View Full Version : Sos R1
giwrgos_g
05/11/2010, 20:02
γεια σας παιδια.εδω κ εναμιση χρονο ειμαι κατοχος ενος r1 2000.το μηχανακι μπουκωνει οταν ξεκιναω οποτε το πατιναρω αρκετα για να ξεκινησει.επισης το φαινομενο γινεται ακομα χειροτερο οταν ζεστανεται η μηχανη κ οταν ανεβαζω δευτερο ατομο.ο μηχανικος μου ειπε οτιο λογος πυ συμβαινει αυτο ειναι οτι καιει λαδι κ μπουκωνουν τα καρμπυρατερ.το μηχανακι ομως πολυ σπανια χρειαζεται συμπληρωμα λαδιου καιει ελαχιστα.εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
boussias
06/11/2010, 09:49
Έχει χαλάσει ο μηχανικός σου... :rotflmao:
Ρύθμισμα, καθάρισμα στα Καρμπυρατέρ έχει γίνει;
Πήγαινε και σε κάποιον άλλο μηχανικό να το δει. Μερεμέτης, Παπαγεωργίου, υπάρχουν ένα σωρό.
edit: Δεν είσαι Αθήνα. Τα παιδιά που ξέρουν απο Βόρεια Ελλάδα ας σου προτείνουν κανά σωστό μηχανικό.
Διάγνωση απο το net δεν γίνεται. Αμα μπορούσαμε θα γινόμασταν όλοι μηχανικοί...
Καλημέρα.:beer:
giwrgos_g
06/11/2010, 10:17
τα καρμπυρατερ εχουν ρυθμιστει με ενα πολυμετρο που συνδεσε αυτος.(δεν ξερω αν λεγεται ετσι το μηχανημα).δεν εχουν καθαριστει παντως.αυτος εβαλε μπροστα το μηχανακι κ μου εδειξε ενα λαστιχο που πηγαινε στο φιλτρο το οποιο καπνιζε ενω δεν θα επρεπε απο οτι μου ειπε.κατεληξε λοιπον οτι εφοσον καπνιζει αυτο παει λαδι στα καρμπυρατερ κ μπουκωνει.μου προτεινε να αποσυνδεσω το λαστιχο κ ισως βελτιωθει.αν καποιος εχει να προτεινει καποιο συνεργειο θεσσαλονικη θα με βοηθουσε.ευχαριστω.