View Full Version : A1 μπέρδεμα...
fonzareli
28/10/2010, 19:01
Ποιά μοτο προτείνετε για Α1 δίπλωμα με τα εξής δεδομένα:
Υψος 1.75, 70 κιλά, 18 ετών (πρώτη μηχανή), επαρχιακή πόλη με παλιόδρομους, σκουτερ και παπιά απορρίπτονται, μέχρι 5000 ευρώ και κατα προτίμηση όσο λιγότερα γίνεται βέβαια.
Εκπαίδευση σε CBF125i.
Πολλά μεταχειρισμένα εδώ δεν υπάρχουν...
Ο ενδιαφερόμενος έχει δει ή οδηγήσει για λίγο διάφορα ετερόκλητα μηχανάκια για να δει τι του πάει καλύτερα:
APRILIA RS125 (και μεταχειρισμένο στα 3000 ευρώ 2ετίας βρήκαμε)
HONDA CBR125
HONDA CRE230 EASY ENDURO
YAMAHA YZF-R125
NINZA 250
εγώ πρότεινα καλύτερα on-off 250 (πχ kawasaki) αλλά προτιμάει τις street με έντονη τάση για ninja. Νομίζω ότο το νινζα θα είναι υπερβολικά δύσχρηστο για χρήση εντός πόλης. Κάνω λάθος;
Μήπως να πάρει το cbr και ας είναι ψόφιο;
σκουτερ:D
απαραιτητως...μιας και ο γιος...ειναι μιναρας πλεον με βουλα...και επειδη στην πατρα ως γνωστον...βρεχει μια φορα το χρονο...απο τον οκτωβρη μεχρι τον απριλη :lol: :lol: :lol:
μολις ειδα οχι παπια οχι σκουτερ...τεσπα...
στειλτον μου να τον αναλαβω...αμα ειναι τυπικος με τις υποχρεωσεις του θα με εχει δει καπου:lol: :lol: :lol:
cbf 250 μεταχειρο σε αυτα τα λεφτα βρισκεις
fonzareli
28/10/2010, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σκουτερ:D
απαραιτητως...μιας και ο γιος...ειναι μιναρας πλεον με βουλα...και επειδη στην πατρα ως γνωστον...βρεχει μια φορα το χρονο...απο τον οκτωβρη μεχρι τον απριλη :lol: :lol: :lol:
δεν θα την πάρει στην Πάτρα. Θα την έχει μόνο Χριστούγεννα-Πάσχα-καλοκαίρι όταν θα έρχεται για διακοπές.
Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, θα την χρησιμοποιώ και εγώ την υπόλοιπη χρονιά...
Στην Πάτρα πήγαμε σε όλους μήπως βρούμε κάτι σε ευκαιρία.
Δυστυχώς τα kawasaki που είχαν σε προσφορά λόγω αλλαγής αντιπροσώπου τελείωσαν.
Μεταχειρισμένα βρήκαμε yamaha r125 και honda cre230 στη yamaha καθώς και ένα aprilia rs125 στον Ανδριόπουλο στην εθνική οδό. 3000 ευρώ τα πρώτα δύο και 3600 νομίζω το απριλια.
ααα ειναι και για σενα εεε?:D
νομιζω το καλυτερο θα ηταν ενα εντουρακι 250...το καβασακι ειανι πραγματικα φανταστικη επιλογη και αξιος διαδοχος του χρ...το αντιστοιχο της γιαμαχα πανακριβο...τωρα βεβαια λογικο ο μικρος να προτιμαει τα στριτ...
παντως αν δεν εχει καποιο μεταφορικο μεσο στη μιναρουπολη, καλο θα ηταν να παρει ενα σκουτερ, το οποιο θα του λυσει κυριολεκτικα τα χερια(αν σου πει οτι δεν εχει συγκοινωνιες, σου λεει αληθεια και οχι για να του παρεις αμαξι/μηχανακι:lol: )
παντως ρωτα τον αν τον ενδιαφερει cbf250...και υπαρχουν πολλα, και θα μπορεσουμε να του βρουμε και καποιο να οδηγησει αν θελει να το δει πως ειναι, και ισως καποια απο αυτα που ξερω να πωλουνται κιολας
kokkiklhs
29/10/2010, 00:10
KLE 250 Anhelo με κλειστά μάτια και ν'αφήσει τα στριτ και τις μ@λ@κίες!!!
:beer:
fonzareli
29/10/2010, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
KLE 250 Anhelo με κλειστά μάτια και ν'αφήσει τα στριτ και τις μ@λ@κίες!!!
:beer:
συμφωνώ, αλλά που να βρεις κάτι αντίστοιχο σήμερα...
Μεταχειρισμένο θα είναι 10ετίας.
kokkiklhs
30/10/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
συμφωνώ, αλλά που να βρεις κάτι αντίστοιχο σήμερα...
Μεταχειρισμένο θα είναι 10ετίας.
To δικό μου το πήρα τον Αύγουστο, δεύτερο χέρι από ένα παλληκάρι που το πρόσεχε πολύ, με πρώτη άδεια Ιούνιο '99!
Του έχω βγάλει τα μάτια (το έφερα σε νησί με σκ@τόδρομους) και δε χαμπαριάζει τίποτα! Επίσης κάθε τόσο το κατεβάζω Αθήνα (~200km) και πηγαίνει άψογα στην Εθνική, πολύ γρήγορο, σταθερό και απροβλημάτιστο για 250αράκι και φυσικά πολύ οικονομικό...
Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί και σκέψου ότι το πήρα για "δεύτερο", ειδικά για το νησί, έχοντας ήδη κι ένα Bandit που με περιμένει στην Αθήνα...
Με λίγη υπομονή βρίσκεις Anhelo 10-12 ετών, με 40-50 χιλ. χμ, που θα σε βγάλει τουλάχιστον άλλα τόσα αν το προσέχεις λίγο!
:cool:
greekgenius
24/11/2010, 17:44
το νιντζακι αν υπαρχουν τα λεφτα >η καλυτερη επιλογη για Α1 με το μονο μειον την τιμη.Σκυλι παντως παρτο και θα το κρατησεις για παντα.(μη το παρουμε και τοις μετροιτης ε)