View Full Version : Street Shopping (?) Driving...
Chris1983gr
03/11/2010, 18:15
Ρε παιδια απορια το χω ...με το cb που δεν ειναι και εντελως στριταδικο οταν ηθελα να κουβαλήσω κατι π.χ μια σακουλα ψώνια ( ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει να παρεις κατι.. ) την παλευα με το ζορι στο τιμόνι..πολλες φορες την εβαζα πανω στο τιμόνι...
Οι στριταδες και γενικα οι streetobikerades πως την παλευετε οταν χρειαστει να κουβαλήσετε κατι ? εστω και μια σακουλα...
Δεν μπορει να μην εχει κουβαλησει κανεις..αν θες να παρεις 2-3 πραγματα που ομως μετρανε σαν σακουλα ( σε μεγεθος εννοω ) δεν θα παρεις το αμαξι..θα παρεις το GSXR να πας :P
Για πειτε τι κανετε.. ( και αυτοι που εχουν πεσει εξαιτιας σακούλας χα χα αχ εγω παραλιγο να την παθω μια φορα.. )
Μην απαντησουν οσοι εχουν κατι τετοιο αχαχαχαχαχαχαχχα
http://www.mobilityone.co.uk/images/TGA%20SuperSport%20Mobility%20Scooter.jpg
mikros boudas
03/11/2010, 18:21
μεγαλε αυτο ειναι για αναπηρους με κινητικο περιορισμο ανθρωπους
τσάντες πλάτης
tank bags
tail bags
Chris1983gr
03/11/2010, 18:22
Νταξ δεν το πα προσβλητικα αλλα το εβαλα μιας και κυκλοφορει παρομοιο στην πολη μου και δεν το χει αναπηρος αλλα μια γυναικα που φοβαται να οδηγησει μηχανακι αλλα και αμαξι..και μαλιστα ειναι και 250 cc και με μεγαλυτερο καλαθι...
Δεν το πα για να προσβάλω χαλαρωσε
Joyrider
03/11/2010, 18:24
Συνήθως έχω tankbag μαζί μου αν ξέρω ότι θα κουβαλήσω κάτι ή τσάντα πλάτης...
Για τα απρόοπτα το διχτάκι και δέσιμο στην σέλα.Χωράει και κάτω από την σέλα
Σωτήριο!!
217654
Shaolin Monk
03/11/2010, 18:25
Ena dixtaki kai ta pianeis στη θεση του συνεπιβατη...
Chris1983gr
03/11/2010, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Συνήθως έχω tankbag μαζί μου αν ξέρω ότι θα κουβαλήσω κάτι ή τσάντα πλάτης...
Για τα απρόοπτα το διχτάκι και δέσιμο στην σέλα.Χωράει και κάτω από την σέλα
Σωτήριο!!
Δεν γρατζουναει το πλαστικο αυτο ? Οντως το διχτυ καλο ειναι αλλα μου φαινετε καπως κακο για την μηχανη..νομιζω οτι την γρατζουναει αν την ακουμπησεις σε πλαστικο κτλ...
Joyrider
03/11/2010, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris1983gr
Δεν γρατζουναει το πλαστικο αυτο ? Οντως το διχτυ καλο ειναι αλλα μου φαινετε καπως κακο για την μηχανη..νομιζω οτι την γρατζουναει αν την ακουμπησεις σε πλαστικο κτλ...
Εξαρτάτε που και πως θα βάλεις τα γατζάκια. Αν τα γατζώνεις σε μαρσπιε συνεπιβάτη πχ, το λάστιχο δεν πιστεύω να γρατσουνίσει το πλαστικό. Εγώ το στερεώνω και κάτω από την σέλα ενώνοντας τα δυο γατζάκια μεταξύ τους. Βολεύει και αν έχεις δερμάτινο κάλλυμα στο τεπόζιτο που ακουμπάς ότι θέλεις χωρίς φόβο.
Chris1983gr
03/11/2010, 18:32
Καλη φαση ευχαριστω σε ολες τις απαντησεις.. Εχω παει να φαω σαβουρα με σακουλα :P
Σακιδιακη πλάτης φίλε, μεγαλο μεγάλο για να κάνεις δουλειά. Το φθηνότερο απο όλες τις μπαγκαζιερολύσεις.
Περιορισμένος όγκος βέβαια αλλά τα πολλά καθημερινα θα βγούνε ανετα.
Επίσης και μ ενα φθηνό τανκ μπαγκ θα κάνεις πολύ καλή δουλειά χωρίς να σε ενοχλούν τα πράγματα.
Εγώ με τανκ μπαγκ των 30?(louis) μεταφέρω όποτε χρειαστεί ακόμη και δευτερο κράνος μαζί χωρίς θέμα. Είναι λίγο μπούγιο βέβαια αλλά στην ουσιά δεν ενοχλει.
Τιμόνια κλπ δε συνίστανται γιατί αμα σφηνώσει η φραντζόλα το ψωμί μεταξύ πλαισιου και τιμονιού τη βάψαμε!
Τι να πω και γω που βαζω σακουλες ψωνια στο RR στους καθρεπτες. Ελαφρια πραγματα και οσο δυνατον λιγοτερο ογκο να πιανουν αλλιως ντεποζιτο ή/και τσαντα πλατης. Εν αναγκη κανω παραπανω διαδρομες δε χαλασε ο κοσμος...
Οχι σακουλα γιατι θα φουσκωσει με τον αερα και θα σκιστει - για μικρες αποστασεις 1-2 χλμ μονο λογω αναγκης - γρατσουνιες εαν εχεις πλαινα πλαστικα θα γινουν ιδιως εαν το μηχανακι ειναι βρωμικο (βγαινουν με 3M finesse-ΙT αλλα γιατι να μπεις στην διαδικασια)
Αλλιως ταινια και δεσιμο στο σελακι συνεπιβατη ή χταποδακι
προχθες βρεθηκα με ενα desktop PC το οποιο ηθελα να μεταφερω οποτε το εβαλα στο σελακι ενος CBR και η ταινια το κρατησε μια χαρα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Οχι σακουλα γιατι θα φουσκωσει με τον αερα και θα σκιστει - για μικρες αποστασεις 1-2 χλμ μονο λογω αναγκης - γρατσουνιες εαν εχεις πλαινα πλαστικα θα γινουν ιδιως εαν το μηχανακι ειναι βρωμικο (βγαινουν με 3M finesse-ΙT αλλα γιατι να μπεις στην διαδικασια)
Αλλιως ταινια και δεσιμο στο σελακι συνεπιβατη ή χταποδακι
προχθες βρεθηκα με ενα desktop PC το οποιο ηθελα να μεταφερω οποτε το εβαλα στο σελακι ενος CBR και η ταινια το κρατησε μια χαρα....
βλέπω τη ταινιά τη δουλεύεις πολύ :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
...στο σελακι ενος CBR και η ταινια το κρατησε μια χαρα....
ειπαμε τα σελακια των CBR ειναι σανιδες νοβοπαν με δερματινη - σα να το εβαλες σε ραφι :lol:
ΥΓ: κι εγω τις σακουλες που λεω οτι βαζω τις εχω εκει για πολυ μικρη αποσταση και ταχυτητες γιαγιας ... ΠΡΟΣΟΧΗ στις μανετες αν κρεμματε πραγματα εκει γυρω γιατι δεν ειναι δυσκολο να σας πατηθει κανας συμπλεκτης ή να τσαρουχοσετε κανα μπροστινο με τα ψωνια :ninja:
υπαρχουν και μπανανες που μετατρεπονται σε τσαντες πλατης ...
:wave2:
217686
εγω μια μερα χρειαστηκε να μεταφερω ενα μπιτονι μεε ψυκτικο υγρο (2L νομιζω ηταν) και αρχικα το κρεμασα στο τιμονι.. Μολις πηγα να στριψω σε ενα δρομο καταλαβα το λαθος που ειχα κανει.. Δαγκωσε το τιμονι το μπουκαλι και ψηλοφρακαρε. Καλα που δεν ετρεχα, και δεν υπηρχε αλλο αμαξι πισω.
Μετα το στερεωσα οπως οπως στο tank cover (σε ενα απο αυτα τα κλιπσακια που εχει) και το ψιλοκραταγα με τον αγκωνα! :sick:
Ενταξει η διαδρομη ηταν δεν ηταν 500 μετρα, οποτε τα καταφερα.
Παντως το ελαστικο διχτυ που δειχνει ο Joyrider ειναι σωτηριο. Και το κρατας κατω απο τη σελα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Παντως το ελαστικο διχτυ που δειχνει ο Joyrider ειναι σωτηριο. Και το κρατας κατω απο τη σελα.
+1 xtapodi for the win
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φανταζομαι τον σλιπερ να ειναι πανω στο 954 με το αραι του και τη φιμε ζελατινα,τις μποτες του,το δερματινο με την καμπουρα και τα αλπαιν τα γαντια και να κρεμεται σακουλα με κρεμυδια φρεσκα και μαιντανα απο το αριστερο γριπ και λιωνωωωωωω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φανταζομαι τον σλιπερ να ειναι πανω στο 954 με το αραι του και τη φιμε ζελατινα,τις μποτες του,το δερματινο με την καμπουρα και τα αλπαιν τα γαντια και να κρεμεται σακουλα με κρεμυδια φρεσκα και μαιντανα απο το αριστερο γριπ και λιωνωωωωωω
Μαρούλι δεν έχει; :mad:
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
04/11/2010, 10:44
Διχτάκι όντως κάνει την καλύτερη δουλειά απο όλα. Αν ζοριστείς και πολύ μια τσάντα πλάτης και σέλας συμπληρώνουν την ιστορία. Όλα αυτά φυσικά αν δεν έχεις κάποιο top case ή κάτι αντίστοιχο.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris1983gr
Για πειτε τι κανετε.. ( και αυτοι που εχουν πεσει εξαιτιας σακούλας χα χα αχ εγω παραλιγο να την παθω μια φορα.. )
Έχω κουβαλήσει μέχρι πίτσες και κρέπες πάνω στο CBR, χωρίς βαλίτσες και δίχτυα. Πάνω στο ρεζερβουάρ, καλά κρυμμένα πίσω από τη ζελατίνα. Στη χειρότερη, παίρνεις λίγο πιο πολεμική θέση, σκύβεις, λυγίζεις αγκώνες και καλύπτεις τη σακούλα αριστερά και δεξιά.
alcapone09
04/11/2010, 20:02
Συνήθως τσάντα πλάτης. 1 φορά είχα πάει σε ένα super market μακριά απ το σπίτι με την τσαντούλα μόνο κ ξεχάστηκα και πήρα ένα σκασμό πράγματα.
Φτάνω στη μηχανη και λέω.. ΩΧ!!!
Γέμισα την τσάντα και τα υπόλοιπα σε μια σακούλα και τα κρέμασα στην τσάντα μπροστά (φοριεται λοξά) να ακουμπάνε στο bagster σαν να είναι tankbag..
Φαντασία να χεις κ κάπως θα τα πας ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
υπαρχουν και μπανανες που μετατρεπονται σε τσαντες πλατης ...
Ωπα.Για στειλε κανα λινκ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Έχω κουβαλήσει μέχρι πίτσες και κρέπες πάνω στο CBR, χωρίς βαλίτσες και δίχτυα. Πάνω στο ρεζερβουάρ, καλά κρυμμένα πίσω από τη ζελατίνα. Στη χειρότερη, παίρνεις λίγο πιο πολεμική θέση, σκύβεις, λυγίζεις αγκώνες και καλύπτεις τη σακούλα αριστερά και δεξιά.
αυτά κράτα τα για τον εαυτό σου :wave2:
harris_x
05/11/2010, 10:40
Αυτό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο γιατί μάλλον θα έχεις το μυαλό σου σ’ αυτά που κουβαλάς και όχι στο δρόμο!
Καλύτερα πάρε ένα διχτάκι.
ρε παιδια σταματησε να πουλαει το διχτακι η colori;; :confused:
Μπηκα στο site τους και δεν το βρισκω πια :mad:
Σε κανα αλλο καταστημα παιζει να το βρουμε; (στην ιδια τιμη :rolleyes: )
Merci :beer: :beer:
webassasin
28/11/2010, 22:15
Εγω δουλευα σε καφε/ζαχαροπλαστειο και συχνα επρεπε να φερω παγωτα/κουλουρια απο το αλλο μαγαζι.
Το κουτι με τα κουλουρια ηταν μεγαλο και δυσκολευε πολυ,αλλα τα εβαζα ολα πανω στο τεποζιτο,τα ασφαλιζα με τους αγκωνες και ξεκινουσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αυτά κράτα τα για τον εαυτό σου :wave2:
Μμμ οκ. Και τι εννοείς?
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Αυτό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο γιατί μάλλον θα έχεις το μυαλό σου σ’ αυτά που κουβαλάς και όχι στο δρόμο!
Καλύτερα πάρε ένα διχτάκι.
Είναι αρκετά επίπεδο και μεγάλο το ντεπόζιτο των SS, συνήθως, για να χωρέσει 2 πραγματάκια με σχετική ασφάλεια.
Αν έχεις κάτι καλύτερο, το χρησιμοποιείς, εννοείται. Μιλάμε για την περίπτωση που ΔΕΝ έχεις. Δεν κάνεις προγραμματισμένο delivery με SS.
Μμμ οκ. Και τι εννοείς?
Είναι αρκετά επίπεδο και μεγάλο το ντεπόζιτο των SS, συνήθως, για να χωρέσει 2 πραγματάκια με σχετική ασφάλεια.
Αν έχεις κάτι καλύτερο, το χρησιμοποιείς, εννοείται. Μιλάμε για την περίπτωση που ΔΕΝ έχεις. Δεν κάνεις προγραμματισμένο delivery με SS.
είναι γελοιωδώς εύκολο να γλυστρίσει το οτιδήποτε υπάρχει στο τεπόζιτο και να σου κλειδώσει το τιμόνι.
ειλικρινά απορώ με τι αίσθημα ευθύνης το ανέφερες...:sick:
χίλιες φορές τσαντούλα περασμένη στον αριστερό καρπό
είναι γελοιωδώς εύκολο να γλυστρίσει το οτιδήποτε υπάρχει στο τεπόζιτο και να σου κλειδώσει το τιμόνι.
ειλικρινά απορώ με τι αίσθημα ευθύνης το ανέφερες...:sick:
Οκ, σωστά κατάλαβα. Λοιπόν, άκου. Συμβουλές/διαταγές τύπου "αυτά κράτα τα για τον εαυτό σου" και μάλιστα με αυτό το υφάκι, μπορείς να δίνεις στα κολλητάρια σου, στις γκόμενές σου, στο μικρό σου ξαδερφάκι. Όχι σε μένα.
Επί του θέματος, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο να γλυστρίσει, αν έχει ένα σεβαστό όγκο και δεν είναι πατατάκια ή μπαλάκια του golf. Και πάντα αναφερόμαστε στην περίπτωση που χρειάζεται να κουβαλήσεις κάτι και ΔΕΝ έχεις τα μέσα. Αν έχεις tank bag, backpack, χταπόδι ή οτιδήποτε σχετικό, το χρησιμοποιείς.
Με συγχωρείς που πρότεινα μια δοκιμασμένη εναλλακτική λύση που δουλεύει. Δε θα ξανασυμβεί.
@webassassin: σβήσε γρήγορα το ποστ σου, πριν παρασύρεις κάποιον στο θάνατο !!111
Οκ, σωστά κατάλαβα. Λοιπόν, άκου. Συμβουλές/διαταγές τύπου "αυτά κράτα τα για τον εαυτό σου" και μάλιστα με αυτό το υφάκι, μπορείς να δίνεις στα κολλητάρια σου, στις γκόμενές σου, στο μικρό σου ξαδερφάκι. Όχι σε μένα.
Επί του θέματος, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο να γλυστρίσει, αν έχει ένα σεβαστό όγκο και δεν είναι πατατάκια ή μπαλάκια του golf. Και πάντα αναφερόμαστε στην περίπτωση που χρειάζεται να κουβαλήσεις κάτι και ΔΕΝ έχεις τα μέσα. Αν έχεις tank bag, backpack, χταπόδι ή οτιδήποτε σχετικό, το χρησιμοποιείς.
Με συγχωρείς που πρότεινα μια δοκιμασμένη εναλλακτική λύση που δουλεύει. Δε θα ξανασυμβεί.
@webassassin: σβήσε γρήγορα το ποστ σου, πριν παρασύρεις κάποιον στο θάνατο !!111
εχω παράδειγμα ατόμου που παραλίγο να σκοτωθεί επειδή κουβάλαγε φορτίο στο τεπόζιτο και δεν ήταν καλά ασφαλισμένο.
ευτυχώς γλύτωσε μόνο με σπασμένο χέρι και ώμο.
εξ'ου και το "αυτά κρατα τα για τον εαυτό σου", οκ?
εσύ κλασσικά σαν πνεύμα αντιλογίας θα μου πεις: οκ έγινε, πρέπει γίνει και στους άλλους?
εγώ ένα θα πω και κλείνω:
Φορτία στη μηχανή κουβαλάμε μόνο όταν είναι καλά δεμένα ή στη χειρότερη δεν επηρεάζουν το χειρισμό της μηχανής.
Φορτία στη μηχανή κουβαλάμε μόνο όταν είναι καλά δεμένα ή στη χειρότερη δεν επηρεάζουν το χειρισμό της μηχανής.
Τώρα μιλάς σωστά. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Όλοι έχουμε τα προβλήματά μας και τα βιώματά μας. Δεν είναι δικαιολογία αυτό.
Ξαναλέω, το ανέφερα σαν έκτακτη λύση. Όχι καθημερινή ασχολία.
BLACKGAS
29/11/2010, 20:19
1. Παίρνεις topcase. Αυξάνει τη χρηστικότητα της μοτό 100%
2. Αν θες SS παίρνεις και παπί. Δεν πας Βασιλόπουλο με το R1! Όυτως ή άλλως με τις τιμές που παίζουν: 3 φορές supermarket Σαββάτου = 1 πάπιος :(
Τώρα μιλάς σωστά. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Όλοι έχουμε τα προβλήματά μας και τα βιώματά μας. Δεν είναι δικαιολογία αυτό.
Ξαναλέω, το ανέφερα σαν έκτακτη λύση. Όχι καθημερινή ασχολία.
ωραία κ επειδή δν μ'αρεσει να τσακώνομαι ιντερνετικώς λέω να τ'αφήσουμε εδω, οκ?
ωραία κ επειδή δν μ'αρεσει να τσακώνομαι ιντερνετικώς λέω να τ'αφήσουμε εδω, οκ?
Έχουν πάψει να μου κάνουν αίσθηση τέτοιοι "καυγάδες". Έχω "αρπαχτεί" με τους μισούς (και βάλε :P) εδώ μέσα. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πιούμε καφεδάκι αύριο.
ηρεμηστε παιδια. Οπως ειπα μερικα ποστς παραπανω η colori δεν πουλαει πια το συγκεκριμενο διχτακι (δεν το εχει πια στη σελιδα τους).
Εγω παρηγγειλα ενα απο ebay 7?, αλλα τυχαια προχτες ειδα στο praktiker (στην πειραιως) οτι ειχε ακριβως το ιδιο και το πουλαγαν 5,90 :winka:
Και οσο για το αν βοηθαει η οχι, να πω οτι δεν πιανει καθολου χωρο κατω απ'τη σελα, και τις προαλλες παρελαβα ενα μεγαλο δεμα απο το ταχυδρομειο (50cm x 30cm x 20cm ) και το κρατισε μια χαρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
να πω οτι δεν πιανει καθολου χωρο κατω απ'τη σελα
Τα λες αυτά επειδή δεν έχεις δει "αποθηκευτικό χώρο" CBR με commander και συναγερμό :lol:
pizza margherita grande (http://www.motorcyclistonline.com/motorcycle_humor/122_0904_ducati_desmosedici_accident/index.html)
:a3:
218405