PDA

View Full Version : cbr 600rr ακαυτη βενζινη????help...

o teos
25/10/2010, 13:41
μαστωρια και μη τσιμπησα το cbr toυ 04 σε αριστη κατασταση με ενα 30,000χλμ πραγματικα(θελω να πιστευω μετα απο εξονιχιστικο ελενχο) και μου πεταει ακαυτο το καυσιμο..φοραει τελικο termignioni και φιλτρακι bmc και διεροτομαι γιατι την πεταει ακαυτη?θελει commander??ρηθμηση στη χοντα το μειγμα??ενας ψιλοακυρος μου πε ενα κουλο για πολυ κλειστες βαλβιδες...για ριχτε τους προβολεις σας ρε καλοπαιδα...τι θε το μηχανακι??:beer:

μην ακουσω για ξεμπουκομα γιατι του κανα ενα special την κυριακη..:D

reinmeister
25/10/2010, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
μαστωρια και μη τσιμπησα το cbr toυ 04 σε αριστη κατασταση με ενα 30,000χλμ πραγματικα(θελω να πιστευω μετα απο εξονιχιστικο ελενχο) και μου πεταει ακαυτο το καυσιμο..φοραει τελικο termignioni και φιλτρακι bmc και διεροτομαι γιατι την πεταει ακαυτη?θελει commander??ρηθμηση στη χοντα το μειγμα??ενας ψιλοακυρος μου πε ενα κουλο για πολυ κλειστες βαλβιδες...για ριχτε τους προβολεις σας ρε καλοπαιδα...τι θε το μηχανακι??:beer:

μην ακουσω για ξεμπουκομα γιατι του κανα ενα special την κυριακη..:D

δινεις λιγα ακομη λεφτα και κανεις ενα σερβις που,εκτος των στανταρ να περιλαμβανει,βαλβιδες,καθαρισμα μπεκ και balance πεταλουδων...στην συνεχεια πετας στα σκουπιδια το k & n και βαζεις μαμα...

μεγειες...:beer:

notakos600
25/10/2010, 13:56
Βαλβίδες έχεις ρυθμίσει;

PC δεν νομίζω με τα λίγα που ξέρω, οι εργοστασιακοί εγκέφαλοι είναι ''ανεκτικοί'' σε εξατμίσεις και φίλτρα.

o teos
25/10/2010, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δινεις λιγα ακομη λεφτα και κανεις ενα σερβις που,εκτος των στανταρ να περιλαμβανει,βαλβιδες,καθαρισμα μπεκ και balance πεταλουδων...στην συνεχεια πετας στα σκουπιδια το k & n και βαζεις μαμα...

μεγειες...:beer:

thnx rein και εγω για το φιλτρο εγερνα..εκανε μου πε ο προηγουμενος το μεγαλο στις 25000χλμ και τωρα ειναι για λαδακια και φιλτρο μονο αλλα επειδη πολλα λεγοντε και λιγα γινοντε για πες ποσο περιπου παει ολο αυτο που λες και κανα μαστωρι της προκοπης για να το κανει γιατι το ρ6 το πηγαινα σε yamaha σε γνωστο μου το χοντακι ομως..???

GIXXERAKIAS
25/10/2010, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
..εκανε μου πε ο προηγουμενος το μεγαλο στις 25000χλμ

Το ξερεις σιγουρα?Αν οχι καντο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο:winka:

Κανε οτι σου λεει ο rein και θα εισαι οκ.:wave2: