View Full Version : 28 οκτωβριου
Akatanomastos
02/11/2010, 14:28
καπου εδω πεφτει και ενα απο τα αγαπημενα μου(απο τα πολλα)
κλισέ:
"Η ιστορία γράφετε από τους νικητές.."
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πολλάκις είχε ειπωθεί στο παρελθόν ότι ουδείς (εκ των συμμάχων) εγνώριζε τι εστί στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Να που εγνώριζε και καλοεγνώριζε.
:wave2:
sorry, I didnt get it... και τι επρεπε δηλαδηΣ, να ριξουν πυρινικη μπομπα στο βερολινο ατακα κι επι τοπου? :rolleyes: :rolleyes:
Το κλιμα ηταν ηδη ψυχρο και τα πραγματα πηραν την τροχεια τους... οι Συμμαχοι δεν αργησαν να κυριξουν τον πολεμο :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καπου εδω πεφτει και ενα απο τα αγαπημενα μου(απο τα πολλα)
κλισέ:
"Η ιστορία γράφετε από τους νικητές.."
:D
... και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν την διαβαζουμε σε απτεστα γερμανικα, βλεποντας την σβαστιγκα να ανεμιζει στον Παρθενωνα :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ετσι και το διαβασει αυτο ο Μακης Μαΐλλης, την έκανες :lol:
Τουστειλα πμ.:lol: :lol:
Τα λαθη του Σηφη του σκατοψυχου πληρωνουμε ακομα.
Akatanomastos
02/11/2010, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
... και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν την διαβαζουμε σε απτεστα γερμανικα, βλεποντας την σβαστιγκα να ανεμιζει στον Παρθενωνα :evil:
ενταξυ
την διαβαζουμε στα αμερικανικα..
παλι καλα..
ποιο ευκολη γλωσσα
οπως και να το κανεις :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
02/11/2010, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τα λαθη του Σηφη του σκατοψυχου πληρωνουμε ακομα.
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
ενταξυ
την διαβαζουμε στα αμερικανικα..
παλι καλα..
ποιο ευκολη γλωσσα
οπως και να το κανεις :rotflmao: :rotflmao:
:cry:
Αστορια μεγαλωσες? :wacko:
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Ναι εχεις δικηο συγγνωμη να το φτιαξω.
Και αυτων των καρεκλοκενταυρων σταλινικων που στοιχιωνουνε στον Περισσο.
Καλυτερα τωρα?:D
Cpt. Haddock
02/11/2010, 16:08
[....]Καλυτερα τωρα?:D
:a10:
(ειμαστε σιγουροι οτι δε διαβαζει η κυρα-Αλεκα, ε; :look: )
Akatanomastos
02/11/2010, 16:09
:cry:
Αστορια μεγαλωσες? :wacko: οχι φιλε δεν γεννηθηκα αστορια
αν ειχα γεννηθει αστορια θα πιστευα την παραμυθα των αμερικανων..
οτι δηλαδη, καλητερη η δικια τους χουντα απο του χιτλερ..
για μενα δεν υπαρχει καλητερη μια χουντα απο μια αλλη..
εχουν πεισει τον κοσμο, οτι τα σκατα που ΔΕΝ βρωμανε εχουν καλητερη γευση απο τα σκατα που βρωμανε..
αλλα οχι μενα:smokin:
υ.γ. μετα απο αυτο, μην ρωτησεις αν εχω γεννηθει στον περισσο:D
Τετοια ωρα τον παιρνει (τον καφε της εννοω) και διαβαζει "αστρα και οραμα".:smokin:
Διαβάζει..... δι' αντιπροσώπου (ενός ΣΙΓΟΥΡΑ ή περισσοτέρων πιθανώς)
:smokin:
οχι φιλε δεν γεννηθηκα αστορια
αν ειχα γεννηθει αστορια θα πιστευα την παραμυθα των αμερικανων..
οτι δηλαδη, καλητερη η δικια τους χουντα απο του χιτλερ..
για μενα δεν υπαρχει καλητερη μια χουντα απο μια αλλη..
εχουν πεισει τον κοσμο, οτι τα σκατα που ΔΕΝ βρωμανε εχουν καλητερη γευση απο τα σκατα που βρωμανε..
αλλα οχι μενα:smokin:
υ.γ. μετα απο αυτο, μην ρωτησεις αν εχω γεννηθει στον περισσο:D
Ρε ακατονομαστε στον Περισσο γεννηθηκες?
Akatanomastos
02/11/2010, 16:11
Ρε ακατονομαστε στον Περισσο γεννηθηκες?
οχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Διαβάζει..... δι' αντιπροσώπου (ενός ΣΙΓΟΥΡΑ ή περισσοτέρων πιθανώς)
Οχι ρπμ την πατησα.Θα μου κανουν φακελο.:sad:
οχι
Ειπα κι εγω.:lol: Ετσι ειναι φιλαρακι.Αναμεσα στο ασπρο και το μαυρο ειναι οι διαβαθμισεις του γκρι. :wave2:
Οχι ρπμ την πατησα.Θα μου κανουν φακελο.:sad:
Λυπάμαι....
Ειπα κι εγω.:lol: Ετσι ειναι φιλαρακι.Αναμεσα στο ασπρο και το μαυρο ειναι οι διαβαθμισεις του γκρι. :wave2:
Τι λες ρε μλκ;
Το πολιτ μπυρό τι λέει απ' αυτού; Το ρώτησες; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
02/11/2010, 16:16
εγω διαφωνω..
γιατι δεν θεωρω οτι μια ναζιστικη αυτοκρατορια θα ειχε διαφορες απο την σημερινη αμερικανικη..
πριν βιαστειτε να με πετροβολισετε, σκεφτητε πρωτα οτι τα περισσοτερα απο αυτα που σας ερχοντε στο μυαλο σκεφτομενοι " ναζιστικη αυτοκρατορια " ειναι κατασκευασματα της αμερικανικης προπαγανδας..
εγω διαφωνω..
γιατι δεν θεωρω οτι μια ναζιστικη αυτοκρατορια θα ειχε διαφορες απο την σημερινη αμερικανικη..
πριν βιαστειτε να με πετροβολισετε, σκεφτητε πρωτα οτι τα περισσοτερα απο αυτα που σας ερχοντε στο μυαλο σκεφτομενοι " ναζιστικη αυτοκρατορια " ειναι κατασκευασματα της αμερικανικης προπαγανδας..
Παμε παλι.Τα ιδια ειναι οι εποχες αλλαξαν μονο.Τωρα το χαπι το καταπινουμε πασπαλισμενο.Τοτε επρεπε να το παρεις με τη βια.Κατα τ αλλα "απρος λυκος-μαυρος λυκος..."
εγω διαφωνω..
:eek: :cry:
Περα απο την ιστορια (που τη γραφουν οι νικητες), αν θεωρεις τα βιωματα και τις μαρτυριες των παππουδων μας (ακομα και των πατεραδων για μερικους) για των τι εστι ναζισμος, οτι ειναι αμερικανικη προπαγανδα, τοτε.... AUF WIEDER SEHEN:wave2:
ΥΓ. Αντι για πετρες, προτιμας φουρνο καλυτερα? :lol:
Akatanomastos
02/11/2010, 17:24
:eek: :cry:
Περα απο την ιστορια (που τη γραφουν οι νικητες), αν θεωρεις τα βιωματα και τις μαρτυριες των παππουδων μας (ακομα και των πατεραδων για μερικους) για των τι εστι ναζισμος, οτι ειναι αμερικανικη προπαγανδα, τοτε.... AUF WIEDER SEHEN:wave2:
ΥΓ. Αντι για πετρες, προτιμας φουρνο καλυτερα? :lol:
ωραια
πηγαινε και στο ιρακ, και στο αφγανισταν, στο βιετναμ στο κοσσοβο, να δεις τις μαρτυριες των ντοπιων
απλως οι αμερικανοι αν τα καναν σε μας τους πολιτισμενους που εχουμε λεφτα
δεν θα αγοραζαμε την κοκα κολα μετα
αυτο που μου λετε εσεις, ειναι οτι οι αμερικανοι ειναι καλητεροι απο τους ναζι γιατι δεν ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ εμας τους ελληνες,
αλλα ειναι καπως εγωιστικο αυτο δεν νομιζετε?:lol:
ωραια
πηγαινε και στο ιρακ, και στο αφγανισταν, στο βιετναμ στο κοσσοβο, να δεις τις μαρτυριες των ντοπιων
απλως οι αμερικανοι αν τα καναν σε μας τους πολιτισμενους που εχουμε λεφτα
δεν θα αγοραζαμε την κοκα κολα μετα
αυτο που μου λετε εσεις, ειναι οτι οι αμερικανοι ειναι καλητεροι απο τους ναζι γιατι δεν ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ εμας τους ελληνες,
αλλα ειναι καπως εγωιστικο αυτο δεν νομιζετε?:lol:
Συγκρίνεις άλλανταλλων.
Κανείς δεν γνωρίζει ποιά θα ήταν η εξέλιξη ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος όπως οι ναζί, αν είχαν κερδίσει τον πόλεμο. Και το σίγουρο είναι ότι τα δείγματα μεταχείρισης των μη αποδεκτών πολιτών του Γ΄ράϊχ προδιαθέτουν για την συνέχεια.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ξεκίνησαν να λειτουργούν στην Γερμανία απ΄τη δεκαετία του 1930 με γερμανούς πολίτες.
Οι δε δεσμοφύλακες τους ήταν τα περίφημα SS Totenkopf που αποτελούνταν από ναζιστές κατάδικους. Μη λέμε ότι θελουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
..... Μη λέμε ότι θελουμε...
Κι εσύ παλαιός κΟμουνιστής.... :rolleyes: :sad:
Akatanomastos
02/11/2010, 17:48
Συγκρίνεις άλλανταλλων.
Κανείς δεν γνωρίζει ποιά θα ήταν η εξέλιξη ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος όπως οι ναζί, αν είχαν κερδίσει τον πόλεμο. Και το σίγουρο είναι ότι τα δείγματα μεταχείρισης των μη αποδεκτών πολιτών του Γ΄ράϊχ προδιαθέτουν για την συνέχεια.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ξεκίνησαν να λειτουργούν στην Γερμανία απ΄τη δεκαετία του 1930 με γερμανούς πολίτες.
Οι δε δεσμοφύλακες τους ήταν τα περίφημα SS Totenkopf που αποτελούνταν από ναζιστές κατάδικους. Μη λέμε ότι θελουμε...
αυτο ακριβως θελω να επισημανω..
οτι ολοι τρομαζουν στο ακουσμα οτι Οι ναζι μπορει να ειχαν νικησει τον πολεμο,
λογω της εικονας του 1940..
μετα ομως απο μια πιθανη επικρατηση τους, εγω θεωρω οτι ο κοσμος δεν θα διεφερε πολυ απο το σημερινο καθεστως..
αυτο προσπαθω να πω,
οπως επισης οτι οι τακτικες που ακολουθουν οι αμερικανοι σε χωρες εκτος της ευρωπης δεν διαφερουν απο τις ναζιστικες..
κατι τετοιο ομως θα συνεβαινε και σε μια ναζιστικιη αυτοκρατορια που θα ειχε εδραιωθει στην ευρωπη για τα καλα,
και οτι εκανε θα το κανε στις υπολοιπες ηπειρους..
επισης αν οι ναζι ειχαν μια αυτοκρατορια μεχρι σημερα(τοσα πολλα χρονια) να ειστε σιγουροι οτι οποια αντισταση θα ειχε εξαλειφθει, οπως περιπου και σημερα, οποτε θα ζουσαμε ησυχα και ωραια, με τα λαπτοπακια μας, τα ιντερνετια μας, και τα μηχανακια μας..
stavrogin
02/11/2010, 20:05
αυτο ακριβως θελω να επισημανω..
οτι ολοι τρομαζουν στο ακουσμα οτι Οι ναζι μπορει να ειχαν νικησει τον πολεμο,
λογω της εικονας του 1940..
μετα ομως απο μια πιθανη επικρατηση τους, εγω θεωρω οτι ο κοσμος δεν θα διεφερε πολυ απο το σημερινο καθεστως..
αυτο προσπαθω να πω,
οπως επισης οτι οι τακτικες που ακολουθουν οι αμερικανοι σε χωρες εκτος της ευρωπης δεν διαφερουν απο τις ναζιστικες..
κατι τετοιο ομως θα συνεβαινε και σε μια ναζιστικιη αυτοκρατορια που θα ειχε εδραιωθει στην ευρωπη για τα καλα,
και οτι εκανε θα το κανε στις υπολοιπες ηπειρους..
επισης αν οι ναζι ειχαν μια αυτοκρατορια μεχρι σημερα(τοσα πολλα χρονια) να ειστε σιγουροι οτι οποια αντισταση θα ειχε εξαλειφθει, οπως περιπου και σημερα, οποτε θα ζουσαμε ησυχα και ωραια, με τα λαπτοπακια μας, τα ιντερνετια μας, και τα μηχανακια μας..
Κι ομως φιλε μου κάνεις καποιο λάθος. σου το είπε ο Βυρων. "δειγματα μεταχειρησης των ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Οι ναζι τα εκαναν απο το 33' τα ειχαν τελειοποιησει εως το 38-40 ας πουμε, αντιγραφοντας τους σταλινικους που χαν ηδη κανει και στρατοπεδα συγκεντρωσης και γενοκτονιες και ομαδικους ταφους και τα πάντα (εκτος των εβραίων, αυτο το έκαναν οσο διαρκεσαι η συμαχια τους με τους Ναζι).
Η διαφορα είναι οτι τα καθεστωτα Χιτλερ, Σταλιν (που χουν τη λεξη σοσιαλισμος και τα δύο στην ονομασία τους). θεωρουσαν εαυτους ως μεταβατικα σταδια της κοινωνιας.
Προς την φυλετικη καθαρότητα ο πρωτος και τον άριο υπεράνθρωπο.
προς τον Κομμουνισμο ο δεύτερος και τον αντιστοιχο υπερανθρωπο του.
Αντιθετα οι καπιταλιστες ιμπεριαλιστες αγγλοαμερικανοι, ειναι σφαγεις καταπιεστες κλπ αλλα δρουν στο παρον συστημα τους για το παρον, Το προσκαιρο κερδος κι εξουσια και δεν εχουν αλλη ιδανικη μελλοντικη κοινωνία εκτος βεβαια της χριστιανικης :lol: αλλα σε ένα άλλο "πνευματικο" η "ψυχικο επιπεδο"
Απο εγκληματα μη κουραζεσαι να σου πω εγω.
Αμερικανοι- αφρικη 500000 με μια βομβα στη φαρμακοβιομηχανια του σουδαν (Τσομσκυ 9/11)
-Ιρακ 500.000 1992-2000 απο το εμπαργκο φαρμακων (παλι τσομσκυ)
Αν ειχαν κερδισει οι γερμανοι να προσευχεσαι να μην ησουν μελαχροινος.Εγω είμαι.
Akatanomastos
02/11/2010, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αν ειχαν κερδισει οι γερμανοι να προσευχεσαι να μην ησουν μελαχροινος.Εγω είμαι.
με αυτες τις ατακες διαφωνω
κατα αλλα μαζι σας..δεν πηρα κανενα μερος των ναζι..
αυτο που λεω ειναι οτι
1) εχει γινει απιστευτη προπαγανδα ωστε να τρεμουμε και στην ιδεα των ναζι, οπως και με τους κομμουνιστες
2) οι αμερικανοι δεν ειναι καλητεροι επειδη δεν σκοτωνουν εμας...
θα μας σκοτωσουν οταν χρειαστει
οπως μακελευουν αλλους λαους που δεν ειχαν την τυχη να βρισκοντε στην ευρωπη..
εβαλα ενα ποστ για την 28 οκτωβριου.
στο δικο μου φτωχο μυαλο, το απλοικο, κυριαρχησε οτι απλοι ανθρωποι συγγενεις αν θελετε πολλων απο εμας πεθαναν εκει πανω σε καποιο βουνο η χωριο η πολη απο σφαιρα εχθρικη, η απο πεινα η απο οτι μπορει να επιφερει ο πολεμος.
ακομα χειροτερα πολλοι πεθαναν και απο αδερφικα βολια.
περα απο βαθυστοχαστες αναλυσεις και κορωνες και σεναρια, ενοιωσα οτι εχουμε χρεος σε αυτες τις ψυχες να μην τους ξεχναμε.
και για να το παμε και παραπερα στο φιναλε να τιμησουμε πρωτα αυτους που πεθαναν για εμας και γενικα ολους τους απλους ανθρωπους απο καθε πλευρα.
δεν επαιρναν αυτοι αποφασεις βρεθηκαν με ενα οπλο στο χερι, και σκοτωναν-πεθαιναν για οτι θεωρουσε ο καθενας σωστο και ιερο σαν ιδανικο.
μακρια απο μενα δεξιες η αριστερες αναλυσεις και τοποθετησεις.
με λυπη βλεπω οτι ξεφυγε αλλη μια φορα το θεμα.
εγω δεν ξαναγραφω εδω. εξαλου δεν εχω και πολλα βαθυστοχαστα να πω.
αφηνω το θρεντ με πικρια.
intruder
02/11/2010, 20:46
συμφωνω με τον granazi
stavrogin
02/11/2010, 21:06
διαφωνω με το γραναζι. Λυπαμε που τον λυπησα αλλα με βαζεις στη διαδικασια της σιωπης, και βγαινω κι ασεβης οταν δεν την τηρω. αλλα αυτο είναι το δικο του μετρο όχι το δικο μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
με λυπη βλεπω οτι ξεφυγε αλλη μια φορα το θεμα.
εγω δεν ξαναγραφω εδω. εξαλου δεν εχω και πολλα βαθυστοχαστα να πω.
αφηνω το θρεντ με πικρια.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που ξέφυγε το θέμα. Ο Β΄ΠΠ είναι τεράστιο γεγονός για να σταθείς σε μια επέτειο και σε μονολεκτικό ευχολόγιο.
Είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζω τέτοια θέματα, περί εθνικής ταυτότητας και άλλα όμορφα, στο φόρουμ. Στοιχηματίζω ότι οι μισοί Έλληνες εδώ μέσα ούτε καν κατάλαβαν τι έγραφε το τηλεγράφημα, πριν επικαλεστούν βοήθεια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζω τέτοια θέματα, περί εθνικής ταυτότητας και άλλα όμορφα, στο φόρουμ. Στοιχηματίζω ότι οι μισοί Έλληνες εδώ μέσα ούτε καν κατάλαβαν τι έγραφε το τηλεγράφημα, πριν επικαλεστούν βοήθεια.
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό δλδ?
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό δλδ?
Δε θες να σου κάνω quotes, πίστεψέ με. Ούτε εγώ θέλω. Δεν πόσταρα για να κάνω συζήτηση. Απλά έπρεπε να το πω. Οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά ούτε με τα νεοελληνικά ;P
Akatanomastos
02/11/2010, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά ούτε με τα νεοελληνικά ;P
τοτε μαλλον θα σε στεναχωρησει πολυ
και θα πρεπε να σε κανει να νιωσεις ασχημα
αν σου επισημανω οτι οι περισσοτεροι Αγνωστοι Στρατιωτες, σαν και αυτους του τηλεγραφηματος
που πεθαναν για την χωρα,
δεν ξεραν ουτε να διαβαζουν..
δεν ξεραν ουτε να διαβαζουν..
Ξέρω πολύ καλά τι έκαναν. Δεν πιάνεις το βαθύτερο νόημα, όμως. Συνεχίστε.
intruder
03/11/2010, 14:24
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που ξέφυγε το θέμα. Ο Β΄ΠΠ είναι τεράστιο γεγονός για να σταθείς σε μια επέτειο και σε μονολεκτικό ευχολόγιο.
νομιζα οτι μιλαμε για την 28 οκτωμβριου του 40 το μετωπο του τοτε κ την ψυχολογια της μανας η αυτων που εμεναν πισω .οχι γενικα για τον ΒΠΠ τα ss τους αμερικανους κ σε λιγο ποιος ξερει σε τι μπορει να εξελιχθει το thread.
. Λυπαμε που τον λυπησα αλλα με βαζεις στη διαδικασια της σιωπης, και βγαινω κι ασεβης οταν δεν την τηρω. αλλα αυτο είναι το δικο σου μετρο όχι το δικο μου.
:confused: :confused:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
[B]Κι ομως φιλε μου κάνεις καποιο λάθος. σου το είπε ο Βυρων. "δειγματα μεταχειρησης των ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Είναι κανείς εδω Αθίγγανος, Ωβραίος ή αδελφή??
Για αποκαλυφθείτε!
:evil:
Akatanomastos
04/11/2010, 18:49
Κι ομως φιλε μου κάνεις καποιο λάθος. σου το είπε ο Βυρων. "δειγματα μεταχειρησης των ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
οι αμερικανικες τακτιδες δηλαδη που βομβαρδιζουν ολοκληρες πολεις με μη αποδεκτους πολιτες,
ή εξαφανισαν με πυρηνικα τις μη αποδεκτες χιροσημα ναγκασακι
ειναι καλητερες?
τι συζηταμε τωρα ρε παιδια..
σας ξαναλεω, τα περισσοτερα απο οσα πιστευει ο κοσμος ειναι αποτελεσμα της τρομακτικης προπαγανδας προς την μερια των ναζι,
με καποια γεγονοτα φουσκωμενα, καποια εντελως ψεμματα, και φυσικα και αληθινα γεγονοτα, (αφου προφανως και οι ναζι κανανε εγκληματα)
με διπλο σκοπο, ο ενας να τρομαξει τον κοσμο, και ο αλλος να καλυψει τα δικα τους εγκληματα..
αυτα απο εμενα, νομιζω αρκετα ειπαμε, οποιος θελει το ψαχνει παραπανω και βλεπει και τις δυο οψεις του νομισματος,
και επισης οποιος θελει πιστευει οτι οι αμερικανοι ειναι καλοι γιατι μακελευουν μακρινες χωρες και οχι την ελλαδα
υ.γ. σκεφτειτε τι θα χαν κανει οι αμερικανοι στην ελλαδα αν πηγαιναμε με τον αξονα στον πολεμο..:sick:
υ.γ. σκεφτειτε τι θα χαν κανει οι αμερικανοι στην ελλαδα αν πηγαιναμε με τον αξονα στον πολεμο..:sick:
μια δρεσδη ακόμα??
doctor x
04/11/2010, 19:19
οι αμερικανικες τακτιδες δηλαδη που βομβαρδιζουν ολοκληρες πολεις με μη αποδεκτους πολιτες,
ή εξαφανισαν με πυρηνικα τις μη αποδεκτες χιροσημα ναγκασακι
ειναι καλητερες?
τι συζηταμε τωρα ρε παιδια..
σας ξαναλεω, τα περισσοτερα απο οσα πιστευει ο κοσμος ειναι αποτελεσμα της τρομακτικης προπαγανδας προς την μερια των ναζι,
με καποια γεγονοτα φουσκωμενα, καποια εντελως ψεμματα, και φυσικα και αληθινα γεγονοτα, (αφου προφανως και οι ναζι κανανε εγκληματα)
με διπλο σκοπο, ο ενας να τρομαξει τον κοσμο, και ο αλλος να καλυψει τα δικα τους εγκληματα..
αυτα απο εμενα, νομιζω αρκετα ειπαμε, οποιος θελει το ψαχνει παραπανω και βλεπει και τις δυο οψεις του νομισματος,
και επισης οποιος θελει πιστευει οτι οι αμερικανοι ειναι καλοι γιατι μακελευουν μακρινες χωρες και οχι την ελλαδα
i vomvardismi den ixan sxesi me apodekto i mi ala apla me tin epikratisi...
kamia sxesi me ideologiko ratsistiko kinigi....
kanis den ine athoos se ena polemo ala na min ta isopedonoume ola:wave2:
doctor x
04/11/2010, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μια δρεσδη ακόμα??
η αληθεια ειναι οτι ο βομβαρδισμος μιας ασχετης -στρατιωτικα -πολης του εχθρου ειναι απο τα πιο μελανα σημεια ενος πολεμου...και σιγουρα εγιναν εγκληματα
απο την αλλη χιλιαδες ανθρωποι αφησαν τα σπιτια τους και περασαν εναν ατλαντικο να πολεμησουν ΚΑΙ για σενα στην τελικη αναλυση...και μη μου πεις οτι ολοι αυτοι σκεφτοντουσαν τις...αμερικανικες βιομηχανιες τα ...σπρεντς και την...παγκοσμια κυριαρχια...
στο κατω κατω και ...μονοι μας προκαλεσαμε χειροτερα στους εαυτους μας εκεινη την περιοδο....:sad:
Akatanomastos
04/11/2010, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
μεια ενος πολεμου...και σιγουρα εγιναν εγκληματα
απο την αλλη χιλιαδες ανθρωποι αφησαν τα σπιτια τους και περασαν εναν ατλαντικο να πολεμησουν ΚΑΙ για σενα στην τελικη αναλυση...και μη μου πεις οτι ολοι αυτοι σκεφτοντουσαν τις...αμερικανικες βιομηχανιες τα ...σπρεντς και την...παγκοσμια κυριαρχια...
αυτο φιλε μου οσο κυνικο και να ακουγετε δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση
ολα στον πολεμο εχουν να κανουν με επιλογη μεριας η οποια δεν γινετε απο μενα και σενα αλλα απο υψηλοβαθμους..
ή με αυτους λοιπον ή με εμας
αν ειμασταν με τον αξονα ο κοσμακης πριν καν το καταλαβει θα σκοτωνε με μισος τους κατα τα αλλα αγαπητους συμμαχους, και θα πολεμουσε στο πλαι των ναζι..
i vomvardismi den ixan sxesi me apodekto i mi ala apla me tin epikratisi...
kamia sxesi me ideologiko ratsistiko kinigi....
kanis den ine athoos se ena polemo ala na min ta isopedonoume ola:wave2:
ειναι αφελες να πιστευει καποιος οτι τους εβραιους τους φαγανε γιατι ρατσιστικους λογους,
και τους μαυρους τους ειχανε σκλαβους για ρατσισμο επισης..
ο ρατσισμος, η αρεια φυλη κλπ κλπ ηταν το περιτυλιγμα..
τωρα με την εννοια "μη αποδεκτος πλυθησμος" μπορουμε να παιζουμε για πολλη ωρα..
αθωους φαγανε οι μεν αθωους οι δε..
doctor x
04/11/2010, 19:59
αυτο φιλε μου οσο κυνικο και να ακουγετε δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση
ολα στον πολεμο εχουν να κανουν με επιλογη μεριας η οποια δεν γινετε απο μενα και σενα αλλα απο υψηλοβαθμους..
ή με αυτους λοιπον ή με εμας
αν ειμασταν με τον αξονα ο κοσμακης πριν καν το καταλαβει θα σκοτωνε με μισος τους κατα τα αλλα αγαπητους συμμαχους, και θα πολεμουσε στο πλαι των ναζι..
ειναι αφελες να πιστευει καποιος οτι τους εβραιους τους φαγανε γιατι ρατσιστικους λογους,
τωρα με την εννοια "μη αποδεκτος πλυθησμος" μπορουμε να παιζουμε για πολλη ωρα..
εεεεεμ
η Ιταλια επιτεθηκε στην Ελλαδα
κ η Γερμανια στην υπολοιπη Ευρωπη ?
η δεν θυμαμαι καλα ?
:wacko:
Akatanomastos
04/11/2010, 20:08
εεεεεμ
η Ιταλια επιτεθηκε στην Ελλαδα
κ η Γερμανια στην υπολοιπη Ευρωπη ?
η δεν θυμαμαι καλα ?
:wacko:
δεν καταλαβα ακριβως τι σχεση αυτου που λες με αυτο που σου γραψα παραπανω
ελπιζω να σε καλυψω λεγοντας σου οτι οι ιταλοι επιτεθηκαν
γιατι αρνηθηκαμε την παραδοση και συνεργασια μαζι τους(τον αξονα, οχι μονο τους ιταλους)
stavrogin
04/11/2010, 20:23
απο τα πιο φριχτα που ακουσα για τους ναζι ηταν αυτο:
Το 39' μάζεψαν τα παιδια πολωνάκια εως 3 ετων δε θυμάμε που χαθήκαν οι οικογένειες ή αν ηταν εβραιόπουλα.
Τα ξανθα τα στείλαν για υιοθεσία τα μελαχρινά τα σκότωσαν.Ο πόλεμος μόλις είχε αρχίσει.
δεν καταλαβα ακριβως τι σχεση αυτου που λες με αυτο που σου γραψα παραπανω
ελπιζω να σε καλυψω λεγοντας σου οτι οι ιταλοι επιτεθηκαν
γιατι αρνηθηκαμε την παραδοση και συνεργασια μαζι τους(τον αξονα, οχι μονο τους ιταλους)
Ρε ακατανόμαστε, θα μας τρελλάνεις? Διάβασε λίγο ιστορία πρώτα και μετά γράψε ότι θέλεις. Το τελεσίγραφο της κύρηξης του πολέμου των Ιταλών αφορούσε την παράδοση ελληνικού εδαφους στην Ηπειρο άνευ όρων και προσχημάτων.
Ο άξονας όπως τον ονομαζεις εσύ, συμπεριελάμβανε την Γερμανία και την Ιταλία τότε. Δλδ αν δύο σαλταρισμένοι φτιάξουν μια συμμαχία και ζητάνε παπάδες, έχουν αποκτήσει και δικαιωματα να το κάνουν?
Γενικά έχεις μπλέξει πάρα πολύ τα πράγματα σε ότι αφορά την περίοδο που αναφέρεσαι. Σαφέστατα έγιναν εγκλήματα απ΄την μεριά των συμμάχων, και αν δεν είχαν επικρατήσει θα γίνονταν δίκες για εγκλήματα πολέμου. Εθνοκάθαρση λαών, ή κοινωνικών ομάδων δεν έγινε όμως. Ακόμα και οι φρικτοί βομβαρδισμοι αμάχων, ήταν τακτική που ξεκίνησε ο Χίτλερ όταν ξεκίνησε να βομβαρδίζει πόλεις που δεν ήταν νόμιμοι στόχοι (δεν είχαν βιομηχανικές εγκαταστάσεις).
Η εξέλιξη των Αμερικάνων σε ότι αφορά την περίοδο μετά τον πόλεμο, ήταν αποτέλεσμα της απόλυτης οικονομικής και τεχνολογικής κυριαρχίας τους, μιας και οι μέχρι τότε κραταιές δυνάμεις είχαν διαλυθεί. Να σου θυμήσω ότι η εμπλοκή τους στην Ινδοκίνα, έγινε μετά την ήττα των δημοκρατικών Γάλλων που είχαν κάνει τα όργια εκεί.
ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα!!!:eyepop:
Ανακοίνωση: Από τις 7/5/1945 και 2/9/1945 τερματίστηκαν οι συγκρούσεις στα πολεμικά θέατρα Ευρώπης και Ειρηνικού αντίστοιχα.
Ευχαριστώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ανακοίνωση: Από τις 7/5/1945 και 2/9/1945 τερματίστηκαν οι συγκρούσεις στα πολεμικά θέατρα Ευρώπης και Ειρηνικού αντίστοιχα.
Ευχαριστώ.
Φιλαρακι αν δεν το γραψει ο Ριζοσπαστης εγω δεν πιστευω τιποτα.:smokin:
Cpt. Haddock
05/11/2010, 09:51
Φιλαρακι αν δεν το γραψει ο Ριζοσπαστης εγω δεν πιστευω τιποτα.:smokin:
Хорошо сказанный товарищ
Хорошо сказанный товарищ
Товарищ пикши является сука курительную трубку
edit : Google translator is for the baza!
super_toto
05/11/2010, 11:43
Εθνοκάθαρση λαών, ή κοινωνικών ομάδων δεν έγινε όμως. Ακόμα και οι φρικτοί βομβαρδισμοι αμάχων, ήταν τακτική που ξεκίνησε ο Χίτλερ όταν ξεκίνησε να βομβαρδίζει πόλεις που δεν ήταν νόμιμοι στόχοι (δεν είχαν βιομηχανικές εγκαταστάσεις).
Ο Στάλιν το ξέρει αυτό?
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ο Στάλιν το ξέρει αυτό?
Με κίνδυνο να προκαλέσω την οργή της Αλέκας και του Политическое Бюро του Περισσού, δεν νομίζω να διέφεραν και πολύ ο τρόπος αντιμετώπισης των αντιπάλων του καθεστώτος, αλλά ούτε και ο τρόπος απόκτησης ζωτικού χώρου (βλ. Φινλανδο-Σοβιετικός πόλεμος). :wave2:
sapila racing
05/11/2010, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ο Στάλιν το ξέρει αυτό?
Δεν του στέλνεις ενα πμ καλού κακού? :lol:
Με κίνδυνο να προκαλέσω την οργή της Αλέκας και του Политическое Бюро του Περισσού, δεν νομίζω να διέφεραν και πολύ ο τρόπος αντιμετώπισης των αντιπάλων του καθεστώτος, αλλά ούτε και ο τρόπος απόκτησης ζωτικού χώρου (βλ. Φινλανδο-Σοβιετικός πόλεμος). :wave2:
Ενταξει ρε Βυρωνα.Ο Σηφης μπηκε και τους γ@μησε εκει και μολις εσκασε μυτη ο αλλος με το δειγμα μουστακιου την εκανε.Για κεινον δουλευε,οχι για την παρτη του.:yuck: