Σύνδεση

View Full Version : Lc4 640 Sm

BLiTzER
18/11/2010, 15:36
Χάι!

Χρειάζομαι βοήθεια για το συγκεκριμένο μοντέλο και, σαν φιλογιαπωνέζος, δεν έχω την παραμικρή ιδέα, οπότε είπα να ξεκινήσω τούτο δω.

Να διευκρινήσω ότι πρόκειται για ένα ΦΙΛΟ και ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχω εγώ με ευρωπαϊκά μηχανάκια !!111

Κατ'αρχάς μπορώ να βρω κάπου τα manuals του σε ηλεκτρονική μορφή? Έλεγξα το ανάλογο θρεντάκι, αλλά δε βρήκα τίποτα για το συγκεκριμένο μοντέλο (είναι του '05).

2: Το κοντέρ απεικονίζει τα πάντα σε μίλια. Έμαθα ότι υπάρχουν οδηγίες για το σετάρισμά του στο βιβλίο οδηγιών, το οποίο όμως δεν έχω. Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει να το μετατρέψω σε χιλιόμετρα?

3: Μάστορας της προκοπής (κατά προτίμηση δυτικά)? Να προτιμήσω εξουσιοδοτημένο, επειδή είναι ειδικά μηχανάκια τα ΚΤΜ ή οποιοσδήποτε τα γνωρίζει μας κάνει?

4: Χρειάζομαι μετατροπή στη σέλα (για την ακρίβεια χαμήλωμα). Προτάσεις?

Ευχαριστώ προκαταβολικά ^^

Allst@rf
18/11/2010, 15:49
για μάστορα μπορείς να κοιτάξεις και το ανάλογο θρέντ ,στην παρούσα ενότητα της ktm που άνοιξες και το συγκεκριμένο θρέντ,με τον τίτλο "ο καλός,ο κακός και ο άσχημος " για να σχηματίσεις και μια γνώμη...

Τα pdf με τα μάνιουαλ μπορείς να τα κατεβάσεις και από το σαΐτ της ktm με λίγο ψάξιμο...

Τα αλλά δε τα ξέρω...

Με συγχωρείς που δεν βάζω λινκ,
αλλά γράφω από το κινητό γιατί είμαι στη δουλειά και το λαπτοπ μας άφησε χρόνους...

BLiTzER
18/11/2010, 18:41
1 + 2, τα έλυσα. Για το 3ο, μελετώ το θεματάκι που ανέφερε ο αγαπητός κύριος από πάνω.

Σώστε με με το 4. Βγάζει χαμηλότερη σέλα η ΚΤΜ (κάτι έχει πάρει το αυτί μου)? Δουλεύει? Αξίζει? Πόσο κοστίζει? Κάποιο μαγαζί που μετατρέπει σέλες και κάνει σωστή δουλειά? Πλάκα έχει να πατάς κάτω με 1 τετραγωνικό χιλιοστό του (ενός) παπουτσιού σου, αλλά προτιμώ κάτι πιο σταθερό :P

KaTaNaS
18/11/2010, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
1 + 2, τα έλυσα. Για το 3ο, μελετώ το θεματάκι που ανέφερε ο αγαπητός κύριος από πάνω.

Σώστε με με το 4. Βγάζει χαμηλότερη σέλα η ΚΤΜ (κάτι έχει πάρει το αυτί μου)? Δουλεύει? Αξίζει? Πόσο κοστίζει? Κάποιο μαγαζί που μετατρέπει σέλες και κάνει σωστή δουλειά? Πλάκα έχει να πατάς κάτω με 1 τετραγωνικό χιλιοστό του (ενός) παπουτσιού σου, αλλά προτιμώ κάτι πιο σταθερό :P

πρεπει να σκαψεις τη σελα, απ'οσα ξερω δε βγαζει χαμηλη σελα για το 640.

αλλα σε ΣΜ το υψος δεν ειναι προβλημα... το πολυ πολυ ξεκαβαλα απο την μια και πατα σταθερα...

στα δυτικα καλοι μηχανικοι ειναι, του οικονομου στο αιγαλεω και του Μαραγκουδακη στη Νικαια-κορυδαλλο

αν δεν πας σε εξουσιοδοτημενο να πας σε εξειδικευμενο...

BLiTzER
18/11/2010, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πρεπει να σκαψεις τη σελα, απ'οσα ξερω δε βγαζει χαμηλη σελα για το 640.

αλλα σε ΣΜ το υψος δεν ειναι προβλημα... το πολυ πολυ ξεκαβαλα απο την μια και πατα σταθερα...

Δε θα πεθάνω κιόλας, αλλά αν φτιάχνεται εύκολα και ανώδυνα, προτιμώ να πατάω καλύτερα. Η σέλα φαίνεται να έχει μπόλικο περιθώριο. Μένει μόνο να βρω κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
στα δυτικα καλοι μηχανικοι ειναι, του οικονομου στο αιγαλεω και του Μαραγκουδακη στη Νικαια-κορυδαλλο

αν δεν πας σε εξουσιοδοτημενο να πας σε εξειδικευμενο...

Τον Μαραγκουδάκη μου τον σύστησε και φίλος, αλλά δεν είναι εξουσιοδοτημένος ΚΤΜ πλέον (όσο γνωρίζω) και δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρω. Αλλά μάλλον αυτόν θα προτιμήσω που είναι κοντά μου.

Ευχαριστώ παιδάκια :)

Allst@rf
18/11/2010, 19:20
μη τρελαίνεσαι με το θέμα σερβίς...
Και ξεκολλά από τις απόψεις ραδιο-αρβύλα...ξέρεις τι εννοώ...

Αν διαβάσεις όλο το θρέντ των ktm μαστόρων ,θα καταλάβεις ότι ο πρώην εξουσιοδοτημένος έχει πιο πολλές καλές ψήφους από τον νυν δεύτερο σε ψήφους...

Εντίτ...παρεπιπτόντος, ψηνομαι το σερβίς των 15k ,να το κάνω στον πουλόπουλο...

camen
20/11/2010, 11:16
Δε θα πεθάνω κιόλας, αλλά αν φτιάχνεται εύκολα και ανώδυνα, προτιμώ να πατάω καλύτερα. Η σέλα φαίνεται να έχει μπόλικο περιθώριο. Μένει μόνο να βρω κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά.

Bασικα επειδη το ειχα το μηχανακι εμενα δεν μου φαινεται οτι εχεις πολυ περιθωριο να αφαιρεσεις υλικο απο την σελα αδερφε.Θα γινει ξυλο μετα πιστευω... Αφτερμαρκετ σελες παιζουν και στο εξωτερικο πολυ βαζουν αλλα χαμηλοτερες δεν νομιζω να ειναι .γτ ο σκοπος τους ειναι η περισσοτερη ανεση...:winka:
Επισης, το κοστος των σελων ειναι τσιμπημενο περιπου στα 300-400Ε.

Οποτε καλυτερα μιλα με καποιον που να φτιαχνει σελες να δεις ΑΝ και ΠΩΣ μπορει να στην φιαξει...:beer: :wave2:

BLiTzER
20/11/2010, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Εντίτ...παρεπιπτόντος, ψηνομαι το σερβίς των 15k ,να το κάνω στον πουλόπουλο...

Το σκέφτομαι κι εγώ να πάω εκεί. Είναι - σχετικά - μακρυά από το σπίτι μου μεν, αλλά είναι δίπλα στη δουλειά μου και αν αξίζει σαν μάστορας, νομίζω είναι καλή ιδέα. Θα κάνω και μια οδική και είμαι κουλ :P Γνωρίζετε κάποιον συγκεκριμένο εκεί? Να ζητήσω κάποιον ή δεν έχει σημασία?

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Οποτε καλυτερα μιλα με καποιον που να φτιαχνει σελες να δεις ΑΝ και ΠΩΣ μπορει να στην φιαξει...:beer: :wave2:

Ξύλο είναι έτσι κι αλλιώς :P

Νομίζω ήταν ένας κάπου στον Πειραιά, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Όπως είπα, δε με χαλάει ιδιαίτερα, γιατί το να κρατάς το μηχανάκι όρθιο είναι περισσότερο τρόπος παρά κόπος και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα. Απλά θα προτιμούσα να νιώθω λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια για όταν ίσως χρειαστεί.

camen
20/11/2010, 11:29
Όπως είπα, δε με χαλάει ιδιαίτερα, γιατί το να κρατάς το μηχανάκι όρθιο είναι περισσότερο τρόπος παρά κόπος και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα. Απλά θα προτιμούσα να νιώθω λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια για όταν ίσως χρειαστεί.

Τι υψος εχεις?

BLiTzER
20/11/2010, 12:05
Τι υψος εχεις?

1.69 ή κάτι.

Έχω και ένα σκηνικό να διηγηθώ, τώρα που γυρνάει. Προχτές πήρα τηλέφωνο στο Βουλιαγμένης 500 (με παρέπεμψαν από την αντιπροσωπεία) και ρώτησα (δεν αναφέρω το όνομα του κυρίου, αλλά το θυμάμαι) πως θα αλλάξω την απεικόνιση στο κοντέρ από μίλια σε χιλιόμετρα. Το μόνο που έκανε ήταν να μου πει ότι "ναι, αλλάζει" (χαίρω πολύ, ρε μεγάλε), αλλά ποτέ δε μου είπε τον τρόπο. Μου είπε να κοιτάξω στο βιβλίο οδηγιών ή να απευθυνθώ στο συνεργείο μου, το οποίο είναι αστείο φυσικά, γιατί μόλις είχα αγοράσει το μηχανάκι και του το ξεκαθάρισα από την αρχή. Ένιγουει, τελικά το βρήκα μόνος μου, αλλά έτσι απλά έχασαν έναν πιθανό πελάτη και απόρησα με την πολιτική τους. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να πατήσω το MODE για 10 δευτερόλεπτα. Δηλαδή πόσο δύσκολο τους ήταν να με βοηθήσουν? .

Allst@rf
20/11/2010, 13:26
1.69 ή κάτι.

Έχω και ένα σκηνικό να διηγηθώ, τώρα που γυρνάει. Προχτές πήρα τηλέφωνο στο Βουλιαγμένης 500 (με παρέπεμψαν από την αντιπροσωπεία) και ρώτησα (δεν αναφέρω το όνομα του κυρίου, αλλά το θυμάμαι) πως θα αλλάξω την απεικόνιση στο κοντέρ από μίλια σε χιλιόμετρα. Το μόνο που έκανε ήταν να μου πει ότι "ναι, αλλάζει" (χαίρω πολύ, ρε μεγάλε), αλλά ποτέ δε μου είπε τον τρόπο. Μου είπε να κοιτάξω στο βιβλίο οδηγιών ή να απευθυνθώ στο συνεργείο μου, το οποίο είναι αστείο φυσικά, γιατί μόλις είχα αγοράσει το μηχανάκι και του το ξεκαθάρισα από την αρχή. Ένιγουει, τελικά το βρήκα μόνος μου, αλλά έτσι απλά έχασαν έναν πιθανό πελάτη και απόρησα με την πολιτική τους. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να πατήσω το MODE για 10 δευτερόλεπτα. Δηλαδή πόσο δύσκολο τους ήταν να με βοηθήσουν? .

7gibernaou says...

"masturbation goes cloud"...

camen
20/11/2010, 14:23
1.69 ή κάτι.

Nαν μλκ,θες να το χαμηλωσεις τουλαχιστον 5cm για να πατας ψιλοκαλα.Εγω που ειμαι ενα 1.75 σκαρτο πατουσα κατω μεν αλλα αν επρεπε να κατω πισω καβαλα ηταν ζορι ,ειδικα με δευτερο ατομο πανω.

Κοιτα,σε πρωτη φαση σκαψε λιγο την σελα και βλεπεις. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος και αν θες να το χαμηλωσεις γενικα απο τιμονοπλακες και πισω μοχλικο, που θα ειναι λιγακι μανουρα να φτιαξεις αποστατες για το μοχλικο...:sick:

reinmeister
20/11/2010, 14:30
μεγειες...αντε,μαθε το να παιρνει σειρα το μοτερ για τουμπανιασμα...:p

Allst@rf
20/11/2010, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

δε χρειάζεται και πολλά...

Και μαμα που είναι σκίζει πολλά τούμπανιάσμενα μόνοκυλίνδρα...

reinmeister
20/11/2010, 14:38
δε χρειάζεται και πολλά...

Και μαμα που είναι σκίζει πολλά τούμπανιάσμενα μόνοκυλίνδρα...

εχε χαρη που δεν θελω να σπαμαρω...:D

BLiTzER
20/11/2010, 14:38
N
Κοιτα,σε πρωτη φαση σκαψε λιγο την σελα και βλεπεις. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος και αν θες να το χαμηλωσεις γενικα απο τιμονοπλακες και πισω μοχλικο, που θα ειναι λιγακι μανουρα να φτιαξεις αποστατες για το μοχλικο...:sick:

Δεύτερο άτομο δεν ανεβάζω. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Δε θέλω να πειράξω τίποτα άλλο. Το μηχανάκι σκοτώνει. Ότι κάνω από τη σέλα. Θα δούμε. Ακόμα ψάχνω μαγαζί που ασχολείται :/

Φχαριστώ φχαριστώ :) Αναλαμβάνεις και ευρωπαϊκά? Χαχα.. άσε ρε.. εδώ προσεύχομαι κάθε πρωί μην κάνει κανά "κρακ". Αν όντως ασχολείσαι και κατέχεις πάντως, με ενδιαφέρει.

Επίσης, χρωστάω καφεδάκι. Δεν έχω ξεχάσει, απλά έτρεχα.

Allst@rf
20/11/2010, 14:43

εδώ προσεύχομαι κάθε πρωί μην κάνει κανά "κρακ".

σε αυτούς που προσεύχονται ,κάνει "κρακ"...

:p

BLiTzER
20/11/2010, 14:47
σε αυτούς που προσεύχονται ,κάνει "κρακ"...

:p

Σχήμα λόγου ήταν βασικά. Σταμάτησα να προσεύχομαι όταν σταμάτησαν να με αναγκάζουν ;)

Αλλά η αλήθεια είναι ότι μια ανησυχία την έχω...

reinmeister
20/11/2010, 14:52
αν εχει την high flow κεφαλη και αλλαζεις συχνα λαδοξυδα,θα αντεξει...

καλες βολτες...:beer: :beer: :beer:

Allst@rf
20/11/2010, 15:14
εχε χαρη που δεν θελω να σπαμαρω...:D

:lol:

άμα θες ρε μάστορα,το καλύτερο παιδί γίνεσαι...

:beer: