως έχω μάθει να μιλώ και να γράφω.
Χοντρό και εκτροχιάστηκα στο οτι έβρισα... και σε αυτό ζητώ συγνώμη δημόσια (ο γραπτός λόγος δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να κάνεις και λάθη)... αλλά τον χαρακτηρισμό του Νεο-Έλληνα πάντα όσον αφορά τα γραπτά που διάβασα... για μένα παραμένει. Γνώμη μου.
Gandalf
Hornet_08
23/10/2010, 11:43
Το ονοματεπώνυμο μου btw... είναι γνωστό σε όλους εδώ, αλλά αν θες μπορώ να στο δώσω και απο pm. Απλά για να μην νομίζεις οτι υπεκφεύγω πίσω απο το ψευδώνυμο μου.
Αφου ειναι σε ολους γιατι να το δωσεις απο πμ ?
Κ αν ειναι να δωσεις ονοματεπωνυμο απο πμ, γιατι δεν γραφεις κ την αποψη σου απο πμ να τελειωνει η ιστορια
Gandalf dr685sm
23/10/2010, 11:44
μπορεί να το θέλει για δική του χρήση... εσύ τι πετάγεσαι; Μήπως το θες και εσύ;..:a22:
Hornet_08
23/10/2010, 11:47
:lol: :lol: :lol:
:nono:
super_toto
23/10/2010, 11:58
Celebrity thread!!!
Fuck Yeaaaaaahhhhhh!!!!!
ioannios
23/10/2010, 12:54
Δεν ξερω τι λέτε παιδιά αλλά όσοι έχουν περάσει απο το μηχανολογικό στη θεσσαλονίκη ξέρουν οτι η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Οι άνθρωποι βαριούνται που ζούνε, άλλοι δεν ξέρουν την δουλειά τους και σου κάνουν και χάρη αν σε εξυπηρετήσουν λες και σε πληρώνουν αυτοί.
Για επέκταση διπλώματος με πήγαν πέρα δώθε 3 φορές, τη μια φορά με εστειλαν στην εφορία κάτω να κόψω ένα παράβολο που είχα ήδη κόψει από την εθνική και αυτή είχαν απεργία, την άλλη ξέχασαν να συμπληρώσουν ένα χαρτί, ότι να΄ναι, και να γυρνάς γύρω γύρω και κανείς να μη σου δείνει σαφέις απαντήσεις και να θυμώνουν κι'ολας που δεν ξέρεις τι ακριβώς θες γιατί κανείς δεν σου είπε σαφώς.
Μετά λέμε γιατί μπήκαμε μέσα ως κράτος και γιατί δεν πάμε μπροστά όταν για το πιό απλό πραγμα πρέπει να την κάνεις κοπάνα απο τη δουλειά σου 3 φορές και να τους παρακαλάς κιολας.
Και όποιος πάει τετάρτη να κάνει κάτι ατύχησε γιατι εκείνη τη μέρα εξυπηρετούν μόνο ΚΕΠ.
blackbusa
23/10/2010, 14:29
λοιπόν, για να το λήγουμε και να μην κουράζουμε εαυτούς και άλλους... Στο θέμα της πινακίδας ευχαριστώ για το αλτρουιστικό σας ενδιαφέρον, αλλά αν την φάω θα την φάω εγώ, δεν παίρνω κανέναν άλλο στο κεφάλι μου, ανέφερα απλά τι έπραξα και τους λόγους που το έκανα.
α καλα...οτι ναναι...δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα η εχεις καβαλησει το καλαμι η δεν εχεις καταλαβει τι δουλεια κανεις...δεν εισαι καποιος τυχαιος που γραφει μια απλη γνωμη...εισαι καποιος που παρακολουθει πολυς κοσμος τα γραφομενα του για πολλους και διαφορους λογους...αρα αυτα περι θα φας εσυ την κληση κλπ ειναι μονο αν κανεις μια τετοια συζητηση με τα φιλαρακια σου...σε να περιοδικο δεν μπορουμε να γραφουμε οτι ναναι...ιδιος οσο αφορα νομικα θεματα....
:wave2:
δεκτή η συγγνώμη του gandalf
στον stabak το μόνο που έχω να πω είναι πως όπως λέει και ο dimdoc μάλλον συμφωνούμε πολύ περισσότερο απ'όσο νομίζαμε, αλλά τεσπά
εν τέλει ό,τι λέχθηκε-γράφτηκε μακάρι να μας κάνει καλύτερους απέναντι στους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους που πληρώνουμε. η αντίδραση απέναντί τους ας είναι όπως νομίζει ο καθένας ότι είναι η κατάλληλη για τη λογική και την ηθική του. να είστε καλά όλοι σας .-
super_toto
23/10/2010, 21:23
Εσύ φίλε Στέφανε, στη Ετ3 , δημόσιος δεν είσαι?
LsKostas
23/10/2010, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εσύ φίλε Στέφανε, στη Ετ3 , δημόσιος δεν είσαι?
Σορρυ για την stored procedure αλλα εχω trigger "ερωτησεις" για τετοια θεματα ... :lol:
Απο που κι ως που εξισωνεται ενας δημοσιος υπαλληλος -αν ειναι ο αναφερομενος δημοσιογραφος-
με την γενικευμενη αναλγησια των ελληνικων δημοσιων οργανισμων?
Διαβαζοντας το κειμενο του στολισε αρκετα την αστυνομια και το υπουργειο μεταφορων.
Αν ειναι και αυτος δημοσιος επρεπε να μην το κανει ??? Δεν τα καταλαβαινω ειλικρινα αυτα τα πραγματα.
και ετσι για να βλεπουμε και το κυριο νοημα των οσων λεμε...
ή Μηπως το mega τελικα πετυχε τον σκοπο του ? Να στρεψει τον απλο εργαζομενο εναντια σε αλλον εργαζομενο στην εποχη του ΔΝΤ και λοιπων τοκογλυφων?
Λεω εγω τωρα ...:o
fazer1000s
23/10/2010, 21:59
ξερετε τι συμπερασμα βγαζω μετα απο τοσα ποστ εδω περα.
οτι φταιει η γκομενα που φορουσε κοντο και οχι ο βιαστης.δηλαδη πιανουμε και τιμωρουμε την γυναικα που ντυθηκε προκλητικα και οχι αυτον που πηγε και την βιασε.το ιδιο πραγμα ειναι και με τον venitof,κατηγορουμε αυτον που περιεγραψε την τραγικη και συναμα κωμικη ιστορια του αντι να αρπαξουμε κανα ξυλο και να επαναφερουμε τα πραματα σε ταξη και να μην μας πηδ..νε αλλο.
super_toto
24/10/2010, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Σορρυ για την stored procedure αλλα εχω trigger "ερωτησεις" για τετοια θεματα ... :lol:
Απο που κι ως που εξισωνεται ενας δημοσιος υπαλληλος -αν ειναι ο αναφερομενος δημοσιογραφος-
με την γενικευμενη αναλγησια των ελληνικων δημοσιων οργανισμων?
Διαβαζοντας το κειμενο του στολισε αρκετα την αστυνομια και το υπουργειο μεταφορων.
Αν ειναι και αυτος δημοσιος επρεπε να μην το κανει ??? Δεν τα καταλαβαινω ειλικρινα αυτα τα πραγματα.
και ετσι για να βλεπουμε και το κυριο νοημα των οσων λεμε...
ή Μηπως το mega τελικα πετυχε τον σκοπο του ? Να στρεψει τον απλο εργαζομενο εναντια σε αλλον εργαζομενο στην εποχη του ΔΝΤ και λοιπων τοκογλυφων?
Λεω εγω τωρα ...:o
Δεν κατάλαβα γρι από όσα έγραψες. Εγώ έκανα μια ερώτηση στον βενιτοφ. Αν μου απαντήσεις αυτός θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι ακόμα. Δεν καταλαβαίνω που κολάνε όλα αυτά που έγραψες.
Ααα…. Τώρα κατάλαβα πως ζουν τα μαγαζιά που φτιάχνουν πινακίδες γύρω από την τροχαία στην Αγ. Κωνσταντινου…. Έλεγα και εγώ , μόνο από τα «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ» πόσα να βγάλουν… (πεφτω απο τα σύννεφα ταυτοχρονα..)
Αμ το άλλο…. Να μην δεχτεί αγόγγυστα , με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το πινγκ – πονγκ του ελληνικού Δημοσίου… ντροπή…
Και έβαλε και «βύσμα» το επάγγελμα του… τι λες … ντροπή
(καλά ένα χωριό είναι η Θεσσ/νικη …δεν είχες κάνα μπάρμπα ,φίλο ,μπατζανάκη που να δουλεύει στο υπουργείο να στις φέρει σπίτι ???όμορφα και νοικοκυρεμένα)
για όλα αυτά τα …ΤΕΡΑΤΩΔΗ που έκανες , σε βρίσαμε και σε χλευάσαμε σαν καλοί ορθόδοξοι χριστιανοί μοτοσικλετιστές…
σε παραπέμψαμε επίσης και στο μπατσο – φορουμ έτσι ώστε να σου πουν και οι ένστολοι τι κακό μπορείς να πάθεις…. άπιστε…
(αλήθεια , λέμε και στους ένστολους να μπαίνουν και σε κανένα άλλο φορουμ για να βλέπουν κι αυτοί τι κακό μπορεί να πάθουν με τις μ@λ@κιες που κάνουν καθημερινά?)
Το μόνο που μένει είναι να παραδεχτείς ότι είσαι και φίλος με τον ΔΔ …. Η καταδίκη στην πυρά θα είναι σίγουρη…
Gandalf dr685sm
24/10/2010, 08:10
(αλήθεια , λέμε και στους ένστολους να μπαίνουν και σε κανένα άλλο φορουμ για να βλέπουν κι αυτοί τι κακό μπορεί να πάθουν με τις μ@λ@κιες που κάνουν καθημερινά?)
δεκάδες φορές.... αν θες να το ψάξεις κιόλας, λίγο υπομονή καθώς κάνω κάποιες εργασίες συντήρησης εκεί και θα επανέρθει (ελπίζω) σύντομα.
LsKostas
24/10/2010, 10:30
Δεν κατάλαβα γρι από όσα έγραψες. Εγώ έκανα μια ερώτηση στον βενιτοφ. Αν μου απαντήσεις αυτός θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι ακόμα. Δεν καταλαβαίνω που κολάνε όλα αυτά που έγραψες.
Ξανα λοιπον αν και η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη
Εχει σημασια για σενα αν ο Σκλαβενιτης ειναι δημοσιος για οσα καταγγελει ?
εαν ενδιαφέρει κανέναν είμαι άνεργος συμβασιούχος από την ΕΡΤ3 από τον Ιούνιο όπως ακόμα 1046 συνάδελφοί μου. Μετά από 6 χρόνια στο κανάλι και συνθήκες δουλειάς που οι περισσότεροι μάλλον δεν έχετε (δηλαδή δουλειά χωρίς επιδόματα, δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και τα συναφή) βρέθηκα στην πόρτα της εξόδου γαι λόγους γραφεικρατικούς και όχι βάσει της δουλειάς μου.
και όχι δεν είμαι φίλος με τον ΔΔ, αλλά αυτό είναι κάτι που νομίζω θα έπρεπε κανείς να το έχει καταλάβει χρόνια τώρα από τη στάση που είχα απέναντί του, διακριτικά παλιότερα, λιγότερο διακριτικά πια. καταλαβαίνω πάντως ότι κάποιοι με λιγότερη παρατηρικότητα και διάθεση να να βρίσουν για τις μαλακίες που έβλεπαν δεν ξεχώριζαν καν τις φωνές μας και απέδιδαν τουρλουμπούκι τα πάντα και στους δυο. και έτσι νομίζω πως με πήρε και μένα η μπάλα αλλά δεν πειράζει. όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω γιατί πίστευα πως το κράξιμο είχε βάση, τη συμπεριφορά δηλαδή του ΔΔ (έτσι δηλαδή πιστεύω, ίσως να κάνω εγώ λάθος). αυτή τη φορά απάντησα γιατί απλά ήταν πολύ άδικο για να μείνει έτσι
super_toto
24/10/2010, 21:37
εαν ενδιαφέρει κανέναν είμαι άνεργος συμβασιούχος από την ΕΡΤ3 από τον Ιούνιο όπως ακόμα 1046 συνάδελφοί μου. Μετά από 6 χρόνια στο κανάλι και συνθήκες δουλειάς που οι περισσότεροι μάλλον δεν έχετε (δηλαδή δουλειά χωρίς επιδόματα, δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και τα συναφή) βρέθηκα στην πόρτα της εξόδου γαι λόγους γραφεικρατικούς και όχι βάσει της δουλειάς μου.
και όχι δεν είμαι φίλος με τον ΔΔ, αλλά αυτό είναι κάτι που νομίζω θα έπρεπε κανείς να το έχει καταλάβει χρόνια τώρα από τη στάση που είχα απέναντί του, διακριτικά παλιότερα, λιγότερο διακριτικά πια. καταλαβαίνω πάντως ότι κάποιοι με λιγότερη παρατηρικότητα και διάθεση να να βρίσουν για τις μαλακίες που έβλεπαν δεν ξεχώριζαν καν τις φωνές μας και απέδιδαν τουρλουμπούκι τα πάντα και στους δυο. και έτσι νομίζω πως με πήρε και μένα η μπάλα αλλά δεν πειράζει. όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω γιατί πίστευα πως το κράξιμο είχε βάση, τη συμπεριφορά δηλαδή του ΔΔ (έτσι δηλαδή πιστεύω, ίσως να κάνω εγώ λάθος). αυτή τη φορά απάντησα γιατί απλά ήταν πολύ άδικο για να μείνει έτσι
Οκ Στέφανε.
Απλά εφόσον έχεις δουλέψει 6 χρόνια ως συμβασιούχος στην κρατική τηλεόραση είχα την απορία, μηπως έχεις γράψει και κάποιο άλλο άρθρο αντίστοιχο αυτού που συζητιέται εδώ, το οποίο σαρκάζει με τον ίδιο τρόπο το αίσχος, που συντελείται στο καρκίνωμα της ΕΡΤ3.
Φαντάζομαι ότι 6 χρόνια εκεί θα έχεις δει, ακούσει και βιώσει πολλά. Πολύ περισσότερα απο αυτά που είδες άκουσες και βίωσες στην μικρή σου περιπέτεια με την πινακίδα. Αν έχεις κάποιο τέτοιο αρθρο θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.
Αν δεν έχεις τότε έκανες λάθος αρχή στην προσπάθειά σου να εκθέσεις τον δημόσιο τομέα.
super_toto, δεν εχει και την ευθυνη ολοκληρου του δημοσιου τομέα για να απολογηθεί, μην τρελαινόμαστε.. ουτε καν για τις προσωπικές του και επαγγελματικές επιλογές μην το παμε σε αλλο ακρο..., βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ' εξι ;)
Πιστευω οτι ο ιδιος καταλαβε πως παρεξηγιούνται ευκολα συμπεριφορες και ιδιότητες στην σημερινή κατάσταση
super_toto
25/10/2010, 08:54
super_toto, δεν εχει και την ευθυνη ολοκληρου του δημοσιου τομέα για να απολογηθεί, μην τρελαινόμαστε.. ουτε καν για τις προσωπικές του και επαγγελματικές επιλογές μην το παμε σε αλλο ακρο..., βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ' εξι ;)
Πιστευω οτι ο ιδιος καταλαβε πως παρεξηγιούνται ευκολα συμπεριφορες και ιδιότητες στην σημερινή κατάσταση
Αυτό είπα εγώ? Εγώ δεν μίλησα καθόλου για τη δική του ευθύνη.
Εγώ είπα ότι εφόσον έζησε εκ των έσω μια από τις χειρότερες μορφές δημοσίου τομέα στην Ελλάδα, θα μπορούσε να πει στον κόσμο δυο πράγματα από τα ευτράπελα που συμβαίνουν εκεί. Δατς ολ.
Αν δεν έχεις τότε έκανες λάθος αρχή στην προσπάθειά σου να εκθέσεις τον δημόσιο τομέα.
Με αυτο που εγραψες δεν εννοεις πως καλο θα ηταν να εκανε αρχη απο το τομεα του πρωτα;
Διαβαζεται και αυτο απο 2 πλευρες... ή οτι καλο θα ηταν να πει κατι μιας και τον τομεα εκεινο ισως τον ξερει καλύτερα ή καλο ειναι να ξεκιναμε απο τις "βρωμιες" μας πρωτα και υστερα να δειχνουμε τις βρωμιες των αλλων......
δυσκολος ο γραπτος λογος παιδια....
super_toto
25/10/2010, 09:50
Με αυτο που εγραψες δεν εννοεις πως καλο θα ηταν να εκανε αρχη απο το τομεα του πρωτα;
Διαβαζεται και αυτο απο 2 πλευρες... ή οτι καλο θα ηταν να πει κατι μιας και τον τομεα εκεινο ισως τον ξερει καλύτερα ή καλο ειναι να ξεκιναμε απο τις "βρωμιες" μας πρωτα και υστερα να δειχνουμε τις βρωμιες των αλλων......
δυσκολος ο γραπτος λογος παιδια....
Σωστά τα λες. Και τα δυο εννοώ. Απλά δεν του ζήτησα όπως είπες πιο πάνω, να απολογηθεί για όλο το δημόσιο τομέα.
BELZEBOYLIS
25/10/2010, 10:17
Το χειρότερο όλων είναι ότι έχετε συνηθίσει το γραφειοκρατικό τέρας που έχει δημιουργήσει το κράτος μπάχαλο και επιτίθεστε στους αγανακτισμένους πολίτες που αναγκάζονται να συναλλάσσονται με αυτό ! Κρίμα :wave2:
Γαμάτο thread.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειμαι σίγουρος ότι κάποιοι απ΄όσους απάντησαν για την πλαστή πινακίδα και τις συνέπειες του νόμου, κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα ή με πινακίδα κάτω από την ουρά.
Η χρήση "ασύμμετρων απειλών" προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πολίτης που ζητάει το αυτονόητο από ευθυνόφοβους καρεκλοκένταυρους που θεωρούν την ταλαιπωρία/τιμωρία του πολίτη ως υποχρέωση τους, είναι από ένα σημείο και μετά επιβεβλημένη μιας και δεν πρόκειται για fair play μάγκες.
Στημένο είναι εις βάρος των πολιτών, όχι από συνωμοσιολογικές θεωρίες, αλλά λόγω του ότι το βραδυκίνητο μπ@@ρδέλο δεν θέλει να τουζαλιζουντααρχιδια και ξυπνάει απ΄τη νιρβάνα του.
Προσωπικά, έχοντας φαει τα μούτρα μου ουκ ολίγες φορές με πιό τραυματική την εμπλοκή μου σε αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου στην οποία εμπλέκονταν πέντε δημόσιες/δημοτικές υπηρεσίες :lol: :lol:, αν είχα κάποιου είδους εξουσία ευχαρίστως θα τους έστελνα μετάθεση στο τριεθνές του Εβρου, μόνο και μόνο για να νοιώσουν τι θα πει αβοήθητος απέναντι σε μαλάκες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ειμαι σίγουρος ότι κάποιοι απ΄όσους απάντησαν για την πλαστή πινακίδα και τις συνέπειες του νόμου, κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα ή με πινακίδα κάτω από την ουρά.
Σωστα, αλλα ποτε δεν την "μεταδωσαμε" ως ανεκτη συμπεριφορα μετα απο παροτρυνση οργάνου της ταξεως... αυτο ειναι το ενα φαουλ μιας και δεν ειναι ανεκτή παρα τιμωρείται και ακριβα μαλιστα... ασχετα ανα προσωπικως κάνουμε οτι θελουμε στην τελικη, δεν το "διαφημιζουμε"....
οσο για το αλλο, ολοι μας λιγο πολυ εχουμε βρεθει σε καταστασεις εκτακτου αναγκης με τις δημοσιες υπηρεσιες... προσωπικα εχω βρεθει σε βαθμο βρασμου... πηγα να σπασω το τζαμι του γκισε... αλλα οποτε ακουω τον τριμεγιστο διπλα μου να δηλώνει νομικος, μπατσος, στρατηγος, ΔΥ και το χειρότερο δημοσιογράφος για να εξασκησει την εξουσία του στο απρόσωπο (μακρια απο τον κωλο μας) δημόσιο κατεστημενο.... εξεγειρομαι χειρότερα... δηλαδη η κυρα κατινα (σορυ καθυ), η καθαριστρια η αγράματη τι σοι κατηγορίας ειναι για εκεινους; Β', γ' ή παει και αλλο...;
Πολλοι εδω νομιζετε οτι συντηρω την πολιτικαλυ κορεκτ σταση.... λαθος. Και ειναι η ουσια της διατηρησης του ΔΥ κατεστημενου... σε ενα αλησβερησι, σε ενα ρουσφετι... ειναι 2 τα μερη που συμμετεχουν και φταινε και τα 2. Αυτο το " και συ στην θεση μου το ίδιο θα έκανες" ειναι η αδυναμη σταση..... παρα η υπομονη και η δικαιωση με καθε "νομιμο" ή "διαδικαστικό" τροπο...
ασχετως ρε παιδες αν στην τελικη καταληγουμε σε αυτο, με την καμια δεν ειναι κατι που μπορουμε να υπερηφανευόμαστε ή να δηλώνουμε... διχως τυψεις... και ενοχες ποσο μαλλον χιουμοριστικά. Αυτο μονο λεω...
στο κειμενο του venitof "ειδα" όλους αυτους τους αλτρουίστες εξουσιαστες της φουτσας (δεν εννοω τον ιδιο αλλα ξερει πολυ καλα ποιους εννοω) που δεν θελουν αλλα τελικα ενδιδουν να χρησιμοποιήσουν την εξουσία τους ταχα μου "δικαιολογημενα".... :mad: σε μια δημοσια υπηρεσια, σε μια θεση στο δημοσιο, σε ενα αξιωμα, σε μια μπιζνα... κλπ κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ααα…. Τώρα κατάλαβα πως ζουν τα μαγαζιά που φτιάχνουν πινακίδες γύρω από την τροχαία στην Αγ. Κωνσταντινου…. Έλεγα και εγώ , μόνο από τα «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ» πόσα να βγάλουν… (πεφτω απο τα σύννεφα ταυτοχρονα..)
Αμ το άλλο…. Να μην δεχτεί αγόγγυστα , με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το πινγκ – πονγκ του ελληνικού Δημοσίου… ντροπή…
Και έβαλε και «βύσμα» το επάγγελμα του… τι λες … ντροπή
(καλά ένα χωριό είναι η Θεσσ/νικη …δεν είχες κάνα μπάρμπα ,φίλο ,μπατζανάκη που να δουλεύει στο υπουργείο να στις φέρει σπίτι ???όμορφα και νοικοκυρεμένα)
για όλα αυτά τα …ΤΕΡΑΤΩΔΗ που έκανες , σε βρίσαμε και σε χλευάσαμε σαν καλοί ορθόδοξοι χριστιανοί μοτοσικλετιστές…
σε παραπέμψαμε επίσης και στο μπατσο – φορουμ έτσι ώστε να σου πουν και οι ένστολοι τι κακό μπορείς να πάθεις…. άπιστε…
Το μόνο που μένει είναι να παραδεχτείς ότι είσαι και φίλος με τον ΔΔ …. Η καταδίκη στην πυρά θα είναι σίγουρη…
Τα 3 πουλακια ακομα καθονται ακομα αλλα πλεκουν πουλοβερ!:wave2:
για αλλη μια φορα υπερβολη σε ενα θρεντ...
μια χαρα εκανε ο ανθρωπος, κι εγω τα ιδια θα εκανα στη θεση του...και ολοι το ιδιο θα εκαναν στη θεση του...
στο μονο που δε ξερω αν θα εκανα ειναι αν θα φοβομουν για να μη μου κλεψουν την πινακιδα...μαλλον δε θα εβγαζα καινουρια πλαστη...θα την ξυλωνα εντελως:lol: :lol: :lol:
βεβαια αυτο ισχυει για τη μοτο μονο, αν μιλαμε για σκουτερ/παπι εκει δε σε παιρνει...θα κυκλοφορουσα με την πλαστη...
Σωστα, αλλα ποτε δεν την "μεταδωσαμε" ως ανεκτη συμπεριφορα μετα απο παροτρυνση οργάνου της ταξεως... αυτο ειναι το ενα φαουλ μιας και δεν ειναι ανεκτή παρα τιμωρείται και ακριβα μαλιστα... ασχετα ανα προσωπικως κάνουμε οτι θελουμε στην τελικη, δεν το "διαφημιζουμε"....
Μια "παράνομη" συμπεριφορά γίνεται ανεκτή απ΄την ανύπαρκτη αστυνόμευση του κράτους. Το αν θα θέλαμε βέβαια μια γερμανική αστυνομία είναι άλλο θέμα....
Ότι παράνομο και να πει ο καθένας μας ότι κάνει,όσους υποστηρικτές και αν βρει (θα βρεί για όποιαδήποτε μαλακία) σε έναν διαδικτυακό ή μη χώρο για το δικαίωμα του να παρανομεί, ΔΕΝ θα τολμούσε να το κάνει αν ήξερε ότι θα τον έσκιζαν με συνοπτικές διαδικασίες τα όργανΑ.
Ρίξε μια ματιά το πόσοι είναι οι ξεκράνωτοι γύρω μας πχ. Ενέργεια που σε οποιοδήποτε forum είναι καταδικαστέα μετά βδελυμίας, η πραγματική μοτο-κοινωνία γράφει στα @@ της οτι λέμε, μιας και μπορεί να κάνει ότι γουστάρει ατιμώρητη.
Μην δίνουμε και τόσο βαρύτητα σε όσα γράφονται στo net. Ενήλικα άτομα είμαστε και αν μη τι άλλο η ικανότητα κρίσης πρέπει να υπάρχει.
Πολλοι εδω νομιζετε οτι συντηρω την πολιτικαλυ κορεκτ σταση.... λαθος. Και ειναι η ουσια της διατηρησης του ΔΥ κατεστημενου... σε ενα αλησβερησι, σε ενα ρουσφετι... ειναι 2 τα μερη που συμμετεχουν και φταινε και τα 2. Αυτο το " και συ στην θεση μου το ίδιο θα έκανες" ειναι η αδυναμη σταση..... παρα η υπομονη και η δικαιωση με καθε "νομιμο" ή "διαδικαστικό" τροπο...
Δεν διαφωνώ καθόλου σε όσα λες, και αντιλαμβάνομαι τι θέλεις να περάσεις. Οι συναλλαγες όντως θέλουν δύο. Δεν μιλάμε όμως μόνο για διεφθαρμένους υπαλλήλους που λαδώνονται. Μιλάμε όμως και για ένα τεράστιο ποσοστό υπαλλήλών που έχουν άγνοια του αντικειμένου τους χωρίς καμμία συνέπεια.
Η συντεχνειακή αλληλεγγύη στο Δημόσιο κάνει θαύματα πραγματικά....
nihristo
25/10/2010, 12:54
Χαλλλλαρά ρε καρντάσια. Βρήκατε έναν Σαλονικιό και πέσατε πάνω του οι Αθηναίοι ναούμ'. :rotflmao:
Υπερβολικές αντιδράσεις που πιάνονται από συγκεκριμένες φράσεις "είμαι δημοσιογράφος" , ξυπνώντας αναμνήσεις αδικίας και βρίσκουμε αφορμή να κράξουμε κάποιον. "είμαι δημόσιος υπάλληλος" αντίστοιχα απολογήσου για το έλλειμα και τα δινά του τόπου.
:beer::D :rotflmao:
μα τον θεο θα μπω καποια μερα στο φορουμ θα γραψω με σφαξανε καποιοι και πεθανα και ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα βρεθει να δωσει δικαιο σ'αυτους που με σφαξανε.
μεχρι τωρα ολο το φορουμ ηταν εναντια στους μπατσους και στον εισπαρακτικο κοκ, τωρα γινανε εναντια σ'αυτους που αμφισβητουν τον νομο και κραζουν το δημοσιο
καλο ειναι να υπαρχει καχυποψια και δυο πλευρες παντα, αλλα νομιζω οτι μερικοι την μαλακια την κανανε χομπι.
ο σκλαβενιτης θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
η ο σκλαβενιτης θα κανει την αρχη?
οσο γιατι δεν εγραψε για την ερτ που τον απελυσαν, αποφασιστε αν ειναι βολεμενος ή οχι.
γιατι αν γραψει θα τον πειτε οτι τα εγραψε φτηνοντας το χερι που τον ταιζε, αν δεν γραψει θα τον πειτε κοτα και βολεμενο.
σκλαβενιτη αφου αντεξες τον dd ελπιζω να αντεξεις και το moto.
αν και για να πω την αληθεια ψηλο μου καβαλησες και εσυ το καλαμι δυο τρεις φορες που σε ειδα καποτε αλλα οκ εδω το καβαλησε η πετρουλα εσυ θα εμενες
Υ,Γ. αφηστε κανενα σελεμπριτυ στο μοτο, διωξατε το θηριο μην διωχνετε τον σκλαβενιτη, ειναι και γλυκουλης :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Τα 3 πουλακια ακομα καθονται ακομα αλλα πλεκουν πουλοβερ!:wave2:
και εσενα σ αρεσουν τα ντοκυμοντερ στο ΣΚΑΙ ? :D