Σύνδεση

View Full Version : Ζ

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

AFTER
27/07/2005, 11:48
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!

Μια το λαδι μια το ξυδι μια το λαδι μα το ξυδι!!!!!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

adam_tsouk
27/07/2005, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!

Μια το λαδι μια το ξυδι μια το λαδι μα το ξυδι!!!!!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mono etsi file george 8a mas kanoun na meinoume..... :winka:

Lazio
27/07/2005, 12:10
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρε μου μουρλοκομεια

m1ke
28/07/2005, 13:07
Κάτι άκουσα ότι οι κάτοχοι Ζ750 είναι υποχρεωμένοι από τον ΚΟΚ εκτός από κράνος να έχουν και ........... πυροσβεστήρα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

hornet
28/07/2005, 13:25
επισης εχει βγει και το νεο αξεσουαρ για ζητα......για να μην μενουν νυστικα τα ψαρακια μεσα στα κοντερ σας

20651

idi
28/07/2005, 13:28
ρε χαιμενα... τι μιλατε.... αφου το επομενo(α) μηχανακι(α) σας ΘΑ ΕΙΝΑΙ KAWASAKI....

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

SF
28/07/2005, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Κάτι άκουσα ότι οι κάτοχοι Ζ750 είναι υποχρεωμένοι από τον ΚΟΚ εκτός από κράνος να έχουν και ........... πυροσβεστήρα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Τους τον δίνει στάνταρ αξεσουάρ ο αντιπρόσωπος, αλλά πάνε τα παλιόπαιδα και τον βγάζουν, μαζί με φτερά-φλας-πινακίδες :D

Έχουν πλάκα αυτοί οι Ζ...

20652

sniper
28/07/2005, 13:32
Και αφού εξαντλήσαμε το θέμα των επιδόσεων όπου καθαρά φάνηκε ότι τα Ζ είναι... σαφέστατα χειρότερα όλων.....

Αλλά εδώ τίθεται κι ένα άλλο θέμα : Είναι τα πιο άσχημα μοτοσακά που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον πλανήτη!!!! Και οι Harley ακόμα πιο ωραίες είναι από το γεμάτο γωνίες και ασάφειες άσχημο σουλούπι των Ζ....

Να ζητήσουμε την οριστική απόσυρση των Ζ για άμεση καταστροφή γιατί πολύ απλά είναι ΑΣΧΗΜΑ!!!

hornet
28/07/2005, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε χαιμενα... τι μιλατε.... αφου το επομενo(α) μηχανακι(α) σας ΘΑ ΕΙΝΑΙ KAWASAKI....

χαχχχα προηγουμενο ειχαμε επομενο δεν βλεπω να χουμε

idi
28/07/2005, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και αφού εξαντλήσαμε το θέμα των επιδόσεων όπου καθαρά φάνηκε ότι τα Ζ είναι... σαφέστατα χειρότερα όλων.....

Αλλά εδώ τίθεται κι ένα άλλο θέμα : Είναι τα πιο άσχημα μοτοσακά που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον πλανήτη!!!! Και οι Harley ακόμα πιο ωραίες είναι από το γεμάτο γωνίες και ασάφειες άσχημο σουλούπι των Ζ....

Να ζητήσουμε την οριστική απόσυρση των Ζ για άμεση καταστροφή γιατί πολύ απλά είναι ΑΣΧΗΜΑ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΩΣΤΑ!!! ΠΑΤΡΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ HONDA

MΟΥΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ

idi
28/07/2005, 13:48
Είναι τα πιο άσχημα μοτοσακά που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον πλανήτη!!!! Και οι Harley ακόμα πιο ωραίες είναι από το γεμάτο γωνίες και ασάφειες άσχημο σουλούπι των Ζ....

Tο 2002 η “Motorcycle Design Association” βράβευσε το Ζ1000 με το σπουδαιότερο τίτλο: “motorcycle design award 2002”…

"The Z-1000 is quite a departure from Kawasaki's recent style, and reflects a strong European input in its design and product development"

20653

sniper
28/07/2005, 13:52
Ο ντιγκιντάγκας ο γουλίς στην μέση ποιος είναι ο σχεδιαστής; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

και σε σομόν του χρόνου.... να πηγαίνει με το τσαντάκι..... :rotflmao: :rotflmao: :lol:

idi
28/07/2005, 13:52
οι αναγνώστες του ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ βράβευσαν το Ζ1000 με το τίτλο:
"2003 best moto design"

παρακατω το κειμενο απο το περιοδικο...

Kawasaki Z 1000

H σημαντικότερη κατηγορία του Best Moto είναι η Βest Moto Design, καθώς καταγράφει τη γνώμη των αναγνωστών για τα υποψήφια μοντέλα συνολικά και όχι σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Εδώ, οι «ψηφοφόροι» καλούνται να επιλέξουν τη μοτοσικλέτα που συνδυάζει ομορφιά, επιδόσεις, αξιοπιστία, ασφάλεια και προσιτή τιμή. Σε αυτήν την κατηγορία, λοιπόν, φετινός νικητής αναδείχθηκε το νέο Kawasaki Z 1000, με την ιαπωνική εταιρεία να αποδεικνύει ότι μια μοτοσικλέτα μπορεί να είναι όμορφη και ισχυρή, χωρίς να είναι επαναστατική. Το γεγονός ότι οι μοτοσικλέτες streetfighter γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά με τους αναγνώστες να ψηφίζουν ως καλύτερη μοτοσικλέτα το Ζ 1000. Μια από τις πιο όμορφες, επιθετικές και εύχρηστες μοτοσικλέτες, που μπορεί να μετατραπεί από καθημερινό μέσο μετακίνησης, σε εργαλείο διασκέδασης και αντίστροφα. Είναι πολύ ευέλικτο στην κίνηση της πόλης, για τον όγκο του και τα κιλά του, αλλά σε επαρχιακό δίκτυο και σφιχτές στροφές, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και εντυπωσιάζει με την απόδοση του κινητήρα του και το καλοστημένο σύνολο. Οι στροφές γίνονται παιχνιδάκι, καθώς η σταθερότητα του παραμένει υποδειγματική ακόμη και σε οριακές κλίσεις. Το νέο αυτό μοντέλο που ψηφίστηκε ως η ομορφότερη μοτοσικλέτα από τους περισσότερους, αποτελεί μια συνταγή που εκτελέστηκε με σχετική ευκολία και χωρίς υπερβολές από την κατασκευάστρια εταιρεία. Για τη δημιουργία του, η Kawasaki χρησιμοποίησε μέρη από άλλα μοντέλα της, και με τροποποιήσεις τα προσάρμοσε επάνω στο Z1000. Το αποτέλεσμα κρίθηκε ικανοποιητικό όχι μόνο στον αισθητικό τομέα, αλλά και στους τομείς της απόδοσης και των επιδόσεων. Σαν βάση χρησιμοποιήθηκε το ZX 9R, απ' όπου δανείστηκε κινητήρα, πλαίσιο, τροχούς και φρένα. Ο κινητήρας απέκτησε μεγαλύτερη χωρητικότητα και ψεκασμό για να αποδίδει καλύτερα στις μεσαίες στροφές,με την απόδοσή να φτάνει τους 127 ίππους, νούμερο από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας. Καινούργια στοιχεία του είναι η μάσκα και οι πανέμορφες γυαλισμένες εξατμίσεις, 4 σε 2 σε 4, που του προσδίδουν επιθετική αισθητική. Τα πλαστικά και τα όργανα προέρχονται από το επίσης καινούργιο ZX 6 R. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Ducati 999 και πιο πίσω τα Ηarley Davidson V-Rod, Υamaha R1 και ΜV Agusta F4...

γενικά εκτός του γεγονότος ότι καίει καρδιές παντού... η μοτοσυκλέτα έχει σαρώσει όλους τους τίτλους που αφορούν την εμφάνιση και το Design της, παγκοσμίως... :smokin: :smokin: :smokin:

Lazio
28/07/2005, 13:53
Η ζηλεια σας και το οτι επιλεξατε χρεπια για μηχανη σας κανει να λετε τις απιστευτες μπουρδες....... χο χο
:wave2: :wave2:

idi
28/07/2005, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Η ζηλεια σας και το οτι επιλεξατε χρεπια για μηχανη σας κανει να λετε τις απιστευτες μπουρδες....... χο χο
:wave2: :wave2:

οχι χρεπια.... ΑΣΧΗΜΑ χρεπια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
28/07/2005, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Θα πουλήσω και τα δύο τα μοτοσακά μου και θα πάρω 2 Ζ. Ενα 750 κι ενα 1000. Είναι τα καλύτερα μηχανάκια δρόμου. Αγαπάω τα Ζ. Είναι τόσο όμορφα και τόσο αξιόπιστα. Κι από επιδόσεις θεϊκά. Τα κάνουν όλα καλά. Μα είναι δυνατόν? ΝΑΙ, γιατί είναι Καβασάκι. Γουστάρω Καβασάκι. Και γουστάρω τρελλά και αναβάτες Καβασάκι. Γυμνούς, ντυμένους, δεν έχει σημασία.

SF.... σε μαυρο ε? :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

gmakris
28/07/2005, 14:20
Μια ψηφος υπερ των Z......

Εαν επαιρνα naked θα ηταν οπωσδηποτε αυτο.....εχω κακομαθει ομως με την πλαστικουρα των SS και δεν με βλεπω να αλλαζω ακομα....:D

SF
28/07/2005, 14:42
gmakris:

Ένας ακόμα χρήστης που θα έχει διαγραφεί μέχρι αύριο το πρωι.
Όσοι θέλετε να τον χαιρετήσετε με ΠΜ, βιαστείτε.

Ευχαριστώ.

20654

sniper
28/07/2005, 14:57
GPZ και το μωρό επάνω... :cry: :sad: :hypnotize :look: :nono:

20655

sniper
28/07/2005, 15:02
..

20656

Xlexles
28/07/2005, 15:05
se apoklistika amontarista plana

exoume to neo dimiourgima ths kawasaki gia diagalaxiaka taxidia

20657

hornet
28/07/2005, 15:10
ρε γιωργο για αυτο πηρατε το βραβειο σχεδιασης:cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sniper
28/07/2005, 15:11
Και να ο τρόπος που πείθουν τον άμοιρο κοσμάκη να αγοράσει τις μπούρδες τα Ζ....

20659

sniper
28/07/2005, 15:20
εν τω μεταξύ και αφού δεν μπορούν να βγάλουν μηχανές χρησιμοποιούν και ονόματα HONDA

BOL D'OR :smokin:

20660

sniper
28/07/2005, 15:21
Είχε η KAWASAKI (φτου) Super Four;;;

Ο κακόμοιρος ο ΠΕΛΑΤΗΣ το πήγε εκεί που είναι η θέση του....

Να το πετάξει στην Θάλασσα!!!! :lol: :rotflmao: :lol:

20661

Xlexles
28/07/2005, 15:24
re parte to xampari

ta kafasaki mallon einai kalitera apo ta XONTA mas

afou to kabalas kai petas !!

20662

hornet
28/07/2005, 15:42
Οταν η τεχνολογια συναντα τις επιδοσεις....απογευματινη βολτα στα λιμανακια με hornet

20663

sniper
28/07/2005, 15:45
Βλέπω έβαλαν μυαλό οι απανταχού Ζορρό και δεν μιλάνε....

Άκουσαν τον σοφό τους δάσκαλο.. :lol:

20664

sniper
28/07/2005, 15:45
ή πάνω που θα μίλαγαν....

20665

gcrook
28/07/2005, 15:47
Ψιτ μαγκες.
Μας τα εχετε κανει λιγο τσουρεκια.:evil:

div400
28/07/2005, 15:53
ασ τους ρε gcrook

αν ειχαν σοβαρα μηχανακια θα τα καβαλουσαν τωρα αντι να ριχνουν μπιχτες μεταξυ τους!

V2 RULES!:smokin:

ωχχ τωρα θα ακουσουμε.......

Alex_Under
28/07/2005, 15:54
Γιαυτούς που απλά τόλμησαν να μιλήσουν για cb1300...

20666

Alex_Under
28/07/2005, 15:55
...

20667

idi
28/07/2005, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από alnotas
Γιαυτούς που απλά τόλμησαν να μιλήσουν για cb1300...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
Χ
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!

(θα αρχισω να φοβαμαι τα cb1300):lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
28/07/2005, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ψιτ μαγκες.
Μας τα εχετε κανει λιγο τσουρεκια.:evil:

Εσείς με τους κινητήρες σουρωτήρι...... στην άκρη θα μας γεμίσετε λάδια και μπιέλες :lol:

gcrook
28/07/2005, 16:12
Εσείς με τους κινητήρες σουρωτήρι...... στην άκρη θα μας γεμίσετε λάδια και μπιέλες :lol:

Καλυτερο απο το να σκουριασει στο γκαραζ περιμενοντας 3 μηνες την πολυποθητη βιδα που εχει 150 ευρω.
Αιντε ρε που θα μου συγκρινεις τα αλουμινια με τα σιδερα, με τα CBR σας που μεχρι προσφατως το αλουμινιο ηταν διαστημικη τεχνολογια για την Χοντα.

Και πουστε παληκαρια Χοντακηδες.
Ανοιγω τις τελευταιες μερες τα περιοδικα μοτοσυκλετας και βλεπω ολο διαφημισεις του στυλ να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα και οχι μαιμου γιατι ...μπλα,μπλα,μπλα.

Πιο συγκεκριμενα λεει οτι για να ειναι η μηχανη Χοντα σας αξιοπιστη γρηγορη και εμφανισιμη, θα πρεπει να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα.
Εγω ετσι οπως το βλεπω λεει οτι η μηχανες σας ειναι αργες ασχημες και ζημιαρες, αρα υπαρχει τοση ζητηση ανταλλακτικων που εχετε χασει το μπουσουλα κοροιδα.

Αρα τα Χοντα χρειαζονται και ανταλλακτικα...ΝΑΙ κυριες και κυριοι.
Αλλος ενας μυθος κατερριφθη.
Και οσο για τα αθραυστα Χοντα, απεναντι απο το συνεργειο μου υπαρχει εξουσιοδοτημενο Χοντα, και βλεπω πολυ καλα τι γινεται.
Ποιο πολλα μηχανακια μπαινουν παρα βγαινουν.

Φιλικα, αυτος που σας εχει χαλαρα.:lol:

idi
28/07/2005, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλυτερο απο το να σκουριασει στο γκαραζ περιμενοντας 3 μηνες την πολυποθητη βιδα που εχει 150 ευρω.
Αιντε ρε που θα μου συγκρινεις τα αλουμινια με τα σιδερα, με τα CBR σας που μεχρι προσφατως το αλουμινιο ηταν διαστημικη τεχνολογια για την Χοντα.

Και πουστε παληκαρια Χοντακηδες.
Ανοιγω τις τελευταιες μερες τα περιοδικα μοτοσυκλετας και βλεπω ολο διαφημισεις του στυλ να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα και οχι μαιμου γιατι ...μπλα,μπλα,μπλα.

Πιο συγκεκριμενα λεει οτι για να ειναι η μηχανη Χοντα σας αξιοπιστη γρηγορη και εμφανισιμη, θα πρεπει να αγοραζετε γνησια ανταλλακτικα.
Εγω ετσι οπως το βλεπω λεει οτι η μηχανες σας ειναι αργες ασχημες και ζημιαρες, αρα υπαρχει τοση ζητηση ανταλλακτικων που εχετε χασει το μπουσουλα κοροιδα.

Αρα τα Χοντα χρειαζονται και ανταλλακτικα...ΝΑΙ κυριες και κυριοι.
Αλλος ενας μυθος κατερριφθη.
Και οσο για τα αθραυστα Χοντα, απεναντι απο το συνεργειο μου υπαρχει εξουσιοδοτημενο Χοντα, και βλεπω πολυ καλα τι γινεται.
Ποιο πολλα μηχανακια μπαινουν παρα βγαινουν.

Φιλικα, αυτος που σας εχει χαλαρα.:lol:

AYTOΣ ΕΙΣΑΙ...

ΑΣΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ... ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΩΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΧΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΟΚ....

:beer: :beer: :beer: :beer:

alex14
28/07/2005, 16:32
Idi, sorry αλλα εισαι λαθος.

H Honda εχει τα καλυτερα ''εργαλεια'' :D

20670

alex14
28/07/2005, 16:33
:rotflmao: :rotflmao:

20672

m1ke
28/07/2005, 16:46
Χμμμ γιατί τις προάλες πέτυχα ένα Z750 να πασχίζει να περάσει ένα Hornetακι από φανάρι σε φανάρι στη Θησέως και έπαιρνε τον πούλο. :rolleyes: Καλό το Ζ αλλά όχι όσο πιστεύατε :wave2:

AFTER
28/07/2005, 16:52
Χμμμ γιατί τις προάλες πέτυχα ένα Z750 να πασχίζει να περάσει ένα Hornetακι από φανάρι σε φανάρι στη Θησέως και έπαιρνε τον πούλο. :rolleyes: Καλό το Ζ αλλά όχι όσο πιστεύατε :wave2:

Γιατι πολυ απλα το Ζ εγραφε το πισω τροχο στην εκκινηση!
Το ειχα παθει και εγω σε ενα φαναρι της συγγρου με ενα fz6 και νομιζε οτι με πατησε......

BAD BOY
28/07/2005, 17:16
ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΑ.
ΤΙ ΑΝΧΟΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ.
ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΧΟΝΔΑ:yuck:ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΤΩ, Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ:lol:
ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΖΗΤΑ ΡΕ.ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΛΟΥ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΛΕΩ
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

20674

AFTER
28/07/2005, 17:32
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2005

NAKED

FZ6 FAZER 603
Z750 372
Z750S 111
HORNET 600 80
Ζ1000 72

Πρωτη η kawa στα SS600 με 175

Ηοnδa,αντε πουλα κανενα fmx 650 των 30hp!!!!

sporky
28/07/2005, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
χαχαχα ειδικα το Ζ750 με 89 αλογα στο τροχο που με το ζορι ξεφευγει απο FZ6 διαβαστε και κανα ξενο αρθρο ρεεεεεε μη σας κατσει διπλα κανα 900cb και δεν ξερετε απο που να φυγετε!!!!

έλα που δεν μετράνε τα άλογα, αλλά ο οδηγός (...μίλτος ακούει;)
over and out
s..

Alex_Under
28/07/2005, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2005

NAKED

FZ6 FAZER 603
Z750 372
Z750S 111
HORNET 600 80
Ζ1000 72

Πρωτη η kawa στα SS600 με 175

Ηοnδa,αντε πουλα κανενα fmx 650 των 30hp!!!!

Το ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο (μοντέλο και όχι μάρκα γενικότερα) πουλάει τρελλά δεν σημαίνει τίποτα.
Όταν πήγα σε έναν από τους πολλούς αντιπροσώπους να ρωτήσω για το CB1300 μου λέει ακριβώς "...και τι την θες μια μηχανή που θα έχεις εσύ και 2-3 μόνο ακόμη άλλοι?"

:hypnotize

ΝταΑααΑααΑαααΑα

"Σώπα ρε μπάρμπα" του λέω, "αυτό τώρα για κακό μου τόπες"?

Και πάλι τονίζω ότι δεν μιλάω για μάρκες αλλά για μοντέλα. Ούτε varadero ποτέ θα έπερνα γιατί αν και χονδάκιας, μου φαίνεται σαν ανέκδοτο που μαζί με την κοπελιά μου καθόμαστε και μετράμε τα πόσα Varadero σηναντάμε σε μια απόσταση 15'.

Αλλά για να παίξω και το παιχνίδι σου...Αυτά είναι αποτελέσματα του Α Εξαμήνου 2005. Το καινούργιο Hornetακι είναι διαθέσιμο από τέλη Μαϊου και είχε ανακοινωθεί από τον Δεκέμβριο στην bologna (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Πάει να πει, αν κάποιος ήθελε Hornet το ήξερε ότι θα αντικατασταθεί και θα περίμενε 5-6 μήνες. Άρα από τα 80 hornet που δείχνεις να μη σου πώ ότι τα 60-70 είναι καινούργια με USD. Δηλαδή 70 σε ένα μήνα, σε έξι πόσο? Do the math....

idi
28/07/2005, 18:57
Το ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο (μοντέλο και όχι μάρκα γενικότερα) πουλάει τρελλά δεν σημαίνει τίποτα.
Όταν πήγα σε έναν από τους πολλούς αντιπροσώπους να ρωτήσω για το CB1300 μου λέει ακριβώς "...και τι την θες μια μηχανή που θα έχεις εσύ και 2-3 μόνο ακόμη άλλοι?"

ΝταΑααΑααΑαααΑα

Και πάλι τονίζω ότι δεν μιλάω για μάρκες αλλά για μοντέλα. Ούτε varadero ποτέ θα έπερνα γιατί αν και χονδάκιας, μου φαίνεται σαν ανέκδοτο που μαζί με την κοπελιά μου καθόμαστε και μετράμε τα πόσα Varadero σηναντάμε σε μια απόσταση 15'.

Αλλά για να παίξω και το παιχνίδι σου...Αυτά είναι αποτελέσματα του Α Εξαμήνου 2005. Το καινούργιο Hornetακι είναι διαθέσιμο από τέλη Μαϊου και είχε ανακοινωθεί από τον Δεκέμβριο στην bologna (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Πάει να πει, αν κάποιος ήθελε Hornet το ήξερε ότι θα αντικατασταθεί και θα περίμενε 5-6 μήνες. Άρα από τα 80 hornet που δείχνεις να μη σου πώ ότι τα 60-70 είναι καινούργια με USD. Δηλαδή 70 σε ένα μήνα, σε έξι πόσο? Do the math....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Χ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
Α
ΧΑ
ΧΑ

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΗΟΝΔΑ?

ΧΑΑΑ
ΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
Α
ΧΑ

BAD BOY
28/07/2005, 22:46
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΧΟΝΔΑ:yuck: ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ(MADE IN SPAIN):lol: :rotflmao:

dbandit
28/07/2005, 23:06
MΗΠΩΣ ΤΟ KAWASAKI HEAVY INTUSTRIES

ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΙ?

ΛΕΩ ΤΩΡΑ...

ΤΑ XΟΝΔΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ...

:smokin: :smokin: :smokin:

Lazio
29/07/2005, 07:53

ΝταΑααΑααΑαααΑα

Ηοντα και στεγνο καθαρισμα... η αν προτιματε ασαλιωτο :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Alex_Under
29/07/2005, 08:29
Όποιος δεν έχει τι να απαντήσει....

idi
29/07/2005, 09:32
Όποιος δεν έχει τι να απαντήσει....

οκ θα απαντησω...

εγραψες για 0-60 μιλια (0-100 χλμ...)

ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ 0-100 ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ????????????????????????????
?????????????????????????????

ΣΤΑ 100 ΕΓΩ ΕΧΩ 1Η

θες να συνεχισω?

hornet
29/07/2005, 09:38
γιωργακη να απαντας με επιχειρηατα ρε συ και οχι με βλακειες ρε συ..τα περισσοτερα 1000 εχουν σχεδον 100 με πρωτη... και αυτο τι μας λεει δηλαδη τωρα που απαντησες για αναπτυξε το...παρεπιπτωντως το δοκιμασαν σε πολλα μηχανακια και το καναν γιατι στα 0-200 παιζουν μετα αεροδυναμικα φαινομενα και διοτι εαν ας πουμε μετρησεις 0-200 εσυ και ενα zx6 ας πουμε θα παρεις τα @@ μου διοτι δεν εχεις αεροδυναμικη σε αυτα τα χιλιομετρα..αμαν μικρο παιδι εισαι μωρε!!!

idi
29/07/2005, 09:44
δε καταλαβες... ο φιλος καυχήθηκε για το 0-60 του CB.... κοιτα πιο πανω

τεσπα οι μπαχατελο-ιδιοκτητες δε με ενδιαφέρει τι λενε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλυτερα να κλαινε τα λεφτα που χαλασανε αντι να παρουν κανα μοντερνο, ομορφο δυνατο ΖΗΤΑ :smokin:

Alex_Under
29/07/2005, 09:47
Όταν εσύ θα φτάσεις στα 100 με πρώτη, τσιρίζοντας, φωνάζοντας, προκαλώντας τα βλέματα των 16χρονων και την αγανάκτηση των 60χρονων, βγάζοντας αφρούς αστράφτοντας και βροντώντας σαν τενεκές γεμάτος βίδες που τον έβαλαν σε μπλέντερ και το πέταξαν σε μια πλαγιά δουλεύοντας, εγώ θα περάσω και δεν θα με καταλάβει κανείς...

Όταν εσύ θα ιδρώνεις εγώ θα coolΑΡΩ...

"H Ήρεμη Δύναμη"

Φεύγω τώρα, πάω να τραβήξω ένα φιλαράκι με ένα τζιπάκι, μέχρι το συνεργείο γιατί του έμεινε στη μέση του δρόμου...

idi
29/07/2005, 09:47
Όταν εσύ θα φτάσεις στα 100 με πρώτη, τσιρίζοντας, φωνάζοντας, προκαλώντας τα βλέματα των 16χρονων και την αγανάκτηση των 60χρονων, βγάζοντας αφρούς αστράφτοντας και βροντώντας σαν τενεκές γεμάτος βίδες που τον έβαλαν σε μπλέντερ και το πέταξαν σε μια πλαγιά δουλεύοντας, εγώ θα περάσω και δεν θα με καταλάβει κανείς...

Όταν εσύ θα ιδρώνεις εγώ θα coolΑΡΩ...

"H Ήρεμη Δύναμη"

Φεύγω τώρα, πάω να τραβήξω ένα φιλαράκι με ένα τζιπάκι, μέχρι το συνεργείο γιατί του έμεινε στη μέση του δρόμου...

εισαι με διαφορα ο πιο αστειος του φορουμ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alex_Under
29/07/2005, 09:51
Χαίρομαι.

sniper
29/07/2005, 10:03
Και μετά από όλα αυτά.....

ας δούμε τα αποτελέσματα αυτού του ιδιότυπου γκάλοπ......

ΌΛΑ τα μηχανάκια είναι καλά....

Αυτό που ήθελα να δείξω είναι η ψύχωση που μπορεί να έχει μια ομάδα ανθρώπων που καβαλάνε την ίδια μηχανή και την έχουν αναγάγει στο υπέρτατο μηχάνημα!!!

Και αυτό μόνο άσχημα, δυστυχώς, αποτελέσματα μπορεί να φέρει...

Αυτά από μένα..... :smokin:

AFTER
29/07/2005, 10:07
Κοιτα...υπαρχουν 2 ειδη μηχανων:

1)Τα Ζ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
ΚΑΙ.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

2)Αυτες που θα ηθελαν να ειναι Ζ

:beer: :beer: :lol: :rotflmao:

idi
29/07/2005, 10:11
Αυτό που ήθελα να δείξω είναι η ψύχωση που μπορεί να έχει μια ομάδα ανθρώπων που καβαλάνε την ίδια μηχανή και την έχουν αναγάγει στο υπέρτατο μηχάνημα!!!

Κατι μου θυμίζει αυτο……

Θανο που είσαι να μας πεις ποιος τα κανει αυτα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alex_Under
29/07/2005, 10:13
Συμφωνώ φίλε sniper, η καλύτερη μηχανή είναι η δικιά σου μηχανή.
Δεν υπάρχει σύγκριση.
Απλά να προσθέσω ότι ο χαρακτήρας κάθε μηχανής πιστεύω αντικατοπτρίζει και τον χαρακτήρα του αναβάτη.

-Νευρικοί και ανικανοποίητοι αναβάτες (...δεν πάει πουθενά ο χαρακτηρισμός, χωρίς παρεξήγηση) πέρνουν νευρικές μηχανές, μένοντας πάντα ανικανοποίητοι από τις επιδόσεις.

-Κατασταλαγμένοι (πολλές φορές και μεσήλικοι αλλά όχι πάντα) και κλασικοί, πέρνουν κλασικά σχέδια.

-Κολημένοι στα 60's πέρνουν...chopper.

Παραφράζοντας την γνωστή παροιμία..."Δείξε μου την μηχανή σου να σου πω ποιος είσαι"

Love And Peace to everyone
:wave2:

GST
29/07/2005, 10:16
ducati ρε ειναι τα καλυτερα:lol:

χαχαχα...μονη σαν το λεμονι

20710

GST
29/07/2005, 10:17
ααα υπαρχουν και καποιοες που προσπαθουν να τις μιασουν:cry:

:lol: :lol: :lol:

20711

Alex_Under
29/07/2005, 10:17
Καλά, τώρα ξεφύγαμε... :D

sniper
29/07/2005, 10:25
alnotas : δεν κατάλαβες τι λέω....

ντIDIκο ξεκόλα και διάβασε τι λέω.....

Μετά από τις πλακίτσες και τις κόντρες να περνάει η ώρα, έρχεται η ώρα που είμαστε στον δρόμο και μετά τα πράγματα πέρνουν άλλο ύφος και τροπή όταν κάποιος ξεπερνάει τον εαυτό του....
έχοντας στο μυαλό του ότι αυτό που καβαλάει είναι το καλύτερο όλων των άλλων.....

Για σκέψου το λίγο αυτό.... Για σκέψου Μπράλο να τον κατεβένει κάποιος με μικρή εμπειρία και να σκέφτεται ότι επί 1 χρόνο διαβάζει ότι το δικό του μηχανάκι είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

:smokin:

idi
29/07/2005, 10:34
alnotas : δεν κατάλαβες τι λέω....

ντIDIκο ξεκόλα και διάβασε τι λέω.....

Μετά από τις πλακίτσες και τις κόντρες να περνάει η ώρα, έρχεται η ώρα που είμαστε στον δρόμο και μετά τα πράγματα πέρνουν άλλο ύφος και τροπή όταν κάποιος ξεπερνάει τον εαυτό του....
έχοντας στο μυαλό του ότι αυτό που καβαλάει είναι το καλύτερο όλων των άλλων.....

Για σκέψου το λίγο αυτό.... Για σκέψου Μπράλο να τον κατεβένει κάποιος με μικρή εμπειρία και να σκέφτεται ότι επί 1 χρόνο διαβάζει ότι το δικό του μηχανάκι είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

:smokin:

κατσε ρε Νικο....

το τι λεμε στις διαμαχες δεν εχει σχεση με αυτα που λες...

ειπε κανενας τιποτα για κοντρες στα σοβαρα? πλακιτσα κανουμε (μιλαω για τον εαυτο μου)

ασε που ακομα και το καλυτερο μηχανακι να εχεις ή και το χειροτερο .... δε φταιει αυτο αν θα κανεις $#$κια... ολα στο μυαλο μας ειναι

Ride safe λεμε !!!! (οι γΛηγοροι ειναι κολλημενοι στο μυαλο γενικα, ασε που νομιζω οτι δε διαβαζουν το δικο μας φορουμ)

adam_tsouk
29/07/2005, 13:50
Για μία μέρα εχασα το ποστ και έχασα τα αυγά......:uplate:

Ρε! εγώ έμεινα εκεί που λέγαμε ότι τα Ζ είναι τα καλύτερα! Τι έγινε μετά; :lol: :lol:

Καλά, δεν πειράζει, πάω να πάρω το υπέρτατο όχημά μου και να πάω καμιά βόλτα! :smokin:

Διαμάχη του κ@λου!!!!! :lol: :lol:

AFTER
29/07/2005, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Καλά, δεν πειράζει, πάω να πάρω το υπέρτατο όχημά μου και να πάω καμιά βόλτα! :smokin:

Προσεχε μην περασεις κοντα απο το τρις μεγιστο διτροχο μου,και διακτινιστουμε!!!!!

:rotflmao: :lol:

adam_tsouk
29/07/2005, 14:22

το νου σου τότε!

Rezeguet
29/07/2005, 17:05
το καλυτερο μηχανακι του κοσμου ειναι φυσικα το χουσκβαρνακι μου, ακολουθουμενο στενα απο το cbfακι μου.

Οποιος εχει αντιρρηση... ΠΟΥ και ΠΟΤΕ?

:evil: :evil: :evil:

KeLeYTiS
29/07/2005, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
το καλυτερο μηχανακι του κοσμου ειναι φυσικα το χουσκβαρνακι μου, ακολουθουμενο στενα απο το cbfακι μου.

Οποιος εχει αντιρρηση... ΠΟΥ και ΠΟΤΕ?

:evil: :evil: :evil:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ :bigcry: :rotflmao:

Rezeguet
29/07/2005, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ :bigcry: :rotflmao:

ΚΟΛΩΝΕΙΣ!!

KeLeYTiS
29/07/2005, 17:37
Εγω???

Οκ με τι θες να παμε????

Μπορεις να διαλεξεις απο την μεγαλη ποικιλια που εχει το καταστημα....

Διαλεξε οποιο θες και ερχομαι :rotflmao: :bigcry:

AFTER
29/07/2005, 19:21
Ο keleytis δεν κολωνει!!!!!

....εχει μπει και τοσες φορες εντατικη....

χαχαχαχαχαχα:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

BAD BOY
29/07/2005, 22:03
ΣΝΑΙΠΕΡ ΕΙΣΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ.....................ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
ΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΟΛΙΝΑ :lol: :rotflmao:
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

Rezeguet
29/07/2005, 23:49
Εγω???

Οκ με τι θες να παμε????

Μπορεις να διαλεξεις απο την μεγαλη ποικιλια που εχει το καταστημα....

Διαλεξε οποιο θες και ερχομαι :rotflmao: :bigcry:

ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΟΥΛΑ!

ΚΑΑΚ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚ ΚΑΑΑΚ ΚΑΑΑΚ

ΜΩΡΗ ΚΟΤΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ :winka:

:lol: :rotflmao: :lol:

KeLeYTiS
30/07/2005, 01:17
Κολωνω λεει ο παπαρουπας .... :rotflmao: :bigcry:

Διαλεξε λεμε με τι να ερθω....

Καβαλησε και ο ρεζεγκες ενα εργαλειο σωστο και την ειδε και κοντρακιας :rotflmao: :lol:

:rotflmao:

adam_tsouk
30/07/2005, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

GTZ750
30/07/2005, 11:32

ωραιος μου αρεσεις ευγε!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Rezeguet
30/07/2005, 16:03
Κολωνω λεει ο παπαρουπας .... :rotflmao: :bigcry:

Διαλεξε λεμε με τι να ερθω....

Καβαλησε και ο ρεζεγκες ενα εργαλειο σωστο και την ειδε και κοντρακιας :rotflmao: :lol:

:rotflmao:

αφου μωρη σε πηρανε χαμπαρι, κοτουλα και μιση εισαι. Κοτοπουλακι ακομα δεν βγηκες απο το αυγο και θες και κοντρες. :lol: :rotflmao: :lol:

ΚΟΤΟΥΛΑ Ε ΚΟΤΟΥΛΑ

:lol: :rotflmao: :lol:

Tigas
01/08/2005, 07:59
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ KAWASAKI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ :rotflmao:

adam_tsouk
01/08/2005, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ KAWASAKI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ :rotflmao:

μπα σε καλό μας, ψωφίσαμε πάλι!
:yuck: :yuck:

Tigas
01/08/2005, 12:14
μπα σε καλό μας, ψωφίσαμε πάλι!
:yuck: :yuck:

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΕΣΥ :lol:

ΤΟ ΠΑΛΙΟΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΩΛΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

adam_tsouk
01/08/2005, 15:40
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΕΣΥ :lol:

ΤΟ ΠΑΛΙΟΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΩΛΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

:look: :look: :look:

ε;;;;:confused: :confused:

:eyepop:

BAD BOY
01/08/2005, 22:21
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ:beer: ΡΕ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΔΑ:yuck: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ:confused: ΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ:confused:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΟΟΔΟΥΣ :lol:

Tigas
02/08/2005, 07:46
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ:beer: ΡΕ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΔΑ:yuck: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ:confused: ΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ:confused:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΟΟΔΟΥΣ :lol:

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
BY TIGA MOTORSPORT :lol: , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ :beer:

adam_tsouk
02/08/2005, 10:35
BY TIGA MOTORSPORT :lol: , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ :beer:

ρε Σταυρο, τι επαθες εσύ ρε;

GTZ750
02/08/2005, 15:05
ρε Σταυρο, τι επαθες εσύ ρε;

μαλλοω του αλλαζει πλαστικα το φαβει πρασινο και βεζει αυτοκολλητα KAWASAKI :smokin: :smokin:

adam_tsouk
02/08/2005, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
μαλλοω του αλλαζει πλαστικα το φαβει πρασινο και βεζει αυτοκολλητα KAWASAKI :smokin: :smokin:

έτσι... έτσι.....

σιγά σιγά στο σωστό το δρόμο!

BAD BOY
02/08/2005, 20:37
BY TIGA MOTORSPORT :lol: , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ :beer: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΒΑΣΑΚΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΓΚΑ ,ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ......ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ:rotflma o: ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΧΑ:beer: ΟΚ...ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ....ΝΕΧΤ ΓΙΕΡ....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

BAD BOY
02/08/2005, 21:55
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ......
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ
ΧΟΡΝΕΤ ,ΤΙΓΚΑ,ΣΝΑΙΠΕΡ, ΤΑΙ:beer: ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΓΕΙΑ...
ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ

21026

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
03/08/2005, 02:15
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ??????
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ .....

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
03/08/2005, 02:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
έλα που δεν μετράνε τα άλογα, αλλά ο οδηγός (...μίλτος ακούει;)
over and out
s..

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ????? ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΑΤΣ .... ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ??? :lol: ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΟ ...... ΑΝΕΚΔΟΤΟ ....... ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΝΔΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ???????

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ............
ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
03/08/2005, 02:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
γιωργακη να απαντας με επιχειρηατα ρε συ και οχι με βλακειες ρε συ..τα περισσοτερα 1000 εχουν σχεδον 100 με πρωτη... και αυτο τι μας λεει δηλαδη τωρα που απαντησες για αναπτυξε το...παρεπιπτωντως το δοκιμασαν σε πολλα μηχανακια και το καναν γιατι στα 0-200 παιζουν μετα αεροδυναμικα φαινομενα και διοτι εαν ας πουμε μετρησεις 0-200 εσυ και ενα zx6 ας πουμε θα παρεις τα @@ μου διοτι δεν εχεις αεροδυναμικη σε αυτα τα χιλιομετρα..αμαν μικρο παιδι εισαι μωρε!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 750 ΓΡΑΦΕΙ 117 ΚΜ ΤΕΛΙΚΗ ... ΤΟ ΗΟΡΝΕΤ ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ??? ΣΥΝΗΘΩΣ ... ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ... ΣΥΝΗΘΩΣ ... ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΑ 400 ΜΕΤΡΑ ... ΑΛΗΘΕΙΑ ... ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΝΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΑ 750 ???? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ????

Alx 84
03/08/2005, 03:08
Να συνεισφέρω κι εγώ στον αγώνα παρουσιάζοντας τα καινούρια Z της kawasaki για το 2006.....

Alx 84
03/08/2005, 03:09
Z 750

525 watts
5 different speeds
Pulse button
Glass blender bowl (1.75 L capacity)
Removable blender knife
Dischwatersafe attachments/bowls
Dual safety system
Powerful, silent DC motor
Colours: White/Grey

21040

Alx 84
03/08/2005, 03:10
Z 1000

525 watts
5 different speeds
Pulse button
Plastic blender bowl (2.0 L capacity)
Removable blender knife
Dischwatersafe attachments/bowls
Dual safety system
Powerful, silent DC motor
Colours: White/Grey

21041

Alx 84
03/08/2005, 03:13
λοιπόν εγώ την κάνω με ελαφριά... Πάω διακοπούλες. Αφήνω τον τίγκα να με υποστηρήξει!!!:) :)
Τα λέμε σύντομα!!!:wave2: :wave2:

Tigas
03/08/2005, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 750 ΓΡΑΦΕΙ 117 ΚΜ ΤΕΛΙΚΗ ... ΤΟ ΗΟΡΝΕΤ ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ??? ΣΥΝΗΘΩΣ ... ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ... ΣΥΝΗΘΩΣ ... ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΑ 400 ΜΕΤΡΑ ... ΑΛΗΘΕΙΑ ... ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΝΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΑ 750 ???? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ????

ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 600 ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΣΑΓΑΚΙ :smokin:

Η ΗΟΝDA ΕΒΓΑΖΕ 750 ΤΟ VFR, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ 800 Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΙΟ HIGH TECH 750ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ HIGH TECH
ΝR750, ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ:smokin:

Tigas
03/08/2005, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
λοιπόν εγώ την κάνω με ελαφριά... Πάω διακοπούλες. Αφήνω τον τίγκα να με υποστηρήξει!!!:) :)
Τα λέμε σύντομα!!!:wave2: :wave2:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ, ΤΑ Ζ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΖΟΥΝ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΨΗΣΤΗ:lol:

Tigas
03/08/2005, 08:16
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ......
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ
ΧΟΡΝΕΤ ,ΤΙΓΚΑ,ΣΝΑΙΠΕΡ, ΤΑΙ:beer: ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΓΕΙΑ...
ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΣΤΗΝ MAΡΚΑ HONDA ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ,ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΤΛ.

ΑΝ ΠΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ KAWASAKI ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ.:lol:

ΕΙΠΑΜΕ Z-BARBECUE :smokin: