View Full Version : Διακαναλική συνέντευξη ΓΑΠ...
Gandalf dr685sm
25/10/2010, 21:09
μιλάμε για μια συνέντευξη που την θεωρώ ρεκόρ... επί μια ώρα ακούμε να μιλάνε και ειδικά ο πρωθυπουργός χωρίς να λέει απολύτως τίποτα!!!
Ούτε τι σκοπεύει να κάνει.
Ούτε τι στόχους έχουν.
Ούτε τι ακριβώς είναι αυτό που περιμένουν την επόμενη μέρα.
Επίσης στην ερώτηση γιατί έχει υψηλή φορολογία, είναι επειδή δεν πληρώνουν οι υπόλοιποι..:eyepop: :alien: :look: .. αυτοί που πληρώνουν πρέπει να πληρώσουν παραπάνω διότι αυτούς μπορούμε να ελέγχουμε!!!!!
Οχι οτι πρέπει το κράτος ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες,.... αλλά οτι πρέπει αυτός που πληρώνει , να το κάνει πιο πολύ γιατί οι άλλοι δεν πληρώνουν.
Μέχρι στιγμής το μόνο που ακούω είναι οτι κάποτε στο παρελθόν η ΝΔ κατέστρεψε την χώρα και εμείς την κάνουμε αξιόπιστη...
Μόνο που κύριε ΓΑΠ.... μου θυμίζει αυτό το ανέκδοτο με τον γιατρό και τον ασθενή.
Η εγχείριση θα πετύχει (οικονομία), ο ασθενής θα πεθάνει (λαός).
Απίστευτη μπουρδολογία.. τόσο απο τους δημοσιογράφους (που δεν αγγίζουν καν το θέμα της πραγματικής οικονομίας, -- με εξαίρεση την Κοσιώνη του ΣΚΑΙ---) όσο και απο τον αρχηγό της Κυβέρνησης. Όλο γενικολογία και τίποτα συγκεκριμένο. Μου θυμίζει τις κουβέντες που κάνουμε απο εδώ.
Gandalf dr685sm
25/10/2010, 21:18
ωραίες ερωτήσεις η Χούκλη!!!... οι απαντήσεις πάλι ... αλλού για αλλού.
costas_versys
25/10/2010, 21:32
Γενικότητες & πολιτικολογία σε θέματα & ερωτήματα που είναι γνωστές οι απαντήσεις. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ καν να εκφράσει τον 'ηγετικό' του λόγο .. την χώρα θα διοικήσει ? Απορώ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ είχε να πει με αυτή την συνέτευξη ?????
BLACKGAS
25/10/2010, 21:41
Άλλα ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα!:sad:
Σε τι χέρια είμαστε!:dizzy:
miscelano
25/10/2010, 21:42
παιδιά πάλι μας λέει ότι έπιασαν τον πατέρα του και εκείνη την μέρα του έβαλαν ένα πιστόλι στον κρόταφο...............
............αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααι στοδιαολοπαλιομαλακα
tsompanis
25/10/2010, 21:57
για ενα πράγμα τον παραδέχομαι...
ότι μπορεί να μιλάει για 2 ώρες και να μην λέει τίποτα!:lol:
blackrose
25/10/2010, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
για ενα πράγμα τον παραδέχομαι...
ότι μπορεί να μιλάει για 2 ώρες και να μην λέει τίποτα!:lol:
τωρα μπορουμε να το κανουμε και εμεις αυτο!:bigcry:
http://www.stupidity.gr/982/blog/politikos-logos/
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes:
μονο που οι καταδικασμενοι ημαστε εμεις αδελφε.....:(
blackrose
25/10/2010, 22:26
http://www.youtube.com/watch?v=0wlmb1g696M&feature=related
οποιαδητοτε ομοιοτης με το παρακατω μην σας μπερδεψει........http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s
Υ.Γ καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας!:wave2:
ktman710
25/10/2010, 22:29
λινκ (http://www.youtube.com/watch?v=mxqKF3KzCLk) τα ειπε ο ανθρωπος :beer: :beer:
:rolleyes: ΕΓΩ βλεπω την συνεντευξη του "αλλου".... στο ΑΛΑΦΟΥΖ tv...
216484
takis-kk
25/10/2010, 22:43
Καμία ερώτηση για Εθνικά θέματα.
Καμία ερώτηση για σκάνδαλα και εξεταστικές επιτροπές...
Καμία ερώτηση για το αν θα μπορούσε να αποφευχθεί το μνημόνιο.
Καμία ερώτηση για την καθυστέρηση λήψης αποφάσεων που οδήγησε στο ράλυ των επιτοκίων αν και αρχικά μπορούσε να δανειστεί με χαμηλό επιτόκιο.
Αδυναμία έκφρασης σε απλά Ελληνικά , έμμονή σε πράσινη (χα) ανάπτυξη και μεσογειακή διατροφή (χα,χα)
Μπαρούφες , και το μόνο που επιβεβαίωσε είναι η καθιέρωση της ρουφιανιάς μέσω δημοσιοποίησης φορολογικών στοιχείων.
Τελικά νομίζω ότι το όλο σκηνικό στήθηκε για να τρομάξει τη δική του κοινοβουλευτηκή ομάδα..
Αυτά !
miscelano
25/10/2010, 23:31
δεν ηταν συνεντευξη ρε παιδια...κομωδια ηταν....:winka:
mikros boudas
25/10/2010, 23:36
το ΓΑΠ να γινει ΓΤΠΚ
Μου αρέσει που καθίσατε και την παρακολουθήσατε . Τι περιμένατε να πει ; Αλήθειες ; Εγώ υποψιάζομαι πως και τις ερωτήσεις θα τις ήξερε . Δεν κάθισα να το δω . Βγήκε να πει μαλακιές μπας και τον ψηφήσει κανένας . Δεν φοβάμαι σα λαός έχουμε κάνει και γάμο τις επιλογές τόσα χρόνια .
φορ δε πουτς για αλλη μια φορα
Αμφίσημος
25/10/2010, 23:51
Για πόσο μαλάκες μας περνάνε άραγε...
Vstrommer71
26/10/2010, 01:23
Πολλη φόρα παιδες και πολυ θυμο βλεπω,συμπασχω...
Το θεμα ομως ειναι,οταν φτασετε μπροστα απο την ρημαδα την καλπη θα σκεφτειτε ετσι?
Γιατι ολοι φωναζετε αλλα οι πρασινομπλε Μαυρογιαλουροι παιρνουνε μαζι ενα 75%+ του εκλογικου σωματος.
Οποτε εαν ειμαστε τοσο ραγιαδες σαν ψηφοφοροι,διατι διαμαρτυρομαστε?:confused:
Εμενα να με συμπαθατε αλλα ασπαζομαι την σκεψη του τεραστιου Νικολα του Ασιμου,Ελληνες κλαστε ελευθερως ...
ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
26/10/2010, 01:24
ειναι καιρος να πιασουμε τα παλουκια κ να τους τα ΒΑΛΟΥΜΕ στον [μπιτ για το εσρ.]
Cpt. Haddock
26/10/2010, 05:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
[...] Οποτε εαν ειμαστε τοσο ραγιαδες σαν ψηφοφοροι,διατι διαμαρτυρομαστε?:confused:
[...]
γιατι ειναι ευκολο και τζαμπα :lol:
@Gandalf : Εχεις βαλθει να γινει το μοτο πολιτικο φόρουμ; Κι εσυ και τόσοι άλλοι που ανοιγετε ασχετα θέματα "προβληματισμου" ή "επικαιρότητας" ή απλα αναπαράγετε σκουπιδια απο τρωκτικα και ζουγκλες...
Βάλτε λιγο μετρο ή σπαταληστε το χρονο σας σε κανενα μπλογκ απο το χιλιαδες που υπαρχουν :wave2:
ήταν τόσο προβλέψιμο ότι θα ήταν μπουρδολογία και τίποτα άλλο που δεν κάθισα να χάσω το χρόνο μου
βασικά αντί για μία ώρα όλο το νόημα θα μπορούσε να κρατήσει 2 λεπτά με τις εξής προτάσεις από την μεριά του πρωθυπουργού.
Παραλάβαμε χάος stop
Η ΝΔ τα έκανε πουτάνα stop
Προσπαθούμε να σώσουμε τη χώρα από τη χρεωκοπία stop
Αλλά δεν έχουμε σχέδιο και το (ψάχνουμε, βρίσκουμε) στην πορεία stop
Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι αναγκαστικές παράπλευρες απώλειες stop
Μη μου κάνετε ερωτήσεις κοιτάξτε το μνημόνιο και απαντήστε στα υπόλοιπα stop
Για το θέμα της ανάπτυξης έχω βγει γύρα σε όλο τον κόσμο και θα φέρω επενδύσεις από όπου βρω (Κινέζους, Ισραήλ, Αραβες κτλ) και βλέπουμε stop
Οι εξεταστικές είναι για τα μάτια του κόσμου, δεν θα μπει κανένας φυλακή απλά γίνονται για να πούμε ότι βάλαμε το μαχαίρι στο κόκκαλο stop
Ψηφίστε μας για να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας stop
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατι ειναι ευκολο και τζαμπα :lol:
@Gandalf : Εχεις βαλθει να γινει το μοτο πολιτικο φόρουμ; Κι εσυ και τόσοι άλλοι που ανοιγετε ασχετα θέματα "προβληματισμου" ή "επικαιρότητας" ή απλα αναπαράγετε σκουπιδια απο τρωκτικα και ζουγκλες...
Βάλτε λιγο μετρο ή σπαταληστε το χρονο σας σε κανενα μπλογκ απο το χιλιαδες που υπαρχουν :wave2:
Οταν τα βαζεις εσυ ομως ολα μια χαρα.:rolleyes:
Οπως στο σε ειδα που εβαζες χερι σε οποιον σπαμαρε και μολις αρχισες εσυ να σπαμαρεις στραβωνες κιολας οταν στην λεγαμε.:wave2:
Gandalf dr685sm
26/10/2010, 08:28
Cpt.... δεν ήξερα οτι σε έβαλαν λογοκριτή των πάντων. Να το ξέρουμε δηλαδή. Συγνώμη κιόλας που ειδικά τα θέματα της πολιτικής με απασχολούν περισσότερο απο το να πάω μια βόλτα με την μηχανή... που δεν θα έχω και μηχανή αν τελικά το καλοσκεφτείς με αυτά που περνάμε.
Η μηχανή είναι το σημείο ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... δεν είναι το ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Gandalf
Cpt. Haddock
26/10/2010, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Cpt.... δεν ήξερα οτι σε έβαλαν λογοκριτή των πάντων. [...]
Gandalf
Tην άποψή μου είπα, πρόσεχε λιγο τις λέξεις
:winka:
Ζεφυρε, ας μου τα φανε όλα τα θρεντ, καρφι δε μου καιγεται :wave2:
Gandalf dr685sm
26/10/2010, 08:37
Άποψη είναι ...
όλα όσα έγραψες χωρίς το "Βάλτε λιγο μετρο ή σπαταληστε το χρονο σας σε κανενα μπλογκ απο το χιλιαδες που υπαρχουν " το οποίο απο τα λίγα Ελληνικά που γνωρίζω ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ πράξη...
Εν πάση περιπτώση... όπως είπα και πριν εφόσον μιλάμε με απόψεις.
Η μηχανή είναι το κοινό ενδιαφέρον και έχω ουκ ολίγα θέματα και μηνύματα στο ιστορικό μου εδώ μέσα... δεν είναι όμως το μόνο μου ενδιαφέρον. Και αν μη τι άλλο απο όσο βλέπω και παρατηρώ απο συμμετοχή σε παρόμοια νήματα... αυτό ισχύει και για πολλούς άλλους εδώ.
Ο ακατανομαστος εφηβος των 93ετων ειπε πως ειναι αναποφευκτο και αυτονοητο πως το βιοτικο επιπεδο των Ελληνων ΠΡΕΠΕΙ να κατεβει (εκει που κλαιγαμε για τα 700 ευρω που δεν ανεβαινανε)
ΟΠΟΤΕ ο Camden Hardog να επιστρεψει το SAAB και να αγορασει Hyundai Accent...(ολοι στη λενε , εγω ετσι να κατσω?) :bigcry:
εμενα γνωμη μου ειναι πως στην καλυτερη περιπτωση (ακομα κι αν "ξεσηκωθουμε" δηλαδη) δεν προκειται να αλλαξει κατι...γι 'αυτο το λενε 'κατεστημενο' ....
Θα σας ανεβασουν τους μισθους? θα ρεει μετρητο στην αγορα? οχι.... απλα αν ξεσηκωθουν οι Ελληνες ...θα σηκωσει τα χερια ο Γιωργακης ...θα παραιτηθει επειδη ειμαστε απαραδεκτοι και δε "συμμορφωνομαστε" και η μοιρα μας θα πεσει σε χερια αλλου μαλακα ανικανου
Ζεφυρε, ας μου τα φανε όλα τα θρεντ, καρφι δε μου καιγεται :wave2:
Αυτο τι ειναι τωρα?:confused: :look:
Cpt. Haddock
26/10/2010, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αυτο τι ειναι τωρα?:confused: :look:
Απλα, λέω οτι και να μου ξηλώσουν οι μοντς θρεντ εαν ειναι ασχετα με το φορουμ δε θα με πειραξει :wave2:
Όπως είχε πει και ο μέγας Χαρυ Κλυν για τον πατέρα του :
«ρε… αυτός είναι ικανός να μιλαει δυο ώρες για την αξία της σιωπής…»
:lol: :lol:
Απλα, λέω οτι και να μου ξηλώσουν οι μοντς θρεντ εαν ειναι ασχετα με το φορουμ δε θα με πειραξει :wave2:
Κοιτα ειναι πολυ πιο ευκολο (μιας και υπηρξες μοντ. και ξερεις το πακετο του σφουγγαρισματος) να μην ποσταρεις τετοια θεματα, εφοσο εν ολιγοις παραδεχεσαι οτι το κανεις, σκεψου τωρα να βαζεις και χερι πως φαινεται.:wave2:
Με κάθε ειλικρίνεια μπορεί κάποιος να μου πει γιατί να παρακολουθήσει κάποιος την προεκλογική συνέντευξη του area manager των τραπεζών? Έχει τόσα άλλα πράματα να κάνει κανείς-από το να φτάξει αβγόφετες, να καθαρίσει το καρμπυρατές, να φωναξει φίλους για τάβλι, να διαβάσει κανά βιβλίο ή περιοδικό….
Τι είναι ο γιώργοις 2ος της δυναστείας παπανδρέου:
- είναι ψεύτης αποδεδειγμένα. Είχε πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα αλλά με συνειδητά ψέματα απέσπασε τις ψήφους.
- Έχει υπουργούς στο υπ.οικ. τους οικονομικούς συμβούλους του σημίτη. Δείτε που έχουν εργαστεί και ποια είναι η εμπειρία τους….
- Είναι αναίσχυντος. Αφού φέρνει το δντ και ανοίγει την πόρτα του ευρώ αστο δολλάριο (μιλώ απολύτως εντός καπιταλιστικόύ πλαισίου και δεδομένης πολιτικής) δηλώνει «αν δεν μας ψηφίσετε θα έρθουν χειρότερα διότι εμείς εγγυώμαστε για τα αφεντικά που φέραμε»
- Εάν μείωνε 1/14 τα κέρδη των 100 μεγάλων εταιρειών του χρηματιστηρίου (στους συνταξιούχους και μισθωτούς δημοσίου έκοψε 2/14) το κράτος θα εξοικονομούσε 15 δις ευρώ αμέσως. Όσο το φετινό έλλειμμα γκρόσο-μόντο
- Είναι γελοίος. Εάν τη φράση «με βρήκε ένας άνθρωπος του μόχθου και μου είπε πάρε μου ένα μισθό για να σωθεί η χώρα» την έλεγε ένας φίλος μας θα τον χαρακτηρίζαμε επιεικώς γελοίο.
- Από τη μια λέει ότι οι εκλογές είναι ουσιαστικά δημοψήφισμα για την κυβέρνηση αλλά σε τοπικό επίπεδο οι υποψήφιοι του κόμματός του τρέμοντας την λαική οργή το παίζουν « τοπικές εκλογές είναι, τι σχέση έχει η αθήνα»
- -είναι δεδηλωμένα αντιδημοκράτης. Αλλίως δεν θα έκανε διακαναλικό μονόλογο αλλά θα καλούσε όλα τα κόμματα σε αντιπαράθεση.
- Υιοθετεί φασιστικές θέσεις. Και μόνο η δήλωση λοβέρδου (wanna be area manager) περί υπέρογκου κόστους νοσηλείας των μεταναστών αρκεί.
Σκεφτείτε να σας έλεγαν ότι μια χώρα κυβερνιέται πέντε γενιές από θείους , γιους, ανήψια, εγγόνια. Ότι κορυφαία στελέχη των κομμάτων εξουσίας μπαίνουν στην πολιτική με ελάχιστα και σε πέντε χρόνια είναι ζάπλουτοι. Ότι έχουν σπίτια –παλάτια που δεν δικαιολογούνται. Ότι 1050 δημοσιογραφοι-1 στους 5 (στοιχεία εσηεα 2007) ασχολούνται έμμισθα σε δημόσιους οργανισμούς, υπουργεία κλπ. Ότι αρθρογράφοι και τηλεοπτικοί αστέρες-δημοσιογράφοι έχουν αποσπασμένους στο γραφείο του υπ.οικ. την αδελφή τους, την κουνιάδα και την σύζυγό τους (και όταν τους γιαουρτώνουν λένε ότι «φιμώνονται οι ελεύθερες φωνές»). Ότι κορυφαίοι υπουργοί είναι παντρεμένοι με κόρες βιομηχάνων (βενιζέλος), εφοπλιστών, επιχειρηματιών.
Άλλωστε ο κάμερον το είπε ξεκάθαρα: «μίλησα με τους βιομηχάνους και τους τραπεζίτες και όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα περικοπής δαπανών» Αυτό γίνεται παντού: Συζητάνε οι βοσκοί με τα τσοπανόσκυλα και τους λύκους και ανακοινώνουν στα πρόβατα ότι με την μισή τροφή θα πρέπει να βγάλουν διπλάσιο γάλα αλλιώς θα τα σφάξουν. Μόνο που τα πρόβατα δεν καταλαβαίνουν ότι το σφαγείο είναι έτσι και αλλιώς μπροστά τους είτε τα αρμέξουν είτε όχι. Και ότι ο βοσκός, τα σκυλιά και οι λύκοι υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τα πρόβατα. Και μερικά πρόβατα σκέφτονται «να υπακούσουμε να ζήσουμε λίγο παραπάνω», κάποια άλλα «να ρουφιανέψουμε να γίνουμε φίλοι με τα σκυλιά και τους λύκους μπας και την γλυτώσουμε από το βοσκό»…Η ουσία είναι ότι κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας
Για αυτό και πολλά άλλα και όντας κουρασμένος να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό απόλαυσα το «ταξιδιάρικα πουλιά» και καπάκι το «ταξίδι του αυτοκράτορα» για μία διαφυγή μέγιστης αισθητικής (και άρα γεμάτης ήθους) αξίας
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
- είναι ψεύτης αποδεδειγμένα. Είχε πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα αλλά με συνειδητά ψέματα απέσπασε τις ψήφους.
εμενα μου θυμισε σχολικες δικαιλογιες μαθητων
ελεγε " ειχα ζητησει τα στοιχεια απο τον Πρωην πρωθυπουργο...και μου τα εφερε παραμονες των εκλογων κλπ κλπ"
ειναι σα να απεκτησε το αμαξι των ονειρων του , να το τρακαρε....και τωρα να ριχνει το φταιξιμο στον προηγουμενο ιδιοκτητη/πωλητη για κακη συντηρηση....
Εχετλαίος
26/10/2010, 09:37
Μind the ΓΑΠ
:cry:
Εχετλαίος
26/10/2010, 09:38
"Δημοκρατικά" εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, κολλητέ μου
:mad:
Eγώ ξέρω πως για αυτό το βλάκα το Αμερικάνο που τον έπαιζαν όλα τα κανάλια λες και ήταν και καμιά μορφή τεράστια ,
έχασα το νέο επεισόδιο από το νησί !!!
Κατα τα άλλα στα π@π@ρι@ μου ότι και αν είπε δεν έπεσα στη λούμπα να τον δω ,
χάζεψα λίγο στα λίγα κανάλια που δεν έπαιξαν την συνέντευξη και κατά τις 10.30 προτίμησα να πάω
για ύπνο και να δω τα δικά μου όνειρα παρά τα όνειρα του μλκ !!!!
Cpt. Haddock
26/10/2010, 09:45
διαβασα κατι σημερα και το βλέπω το επομενο θρεντ να ερχεται.... :wacko:
σε μια συνεντευξη παρωδια (με στημενους δημοσιαγραφους και γνωριζοντας τις ερωταπαντησεις) που θα ηταν στα 90' και ξεπερασε τα 130' καταφερε ο τυπος να γινει ΙΣΩΣ χειροτερος και απο τον 2Δ!!!!!!!!!!!
ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΑΛΙ !!!!!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ξερω το ποσο στημενες ηταν οι ερωτησεις και αναρωτιεμαι ξερεις γιατι?Γιατι δεν απαντησε σχεδον σε καμια ειχε κατι αλλο στην κουτρα του και εκεινο ελεγε οποτε τσαμπα η επιτυχημενες κατα την ταπεινη μου γνωμη ερωτησεις:mad:
doctor x
26/10/2010, 10:48
Αν διαβάζει κάποιος το φόρουμ δυο πράγματα θα χει μάθει
Ο δεύτερος παγκόσμιος ήταν Γερμανια-Πακισταν
Και ο Πρετεντερης πρέπει να ναι κάποιος που ληστευει γιαγιουλες στα φανάρια ...
Red Rider
26/10/2010, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
"Δημοκρατικά" εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, κολλητέ μου
:mad:
Ισως..
BELZEBOYLIS
26/10/2010, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Πολλη φόρα παιδες και πολυ θυμο βλεπω,συμπασχω...
Το θεμα ομως ειναι,οταν φτασετε μπροστα απο την ρημαδα την καλπη θα σκεφτειτε ετσι?
μην τρελαίνεσαι Ιωάννη ! Οι περισσότεροι που απλά γκρινιάζουν, όταν τους ρωτήσεις τι ψήφισαν θα δώσουν τέτοιου τύπου απαντήσεις :
1. αααα εγώ ΔΕΝ ψηφίζω κανέναν καρι@λι ! Σιγά μην τους ψηφίσω τους κλέφτες !!!!
2.Ελα μωρέ , με την ψήφο δεν γίνεται τίποτα !! Μπουρλότο θέλουν .....Κούλααααα καφεεεεε !!!
3.Όλοι άχρηστοι είναι ρε ! Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να μας σώσεις .....Μια χούντα χρειάζεται .....!!!
και πολλά άλλα παρόμοια τραγελαφικά ....
:lol: :wave2:
*Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
μην τρελαίνεσαι Ιωάννη ! Οι περισσότεροι που απλά γκρινιάζουν, όταν τους ρωτήσεις τι ψήφισαν θα δώσουν τέτοιου τύπου απαντήσεις :
1. αααα εγώ ΔΕΝ ψηφίζω κανέναν καρι@λι ! Σιγά μην τους ψηφίσω τους κλέφτες !!!!
2.Ελα μωρέ , με την ψήφο δεν γίνεται τίποτα !! Μπουρλότο θέλουν .....Κούλααααα καφεεεεε !!!
3.Όλοι άχρηστοι είναι ρε ! Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να μας σώσεις .....Μια χούντα χρειάζεται .....!!!
και πολλά άλλα παρόμοια τραγελαφικά ....
:lol: :wave2:
ναι ρε οποτε αφου ο τζεφρυ ειναι κοπανος ας ψηφισουν κατι μεταξυ τσιπ(ου)ρα,αλαβανου,καρατζαφυρερ,αλεκας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τρομερες επιλογες!!!!:a020:
Εχετλαίος
26/10/2010, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Ισως..
Αφού ξέρεις...
:wave2:
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έστησαν μια τέτοια "συνέντευξη"...
Αφού έτσι κι αλλιώς ότι και αν τον ρώταγαν οι δημοσιογράφοι (ΑΝ δεχτούμε ότι και οι ερωτήσεις δεν ήταν στημένες...) αυτός έλεγε και συνεχώς επαναλάμβανε (μην τυχόν και δεν το είχαμε εμπεδώσει.... :rolleyes: ) αυτά που είχε προαποφασίσει να πεί. Καμμία μα καμμία σχέση με τις ερωτήσεις. Μιλάμε για μεγάλο καραγκιοζιλίκι...
Ας το ονόμαζαν και ας το κάναν διάγγελμα..."Ο πρωθυπουργός θέλει να μιλήσει και να πεί κάποια πράγματα στον λαό". Απλό και κατανοητό. Πιο τίμιο και ειλικρινές θα ήταν από αυτό το τσίρκο που έστησαν...Τίποτα δεν μαθαίνουμε τελικά ρε πούστη μου... :mad:
mikros boudas
26/10/2010, 11:48
dear fellow americans...
ilias s.m.
26/10/2010, 12:03
Ερωτηση S.O.S. : Εχει κανεις συγγενη,γνωστο ή φιλο απο αυτους που κουναν τα σημεακια στις ομιλιες???:confused:
Θελω να δω πως ειναι απο κοντα.........:p
Μετά τη διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου –που ήταν βγαλμένη από τις χρυσές ημέρες της ΥΕΝΕΔ και του Νίκου Μαστοράκη- όλοι πια έχουν αντιληφθεί πως θα πάμε σε βουλευτικές εκλογές. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν πολλές βουλευτικές εκλογές – θα βαρεθείτε να ψηφίζετε. Το ωραίο είναι πως δεν θα έχει καμία σημασία τι θα ψηφίζετε. Δεν θα αλλάζει απολύτως τίποτα. Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας.
Το καλό με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πως κάνει την πτώχευση να μοιάζει με κάτι ευχάριστο και αισιόδοξο. Όλα μοιάζουν καλύτερα από τον Παπανδρέου – ακόμα και ο θάνατος. Βλέποντας τον Παπανδρέου, καταλαβαίνω γιατί οι Έλληνες του ΄40 έφευγαν τρέχοντας για να πολεμήσουν στην Αλβανία• προκειμένου να πάθουν κατάθλιψη από τη δικτατορία του Μεταξά και να αργοπεθαίνουν, προτίμησαν να πάνε ηρωικά με μια σφαίρα στο δόξα πατρί.
Οπωσδήποτε, ήταν λίγο αστείο να βλέπεις τον Παπανδρέου και τους τηλεδημοσιογράφους να συζητούν για το πρόβλημα της χώρας, αν και οι ίδιοι αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης του προβλήματος. Αυτό προσποιούνταν πως δεν το γνώριζαν, αν και το γνώριζαν πολύ καλά όλοι τους. Δεν είναι τυχαίο πως καμία ερώτηση δεν αφορούσε τα ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ της χώρας είναι υποδειγματικά, κερδοφόρα και δημοκρατικά - αλλού είναι τα προβλήματα.
Θα μπορούσε κάποιος να γράφει ώρες για τη συνέντευξη Παπανδρέου, αλλά δεν έχει κανένα νόημα – ο άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Τι να μιλήσει; Ούτε να διαβάσει δεν μπορεί. Είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη της πολιτικής. Στην περίπτωσή του, όμως, δεν είναι αυτός ο φιλάνθρωπος – φιλάνθρωποι είναι αυτοί που τον ψήφισαν για να τους σώσει.
Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον στη συνέντευξη είναι η εμμονή του Παπανδρέου στο να επαναλαμβάνει πως πηγαίνει συνέχεια στο εξωτερικό και να περιγράφει το πώς μας βλέπουν οι ξένοι (όλοι οι ξένοι – από τους Γερμανούς μέχρι τους Ζουλού). Αυτή η εμμονή του με τους ξένους μου θυμίζει κάτι μπουρτζόβλαχους από τα Γκράβαρα που πάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και εντυπωσιάζονται τόσο πολύ, που στην υπόλοιπη ζωή τους μιλάνε συνέχεια μόνο για αυτό.
Βέβαια, όταν ο Παπανδρέου λέει για το πώς μας βλέπουν οι ξένοι και για το τι λένε για εμάς οι ξένοι, στην ουσία λέει τι πιστεύει ο ίδιος για τους Έλληνες. Απλώς, δεν θέλει να πει πως θεωρεί τους Έλληνες κάφρους και λέει πως αυτό το λένε οι ξένοι. Κι εγώ –σε κάθε ευκαιρία- τα χώνω στους Έλληνες, αλλά δεν λέω πως μου τα είπαν οι ξένοι• λέω ευθέως πως πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι ζώα –σιγά μην περίμενα τους ξένους για να το διαπιστώσω. Η μόνη διαφορά είναι πως εγώ θεωρώ τον εαυτό μου Έλληνα –και, άρα, μέρος της αγέλης-, ενώ ο Παπανδρέου όχι.
Το πιο ωραίο απ’ όλα είναι το ότι ο Παπανδρέου επαναλαμβάνει συνέχεια πως «πάμε στο εξωτερικό, συζητάμε και οι ξένοι δεν μας πιστεύουν». Ρε μεγάλε, εδώ δεν σε πιστεύουν οι Έλληνες, θα σε πιστέψουν οι ξένοι; Μας έχεις φλομώσει στα ψέματα και το πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε πιστεύουν οι ξένοι; Μαλάκας είναι ο Γερμανός να σε πιστέψει; Σκέφτεται ο άνθρωπος πως "αυτός εδώ έχει πει τόσα ψέματα στους συμπατριώτες του, σε εμένα τον ξένο θα πει αλήθεια;".
Πρώτη φορά είδα έναν ψεύτη –που είναι γνωστό ότι είναι ψεύτης- να παραπονιέται σε εθνικό δίκτυο σε εφτά δημοσιογράφους πως δεν τον πιστεύουν οι ξένοι και να μη βρίσκεται ένας να του πει πως είναι λογικό να μη σε πιστεύει κανείς, όταν έχεις πει τόσα ψέματα. Αυτό είναι ενδεικτικό του πώς αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι δημοσιογράφοι την αλήθεια.
Την άποψή μου για τη διακαναλική την είχα γράψει πριν γίνει. Διαπίστωσα πως το κείμενο ενθουσίασε πολύ κόσμο και αναδημοσιεύτηκε σε αρκετά μπλογκ και σάιτ. Ευχαριστώ πολύ. Το κείμενο εδώ.
http://pitsirikos.net/2010/10/%ce%b8%ce%b1-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1/#more-7002
mikros boudas
26/10/2010, 12:29
γιατι να παει σε εκλογες ο Παπανδρεου?
το κειμενο εναι το λιγοτερο τραγικο:beer:
mats8282
26/10/2010, 12:36
Μακάρι να κάνει 3-4 ακόμα τέτοιες συνεντεύξεις :D
BELZEBOYLIS
26/10/2010, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι ρε οποτε αφου ο τζεφρυ ειναι κοπανος ας ψηφισουν κατι μεταξυ τσιπ(ου)ρα,αλαβανου,καρατζαφυρερ,αλεκας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οκ αφού δεν σου αρέσουν όλοι οι υπόλοιποι και δεν έχεις όρεξη να δημιουργήσεις κάτι νέο , επαναπαύσου στις δάφνες σου και φάε στην μάπα τους καταλληλότερους :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
(ΑΝ δεχτούμε ότι και οι ερωτήσεις δεν ήταν στημένες...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
216558
οκ αφού δεν σου αρέσουν όλοι οι υπόλοιποι και δεν έχεις όρεξη να δημιουργήσεις κάτι νέο , επαναπαύσου στις δάφνες σου και φάε στην μάπα τους καταλληλότερους :lol: :wave2:
Ρε μαζί σου, αλλά πες μου σοβαρά όμως. Ο τζέφρυ βρήκε αφορμή ένα έλλειμμα του 2009 που παίζει να φτάσει 15-16% και έβγαλε εφάρμοσε το μνημόνιο, με 10 καλά μέσα έχει και 10 πουστιές που μας πηδάει όλους.
Πέρα απο τον τζέφρυ τι άλλες επιλογές προτάσεις έχουμε, έχεις καταλάβει?
ΚΚΕ-ΣΥΝ = να χρεοκοπήσουμε, να βγούμε απο ΕΕ, να βγούμε απο Ευρώ.
Καρατζαφύρες= Οπου Φυσάει ο Άνεμος και για το έλλειμμα φταίνε οι αλλοδαποί.
Σαμαράς= Μείωση του ελλείμματος κάτω απο το 10% σε 12 μήνες!!!! Και εννοείτε καμία ουσιαστική πρόταση μέρα ενός αντιμνημονιακού οίστρου??
Ποιο απο τα παραπάνω μπορεί να συζητηθεί σοβαρά?
Και ο παπάρας ο τζέφρυ έκανε ότι και ο Καραμανλής πέρυσι στην συνέντευξη που έδωσε στον Πρετεντέρη. Δεν απευθύνεται σε όλους, αλλά καθαρά στην κομματική του βάση. Προσπάθησε να μαζέψει όσο γίνεται τις απώλειες των πασόκων προς ανεξάρτητους υποψήφιους, να μαζέψει και την αποχή που παίζει να κάνει ρεκόρ φέτος... Χαϊδεψε και λίγο τον συντηρητισμό του μεσαίου χώρου, ώστε να μην τους πολώσει ο Σαμαράς. Έδωσε και μερικά άλλοθι σε όσους ψάχνουν να βρούν και έκλεισε μια χαρά. Ούτε ένταση, ούτε υστερίες, τους πέταξε και το μαστίγιο-καρότο μνημόνιο και διάσωση Vs κυβέρνηση στην ΝΔ και αυτό ήταν....
Ρε ξεκολάτε, στα @@ τους οι αριστεροί και οι ακροδεξιοί, υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δεξαμενή μεταξύ των δύο άκρων και τα δύο κόμματα βάλουν προς τα εκεί ΠΑΝΤΑ. Ο Σαμαράς ποντάρει στην οργή του κόσμου προς το μνημόνιο μπας και μαζέψει πίσω αρκετούς απο όσους τιμωρούν την ΝΔ για το έλλειμμα και ο γιωργάκης χτυπάει στα ένστικτα επιβίωσης και οργής προς τν προηγούμενη κυβέρνηση.
Επι της ουσίας γαμίσανε ένα σημαντικό θεσμό όπως ο καλλικράτης και η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να μην μετρήσουν απώλειες στις εκλογές ΚΑΙ οι δυο. Και εμείς σαν μαλάκες που τσιμπάμε σε αντιμνημόνια και υστερίες θα φάμε για μια 5ετία στην μάπα άχρηστους περιφερειάρχες με δυσανάλογα μεγάλες αρμοδιότητες και ελάχιστες ικανότητες
Περαστικά μας...
SpineshankD
26/10/2010, 16:53
δαγκωτο.....
και αφου βγει,νομιμο κυνηγι βουβαλων στην περιοχη της αττικης-πουστη Παγκ@λε εδω μου καθεσαι.... (να μην μειωνουμε και τους πουστηδες)
216566
SpineshankD
26/10/2010, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Ρε μαζί σου, αλλά πες μου σοβαρά όμως. Ο τζέφρυ βρήκε αφορμή ένα έλλειμμα του 2009 που παίζει να φτάσει 15-16% και έβγαλε εφάρμοσε το μνημόνιο, με 10 καλά μέσα έχει και 10 πουστιές που μας πηδάει όλους.
Σαμαράς= Μείωση του ελλείμματος κάτω απο το 10% σε 12 μήνες!!!! Και εννοείτε καμία ουσιαστική πρόταση μέρα ενός αντιμνημονιακού οίστρου??
Και ο παπάρας ο τζέφρυ έκανε ότι και ο Καραμανλής πέρυσι στην συνέντευξη που έδωσε στον Πρετεντέρη. Δεν απευθύνεται σε όλους, αλλά καθαρά στην κομματική του βάση. Προσπάθησε να μαζέψει όσο γίνεται τις απώλειες των πασόκων προς ανεξάρτητους υποψήφιους, να μαζέψει και την αποχή που παίζει να κάνει ρεκόρ φέτος... Χαϊδεψε και λίγο τον συντηρητισμό του μεσαίου χώρου, ώστε να μην τους πολώσει ο Σαμαράς. Έδωσε και μερικά άλλοθι σε όσους ψάχνουν να βρούν και έκλεισε μια χαρά. Ούτε ένταση, ούτε υστερίες, τους πέταξε και το μαστίγιο-καρότο μνημόνιο και διάσωση Vs κυβέρνηση στην ΝΔ και αυτό ήταν....
Ρε ξεκολάτε, στα @@ τους οι αριστεροί και οι ακροδεξιοί, υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δεξαμενή μεταξύ των δύο άκρων και τα δύο κόμματα βάλουν προς τα εκεί ΠΑΝΤΑ. Ο Σαμαράς ποντάρει στην οργή του κόσμου προς το μνημόνιο μπας και μαζέψει πίσω αρκετούς απο όσους τιμωρούν την ΝΔ για το έλλειμμα και ο γιωργάκης χτυπάει στα ένστικτα επιβίωσης και οργής προς τν προηγούμενη κυβέρνηση.
Επι της ουσίας γαμίσανε ένα σημαντικό θεσμό όπως ο καλλικράτης και η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να μην μετρήσουν απώλειες στις εκλογές ΚΑΙ οι δυο. Και εμείς σαν μαλάκες που τσιμπάμε σε αντιμνημόνια και υστερίες θα φάμε για μια 5ετία στην μάπα άχρηστους περιφερειάρχες με δυσανάλογα μεγάλες αρμοδιότητες και ελάχιστες ικανότητες
Περαστικά μας...
ωραιος o ermiss
Πάμε όλοι μαζί: δεν φταίμε, δεν φταίμε.
Μας έπιασαν κότσο, αλλά εμείς παρόλαυτά είμαστε έξυπνοι κατά βάθος.
Και όταν θα σκάσει ο "σωτήρας" θα τον κάνουμε άγαλμα.
Οι μέχρι 24-25 χρονών δικαιολογούνται. Από κει και πέρα, δεν έχει μα μου, παίζει ευθύνη.
guzzistas
26/10/2010, 17:18
Και λίγο αργότερα σε άλλο κανάλι... είχαμε τον Δρακουμέλ να βρίζει τον αξιότιμο κ. Σαμαρά και να λέει:'"Πρέπει να πέσει το βιοτικό επιπεδο των Ελλήνων για να βγούμε από την κρίση".
Ρε!
Αντε @^#&^ κι εσύ κι όλοι οι υπόλοιποι.....
Ρε κοροιδα αφου εχει στο πλευρο του τον απεθαντο ειναι λιγα τα ψωμια του.
Χαλαρά παίδες, χαλαρά.
[κάτι μου λέει ότι μέσα σε τέτοια πλαίσια θα βρεθεί νέος, άσπιλος, αμόλυντος, τσαμπουκάς και "μη τα γαμή.. όλα" πολιτικός αρχηγός, που αφού καταραστεί το παλαιό πολιτικό σύστημα, θα πάρει στις πλάτες του, την ευθύνη της χώρας .... και θα φαίνεται ο ΓΑΠ μπροστά του συμμορίτης....]
BELZEBOYLIS
26/10/2010, 17:37
Ρε άνθρωπε ,αν πιστεύεις οτι ο Γιώργος είναι η καλύτερη δυνατή λύση και δεν σε πείθουν οι άλλοι , τότε μπορείς άνετα να τον υποστηρίζεις ! Η μλκια είναι να δέχεσαι παθητικά τις αποφάσεις των άλλων απέχοντας από τις διαδικασίες .....!!! :wave2:
Ρε άνθρωπε ,αν πιστεύεις οτι ο Γιώργος είναι η καλύτερη δυνατή λύση και δεν σε πείθουν οι άλλοι , τότε μπορείς άνετα να τον υποστηρίζεις ! Η μλκια είναι να δέχεσαι παθητικά τις αποφάσεις των άλλων απέχοντας από τις διαδικασίες .....!!! :wave2:
Να υποθέσω ότι βαρέθηκες να διαβάσεις το υπόλοιπο ε? :wave2:
mats8282
26/10/2010, 18:32
Φτάνουν οι 3 γραμμές της καταδίκης,τα παρακάτω δεν έχουν και πολύ σημασία :)
Το μνημόνιο από την άλλη δεν έχει απλά 10 καλά και 10 κακά.Έχει σαφείς και ρητές οδηγίες για το πως πρέπει να διαμορφωθούν τα δημοσιονομικά της χώρας,κατά το ΔΝΤ.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα διάστημα που έλεγαν οι της τρόικας πως πρέπει να έχουμε αποπληθωρισμό και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έκανε αυξήσεις σε ΦΠΑ,βενζίνη κλπ...Όχι γιατί έτσι είπε η τρόικα,το αντίθετο έλεγαν,αλλά γιατί έτσι θα μάζευαν λεφτά και θα παρουσίαζαν τα έσοδα του στόχου.Όπως και η μείωση συντάξεων,η στάση πληρωμών προς επιχειρήσεις κλπ δεν έγινε γιατί το είπε η τρόικα αλλά γιατί από εκεί βρήκαν εύκολο χρήμα να παρουσιάσουν μια <<μείωση ελλείματος>> και να περιορίσουν τα κρατικά έξοδα σε χρόνο dt..Πιο Σύνταγμα και κουραφέξαλα...
Προσωπικά δεν θεωρώ πως θα λυθεί το πρόβλημα,κάποια στιγμή θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση τους χρέους απλά θα δεν θα έχει μείνει όρθιο τίποτα μέχρι τότε.Ούτε μισθοί,ούτε νοσοκομεία,ούτε εργασιακά δικαιώματα,ούτε τίποτα από το κοινωνικό κράτος.Όπως γίνεται και στο εξωτερικό,το πολυδιαφημισμένο...Τις μεγαλύτερες περικοπές από τον Β' ΠΠ κάνουν όλοι,ακόμα και η πανίσχυρη Γερμανία...
Πάντως προλαβαίνουμε ακόμα,πριν αλλάξουν τους κανόνες αποπομπής μέλους της ΕΕ :winka:
Και δεν γουστάρω τζέφρυ. Ποτέ δεν ψήφισα τους ψήφισα και δεν παίζει να το κάνω σύντομα...
Δυστυχώς ΔΕΝ βλέπω λύση, ούτε απο την προοδευτική αριστερά, ούτε απο την συντηρητική δεξιά...
Και το τραγικό είναι ότι εγώ όπως και χιλιάδες άλλοι ΘΕΛΟΥΜΕ μια πρόταση, μια λύση. Κάτι ρε παιδί μου...
Δεν γουστάρω ρε φίλε την άρνηση για την άρνηση, τον μηδενισμό, την μιζέρια. Γουστάρω και θέλω να δω μια προοπτική, μια ελπίδα. Δεν με εκφράζει ούτε η μιζέρια των δημοσίων που κλαίγονται όλη μέρα επειδή τους έκοψαν το 1/14 των αποδοχών τους(το θεωρώ θράσος να μου κλαίγεται ο κάθε δημόσιος όταν εγώ παίρνω τα μισά και κινδυνεύω με απόλυση), όπως δεν βρίσκω λύση στο να είμαι μονίμως φοβισμένος απο μια πιθανή απόλυση και μονίμως οργισμένος με όλους και όλα.
Γουστάρω ρε φίλε μια αριστερά με όραμα, τι να το κάνω αν η παπαρήγα μου λέει 1100 επίδομα, αν είναι θα πάνε στα αφεντικά τους όλοι αύριο το πρωί και θα πούν "στείλε με χωρίς αποζημίωση και δώστε μου μαύρα". Λίγο προοπτική ρε φίλε, όχι μηδενισμό. Έχει καταντήσει η αριστερά να εύχεται την χρεωκοπία για να δικαιωθεί. Σχεδόν παρακαλάνε για αναδιάρθρωση και έξοδο απο το ευρώ.
Γουστάρω μια σοβαρή αντιπολίτευση με προτάσεις, έχεις μια συντηρητική παράταξη που έχει χάσει την μπάλα και κόβει βόλτες απο την λαική δεξιά στον μεσαίο χώρο και ξανά πίσω και χτυπάμε και λίγο άκρα δεξιά άμα λάχει. Δεν μπορεί ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την συντηρητική παράταξη να νομίζει ότι απευθύνεται σε συνταξιούχους στο καφενείο. Έλεος με τον λαϊκισμό.
Δεν μπορεί ρε φίλε να φταίνε πάντα οι άλλοι, 15-16% έλλειμμα δεν είναι για να παίζεις με λεξούλες και με αστεία μέτρα. 16% έλλειμμα δεν περιορίζεται με κόψιμο εξόδων και εντατικά φοροεισπρακτικά μέτρα. Γαμώ ανάπτυξη φωνάζουμε απο τον Γενάρη και έχουν περάσει 10 μήνες. Fast track και πέη πράσινα, τι σημαίνει ρε προστατευτισμός σε ξένες επενδύσεις? Γιατί ο Γερμανός, Κινέζος,Καταριανός επενδυτής να έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση ή φορολόγηση απο τον Έλληνα? Τι ακριβώς θέλεις? Να μαζέψεις-ξεπουλήσεις στα γρήγορα όσα μπορείς και να ανταπεξέλθεις για 2-3 χρόνια? ή να βάλεις βάσεις σωστές για μια γερή εγχώρια βιομηχανία-οικονομία?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα διάστημα που έλεγαν οι της τρόικας πως πρέπει να έχουμε αποπληθωρισμό και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έκανε αυξήσεις σε ΦΠΑ,βενζίνη κλπ...Όχι γιατί έτσι είπε η τρόικα,το αντίθετο έλεγαν,αλλά γιατί έτσι θα μάζευαν λεφτά και θα παρουσίαζαν τα έσοδα του στόχου.Όπως και η μείωση συντάξεων,η στάση πληρωμών προς επιχειρήσεις κλπ δεν έγινε γιατί το είπε η τρόικα αλλά γιατί από εκεί βρήκαν εύκολο χρήμα να παρουσιάσουν μια <<μείωση ελλείματος>> και να περιορίσουν τα κρατικά έξοδα σε χρόνο dt..Πιο Σύνταγμα και κουραφέξαλα...
+100
Όπως ακριβώς το λες, προσωρινή μείωση ελλείμματος. Φοροεισπρακτική επιδρομή για να πάρουν τις 2 πρώτες δόσεις. Και μετά το χάος...
super_toto
26/10/2010, 22:15
Τι ακριβώς θέλεις? Να μαζέψεις-ξεπουλήσεις στα γρήγορα όσα μπορείς και να ανταπεξέλθεις για 2-3 χρόνια? ή να βάλεις βάσεις σωστές για μια γερή εγχώρια βιομηχανία-οικονομία?
Ακριβώς αυτό θέλει ο ΓΑΠ και η κυβέρνησή του. Δεν είναι ολοφάνερο?
Θέλει να την βγάλει για όσο είναι κυβέρνηση, χωρίς να βγει ο κόσμος στο δρόμο με καδρόνια και μαχαίρια. Κάτι που θα συμβεί αν κυρήξει πτώχευση.
Και στο μεταξύ θα κάνουν τις μπίζνες τους θα βοηθήσουν τα φιλαράκια τους μέσα και έξω και αυτό ήταν. Μετά ας αναλάβει ο επόμενος. Αυτοί θα είναι μακρυά.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα πιο οφθαλμοφανές στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό.
1 ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ . ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
2 ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 350 ΔΙΣ ΤΟ 2013)
3 ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
4 ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ...ΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ακριβώς αυτό θέλει ο ΓΑΠ και η κυβέρνησή του. Δεν είναι ολοφάνερο?
Θέλει να την βγάλει για όσο είναι κυβέρνηση, χωρίς να βγει ο κόσμος στο δρόμο με καδρόνια και μαχαίρια. Κάτι που θα συμβεί αν κυρήξει πτώχευση.
Και στο μεταξύ θα κάνουν τις μπίζνες τους θα βοηθήσουν τα φιλαράκια τους μέσα και έξω και αυτό ήταν. Μετά ας αναλάβει ο επόμενος. Αυτοί θα είναι μακρυά.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα πιο οφθαλμοφανές στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό.
ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
Στα οικονομικα πτωχευση=σταση πληρωμων. και αυτο συμβαινει ΤΩΡΑ
μονο δεν δεν εχει κηρυχθει μονομερη σταση πληρωμων προς τους πιστωτες αλλα προς τους εργαζομενους (πχ εκτακτοι καθηγητες τει απληρωτοι, συμβασιουχοι υπ.πο., εκατονταδες εκτακτοι καθηγητες στο εκδδ, η σταση επιστροφης φπα στις επιχειρησεις, το κοψιμο των δυο μισθων, κλπκλπκλπ)
ειναι ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
"δεν πληρωνουν στους μικρομεσαιους αυτα που τους χρωστανε απο φπα, αλλα ο μισθος του βουλευτη πεφτει κανονικα"
υποψιν οτι ο δασκαλοπουλος-προεδρος σεβ- εχει σκασει πανω απο 15 εκατομυρια ευρω τα τελευταια 5 χρονια για αγορες εργων μοντερνας τεχνης. ενα απο τα οποια (μια εγκατασταση) ειναι λεει ενα "κτιριο" που αναγκαζει τον θεατη να περασει απο μεσα και να αντιληφθει τις απανθρωπες συνθηκες διαβιωσης ενος φτωχου.....και ο προβοπουλος ζητα την περικοπη των δημοσιων παιδικων σταθμων και να μην πηγαινουν δωρεαν τα καπη διακοπες-που ειναι συνομηλικοι του αι ανθρωποι των 400 ευρω συνταξη ενω αυτος παιρνει πανω απο 50.000 το μηνα (εχει θεσμικη αμοιβομενη θεση σε καμια 10αρια νπδδ)
costas81
27/10/2010, 11:02
http://www.youtube.com/watch?v=RpsFf8oOwkY&feature=player_embedded
super_toto
27/10/2010, 11:29
ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
Στα οικονομικα πτωχευση=σταση πληρωμων. και αυτο συμβαινει ΤΩΡΑ
μονο δεν δεν εχει κηρυχθει μονομερη σταση πληρωμων προς τους πιστωτες αλλα προς τους εργαζομενους (πχ εκτακτοι καθηγητες τει απληρωτοι, συμβασιουχοι υπ.πο., εκατονταδες εκτακτοι καθηγητες στο εκδδ, η σταση επιστροφης φπα στις επιχειρησεις, το κοψιμο των δυο μισθων, κλπκλπκλπ)
ειναι ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
"δεν πληρωνουν στους μικρομεσαιους αυτα που τους χρωστανε απο φπα, αλλα ο μισθος του βουλευτη πεφτει κανονικα"
υποψιν οτι ο δασκαλοπουλος-προεδρος σεβ- εχει σκασει πανω απο 15 εκατομυρια ευρω τα τελευταια 5 χρονια για αγορες εργων μοντερνας τεχνης. ενα απο τα οποια (μια εγκατασταση) ειναι λεει ενα "κτιριο" που αναγκαζει τον θεατη να περασει απο μεσα και να αντιληφθει τις απανθρωπες συνθηκες διαβιωσης ενος φτωχου.....και ο προβοπουλος ζητα την περικοπη των δημοσιων παιδικων σταθμων και να μην πηγαινουν δωρεαν τα καπη διακοπες-που ειναι συνομηλικοι του αι ανθρωποι των 400 ευρω συνταξη ενω αυτος παιρνει πανω απο 50.000 το μηνα (εχει θεσμικη αμοιβομενη θεση σε καμια 10αρια νπδδ)
Εντάξει ρε Ιωσήφ καταλαβαίνεις τι λέω. Ότι έχει συμβεί το ξέρουμε. Αλλά δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα όπου οι δημόσιοι και οι συνταξιούχοι θα πάρουν τον μπουλο αντι για μισθούς και συντάξεις.
mats8282
27/10/2010, 11:34
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=217804
216656
τα χριστουγεννα να δω
που δεν θα φτανουν τα λεφτα ουτε για τελη κυκλοφοριας. σκαει το πετρελαιο
αλλα η μεγαλη ξεφτιλα ειναι οι παπουδες που δεν θα μπορουν να παρουν ουτε καραμελα στα εγγονια
η καταθλιψη θα χτυπησει το 90% του πληθυσμου
για αυτο
προζακ ή πέτρες
super_toto
27/10/2010, 11:56
τα χριστουγεννα να δω
αλλα η μεγαλη ξεφτιλα ειναι οι παπουδες που δεν θα μπορουν να παρουν ουτε καραμελα στα εγγονια
για αυτο
προζακ ή πέτρες
Όσο πέφτουν οι δόσεις από το δάνειο της τρόικας δεν θα πέσουν πέτρες. Μετά μπορεί.
τα χριστουγεννα να δω
για αυτο
προζακ ή πέτρες
Άλλά με προσοχή γιατί οι κύριοι που κάνουν κουμάντο από φόβο και μόνο δεν θα διστάσουν να το πάνε σκληρά.
Αυτά τα πράγματα θέλουν ψυχραιμία καθαρό μυαλό και συλλογικές σκέψεις, όχι "εγώ είμαι 100 κιλά και θα βάλω κάτω 2 διμοιρίες μόνος μου".
Σκέψου ότι η ήττα γενικά δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά ποιότητας, οργάνωσης κλπ...Και 1 μύριο να βγει να τα κάνει ίσωμα δεν λέει τίποτα. Μα τίποτα. Μπορούν να πάνε σπίτι τους σε 5-10 μέρες. Και πολυ λέω.
Δεν είναι αυτό που λείπει ένα τρελό "μπάχαλο", όσο και αν είναι δίκιο, όσο και αν το θέλουν χιλιάδες, όσο και αν . . . Πως θα συντηρηθούν χιλιάδες απεργοί (ή "εξεγερμένοι") όταν δεν έχουν μεροκάματο για να θρέψουν οικογένειες και παιδιά, πως το ένα, πως το άλλο... Αν ο ένας είχε τη διάθεση να μοιραστεί με το διπλανό του κατ αρχήν τ άσχημα, θα ήταν κάπως καλύτερα. Χωρίς αυτό, δεν υπάρχει καν μάχη, γιατί δεν υπάρχει στρατόπεδο απ' αυτή την πλευρά.
Λείπουν πολλά και μια σφαλιάρα καταστολής απ' τις χοντρές, θα επιδείνωνε την κατάσταση, σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι. Όχι πορεία, ούτε καν αφισοκόλληση δεν θα μπορείς να κάνεις. Το ξαναλέω δεν παίζουν οι αφεντικοί μας.
(και ας έχουν ονειρώξεις τα πασόκια ή οι νεοδημοκράτες 40-60φεύγα ετών ότι το κράτος είναι ο μπαμπάς τους και μονίμως θα τους συγχωρεί όταν γκρινιάζουν, τελειώσαν τα ψέματα, είμαστε στο 2010, όχι στον Οκτώβρη του 1981. Οι φορτηγατζήδες, παρότι φιλική φάρα προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις, πήραν τα αμελέτητα και δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε, για παράδειγμα)
Gandalf dr685sm
27/10/2010, 14:44
alres..... +1000000000000000000000
Το δύσκολο δεν ήταν ποτέ να γίνει η επανάσταση... το δύσκολο ήταν πάντα το ποιός θα βρεθεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
alres..... +1000000000000000000000
Το δύσκολο δεν ήταν ποτέ να γίνει η επανάσταση... το δύσκολο ήταν πάντα το ποιός θα βρεθεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα της.
Δίχως παρεξήγηση, δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Και πιθανότατα ούτε με το ίδιο σκεπτικό.
Gandalf dr685sm
27/10/2010, 15:14
καμία παρεξήγηση.. αυτό σηκώνει συζήτηση απο κοντά για να μπορεί ο ενας να καταλάβει τον άλλον... το αφήνω εδώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=217804
Οικουμενικη κυβερνηση με Ντορα :yuck: ,Καρατζαφυρερ :yuck: :yuck: :yuck: ΘΑΣΟΚ :yuck: :yuck: και πρωθυποργος Λουκας Παπαδημας.Συντομα σε μια "βουλη" κοντα σας.
στις δαφνες τους κωστακη επαναπαυονται οσοι νομιζουν οτι με το να ενταχθουν στο παιχνιδακι του ψηφιζειν και ψηφιζεσθαι ειναι δημοκρατες,ενσυνειδητοι,ευσυνειδητοι και πολιτες.
οι υπολοιποι αναπαυομαστε με στεφανια και υπομονη.
BELZEBOYLIS
28/10/2010, 18:26
στις δαφνες τους κωστακη επαναπαυονται οσοι νομιζουν οτι με το να ενταχθουν στο παιχνιδακι του ψηφιζειν και ψηφιζεσθαι ειναι δημοκρατες,ενσυνειδητοι,ευσυνειδητοι και πολιτες.
Γιωργάκη (αντε και πρωθυπουργός :lol: ) το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό ! Οι ενταγμένοι στο ''παιχνίδι'' δεν είναι πάντα δημοκράτες ενσυνείδητοι και ευσυνείδητοι πολίτες ! Η αποχή των υπολοίπων αφήνει ,δυστυχώς , τις αποφάσεις σε αυτούς !!!! :wave2:
Γιωργάκη (αντε και πρωθυπουργός :lol: ) το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό ! Οι ενταγμένοι στο ''παιχνίδι'' δεν είναι πάντα δημοκράτες ενσυνείδητοι και ευσυνείδητοι πολίτες ! Η αποχή των υπολοίπων αφήνει ,δυστυχώς , τις αποφάσεις σε αυτούς !!!! :wave2:
ααα καταλαβα!!!! προσπαθουνε να διαβαλουνε το συστημα εκ των εσω για το κοινο καλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νταξει!!!αυτους θα ψηφισουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το σέβας μου
(και το σίβας μου)
:smokin:
mikros boudas
28/10/2010, 22:04
Ποτε θα κατεβει ο Τζιμης να ψηφισουμε μια φορα στα σοβαρα?
Hornet_08
29/10/2010, 01:25
Ρε... Ο Πεταλλωτης συντονιστης... :lol: :lol: Παγκοσμια πρωτοτυπια :eyepop:
Τελικα ουτε ο Γιωργακης "κανει", το υφος του μονο εμπιστοσυνη δεν εμπνεει, βλεπω συντομα να αντιστρεφονται οι ρολοι.
Υγ. Τα συγχαρητηρια στον μαγο για τον ξυλοδαρμο του πακιστανου.
ο γαπ δεν εκβιαζει με εκλογες το λαο
εκβιαζει τα κόμματα
"ή μαζί μου ή σας βαζω σε μια οικουμενική και πάμε όλοι άπατοι"
υγ α, alres συμφωνω εκατο τα εκατο
πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουμε-εχουν οσοι ας πουμε "ασχολουνται"
και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για μια χωρα οπου οι πολιτικες ζυμωσεις και η παραγωγη πολιτικης -με την πληρη εννοια του ορου-ειναι σε νηπιακο σταδιο
ο γαπ δεν εκβιαζει με εκλογες το λαο
εκβιαζει τα κόμματα
"ή μαζί μου ή σας βαζω σε μια οικουμενική και πάμε όλοι άπατοι"
υγ α, alres συμφωνω εκατο τα εκατο
πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουμε-εχουν οσοι ας πουμε "ασχολουνται"
και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για μια χωρα οπου οι πολιτικες ζυμωσεις και η παραγωγη πολιτικης -με την πληρη εννοια του ορου-ειναι σε νηπιακο σταδιο
Τι εννοείς "ασχολούμαι";
Δεν ξέρω ποιος έχει πιο λίγη ή παραπάνω ευθύνη. Αυτό που ξέρω είναι ότι ζώντας σε μια κοινωνία θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεων ή των παραλείψεών σου. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και δεν είναι ευχάριστο να λες τέτοια πράγματα.
Νηπιακό είναι το επίπεδο σκέψης και αντίληψης των εργαζομένων, όχι τον από πάνω.
Ο ΓΑΠ δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι ένας μέτριος (ή λίγο παραπάνω) ηθοποιός σε μια παράσταση με πολλούς υποβολείς, των οποίων τα λόγια (τα συμφέροντα) πρέπει να σουμάρει και να ισσοροπήσει, ώστε να πάει καλά. Λίγο εφημερίδες να διαβάζεις πιο προσεκτικά θα καταλάβεις ότι τα μεγάλα συμφέροντα σφάζονται και τα συντρίμια θα πέσουν στα κεφάλια μας.
Θα πέσει εθνική συνεννόηση και μετά παραννόηση, ως είθισται
mats8282
29/10/2010, 09:26
:lol:
216830
".............Νηπιακό είναι το επίπεδο σκέψης και αντίληψης των εργαζομένων, όχι τον από πάνω."alres
μα για αυτους μιλαω οτι η παραγωγη πολιτικης ειναι σε νηπιακο επιπεδο
....."Τι εννοείς "ασχολούμαι";"alres
επειδη δεν γνωριζω για αυτο γραφω "ασχολουνται ή ασχολουμαστε". και εννοω οτι ανθρωποι που ειναι πιο "ψαγμενοι", τρεχουν καπως πολλες φορες αφηνουν το βραχυπροθεσμο ή προσωπικο όφελος να υπερκερασει τον στρατηγικο στοχο
οσον αφορα τα αλλα συμφωνω. ειχα γραψει και παλιοτερα οτι μαλωνουν οι βουβαλοι και εμεις παιζουμε τον ρολο των βατραχων.
και εννοω πολλλλλλυ μεγαλα συμφεροντα. τις καλυτερες αναλυσεις παντως τελαυταιως παντως τις διαβαζω στο ποντικι
".............Νηπιακό είναι το επίπεδο σκέψης και αντίληψης των εργαζομένων, όχι τον από πάνω."alres
μα για αυτους μιλαω οτι η παραγωγη πολιτικης ειναι σε νηπιακο επιπεδο
....."Τι εννοείς "ασχολούμαι";"alres
επειδη δεν γνωριζω για αυτο γραφω "ασχολουνται ή ασχολουμαστε". και εννοω οτι ανθρωποι που ειναι πιο "ψαγμενοι", τρεχουν καπως πολλες φορες αφηνουν το βραχυπροθεσμο ή προσωπικο όφελος να υπερκερασει τον στρατηγικο στοχο
οσον αφορα τα αλλα συμφωνω. ειχα γραψει και παλιοτερα οτι μαλωνουν οι βουβαλοι και εμεις παιζουμε τον ρολο των βατραχων.
και εννοω πολλλλλλυ μεγαλα συμφεροντα. τις καλυτερες αναλυσεις παντως τελαυταιως παντως τις διαβαζω στο ποντικι
Συμφωνάμε στο πρώτο λοιπόν.
Κατά τ' άλλα, δεν θεωρώ ότι είμαι κάτι "πιο" από οποιονδήποτε άλλο. Οι συγκυρίες μας φέρνουν σε καταστάσεις από τις οποίες πρέπει να μαθαίνουμε και να αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται γύρω μας.
[Αυτά που γράφω, για τα πιτσιρίκια της Ιταλίας του 70 για παράδειγμα θα ήταν πασατέμπο, κυριολεκτικά. Ναι τότε τα 18χρονα συζητούσαν σοβαρά και σε βάθος πολιτικά ζητήματα που τα σημερινά ζόμπι ούτε καν φαντάζονται. Κάθε εποχή όμως έχει τα δικά της. Μη σε μπερδεύει που είμαστε στα σκατά και μερικά φαίνονται πιο όμορφα, πάλι σκατά είναι]
Αυτό με τα μεγάλα συμφέροντα, πρέπει να το θυμόμαστε ενώπιον των "εθνικών κινδύνων" που μπορεί έτσι "ξαφνικά" να προκύψουν.
Στη Γαλλία σε ενημερώνω ότι παίζει Μπιν Λάντεν, παράλληλα με τις απεργίες και τα συναφή...Πρέπει να σου λέει, φαντάζομαι, πολλά.
κριμα που ειμαι πολυ εκτος αθηνων
ισως μα καναμε ενδιαφερουσες κουβεντες
υγ η γμνη η μεγαλουπολη μου λειπει πολλες φορες. κακα τα ψεμματα, χρειαζεται και το χωνευτηρι, ανοιγει το μυαλο
...
υγ η γμνη η μεγαλουπολη μου λειπει πολλες φορες. κακα τα ψεμματα, χρειαζεται και το χωνευτηρι, ανοιγει το μυαλο...
...και πηζει το μ00νι :lol:
...και πηζει το μ00νι :lol:
:lol: :rotflmao:
ρε Iosif πιο μυαλο ανοίγει στις μεγαλουπόλεις ???
Στην μια έχουμε δήμαρχο τον …Κακλαμανη , και στην άλλη έχουν το …dynamic duel Papageorgopoulos - Psomoadis
ενταξει γινονται πραματα
συναυλιες, κοσμος, εκθεσεις κλπκλπκλπ
στην επαρχια ειναι δυσκολο να βρεις δυο ανθρωπους να συχνωτηστεις
οσο για τα υπολοιπα...
Εχετλαίος
29/10/2010, 11:13
στην επαρχια ειναι δυσκολο να βρεις δυο ανθρωπους να συχνωτηστεις
Πάω να φύγω από την τράπεζα σήμερα και μαζί μου στην ανθρωποπαγίδα στην έξοδο μπαίνει και ένας μπάρμπας ο οποίος ανάβει τσιγάρο.
Το κάνει ο διάολος και κολλάει η εξώπορτα (γιατί έγινε μια μαλακί@ στο χρηματοκιβώτιο μέσα) και παρολίγο να γίνουμε μπίλιες καθότι σε ένα χώρο 1μΧ1μ, στον οποίο παραμείναμε 5 λεπτά, δεν ήθελε με τίποτε να σβήσει το τσιγάρο του.
Όντως δύσκολος ο συχνωτισμός...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πάω να φύγω από την τράπεζα σήμερα και μαζί μου στην ανθρωποπαγίδα στην έξοδο μπαίνει και ένας μπάρμπας ο οποίος ανάβει τσιγάρο.
Το κάνει ο διάολος και κολλάει η εξώπορτα (γιατί έγινε μια μαλακί@ στο χρηματοκιβώτιο μέσα) και παρολίγο να γίνουμε μπίλιες καθότι σε ένα χώρο 1μΧ1μ, στον οποίο παραμείναμε 5 λεπτά, δεν ήθελε με τίποτε να σβήσει το τσιγάρο του.
Όντως δύσκολος ο συχνωτισμός...
smokefighters strike back :smokin:
ζεις σουρεαλιστικές στιγμές, απόλαυσές τες:uplate:
:D
http://ta-syka-syka.blogspot.com/
http://ta-syka-syka.blogspot.com/
θα στηνε πω αλλά πάρτο για καλό
Απόψεις που από κάτω έχουν κοτσάρει "φάε όσο μπορείς" ή "σώσε τον κόσμο με 1Ε" κλπ..., είναι για τα σκουπίδια. Είναι και αισθητικό το ζήτημα και πολιτικό.
Θα μου πεις "και τι να διαβάζω αδερφέ" και δίκιο θα χεις.
Αλλά όλα αυτά τα μπλογκ είναι τραγικά ρε φίλε, τραγικά.
Πληθωρισμός απόψεων. Και ξέρεις τι συμβαίνει όταν εμφανίζεται πληθωρισμός σε κάτι ε; Χάνεται η αξία της μονάδας.
Σόρυ, αλλά έχει πολύ καλύτερα μέρη με απόψεις πιο σοβαρές.
Σίγουρα αν ψάξεις θα βρεις κάτι
Ελειπε ο πινακας ή δεν ελειπε και αν ναι πες μου γιατι απο μια πηγη δικη σου εγκυρη.
Ελειπε ο πινακας ή δεν ελειπε και αν ναι πες μου γιατι απο μια πηγη δικη σου εγκυρη.
Που να ξέρω εγώ τέτοια πράματα, δεν κατέχω και δεν μ ενδιαφέρει. Έλειπε δεν έλειπε σου είπα την άποψη μου και κάντηνα ό,τι θες.
νο οφενσ