View Full Version : Γιατι????
GIXXERAKIAS
27/10/2010, 16:17
Γιατι ρε παληκαρι μου δεν φοραγες το κρανακι σου να σε προστατευει ομορφα και ωραια??ΓΙΑΤΙ??
Εχω ανατριχιασει ολοκληρος και ακομα ανατριχιαζω απο την στιγμη που σε ειδα να κοιτεσαι στην ασφαλτο κατω απο την γεφυρα της Θηβων στην καβαλας....η εικονα ειναι χαραγμενη στο μυαλο μου.....ελπιζω να την γλυτωσες ...δεν αντεξα να παω στο σημειο να δω αν εισαι ζωντανος....σε ειδα μονο να κοιτεσαι ασπρος και ακινητος κατω απο το συρομενο της νταλικας μεσα στα αιματα.....γιατι ρε παληκαρι μου γιατι???
Γαμ@το.....:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
DimChios
27/10/2010, 16:25
:sick: :sick: :sick: :sick:
Πάλι ρε πούστη μου?
Και προπερσι με το άλλο το παληκάρι που τον πάτησε η νταλίκα μπροστα στη στάση (βλέπανε 50 άτομα)...
Τοσα χρονια κατεβαινα στο ΤΕΙ, εκει στην καβαλας.
Τοσα χρόνια όλοι ξεκράνωτοι ερχοντουσταν.
Εγω και αλλοι 30 "μλκες" ειχαμε μονο κρανη.
Γιατι ρπμ?
harris_x
27/10/2010, 19:34
:sad:
Εύχομαι να είναι κακή εκτίμηση σου και το παιδί να είναι καλά !!!
Δεν υπάρχει γιατί δυστυχώς !!
Είναι πόλεμος εκεί έξω και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τον "οπλισμό" που θα φέρει μαζί του !!!:sad:
atom_smasher
27/10/2010, 22:27
:sad: Αχ αυτη η γεφυρα...
devil's animal
27/10/2010, 22:59
:sick: :(
chris_honda
27/10/2010, 23:14
Και να πει κανεις ότι δεν τα ξέρουμε, παει στα κομμάτια. Τι να πούμε, τα χουμε πει 5000 φορές!
Κρίμα στο παληκάρι, μόνο αυτο! :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γιατι ρε παληκαρι μου δεν φοραγες το κρανακι σου να σε προστατευει ομορφα και ωραια??ΓΙΑΤΙ??
Εχω ανατριχιασει ολοκληρος και ακομα ανατριχιαζω απο την στιγμη που σε ειδα να κοιτεσαι στην ασφαλτο κατω απο την γεφυρα της Θηβων στην καβαλας....η εικονα ειναι χαραγμενη στο μυαλο μου.....ελπιζω να την γλυτωσες ...δεν αντεξα να παω στο σημειο να δω αν εισαι ζωντανος....σε ειδα μονο να κοιτεσαι ασπρος και ακινητος κατω απο το συρομενο της νταλικας μεσα στα αιματα.....γιατι ρε παληκαρι μου γιατι???
Γαμ@το.....:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
φιλε μου μηπως ηταν με ενα αυτοματο μαυρο sh ??
Allst@rf
29/10/2010, 13:29
πω πω ασχημο σκηνικο ρε πστ !!!
:sad: :sad:
GIXXERAKIAS
29/10/2010, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από holborn
φιλε μου μηπως ηταν με ενα αυτοματο μαυρο sh ??
Δεν ειδα καλα το μηχανακι μιας και ηταν χωμενο απο κατω....μονο το προσωπο του παιδιου ειδα κατασπρο-χλωμο και τα ματια του κλειστα σαν να μην ηταν πια εκει......:sad:
αστα φιλε μου..στις 27 στο ιδιο σημειο εχασα εναν πολυ καλο φιλο ακαριαια ειπαν απο αυχενα..φορουσε κρανος.
γιαυτο σε ρωτησα.
ελπιζω και ευχομαι το παιδι που ειδες τουλαχιστον να τη γλιτωσε
GIXXERAKIAS
29/10/2010, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από holborn
αστα φιλε μου..στις 27 στο ιδιο σημειο εχασα εναν πολυ καλο φιλο ακαριαια ειπαν απο αυχενα..φορουσε κρανος.
γιαυτο σε ρωτησα.
ελπιζω και ευχομαι το παιδι που ειδες τουλαχιστον να τη γλιτωσε
Μα στις 27 εγινε το ατυχημα γυρω στις 5 και κατι το ειδα το σκηνικο.Ισως να ειναι εκεινος απλα δεν ειδα κρανος στο σημειο και απλα αιματα γυρω του.Το προσωπο του δεν ειχε οντως......
δυσκολο να αντιμετωπισεις την εικονα.σε καταλαβαινω γιαννη