PDA

View Full Version : Estoril live

sniper
31/10/2010, 13:32
Εδώ (http://www.motogp.com/en/Live+Video) :D

road spirit
31/10/2010, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εδώ (http://www.motogp.com/en/Live+Video) :D τι? χωρίς voice over απο ΔΔ? δεν θα πάρω ....

:lol:

Aggelos_SV
31/10/2010, 13:40
Σνάιπερ σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για το λινκ!!!!!!!!

Ο καθυστερημένος έχει βγάλει τον Τσαρούχα να μας πει ότι θα κατέβει υποψήφιος αντιδήμαρχος:bigcry:

Στα @@ μας

sniper
31/10/2010, 13:44
Αν το συνεχίσουν, τζαμπα πάει το woop..... :lol:

sniper
31/10/2010, 13:44
Αν το συνεχίσουν, τζαμπα πάει το woop..... :lol:

Πάει ο Spies.... :rolleyes:

@@... malakares :sad:

road spirit
31/10/2010, 13:45
@@... malakares :sad: σαμποτάζ απο ΔΔ

jimtarasxt660x
31/10/2010, 13:45
Πάει και το τσάμπα:evil:

sniper
31/10/2010, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σαμποτάζ απο ΔΔ

Dikaiwmata.... :rolleyes:

alla wraia plana o DD :lol: :lol:

Aggelos_SV
31/10/2010, 13:49
Πάει και το τζάμπα....δεν τον γλιτώνουμε τον 2δέλτα:a018:

Metzgermeister
31/10/2010, 14:07
Μια φαρυγγιτιδα δεν γινεται να παθει?!

Metzgermeister
31/10/2010, 14:09
Μου φαινεται οτι την επομενη φορα θα δωσω 15 ευρωπουλακια για να ευχαριστηθω το motoGP

Λουξαρουμε ΜοtoGP!:uplate:

castoras
31/10/2010, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
Μια φαρυγγιτιδα δεν γινεται να παθει?!

Κοντά είναι!!Εχει βηχαλάκι το αγόρι!!

Metzgermeister
31/10/2010, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Κοντά είναι!!Εχει βηχαλάκι το αγόρι!!

και βηχει πανω στο μικροφωνο :hypnotize
αντε να ακουσουμε κ την χλεμπονα να σκαει πανω στο μικροφωνο *φλουπ*

byron
31/10/2010, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Σνάιπερ σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για το λινκ!!!!!!!!

Ο καθυστερημένος έχει βγάλει τον Τσαρούχα να μας πει ότι θα κατέβει υποψήφιος αντιδήμαρχος:bigcry:

Στα @@ μας

Ο Τσαρούχας είναι ο ακατοίκητος που λέει τον Lorenzo "αμετροεπή" γιατί έχει βάλει τον άσσο χωρίς να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα? :ZZZ: :alien: :dizzy: :ZZZ:

screamer
31/10/2010, 14:42
.... Για να σε βλέπω να ξαναβγάζεις DVD με τον καλύτερο αγώνα...

:beer:

blackbusa
31/10/2010, 14:47
ρε την ΑλμπαΤΣετε....

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Aggelos_SV
31/10/2010, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο Τσαρούχας είναι ο ακατοίκητος που λέει τον Lorenzo "αμετροεπή" γιατί έχει βάλει τον άσσο χωρίς να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα? :ZZZ: :alien: :dizzy: :ZZZ:

...και επίσης ηθοποιός,συγγραφέας,υποψήφιος αντιδήμαρχος,εκτελούνται μεταφοραί μετακομίσεις,κηπουρικαί εργασίαι...κλπ κλπ:bigcry: :bigcry:

Νέα μόδα είναι η μη προβολή του βάθρου?
Πόσο μα πόσο μαλάκες είναι εκεί στον ΣΚΑΙ?Πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν την τηλεθέασή της εκπομπής της Πέμπτης?Κούνια που τους κούναγε..:evil:

Metzgermeister
31/10/2010, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...και επίσης ηθοποιός,συγγραφέας,υποψήφιος αντιδήμαρχος,εκτελούνται μεταφοραί μετακομίσεις,κηπουρικαί εργασίαι...κλπ κλπ:bigcry: :bigcry:

Νέα μόδα είναι η μη προβολή του βάθρου?
Πόσο μα πόσο μαλάκες είναι εκεί στον ΣΚΑΙ?Πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν την τηλεθέασή της εκπομπής της Πέμπτης?Κούνια που τους κούναγε..:evil:

Δεν ειναι θεμα ΣΚΑΙ δυστυχως...Απλα κανει οτι γουσταρει ο ΔΔ.Στο ΣΚΑΙ ουτε που τον βλεπουν στον σταθμο.Ο τυπακος κανει οτι γουσταρει

foogr01
31/10/2010, 15:41
και βηχει πανω στο μικροφωνο :hypnotize
αντε να ακουσουμε κ την χλεμπονα να σκαει πανω στο μικροφωνο *φλουπ*

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: έλιωσα λέμε :beer: :beer:

AUFGEBRACHT
31/10/2010, 17:02
Μπροστά στον Τσαρούχα ο ΔΔ είναι ο Διακογιάννης του MotoGP...εκτός κι αν το κάνει επίτηδες για να δείξει ότι υπάρχουν και χειρότερα...τι μ@λάκας ο Πασχάλης...γιατί λέει ο Lorenzo έβαλε το 1 στη φόρμα του...Άμα έβαζε το 99 μείον 98 θα τον πείραζε;;; Κι έχει αμετροέπεια...Ενώ ο Rossi στα 250 με τον Biaggi δεν είχε αμετροέπεια...Πάντως ο Lorenzo έκλεισε στόματα σήμερα...

AUFGEBRACHT
31/10/2010, 17:11
Πάντως πλέον επειδή τον έχει πάρει εργολαβία τον Notis, η εκπομπή πρέπει να μετονομαστεί σε Τα Νέα του Νότη Παπαπαύλου με διαλείμματα από MotoGP...Η περιγραφή της επικής μάχης του Notis με τον ετεροθαλή αδερφό του Rossi γλαφυρή...Και ο Rossi μάλιστα αναφέρθηκε λέει στον αγώνα αυτό...Κι εγώ στη Λευκάδα πέρασα στην ευθεία για Πόρτο Κατσίκι τον γιό του περιπτερά που ψωνίζει o Rossi εφημερίδα αλλά δεν έγινε τόσος ντόρος...

Allst@rf
31/10/2010, 17:33
ξερουμε αν τη νεα σεζον θα βλεπουμε αγωνες απο την ΤιΒι?

λεω γω τωρα...:rolleyes:

Metzgermeister
31/10/2010, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ξερουμε αν τη νεα σεζον θα βλεπουμε αγωνες απο την ΤιΒι?

λεω γω τωρα...:rolleyes:

Εσυ τι πιστευεις?Οτι δεν θα πουλησει ο Κυριος Καβουρης τα δικαιωματα που αγοραζει απο την Dorna σε καποιο καναλι???Και εαν δεν τα πουλησει νομιζεις οτι θα βλεπουμε τους αγωνες τσαμπα στο woop φιλε μου?20 ευρω κ αγωνας φιλε μου..

Allst@rf
31/10/2010, 18:06
Εσυ τι πιστευεις?Οτι δεν θα πουλησει ο Κυριος Καβουρης τα δικαιωματα που αγοραζει απο την Dorna σε καποιο καναλι???Και εαν δεν τα πουλησει νομιζεις οτι θα βλεπουμε τους αγωνες τσαμπα στο woop φιλε μου?20 ευρω κ αγωνας φιλε μου..

δεν ξερω ,γι'αυτο ρωτναω...

:wave2:

Metzgermeister
31/10/2010, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δεν ξερω ,γι'αυτο ρωτναω...

:wave2: :beer:

TROOPER
31/10/2010, 18:37
θα μας ενημερωσει κανεις τι εγινε στον αγωνα μια και προτιμησα να δω τα 600 στη τριπολιτσα....

Allst@rf
31/10/2010, 18:46
ωραιος αγωνας χωρις το αγχος (και καλα) για πρωταθλημα...

πρωτος ο χορχε ,δικαιωσε το ονομα του σαν ΝΟ1 εφετος...

ΔΕυτερος ο Βαλε (aka η φουστρα που λεει και ρεινμαιστερ)

και τριτος δεν θυμαμαι...:D μαλλον ο ντοβι...

Metzgermeister
31/10/2010, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα μας ενημερωσει κανεις τι εγινε στον αγωνα μια και προτιμησα να δω τα 600 στη τριπολιτσα....

Xοντρα χοντρα

1ος Λορενθο
2ος Ροσσι
3ος Ντοβιτσιοζο

Οδηγουσε την κουρσα ο Γιατρος μετα απο προσπεραση στον Χορχε,εγινε προσπεραση απο Χ ορχη.2η θεση Γιατρος.Η 3η θεση παιζοτανε μεχρι το τελος απο Σιμοντσελι και Ντοβι οπου και εγινε μια καταπληκτικη μονομαχια κ κερδισε την θεση στο ποντιουμ στο τσακ!Ο Δοντιας επεσε απο low.Ο Πεντροσα εκανε ενα καλο comeback με παρατριχα μια πτωση.

TROOPER
31/10/2010, 19:01
ευχαριστω ρε μαγκες

:beer: :beer:

ernti
31/10/2010, 21:21
Καλά έχει μία στομαχάρα ο Λορένθο σιδερένια!!!!
Πηγαινει στο 90 τις εκατό,αφήνει το Ρόσι να πιστεύει οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει,του κάνει πόλεμο νευρων λίγους γύρους από πίσω του,
και ύστερα τον ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ κάνοντας του ένα προσπέρασμα 100 τις εκατό ροσικό.Δηλαδή ή σε περνάω ή πέφτουμε κι οι δύο!!
Ανεμίζει το βρακί του Ρόσι κάνοντας σερι καλύτερων γύρων και του ρίχνει αέρα και κάτι δευτερολεπτάκια!! :rotflmao: :rotflmao:

Μπαααα, δεν το βλέπω...
Από πλευράς σχολιασμού,είπε τόσες παπάρες ο Τσαρούχας,όπως αυτή με τους κατασκευαστες και τους κινητήρες που έφερε ακόμα και τον Διατσίδη σε δύσκολη θέση.
Κανένα πλάνο του [Π]ούτσιο γιατί δεν έδειξε?
Μήπως επειδή φοβότανε οι κάμεραμαν να τον πλησιάσουνε?

Metzgermeister
31/10/2010, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Πηγαινει στο 90 τις εκατό,αφήνει το Ρόσι να πιστεύει οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει,του κάνει πόλεμο νευρων λίγους γύρους από πίσω του,
και ύστερα τον ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ κάνοντας του ένα προσπέρασμα 100 τις εκατό ροσικό.Δηλαδή ή σε περνάω ή πέφτουμε κι οι δύο!!
Ανεμίζει το βρακί του Ρόσι κάνοντας σερι καλύτερων γύρων και του ρίχνει αέρα και κάτι δευτερολεπτάκια!! :rotflmao: :rotflmao:

Μπαααα, δεν το βλέπω...

Από πλευράς σχολιασμού,είπε τόσες παπάρες ο Τσαρούχας,όπως αυτή με τους κατασκευαστες και τους κινητήρες που έφερε ακόμα και τον Διατσίδη σε δύσκολη θέση.

Καλα εκει ηταν...Το τελειωμα.Αλλα και ο ΔΔ το συνεχισε εκει εαν θυμασαι φιλε μου.Εκανε την ΚΑΘΑΡΗ διαφημιση για την Honda.BTW δεν εχω κατι κατα της εταιριας απλα το τονισα

devil's animal
31/10/2010, 22:08
πολυ ωραιος αγωνας!

μαχες απο την αρχη μεχρι το τελος...και αγωνια...

ΑΞΙΟΤΑΤΟΣ ο γλυφειντζουρακιας...

δεν ξερω τι επαιξε με τον γιατρο...δεν ακουσα την συνεντευξη του μετα και μπορει κατι να εφταιξε...κοντεψε να φαει και ενα low...:rolleyes:

ελπιζω ολα αυτα να τον πεισμωσουν...:smokin:

τρελη μαχη για την 3η θεση...
ο αφρο-μαν οδηγησε με ψυχη και αξιζε την θεση...αλλα μιλησαν μαλλον τα αλογα και η εξοδος της τελευταιας στροφης...

:beer: :beer: :beer:

ernti
31/10/2010, 22:09
Καλα εκει ηταν...Το τελειωμα.Αλλα και ο ΔΔ το συνεχισε εκει εαν θυμασαι φιλε μου.Εκανε την ΚΑΘΑΡΗ διαφημιση για την Honda.BTW δεν εχω κατι κατα της εταιριας απλα το τονισα

Δίκιο έχεις.. το ξέχασα.
Κι ύστερα το καμουφλάρισε λίγο λέγοντας για το Δεσμοδρομικό της ντουκάτι και κάτι άλλα μπλα μπλα μπλα..

ΜΟΖΑΡΤ
01/11/2010, 09:23

Μπαααα, δεν το βλέπω...
η αληθεια ειναι οτι ο λορενθο πηρε μια πολυ πειστικη νικη. αλλα οτι εκανε σπασιμο νευρων στον ροσσι ειναι για γελια.
και οτι ξεφτιλισε τον ροσσι δεν το σχολιαζω.
πραγματικα θα αποσυρθει ο ροσσι. θα βγει κανενας νεος οδηγος και θα λετε ακομη αν ετρεχε ο ροσσι τωρα θα τον ξεφτιλιζε ο τυπος :lol:

Volo
01/11/2010, 12:32
Σκατά Σαββατοκύριακο :mad:
Έχασε ο Ολυμπιακός, έχασε και ο Rossi :(
Βγείτε όλοι τώρα να πανηγυρίσετε γιατί δεν συμβαίνει συχνά

Aggelos_SV
01/11/2010, 14:15
Μερικά βίντεα από τον αγώνα,καλύτερες στιγμές κουλουπου κουλουπου....

http://www.youtube.com/watch?v=CfrCeMgAwCU
http://www.youtube.com/watch?v=B_SO1lvawBs&feature=channel

Chupa pouts
http://www.youtube.com/watch?v=_I-ltkuQeL8&feature=channel

Εφημερεύων
http://www.youtube.com/watch?v=BWv2SYD1w-0&feature=channel

Dovi
http://www.youtube.com/watch?v=mLiFzmgrxR0&feature=channel

chr1s_86
01/11/2010, 23:47
και ύστερα τον ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ κάνοντας του ένα προσπέρασμα 100 τις εκατό ροσικό.

Αυτό τώρα που λες το πιστεύεις κιόλας; :dizzy:

ernti
02/11/2010, 02:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Αυτό τώρα που λες το πιστεύεις κιόλας; :dizzy:

Όχι βέβαια,δεν πιστεύω ότι τον ξεφτύλισε..
Τον έκανε ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ:rotflmao: :rotflmao:

Maggellanos
02/11/2010, 09:08
Δηλώσεις Rossi μετά την συνέντευξη τύπου

"Valentino Rossi: Η μεγαλύτερη διαφορά νομίζω είχε να κάνει, όπως είπε και Jorge με το ότι χρησιμοποίησαν τις ρυθμίσεις της περσινής χρονιάς που ήταν πολύ επιτυχημένες, και τίποτε άλλο. Εμείς αγωνιστήκαμε με πολύ διαφορετικές ρυθμίσεις από πέρσι γιατί πέρσι είχαμε άσχημο αποτέλεσμα εδώ. Ωστόσο δουλέψαμε πολύ στο βρεγμένο.
Νομίζω πως αν ο αγώνας ήταν υγρός θα ήμουν ο νικητής γιατί σήμερα το πρωί στο Warm-up ήμουν ο ταχύτερος. Ήταν όμως στεγνός αγώνας και καταλαβαίνετε ότι χρησιμοποιήσαμε τη μοτοσυκλέτα όπως ήταν ρυθμισμένη στο βρεγμένο με τις συνήθεις αλλαγές που κάνουμε για το στεγνό. Γι' αυτό είμαι εντάξει, είχα καλό ρυθμό, καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και για κάποιο διάστημα ήμουν μπροστά. Όμως δυστυχώς η μοτοσυκλέτα άρχισε να κουνάει υπερβολικά.
Είμαι περίεργος να δω αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στον επόμενο αγώνα της Valencia που συνήθως είναι κακή πίστα για μένα. Όμως η επομενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για μένα, για το μέλλον μου. Πρώτα είναι ο αγώνας γιατί μπορώ να διεκδικήσω τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Είμαι τρίτος, είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς ότι έχασα τέσσερις αγώνες ενώ σε αρκετούς αγωνίστηκα τραυματισμένος. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είμαι έτοιμος.

Ερώτηση: Ποιες νομίζεις ήταν οι διαφορές ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα του Jorge και τη δική σου; Πού έβλεπες να έχει πλεονέκτημα όταν ήταν μπροστά σου;

VR: Είχε περισσότερη πρόσφυση και επιτάχυνση.

Ε: Η διαφορά σου με τον Jorge ήταν 8 δεύτερα. Ήταν έκπληξη αυτό;

VR: Η πραγματική διαφορά δεν ήταν 8 δευτερόλεπτα. Όταν με προσπέρασε ο Jorge, ήρθε με πολλά. Προσπάθησα να μείνω πίσω του για 2-3 γύρους, έκανα τον ταχύτερο γύρο μου, δεν παραδόθηκα παρά μόνον ότι αντιλήφθηκα ότι ήταν αδύνατο να τον ακολουθήσω. Γιατί επιπλέον δεν είχα πια δύναμη στον ώμο του που μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους τελευταίους γύρους. Ακόμα κι αν είχα την ευκαιρία να τον πιέσω δεν θα μπορούσα γιατί δεν είχα πια δύναμη στον ώμο μου. Έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια για να μη ρισκάρω. Οπότε η διαφορά δεν ήταν πραγματική.

Ε: Είσαι πολύ φίλος με τον Simoncelli που είχε καναδυό πολύ καλούς αγώνες τελευταία και σήμερα βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο. Πιστεύεις ότι όταν του χρόνου τρέχει με εργοστασιακό Honda νομίζεις ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικός;

VR: Ναι! Προτίμησε μια έξυπνη προσέγγιση. Ξεκίνησε αργά, ίσως υπερβολικά αργά, αλλά τωρα φαίνεται να έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή του. Πέρασε στο επόμενο επίπεδο -όχι στο δικό μας, δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά απ' ό,τι φαίνεται τώρα είναι πιο δυνατός. Του χρόνου θα πρέπει να ανησυχούμε και γι΄αυτόν, γιατί στις μάχες ένας προς έναν είναι πολύ επιθετικός! Και πολύ μεγαλόσωμος!"

0300.gr

harvester
02/11/2010, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sΑκ900
Δηλώσεις Rossi μετά την συνέντευξη τύπου

"Valentino Rossi: Η μεγαλύτερη διαφορά νομίζω είχε να κάνει, όπως είπε και Jorge με το ότι χρησιμοποίησαν τις ρυθμίσεις της περσινής χρονιάς που ήταν πολύ επιτυχημένες, και τίποτε άλλο. Εμείς αγωνιστήκαμε με πολύ διαφορετικές ρυθμίσεις από πέρσι γιατί πέρσι είχαμε άσχημο αποτέλεσμα εδώ. Ωστόσο δουλέψαμε πολύ στο βρεγμένο.
Νομίζω πως αν ο αγώνας ήταν υγρός θα ήμουν ο νικητής γιατί σήμερα το πρωί στο Warm-up ήμουν ο ταχύτερος. Ήταν όμως στεγνός αγώνας και καταλαβαίνετε ότι χρησιμοποιήσαμε τη μοτοσυκλέτα όπως ήταν ρυθμισμένη στο βρεγμένο με τις συνήθεις αλλαγές που κάνουμε για το στεγνό. Γι' αυτό είμαι εντάξει, είχα καλό ρυθμό, καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και για κάποιο διάστημα ήμουν μπροστά. Όμως δυστυχώς η μοτοσυκλέτα άρχισε να κουνάει υπερβολικά.
Είμαι περίεργος να δω αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στον επόμενο αγώνα της Valencia που συνήθως είναι κακή πίστα για μένα. Όμως η επομενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για μένα, για το μέλλον μου. Πρώτα είναι ο αγώνας γιατί μπορώ να διεκδικήσω τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Είμαι τρίτος, είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς ότι έχασα τέσσερις αγώνες ενώ σε αρκετούς αγωνίστηκα τραυματισμένος. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είμαι έτοιμος.

Ερώτηση: Ποιες νομίζεις ήταν οι διαφορές ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα του Jorge και τη δική σου; Πού έβλεπες να έχει πλεονέκτημα όταν ήταν μπροστά σου;

VR: Είχε περισσότερη πρόσφυση και επιτάχυνση.

Ε: Η διαφορά σου με τον Jorge ήταν 8 δεύτερα. Ήταν έκπληξη αυτό;

VR: Η πραγματική διαφορά δεν ήταν 8 δευτερόλεπτα. Όταν με προσπέρασε ο Jorge, ήρθε με πολλά. Προσπάθησα να μείνω πίσω του για 2-3 γύρους, έκανα τον ταχύτερο γύρο μου, δεν παραδόθηκα παρά μόνον ότι αντιλήφθηκα ότι ήταν αδύνατο να τον ακολουθήσω. Γιατί επιπλέον δεν είχα πια δύναμη στον ώμο του που μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους τελευταίους γύρους. Ακόμα κι αν είχα την ευκαιρία να τον πιέσω δεν θα μπορούσα γιατί δεν είχα πια δύναμη στον ώμο μου. Έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια για να μη ρισκάρω. Οπότε η διαφορά δεν ήταν πραγματική.

Ε: Είσαι πολύ φίλος με τον Simoncelli που είχε καναδυό πολύ καλούς αγώνες τελευταία και σήμερα βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο. Πιστεύεις ότι όταν του χρόνου τρέχει με εργοστασιακό Honda νομίζεις ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικός;

VR: Ναι! Προτίμησε μια έξυπνη προσέγγιση. Ξεκίνησε αργά, ίσως υπερβολικά αργά, αλλά τωρα φαίνεται να έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή του. Πέρασε στο επόμενο επίπεδο -όχι στο δικό μας, δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά απ' ό,τι φαίνεται τώρα είναι πιο δυνατός. Του χρόνου θα πρέπει να ανησυχούμε και γι΄αυτόν, γιατί στις μάχες ένας προς έναν είναι πολύ επιθετικός! Και πολύ μεγαλόσωμος!"

0300.gr
επιτελους διαβασαμε και μια συνεντευξη της προκοπης.
τον σιμονσελι να τον φοβαστε σας το λεω

Volo
02/11/2010, 13:59
Πιστεύω ότι θα είναι από τα πιο ωραία πρωταθλήματα αυτό του 2011 :beer:
Σφαγή :eyepop:

fotisdragon
02/11/2010, 14:35
Αυτός ο Βαλεντίνο ρε παιδάκι μου, πρέπει να έχει πάρει πτυχίο στα PR, δεν εξηγείται αλλιώς....

chr1s_86
02/11/2010, 16:42
Όχι βέβαια,δεν πιστεύω ότι τον ξεφτύλισε..
Τον έκανε ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ:rotflmao: :rotflmao:

Πάμε πάλι: Αυτό από κάτω που έγραψες το πιστεύεις στ'αλήθεια;

Πηγαινει στο 90 τις εκατό,αφήνει το Ρόσι να πιστεύει οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει,του κάνει πόλεμο νευρων λίγους γύρους από πίσω του

harvester
02/11/2010, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Αυτός ο Βαλεντίνο ρε παιδάκι μου, πρέπει να έχει πάρει πτυχίο στα PR, δεν εξηγείται αλλιώς.... δοκτωρα στην εποκοινωνια πηρε :wave2:

ernti
02/11/2010, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Πάμε πάλι: Αυτό από κάτω που έγραψες το πιστεύεις στ'αλήθεια;

Ναι chr1s το πιστεύω γιατί όπως διάβασες και στην συνέντευξη,δε τόχε ο ρόσι, κι αφού το πήρε χαμπάρι ο μικρός έκανε το παιχνίδι του.
Άν βέβαια ο ρόσι μπορούσε να πάει καλύτερα,τότε κι ο λορένθο θα έδινε τον υπέρ πάντων..
Αυτό θα μας συνέφερε κι ως θεατες βεβαίως.
Τασάκω μία και βάλτη στο ψυγείο για τον επόμενο αγώνα:beer:

chr1s_86
02/11/2010, 23:40

Τασάκω μία και βάλτη στο ψυγείο για τον επόμενο αγώνα:beer:

:beer: :wave2:

harvester
03/11/2010, 09:01
Ναι chr1s το πιστεύω γιατί όπως διάβασες και στην συνέντευξη,δε τόχε ο ρόσι, κι αφού το πήρε χαμπάρι ο μικρός έκανε το παιχνίδι του.
Άν βέβαια ο ρόσι μπορούσε να πάει καλύτερα,τότε κι ο λορένθο θα έδινε τον υπέρ πάντων..
Αυτό θα μας συνέφερε κι ως θεατες βεβαίως.
Τασάκω μία και βάλτη στο ψυγείο για τον επόμενο αγώνα:beer: μαλλον εισαι τυφλος.
ο ροσσι ειπε οτι δουλεψε πανω στο σεταπ για βροχη
ενω ο λορενθο ειχε απο περυσι και καλο σεταπ για στεγνο.

οσο ηταν βρεγμενη η πιστα ο ροσσι εκανε περιπατο και αν δεις τις προσπερασεις του θα καταλαβει οτι ηταν σε αλλον αγωνα και προσπερνουσε απο παντου, στεγνωσε ομως η πιστα και αρχισε να εχει προβληματα και τοτε ο λορενθο τον ψωλιασε.

μην ακουω οτι κανει και ο λορενθο το παιχνιδι του δες ποσους αγωνες εχει να ανεβει στο πρωτο σκαλι