PDA

View Full Version : Νεος τρόπος κλοπής...

PortisHead
26/10/2010, 09:28
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=48573&catid=4&la=1

:( :( :(

vaska
26/10/2010, 09:52
Να περιμένουμε κι άλλα χειρότερα.

:mad: :mad:

devil's animal
26/10/2010, 09:54
εχουμε γινει Σικαγο....:mad: :(

PortisHead
26/10/2010, 10:04
E , μα.
Συναγερμοι , πεταλα , κλειδαριες στα δισκοφρενα , γκαραζ....βαρεθηκαν πια οι ανθρωποι.
Παρτο απ΄ευθειας απο την πηγη , με το κλειδι στο χερι.
:smokin: :a29: :a29: :a29: :a023: :a52:

Red Rider
26/10/2010, 10:53
Οντως με το κλειδι στο χερι...

castoras
26/10/2010, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Οντως με το κλειδι στο χερι...

Ευτυχώς δεν πήρε και το χέρι

gmitsiakis
26/10/2010, 17:05
θελει προσοχη παιδια. Δεν υπαρχει υπομονη απο μερους τους κ εχουν γινει θρασυτατοι. Αλλους τους την εχουν πεσει στην Πειραιως κ αφου τους απειλησανε η τους σαπισανε στο ξυλο τους πηρανε φυσικα κ το μοτορι. Προσοχη σε 2αδες-3αδες απο παπακια που σταματανε διπλα σας σε φαναρια ειδικα πολυ αργα την νυχτα. Εγω αμα περναω απο λενορμαν-πειραιως ειμαι στην τσιτα κ ολο κοιταω καθρεφτες. Το κυριοτερο...αν σας τυχει μην το παιξετε ηρωες. Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε. Για να το κανει καποιος αυτο σημαινει οτι ειναι αποφασισμενος για ολα ειτε εχει σπρευ ειτε εχει μαχαιρι η πιστολι που ειναι το χειροτερο.

the who
26/10/2010, 17:22
Παιδες ο δρομος που λεει ειναι κεντρικος αλλα ειδικα το βραδυ δεν περναει ουτε γατα.Ηταν στημενη η δουλεια.Οχι οτι παυει να ειναι σοκαριστικο.

Red Rider
26/10/2010, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Ευτυχώς δεν πήρε και το χέρι

Aμα φορουσε κανα Rolex..

billanti
26/10/2010, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
θελει προσοχη παιδια. Δεν υπαρχει υπομονη απο μερους τους κ εχουν γινει θρασυτατοι. Αλλους τους την εχουν πεσει στην Πειραιως κ αφου τους απειλησανε η τους σαπισανε στο ξυλο τους πηρανε φυσικα κ το μοτορι. Προσοχη σε 2αδες-3αδες απο παπακια που σταματανε διπλα σας σε φαναρια ειδικα πολυ αργα την νυχτα. Εγω αμα περναω απο λενορμαν-πειραιως ειμαι στην τσιτα κ ολο κοιταω καθρεφτες. Το κυριοτερο...αν σας τυχει μην το παιξετε ηρωες. Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε. Για να το κανει καποιος αυτο σημαινει οτι ειναι αποφασισμενος για ολα ειτε εχει σπρευ ειτε εχει μαχαιρι η πιστολι που ειναι το χειροτερο.
Επειδή τέτοιοι τύποι συχνάζουν και εδώ μέσα σίγουρα,μην τους δίνουμε και θάρρος.Χωρίς να έχεις άδικο βέβαια.