Σύνδεση

View Full Version : αυτοκόλλητα

ximera
04/11/2010, 15:00
καλησπέρα

έχω ένα σετ αυτοκόλλητα για να αλλάξω την καλή μου

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260684990442

επειδή όμως δεν το έχω το άθλημα και άλλο να βάλεις ένα απλό αυτοκόλλητο και άλλο μεγάλα κομμάτια και προπάντων σε ευθεία,ψάχνω κάποιον με πείρα ( επαγγελματία και μη ) που να το έχει ξανακάνει για να αναλάβει τη δουλειά που απλά για αυτόν θα είναι ρουτίνα

υπάρχει κάποιο κατάστημα που θα με εξυπηρετήσει αν πάω με τα αυτοκόλλητα ;

ευχαριστώ.

elpo
04/11/2010, 16:04
Ισως σε αυτούς να βρεις άκρη:
ABOUT MOTO STICKERS
Κάρπου 40, Αθήνα
Τηλ: 2109021013
(Στην καταχώρηση τους λέει "Τοποθέτηση Original Αυτοκόλλητων")

jimmis5
04/11/2010, 18:45
Βαλτα μονο σου να εχεις και την ευχαριστηση οτι τα εκανες εσυ ακομα και κ@λ@ς.
Παρολα αυτα σε ενα μπουκαλακι απο αζαξ βαλε λιγο σαπουνι για τα πιατα και νερο ψεκασε την επιφανεια αφου την εχεςι καθαρισει πρωτα καλα καλα και μετα το αυτοκολλητο.
Κολλησετο μπορεις να το μετακινεις μιας και λογο του νερου δεν εχει κολησει και με μια πλαστικη σπατουλα ή μια τηλεκαρτα ξεκινας απο με κεντρο και προς τα εξω βγαζοντας το νερο μενει το αυτοκολλητο εκει που θες.

Αντε καλη επιτυχια:beer: :beer: :wave2:

maintenance
04/11/2010, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Βαλτα μονο σου να εχεις και την ευχαριστηση οτι τα εκανες εσυ ακομα και κ@λ@ς.
Παρολα αυτα σε ενα μπουκαλακι απο αζαξ βαλε λιγο σαπουνι για τα πιατα και νερο ψεκασε την επιφανεια αφου την εχεςι καθαρισει πρωτα καλα καλα και μετα το αυτοκολλητο.
Κολλησετο μπορεις να το μετακινεις μιας και λογο του νερου δεν εχει κολησει και με μια πλαστικη σπατουλα ή μια τηλεκαρτα ξεκινας απο με κεντρο και προς τα εξω βγαζοντας το νερο μενει το αυτοκολλητο εκει που θες.

Αντε καλη επιτυχια:beer: :beer: :wave2:

το αυτο.

alexis_d
05/11/2010, 18:23
+1000 jimmis5 ασε που θα εχείς και τη χαρά της δημιουργίας Αντε και καλή τύχη.