View Full Version : Τι λένε ρε!!!!
caesarsk
18/11/2010, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν οι μπάτσοι που βαράνε. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι ''απολαμβάνω'' τους επαγκελματιες αστυνόμους και όχι τους wanna be..Όταν ρίχνεις ξύλο, χάνεις και το οποίο δίκιο έχεις...Εκτός άμα αμύνεσαι...
Άσχετο άλλα μου θυμίσατε μια μέρα που ήμουν ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι προς Πειραιά.. Δίπλα μου είχε ένα ζητα, ανάβει το φανάρι, μπαίνουμε στο τούνελ και εγώ πήγαινα χαλαρά. Εκείνος από πίσω μου κολλημένος, θα μας σταματήσει λεω.. Βγαίνουμε από το τούνελ, έρχεται δίπλα μου και μου λέει... Περιμένω από πίσω σου να το πας λίγο τάπα το εργαλείο, άλλα κυρία!!!! Άμα το είχα εγώ λέει...και εξαφανίζεται πλαγιαζοντας επιδεικτικά....:smokin:
Χρονια πριν, κάπου εκει στα τελη της δεκαετίας του 80 με τις αρχες του 90. Κηφισιας στο Κτημα Συγγρου εγω πάνω σε XR προκληση (χωρίς διπλωμα, χωρις πινακίδες), σταματημένος σε φανάρι. Δίπλα μου Ζητάς μεγάλος και ψαρωτικος. Εγω κοιταζω απο την αλλη μερια τον ουρανο σφυρίζοντας αδιάφορα κάνοντας τον Κινέζο, και ελπίζοντας να μην καταλάβει ότι ειμαι Ινδιάνος κάγκουρας. "Να σου πω ρε μαλακισμένο" μου λέει. "Ορίστε κύριε αστυνόμε" του απαντάω εγώ εχοντας γεμίσει το παντελονι μου με κίτρινα υγρα, και παίρνοντας την πιο αδερφίστικη φάτσα που μπορω.
"Το σηκωνεις ρε συ" μου λεει. "Οχι κυριε αστυνόμε του λεω εγω ¨δεν ξέρω από τέτοια πράγματα".
"Καλα αν το σηκώσεις μια καλή συνέχισε την βόλτα" μου λεει. "Αν όχι σταμάτα στην άκρη να τα πούμε" συνεχίζει με νόημα.
Το σηκωσα και το σηκωσα καλα. Κορνάρισε σηκωσε και αυτος την δικιά του και έφυγε
Αρχικά δημιουργήθηκε από mumbler
http://www.tvcreta.gr/website/index.php?option=com_content&view=article&id=2016:2010-10-08-20-04-49&catid=108:%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A5&Itemid=775
Δεν μπορει ο πατερας να αναλαβει την ευθηνη του και ψαχνει να βρει ενοχους,οτι ναναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Προς τους συνομιλούντες.... ο μικρός είναι 17 ετών , οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού, είναι ΥΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ!! Άρα αυτά που μου λέτε που κάνουμε σχεδόν νηφάλιοι, μόνο με το σόκ της έκπληξης δηλαδή .... είναι ωραία και καλά αλλά δεν ισχύουν στο απο πάνω.
Απο εκεί και πέρα... μιλάω πάντα απο την δική μου εμπειρία. 3 φορές μου έσβυσε μοτέρι.. 3 φορές στο τσακ την γλύτωσα όπως περιέγραψα. Απο θεωρίες λοιπόν ..., δεν με πείθει κανείς. Ξέρω πως την γλύτωσα και τι έκανα.
μαγε απο αυτο δε πεφτεις και μην επιμενεις...αμα κοντεψες να πεσεις, μαλλον ησουν στην αρχη της ''σταδιοδρομιας'' σου στις δυο ροδες, και τρομαξες...το πως μπορει να πεσει ενας απειρος οδηγος δε μας νοιαζει, γιατι μπορει να πεσει με 1002 τροπους...
πχ να δει ενα λαμπακι στα οργανα, να τρομαξει και να πεσει...να δει τη γρατζουνια στο τεποζητο που του καναν, να σαστισει και να πεσει, να θυμηθει οτι ξεχασε το θερμοσιφωνα στο σπιτι ανοιχτο, να τρομαξει και να πεσει...
αυτο δε σημαινει πως οι θερμοσιφωνες ειναι επικινδυνοι για οσους οδηγουν μηχανες
:wave2:
fotisdragon
18/11/2010, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Χρονια πριν, κάπου εκει στα τελη της δεκαετίας του 80 με τις αρχες του 90. Κηφισιας στο Κτημα Συγγρου εγω πάνω σε XR προκληση (χωρίς διπλωμα, χωρις πινακίδες), σταματημένος σε φανάρι. Δίπλα μου Ζητάς μεγάλος και ψαρωτικος. Εγω κοιταζω απο την αλλη μερια τον ουρανο σφυρίζοντας αδιάφορα κάνοντας τον Κινέζο, και ελπίζοντας να μην καταλάβει ότι ειμαι Ινδιάνος κάγκουρας. "Να σου πω ρε μαλακισμένο" μου λέει. "Ορίστε κύριε αστυνόμε" του απαντάω εγώ εχοντας γεμίσει το παντελονι μου με κίτρινα υγρα, και παίρνοντας την πιο αδερφίστικη φάτσα που μπορω.
"Το σηκωνεις ρε συ" μου λεει. "Οχι κυριε αστυνόμε του λεω εγω ¨δεν ξέρω από τέτοια πράγματα".
"Καλα αν το σηκώσεις μια καλή συνέχισε την βόλτα" μου λεει. "Αν όχι σταμάτα στην άκρη να τα πούμε" συνεχίζει με νόημα.
Το σηκωσα και το σηκωσα καλα. Κορνάρισε σηκωσε και αυτος την δικιά του και έφυγε
Δε ξέρεις απο τέτοια πράγματα ε;;; :lol: Ωραίος
caesarsk
18/11/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Δε ξέρεις απο τέτοια πράγματα ε;;; :lol: Ωραίος
Οχι απλα δεν ξερω τετοια πράγματα....αλλα φαντασου φάτσα ευγενικοπουστροσκιαγμένη...να το λεει οτι δεν ξερει τετοια πραμγατα!!!
stavrogin
18/11/2010, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν μπορει ο πατερας να αναλαβει την ευθηνη του και ψαχνει να βρει ενοχους,οτι ναναι.
Ναι ετσι ειναι μολις εθαψε το γιο του ,ειχε και κατι αλλες δουλιτσες εκεινη τη μερα και δε μπορεσε να αναλαβει την ευθηνη του και ψαχνει ενοχους ,τον παλιουποκριτη
τι λες ρε ανθρωπε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ναι ετσι ειναι μολις εθαψε το γιο του ,ειχε και κατι αλλες δουλιτσες εκεινη τη μερα και δε μπορεσε να αναλαβει την ευθηνη του και ψαχνει ενοχους ,τον παλιουποκριτη
τι λες ρε ανθρωπε?
Ωραια, αφηνω τον γιο μου να οδηγαει χωρις διπλωμα,χωρις κρανος και οταν του κανουν νοημα να σταματησει μπαινει σ όλους τους μονοδρομους για να γλυτωσει μ άποτελεσμα να φαει τα μουτρα του.
Μετα ο πατερας βγαινει μεχρι και στον Λαζοπουλο να κανει εκληση για μαρτυρες γιατι δεν ειχε τα @@ αυτος να πει στον γιο του να μην καβαλησει μεχρι να βγαλει διπλωμα και να βαζει κρανος.
Ειναι παρανομος ή δεν ειναι?
Ακομα και που ηταν επρεπε να σταματησει, αν χτυπαγε κανεναν και την εκανε(που θα την εκανε)θα ειχαμε αλλη σταση.
Τ αυτονοητα λεω αγαπητε,αλλα αν βλεπεις τους μπατσους παντα σαν εχθρους δεν μπορεις να τους δωσεις δικιο ποτε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
....
Μετα ο πατερας βγαινει μεχρι και στον Λαζοπουλο να κανει εκληση για μαρτυρες γιατι δεν ειχε τα @@ αυτος να πει στον γιο του να μην καβαλησει μεχρι να βγαλει διπλωμα και να βαζει κρανος.
....
@@ μπορει να είχε ο πατέρας.... αλλα κι ο γιος του και να τον έγραψε εκει και να οδήγησε χωρίς δίπλωμα....
χαλαρώστε
stavrogin
18/11/2010, 13:12
Αμα χασει κανεις παιδι μπορει να κάνει τα πάντα, ακομα και μ@λ@κιες ,όσες θέλει.Μπορει να χάσει τελειως τη μπαλα να τα βαζει με τους μπατσους να βλαστημαει το θεο του κι ότι αλλο. Ειναι ηλιθιο να ζητάμε λογικη απο ενα τετοιο πατερα.Αν και ειναι πολυ λογικη αντιδραση να ρωτα "γιατι?",αφου ειναι βεβαιο οτι θα περασουν χρονια για να χωνεψει το γεγονος της απωλειας ,αν ποτε τα καταφερει.Εγω δε ξερω ουτε ενα γονιο που ξεπερασε την απωλεια του παιδιου του ,και ξερω αρκετους που χασαν παιδια.
Με τον πιτσιρικα πολλα μπορει να εγιναν αλλα την αρχικη μλκ του να την κανει απο το μπλοκο πληρωσε.Κινδυνεψε την ζωη του με καταδιωξη.Για φανταστειτε να περναγε μια μανα με καροτσακι το δρομο και να την εκοβε ο καγκουρας.
Μ@λ@κ@ς ο πιτσιρικας,Μ@λ@κες και οι μπατσοι αν του τις εριξαν.
Κοινως πιαστο αυγο και κουρευτο αλλα το χειροτερο στην Ελλαδα ειναι που κανεις δεν λεει ΕΓΩ φταιω οποτε να πληρωσω.
Να το λεγε ο πιτσιρικας να σταματαγε
Να το πουν οι μπατσοι αν τις ριξανε να το πληρωσουν
Εμενα με προβληματιζει αυτο με το σβησιμο ρπμ...
Θα το στειλω με μειλ στους Mythbusters να βγαλουνε ακρη :winka:
gs 500 f
18/11/2010, 15:39
η δουλεια του αστυνομικου ειναι να ακολουθηση τον παραβατη οδηγο [οταν την κανει..] να ενημερωση μεσω ασυρματου την υπηρεσια του για τον εγκλωβισμο του παραβατη και οταν διαπιστωσει οτι ο παραβατης γεινετε επικυνδυνος για τον εαυτο του και τους γυρω του να σταματηση να τον ακολουθει και να τον αναζητησουν βασει των χαραχτηριστικων οχηματος κλπ!αν δε δεν τον βρουν δεν τρεχει και κατι.........πελατης τους θαναι και αν δεν τον επιααν την μια μερα θα τον πιασουν την αλλη!δυστηχως δεν υπαρχει επαγγελματισμος δεν ακολουθουνται κανονες με αποτελεσμα να σκοτωνονται αστυνομικοι [υπερβαλον ζηλος κλπ] αλλα και πολιτες που δεν σκεπτονται οτι ειναι προτιμοτερο να πληρωσεις ενα προστιμο[δεν αναλανβανουν ευθυνες γιαυτο που κανουν] παρα να βαλεις την ζωη σου σε κινδυνο!
δεν εχουμαι παιδεια υπευθυνοτητα επαγγελματισμο κρατος πολιτεια πολιτες και ολοι οι αλλοι φταινε εκτοσ απο μας τους ιδιους!ειμαστε παρτακιδες και ποτε δεν μπαινουμαι στην θεση του αλλου,ειτε σαν ελεγχομενοι ειτε σαν ελεγχοντες!
στο εξωτερικο ομως ειμαστε κοτες και δεν τολμαμε ναμαστε παραβατες.........