View Full Version : χαλαει το v strom???
καθε φορα που ανεβαζω ταχυτητα αναβει και η μεγαλη σκαλα στα φωτα!
αυτο εγινε τωρα και 3-4 μερεσ χωρισ κατι διαφορετικο να εχω κανει στην μηχανη!
υπαρχει κανεισ που ξερει τι μπορει να ειναι,αν του εχει γινει και αυτου??
η να παω κατευθειαν στον αργυριου..(δεν εχω να φαω!!!:beer: )
περιμενω τησ απαντησεισ σας
Africaptan
30/10/2010, 22:59
Θα σου ελεγα οτι μαζι με τον συμπλεχτη πατας και το σινιαλο, αλλα αυτο θα συνεβαινε και στα κατεβασματα. Για μενα πρωτακουστο...
το τσεκαρα και αυτο...αλλα οχι!!
αναβει για ενα δευτερολεπτο στο καντραν αλλα και τα φωτα ανοιγουν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από calmen
το τσεκαρα και αυτο...αλλα οχι!!
αναβει για ενα δευτερολεπτο στο καντραν αλλα και τα φωτα ανοιγουν!
εχεις εγκαταστησει φωτα "τυπου" xenon ?
τιποτα..ολα ειναι μαμα!
πριν κανα μηνα εκανα το 18000!
spypetros
30/10/2010, 23:31
Το δικό μου όταν αλλάζω ταχύτητες αλλάζει το μπρος τροχό
και τον βάζει πίσω .
Άσσσσε έχω μπλέξει δικέ μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από spypetros
Το δικό μου όταν αλλάζω ταχύτητες αλλάζει το μπρος τροχό
και τον βάζει πίσω .
Άσσσσε έχω μπλέξει δικέ μου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :nono: :beer:
Δεν γελάω με το πρόβλημά σου φίλε μου. Με τον άλλον γελάω
:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
καθε φορα που ανεβαζω ταχυτητα αναβει και η μεγαλη σκαλα στα φωτα!
αυτο εγινε τωρα και 3-4 μερεσ χωρισ κατι διαφορετικο να εχω κανει στην μηχανη!
υπαρχει κανεισ που ξερει τι μπορει να ειναι,αν του εχει γινει και αυτου??
η να παω κατευθειαν στον αργυριου..(δεν εχω να φαω!!!:beer: )
περιμενω τησ απαντησεισ σας
Όταν κατεβάζεις, σβήνει η μεγάλη σκάλα και μένεις με τα πορείας;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν κατεβάζεις, σβήνει η μεγάλη σκάλα και μένεις με τα πορείας;
Ανορθωτης?
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ανορθωτης?
Αν δεν έχουμε όλα τα δεδομένα, πως θα βγει συμπέρασμα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν έχουμε όλα τα δεδομένα, πως θα βγει συμπέρασμα;
Ναι ρε μαν.Παω ενα βημα παραπερα την ερωτηση σου.Αν το κανει αυτο που λες ειναι ανορθωτης?Βγαζει λιγωτερο η περισσοτερο ρευμα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ναι ρε μαν.Παω ενα βημα παραπερα την ερωτηση σου.Αν το κανει αυτο που λες ειναι ανορθωτης?Βγαζει λιγωτερο η περισσοτερο ρευμα?
Κοίτα να δεις, εγώ είμαι επαγγελματίας, κι όχι ερασιτέχνης σαν τον Reinman.... Άρα, επειδή το Vstrom έχει εκλεπτυσμένο ηλεκτρικό κυκλώμα για τα φώτα (σύρμα χάλκινο με on-off μπουτόν) θα πρέπει να μας απαντήσει ο φίλος τι συμβαίνει κι όταν κατεβάζει.
τα πραγματ ειναι ετσι :
οταν ανεβαζω ανοιγει το μπλε φωτακι στο καντραν που ειναι για την μεγαλη σκαλα,μαζι με το φωτακι ανοιγουν κανονικα τα μεγαλα φωτα για περιπου μισο δευτερολεπτο.
μετα ολα ειναι κανονικα,
οταν ανεβαζω ξανα παλι τα ιδια για μισο δευτερολεπτο
οταν κατεβαζω δεν γινεται τιποτα!,κανονικη λειτουργια
δηλαδη οταν ανεβαζω ειναι σαν να πατω το σινιαλο
αλλα χωρισ να το παταω!
οταν κατεβαζω τιποτα!
Καμιά χαλαρή επαφή θα είναι...
δηλαδη οταν ανεβαζω ειναι σαν να πατω το σινιαλο
αλλα χωρισ να το παταω!
οταν κατεβαζω τιποτα!
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το τι κανεις με τις ταχύτητές σου και τα φώτα σου. Τσεκ τον διακόπτη των φώτων σου. Ενα καθαρισματάκι θα σου λύσει το πρόβλημά σου κατά πάσα πιθανότητα.
αυριο το πρωι θα τοκανω ,αρα θα δουμε ευχαριστω!
αυριο το πρωι θα τοκανω ,αρα θα δουμε ευχαριστω!
Ξέρεις τι να κάνεις και πως;
οπωσ παντα σε ολα τα πραγματα λεω ναι και μετα ψαχνω!!:rotflmao: :lol:
δεχομαι βοηθεια!!!πολυ ευχαριστως!!!
οπωσ παντα σε ολα τα πραγματα λεω ναι και μετα ψαχνω!!:rotflmao: :lol:
δεχομαι βοηθεια!!!πολυ ευχαριστως!!!
Δεν το πας μέχρι το συνεργείο σου; 5' δουλειά είναι γι αυτούς... Από εδώ μέσα τι να σου πούμε;
Πήγαινε το ίδιο συνεργείο που έκανες το service των 18000.
Α!... Και πες μας τι ήταν τελικά να μαθαίνουμε κι εμείς. :)
Αυτή η περίπτωση, μου θυμίζει ένα πρόβλημα που είχε εμφανιστεί σε αυτοκίνητο κολλητού μου.
Peugeot 306 με 3000χλμ. Το πρόβλημα; Καθώς έστριβε το τιμόνι αριστερά και πάνω από μία στροφή, άρχιζε να χτυπάει η κόρνα:sick: Μόνο αριστερά...δεξιά όλα καλά:dizzy:
Έστριβε με μικρή ταχύτητα σε στενό ώστε να γυρίσει το τιμόνι αρκετά, ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΠ.
Έστριβε για να παρκάρει, ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΠ.
Μιλάμε για γ@μ@το πρόβλημα...:lol: :rotflmao: :lol:
AUFGEBRACHT
31/10/2010, 17:04
Δεν είναι πρόβλημα αυτό με το VStrom...είναι έτσι σχεδιασμένο να λειτουργεί...μόλις ανεβάζεις ταχύτητα ανάβουν τα φώτα σαν σινιάλο και προειδοποίηση στους απέναντι ότι με λίγο παραπάνω στρίψιμο του γκαζιού μπορεί να σπάσει το φράγμα του ήχου...
Cpt. Haddock
31/10/2010, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Δεν είναι πρόβλημα αυτό με το VStrom...είναι έτσι σχεδιασμένο να λειτουργεί...μόλις ανεβάζεις ταχύτητα ανάβουν τα φώτα σαν σινιάλο και προειδοποίηση στους απέναντι ότι με λίγο παραπάνω στρίψιμο του γκαζιού μπορεί να σπάσει το φράγμα του ήχου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Shaolin Monk
31/10/2010, 19:01
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάρε σπρέι επαφών. Κάτω απ' τους διακόπτες των φώτων, φλας, κόρνας κτλ υπάρχουν κάτι μικρές τρυπούλες. Ρίξε μέσα σε όλες αυτές υγρό και πάτα τους διακόπτες 2-3 φορές.
Το στρόμα για να πάρει μπροστά πρέπει να έχεις πατημένο το συμπλέκτη σωστά? Ρίξε σπρέι και σε αυτή την επαφή. Ρίξε και στην άλλη μεριά που είναι το kill switch.
Η δεύτερη παράγραφος είναι άσχετη με το πρόβλημά σου. Η πρώτη ελπίζω να το λύσει. :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Πάρε σπρέι επαφών. Κάτω απ' τους διακόπτες των φώτων, φλας, κόρνας κτλ υπάρχουν κάτι μικρές τρυπούλες. Ρίξε μέσα σε όλες αυτές υγρό και πάτα τους διακόπτες 2-3 φορές.
Το στρόμα για να πάρει μπροστά πρέπει να έχεις πατημένο το συμπλέκτη σωστά? Ρίξε σπρέι και σε αυτή την επαφή. Ρίξε και στην άλλη μεριά που είναι το kill switch.
Η δεύτερη παράγραφος είναι άσχετη με το πρόβλημά σου. Η πρώτη ελπίζω να το λύσει. :wave2:
θα το κανω αυριο ,καλο μου ακουγεται
Να σαι καλα φιλαρακι γελασε το χειλακι μας...!
:lol:
οταν ανεβαζω ανοιγει το μπλε φωτακι στο καντραν που ειναι για την μεγαλη σκαλα,μαζι με το φωτακι ανοιγουν κανονικα τα μεγαλα φωτα για περιπου μισο δευτερολεπτο.
μετα ολα ειναι κανονικα,
οταν ανεβαζω ξανα παλι τα ιδια για μισο δευτερολεπτο
Ρε μήπως μαζί με το αμπραγιάρισμα πατάς και τον διακόπτη των φώτων ??
Δεν είναι πρόβλημα αυτό με το VStrom...είναι έτσι σχεδιασμένο να λειτουργεί...μόλις ανεβάζεις ταχύτητα ανάβουν τα φώτα σαν σινιάλο και προειδοποίηση στους απέναντι ότι με λίγο παραπάνω στρίψιμο του γκαζιού μπορεί να σπάσει το φράγμα του ήχου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
217449
siokatas
17/11/2010, 08:08
φιλε μου και εγω το ειχα αυτο το θεμα στην αρχη σε κ8.τελικα ηταν η μανετα του συμπλεκτη κατεβασε την λιγο και ολα καλα...δοκιμασε το πριν κανεις ολα τα παραπανω μυπως και γλιτωσεις το λυσιμο....:smokin:
Τελικά το βρήκες τι ήταν?
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
φιλε μου και εγω το ειχα αυτο το θεμα στην αρχη σε κ8.τελικα ηταν η μανετα του συμπλεκτη κατεβασε την λιγο και ολα καλα...δοκιμασε το πριν κανεις ολα τα παραπανω μυπως και γλιτωσεις το λυσιμο....:smokin: :beer:
αυτο ηταν τελικα!