PDA

View Full Version : Να κανω το xr supermotard

Vasilis_250r
24/10/2010, 17:03
Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω ποια ειναι τα Θετικα και ποια τα αρνητικα μιας μηχανης supermotard.Αυριο παω το xr για αλλαγη πιστονι και δικσακια και σκεφτομαι να αλλαξω ζαντες και να το κανω supermotard και για μια αλλη εξατμιση σκεφτομουν γιατι δεν μου αρεσει μερικες φορες ο θορυβος που κανει η μαμα εξατμιση αλλα δεν θελω να δωσω τοσα (πανω απο 200ευρο) για μια εξατμιση.Αφου θα το φτιαξω θα το κρατησω χρονια.

Ζεύκας
24/10/2010, 17:06
Σταύροοοοοοοοο

KaTaNaS
24/10/2010, 17:18
φτιαξτο, πουλα το μιας και ψαχνει πολυς κοσμος 2.5αρι XR για το βουνο και βαλε αλλο εναμισο χιλιαρικο (που θ ασκαγες σε ζαντες και εξατμα) και παρε ενα 600αρι SM αφου σ'αρεσουν...

Vasilis_250r
24/10/2010, 17:24
Δεν θελω να το πουλησω απλα ρωταω ποιες ειναι οι διαφορες.250 κυβικα θελω αλλιως θα επερνα 600 απο την αρχη.Εννοω οτι για τον λογο που το θελω το μηχανακι 250 κυβικα ειναι μια χαρα.

p@nos
24/10/2010, 17:25
οτι λεει ο κατανας...

βεβαια το μονο sm που αξιζει ιεναι το lc4 κατα τη γνωμη μου...αμεσως μετα το drz400...τωρα υπαρχουν πολλα, αλλα αυτα τα δυο μπορεις να τα βρεις σε πληθωρα σε μεταχειρισμενα

p@nos
24/10/2010, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_250r
Δεν θελω να το πουλησω απλα ρωταω ποιες ειναι οι διαφορες.250 κυβικα θελω αλλιως θα επερνα 600 απο την αρχη.Εννοω οτι για τον λογο που το θελω το μηχανακι 250 κυβικα ειναι μια χαρα.

το να κανεις το 250 sm ειναι σκοτωμα...αμα θες για το λουκ μονο πασο...

αλλα ενα σμ για να το ευχαριστηθεις, πρεπει να εχει και πολυ χαμηλο βαρος, αλλα ΚΑΙ πολυ δυναμη(για μονοκιλυνδρο προφανως μιλαμε)

το χρ ειναι ενα παρα πολυ ωραιο μηχανακι για χωμα, που μπορεις να το δουλευεις και καθε μερα...δυστυχως πλεον δε φτιαχνουν τετοια μηχανακια

με λιγα λογια...την απολαυση που μπορει να σου δωσει το χρ στο χωμα, δε θα μπορεσει σε καμια περιπτωση να στη δωσει σαν sm στην ασφαλτο

Vasilis_250r
24/10/2010, 17:28
Οκ παιδια καταλαβα.Δεν θα το ακω τπτ θα το αφησω ετσι.

Vasilis_250r
24/10/2010, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
το να κανεις το 250 sm ειναι σκοτωμα...αμα θες για το λουκ μονο πασο...

αλλα ενα σμ για να το ευχαριστηθεις, πρεπει να εχει και πολυ χαμηλο βαρος, αλλα ΚΑΙ πολυ δυναμη(για μονοκιλυνδρο προφανως μιλαμε)

το χρ ειναι ενα παρα πολυ ωραιο μηχανακι για χωμα, που μπορεις να το δουλευεις και καθε μερα...δυστυχως πλεον δε φτιαχνουν τετοια μηχανακια

με λιγα λογια...την απολαυση που μπορει να σου δωσει το χρ στο χωμα, δε θα μπορεσει σε καμια περιπτωση να στη δωσει σαν sm στην ασφαλτο

Θα βαλω 50 50 λαστιχα που εχω γιατι το μηχανακι το παω και στην ασφαλτο και τα χωματινα λαστιχα δεν κανουν στον δρομο για μενα..εκει που δεν το περιμενεις ο πισω τροχος αρχιζει και κανει τα δικα του και ειναι επικινδυνο οταν δεν το θες δλδ περιμενεις.

devil's animal
24/10/2010, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Σταύροοοοοοοοο

τα εχουμε πει με τον Βασιλη ουκ ολιγες φορες...

προς τους αλλους: ειναι μικρος και απειρος για μεγαλο μονοκυλινδρο.

Βασιλη:
φτιαξε το μοτερ απο το 250 και προσπαθησε να το μαθεις οσο πιο καλα γινεται.
αν δεν το βαζεις χωμα,μπορεις να κανεις την μετατροπη σε sm που θα σε βοηθησει να αλλαζεις κατευθυνση πιο ευκολα καθως και ενα απολυτως δρομισιο λαστιχο θα σε αποζημιωσει με τα κρατηματα του.

το XR250 εχει αρκετη δυναμη και μπορεις να κανεις πλακα σε ΠΟΛΛΑ μηχανακια μεσα στην πολη. (αρκει να το μαθεις). μπορεις να του βαλεις μια αλλη εξατμιση, παντα απο λαιμους και θα δεις και αλλη δυναμη, εκτος απο τον ηχο...
:beer: :beer: :beer:

KaTaNaS
24/10/2010, 17:57
file μη ριχνεις λεφτα στο μηχανακι... φτιαξε το μοτερ, βαλε ενα ζευγαρι sahara και εισαι κομπλέ...

αν το μετατρεψεις σε ΣΜ θα εχεις μονο τις αρνητικες απολαβες:

- πολλα εξοδα μετατροπης
- σαφως πιο ακριβα ελαστικά
- τα λαστιχα θα ειναι ραντιαλ , δηλαδη πιο σκληρα αρα θα παψουν να δουλευουν εστω και αυτο το λιγο που δουλευουν μεχρι τωρα οι αναρτησεις σου
- με τους κωλοδρομους που εχουμε εδω θα βαρεθεις να ισιωνεις ζαντες
- θα σκεφτεσαι να κατεβεις ακομα κι ενα πεζοδρομιο με φορα
- εξοδα αλυσογραναζων για την αλλαγη της σχεσης μεταδοσης

:wave2:

το μηχανακι σου ειναι μια σταθερη αξια μοτοσυκλετας... ανα πασα ωρα και στιγμη το δινεις 1300 ευρα και παιρνεις οτι θελεις :wave2:

Vasilis_250r
24/10/2010, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Βασιλη:
αν δεν το βαζεις χωμα,μπορεις να κανεις την μετατροπη σε sm που θα σε βοηθησει να αλλαζεις κατευθυνση πιο ευκολα καθως και ενα απολυτως δρομισιο λαστιχο θα σε αποζημιωσει με τα κρατηματα του.

το XR250 εχει αρκετη δυναμη και μπορεις να κανεις πλακα σε ΠΟΛΛΑ μηχανακια μεσα στην πολη. (αρκει να το μαθεις). μπορεις να του βαλεις μια αλλη εξατμιση, παντα απο λαιμους και θα δεις και αλλη δυναμη, εκτος απο τον ηχο...

Τι εννοεις παντα απο λαιμους?Εσυ που εχεις xr καταλαβαινεις..

katath
24/10/2010, 17:59
Τι εννοεις παντα απο λαιμους?Εσυ που εχεις xr καταλαβαινεις..

Ολόσωμη εννοεί να βάλεις, όχι απλά το τελικό.

Vasilis_250r
24/10/2010, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Ολόσωμη εννοεί να βάλεις, όχι απλά το τελικό.

Οκ καταλαβα

devil's animal
24/10/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
file μη ριχνεις λεφτα στο μηχανακι... φτιαξε το μοτερ, βαλε ενα ζευγαρι sahara και εισαι κομπλέ...

αν το μετατρεψεις σε ΣΜ θα εχεις μονο τις αρνητικες απολαβες:

- πολλα εξοδα μετατροπης
- σαφως πιο ακριβα ελαστικά
- τα λαστιχα θα ειναι ραντιαλ , δηλαδη πιο σκληρα αρα θα παψουν να δουλευουν εστω και αυτο το λιγο που δουλευουν μεχρι τωρα οι αναρτησεις σου
- με τους κωλοδρομους που εχουμε εδω θα βαρεθεις να ισιωνεις ζαντες
- θα σκεφτεσαι να κατεβεις ακομα κι ενα πεζοδρομιο με φορα
- εξοδα αλυσογραναζων για την αλλαγη της σχεσης μεταδοσης

το μηχανακι σου ειναι μια σταθερη αξια μοτοσυκλετας... ανα πασα ωρα και στιγμη το δινεις 1300 ευρα και παιρνεις οτι θελεις :wave2:

ρε Σταυρο τι λες???:confused:

Vasilis_250r
24/10/2010, 18:16

Βασιλη:

Καλα θα ηταν να βαλω μαι ολοσωμη αλλα θα ξεφυγουμε μετα..αρκετα κιολας.Φυσικα ειναι το τι θελει ο καθενας.

Operater
25/10/2010, 06:24
...

...

που το κατάλαβες?
το drz400 είναι μεγάλο μονοκύλινδρο?
:confused: :confused: :confused:

devil's animal
25/10/2010, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
που το κατάλαβες?
το drz400 είναι μεγάλο μονοκύλινδρο?
:confused: :confused: :confused:

ρε Φωτακο, αφου το λεω παραπανω...
μου εχει στειλει 300 χιλιαδες π.μ. ο πιτσιρικος και του εχω απαντησει σε ολα...

ειναι 20 χρονων.
απο glx πηγε στο xr250 τον Μαϊο, αρα ειναι απειρος με το θεμα μηχανη. (το παπι δεν συγκαταλεγεται εκει). το εχει δλδ 5 μηνες το xr εκ των οποιων ουτε και εγω ξερω ποσους ειναι χωρις πιστονι....:rolleyes:

αν τωρα εσυ θα προτεινες το drz σε καποιον τετοιο ανθρωπο, ειναι δικο σου θεμα...

Ζεύκας
25/10/2010, 10:13

ειναι 20 χρονων.
απο glx πηγε στο xr250 τον Μαϊο, αρα ειναι απειρος με το θεμα μηχανη. (το παπι δεν συγκαταλεγεται εκει). το εχει δλδ 5 μηνες το xr εκ των οποιων ουτε και εγω ξερω ποσους ειναι χωρις πιστονι....:rolleyes:

αν τωρα εσυ θα προτεινες το drz σε καποιον τετοιο ανθρωπο, ειναι δικο σου θεμα...

εσύ ρε Μαλέα πριν το 636 τι είχες? :lol:

devil's animal
25/10/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εσύ ρε Μαλέα πριν το 636 τι είχες? :lol:

δεν χρειαζεται να κανουμε ολοι τα ιδια λαθη Μπαμπη μου...
εγω ευτυχως τα πληρωσα (αυτα τα λαθη) μονο σε πλαστικα και σιδερα...

notakos600
25/10/2010, 10:36
Εντάξει, πόση διαφορά έχει το παπάκι από το XR ρε παιδιά;

devil's animal
25/10/2010, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εντάξει, πόση διαφορά έχει το παπάκι από το XR ρε παιδιά;

στην τελικη καμια.
στο αρπαγμα και στον τροπο οδηγησης, η μερα με την νυχτα...

αλλα το θεμα δεν ειναι η διαφορα του παπιου με το xr. μια χαρα εκανε ο Βασιλης που πηρε το 250....
το θεμα ειναι οτι απο glx του λενε να παει σε ενα drz400...:rolleyes:

Vasilis_250r
25/10/2010, 11:03

ειναι 20 χρονων.

Οχι και 300 χιλιαδες φορες ρε συ ειπαμε.. :p
Το μηχανακι ειναι στον μαστορα...

notakos600
25/10/2010, 13:11
Οχι και 300 χιλιαδες φορες ρε συ ειπαμε.. :p

Ο devil's βάζει και τις αργίες μέσα μωρέ, 'νταξ... :lol: :beer: