Σύνδεση

View Full Version : Ατυχημα στην Αγ. Κωνσταντινου στο Μαρουσι

usabug
29/10/2010, 11:41
Μολις εγινε ατυχημα στην Αγ. Κωνσταντινου και Αγ. Αναργυρων στο Μαρουσι ...
Ενα κουτι πηγε να κανει αναστροφη και χτυπησε εναν οδηγο ΧΤ . :mad: :mad:

Ο οδηγος εχει τις αισθησεις του αλλα μαλλον το δεξι του ποδι εχει σπασει !

Ελπιζω να μην εχει τιποτα σοβαρο το παιδι !!!!

216846

usabug
29/10/2010, 11:46
Τελικα ειναι γυναικα η οδηγος του XT ...

Hornet_08
29/10/2010, 12:04
Γερο το χτυπημα αλλα ευτυχως δεν βρηκε εμποδιο, θα γινει καλα ελπιζω

el_hymador
29/10/2010, 12:15
Οχι ρε γαμοτο! μακαρι να μην εχει τιποτα σοβαρο η αναβατρια και να γινει συντομα καλα.

Το ξερω αυτο το σημειο, ειναι αμεσεως μετα απο την γεφυρα, οπου η Αγ. Κωνσταντινου περναει υπογειως σωστα;

Πολυ μεγαλη προσοχη εκει, ειναι πολλοι οι ηλιθιοι οδηγοι που κανουν την ιδια -καραπαρανομη και καραεπικινδυνη- μαλακια με την αναστροφη και εχουν συμβει πολλα.

Ελπιζω και ευχομαι να σκισουν το κολο του μαλακα οδηγου του κουτιου με συνοπτικες διαδικασιες!!! Δεν πρεπει να ξαναοδηγησουν ποτε μερικοι ρ.π.μ.!!!

manhunter
29/10/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οχι ρε γαμοτο! μακαρι να μην εχει τιποτα σοβαρο η αναβατρια και να γινει συντομα καλα.

Το ξερω αυτο το σημειο, ειναι αμεσεως μετα απο την γεφυρα, οπου η Αγ. Κωνσταντινου περναει υπογειως σωστα;

Πολυ μεγαλη προσοχη εκει, ειναι πολλοι οι ηλιθιοι οδηγοι που κανουν την ιδια -καραπαρανομη και καραεπικινδυνη- μαλακια με την αναστροφη και εχουν συμβει πολλα.

Ελπιζω και ευχομαι να σκισουν το κολο του μαλακα οδηγου του κουτιου με συνοπτικες διαδικασιες!!! Δεν πρεπει να ξαναοδηγησουν ποτε μερικοι ρ.π.μ.!!!

Εχω την εντύπωση, ότι δεν είναι παράνομο στο σημείο εκείνο.
Ειδικα αν έχει κινηση, και δεν έχεις ορατότητα, είναι πολύ πιθανόν να γίνει η μαλακία.
2 φορές την ημέρα περνάω από κει...
Εννοείτε ομως οτι έχει το μηχανάκι προτεραιότητα, και επιβάλεται σκίσιμο.

usabug
29/10/2010, 12:40
Παντως απο εδω που βλεπω την μονη σημανση που εχει ειναι ενα ΣΤΟΠ ...

mikros boudas
29/10/2010, 12:43
η μηχανη ερχοταν απο αγ κωνσταντινου σωστα?ολα καλα να πανε.
Εχει απολυτη προταιρεοτητα η μοτοσυκλετα εκει,ο ιχης εχει στοπ εκει και πολυ πιθανον και να απαγορευεται η αναστροφη γιατι αρχιζει τουνελ αρα διπλη γραμμη κατω:beer:

usabug
29/10/2010, 12:50
Τελικα εχει και απαγορευτικη πινακιδα αναστροφης ... Και μαλιστα 2 !!!!!! :mad: :mad:

216850

mikros boudas
29/10/2010, 12:53
βεβαιως:beer:

menos
29/10/2010, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Τελικα εχει και απαγορευτικη πινακιδα αναστροφης ... Και μαλιστα 2 !!!!!! :mad: :mad:
Μάλλον που θα πάνε τον όδηγο του κουτιού :a021:

Hornet_08
29/10/2010, 12:58
Νεα απο τον παθων εχουμε ?

usabug
29/10/2010, 13:02
Το μονο που μπορω να πω , ειναι οτι η αστυνομια ηρθε μεσα σε ενα λεπτο ... Και το ασθενοφορο σε λιγοτερο απο 10 λεπτο !!!

Η κοπελα πρεπει να ειναι καλα γιατι δεν ειχε εμφανη τραυματα , και στο ασθενοφορο ηταν καθιστη ...

Ευχομαι τα καλυτερα !!!!

+1 άτομο
29/10/2010, 13:08
μακαρι να μην επαθε τιποτα το σοβαρο

....... :mad: μα κι ο αλλος .... αναστροφη....

vaska
29/10/2010, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Νεα απο τον παθων εχουμε ?

Νέα από τον παθόντα έχουμε??? είναι το σωστό ή θα με κατηγορήσετε για γεροπαράξενο που θέλω να μην βλέπω κακοποίηση της γλώσσας μας??

Υπάρχουν ένα σωρό γλωσσικά εργαλεία τώρα πια, δεν είναι δύσκολο να γράφουμε σωστά.

Hornet_08
29/10/2010, 13:21
Α ρε μαλακια που σε δερνει...

:a31:

vaska
29/10/2010, 13:31

Ναι τελικά μάλλον έχεις δίκιο. Με δέρνει μία μαλακία που προσπαθώ να σε μάθω, απροσάρμοστο, ορθογραφία και συντακτικό. Πως να τα καταφέρω όμως, μονάδα όντας εκεί που απέτυχαν παταγωδώς οι δάσκαλοί σου. Αλλά ξέχασα εσύ είσαι αναρχάκι και δεν συνερίζεσαι τις μαλακίες για ορθογραφία, μπινελίκια ξέρεις μόνο και αυτά εξ ακοής γιατί αν τα γράψεις θα μας βγούν τα μάτια.

υ.γ.

Αν έχεις άγνωστες λέξεις με π.μ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Vaska

:D :D

el_hymador
29/10/2010, 13:35
Οκ cool, το thread αφορα σε τραυματισμο ανθωρπου μην το γ@μησουμε τελειως με προσωπικες διαμαχες!

Το θεμα ειναι να το δουν πολλα μελη, το σημειο ειναι καρμανιολα, οποτε περναω απο εκει σχεδον παντα ενα ανθρωποειδες μαλακιδιο βγαζει τη μιση μουρη μεσα στη λωριδα για να δει αν ερχετε κανενας...και συνηθως ερχετε...:rolleyes:

manhunter
29/10/2010, 13:36

Ωραίος
Φόβος και τρόμος το σημείο αυτό..
Να ξέρω να ρίχνω μούτζες σε όσους το κάνουν

:beer: :beer: :beer: :beer:

Hornet_08
29/10/2010, 13:37
Ωραιος, σεβασου τωρα το θεμα, θα μου την πεις καποια στιγμη σε ποιο χαλαρο κλιμα...
εδω γυρω θα ειμαι...

:rolleyes: :a55:

Νεα απο τον παθοντα εχουμε ?

road spirit
29/10/2010, 13:40

α ρε μπανόπτικον τι σου έρχεται ...

:lol:

Aggelos_SV
29/10/2010, 13:41
Τελικα ειναι γυναικα η οδηγός του XT ...

Παθούσα ρπστ μου....:bigcry:

Hornet_08
29/10/2010, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
α ρε μπανόπτικον τι σου έρχεται ...

:lol:

Αντε, αφου θελετε να το γαμησουμε το θεμα :lol: :lol:

Το επομενο nick μου θα ειναι Banopticon :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

notakos600
29/10/2010, 13:49
Αντε, αφου θελετε να το γαμησουμε το θεμα :lol: :lol:

Το επομενο nick μου θα ειναι Banopticon :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Κόφτο, το εμπεδώσαμε. :mad:

SpeakeasyBlues
29/10/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Νέα από τον παθόντα έχουμε??? είναι το σωστό ή θα με κατηγορήσετε για γεροπαράξενο που θέλω να μην βλέπω κακοποίηση της γλώσσας μας??

Υπάρχουν ένα σωρό γλωσσικά εργαλεία τώρα πια, δεν είναι δύσκολο να γράφουμε σωστά.

Πεστα ρε vaska, γιατι ειναι απιστευτα τα λαθη, δεν λεω να γραφουμε σαν δημοσιογραφοι, ολοι κανουμε, αλλα ...ΕΛΕΟΣ!

Bowleno
29/10/2010, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Πεστα ρε vaska, γιατι ειναι απιστευτα τα λαθη, δεν λεω να γραφουμε σαν δημοσιογραφοι, ολοι κανουμε, αλλα ...ΕΛΕΟΣ!

εδώ τώρα να πω κι εγώ την κακία μου;;; ποιος σου είπε εσένα ότι οι δημοσιογράφοι γράφουν σωστά Ελληνικά;;;
:bawl:

ledz
29/10/2010, 15:41
Δυστυχως το σημειο αυτο το περναω καθημερινα και ειναι αληθεια οτι παρολο που υπαρχουν πινακιδες (2 οπως δειχνει και η φωτο) τις αγνοουν με τα αποτελεσματα που ειδαμε. Γι'αυτο οσοι απο μας γινομαστε "παγκοσμιοι" (και δεν ειμαστε λιγοι) στο υπογειο εσακι να ξερουμε τι επεται.

Μια φορα ειχαμε ανταλλαξει λογια με εναν γιατι πηγα επιδεικτηκα και του μπλοκαρα την αναστροφη οταν επιασε κοκκινο στο φαναρι μου. Θα μπορουσα να παω απο διπλα απο τα αμαξια ή να αφησω κενο αλλα δε το'κανα γιατι ηταν π@π@ρ@ς (αυτος και ολοι οι ομοιοι του) που ειχε την απαιτηση να κανει την παρανομια. :evil:

Δε θελω να το παιξω λευκος ιπποτης και οτι δεν εχω κανει ποτε καμμια παρανομια, αλλα οποια παρανομια κανω θα ειναι μια που δε θα ενοχλει (ποσο μαλλον να φερει σε κινδυνο) καποιον

TROOPER
29/10/2010, 17:15
:sick:

Ichigo
29/10/2010, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Δυστυχως το σημειο αυτο το περναω καθημερινα και ειναι αληθεια οτι παρολο που υπαρχουν πινακιδες (2 οπως δειχνει και η φωτο) τις αγνοουν με τα αποτελεσματα που ειδαμε. Γι'αυτο οσοι απο μας γινομαστε "παγκοσμιοι" (και δεν ειμαστε λιγοι) στο υπογειο εσακι να ξερουμε τι επεται.

Μια φορα ειχαμε ανταλλαξει λογια με εναν γιατι πηγα επιδεικτηκα και του μπλοκαρα την αναστροφη οταν επιασε κοκκινο στο φαναρι μου. Θα μπορουσα να παω απο διπλα απο τα αμαξια ή να αφησω κενο αλλα δε το'κανα γιατι ηταν π@π@ρ@ς (αυτος και ολοι οι ομοιοι του) που ειχε την απαιτηση να κανει την παρανομια. :evil:

Δε θελω να το παιξω λευκος ιπποτης και οτι δεν εχω κανει ποτε καμμια παρανομια, αλλα οποια παρανομια κανω θα ειναι μια που δε θα ενοχλει (ποσο μαλλον να φερει σε κινδυνο) καποιον

Αυτό με το Sακι ξαναπές το!! :sick: Και να φανταστείς ότι από έκει όσες φορές έχω περάσει είναι νύχτα και δεν έχω δώσει ποτέ μα ποτέ ιδιαίτερη βάση στο σημείο και μ αρέσει κιόλας να μπάινω και με σχετικά πολλά :eyepop: Περαστικά στον/ην οδηγό του ΧΤ :(