View Full Version : Λάδια Torco:συμπέρασμα-απορία
pakosgemistos
16/11/2010, 23:04
Γειά σε όλους!
Στην τελευταία αλλαγή λαδιών που έκανα μόνος χρησιμοποίησα λαδάκι Torco,αφού διάβασα σε διάφορα ποστ οτι είναι πολύ καλύτερα απο Motul και άλλα.
το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι με αυτά τα λάδια,δε μπορώ να αλλάξω ''εύκολα'' απο πρώτη σε δευτέρα ή να βγάλω κενό,εν ολίγοις νομίζω οτι μπαίνουν λίγο 'καρφωτές' πλέον όλες οι ταχύτητες.
βέβαια αλλάζει λίγο η αίσθηση όταν ζεσταθεί ή περπατήσει αρκετά η μηχανή!
τι λέτε για αυτό?
Σημ. γενικώς δεν αφήνω κανένα 5λεπτο τη μηχανή να ζεσταθεί,προτιμώ να ζεσταίνεται εν κινήσει σε χαμηλές στροφές!!μόνο όταν ειναί μέρες αδούλευτη την αφήνω να ζεσταθεί!
HORNET600F
17/11/2010, 11:09
Φιλαράκι, κατά την άποψή μου, τα Torco είναι τα χειρότερα λάδια για σαζμαν κ κινητήρα. Μια φορά τα έβαλα, 1.000 χμ τα κράτησα μόνο.... :nono: Εγώ πλέον μόνο MOTUL (αλλά και AMS, Castrol καλά είναι). - Κατά την άποψή μου επαναλαμβάνω.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
Γειά σε όλους!
Στην τελευταία αλλαγή λαδιών που έκανα μόνος χρησιμοποίησα λαδάκι Torco,αφού διάβασα σε διάφορα ποστ οτι είναι πολύ καλύτερα απο Motul και άλλα.
το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι με αυτά τα λάδια,δε μπορώ να αλλάξω ''εύκολα'' απο πρώτη σε δευτέρα ή να βγάλω κενό,εν ολίγοις νομίζω οτι μπαίνουν λίγο 'καρφωτές' πλέον όλες οι ταχύτητες.
τι λέτε για αυτό?
Σημ. γενικώς δεν αφήνω κανένα 5λεπτο τη μηχανή να ζεσταθεί,προτιμώ να ζεσταίνεται εν κινήσει σε χαμηλές στροφές!!μόνο όταν ειναί μέρες αδούλευτη την αφήνω να ζεσταθεί!
Εχεις βάλει το σωστό ιξώδες ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωχ!!!
Πάλι τα ίδια...:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Φιλαράκι, κατά την άποψή μου, τα Torco είναι τα χειρότερα λάδια για σαζμαν κ κινητήρα. Μια φορά τα έβαλα, 1.000 χμ τα κράτησα μόνο.... :nono: Εγώ πλέον μόνο MOTUL (αλλά και AMS, Castrol καλά είναι). - Κατά την άποψή μου επαναλαμβάνω.
:wave2:
Αμφισβήτησες τον ΘΕΟ??? Τώρα θα δεις τι θα πάθεις....
:rotflmao: :rotflmao:
GiannisBlessed
17/11/2010, 12:53
εγω στο bros μου εχω βαλει τα τ4.
για την ΤΙΜΗ τους ειναι αρκετα καλα.
βεβαια εβαλα τα 10ρακια γιατι στρωνω και οταν ζεσταθει κοπαναει.
τωρα στην αλλαγη θα βαλω τα 20ρια παλι τ4.
αν δεν στρωσει λεω να παω σε amsoil.
pakosgemistos
17/11/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Εχεις βάλει το σωστό ιξώδες ??
10-40 απ'ότι θυμάμαι-ίδιο με αυτά που είχε και που λέει το manual.
reinmeister
17/11/2010, 15:42
γι αυτο δεν πρεπει ποτε να πιστευετε οτι διαβαζετε στο ιντερνετ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
γι αυτο δεν πρεπει ποτε να πιστευετε οτι διαβαζετε στο ιντερνετ...
:a021:
Χτες τα έβαλα...
reinmeister
17/11/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:a021:
Χτες τα έβαλα...
καλα να παθεις...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλα να παθεις...:lol:
:mad:
GiannisBlessed
17/11/2010, 18:19
diabasa edw mesa oti ta torco einai kala ladia...
ta ebala kai skorpise to rhmadi!!:evil:
3eretai kanena kalo mhxaniko edw mesa na me boh8hsei??:confused: :smokin: :lol:
alexioannides
17/11/2010, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
Γειά σε όλους!
τι λέτε για αυτό?
o svx ta fernei auta ta ladia sto magazi tou mporeis na tou kaneis mia erwthsh.
Παραγγειλα σημερα 8 λιτρα απο τον Λαμπρ...Ελπιζω να μην μετανιωσω την ωρα κ την στιγμη που τα εβαλα!
sorry κιόλας αλλα συγκριτικό που να βγάζει ότι τα Torco είναι καλά λάδια που υπάρχει για να μάθουμε και εμείς οι ''άσχετοι'' αυτά τα κορυφαία λιπαντικά που υπερτερούν σε σχέση με το πατροπαράδωτο ελαιόλαδο και ενίωτε μανέστρα που ρίχνουμε μέσα :p
για τα motul-amsoil-mobil1-penzoil-motorex-shell και λοπές γνωστές εταιρίες έχω δεί συγκριτικά που υπερτερεί και που υστερεί το κάθε λάδι.
εάν υπάρχει κάπου κάτι τέτοια για ελαιόλαδο για ss για βάλτε κανας χριστιανός να δούμε :wave2:
pakosgemistos
17/11/2010, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
o svx ta fernei auta ta ladia sto magazi tou mporeis na tou kaneis mia erwthsh.
απο κεί τα πήρα και μου είχε πει και ο ίδιος οτι θα δω διαφορά προς το καλύτερο!αλλά οκ δεν τον πήρα τηλεφ να τον ρωτήσω, ανοιξα το thread για να ακούσω και άλλες απόψεις, ίσως κάτι δεν κάνω σωστά!
power hornet
18/11/2010, 07:50
εγω παιδια τορκο εβαζα στο παλιο μου χορνετ,τορκο βαζω και στο καινουργιο χορνετ χεχε.απολυτα ευχαριστημενος μια χαρα κουμπωνουν οι ταχυτητες και το μοτερ δουλευει αψογα.
danaos75
18/11/2010, 07:51
Τα βάζω εδώ και ενα χρόνο στο ΧΤ. Kάθε εξαμηνο περίπου τα αλλαζω.
¨εχουν μειωθει απίστευτα οι θορυβοι της μηχανής, και το σασμαν βελτιωθηκε αισθητά.
Δεν τα αλλάζω με τίποτα.
(SVX δεν ήξερα οτι φερνεις Torco).
Rein
:a18: