View Full Version : 80 εκατοστα ρεεεεε!!!
zefos1100xx
22/10/2010, 10:24
Προσφατα νοικιασα ενα ισογειο στην πανω γειτονια σε απιστευτα καλη τιμη , με σκοπο να παρκαρω τις μοτοσυκλετες μου (συντομα η οικογενεια θα αποκτησει και το 3ο μελος της εν ονοματι eliminator!) , και τελος παντων δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο η καταληψη πεζοδρομιου που ειχα κανει τελευταια.....
Περα απο το ασφαλες parking (οχι μονο απο κλεφτες αλλα και απο καιρικες συνθηκες) , θα μπορω να μαστορευω και πανω στα μηχανακια μου καθως το καλοκαιρι τελειωσε και μαζι του τα ψεματα..... και δεν θα μπορω να βιδωσω ουτε μια βιδα οταν θα βρεχει!
....το θεμα τωρα ειναι το εξης: θελω μπροστα απο την πορτα του γκαραζ ελευθερο χωρο περιπου 80cm (οσο ειναι η πορτα - αλλα και το τιμονι του virago)...
Bεβαια δεν βλεπω φως , καθως με το αυτοκολλητο ''Ρ'' στην πορτα δεν εδειξε να ευαισθητοποιειται κανενας να αφησει λιγο χωρο (πηγα χτες 3 φορες και ειδα 3 διαφορετικα αυτοκινητα να κλεινουν την εισοδο.....
Μετα εβαψα το πεζοδρομιο με τροπο ωστε και ο πιο βλαξ να καταλαβει οτι ο χωρος χρησιμοποιειται σαν parking (παλι τα ιδια) , θα δειτε και σε φωτο....
...στο διπλα σπιτι υπαρχουν ατομα με εδικες αναγκες που ανεβοκατεβαινουν τις σκαλες με ηλεκτρικο αναβατοριο , και απο οτι καταλαβα μετα απο συνομιλια και αυτοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα...(!)
Τωρα εβαλα αγγελια μπας και βρεθει κανα παρατημενο μηχανακι με πινακιδα να βαζω με τετοιο τροπο μπροστα απο την πορτα , ωστε να μην μπορει να μπει αυτοκινητο.
........το αξιοσημειωτο ειναι οτι η περιοχη ΔΕΝ ειναι πυκνοκατοικοιμενη , και δεν εχει προβλημα ιδιαιτερο με το παρκαρισμα!
Υποθετω οτι αρκετοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.....το εχει λυσει κανεις? (με πολιτισμενη μεθοδο)
...καμια ιδεα?
215760
zefos1100xx
22/10/2010, 10:25
...και το βαψιμο στο πεζοδρομιο.....(με ενα αυτοκινητο να κλεινει την πορτα):bigcry:
215761
καποιο εκπαιδευμενο σκυλι να λεει καλημερα στους αφηρημενους?
κατι τετοιο ας πουμε θα ηταν μια 1000% επιτυχημενη λυση
:D
215762
Operater
22/10/2010, 10:31
γιατι δεν βάζεις δύο πλαστικά πορτοκαλί κολωνάκια, βιδωτά στο έδαφος?
zefos1100xx
22/10/2010, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
γιατι δεν βάζεις δύο πλαστικά πορτοκαλί κολωνάκια, βιδωτά στο έδαφος?
...δεν ξερω......επιτρεπεται? , η μετα απο κανεναν ''καλοθελητη'' που θα τηλεφωνησει στον δημο θα εχω προβλημα?
Operater
22/10/2010, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...δεν ξερω......επιτρεπεται? , η μετα απο κανεναν ''καλοθελητη'' που θα τηλεφωνησει στον δημο θα εχω προβλημα?
στη θέση σου, θα ρωτούσα και τον δήμο :)
καλοθελητές, πάντα υπάρχουν
sapila racing
22/10/2010, 10:34
Tυπικά δεν δικαιούσαι να καταλαμβάνεις μερος του πεζοδρομίου, ουτε να σου αφήνουν χώρο.
Αν βάλεις μια ραμπίτσα μπορεί να λυθεί το πρόβλημά σου, αλλά θα είσαι παράνομος και μπορεί να σου την κάτσουν. :winka:
Προσφατα νοικιασα ενα ισογειο στην πανω γειτονια σε απιστευτα καλη τιμη , με σκοπο να παρκαρω τις μοτοσυκλετες μου (συντομα η οικογενεια θα αποκτησει και το 3ο μελος της εν ονοματι eliminator!) , και τελος παντων δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο η καταληψη πεζοδρομιου που ειχα κανει τελευταια.....
Περα απο το ασφαλες parking (οχι μονο απο κλεφτες αλλα και απο καιρικες συνθηκες) , θα μπορω να μαστορευω και πανω στα μηχανακια μου καθως το καλοκαιρι τελειωσε και μαζι του τα ψεματα..... και δεν θα μπορω να βιδωσω ουτε μια βιδα οταν θα βρεχει!
....το θεμα τωρα ειναι το εξης: θελω μπροστα απο την πορτα του γκαραζ ελευθερο χωρο περιπου 80cm (οσο ειναι η πορτα - αλλα και το τιμονι του virago)...
Bεβαια δεν βλεπω φως , καθως με το αυτοκολλητο ''Ρ'' στην πορτα δεν εδειξε να ευαισθητοποιειται κανενας να αφησει λιγο χωρο (πηγα χτες 3 φορες και ειδα 3 διαφορετικα αυτοκινητα να κλεινουν την εισοδο.....
Μετα εβαψα το πεζοδρομιο με τροπο ωστε και ο πιο βλαξ να καταλαβει οτι ο χωρος χρησιμοποιειται σαν parking (παλι τα ιδια) , θα δειτε και σε φωτο....
...στο διπλα σπιτι υπαρχουν ατομα με εδικες αναγκες που ανεβοκατεβαινουν τις σκαλες με ηλεκτρικο αναβατοριο , και απο οτι καταλαβα μετα απο συνομιλια και αυτοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα...(!)
Τωρα εβαλα αγγελια μπας και βρεθει κανα παρατημενο μηχανακι με πινακιδα να βαζω με τετοιο τροπο μπροστα απο την πορτα , ωστε να μην μπορει να μπει αυτοκινητο.
........το αξιοσημειωτο ειναι οτι η περιοχη ΔΕΝ ειναι πυκνοκατοικοιμενη , και δεν εχει προβλημα ιδιαιτερο με το παρκαρισμα!
Υποθετω οτι αρκετοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.....το εχει λυσει κανεις? (με πολιτισμενη μεθοδο)
...καμια ιδεα?
φίλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ, λύση δεν έχω βρει παρά μόνο να αφήνω το παπί του αδερφού μου μπροστά ακριβώς, ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει δεν δούλεψε και μόνο τα νεύρα μου χάλαγα. Σκέφτηκα να βάλώ 2 κολονάκια δεξιά και αριστερά από το χώρο του parking όπως έχουν κάνει και άλλοι αλλά είναι παράνομο και δεν το έκανα γιατί θέλω όσο μπορώ να είμαι σωστός.
Υ.Γ. έχω κάνει μια μικρή ραμπίτσα αναγκαστικά γιατί είναι ψηλό το πεζοδρόμιο και θα έσπαγαν τα μηχανάκια (με λούκι από κάτω για να περνάει το νερό) που παίζει να είναι και αυτό παράνομο αλλά δεν γινόταν αλλιώς αλλά στα @@ τους την καβαλάγανε και αυτή μόνο με το παπί λύθηκε το πρόβλημα που δυστυχώς δεν είναι και μόνιμο γιατί ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί που και που:lol: :lol:
Joyrider
22/10/2010, 10:38
Μπορείς να βάλεις κανένα πράσινο πλαστικό κάδο σκουπιδιών ακριβώς μπροστά στην είσοδο του γκαράζ που και χώρο για να περνάνε οι μηχανές θα αφήνει αλλά και δεν θα χωράει αμάξι τόσο εύκολα τουλάχιστον.
Υπάρχει βέβαια και το θέμα της υγιεινής αν τιγκάρει ο κάδος ή έχει καμιά απεργία..
Stergios69
22/10/2010, 10:42
Aν η άδεια χρήσης του χώρου είναι ''χώρος στάθμευσης'' μπορείς μέχρι και γερανό να φέρεις...
Αλλιώς, με κολωνάκια, κώνους κλπ, μέχρι και μπελά βρίσκεις αν ''σκοντάψει'' κάποιος εκεί... :D :wave2:
zefos1100xx
22/10/2010, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
.....Υ.Γ. έχω κάνει μια μικρή ραμπίτσα αναγκαστικά γιατί είναι ψηλό το πεζοδρόμιο και θα έσπαγαν τα μηχανάκια (με λούκι από κάτω για να περνάει το νερό) που παίζει να είναι και αυτό παράνομο αλλά δεν γινόταν αλλιώς αλλά στα @@ τους την καβαλάγανε και αυτή μόνο με το παπί λύθηκε το πρόβλημα που δυστυχώς δεν είναι και μόνιμο γιατί ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί που και που:lol: :lol:
Εχω ηδη αγορασει το λουκι και περιμενω να ......φυγουν τα αυτοκινητα απο μπροστα για να ριξω τσιμεντο να κανω την ραμπα......(!)
Απο παλιοτερη εμπειρια που εχω με ''λουκια'' , ξερω οτι πανε και παρκαρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο πανω!....ελεος!
...το θεμα ειναι να αφηνουν την εισοδο ελευθερη , αυτο ειναι δευτερευον.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Aν η άδεια χρήσης του χώρου είναι ''χώρος στάθμευσης'' μπορείς μέχρι και γερανό να φέρεις...
Αλλιώς, με κολωνάκια, κώνους κλπ, μέχρι και μπελά βρίσκεις αν ''σκοντάψει'' κάποιος εκεί... :D :wave2:
+1
Kai 8elei idiki adia ...an evaze o ka8enas etsi kolonakia klp....exo sto spiti mou stin A8ina 2 pou exoun kanei katalipsi me autes tis mlkies kai exoun faei ton xoro gia +3 autokinita parking
zefos1100xx
22/10/2010, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
στη θέση σου, θα ρωτούσα και τον δήμο :)
καλοθελητές, πάντα υπάρχουν
παλιοτερα ειχα προβλημα με κατι γειτονες εδω στο σπιτι , επειδη ανεβαινα απο το πεζοδρομιο που ηταν στην δικη τους ''μερια'' (ηταν πιο χαμηλο) και αυτοι κατηγγειλαν στον δημο το συμβαν...
(τους δημιουργουσα φανταζομαι τεραστιο προβλημα που διενυα 2 μετρα απο το ''τσιφλικι'' τους μεχρι να φτασω στην εισοδο μου...)
Αυτοι οι ρουφιανοι μου εκαναν καταγγελια , και μου ηρθε μια ειδοποιηση απο τον δημο οτι...-ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- ....αν δεν μπορουσα να κανω μια ραμπα μονος , μπορουσαν να την κανουν αυτοι (ΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ) για εμενα στο δικο μου πεζοδρομιο!!
...τεσπα σκεφτηκα για να λεει ετσι η δημοτικη αρχη , την αλλη μερα εκανα την τσιμεντοραμπα και ησυχασα (και απο τοτε ουτε καλημερα με τους καφρους!)
Για οσους ειναι δυσπιστοι εχω κρατησει την ειδοποιηση!!:eyepop: :eyepop:
...και βεβαια κατα καιρους -αν και στροφη λεωφορειου- , βρισκοντουσαν διαφοροι πανιληθιοι και παρκαραν πανω στην ραμπα (τους τα παιρνει βεβαια γερανος απο εκει - οχι για την ραμπα , αλλα επειδη δεν στριβει το λεωφορειο)....
...βεβαια αυτη ειναι μια αλλη ιστορια.....
Εχω ηδη αγορασει το λουκι και περιμενω να ......φυγουν τα αυτοκινητα απο μπροστα για να ριξω τσιμεντο να κανω την ραμπα......(!)
Απο παλιοτερη εμπειρια που εχω με ''λουκια'' , ξερω οτι πανε και παρκαρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο πανω!....ελεος!
...το θεμα ειναι να αφηνουν την εισοδο ελευθερη , αυτο ειναι δευτερευον.
στη δική μου περίπτωση την καβαλάνε όλη και δεν αφήνουν την είσοδο ελεύθερη φίλε μου, άμα είσαι ζώο είσαι ζώο δυστυχώς
εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τους γείτονες και δεν θα μου έφερνε κανένας αστυνομία αν έβαζα βιδωτούς κώνους αλλά απλά δεν θέλω εγώ να το κάνω γιατί δεν το θεωρώ σωστό.
το δικό μου πρόβλημα λύθηκε μόνο με το παπάκι, αν εσύ βρεις καλύτερη λύση θα χαρώ να την ακούσω μπας και μπορέσω και την εφαρμόσω και εγώ
:wave2:
zefos1100xx
22/10/2010, 11:01
, αν εσύ βρεις καλύτερη λύση θα χαρώ να την ακούσω μπας και μπορέσω και την εφαρμόσω και εγώ
...κατσε παρακολουθα την κουβεντα τοτε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...μπορει να βγει κατι , που ξερεις αδερφε!:lol: :lol:
(αν βρεθει λυση δεσμευομαι να ποσταρω με φωτο και κειμενο αναλυτικα!):wave2:
PortisHead
22/10/2010, 11:07
Αν δεν εχεις δηλωσει τον χωρο σαν "Χωρο Σταθμευσης" με αδεια απο την πολεοδομια (που κοστιζει αρκετα σε πληροφορω)....και ελικοπτερο να παρκαρεις μεσα , κανενα μετρο που θα παρεις δεν θα ειναι νομιμο.
Η πιο ευκολη λυση ειναι να εχεις παντα κατι δικο σου μπροστα παρκαρισμενο.
Το οτι ειναι ιδιωτικος χωρος, ΔΕΝ σημαινει οτι αυτοματα μπορεις να το ονομασεις παρκινγκ. Μπορεις να παρκαρεις οτι θελεις μεσα αλλα ΔΕΝ μπορεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ, επειδη ειναι δικος σου χωρος, να απαγορευεις σε καποιον αλλο να παρκαρει ακριβως εκει μπροστα που ΔΕΝ ειναι ιδιωτικος σου χωρος αλλα μια νομιμη θεση σταθμευσης στον δρομο.
ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει αδεια, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι χαρακτηρισμενος ως χωρος σταθμευσης στα πολεοδομικα σχεδια, για να μπορεις να ζητας απο τους αλλους να μην παρκαρουν εκει.
Πιο απλα? Το οτι εσυ εκανες/μετετρεψες/ονομασες τον δικο σου ιδιωτικο χωρο σε παρκινγκ, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι...
Ακομα πιο απλα? Εφτιαξα το σπιτι μου ετσι ωστε να εχει αυλη? Ωραια. Θελω να βαζω το αυτοκινητο μου εκει μεσα? Επισης ωραια. ΔΕΝ εχω το δικαιωμα να απαγορευω σε κανεναν να παρκαρει μπροστα απο την αυλη μου οπου η θεση στον δρομο ειναι δημοσια.
Θα φας χοντρη "καμπανα" καθε φορα που ενας θα σε καταγγξλει...
Διαβασε λιγο την νομοθεσια...πρεπει να εχει αδεια το κτιριο απο πριν και να ειναι χαρακτηρισμενο σαν παρκινγκ απο κατασκευης του κτιριου,να τηρει καποιες αναλογικες διαστασεις κλπ...
Αυτο που κανεις εσυ ειναι να θεωρεις "τσιφλικι σου " τον χωρο μπροστα απο το πεζοδρομιο ενω δεν ειναι !!!
Ακομα και για την ραμπα μπορεις να φας μυνηση!!
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35066&start=15
http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=1363
zefos1100xx
22/10/2010, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Αυτο που κανεις εσυ ειναι να θεωρεις "τσιφλικι σου " τον χωρο μπροστα απο το πεζοδρομιο ενω δεν ειναι !!!
...δεν ανοιγω τα λινκ περι νομοθεσιας φιλαρακι....εξ'αρχης σου λεω οτι εχεις δικιο....
Ουτε θεωρω τσιφλικι μου τιποτα......πιο πολυ εκκληση σε φιλοτιμο ειναι (δεν ζηταω να παρκαρω νταλικα-ουτε καν μηχανακι!)...λιγα εκατοστα να περναω θελω , πιστευω οτι η πολεοδομηση της πολης μας , η χωροταξια της γειτονιας αυτης και η κοινωνια μας γενικοτερα θα μπορεσει να ανταπεξελθει στο ''χτυπημα'' που θελω να της ριξω!:rotflmao: :rotflmao:
... λεω ''φιλοτιμο'' και εξηγουμαι:
''θες να παρκαρεις?..κουρασμενος απο την δουλεια?''ΩΡΑΙΑ!
''δεν θες ο καθε μ@λακας να ιδιοποιειται τους χωρους σταθμευσης με καρεκλες και μπετονια?''....ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ!
....αφου βλεπεις ρε μ@λακα το ''Ρ'' , δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μπαινοβγαινει αλλος ενας μ@λακας και αν τον κλεισεις θα τον ταλαιπωρησεις?...και να τον κλεισεις απ'εξω παλευεται!...αν τον κλεισεις μεσα και δεν μπορει να παει για δουλεια???
Εαν υπηρχε αυτο το φιλοτιμο δεν θα καναμε αυτην την κουβεντα τωρα.....εχω αδικο?
....εχω αδικο?
όχι, αλλά καθώς ούτε νόμιμος είσαι, ούτε φιλότιμο υπάρχει,
η λύση με το χρέπι που έχεις σκεφτεί νομίζω είναι η καλύτερη δυνατή :wave2:
...δεν ανοιγω τα λινκ περι νομοθεσιας φιλαρακι....εξ'αρχης σου λεω οτι εχεις δικιο....
Ουτε θεωρω τσιφλικι μου τιποτα......πιο πολυ εκκληση σε φιλοτιμο ειναι (δεν ζηταω να παρκαρω νταλικα-ουτε καν μηχανακι!)...λιγα εκατοστα να περναω θελω , πιστευω οτι η πολεοδομηση της πολης μας , η χωροταξια της γειτονιας αυτης και η κοινωνια μας γενικοτερα θα μπορεσει να ανταπεξελθει στο ''χτυπημα'' που θελω να της ριξω!:rotflmao: :rotflmao:
''δεν θες ο καθε μ@λακας να ιδιοποιειται τους χωρους σταθμευσης με καρεκλες και μπετονια?'....'ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ!
....αφου βλεπεις ρε μ@λακα το ''Ρ'' , δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μπαινοβγαινει αλλος ενας μ@λακας και αν τον κλεισεις θα τον ταλαιπωρησεις?...και να τον κλεισεις απ'εξω παλευεται!...αν τον κλεισεις μεσα και δεν μπορει να παει για δουλεια???
Εαν υπηρχε αυτο το φιλοτιμο δεν θα καναμε αυτην την κουβεντα τωρα.....εχω αδικο?
καλε μου φιλε καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου αλλα επι της ουσιας δεν εχει βαση.δεν μπορεις να επικαλεισαι φιλοτιμο οταν αυτο που ζητας ειναι παρανομο.φανταζεσαι ολοι να επιλαλουντο φιλοτιμο για θεση parking?δεν θα υπηρχε χωρος σταθμευσης για κανεναν.
εγω στο σπιτι μου εχω πληρωσει δυο θεσεις παρκιν και αναφερεται στην πολεοδομια.ηδη εχεις αυθαιρετησει με το να βαψεις το πεζοδρομιο,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρκαρεις το χρεπι που θα αγορασεις με πινακιδες απ εξω.εχωντας πινακιδες εχεις και δικαιωμα να καταλαμβανεις χωρο σταθμευσης στο οδοστρωμα.και παλι σου λεω οτι καταλαβαινω τη θεση σου αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν οι αλλοι:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Το οτι ειναι ιδιωτικος χωρος, ΔΕΝ σημαινει οτι αυτοματα μπορεις να το ονομασεις παρκινγκ. Μπορεις να παρκαρεις οτι θελεις μεσα αλλα ΔΕΝ μπορεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ, επειδη ειναι δικος σου χωρος, να απαγορευεις σε καποιον αλλο να παρκαρει ακριβως εκει μπροστα που ΔΕΝ ειναι ιδιωτικος σου χωρος αλλα μια νομιμη θεση σταθμευσης στον δρομο.
ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει αδεια, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι χαρακτηρισμενος ως χωρος σταθμευσης στα πολεοδομικα σχεδια, για να μπορεις να ζητας απο τους αλλους να μην παρκαρουν εκει.
Πιο απλα? Το οτι εσυ εκανες/μετετρεψες/ονομασες τον δικο σου ιδιωτικο χωρο σε παρκινγκ, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι...
Ακομα πιο απλα? Εφτιαξα το σπιτι μου ετσι ωστε να εχει αυλη? Ωραια. Θελω να βαζω το αυτοκινητο μου εκει μεσα? Επισης ωραια. ΔΕΝ εχω το δικαιωμα να απαγορευω σε κανεναν να παρκαρει μπροστα απο την αυλη μου οπου η θεση στον δρομο ειναι δημοσια.
Θα φας χοντρη "καμπανα" καθε φορα που ενας θα σε καταγγξλει...
Διαβασε λιγο την νομοθεσια...πρεπει να εχει αδεια το κτιριο απο πριν και να ειναι χαρακτηρισμενο σαν παρκινγκ απο κατασκευης του κτιριου,να τηρει καποιες αναλογικες διαστασεις κλπ...
νομικά έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το ίδιο ξέρω και εγώ για όλους τους άλλους που έχουν ένα μαμημένο P έξω από το parking τους και δεν τους το κλείνω ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και εκείνοι εφόσον έχουν ένα parking να βάζουν τα αυτοκίνητα τους ή τις μηχανές τους.
ποιος πληρώνει εξάλλου στο δήμο για να είναι νόμιμο το parking του, κανένας απλά (ή έστω ελάχιστοι γιατί κάποιοι θα πεταχτούν και θα δηλώσουν νομότυποι οπότε το δέχομαι εκ των προτέρων)
παρόλα αυτά εγώ δεν παρκάρω ΠΟΤΕ έξω από ένα χαρακτηρισμένο σαν parking χώρο γιατί το σέβομαι πάω λίγο παρακάτω και κάνω την δουλειά μου, το ίδιο ζητάω και γω χωρίς να καταφεύγω σε ακραίες λύσεις καφασιών και χαζολογημάτων λίγο σεβασμό ο ένας στον άλλο δεν είναι κάτι φοβερό. :wave2:
zefos1100xx
22/10/2010, 11:42
νομικά έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το ίδιο ξέρω και εγώ για όλους τους άλλους που έχουν ένα μαμημένο P έξω από το parking τους και δεν τους το κλείνω....
παρόλα αυτά εγώ δεν παρκάρω ΠΟΤΕ έξω από ένα χαρακτηρισμένο σαν parking χώρο γιατί το σέβομαι πάω λίγο παρακάτω και κάνω την δουλειά μου....
....ρε γ@μοτ δεν εχω κλεισει ΠΟΤΕ parking.......ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!
Μου κανει για πολυ ''καφριλα'' να πας να παρκαρεις μπροστα απο σημα ''Ρ''.....
zefos1100xx
22/10/2010, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
....,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρκαρεις το χρεπι που θα αγορασεις με πινακιδες απ εξω.εχωντας πινακιδες εχεις και δικαιωμα να καταλαμβανεις χωρο σταθμευσης στο οδοστρωμα....
...για εκει θα παει η δουλεια , το βλεπω......
sapila racing
22/10/2010, 11:44
....ρε γ@μοτ δεν εχω κλεισει ΠΟΤΕ parking.......ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!
Κι αυτοί που παρκάρουν εκεί που σε ενοχλεί δεν κλείνουν κανένα parking πάντως.
Το να βάλεις εσυ ενα P δεν σημαίνει τίποτα απολύτως εφ όσον δεν εχεις αδεια για χωρο σταθμευσης.
Φαντασου οτι εγω εχω κανονικό parking με 4 μετρα πρόσοψη, αδεια κανινικά, 3 σήματα κλπ.
Πολλές φορες παρκάρει αυτοκίνητο και μου το κλείνει...
Κι εγω σκεφτηκα να βαλω εμπόδιο, αλλά είναι παράνομο.
Με ενα μηχανακι θα λυθει το πρόβλημα. Να ειναι 50ρι αλλιώς θέλει και τελη κυκλοφορίας δεν φτανει η πινακίδα όπως ειπώθηκε. :winka:
mikros boudas
22/10/2010, 11:46
αφου υπαρχει ατομο με αναπηρια διπλα,παιρνει πινακιδα απο τον δημο(?) που μεχρι και θεση παρκινγκ μπορει να του κραταει.
ξερω ενα διαβητικο και εναν με κινητικα προβληματα που το εκαναν γιατι ειχαν ο ενας προβλημα με εισοδο εξοδο και ο αλλος προβλημα με ραμπα:beer: :beer:
δες τι μπορειτε να κανετε μαζι
Gandalf dr685sm
22/10/2010, 11:55
Πηγαίνεις στον Δήμο της περιοχής σου και κάνεις αίτηση για να τοποθετήσεις πινακίδες απαγόρευσης στάσης -σταθμευσης .Θα σου ζητήσουν βέβαια κάπoια χαρτιά π.χ κατόψη παρκιν ή πυλωτής.
Στη συνέχεια θα σου χορηγήσει ο Δήμος σου μία αδεια που θα αναγράφει και το μήκος του δρόμου που θα ισχυέι η σχετική απαγορευση ( συνήθως 3,5 με 5 μέτρα ανάλογα με με τα κριτήρια που υπάρχουν).
Στη συνέχεια πηγαίνεις σε ένα κατάστημα που φτιάχνει διαφημιστικές πινακίδες και παραγγέλνεις 2 πινακίδες απαγόρευσης στάσης -στάθμευσης προσοχη όμως ζητάς να αναγράφεται στο ορατό μέρος τους ,ο αριθμός απόφασης του Δημου(αν δεν αναγράφεται η Τροχαία δεν εχει το δικαίωμα να γράψει τον παραβάτη ή και να μεταφέρει το όχημα με τον γερανό ) και τις τοποθετείς στην είσοδο του parking.
Απο σχετικό ερώτημα στο http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=78&t=3892&p=43232&hilit=parking#p43232
Απο την στιγμή που δεν έχεις άδεια , δεν μπορείς με κανένα νόμιμο τρόπο να μπλοκάρεις δίοδο στο οδόστρωμα για να έχεις ελεύθερη είσοδο , έξοδο.
Ο μόνος ημι-νόμιμος τρόπος είναι να παρκάρεις δικό σου όχημα εκεί μπροστά. Ημί-νόμιμος διότι και αυτό το όχημα να ξεπεράσει κάποιο διάστημα άνευ μετακίνησης άνετα στο σηκώνει ο Δήμος ώς "παρατημένο".
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κι αυτοί που παρκάρουν εκεί που σε ενοχλεί δεν κλείνουν κανένα parking πάντως.
Το να βάλεις εσυ ενα P δεν σημαίνει τίποτα απολύτως εφ όσον δεν εχεις αδεια για χωρο σταθμευσης.
ούτε και αυτά κλείνω όμως και ας το ξέρω ότι δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα, είναι θέμα νοοτροπίας.
mikros boudas
22/10/2010, 12:01
αν εχει πινακιδες,θα στο σηκωσει σαν παρατημενο μονο μετα απο καρφωτη και 2-3 συστασεις.αν ειναι βρωμικο η/και σπασμενο,τοτε μπορει ο καρφωτικος να ισχυριστει πως ειναι εστια μικροβιων,ποντικων,τρυποκαρυδων κλπ.το εχω ρωτησει για εναν τυπα που παρκαρει,επιτηδες,ενα φορτηγακι του ετσι ωστε να κλεινει 2 θεσεις για να ειναι ανετος...ο δικος μου δημος ετσι ειπε,τωρα μπορει να μην θελουν και να κανουν τιποτα λογω εκλογων(συμπτωματικα την περασμενη εβδομαδα ρωτησα):beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Απο σχετικό ερώτημα στο http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=78&t=3892&p=43232&hilit=parking#p43232
Απο την στιγμή που δεν έχεις άδεια , δεν μπορείς με κανένα νόμιμο τρόπο να μπλοκάρεις δίοδο στο οδόστρωμα για να έχεις ελεύθερη είσοδο , έξοδο.
Ο μόνος ημι-νόμιμος τρόπος είναι να παρκάρεις δικό σου όχημα εκεί μπροστά. Ημί-νόμιμος διότι και αυτό το όχημα να ξεπεράσει κάποιο διάστημα άνευ μετακίνησης άνετα στο σηκώνει ο Δήμος ώς "παρατημένο".
Gandalf
επειδη ενα φεγγαρι δουλευα σε οδικη και μαζευαμε παρατημενα σας λεω τα εξης.ποτε δεν σηκωναμε οχημα με πινακιδες.εκτος αν πιστοποιημενα το υγειονομικο το εκρινε επικινδυνο για τη δημοσια υγεια(ποντικια κτλ).
οσα δεν ειχαν πινακιδα,πρωτα κολουσαμε ενα ειδοποιητηριο με ανοχη ενος μηνος.αν και τοτε ο ιδιοκτητης δεν συμορφωνοταν τοτε τα πηγαιναμε στο οδδυ που παλι υπηρχε ενας μηνας αναμονης.αν δεν εμφανιζοταν ιδιοκτητης προχωρουσε η διαδικασια πλειστηριασμου οπου και παλι ο ιδιοκτητης ειχε τον πρωτο λογο στην πρωτη προσφορα:wave2:
pilotos_xtreme
22/10/2010, 14:45
σορρυ για το σπαμ φιλαρακι, αλλα αλλαξε τιτλο γιατι ψαρωνουμε μερικοι κ μετα απογοητευομαστε:wacko:
Εχετλαίος
22/10/2010, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
σορρυ για το σπαμ φιλαρακι, αλλα αλλαξε τιτλο γιατι ψαρωνουμε μερικοι κ μετα απογοητευομαστε:wacko:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112223
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
[B]ο καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρκαρεις το χρεπι που θα αγορασεις με πινακιδες απ εξω.εχωντας πινακιδες εχεις και δικαιωμα να καταλαμβανεις χωρο σταθμευσης στο οδοστρωμα
Πρεπει να εχει και τελη-σημα πληρωμενο.Ετσι εκανε κι ενας κοπανος στην παληα μου γειτονια.Κατεβαζε ενα χρεπι με σκασμενα λαστιχα για να παρκαρει μπροστα απο το σπιτι του.
Ενα βραδυ που γυρναγα επι μιση ωρα τα στενα για να παρκαρω βουταω το παπι και το ανεβαζω στο πεζοδρομιο.
-Τι κανεις εκει?μου λεει ο τυπος.
-Φιλαρακι μου αυτο δεν εχει πληρωμενα τελη.Οποτε αν θες φωναζω την τροχαια και το μαζευει.
-Κατσε να σε βοηθησω μου λεει να μη χτυπησεις.:rotflmao: :rotflmao:
Παρε χρεπι με νουμερο και τελη και καθαρισες.
Κοιτα κι εδω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112325
zefos1100xx
22/10/2010, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
...ελεγα για κατι σαν: ''θα ηθελα 80cm απο τον χρονο σας'' , αλλα ακουγοταν ακομα πιο σεξιστικο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
zefos1100xx
22/10/2010, 16:25
Σας ευχαριστω κυριοι ολους , απο τις καλες συζητησεις που εχω κανει σε φορουμ!
(ειλικρινα με βοηθησε)thanks again!
.....AND THE WINNER IS: ντραμπα ντρουμ νταμπα ντρουμ (τυμπανα που κορυφωνουν την αγωνια!)
:rotflmao: :rotflmao:
.... εβαλα αγγελια μπας και βρεθει κανα παρατημενο μηχανακι με πινακιδα να βαζω με τετοιο τροπο μπροστα απο την πορτα , ωστε να μην μπορει να μπει αυτοκινητο.....
.... λύση δεν έχω βρει παρά μόνο να αφήνω το παπί του αδερφού μου μπροστά ακριβώς....
.....το δικό μου πρόβλημα λύθηκε μόνο με το παπάκι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
....Η πιο ευκολη λυση ειναι να εχεις παντα κατι δικο σου μπροστα παρκαρισμενο.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
....η λύση με το χρέπι που έχεις σκεφτεί νομίζω είναι η καλύτερη δυνατή....
...,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρκαρεις το χρεπι που θα αγορασεις με πινακιδες απ εξω.εχωντας πινακιδες εχεις και δικαιωμα να καταλαμβανεις χωρο σταθμευσης στο οδοστρωμα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
....Με ενα μηχανακι θα λυθει το πρόβλημα. Να ειναι 50ρι αλλιώς θέλει και τελη κυκλοφορίας δεν φτανει η πινακίδα όπως ειπώθηκε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
....Ο μόνος ημι-νόμιμος τρόπος είναι να παρκάρεις δικό σου όχημα εκεί μπροστά....
....επειδη ενα φεγγαρι δουλευα σε οδικη και μαζευαμε παρατημενα σας λεω τα εξης.ποτε δεν σηκωναμε οχημα με πινακιδες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
.....Παρε χρεπι με νουμερο και τελη και καθαρισες.....
KAWASAKI GPZ 400 !!!!
....με κλειδωμενο μπροστινο , ξεφουσκωσα λιγο και τα λαστιχα , και οποιος το κουνησει αυτο το πραγμα , απο εμενα εχει και βραβειο!!
215790
Ναι αλλα παλι κλειστη τη βλεπω την εισοδο :confused:
zefos1100xx
22/10/2010, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ναι αλλα παλι κλειστη τη βλεπω την εισοδο :confused:
...ασε με ρε φιλε....εχω μπλεξει με μ@λακες......
περιμενω να ξεκουμπιστει να βαλω το μηχανακι σωστα......(!)
...ασε με ρε φιλε....εχω μπλεξει με μ@λακες......
περιμενω να ξεκουμπιστει να βαλω το μηχανακι σωστα......(!)
Αρα το βραβειο θα το παρεις εσυ? :rotflmao: :rotflmao:
και οποιος το κουνησει αυτο το πραγμα , απο εμενα εχει και βραβειο!!
Υπομονή και τελείωσε :wave2: (μαλλον)
zefos1100xx
22/10/2010, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Αρα το βραβειο θα το παρεις εσυ?
...δεν θα το παρει κανεις γιατι θα το βαλω στο πλαι απο την μερια που δεν ενοχλει το διπλα σπιτι (απο την αλλη που δεν κατεβαινει το αναπηρικο καρεκλακι) , οποτε πιστευω να περναω απο τον λιγοστο χωρο που θα μενει χωρις να μετακινω τιποτα!
...αλλιως...... ΕΧΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ GPZ!!!:lol: :lol:
Τωρα σοβαρα: Αν διαπιστωσω οτι παλι εχω προβλημα , θα παρω αλλο ενα χρεπι , θα το βαλω σε αποσταση τοση ωστε να χωραω και θα περναω αναμεσα....
....ευελπιστω οτι δεν θα χρειαστει!
mikros boudas
22/10/2010, 16:51
αυτοι με τα σμαρτ ρπμ...επειδη χωρανε δε σημαινει πως πρεπει να τα παρκαρουν κιολας
pilotos_xtreme
22/10/2010, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112223
ειμαι αβγαλτος ακομα δε τα μπορω αυτα :lol:
devil's animal
22/10/2010, 17:22
αφου βρεθηκε λυση Ζεφο, μια χαρα εισαι!
:beer: :beer: :beer:
zefos1100xx
22/10/2010, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αφου βρεθηκε λυση Ζεφο, μια χαρα εισαι!
.....και τι λυση ε σταυρο?:rotflmao: :rotflmao:
να σε ρωτησω. Εφοσον το παρκινγκ απ'οτι καταλαβα ειναι μονο για μηχανες, δεν μπορεις να ανεβαινεις στο πεζοδρομιο (απο οποιοδηποτε ελευθερο σημειο) και μετα να πηγαινεις στο παρκινγκ; Γλυτωνεις κι εσυ απο φασαριες και μηχανακια χρεπια, και οι γειτονες.
zefos1100xx
22/10/2010, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
να σε ρωτησω. Εφοσον το παρκινγκ απ'οτι καταλαβα ειναι μονο για μηχανες, δεν μπορεις να ανεβαινεις στο πεζοδρομιο (απο οποιοδηποτε ελευθερο σημειο) και μετα να πηγαινεις στο παρκινγκ; Γλυτωνεις κι εσυ απο φασαριες και μηχανακια χρεπια, και οι γειτονες.
Κατι τετοιο εκανα παλιοτερα σε ενα γκαραζ που νοικιαζα , αλλα ειχε 3+ μετρα πεζοδρομιο και μπορουσα να κανω μανουβρες ευκολα.
Τωρα το πεζοδρομιο ειναι πιο στενο απο το μηκος της μηχανης και στην καλυτερη αντε να μπω λιγο απο το πλαι.
Επισης φοραω σφυρηλατες ζαντες στο R1 και δεν ''λεει'' να καβατζωνω το πεζοδρομιο απο οπου να'ναι....αμαρτια!
...οι ζαντες ειναι και ο λογος που θα κανω ενα τσιμεντακι με φρεατιο για τα νερα......αλλα δεν μπορω να το κανω παντου , παρα μονο μπροστα απο την πορτα μου.
zefos1100xx
23/10/2010, 09:52
...αναφορικα συντομα το μηχανακι θα ''κοπει'' για ανταλλακτικα!Δεν υπαρχει περιπτωση να αναβιωσει ΠΟΤΕ καθως εχει σοβαρη ζημια στο πλαισιο!
Μαλιστα σκεφτομαι να το τσιμεντωσω αναμεσα σε πλαισιο/κινητηρα!!
....εχει μερικα εξαρτηματα που κριμα ειναι να ''καθονται'' εκει και να σαπιζουν (η να τσιμεντωθουν)!
....(προσωπικα ζαχαρωνω την 14αρα τρομπα που φοραει για το virago).....
Bεβαια θα μεινει πλαισιο/τροχοι/πλαστικα , και το τσιμεντο!....(ντεποζιτο ηδη λειπει)απλα για να μπορει να ''στεκεται'' στο παρκιν....
οσοι ανακατασκευαζετε κατι αναλογο η εκδηλωση ενδιαφεροντος μπορει να γινει με πμ
τιμαι συμβολικαι!!:rotflmao: :rotflmao: (να γινει αποσβεση γιατι εδωσα καποιο χαρτζιλικι να το παρω)
Ελπιζω μονο να το παρκαρεις οπως οριζει ο νομος.Παραλληλα με το οδοστρωμα:D .Αφου δεν θελανε 80 ποντους ας φανε 150.:lol:
zefos1100xx
23/10/2010, 10:11
Ελπιζω μονο να το παρκαρεις οπως οριζει ο νομος.Παραλληλα με το οδοστρωμα:D .Αφου δεν θελανε 80 ποντους ας φανε 150.:lol:
χα χα χα!!καλο!:beer: :rotflmao:
(....λεω να δειξω μεγαλοψυχια και να το βαλω διαγωνια!)
χα χα χα!!καλο!:beer: :rotflmao:
(....λεω να δειξω μεγαλοψυχια και να το βαλω διαγωνια!)
Οχι ρε κοροιδο.Το βαζεις μια βδομαδα κανονικα(να σφιξουν οι κωλοι) και μετα γινεσαι μεγαλοψυχος και ανεβαινεις στα ματια των καφρων.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
zefos1100xx
29/10/2010, 16:05
Οχι ρε κοροιδο.Το βαζεις μια βδομαδα κανονικα(να σφιξουν οι κωλοι) και μετα γινεσαι μεγαλοψυχος και ανεβαινεις στα ματια των καφρων.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
...στην αρχη εκανα αυτο στην φωτο!.....τωρα το εχω ''εξελιξει'' περισσοτερο ,(αλλα δεν εχω αλλη φωτο ρε γ@μτ να σου εδειχνα.....!)
216859
...στην αρχη εκανα αυτο στην φωτο!.....τωρα το εχω ''εξελιξει'' περισσοτερο ,(αλλα δεν εχω αλλη φωτο ρε γ@μτ να σου εδειχνα.....!)
Ετσι αγαπαει ο Πειραιας.:beer: :beer: :wave2:
ετσι που ειναι το μηχανακι δεν θα αργησει να σου κολησει χαρτι ο δημος (σημα δεν πιστευω να εχει ε; ).
Ενα παπακι χαλασμενο θα ηταν καλυτερο, αρκει να μην δειχνει ερηπιο εξωτερικα.
Εχουν και διπλο σταντ για να το στριφογυριζεις οταν θα μπαινοβγαινεις :D
ετσι που ειναι το μηχανακι δεν θα αργησει να σου κολησει χαρτι ο δημος (σημα δεν πιστευω να εχει ε; ).
Ενα παπακι χαλασμενο θα ηταν καλυτερο, αρκει να μην δειχνει ερηπιο εξωτερικα.
Εχουν και διπλο σταντ για να το στριφογυριζεις οταν θα μπαινοβγαινεις :D
Πινακιδα εχει.Λογικα πρεπει να εχει και σημα.Τι σχεση εχει η κατασταση?
sergiosm
29/10/2010, 18:15
Ούτε το βάψιμο επιτρέπεται.
Ο μόνος νόμιμος τρόπος είναι να πάρεις άδεια για να χρησιμοποιείς το ισόγειο ως χώρο στάθμευσης. Αυτό όμως έχει δύο προβλήματα:
α) πρέπει να πληρώσεις (δεν ξέρω πόσο)
β) θα πρέπει να αλλάξει η χρήση του χώρου κάτι στο οποίο δεν νομίζω να συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης.
Να ανεβαίνεις από το πεζοδρόμιο (από οποιο σημείο βρεις) και να στρίβεις μέσα δεν γίνεται;
sergiosm
29/10/2010, 18:19
''δεν θες ο καθε μ@λακας να ιδιοποιειται τους χωρους σταθμευσης με καρεκλες και μπετονια?''....ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ!
Σωστό αυτό που λες αλλά από τη μία οπτική γωνία.
Και αν αυτός που πάρκαρε εκεί δεν έβρισκε κάπου αλλού;
Αυτός δεν πρέπει να πάει στη δουλειά του;, στο σπίτι του;
zefos1100xx
29/10/2010, 18:59
να σε ρωτησω. .... δεν μπορεις να ανεβαινεις στο πεζοδρομιο (απο οποιοδηποτε ελευθερο σημειο) .....
Κατι τετοιο εκανα παλιοτερα σε ενα γκαραζ που νοικιαζα , αλλα ειχε 3+ μετρα πεζοδρομιο και μπορουσα να κανω μανουβρες ευκολα.
Τωρα το πεζοδρομιο ειναι πιο στενο απο το μηκος της μηχανης και στην καλυτερη αντε να μπω λιγο απο το πλαι.
Επισης φοραω σφυρηλατες ζαντες στο R1 και δεν ''λεει'' να καβατζωνω το πεζοδρομιο απο οπου να'ναι....αμαρτια!.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
....Να ανεβαίνεις από το πεζοδρόμιο (από οποιο σημείο βρεις) και να στρίβεις μέσα δεν γίνεται;
....αυτο το ερωτημα τεθηκε και παλιοτερα φιλε.....εχω ηδη απαντησει , και οι λογοι που δεν μπορω να ανεβω παραμενουν ως εχουν....
(...δεν γινεται , δεν πρεπει.... και δεν θελω!)
zefos1100xx
29/10/2010, 19:04
Σωστό αυτό που λες αλλά από τη μία οπτική γωνία.
Και αν αυτός που πάρκαρε εκεί δεν έβρισκε κάπου αλλού;
Αυτός δεν πρέπει να πάει στη δουλειά του;, στο σπίτι του;
Να παει ρε'συ σεργιο!Να παει και στην δουλεια του και στο σπιτι του.....
...πρεπει να κλεισει εμενα/εσενα/αυτον δηλαδη??
Αν σε εκλειναν εξω απο το παρκιν σου απο 1 ωρα εως.....3 μερες (!) , και η δικαιολογια ηταν ''ηθελα να παω σπιτι μου''...
...πως θα σου φαινοταν ρε αδερφε?
HORNET600F
29/10/2010, 19:09
Προφανώς ο εκάστοτε οδηγός σκέφτεται:
"μηχανάκι είναι, ας το πάει πεζοδρομάτο λίγο πιο κάτω κ ας κατέβει όπου βρεί χώρο, μην αποκτά και δικαιώματα" .....
και όσο βλέπει και άλλους να κάνουν το ίδιο, τόσο γράφει κανονικά τα σήματα.
zefos1100xx
29/10/2010, 19:23
Ετσι αγαπαει ο Πειραιας.:beer: :beer: :wave2:
...χα χα χα!!ΔΩΣΕΕΕ!!!!:beer:
Πινακιδα εχει.Λογικα πρεπει να εχει και σημα.Τι σχεση εχει η κατασταση?
...μπαααα!...σημα δεν εχει , αλλα συντομα θα εχει κουκουλα!
(κλειδωμενο με κουκουλα δεν νομιζω να δειχνει και τοσο ''παρατημενο'' ....am i right man?)
sergiosm
29/10/2010, 20:30
Να παει ρε'συ σεργιο!Να παει και στην δουλεια του και στο σπιτι του.....
...πρεπει να κλεισει εμενα/εσενα/αυτον δηλαδη??
Αν σε εκλειναν εξω απο το παρκιν σου απο 1 ωρα εως.....3 μερες (!) , και η δικαιολογια ηταν ''ηθελα να παω σπιτι μου''...
...πως θα σου φαινοταν ρε αδερφε?
Αν το πάρκινγκ μου ήταν νόμιμο θα έφερνα την αστυνομία
αν ήταν παράνομο δεν ξέρω πώς θα το έπερνα
zefos1100xx
30/10/2010, 01:48
Αν το πάρκινγκ μου ήταν νόμιμο θα έφερνα την αστυνομία
αν ήταν παράνομο δεν ξέρω πώς θα το έπερνα
Τι νομιμο και παρανομο ρε φιλε?
....ενα ισογειο νοικιασα να βαζω μεσα τα μηχανακια μου.....ολη η φασαρια γινεται για 80 ποντους στην κυριολεξια!
(οκ , ξερω.....απαλλοτριωσα λιγο παραπανω , αλλα καπως επρεπε να γινει η δουλεια κιολας...)
και δεν ειμαι προσωπικα υπερ του να φωναζω την αστυνομια. Μου κανει κατι σε ''αρτεμη ματσα''....
Προτιμω να συνεννοηθω με τα λογια , η εστω να παιξουμε μπουνιδια στην χειροτερη , αλλα δεν ξερω..... οσες φορες μου ετυχε κατι δεν μου πηγαινε να φωναξω τους μπατσους..... ''mano a mano''
sergiosm
30/10/2010, 08:40
Τι νομιμο και παρανομο ρε φιλε?
....ενα ισογειο νοικιασα να βαζω μεσα τα μηχανακια μου.....ολη η φασαρια γινεται για 80 ποντους στην κυριολεξια!
(οκ , ξερω.....απαλλοτριωσα λιγο παραπανω , αλλα καπως επρεπε να γινει η δουλεια κιολας...)
και δεν ειμαι προσωπικα υπερ του να φωναζω την αστυνομια. Μου κανει κατι σε ''αρτεμη ματσα''....
Προτιμω να συνεννοηθω με τα λογια , η εστω να παιξουμε μπουνιδια στην χειροτερη , αλλα δεν ξερω..... οσες φορες μου ετυχε κατι δεν μου πηγαινε να φωναξω τους μπατσους..... ''mano a mano''
ρε συ jeff αποφάσισες να κάνεις μία κίνηση χωρίς να εξετάσεις την βασικότερη παράμετρο.
Αν έχεις εξασφαλίσει τρόπο εισόδου και εξόδου στον χώρο σου.
Και όπως λες ο μόνος τρόπος είναι από τον δρόμο, από αυτά τα 80 εκατοστά.
Γιατί είναι αυτονόητο ότι τα 80 σου "ανήκουν";
Για αυτά τα 80 εκατοστά ο άλλος μπορεί να μην μπορεί να παρκάρει.
Γιατί ειναι αυτονόητο ότι ο άλλος θα πρέπει να μην παρκάρει εκεί;
Εντάξει δεν λέω, αν υπάρχει αλλού θέση, να παρκάρει αλλού, αν όμως δεν υπάρχει;
Μου λες "τί νόμιμο και παράνομο"; Κάπως δεν πρέπει να ρυθμιστούν τα πράγματα;
Και καλώς ή κακώς δεν έχεις δίκιο.
Αυτό σου λέω, ότι από την μεριά σου ενοχλήσε. Αλλά έχεις συμβάλει και εσύ σε αυτή την ενόχληση.
notakos600
30/10/2010, 08:53
ρε συ jeff αποφάσισες να κάνεις μία κίνηση χωρίς να εξετάσεις την βασικότερη παράμετρο.
Αν έχεις εξασφαλίσει τρόπο εισόδου και εξόδου στον χώρο σου.
Και όπως λες ο μόνος τρόπος είναι από τον δρόμο, από αυτά τα 80 εκατοστά.
Γιατί είναι αυτονόητο ότι τα 80 σου "ανήκουν";
Για αυτά τα 80 εκατοστά ο άλλος μπορεί να μην μπορεί να παρκάρει.
Γιατί ειναι αυτονόητο ότι ο άλλος θα πρέπει να μην παρκάρει εκεί;
Εντάξει δεν λέω, αν υπάρχει αλλού θέση, να παρκάρει αλλού, αν όμως δεν υπάρχει;
Μου λες "τί νόμιμο και παράνομο"; Κάπως δεν πρέπει να ρυθμιστούν τα πράγματα;
Και καλώς ή κακώς δεν έχεις δίκιο.
Αυτό σου λέω, ότι από την μεριά σου ενοχλήσε. Αλλά έχεις συμβάλει και εσύ σε αυτή την ενόχληση.
Δηλαδή εγώ, που η γκαραζόπορτα μου έχει πλάτος τρία μέτρα, δεν μπορεί να είναι ποτέ ελεύθερη, ακόμη κι αν επείγομαι να φύγω για κάποιο έκτακτο περιστατικό.
Ναι συμφωνώ δεν μου ανήκει ο δρόμος και ο δρόμος είναι για όλους (όπως ακούω συχνά), αλλά υπάρχει και το συνταγματικό μου δικαίωμα να μπορώ να βγω ελεύθερα από τον ιδιωτικό μου χώρο.
sergiosm
30/10/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Δηλαδή εγώ, που η γκαραζόπορτα μου έχει πλάτος τρία μέτρα, δεν μπορεί να είναι ποτέ ελεύθερη, ακόμη κι αν επείγομαι να φύγω για κάποιο έκτακτο περιστατικό.
Ναι συμφωνώ δεν μου ανήκει ο δρόμος και ο δρόμος είναι για όλους (όπως ακούω συχνά), αλλά υπάρχει και το συνταγματικό μου δικαίωμα να μπορώ να βγω ελεύθερα από τον ιδιωτικό μου χώρο.
Δεν είπα αυτό.
Αν το πάρκινγκ σου είναι νόμιμο και συνεπώς και η γκαραζόπορτά σου καλά κάνει και είναι εκεί, πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ελεύθερη. Και αν κάποιος παρκάρει μπορείς να φέρεις την αστυνομία.
Αν όμως το πάρκινγκ σου ΔΕΝ είναι νόμιμο τότε η γκαραζόπορτά σου απλά ΔΕΝ έπρεπε να υπάρχει, και συνεπώς ΔΕΝ μπορείς να απαιτήσεις από κανένα να μην παρκάρει εκεί.
notakos600
30/10/2010, 09:26
Δεν είπα αυτό.
Αν το πάρκινγκ σου είναι νόμιμο και συνεπώς και η γκαραζόπορτά σου καλά κάνει και είναι εκεί, πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ελεύθερη. Και αν κάποιος παρκάρει μπορείς να φέρεις την αστυνομία.
Αν όμως το πάρκινγκ σου ΔΕΝ είναι νόμιμο τότε η γκαραζόπορτά σου απλά ΔΕΝ έπρεπε να υπάρχει, και συνεπώς ΔΕΝ μπορείς να απαιτήσεις από κανένα να μην παρκάρει εκεί.
Πυλωτή είναι, πως να το κάνουμε δηλαδή, ας το παρκάρει παρακάτω.
Αστυνομία φώναξα και ξέρεις τι μου είπανε; Βάλε το δικό σου αυτοκίνητο στην έξοδο γιατί εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Παλιοκατάσταση, τι να λέμε...
Να βρέχει και να περιμένεις στη μέση του δρόμου σαν τον μ@λάκα... :wave2:
sergiosm
30/10/2010, 09:36
Αστυνομία φώναξα και ξέρεις τι μου είπανε; Βάλε το δικό σου αυτοκίνητο στην έξοδο γιατί εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
καλοί μ.... και αυτοί
devil's animal
30/10/2010, 09:45
αν ειναι νομιμα χαρακτηρισμενος ιδιωτικος χωρος σταθμευσης, μπορεις ανετοτατα να καλεσεις γερανο της αστυνομιας και να απομακρυνει οτιδηποτε σου κοβει την προσβαση απο και προς τον χωρο αυτο...
φυσικα ολα αυτα γινονται με την επιδειξη των καταλληλων εγγραφων...
ξυπνησα ΠΟΛΥ πρωϊ σημερα και με χαλασε...δεν θα το ξανακανω... :sick:
zefos1100xx
30/10/2010, 10:15
....Κάπως δεν πρέπει να ρυθμιστούν τα πράγματα;.....
απο την μια εχεις δικιο μιλωντας για το ''τυπικο'' και συμφωνα με το γραμμα του νομου , απο την αλλη υπαρχει και η κοινη λογικη.....
....αν δηλαδη παρω αυτην την περιφημη αδεια , ξαφνικα θα δημιουργηθει χωρος?...τα ιδια θα ειναι , απλα επισημα πλεον θα μπορω να φωναξω γερανο.
...ο καθε βλαξ που παρκαρει μπροστα απο παρκιν δεν εξεταζει αν εκλεισε νομιμο η παρανομο χωρο (εκτος αν στην ταμπελα ''Ρ'' αναγραφεται ο αριθμος αδειας....
....στην τελικη either way ειναι καφρος!
notakos600
30/10/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν ειναι νομιμα χαρακτηρισμενος ιδιωτικος χωρος σταθμευσης, μπορεις ανετοτατα να καλεσεις γερανο της αστυνομιας και να απομακρυνει οτιδηποτε σου κοβει την προσβαση απο και προς τον χωρο αυτο...
φυσικα ολα αυτα γινονται με την επιδειξη των καταλληλων εγγραφων...
ξυπνησα ΠΟΛΥ πρωϊ σημερα και με χαλασε...δεν θα το ξανακανω... :sick:
Άλλη φορα να ξυπνάς πιο αργά.
Στο θέμα μας τώρα, κάθε φορά που αφήνει κάποιος το αμάξι να φωνάζω γερανό....
Τον ψυχίατρο ποιός θα τον πληρώνει; :smokin:
LiakosVstrom
03/11/2010, 12:58
απο την μια εχεις δικιο μιλωντας για το ''τυπικο'' και συμφωνα με το γραμμα του νομου , απο την αλλη υπαρχει και η κοινη λογικη.....
....αν δηλαδη παρω αυτην την περιφημη αδεια , ξαφνικα θα δημιουργηθει χωρος?...τα ιδια θα ειναι , απλα επισημα πλεον θα μπορω να φωναξω γερανο.
...ο καθε βλαξ που παρκαρει μπροστα απο παρκιν δεν εξεταζει αν εκλεισε νομιμο η παρανομο χωρο (εκτος αν στην ταμπελα ''Ρ'' αναγραφεται ο αριθμος αδειας....
....στην τελικη either way ειναι καφρος!
χωρίς παρεξήγηση....
κάφροι είναι (εκτός από αυτούς που παρκάρουν μπροστά από πυλωτές, γκαραζόπορτες) ΚΑΙ αυτοί που βάζουν μια ταμπέλα "ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ" και νομίζουν πως όλο το πεζοδρόμιο είναι δικό τους. αυτοί που βάζουν καρέκλες, κολονάκια, φυτά, το δονητή τους για να πιάσουν θεσούλα να παρκάρουν ΑΚΡΙΒΩΣ έξω από το σπίτι τους.
οι νόμιμες ταμπέλες "Μην παρκάρετε" έχουν και τον αριθμό άδειας πάνω.
πρέπει να πληρώσεις για να βγάλεις μια τέτοια άδεια. στο δήμο.
αν δεν έχεις... και παρκάρει κάποιος μπροστά στην πόρτα σου δυστηχώς δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
zefos1100xx
03/11/2010, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
χωρίς παρεξήγηση....
κάφροι είναι (εκτός από αυτούς που παρκάρουν μπροστά από πυλωτές, γκαραζόπορτες) ΚΑΙ αυτοί που βάζουν μια ταμπέλα "ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ" και νομίζουν πως όλο το πεζοδρόμιο είναι δικό τους. αυτοί που βάζουν καρέκλες, κολονάκια, φυτά, το δονητή τους για να πιάσουν θεσούλα να παρκάρουν ΑΚΡΙΒΩΣ έξω από το σπίτι τους.
οι νόμιμες ταμπέλες "Μην παρκάρετε" έχουν και τον αριθμό άδειας πάνω.
πρέπει να πληρώσεις για να βγάλεις μια τέτοια άδεια. στο δήμο.
αν δεν έχεις... και παρκάρει κάποιος μπροστά στην πόρτα σου δυστηχώς δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
....για εμενα καφροι ειναι αυτοι που παριστανουν τον ιησου χριστο και γυρνανε και το αλλο μαγουλο στα ''χαστουκια'' της ανειπωτης μ@λακιας της κοινωνιας μας...
χωρις παρεξηγηση!
Fireball400
04/11/2010, 02:15
Για αυτά τα περίφημα 80 εκατοστά έφτιαξα μία ταμπελίτσα κλασικού τύπου
Κουβάς από μπογιά με τσιμέντο-Σίδερο-Ταμπέλίτσα parking.
Κανα δύο φορές μου έκλεισαν το parking/έριξαν ταμπέλα αλλά μετά δεν το ξαναέκαναν :lol:
Δεν φτάνει που ξεπήζει λίγο η Αθήνα που κυκλοφορούμε/παρκάρουμε με τις μηχανές
να μας την λένε κιόλας; :yuck:
LiakosVstrom
04/11/2010, 11:53
....για εμενα καφροι ειναι αυτοι που παριστανουν τον ιησου χριστο και γυρνανε και το αλλο μαγουλο στα ''χαστουκια'' της ανειπωτης μ@λακιας της κοινωνιας μας...
χωρις παρεξηγηση!
άντε σκάσε 200 ευρό στο δήμο να πάρεις την αδειούλα σου και σταμάτα να κλαίγεσαι βασικά.
χωρίς παρεξήγηση.
zefos1100xx
04/11/2010, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
άντε σκάσε 200 ευρό στο δήμο να πάρεις την αδειούλα σου και σταμάτα να κλαίγεσαι βασικά.
χωρίς παρεξήγηση.
...με ειδες να κλαιγομαι??:eyepop:
...η λυση εχει βρεθει , απλα κουβεντα να γινεται!
λεφτα σε δημους/κωστες/μανωληδες , τσατσους και ρουφιανους οσο γινεται λιγοτερα (και καθολου αν γινεται ακομα καλυτερα)...δεν βαζω ουτε ενα τουβλο σε κανενος πουστη την βιλλα..
οπως δεν πληρωνω διοδια , ετσι και δεν δινω 200 ?υραϊκα σε κανεναν γλυφτη πισω απο γκισε για να εχω δικαιωμα να φωναζω τους μπατσους.
.....δεν το θελω τετοια δικαιωματα/προνομια...
webassasin
04/11/2010, 22:17
εχω ενα γειτονα,ο οποιος ειναι ρουφιανος.
εχει φτιαξει ενα παρκινγκ με πορτα,εχει βαλει και μια σιδερενια ραμπα 2 μετρα που κοπαναει καθε φορα που παρκαρει το αμαξι του ( και μας ζαλιζει τα @@ ) και εχει επισης 3 αμαξια,τα οποια τα παρκαρει μπροστα απο το σπιτι του.
το ενα απο αυτα ειναι κουκουλωμενο και μονιμα μπροστα απο το σπιτι μου,ζητημα να το εχω πετυχει 5 φορες να λειπει το τελευταιο εξαμηνο,το αλλο ειναι το μισο πανω στο πεζοδρομιο και τη ραμπα,κλεινοντας ολο το πεζοδρομιο και το αλλο απο πισω στη σειρα.
δεν ξερω αν εχει και αλλο στο γκαραζ..
φαινεται απο τη μαπα οτι ειναι ζωο κ μου το εχουν πει κ αλλα ατομα.
το προβλημα μου ( χωρια οτι δε σεβεται κανεναν κλεινοντας το πεζοδρομιο κ απασχολωντας 3 θεσεις παρκινγκ ) ειναι οτι δε μπορω να κατεβασω τη μηχανη ευκολα,αφου μου κλεινει τη μια μερια με το αμαξι πανω στο πεζοδρομιο και το αλλο μπροστα ακριβως,με αποτελεσμα να παλευω για να κατεβω.
το ολο θεμα με τη ραμπα μπορει να ειναι νομιμο?
ενα μεσημερι τον ακουσα να λεει για την εξατμιση μου και βγηκα στο δρομο να δω μηπως ηθελε να πει κατι,αλλα μπηκε μεσα..
webassasin
04/11/2010, 22:24
Παλιοκατάσταση, τι να λέμε...
Να βρέχει και να περιμένεις στη μέση του δρόμου σαν τον μ@λάκα... :wave2:
χωρις παρεξηγηση,αυτη η λογικη ακριβως ειναι που τα εχει γ**σει ολα.
υποθετω οτι δεν ειναι νομιμος χωρος παρκινγκ,οποτε παμε απλα με το << φιλοτιμο >>
αυτο το να παρκαρει παρακατω δεν υπαρχει,οταν κανεις το γυρο του τετραγωνου 8 φορες..
zefos1100xx
05/11/2010, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
εχω ενα γειτονα,ο οποιος ειναι ρουφιανος...
αδερφε δεν εισαι μονος!!...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ!!!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
...υποθετω οτι δεν ειναι νομιμος χωρος παρκινγκ,οποτε παμε απλα με το << φιλοτιμο >>....
Φιλοτιμο?.....το αφησανε στον ηλιο και εξατμιστηκε!
Σορυ αλλα ο νοτακος εχει δικιο....βλεπεις ενα ''Ρ'' ρε γαμωτο μου.....καποιος ειναι εκει μεσα.ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΦΡΕ!
Εμενα για αλλη μια φορα με τσαντιζει η διοικηση και η αυτοδιοικηση των ασχετων τσανακογλυφτων!
....αντι να προωθουνε και να ενισχυουνε τις οποιες προσπαθειες ''εσωτερικου'' παρκαρισματος στις μεγαλουπολεις , ζητανε και φραγκα για να νομιμοποιηθουν οι...πυλωτες και τα παρκιν....ως παρκιν!
Κατα τ'αλλα?....νεα πολυκατοικια με 16 διαμερισματα και 8 θεσεις παρκιν γιατι τα ''τσακαλια'' κανανε το ισογειο καταστημα να τσιμπανε τα νοικια! (ο μεγαλοεργολαβος και ο νομαρχης βεβαια ειναι τιποτα ''κουμπαρακια'')...τσ τσ τσ!
....να μου πεις εδω δεν ενισχυουνε την κινηση με διδυκλο για να λυθει το κυκλοφοριακο!
....θενε λεει και Χτεο τωρα δα!.....η λυση κρυβεται στις termignoni μου και δεν το 'ξερα ο μαλακας!:sad:
PortisHead
05/11/2010, 08:16
Μην στεναχωριέστε άδικα
Λύση υπάρχει
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/754246/
Μολις το βρεις ελευθερο το μερος , βαλτο εκει , και αστο για 10 χρονια , να στρωσει χαρακτηρα ο γειτονας.
zefos1100xx
05/11/2010, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μην στεναχωριέστε άδικα
Λύση υπάρχει
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/754246/
Μολις το βρεις ελευθερο το μερος , βαλτο εκει , και αστο για 10 χρονια , να στρωσει χαρακτηρα ο γειτονας.
χα χα χα!....30????:eyepop: :eyepop: :eyepop:
....αν το δωσει ''με το κιλο'' για ανακυκλωση , θα παρει πιο πολλα!:rotflmao: :rotflmao:
motomaniac
28/04/2011, 01:58
ο καθενας απο την πλευρα του εχει δικιο.. εγω οταν σπουδαζα κοζανη ειχα ενα μαζντα 323 φρεσκοβαμμενο.. κι εναν μαλακα γειτονα μαναβη που ειχε νοικιασει οπως ο φιλος μας ο ζεφος ενα παλιο μαγαζι, διπλα στο γωνιακο δικο του, για αποθηκη.. κι ηθελε ο μαστορας να παρκαρει το φορτηγο πανω στην γωνια εξω απο την αποθηκη.. εκει κιολας εβαζε καρεκλες και καφασια για να κραταει τον χωρο.. ελα μου ομως που στο κεντρο με τις περιποιησεις του δημαρχου (κωλονακια ΠΑΝΤΟΥ!!! και εκπλατυνση πεζοδρομιων) δεν εχει παρκινγ πουθενα????? κι εκτος αυτου για να στριψω στο τετραγωνο μου επρεπε να μου βγει η πιστη να κανω μπρος πισω για να μη βρω στο φορτηγο.
ε μια μερα γρατσουνισα πολυ και ρσαλακωμα κιολας το φρεσκοβαμμενο αμαξι μου..
τον ειχα πει τον παλιο πουστα.. καταλαβαινω οτι δεν γινεται να κουβαλας τα καφασια απο μακρια... αλλα παρκαρε 1 μετρο πιο μπροστα για να μπορουμε να στριβουμε.
ε απο κεινη την μερα μετα την δευτερη σβουρα στο τετραγωνο του τα σηκωνα ολα μεχρι που πιαστηκαμε σε καυγα κι εφερα τους μπατσους..
καταγγελια για απειλη σωματικων βλαβων κι υλικων ζημιων σε αμαξι και μηχανη.
μετα απο κουβεντα με τον πιο ηρεμο αδερφο του ψιλοδιορθωθηκαν τα πραγματα..
μα ρε πουστη 900 γυρες μεχρι τοτε απο φιλοτιμο.. αλλα και χωρος για φορτηγο αδειος ειναι πολυ προκλητικος οταν εσυ εχεις ηδη καψει 3-4 λιτρα βενζινη... αυτα φιλε μου ζεφο..
η λυση σου με την μηχανη χρεπι ειναι η πιο νομιμη αλλα και η πιο δικαια.. κανενας δημος δεν σηκωνει μια μηχανη με τελη κυκλοφοριας. κι εχει διακιωμα να παρκαρει τοσο οσο και το κουτι.
το μηχανακι καντο βιδες αλλα κρατα τα πλαστικα πανω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ο καθενας απο την πλευρα του εχει δικιο.. εγω οταν σπουδαζα κοζανη ειχα ενα μαζντα 323 φρεσκοβαμμενο.. κι εναν μαλακα γειτονα μαναβη που ειχε νοικιασει οπως ο φιλος μας ο ζεφος ενα παλιο μαγαζι, διπλα στο γωνιακο δικο του, για αποθηκη.. κι ηθελε ο μαστορας να παρκαρει το φορτηγο πανω στην γωνια εξω απο την αποθηκη.. εκει κιολας εβαζε καρεκλες και καφασια για να κραταει τον χωρο.. ελα μου ομως που στο κεντρο με τις περιποιησεις του δημαρχου (κωλονακια ΠΑΝΤΟΥ!!! και εκπλατυνση πεζοδρομιων) δεν εχει παρκινγ πουθενα????? κι εκτος αυτου για να στριψω στο τετραγωνο μου επρεπε να μου βγει η πιστη να κανω μπρος πισω για να μη βρω στο φορτηγο.
ε μια μερα γρατσουνισα πολυ και ρσαλακωμα κιολας το φρεσκοβαμμενο αμαξι μου..
τον ειχα πει τον παλιο πουστα.. καταλαβαινω οτι δεν γινεται να κουβαλας τα καφασια απο μακρια... αλλα παρκαρε 1 μετρο πιο μπροστα για να μπορουμε να στριβουμε.
ε απο κεινη την μερα μετα την δευτερη σβουρα στο τετραγωνο του τα σηκωνα ολα μεχρι που πιαστηκαμε σε καυγα κι εφερα τους μπατσους..
καταγγελια για απειλη σωματικων βλαβων κι υλικων ζημιων σε αμαξι και μηχανη.
μετα απο κουβεντα με τον πιο ηρεμο αδερφο του ψιλοδιορθωθηκαν τα πραγματα..
μα ρε πουστη 900 γυρες μεχρι τοτε απο φιλοτιμο.. αλλα και χωρος για φορτηγο αδειος ειναι πολυ προκλητικος οταν εσυ εχεις ηδη καψει 3-4 λιτρα βενζινη... αυτα φιλε μου ζεφο..
η λυση σου με την μηχανη χρεπι ειναι η πιο νομιμη αλλα και η πιο δικαια.. κανενας δημος δεν σηκωνει μια μηχανη με τελη κυκλοφοριας. κι εχει διακιωμα να παρκαρει τοσο οσο και το κουτι.
το μηχανακι καντο βιδες αλλα κρατα τα πλαστικα πανω..
Για πες που κοντα ειναι αυτος ο μαναβης..............................καπου παει ο νους μου!!! Κριμα που εχασα το σκηνικο με το ξυλο.
Και εγω εχω το προβλημα φορτωεκφορτοσης με το μαγαζι μου και παντα οταν ηθελα μερος εβαζα απο νωρις το σκουτερακι.
Ζεφο ψαξε βαλε κανενα κινεζικο παπακι......................μην εχεις και τον φοβο να στο σηκωσουνε.
zefos1100xx
28/04/2011, 11:21
...εχει περασει καιρος απο τοτε που ανεβασα το ποστ κυριοι.....
...εχω βαλει 2 μηχανακια.....ενα GPZ & ενα eliminator δεξια-αριστερα απο το διαδρομακι που χρειαζομαι , εχω κλειδωσει και τις ροδες και δεν με ενοχλει κανεις.....
...οχι θα μεινω απ'εξω απο το γκαραζ μου , η θα κατσω να σπασω τις ζαντες μου! ΧΑ!
motomaniac
28/04/2011, 13:19
παυλου χαριση με ντιουφα αν θυμαμαι καλα το στενακι..
ξυλο δεν επεσε.. κατι μπινελικια χοντρα και σπρωξιμο... και καπακια αυτος να βριζει κι εγω να μιλαω με μπατσο..
και να φωναζω τωρα μιλα ρε @ρχιδι.. και στα καπακια εξαφανιζεται αυτος και σκαει μπατσικο..