PDA

View Full Version : επομενο μηχανακι!!για πειτε

sakisam
28/10/2010, 19:47
λοιπον μαγκες πουλησα τη μηχανη πριν εναμιση μηνα.η αντοχη μου τελειωσε και θελω να παρω αλλη!!

το τελευταιο μηχανακι ηταν ενα tdm. και αφου το εδωσα ηθελα να παρω tiger 1050.ελα ομως που το πηρε ενας της παρεας και το οδηγησα αρκετα και δεν μ αρεσε. για να μην τα πολυλογω μου αρεσουν δικυλινδρα μηχανακια κυριως αλλα θελω να σταματησω να τα αλλαζω συχνα γιατι και λεφτα χανω και πολυ μουρμουρα στο σπιτι.

μηχανακια εχω οδηγησει ακετα και θελω να πιστευω οτι ομπορω να εχω απαιτησεις.απ την αλλη επειδη περιμενουμε και τριτο μελος στην οικογενεια για καιρο δεν θα με νοιαξει το δευτερο ατομο στη μηχανη.

τελος παντων πειτε μου την αποψη σας στην εξης απλη ερωτηση
με ποιο μηχανακι θα μου μεινει μονιμο χαμογελο μεχρι τ αυτια απ τα εξης που σκεφτομαι!(οποιες αλλες προτασεις δεκτες.οχι supersport)

1 να κοιταξω τα γυμνα της triumph(street/speed triple) θα νιωσω κατι διαφορετικο απ το tiger η KTM 990 SMT

nickald
28/10/2010, 19:50
Speed triple, Super Duke / 990 sm, Tuono

Ειναι απο τις μηχανες που σου πετανε τα ματια εξω απο αδρεναλινη.....

devil's animal
28/10/2010, 20:16
speed triple ή tuono..
:wave2:

p@nos
28/10/2010, 20:17
streetfigher

:evil: :evil: :evil:

p@nos
28/10/2010, 20:18
η αμα δε φοβασαι λογω του οτι εκλεισε η εταιρια...corsaro...εξω τα δινουν τσαμπε ολε...

Dennis-
28/10/2010, 20:20
Πες μας και τι θα το κανεις.. θελεις ζελατινες?? θα πας ταξιδια?? θα καγκουριαζεις στην πολη?? εισαι καφετεριακιας ? ειχες ακραπες στο tdm?? :lol:

Καλησπερα φιλε :wave2:

για πολη και στα γυρω γυρω αφου θες και γκαζι θα ελεγα z1000 αν και η καταναλωση του ειναι αισχος..

speed triple επισης πολυ καλο

edit : δες και αυτο.. http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/82939.asp

camen
28/10/2010, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
speed triple ή tuono..

+803:winka: :winka: :winka:

el_hymador
28/10/2010, 21:18
SMT 990 η αν σε παιρνει οικονομικα Ducati Multistrada 1200 που ειναι μηχανακι - κανιβαλος, ανοιγεις το γκαζι και σου φευγει η μαγκια...:winka:

sakisam
28/10/2010, 21:42
το smt το θεωρω χειρουργικο μηχανημα (μιας κ εκλεισα τα 30 πλεον)

tuono kai z1000 δεν....

το speedtriple απ την αλλη μ αρεσει πολυ γιατι εχει χαρακτηρα αλλα δεν μπορω να ξερω ποσο κοντα στο tiger ειναι στα χαμηλα... που δεν με ικανοποιει και τοσο αν και εχει σημαντικη διαφορα τιμης απο το smt

οικονομικα το smt (μεταχειρισμενο εννοειται )ηδη ειναι υπερβαση γιατι αλλιως θα παιρνα ducati streetfighter h multistrada και οχι απλα θα χα μονιμο χαμογελο αλλα θα κοιμομουν και το βραδυ αγκαλια με το ντεποζιτο

α! dennis με καταλαβες μαλλον γιατι μπορω να πω οτι κατα καιρους με τα μηχανακια μου.. κρυφα πλεον ..καγκουριαζω και το ανησυχητικο ειναι οτι το απολαμβανω κιολας :beer:

Dennis-
28/10/2010, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisam
το smt το θεωρω χειρουργικο μηχανημα (μιας κ εκλεισα τα 30 πλεον)

tuono kai z1000 δεν....

το speedtriple απ την αλλη μ αρεσει πολυ γιατι εχει χαρακτηρα αλλα δεν μπορω να ξερω ποσο κοντα στο tiger ειναι στα χαμηλα... που δεν με ικανοποιει και τοσο αν και εχει σημαντικη διαφορα τιμης απο το smt

οικονομικα το smt (μεταχειρισμενο εννοειται )ηδη ειναι υπερβαση γιατι αλλιως θα παιρνα ducati streetfighter h multistrada και οχι απλα θα χα μονιμο χαμογελο αλλα θα κοιμομουν και το βραδυ αγκαλια με το ντεποζιτο

α! dennis με καταλαβες μαλλον γιατι μπορω να πω οτι κατα καιρους με τα μηχανακια μου.. κρυφα πλεον ..καγκουριαζω και το ανησυχητικο ειναι οτι το απολαμβανω κιολας :beer:

:lol: :lol: :lol: για να αδειαζει το μυαλο ξερω ξερω .. :beer:

παντος το tripe 675 δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο τα μεγαλα.. ροπη απο παντου.. τρυκιλινδρο γαρ :wave2: αν πεζει προβλημα με τα φραγκα παντα.

banditv400limit
28/10/2010, 22:08
παρε ενα χωματινο να ξεφευγεις λιγο λιατι θα σου χρειαστει:) εμενα παντως ειναι στα σχεδια μ ενα

0ldb0y
28/10/2010, 22:25
Για ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω.
Δικύλινδρα, καινούρια σε τιμή μεταχειρισμένου! :smilea:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/821043/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/665379/

TROOPER
29/10/2010, 06:09
mt 01

nikolas1709
29/10/2010, 14:57
smr 990

216853

Lioulios
30/11/2010, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
:lol: :lol: :lol: για να αδειαζει το μυαλο ξερω ξερω .. :beer:

παντος το tripe 675 δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο τα μεγαλα.. ροπη απο παντου.. τρυκιλινδρο γαρ :wave2: αν πεζει προβλημα με τα φραγκα παντα. + 675

...Τό γραψα κι εγώ

...Ακούς Ζεύκα ;

Tpap
30/11/2010, 21:05
...μπορω να εχω απαιτησεις....

...και γιαδέ μας τις λές...??? :confused:

εκτός είναι κάτι, για το οποίο ντρέπεσαι...

menelaos46
30/11/2010, 21:50
speed triple
:beer: :beer:

BLACKGAS
30/11/2010, 22:07
....1 να κοιταξω τα γυμνα της triumph(street/speed triple) θα νιωσω κατι διαφορετικο απ το tiger η KTM 990 SMT

Βλέπω το θέμα αξιοπιστία να παίζει σε υψηλή θέση στην επιλογή σου!:lol:
Japs rules my friend!

menos
01/12/2010, 09:32
Εφόσον σε απασχολεί η αξιοπιστία...

Sport Touring?

218601

Hornet_08
01/12/2010, 09:43
λοιπον μαγκες πουλησα τη μηχανη πριν εναμιση μηνα.η αντοχη μου τελειωσε και θελω να παρω αλλη!!

το τελευταιο μηχανακι ηταν ενα tdm. και αφου το εδωσα ηθελα να παρω tiger 1050.ελα ομως που το πηρε ενας της παρεας και το οδηγησα αρκετα και δεν μ αρεσε. για να μην τα πολυλογω μου αρεσουν δικυλινδρα μηχανακια κυριως αλλα θελω να σταματησω να τα αλλαζω συχνα γιατι και λεφτα χανω και πολυ μουρμουρα στο σπιτι.

μηχανακια εχω οδηγησει ακετα και θελω να πιστευω οτι ομπορω να εχω απαιτησεις.απ την αλλη επειδη περιμενουμε και τριτο μελος στην οικογενεια για καιρο δεν θα με νοιαξει το δευτερο ατομο στη μηχανη.

τελος παντων πειτε μου την αποψη σας στην εξης απλη ερωτηση
με ποιο μηχανακι θα μου μεινει μονιμο χαμογελο μεχρι τ αυτια απ τα εξης που σκεφτομαι!(οποιες αλλες προτασεις δεκτες.οχι supersport)

1 να κοιταξω τα γυμνα της triumph(street/speed triple) θα νιωσω κατι διαφορετικο απ το tiger η KTM 990 SMT

Γιατι δε σου αρεσε το tiger ?

borbos
01/12/2010, 09:52
και εγω τουονο προτεινω αλλα με το rotax μοτερ....δεν σπαει δεν χαλαει...

LogOutGoRide
01/12/2010, 10:01
Εγώ πάλι θα έπαιρνα το cb 1000.
Έχω και ένα βαρέλι περίσσευμα σε μίνιο μην πάει χαμένο:rolleyes:

sakisam
01/12/2010, 20:22
λεπον!τα οδηγησα ολα και

πηρα το 675

ναι το triple!

καλα ολα το πηγα και διαδρομη με αλλους με πολλα στροφιλικια το εβαλα και μασπιεδες και εχω να δηλωσω!!!

το μηχανακι εχει χαρακτηρα οπου χαρακτηρα εννοω ιδιαιτερη εμφανιση και ηχο κλπ.

μεχρι να το μαθω και ακομα με φοβιζει καμια φορα η γεωμετρια του..ισως λογω ελαστικου..
απο κει και περα μου θυμισε μια ακομη φορα κατι που ειχα ξεχασει απο καιρο μιας και ειχα γινει ιαπωνας

καποια μηχανακια πρεπει να τα οδηγας οπως θελουν αυτα και οχι οπως θες εσυ!να τα φρεναρεις αναλογα να σαι ευγενικος με το κιβωτιο τους κλπ.

η ευχαριστιση μπορει να ναι μεγαλη μεν αλλα για να μπαινει το μηχανακι οπως απροβληματιστα με μικρη προσπαθεια εβαζα τους κατα καιρους ιαπωνες με αυτο πρεπει να μαι στην τσιτα συνεχεια και να μαι κ ευγενικος.

προς το παρον μ αρεσει αλλα δεν ξερω για ποσο!!!!

ιδωμεν

sakisam
01/12/2010, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Γιατι δε σου αρεσε το tiger ?

ειπα μιας κ εχω ευκαιρια να το παιξω αλλα παλια λιγο σκυφτος!!:beer: :beer:

ego_o_idios
01/12/2010, 20:29
8a paris ena super sport 1000 as poume gsxr i cbrr ke 8a to kanis gimno me psila timonia ke telioses 8a efxaristi8is xamogela ola ta ala ine troufes

Lioulios
01/12/2010, 20:32
λεπον!τα οδηγησα ολα και

πηρα το 675

ναι το triple!

:beer: :beer: :beer: :beer:

...Φωτό ;;;;;

John Steed
01/12/2010, 20:34
Καλορίζικο!!:beer: :beer:

sakisam
01/12/2010, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
:beer: :beer: :beer: :beer:

...Φωτό ;;;;;

θα ανεβασω αυριο αν ανεβαζει ο server

ειναι ωραιο μαυρο ,μασκακι και acrapovic carbon:D :D

sakisam
01/12/2010, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Καλορίζικο!!:beer: :beer:

ευχαριστω:beer: :beer:

sakisam
01/12/2010, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
8a paris ena super sport 1000 as poume gsxr i cbrr ke 8a to kanis gimno me psila timonia ke telioses 8a efxaristi8is xamogela ola ta ala ine troufes

ναι και θα με δει η γυναικα μου και ο πεθερος μου με γυμνο supersport τωρα π μου ασπριζει και το μαλλι και που δεν τους καθετε και πολυ καλα το θεμα με τις μηχανες γενικως και θα μου βαρανε μουντζες απο ενα χιλιομετρο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lioulios
01/12/2010, 20:42
ναι και θα με δει η γυναικα μου και ο πεθερος μου με γυμνο supersport τωρα π μου ασπριζει και το μαλλι και που δεν τους καθετε και πολυ καλα το θεμα με τις μηχανες γενικως και θα μου βαρανε μουντζες απο ενα χιλιομετρο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέτοια μην κάνεις μπροστά τουςhttp://www.youtube.com/watch?v=RqSFkK3IVKQ

και είσαι ΟΚ

sakisam
01/12/2010, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
:lol: :lol: :lol: :lol:

Τέτοια μην κάνεις μπροστά τουςhttp://www.youtube.com/watch?v=RqSFkK3IVKQ

και είσαι ΟΚ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: