View Full Version : ροική εξέλιξη - εκκεντροφόροι
ναι όντως το κόστος για πόσα άλογα θα πάρεις, κανείς απο τους γνώστες της ροϊκής δεν γράφει.
Τώρα μπαίνουμε επιτέλους στο άκρως ενδιαφέρον θέμα του θρέντ :a46:
Αφού ξέρετε τα πάντα επι ροϊκής θα πρέπει να ξέρετε και το τι και πως αφού είσαστε βελτιωτές.
Παρακαλώ είμαστε όλο μάτια και αυτιά
airpanos
07/11/2010, 18:53
...αντε και να παρεις 10 αλογα τι θα καταλαβεις?
οτι πληρωσες 100 ευρω το ατι?
Antonisss
07/11/2010, 19:03
παίδες από ένα σημείο και μετά τα άλογα θέλουν λεφτά για να έρθουν, επειδή με την πιο απλή μόντα της εξάτμισης και του Commander μπορείς να πάρεις μέχρι και 10 αλογάκια, δε σημαίνει ότι όλες οι αντίστοιχες μόντες θα είναι εξίσου αποδοτικές, αλλά αυτες ειναι που κανουν τη διαφορά
dimst οτι να ειναι ........
τωρα καταλαβα γιατι ενω κραζεις τοσο χοντρα αλλους
δεν σου απανταει κανεις γιατι πολυ απλα δεν βγαινει ακρη...........ποτε
με κραζεις και το πατημα σου ειναι οι ομορφες λεξουλες που χρησιμοπιεις και επαναλαμβανεις
αλλα και το φοβερο γεγονος ................οτι ξερεις και συνεργαζεσαι με τον Α___..........και οτι ο Α___ το Σου Κου εκανε ροικη σε ενα busa,,,,,,κλαιω δακριζω, μου ππεσανε τα σαγονια
ειναι θεαμα που δεν το εχει δει κανεις αλλος (δουλευομαστε μαλλον)
πες μου μαστορα οτι εκανε ροικη σε busa η R1 με εξατμισεις μονο να με προβληματισεις
επισεις το ψυλοκαθαρισμα της κεφαλης δεν πιστευω να το βαφτιζεις ροικη ετσι ????
και ακομα περιμενω να δω χρεωσεις....................
τα ποστ μου φαινονται απο τις απαντισεις αλλα αν θες τα ξαναβαζω ευκολα copy paste ειναι
οσο για τον Α___ ναι, τον εθυξα και μονο που εβαλα το ονομα του σε ενα ποστ ξεκατινιασματος
κριμα μαστορα και ειχα τελειος διαφορετικη εικονα και οταν σου εστιλα τον blitz αλλα και οταν ειχα ερθει απο το μαγαζι σου και σου εφερα τα πραγματα του zx9-r ακα δημητρης
φυλια απο τον ζορισμενο ,ασχετο, που δεν ξερει το μηχανακι του gm , δεν καταλαβαινει τιποτα και σε κανει να γελας.
μαστορα δεν εχεις παρα να αποδιξεις με τα εργα που ΙΔΗ εχεις κανει οτι η ροικη δουλευει
αλλα εσυ μενεις στο οτι εσυ εισαι ............και οι αλλοι δεν ξερουμε τι μας γινετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από slipper
ναι όντως το κόστος για πόσα άλογα θα πάρεις, κανείς απο τους γνώστες της ροϊκής δεν γράφει.
Τώρα μπαίνουμε επιτέλους στο άκρως ενδιαφέρον θέμα του θρέντ :a46:
Αφού ξέρετε τα πάντα επι ροϊκής θα πρέπει να ξέρετε και το τι και πως αφού είσαστε βελτιωτές.
Παρακαλώ είμαστε όλο μάτια και αυτιά
να συμπληρώσω και το εάν θα δούμε καλή διαφορά μόνο με τη ροική ή θα χρειαστούμε επιπλέον πραγματάκια για να δούμε διαφορά όπως του GM.
Αυτό το λέω γιατί έχω καβαλήσει μοτοσυκλέτα νορμάλ σκετό ρημάδι που δεν τράβαγε καθόλου και με την τεράστια μετατροπή του εμπρός γραναζίου και το τεράστιο κόστος των 15 ευρώ το μηχανάκι γαμούσε.
Μήπως τελικά τα απλά πράγματα είναι που δίνουν το άμεσο αποτέλεσμα και δεν χρειάζεται να ψηρίζουμε την μαιμού :p
reinmeister
07/11/2010, 20:22
ενα πραγμα μονο απο μενα...το ξαναπα φυσικα σε προηγουμενο ποστ αλλα θελω να σας φρεσκαρω την μνημη...
το οτι αντιλαμβανεστε την ροϊκη εξελιξη ενος κινητηρα,ως μπαμιες που πωλουνται με το κιλο,απο τον μαναβη,το μονο που δειχνει ειναι το μεγεθος της ασχετοσυνης σας στο μηχανολογικο κομματι...
το παραπανω το γραφω,επειδη ειμαι ενας απο αυτους που κανουν αυτη την δουλεια,οποτε οι ερωτησεις σας αφορουν και εμενα...
οποτε,αν περιμενετε επεξηγηση απο μενα,τσαμπα χαλατε τα δακτυλακια σας πληκτρολογωντας...
:wave2:
boussias
07/11/2010, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε παιδιά, προσπαθήστε να καταλάβετε λίγο τι ρωτάτε... Η "ροϊκή" δεν είναι ένα εξάρτημα που το παίρνει ο μάστορας απ' το ράφι, το κουμπώνει στο μοτέρ και... "15 μουλάρια συν, έφυγες". Γενικά μιλώντας, μεταξύ των τροποποιήσεων που μπορεί να γίνουν σε έναν δεδομένο κινητήρα, η (ροϊκή) βελτίωση της κεφαλής είναι αυτή που μπορεί να προσφέρει το μεγαλύτερο κέρδος (και μάλιστα με τεράστια διαφορά) συγκρινόμενη με οτιδήποτε άλλο. Λέγοντας όμως "ροϊκή" (έτσι σκέτα, σαν φάρμακο που τα γιατρεύει όλα) μπορεί κανείς να εννοεί από "γυαλίζω" λίγο την εισαγωγή μέχρι, πρακτικά, σχεδιάζω καινούρια κεφαλή. Πως μπορεί, λοιπόν, να απαντηθεί το ερώτημα (που τελικά δεν έχει νόημα) με ένα νούμερο---δεν είναι τα πάντα μπακαλική, πως να το κάνουμε...
Ρε παιδιά εγώ ρωτάω τι προσφέρει μια ροική; Αναφέρθηκα πουθενά σε εξάρτημα;
Τα πλεονεκτήματα ρωτάω ο άνθρωπας.
Ρε παιδία ο Bryan είμαι όχι ο Ryan....
:beer: :beer: Cool
boussias
07/11/2010, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ενα πραγμα μονο απο μενα...το ξαναπα φυσικα σε προηγουμενο ποστ αλλα θελω να σας φρεσκαρω την μνημη...
το οτι αντιλαμβανεστε την ροϊκη εξελιξη ενος κινητηρα,ως μπαμιες που πωλουνται με το κιλο,απο τον μαναβη,το μονο που δειχνει ειναι το μεγεθος της ασχετοσυνης σας στο μηχανολογικο κομματι...
το παραπανω το γραφω,επειδη ειμαι ενας απο αυτους που κανουν αυτη την δουλεια,οποτε οι ερωτησεις σας αφορουν και εμενα...
οποτε,αν περιμενετε επεξηγηση απο μενα,τσαμπα χαλατε τα δακτυλακια σας πληκτρολογωντας...
:wave2:
Αντώνη 2 κιλά μπάμιες please :)
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Τα Κ5-Κ6 φίλε τα ξυρίζουν τα Κ7-Κ10 δεν παίζει τα καινούργια GSXR να είναι ποιό γρήγορα και εμένα δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα της μετατρόπής ούτε και από ποιόν έγινε εγώ κρίνω το αποτέλεσμα και λέω ότι το κρίνω ικανοποιητικό σαν σύνολο.
Το κόστος δεν βλέπω να γράφει κανένας και μου φαίνεται ότι ο maron έχει δίκιο στο finale εάν αξίζει σαν κόστος να τα κάνεις όλα αυτά
Tα Κ7-8 φιλε χανουν απο τα Κ5-6 οριακα-σε καμια περιπτωση ξυρισμα. Τα Κ9+ ειναι γρηγοροτερα απο ολα τα προηγουμενα και αυτο φαινεται και απο τις δυναμομετρησεις (απολυτη ιπποδυναμη και ροπη). Αλλιως σε ολο το κοσμο ιδιωτικες και εγοστασιακες ομαδες θα τρεχαν ακομα με τα 5αρια και τα 6αρια και δε θα χωνανε να ετοιμασουν 8αρια και 10αρια.
Απο κει και περα το θεμα του κοστους και αν αξιζει, ειναι σα να ρωτας αν αξιζει να δωσει καποιος 30 χιλιαρικα για να παρει ενα 1098R ή ενα superbike απο το πανευρωπαικο πρωταθλημα. Αν το πεις στη θεια Μαρια και στο μπαρμπα Μπαμπη θα σου πει οτι μαλλον εισαι τρελος, αλλος περιμενει να παρει δανειο και να παει να ψωνισει και ας μην εχει βασικο μεταφορικο μεσο.
Εξαρταται απο τις αναγκες και το ψωνιο του καθενα, αλλα και που χρησιμοποιει τη μοτο (κοντρες?βολτες?αγωνες?καφετερια?)
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Tα Κ7-8 φιλε χανουν απο τα Κ5-6 οριακα-σε καμια περιπτωση ξυρισμα. Τα Κ9+ ειναι γρηγοροτερα απο ολα τα προηγουμενα και αυτο φαινεται και απο τις δυναμομετρησεις (απολυτη ιπποδυναμη και ροπη). Αλλιως σε ολο το κοσμο ιδιωτικες και εγοστασιακες ομαδες θα τρεχαν ακομα με τα 5αρια και τα 6αρια και δε θα χωνανε να ετοιμασουν 8αρια και 10αρια.
Απο κει και περα το θεμα του κοστους και αν αξιζει, ειναι σα να ρωτας αν αξιζει να δωσει καποιος 30 χιλιαρικα για να παρει ενα 1098R ή ενα superbike απο το πανευρωπαικο πρωταθλημα. Αν το πεις στη θεια Μαρια και στο μπαρμπα Μπαμπη θα σου πει οτι μαλλον εισαι τρελος, αλλος περιμενει να παρει δανειο και να παει να ψωνισει και ας μην εχει βασικο μεταφορικο μεσο.
Εξαρταται απο τις αναγκες και το ψωνιο του καθενα, αλλα και που χρησιμοποιει τη μοτο (κοντρες?βολτες?αγωνες?καφετερια?)
Τα Κ9 είναι ευκολότερα από όλα τα άλλα suzuki ΟΧΙ ποιό γρήγορα, μπορείς να ρωτήσεις οποιονδήποτε suzukakia μην κοιτάζεις τι λένε τα χαρτιά που μας πλασάρουνε οι εταιρίες.
Για τις αγωνιστικές ομάδες που λές πιστεύεις ότι έχει καμία σχέση το μηχανάκι που καβαλάς εσύ και εγώ με αυτά που τρέχουν στα SBK, το Κ9, Κ10 έχει προφανώς καλύτερες βάσεις για να εξελιχθεί και προφανώς καμιά εταιρία δεν θα έβαζε ''αντίκες'' στις πίστες έστω και εάν ήταν ποιό γρήγορες για ευνόητους λόγους.
Για το κόστος που αναφέρεις τις βελτίωσης σαφώς και έχεις δίκιο ο καθένας με την τρέλα που κουβαλάει δίνει τον οβολό του ΑΛΛΑ από ότι βλέπεις οι περισσότεροι δεν είναι μπρούκληδες και ενδιαφέρονται να δουνε το κόστος της βελτίωσης με το τελικό αποτέλεσμα και γι αυτό γίνονται όλες οι σχετικές ερωτήσεις σε όποιον είναι γνώστης και της όλης βελτίωσης αλλά και του κόστους.
btw το γρηγορότερο suzuki που τρέχει στο παννελήνιο είναι εάν θυμάμαι καλά Κ6 ο Στρατάς, ο οποίος είναι φονικός οδηγός μέσα στους 3-4 καλύτερους στην Ελλάδα
Δεν πιστευω αυτα που πλασαρουν οι εταιριες. Απλα εχω οδηγησει ολα της σειρας αυτης απο Κ1 μεχρι Κ9 σε πιστα και δρομο και κανα 2-3 αγωνιστικα (επιπεδου ελληνικου πρωταθληματος).
Κ9 δυνατοτερο απο ολα με μικρη διαφορα απο τα Κ5-6. Κανενα δε ξυριζει το αλλο παντως...
Για τους αγωνες δε μιλαω για τα εργοστασιακα μονο, στο γραφω δεν το προσεξες, αλλα και ιδιωτικες ομαδες των οποιων το μπατζετ ειναι περιορισμενο. Αυτες δεν εχουν απεριοριστο μπατζετ και θα εμεναν ευκολα με τα Κ5 και 6, οπως εκαναν τη πρωτη χρονια που βγηκε το Κ7, εμειναν με το προηγουμενο. Φυσικα δεν ειναι και μονο θεμα μοτερ, οκ.
Αν εξαιρεσεις τα εργοστασιακα SBK τα υπολοιπα αγωνιστικα ιδιωτικων ομαδων ειναι πολυ κοντα σε αυτα που μπορεις να κανεις και συ στη μηχανη σου.
Αν δεις απο κοντα ενα καλο αγωνιστικο του Ιταλικου πρωταθληματος πχ, δε φοραει ΤΙΠΟΤΑ που να μη μπορεις να βρεις στο ελευθερο εμποριο (αν το πληρωσεις).
Ξεφυγαμε ομως τελειως απο το θεμα μας, δυστυχως...
Αυτος που θελει το κατι παραπανω στο μηχανακι του απο φιλτρο-εξατμιση-προγραμμα ξερει οτι θα το πληρωσει..και να μη το ξερει θα το μαθει γρηγορα...αλλα αν σκεφτεις ποσοι φορανε ολοσωμη, νομιζω θα βρεθουν και αρκετοι να δωσουν μιαμιση-δυο φορες το κοστος μιας καλης ολοσωμης για ροικη...
giannis113
08/11/2010, 00:41
νταξει παιδες πηρα τις απαντησεις μου! :rotflmao:
μια ερωτηση ακομα για αυτους που ξερουν ομως,
μια ροικη εξελιξη ας το πω 'μικρη' θα μπορουσαμε να πουμε οτι ξεφημωνει τον κινητηρα;
πιστευω πως ναι. γιατι ενας κηνιτηρας των 180 αλογων θελει πολυ φημωμα ωστε να περασει τους ρυπους.. δε φτανει μια εξατμιση
Maron ομολογώ πως δυσκολεύομαι να καταλάβω το νόημα του κειμένου σου... οκ, μου έστειλες κάποιον πελάτη... έφυγε ευχαριστημένος? Τον κάλυψα όσο καλύτερα μπορούσα? Δε σε καταλαβαίνω πραγματικά, κάθεσαι maron και γράφεις κατεβατά χωρίς να λές επι της ουσίας κάτι... Εγώ δε θα σου πώ κάτι άλλο απο εδώ, το έγραψα και νωρίτερα, δε βρίσκω νόημα σ'αυτό, ό,τι άλλο θές απο κοντά.
Λοιπόν τον εν λόγω μηχανάκι που συζητάμε για την ροική εξέλιξη, του GM δηλαδή, φοράει και PC και ελέυθερο φίλτρο και είναι και θεόκοντο και καταλύτη δεν έχει επάνω τώρα ακόμα στην πολιτική του μορφή και ανοίξαμε στην εθνική να δούμε την τρομακτική του δύναμη σε σχέση με ένα παλιονορμάλ GSXR 1000 Κ9 το δικό μου με αναβάτη αρκετά ποιό βαρύ απο αυτόν του Yamaha.
Το αποτέλεσμα είναι σαφώς εντυπωσιακό με το σύνολο των βελτιώσεων σε σχέση με νορμάλ R1 που το καταπίνω για πλάκα αλλά δεν είναι τέρας δύναμης όπως παρουσιάζεται, οκ πετάγεται λίγο μπροστά μέχρι το GSXR να ανεβάσει στροφές μετά δεν παίζει να φύγει.
Όσο για τα 175hp του δυναμόμετρου μάλλον 175 φίδια πρέπει να μέτρησε :p , ο αριθμός κρίνεται υπερβολικά μεγάλος(υποθέτω ότι μιλάμε για τροχό), γνώμη μου
Σαν επίλογο λοιπόν το σύνολο των μεταροπών αξίζουν βέβαια διότι έχει διαφορά σε σχέση με το νορμάλ αλλά όχι ότι γίνεται και τέρας ιπποδύναμης κανείς δεν αναγράφει το συνολικό ποσό που χρειάζονται για όλες αυτές τις βελτιώσεις και στην τελική δεν το δίνεις το ρημάδι να πάρεις κάτι άλλο πραγματικά δυνατό και εργοστασιακό.
Έχω εκπλαγεί! Κατάφερες και πέρασες το R1 που πλέον φορά στόκ εξάτμιση, άγνωστο χάρτη στο pc και λοιπή κατάσταση μοτοσυκλέτας και το αναφέρεις εδώ ώς δική μας αποτυχία!
Ένα μηχανάκι που τη τελευταία φορά που το είδαμε ήταν πρίν πάνω απο δύο χρόνια.... Μπράβο scbr...
reinmeister
08/11/2010, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
πελάτη... έφυγε ευχαριστημένος? Τον κάλυψα όσο καλύτερα μπορούσα?
εισαι μικρος και ασημαντος...οταν αρχισουν να σου χρεωνουν ρημαδια μηχανακια που δεν εχεις δει ποτε στην ζωη σου τοτε,ισως και να γινεις οσο καλος ειμαι εγω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...ομολογώ πως έχουμε δρόμο ακόμα :lol: :lol:
Έχω εκπλαγεί! Κατάφερες και πέρασες το R1 που πλέον φορά στόκ εξάτμιση, άγνωστο χάρτη στο pc και λοιπή κατάσταση μοτοσυκλέτας και το αναφέρεις εδώ ώς δική μας αποτυχία!
Ένα μηχανάκι που τη τελευταία φορά που το είδαμε ήταν πρίν πάνω απο δύο χρόνια.... Μπράβο scbr...
εγώ δεν σε ειρωνεύομαι ,νομίζω ότι κατέθεσα ένα αποτέλεσμα μια σύγκρισης που έκανα με το συγκεκριμένο μηχανάκι τώρα το τί μπορεί να έχει κάνει ο αναβάτης του και τι όχι μπορεί μόνο ο ίδιος να σας απαντήσει που από όσο μπορώ να ξέρω κιόλας δεν το έχει μετακινήσει απο το τελευταίο αγώνα που έκανε.
Πουθενά δεν ασχολήθηκα με το μαγαζί που εργάζεσαι ή είναι δικό σου δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας αντίθετα εάν διάβασες έγραψα ότι το σύνολο της βελτίωσης είναι ικανοποιητικό, αμφιβολία έχω για τα 175hp στο πίσω τροχό σε σχέση με το δικό μου που βγάζει κάτι παραπάνω από 150κάτι hp.
Εγώ προσωπικά δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση εάν έχεις κάποιο θέμα με τον GM όπως και με άλλους αγωνιζόμενους που πέρασαν από το μαγαζί σας είναι δικό σας θέμα και δεν θα εκφράσω απόψη.
...ομολογώ πως έχουμε δρόμο ακόμα :lol: :lol:
Γίνε ερασιτέχνης λογιστής.....
Μπορείς! :lol:
εγώ δεν σε ειρωνεύομαι ,νομίζω ότι κατέθεσα ένα αποτέλεσμα μια σύγκρισης που έκανα με το συγκεκριμένο μηχανάκι τώρα το τί μπορεί να έχει κάνει ο αναβάτης του και τι όχι μπορεί μόνο ο ίδιος να σας απαντήσει που από όσο μπορώ να ξέρω κιόλας δεν το έχει μετακινήσει απο το τελευταίο αγώνα που έκανε.
Πουθενά δεν ασχολήθηκα με το μαγαζί που εργάζεσαι ή είναι δικό σου δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας αντίθετα εάν διάβασες έγραψα ότι το σύνολο της βελτίωσης είναι ικανοποιητικό, αμφιβολία έχω για τα 175hp στο πίσω τροχό σε σχέση με το δικό μου που βγάζει κάτι παραπάνω από 150κάτι hp.
Εγώ προσωπικά δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση εάν έχεις κάποιο θέμα με τον GM όπως και με άλλους αγωνιζόμενους που πέρασαν από το μαγαζί σας είναι δικό σας θέμα και δεν θα εκφράσω απόψη.
Κατέθεσες μια άποψη για ένα μηχανάκι όπου έχουν ήδη γραφτεί απόψεις απο ανθρώπους που ήταν μέσα στους αγώνες και είδαν πως πήγαινε όταν το μηχανάκι το είχαμε αναλάβει... έχουν επίσης γραφτεί πολύ συγκεκριμένα πράγματα και για τον ιδιοκτήτη και τη συμπεριφορά απέναντι μας.... και έρχεσαι εσύ τώρα και καταθέτεις μια άκυρη κατ' εμέ δοκιμή για τους λόγους που ανέφερα.
Παρ'όλ'αυτά σου μιλάω ειλικρινά δε σε ειρωνεύομαι... γνωρίζοντας όμως πως με τον ιδιοκτήτη είστε φίλοι, τονίζω πράγματα που δε τα λαμβάνεις υπ'όψιν στη δοκιμή σας και αν μη τι άλλο παίζουν τεράστιο ρόλο για το όποιο αποτέλεσμα... Μη την αναφέρεις καθόλου καλύτερα - έτσι θα ήταν το σωστό... Καταλαβαίνεις νομίζω και τη δική μου θέση.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
08/11/2010, 14:15
απορια ........
γιστι δεν συμμετεχουν στη συζητηση μας και οι υπολοιποι που ενω ξεκινησαν με το εν λογω καταστημα τους αγωνες , αποχωρησαν και τρεξανε μονοι τους ?????το ξερω οτι διαβαζουν ... και ειναι δυο-τρεις ....για πειτε μας ρε παιδια ...παρτε θεση στο ξεκατινιασμα γιατι τελικα αφου αρχισε καπως πρεπει να τελειωσει ....να ξερουμε και εμεις ... τοσα χρονια που καναμε φιλους καποιους , ειχαμε αδικο ή ειναι αλλιως τα πραγματα ????? ακουει κανεις ?????????
gixxerpap
08/11/2010, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
απορια ........
γιστι δεν συμμετεχουν στη συζητηση μας και οι υπολοιποι που ενω ξεκινησαν με το εν λογω καταστημα τους αγωνες , αποχωρησαν και τρεξανε μονοι τους ?????το ξερω οτι διαβαζουν ... και ειναι δυο-τρεις ....για πειτε μας ρε παιδια ...παρτε θεση στο ξεκατινιασμα γιατι τελικα αφου αρχισε καπως πρεπει να τελειωσει ....να ξερουμε και εμεις ... τοσα χρονια που καναμε φιλους καποιους , ειχαμε αδικο ή ειναι αλλιως τα πραγματα ????? ακουει κανεις ?????????
τελικά ψοφάτε για κουτσομπολιό και κατινιά, έτσι?
απο που και ως που θα πρέπει οι διαφορές που έχει ένας φίλος μου με κάποιον άλλον, να αποτελούν κριτήριο για τη δική μας φιλία?
αν εσύ αύριο τσακωθείς με τον τίγκα, θα πρέπει να σταματήσω να είμαι φίλος με κάποιον απο τους δυό σας?
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
08/11/2010, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τελικά ψοφάτε για κουτσομπολιό και κατινιά, έτσι?
απο που και ως που θα πρέπει οι διαφορές που έχει ένας φίλος μου με κάποιον άλλον, να αποτελούν κριτήριο για τη δική μας φιλία?
αν εσύ αύριο τσακωθείς με τον τίγκα, θα πρέπει να σταματήσω να είμαι φίλος με κάποιον απο τους δυό σας?
οχι ρε μαν αλλα προσπαθω να τους προκαλεσω να γραψουν τι συμβαινει στα αληθεια ...
και οσο για το βρωμοτιγκα απο τοτε που με πηγε μονοημερη 1050χλμ βολτα .... τα χωρησαμε τα τσανακια μας ...ακομα ποναει ο κ@λος μου ...
ααα
εδω εχει ψωμι!!!!!
:a014: :a014: :a014:
gixxerpap
08/11/2010, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ααα
εδω εχει ψωμι!!!!!
:a014: :a014: :a014:
πιάσε βούτυρο και μαρμελάδα και κάτσε:a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πιάσε βούτυρο και μαρμελάδα και κάτσε:a55:
Α έμαθες κι εσύ τις προτιμήσεις του; :lol: :lol:
Loudovikos
08/11/2010, 17:03
Νομιζω οτι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν αφορούν κανέναν και ουτε
εχουν σχέση με το παρών thread.
Μίλτο αν έσυ ξέρεις τι αλήθεια συμβαίνει στείλε μας και εμας ενα pm να μάθουμε γιατι
αγώνα δεν έκανε κανεις μονος του. ;)
Οσο αφορά το μηχανάκι του Gm σαφως και ηταν μια πετυχημένη βελτίωση
που μαζι με το ταλέντο του εκανε την διαφορά στους χρόνους. Δεν ξερω αν εβγαλε 175
αλογα αλλα σαφώς και ηταν πολυ πιο βελτιωμενο απο ενα μαμα με εξάτμιση και προγραμμα
και στην πίστα φαινόνταν!
Στο δικό μου πχ gsxr 750 k2 που η ροικη και η συμπιεση έγιναν αφου είχα εξάτμιση και φιλτρο
ειδα μεγάλη διαφορα στο πως αρπαζε το μηχανάκι. Και με μετρηση με 750 κ7 με εξατμιση,φιλτρο προγραμμα πήγαιναν μαζι.
Τωρα απο εκει και περα για τα λεφτα, δεν είναι κατι plug and play οπως είναι εξατμιση,φίλτρο αλλα χρειαζεται ώρες δουλειάς και εναν μάστορα να ξέρει τι κάνει γιατι ευκολα το αποτέλεσμα μπόρει να είναι χειροτερο. Οποτε και το κόστος ειναι άναλογο της "τέχνης". ;)
απορια ........
να σου πώ και εγώ που άκουσα την γνώμη και της άλλης πλευράς, γνωρίζω ότι την ξέρεις και εσύ και δεν λέω για το gm μόνο αλλά και για άλλους οι οποίοι είναι ώντος φίλοι μου, δεν θέλουν να ασχοληθούν καθόλου με το θέμα:a014:
Λοιπόν για πείτε τώρα τι γίνεται με την όλη βελτίωση κανένας που ξέρει και ασχολείτε με κινητήρες όχι με μπάμιες και πληκτρολόγια :rotflmao:
οχι ρε μαν αλλα προσπαθω να τους προκαλεσω να γραψουν τι συμβαινει στα αληθεια ...
και οσο για το βρωμοτιγκα απο τοτε που με πηγε μονοημερη 1050χλμ βολτα .... τα χωρησαμε τα τσανακια μας ...ακομα ποναει ο κ@λος μου ...
και πήγες και πήρες τώρα λέμε το super άνετο το Goldwing για να ξαναπάμε:D πώς θα σε κυκλοφορήσω βρεεεεεεεεεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Νομιζω οτι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν αφορούν κανέναν και ουτε
εχουν σχέση με το παρών thread.
Μίλτο αν έσυ ξέρεις τι αλήθεια συμβαίνει στείλε μας και εμας ενα pm να μάθουμε γιατι
αγώνα δεν έκανε κανεις μονος του. ;)
Οσο αφορά το μηχανάκι του Gm σαφως και ηταν μια πετυχημένη βελτίωση
που μαζι με το ταλέντο του εκανε την διαφορά στους χρόνους. Δεν ξερω αν εβγαλε 175
αλογα αλλα σαφώς και ηταν πολυ πιο βελτιωμενο απο ενα μαμα με εξάτμιση και προγραμμα
και στην πίστα φαινόνταν!
Στο δικό μου πχ gsxr 750 k2 που η ροικη και η συμπιεση έγιναν αφου είχα εξάτμιση και φιλτρο
ειδα μεγάλη διαφορα στο πως αρπαζε το μηχανάκι. Και με μετρηση με 750 κ7 με εξατμιση,φιλτρο προγραμμα πήγαιναν μαζι.
Τωρα απο εκει και περα για τα λεφτα, δεν είναι κατι plug and play οπως είναι εξατμιση,φίλτρο αλλα χρειαζεται ώρες δουλειάς και εναν μάστορα να ξέρει τι κάνει γιατι ευκολα το αποτέλεσμα μπόρει να είναι χειροτερο. Οποτε και το κόστος ειναι άναλογο της "τέχνης". ;)
πότε θα σου ποιό το αίμα με το καλαμάκι εσένα :D Τεο :wave2: έχουμε χαθεί
maintenance
08/11/2010, 21:24
αυτη η συζητηση θα ειχε πραγματικο και ουσιαστικο ενδιαφερον, αν ....ΑΝ λεγω γινοταν υπο την παρεα αφθονης μπυρας ή οινου και απεριοριστων αμνοεριφιων σε λαδωμενη λαδοκολλα.
Απο μια ερωτηση ενος φιλου, κανονιστε να τσακωθητε σαν παιδια του δημοτικου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
αυτη η συζητηση θα ειχε πραγματικο και ουσιαστικο ενδιαφερον, αν ....ΑΝ λεγω γινοταν υπο την παρεα αφθονης μπυρας ή οινου και απεριοριστων αμνοεριφιων σε λαδωμενη λαδοκολλα.
Απο μια ερωτηση ενος φιλου, κανονιστε να τσακωθητε σαν παιδια του δημοτικου.
φίλε για πάρτυ σου, με ροική εξέλιξη στο μοτέρ και pc για βέτιστες επιδόσεις στο . . . . . . ψήσιμο
by Tigas Motorsport :p
φτου, δεν μπαίνουν οι φωτογραφίες . . . . . . ακόμα:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α έμαθες κι εσύ τις προτιμήσεις του; :lol: :lol:
όλα τα ζευγάρια μαθαίνουν τις συνήθειες του άλλου :rotflmao:
maintenance
08/11/2010, 21:36
φίλε για πάρτυ σου, με ροική εξέλιξη στο μοτέρ και pc για βέτιστες επιδόσεις στο . . . . . . ψήσιμο
by Tigas Motorsport :p
καλα... να με δεις να γυρναω τις σχαρες με τα κοψιδια.... σαν Βανκελ δουλευω.:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
καλα... να με δεις να γυρναω τις σχαρες με τα κοψιδια.... σαν Βανκελ δουλευω.:p
βανκελ αξιοπιστία=0
σκέψου να βουλώσει καμιά θυρίδα και να μην γυρνάει μετά να δώ τι θα κάνεις με τα ψητά :D
κάρβουνο θα σου γίνουν:p
http://www.youtube.com/watch?v=mSuzGXAf1NM