Σύνδεση

View Full Version : αγορα honda pcx

laziokos600
01/11/2010, 22:44
η αποφαση εχει παρθει..

για πειτε καμια γνωμη...
αλλου ειναι το προβλημα...

το μηχανακι δεν μπορει να αγοραστει απο την αντιπρωσωπεια του νησιου μου....βασικα δεν θα αγοραζα ουτε παξιμαδι πλεον απο εκει αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...

αρα λοιπον πρωτευουσα?

το προβλημα ειναι ..............αν και εχω δυο βδομαδες μπροστα μου...
οτι εχω ακουσει πολλα απιστευτα...
οτι δεν ξερω κανεναν εκει....και θελω μια λογικη προσφορα αφου θα πληρωσω μετροιτης..
οτι θα εχω δυο εργασιμες το πολυ γιατι στις 17 παρουσιαζομαι....
και απαραιτητη προυποθεση με την αγορα ειναι να με απαλαξουν απο ενα zip 50cc 2t (ουσιαστικα δωρο το βλεπω να τους το κανω που λεει ο λογος)

το βλεπετε να ειναι πραγματοποιησιμο?

κοινως θελω να καβαλησω το pcx να παρουν το μαρουλι και το ζιπακι και χαρηκα για την γνωριμια...δυσκολο?

αλλα μονο και απο μερικα που εχω διαβασει εδω μεσα....το φοβαμαι ολο το deal...

εχετε να προτεινετε κατι καλο?

suzukimaniac
02/11/2010, 14:12
to zip to poulas?
:)

laziokos600
02/11/2010, 17:06
@suzukimaniac δεν το ειχα σκεφτει να ασχοληθω..υπολογιζα οτι θα το δωσω με την αγορα μου..

υποθετω πως ναι...αν και οπως ειπα θα εχω το πολυ δυο μερες μπροστα μου..

χμμμμ....δεν βλεπω καμια βοηθεια.......παντως μαλλον δεν εθεσα σωστα τον προβληματισμο μου...

κοινως η ερωτηση μου παιδες ειναι η εξης.....

με βαση οτι εχω ακουσει και εδω.....αξιζει να ξοδεψω δυο μερες πανω μπας και βρω καμια προσφορα και με δωρακι(συναγερμο κουκουλα και λοιπα)...?
αλλα να μην τους κυνηγαω να παρω το μηχανακι που πληρωσα?

η

να παω κατευθεια πατρα μπας και το παρω απο εκει να τελειωνει?
(γιατι επαρχια συνηθως αυτα δεν υπαρχουν)...

τι λεει η εμπειρια σας...μπορω να εμπιστευθω αυτους τους πολυδιαφημιζομενους?

Daemon
02/11/2010, 17:11
Το εχεις βρει το PCX σε πολλα μαγαζια και σου εχουν πει οτι ειναι διαθεσιμο και ελα παρτο? Εχεις τοσες πολλες επιλογες και δεν ξερεις ποια να διαλεξεις? Εγω αν εχω καταλαβει καλα με την κινηση του PCX ειναι οτι πολυ λιγα μαγαζια θα εχουν μη κλεισμενα μηχανακια.. Ψαξε πρωτα και μετα δες της επιλογες σου :)