Σύνδεση

View Full Version : Ακρωτήρι Ταίναρου 5-12

Σελίδες : 1 [2] 3 4

camen
26/11/2010, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
εεεετσι.. η γυναίκα είναι σαν το πλακάκι... πρέπει να την στρώσεις από νωρίς καλά! :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Sotirios
26/11/2010, 16:55
παίδες βάλτε και μένα από Σπαρτη και κάτω...

Operater
26/11/2010, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios

Α ρε Spartan Σωτο!!! Εγινε φιλος :beer:

alximistis
26/11/2010, 17:20
Εγώ είπα φώτη μου :) χρόνου επιτρέποντος κλπ ναι θα έρθω :) θα ενημερώσω όμως πιο αργά :)

camen
26/11/2010, 17:22
Eτσι ελα να μαζευομαστεεεεε...:wacko: :wacko: :wacko:

camen
26/11/2010, 17:58
Να ρωτησω κατι αυτους που ειναι απο την περιοχη ή κανουν την διαδρομη συνεχεια...
Τριπολη και Γυθειο παιζουν βενζιναδικα Κυριακη?!:look:

bonepeeler
26/11/2010, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Να ρωτησω κατι αυτους που ειναι απο την περιοχη ή κανουν την διαδρομη συνεχεια...

Παίζουν.
Υπάρχουν κι άλλα.

bonepeeler
26/11/2010, 18:01

Ο καινούργιος δρόμος προς Σπάρτη ανοίχτηκε ή παραμένει ακόμη κλειστός;

camen
26/11/2010, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Παίζουν.
Υπάρχουν κι άλλα.

Α ευχαριστω... Ενταξει μου αρκει να βρω σε αυτα τα σημεια και ειμαι κομπλε...:winka:

Sotirios
26/11/2010, 18:16
ο καινούριος δρόμος Συζευξη Λευκτρων δεν είναι έτοιμος ακόμη....
η παράκαμψη βουτιάνων που είχε ανοίξει αν την πρόλαβες πήγε στράφι...
2000000 ευρώ στοίχισε μόνο η μελέτη και για να επιδιορθωθεί το τμήμα που έπαθε καθίζηση... χρειάζεται να δημιουργηθεί παράκαμψη δλδ καινούριες στροφές και έξτρα μίζες τις οποίες βέβαια κανένας (δόξα το Θεό) δεν θα δώσει γιατί αναμένουμε τη σύζευξη

παίδες ντοντ γουορι θα βρούμε βενζινάδικα όπως είπαν οι προλαλήσαντες...

bonepeeler
26/11/2010, 18:19
ο καινούριος δρόμος Συζευξη Λευκτρων δεν είναι έτοιμος ακόμη....
η παράκαμψη βουτιάνων που είχε ανοίξει αν την πρόλαβες πήγε στράφι...
2000000 ευρώ στοίχισε μόνο η μελέτη και για να επιδιορθωθεί το τμήμα που έπαθε καθίζηση... χρειάζεται να δημιουργηθεί παράκαμψη δλδ καινούριες στροφές και έξτρα μίζες τις οποίες βέβαια κανένας (δόξα το Θεό) δεν θα δώσει γιατί αναμένουμε τη σύζευξη

παίδες ντοντ γουορι θα βρούμε βενζινάδικα όπως είπαν οι προλαλήσαντες...

Η παράκαμψη ήταν σούπερ.Μιά φορά την έκανα.
Στα Βουτιανα ο δρόμος είναι πολυύύύύ σφιχτός.

Dfoud
26/11/2010, 18:28
Πολύ ωραία διαδρομή, έκανα όλο το πόδι το περασμένο Μάιο.

Πάρτε μία ιδέα!

Πού είναι η φώτο οεο!!

nikolas1709
26/11/2010, 18:34

δε κανεισ την διαδρομη πακισταν μπαγκλαντες
φυσικα και παιζουν απλα να ξερεις οτι μετα το πυργο δυρου αν εχεισ σκοπο να συνεχισεισ πιο κατω απο το γυ8ειο δεν εχει και παρα πολλα

Sotirios
26/11/2010, 18:44
μιας και το μοτο φωτο δεν έχει.... πάρτε μερικές από ένα σαιτ που έχουμε με ένα φιλαράκι και ανεβάζουμε...

Σπάρτη Ταυγετος (http://www.lightrap.net/el/gallery.html?page=inline&id=138)

Βάθεια οχυρός οικισμός (http://www.lightrap.net/el/gallery.html?page=inline&id=147)

πόρτο κάγιο 03.00 το βράδυ με φεγγάρι (http://www.lightrap.net/el/gallery.html?page=inline&id=148)

Τέναρο (http://www.lightrap.net/el/gallery.html?page=inline&id=149)

Ταίναρο φάρος (δεν θα το δούμε αυτό) (http://www.lightrap.net/el/gallery.html?page=inline&id=157)

η παραλία του χωριού μου (http://www.lightrap.net/el/gallery.html?page=inline&id=158)

Dfoud
26/11/2010, 18:47
Πολύ ωραίες φώτο!

:beer:

ΗΟΡΝΕΤακιας
26/11/2010, 19:27
ωραια διαδρομη.....δεχεστε και ενα vfraki 400????
εεε :confused:

dimitrish69
26/11/2010, 21:40
Ο καινούριος δρόμος(παράκαμψη Βουτιάνων) είναι κλειστός μεν με μηχανή περνάς δε.
Προσοχή περίπου στο μέσον της διαδρομής(έχει πέσει) που έχει 3 σαμαράκια. Συνιστώ να πάτε από εκεί.
Το τελευταίο βενζινάδικο είναι μετά τον Γερολιμένα στον δρόμο προς Βάθεια,συνήθως είναι ανοιχτός Κυριακές.

camen
26/11/2010, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrish69

Το τελευταίο βενζινάδικο είναι μετά τον Γερολιμένα στον δρόμο προς Βάθεια,συνήθως είναι ανοιχτός Κυριακές.

Αμα μεχρι το Γυθειο εχει μπετζιναδικα ολα κομπλε... Θα βαλω στο πηγαινε Κορινθο-Τριπολη ή ακομη και Γυθειο και στο γυρισμο καπου στην Τριπολη ... Απλα ρωτω για να εχω ενα γενικο πλανο στο μυαλο μου...:beer: :beer: :beer:

nobody
26/11/2010, 21:47
βενζιναδικα εχει μην αγχωνεστε...

εχει για παραδειγμα ενα πριν την Τριπολη κοντα στα διοδια μετα την σηραγγα αρτεμισιου,εχει στην τεγεα πηγαινοντας προς Σπαρτη στο υψος του αγ.σωστη κανα-δυο,εχει στην κερασιτσα αλαα δυο νομιζω,εχει μετα στην λιμνη τακα ενα,εχει στου "παπαντωνη",στην διασταυρωση για βλαχοκερσια,εχει στο αλεποχωρι,εχει στου αρδαμη νομιζω...

ΗΟΡΝΕΤακιας
26/11/2010, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
ωραια διαδρομη.....δεχεστε και ενα vfraki 400????
εεε :confused:

παιδια εμενα με παιζετε???
θελω κι εγω βολτιτσα με παρεα.... :cry:

dimitrish69
26/11/2010, 21:51
Εχει σίγουρα βενζινάδικο (ανοιχτό Κυριακές) στην Αρεόπολη

camen
26/11/2010, 21:59
παιδια εμενα με παιζετε???
θελω κι εγω βολτιτσα με παρεα.... :cry:

Φυσικα και σε παιζουμε βρε...:winka: Απλα αν ξεκινας απο Αθηνα συννενοησου με τα παιδια απο εκει για το που και ποτε ,γτ εμεις θα φυγουμε απο Πατρα... Μακαρι να μεγαλωνει συνεχεια η παρεα και να βολταρουμε:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

camen
26/11/2010, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
βενζιναδικα εχει μην αγχωνεστε...

εχει για παραδειγμα ενα πριν την Τριπολη κοντα στα διοδια μετα την σηραγγα αρτεμισιου,εχει στην τεγεα πηγαινοντας προς Σπαρτη στο υψος του αγ.σωστη κανα-δυο,εχει στην κερασιτσα αλαα δυο νομιζω,εχει μετα στην λιμνη τακα ενα,εχει στου "παπαντωνη",στην διασταυρωση για βλαχοκερσια,εχει στο αλεποχωρι,εχει στου αρδαμη νομιζω...

Δεν ξερω καμια περιοχη αλλα μου αρκει το οτι εχει ...:beer: :beer: :beer: :beer:

nobody
26/11/2010, 22:03
για να καταλαβεις απο κερασιτσα μεχρι και του αρδαμη που ανεφερα,ειναι ολα στην ιδιο δρομο για Σπαρτη απο Τριπολη,οπως φυσικα και στην εισοδο της Σπαρτης θα βρεις...

camen
26/11/2010, 22:04
για να καταλαβεις απο κερασιτσα μεχρι και του αρδαμη που ανεφερα,ειναι ολα στην ιδιο δρομο για Σπαρτη απο Τριπολη,οπως φυσικα και στην εισοδο της Σπαρτης θα βρεις...

Ε πεστο ετσι ρε ανθρωπε:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: Τωρα συνενοηθηκαμε...:beer:

ΗΟΡΝΕΤακιας
26/11/2010, 22:07
ο operater ειπε στο αρχικο κατι για περιπτερο...δεν το ξερω αλλα απο ενα αλλο thread το βρηκα και εφτιαξα ενα μινι χαρτη.απλα αν μπορει ενα απο τα παιδια που ξεκινανε απο Αθηνα να στειλουν σε πμ ενα τηλ για να σας εντοπισω στο περιπτερο καθοτι δεν γνωριζω απο κοντα πολλους απο το forum...
thanks

nobody
26/11/2010, 22:11
λοιπον,για να μην μπερδευεσαι,αν αντιμετωπισεις προβλημα camen και δεν εχεις βενζινη,παρε με τηλεφωνο να ρθω με ενα μπιτονακι...εκει κοντα μενω...:rotflmao: :rotflmao:

bonepeeler
26/11/2010, 22:13
ο operater ειπε στο αρχικο κατι για περιπτερο...δεν το ξερω αλλα απο ενα αλλο thread το βρηκα και εφτιαξα ενα μινι χαρτη.απλα αν μπορει ενα απο τα παιδια που ξεκινανε απο Αθηνα να στειλουν σε πμ ενα τηλ για να σας εντοπισω στο περιπτερο καθοτι δεν γνωριζω απο κοντα πολλους απο το forum...
thanks

Μη μασάς.
Ούτε εγώ τους ξέρω πέραν του alximisti(αν έρθει).
Θα ακολουθήσω κάποιον και θα παρακαλάω να πηγαίνουμε στο ίδιο μέρος.:lol: :lol: :lol:

bonepeeler
26/11/2010, 22:14
Ε πεστο ετσι ρε ανθρωπε:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: Τωρα συνενοηθηκαμε...:beer:

Δεν ξέρω πως είσαι με τις βενζίνες αλλά εκεί που βάζω εγώ είναι για να κάνω τη διαδρομή χωρίς άγχος.
Πίνει και πολύ ο διάολος μου.:rolleyes:

camen
26/11/2010, 22:18
Δεν ξέρω πως είσαι με τις βενζίνες αλλά εκεί που βάζω εγώ είναι για να κάνω τη διαδρομή χωρίς άγχος.
Πίνει και πολύ ο διάολος μου.:rolleyes:

Δεν εχω θεμα μωρε...Καμια 200αρια χλμ βγαζω σιγουρα με την ντουντουκα... Το γενικο πλανο ηθελα να ξερω για να ειμαι οκ... :winka:

λοιπον,για να μην μπερδευεσαι,αν αντιμετωπισεις προβλημα camen και δεν εχεις βενζινη,παρε με τηλεφωνο να ρθω με ενα μπιτονακι...εκει κοντα μενω...:rotflmao: :rotflmao:

Κ την οδικη τι σκατα την πλΕρωνω ρε...:lol: :lol: :lol:

operater

Στειλτου πμ να σου στειλει το κινητο του να μιλησετε... Δεν το εχω για να στο δωσω...
Μην αγχωνεστε νωρις ειναι ακομα... Εχουμε 8 μερες ακομα να οργανωθουμε...:sun:

bonepeeler
26/11/2010, 22:19
Δεν εχω θεμα μωρε...Καμια 200αρια χλμ βγαζω σιγουρα με την ντουντουκα... Το γενικο πλανο ηθελα να ξερω για να ειμαι οκ... :winka:

Κ την οδικη τι σκατα την πλΕρωνω ρε...:lol: :lol: :lol:

Μιά χαρά είσαι.Εγώ με το ζόρι ξεπερνάω τα 170 (και αν).:bigcry: :bigcry: :bigcry:

camen
26/11/2010, 22:22
Μιά χαρά είσαι.Εγώ με το ζόρι ξεπερνάω τα 170 (και αν).:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Μεσα πολη μονο βγαζω μεχρι να αναψει λαμπακι 140χλμ. Ε ταξιδι και με νορμαλ ταχυτητα λογικα 200 βγαζω σιγουρα μην σου πω και παραπανω. Δεν το εχω αφησει και ποτε να αναψει λαμπακι σε ταξιδι... ΟΚ μην το παραζαλιζουμε,κομπλε θα ειμαστε...:beer: :beer: :beer:

ΗΟΡΝΕΤακιας
26/11/2010, 22:36
παιδια αμα μεινουμε απο οτι φαινεται θα μεινουμε ολοι μαζι. ολοι σχεδον ιδια αυτονομια εχουμε.
αντε να μας κανει και καλο καιρο να το απολαυσουμε..οχι οτι μασαμε απο βροχη, καταδρομικη δεν ειπαμε???? :lol:

camen
26/11/2010, 22:57
παιδια αμα μεινουμε απο οτι φαινεται θα μεινουμε ολοι μαζι. ολοι σχεδον ιδια αυτονομια εχουμε.
αντε να μας κανει και καλο καιρο να το απολαυσουμε..οχι οτι μασαμε απο βροχη, καταδρομικη δεν ειπαμε???? :lol:

Δεν μενουμε ρε μη ανυσηχειτε...Τωρα θυμηθηκα οτι θα ειναι ο vaska με την μπετονιερα μαζι...:bigcry: Καλο καιρο να εχει μονο να το ευχαριστηθουμε :sun: :sun: :sun:

Sotirios
27/11/2010, 18:47
Επειδή πολύ αγχώνεστε για τη μπετζίνα...
Σπάρτη το γύρο της Μάνης μέχρι Αρεοπολη είναι 147 χλμ οπότε:D

είναι 200τις 100 σίγουρο οτι θα βρούμε μπετζινάδικα :D και στη Σπάρτη και στην Αρεόπολη

camen
27/11/2010, 21:18
Επειδή πολύ αγχώνεστε για τη μπετζίνα...

Δεν αγχωνομαστε λεμε ρε...:smokin: Να χΟμε και ενα πλανο κατα νου ομως,μην πηγαινουμε οσαν τα αμνοερηφιαν...:lol: :beer:

Operater
27/11/2010, 22:19
Γουσταρουμε Σωτηριο! Γιατι ειναι ο καλυτερος ανταποκριτης απτο μετωπο itself! :beer:

ΗΟΡΝΕΤακιας
28/11/2010, 10:16
τελικα παιδια ισχυει η αρχικη διαδρομη????
αν οχι ποια???
να προετοιμαστουμε σιγα-σιγα
:beer: :beer:

coyotervf400
28/11/2010, 16:29
θα ερθω κι εγω κι εγω κι εγω...με θελετε??? (με θελετε...εε?)
:eyepop:

blackbusa
28/11/2010, 16:41
+ απειρο... μας το παίζει και πολυταξιδεμένος...:p
εμείς τουπαμε τίποτα αν έκανε όργια στα παγωμένα καλυβάκια του Απω Βορρά;; :smokin:

μπαααααααααα.....εβλεπε ταινιες ο φλωρος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
28/11/2010, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από coyotervf400
θα ερθω κι εγω κι εγω κι εγω...με θελετε??? (με θελετε...εε?)
:eyepop:

Παιδια απο την στιγμη που εχει ποσταριστει μια βολτα δημοσια σημαινει οτι οποιος θελει μπορει να ερθει,αρκει φυσιολογικα να ειναι στο πνευμα της εκδρομης...:winka:
Επειδη δεν ξεκιναμε ολοι απο Αθηνα,οσοι ειστε απο εκει συνενοηθειτε με τον εμπνευστη και διοργανωτη της βολτας Mr. Operater για το που και ποτε θα βρεθειτε...:beer: :beer: :beer:

ΗΟΡΝΕΤακιας
28/11/2010, 17:19
το φιλο τασο (coyote) θα τον παρω εγω μαζι στο σημειο συναντησης.

camen
28/11/2010, 18:00
το φιλο τασο (coyote) θα τον παρω εγω μαζι στο σημειο συναντησης.

Tον bip-bip θα τον κανει ο vaska:confused: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
28/11/2010, 18:10
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

camen
28/11/2010, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ο νεος admin και φιλος σου να προνοησει για emotion με πιπα παρακαλω...:smokin:
Αντε τωρα που εχουμε τα μεσα να το εκμεταλευτουμε...:wacko:

Operater
28/11/2010, 22:37

can I tzamp? :a30: :a30:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Operater
28/11/2010, 22:39
τελικα παιδια ισχυει η αρχικη διαδρομη????
αν οχι ποια???
να προετοιμαστουμε σιγα-σιγα
:beer: :beer:

ισχύει η αρχική.
μόλις συναντήσουμε τον Sotirios (ο οποίος παρακαλείτε να στειλε με πμ
το τηλ του) θας μας πει κανενα τιπ και τρικ!

όπως και να έχει, η διαδρομή ισχύει, ±10 χλμ, δεν νομίζω αλλάζει κάτι!

camen
28/11/2010, 22:49
±10 χλμ, δεν νομίζω αλλάζει κάτι!

Α μην μου λες τετοια και μου το χαλας...:uplate: :uplate: :uplate:

Operater
28/11/2010, 22:59
Α μην μου λες τετοια και μου το χαλας...:uplate: :uplate: :uplate:

Όχι ρε! χαλάρωσε... απλά τα χλμ δεν τα ξέρω επακριβώς. Ότι έβγαλε ο γκουγκλης ο μάπας (google map):)

camen
28/11/2010, 23:00
Όχι ρε! χαλάρωσε... απλά τα χλμ δεν τα ξέρω επακριβώς. Ότι έβγαλε ο γκουγκλης ο μάπας (google map):)

Πλακα κανω ρε...:lol: :lol: :lol: Κ ο γουγλης δεν κανει λαθη,οτι πει ισχυει...Ειναι σπαθι σε αυτα:smokin:

Καιρο να κανει μονοοοοοοοοοοοοοοοοο:sick: :sick: :sick:

Operater
29/11/2010, 16:43
Χμ... πιστεύω ότι θα το παίξουμε κορώνα-γράμματα..
παντού δείχνει καιρός συννεφιασμένος... :winka:

camen
29/11/2010, 16:50

Eιναι νωρις ακομη,θα δουμε...:winka:

bonepeeler
29/11/2010, 18:37

Μη μας τα χαλάσει ο καιρός στην επιστροφή γιατί θα μας φάνε οι λύκοι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άντε να έρθει το ΣΚ γιατί θέλω άτα και το Σάββατο και την Κυριακή.:D

amyroukai
30/11/2010, 00:29
Παιδια απο την στιγμη που εχει ποσταριστει μια βολτα δημοσια σημαινει οτι οποιος θελει μπορει να ερθει,αρκει φυσιολογικα να ειναι στο πνευμα της εκδρομης... Και... να έχει συντηρημένο μηχανάκι, σωστό εξοπλισμό, λίγο "σκληρά" οπίσθια, να έχει ξαναπάει μεγάλες εκδρομές, να έχει οδηγήσει βράδι, να μην νομίζει πως πάει βόλτα για καφέ γιατί πρέπει να βγουν τα χιλιόμετρα σε λογικό χρόνο... Αν αυτό εννοείς με τη λέξη "πνεύμα" καλύτερα να το λες λίγο πιο ξεκάθαρα γιατί είναι κρίμα κάποιος να ξεκινήσει και να χαλάσει τη μέρα του και να μην περάσει καλά ή να χαλάσει την ημέρα όλων των άλλων. Είναι ωραία ιδέα, ωραία εκδρομή, αρκεί να ξέρεις αν μπορείς να την βγάλεις.

camen
30/11/2010, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Και... να έχει συντηρημένο μηχανάκι, σωστό εξοπλισμό, λίγο "σκληρά" οπίσθια, να έχει ξαναπάει μεγάλες εκδρομές, να έχει οδηγήσει βράδι, να μην νομίζει πως πάει βόλτα για καφέ γιατί πρέπει να βγουν τα χιλιόμετρα σε λογικό χρόνο... Αν αυτό εννοείς με τη λέξη "πνεύμα" καλύτερα να το λες λίγο πιο ξεκάθαρα γιατί είναι κρίμα κάποιος να ξεκινήσει και να χαλάσει τη μέρα του και να μην περάσει καλά ή να χαλάσει την ημέρα όλων των άλλων. Είναι ωραία ιδέα, ωραία εκδρομή, αρκεί να ξέρεις αν μπορείς να την βγάλεις.

E αντι ολως οσων εγραψες το μαζεψα στο "πνευμα της εκδρομης". Μεγαλα παιδια ειμαστε,το μυαλο μεσα στο κεφαλι θελω να πιστευω ειναι δεν θα κανΟμε τον κηδεμονα κανενος...:beer:

Αλλα ναι ολα οσα λες ισχυουν στο 100%...:winka:

bonepeeler
30/11/2010, 00:57
Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται από άποψη κόσμου.

1)camen+ημισυ
2)vaska + δε ξερω
3)bonepeeler

Operater
30/11/2010, 01:02
Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται από άποψη κόσμου.

1)camen+ημισυ
2)vaska + δε ξερω
3)bonepeeler

+operater
+amyroukai

θες να τα γραψω εγώ, αφου τα δηλώσετε, να τα βάλω και στην πρώτη σελίδα;

Πάντως αύριο, θα γραψω ακόμα δυο πραγματάκια, για να ειμαστε ξηγημένοι και ευχαριστημένοι.

Προς το παρόν, καληνυχτα! :)

camen
30/11/2010, 01:10
+Sotirios(απο Σπαρτη αν εχω καταλαβει καλα...)
+ΗΟΡΝΕΤακιας
+coyotervf400
+alximistis

Και μπορει να μου εχει ξεφυγει και κανενας αλλος Φωτη,τσεκαρε το το πρωι...Νυχτες...:beer: :wave2:

Operater
30/11/2010, 01:19
αυτά τα 400αρια με προβληματίζουν κάπως...

bonepeeler
30/11/2010, 02:00
αυτά τα 400αρια με προβληματίζουν κάπως...

Γιατί;
Λόγω ταχύτητας;

bonepeeler
30/11/2010, 02:02
+operater
+amyroukai

θες να τα γραψω εγώ, αφου τα δηλώσετε, να τα βάλω και στην πρώτη σελίδα;

Πάντως αύριο, θα γραψω ακόμα δυο πραγματάκια, για να ειμαστε ξηγημένοι και ευχαριστημένοι.

Προς το παρόν, καληνυχτα! :)

Οκ

jimtarasxt660x
30/11/2010, 06:16
Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός:winka:

:beer: :beer: :beer:

Sotirios
30/11/2010, 08:29
ο καιρός από οτι βλέπω στη Λακωνία μάλλον καλός θα είναι...
Για τα 400άρια πιστεύω οτι στο κομμάτι από Σπάρτη και κάτω την παλεύουν άνετα μαζί με τα υπόλοιπα μηχανάκια γιατι οι δρόμοι είναι γενικώς με κλειστές στροφές....
Ίσως θα ήταν καλύτερα το κομμάτι της Εθνικής μέχρι Σπάρτη να γίνει σε 2 γκρουπ, ένα τα τετρακοσσάρια έχοντας ξεκινήσει κανα μισάωρο? νωρίτερα και ένα οι λοιποί για να είμαστε όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι.:D

camen
30/11/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός:winka:

:beer: :beer: :beer:

:lol: :lol: :lol: Μεσα και εσυ?! Παντως ο καιρος δειχνει καπως αισιοδοξος μεχρι στιγμης...

adonissp
30/11/2010, 10:15
Ρε κορώνι είμαι από Χαλικιά του Βάτα .... και μένω Σπάρτη...

Κατ΄αρχήν γιατί δεν κανονίζετε το δρομολόγιο μαζί με τα άλλα παιδιά που παίζει να πάνε από Ναύπλιο Λεωνίδιο ΚΟσμας και μετά Μάνη;

Και 2ον διορθώστε το δρομολόγιο λίγο...σας συνιστώ εφόσον την κάνετε την διαδρομή αυτή, να πάτε από σκουτάρι, χαλικιά του βάτα κοκάλα και πριν φτάσετε βάθια αριστερά να θαυμάσετε αυτή τη θέα...
αριστερά πορτο κάγιο δεξιά μαρμάρι κέντρο τέναρο (http://www.lightrap.net/el/gallery.html?page=inline&id=235)

και στη συνέχεια Βάθια γερολιμένας- Φαγητό και δύση του ηλίου στου Πέτρουλα- Αρεόπολη...
πιστεύω οτι θα σας αρέσει πολύ καλύτερα έτσι...μετά θέλετε περίπου μια ώρα για Σπάρτη )το πολύ) και το πολύ 2,5 από Σπάρτη Αθήνα... Ευχαρίστως να σας δείξω το δρόμο... και να ακολουθήσω στα μέρη μου...

Πολυ ωραια διαδρομη, την εχω κανει με τον φιλο Σωτηρη!!!Παιζει την κυριακη να σας περιμενουμε μαζι.

vaska
30/11/2010, 10:45
ο καιρός από οτι βλέπω στη Λακωνία μάλλον καλός θα είναι...
Για τα 400άρια πιστεύω οτι στο κομμάτι από Σπάρτη και κάτω την παλεύουν άνετα μαζί με τα υπόλοιπα μηχανάκια γιατι οι δρόμοι είναι γενικώς με κλειστές στροφές....
Ίσως θα ήταν καλύτερα το κομμάτι της Εθνικής μέχρι Σπάρτη να γίνει σε 2 γκρουπ, ένα τα τετρακοσσάρια έχοντας ξεκινήσει κανα μισάωρο? νωρίτερα και ένα οι λοιποί για να είμαστε όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι.:D

Βρε βρε για κοίτα κάτι γλήγοροι......

αν κάμετε δυο γκρούπ εμένα βάλτε με στοι αργοί, δεν θέλω να κυνηγιέμαι πάνω στα βουνά και να έχω και τη γυναίκα μαζί, διότι παράξενες ιδέες τύπου "εδώ θα σε αδειάσω, εκεί θα σε πετάξω" περνάνε από το μυαλό μου.

:wave2: :wave2:

Sotirios
30/11/2010, 10:58
όχι ρε ... με παρεξήγησες κορώνι...

κατ'αρχήν εγώ δεν θα είμαι στο κομμάτι από Άθήνα Σπάρτη.... αλλά
Θεωρείς τα 140-160 πολλά για το μεγαλύτερο κομμάτι αυτου του δρόμου??

τα 400άρια μπορούν να πάνε τόσο χωρίς να τσιτώνονται? καθαρά απορία δίχως ειρωνία..... τα μεγαλύτερα πανε άνετα χωρις να λένε οτι πηγαιναν του σκοτωμού...

Από Σπάρτη και κάτω δεν μπορείς να τρέξεις και να θες.. κλειστές στροφές ψιλοχαλίκια και λακούβες στη μάνη, οπότε δεν τιθεται θέμα για το ρυθμό από εκεί και πέρα... και με παπί που λέει ο λόγος ακολουθείς...

όπως και να έχει για το μεχρι Σπάρτη βρείτε τα αν υπάρχει υπομονή να πανε όλοι λίγο πιο σιγά και να είναι όλοι ένα γκρουπ είναι καλύτερα...

Για να καταλάβεις την δική μου ταχύτητα πήγαμε παρέα με ένα dragstar 400 (τελική με πρίμο αέρα 150χλμ:lol:) Ιταλία στις ατελείωτες ευθείες και στην Ελβετία στις ανηφοροκατηφόρες των Άλπεων.....:wave2:

vaska
30/11/2010, 11:09
όχι ρε ... με παρεξήγησες κορώνι...

κατ'αρχήν εγώ δεν θα είμαι στο κομμάτι από Άθήνα Σπάρτη.... αλλά
Θεωρείς τα 140-160 πολλά για το μεγαλύτερο κομμάτι αυτου του δρόμου??

τα 400άρια μπορούν να πάνε τόσο χωρίς να τσιτώνονται? καθαρά απορία δίχως ειρωνία..... τα μεγαλύτερα πανε άνετα χωρις να λένε οτι πηγαιναν του σκοτωμού...

Από Σπάρτη και κάτω δεν μπορείς να τρέξεις και να θες.. κλειστές στροφές ψιλοχαλίκια και λακούβες στη μάνη, οπότε δεν τιθεται θέμα για το ρυθμό από εκεί και πέρα... και με παπί που λέει ο λόγος ακολουθείς...

όπως και να έχει για το μεχρι Σπάρτη βρείτε τα αν υπάρχει υπομονή να πανε όλοι λίγο πιο σιγά και να είναι όλοι ένα γκρουπ είναι καλύτερα...

Για να καταλάβεις την δική μου ταχύτητα πήγαμε παρέα με ένα dragstar 400 (τελική με πρίμο αέρα 150χλμ:lol:) Ιταλία στις ατελείωτες ευθείες και στην Ελβετία στις ανηφοροκατηφόρες των Άλπεων.....:wave2:

Χιούμορ κάνω φίλε μου ποιός σου είπε ότι θέλω να ξεφορτωθώ τη γυναίκα μου?????

Μαρτυριάρηδες ρε πστ

Sotirios
30/11/2010, 11:14
κατανοητό το χιούμορ φίλε Vaska

... αλλά επειδή διαβάζουν και άλλοι μην φοβηθούν τα 400άρια και ακυρωσουν τη βόλτα τους:D

Αν μας πάρει βράδυ στη Μάνη και μας κυνηγάνε τα τσακάλια να δείς που θα κυνηγάμε εμείς τα 400άρια:rotflmao:

ΗΟΡΝΕΤακιας
30/11/2010, 13:00
δεν πιστευω να καθηστερησουμε το γκρουπ καθοτι εχω κανει αρκετες φορες βολτες με τον Τασο (coyotervf400) και στις ευθειες παμε συνηθως με 140-160. :confused:
Πριν κανα μηνα που ανεβηκα Γρεβενα πηγα με ενα φιλο με gsxr1000 μεχρι Λαμια και πηγαιναμε με 170-190 ,αρα δεν νομιζω να δημιουργηθει τετοιο προβλημα..

Operater
30/11/2010, 14:03
δεν πιστευω να καθηστερησουμε το γκρουπ καθοτι εχω κανει αρκετες φορες βολτες με τον Τασο (coyotervf400) και στις ευθειες παμε συνηθως με 140-160. :confused:
Πριν κανα μηνα που ανεβηκα Γρεβενα πηγα με ενα φιλο με gsxr1000 μεχρι Λαμια και πηγαιναμε με 170-190 ,αρα δεν νομιζω να δημιουργηθει τετοιο προβλημα..

αδερφέ, σε πιστεύω.
Απλά κατάλαβε και τη θέση μου. Αν μείνει κάποιος δεν ξέρεις τις αντοχές του, κάνει πρώτη φορά τόσο μεγάλη διαδρομή, ή τουλάχιστον δεν εχει κανει αρκετές εκδρομές, αν δεν ξέρει το μηχανάκι του, αν δεν το έχει καλοσυντηρημένο και για κάποιους λόγους καθυστερήσει ή μείνει, εγώ πρέπει να κάτσω μαζί του.

Γιαυτό, λοιπόν, θέλω από όποιον έρθει τα εξής:
1) να εχει κανει εκδρομές, να ξέρει τον εαυτό του πως συμπεριφέρεται.
2) να είναι έτοιμος όσον αφορά το μηχανάκι και τον ίδιο.
Δηλαδή, να εχει γίνει ένας τυπικός έλεγχος στο μηχανάκι, να υπαρχουν τα εφόδια για ενδεχόμενο βροχής και κρύου
3)ταχύτητα ταξιδιού τα 140.
4) να είναι έτοιμος για αρκετές ώρες πάνω στη σέλα. Θα γίνουν οι κατάλληλες στάσεις για βενζίνη
και για ανασυγκρότηση.
5) τα 400άρια κάντε κουμάντο με την βενζίνη, και ενημερώστε μας. Οι στάσεις για βενζίνη θα είναι ακαριαίες! όπως επίσης και για ανασυγκρότηση.
6) Αν έχετε την καλοσύνη, δώστε με π.μ. το αριθμό κινητού σας.

Αυτά μέχρι στιγμής. Αργότερα θα κοιτάξω και τις διαδρομές καλύτερα.

Operater
30/11/2010, 14:05
Προς Πατρινούς,
συγκρότηση στο Αρτεμίσιο, στο καφέ.

Οπότε θα κάνουμε δυο στάσεις, Αρτεμίσιο και Γύθειο.
Στο Γύθειο θα πούμε που θα κάτσουμε, θα δούμε πόση ώρα εχουμε στη διάθεσή μας και τα λοιπά.

sniper
30/11/2010, 14:05
....
3)να υπάρχει ένας μέσος όρος ταχύτητας 140χλμ.
.....

Φωτάκο... πες καλύτερα ταχύτητα ταξιδιου 140 χαω γιατί μέση ωριαία 140 δεν πιάνετε ακόμα και νίτρο να βάλεις στο Αφρικα.

Operater
30/11/2010, 14:06
Και επίσης, συγνώμη κιόλας που το υπενθυμίζω,
αλλά να έχετε χρήματα μαζί σας. Ούτε εγώ καν ξέρω πόσα χρήματα θα δώσω σε βενζίνη.
Συγνώμη και πάλι.

Operater
30/11/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φωτάκο... πες καλύτερα ταχύτητα ταξιδιου 140 χαω γιατί μέση ωριαία 140 δεν πιάνετε ακόμα και νίτρο να βάλεις στο Αφρικα.

Εδιορθώθη. Ευχαριστώ!

Operater
30/11/2010, 14:09
κατανοητό το χιούμορ φίλε Vaska

... αλλά επειδή διαβάζουν και άλλοι μην φοβηθούν τα 400άρια και ακυρωσουν τη βόλτα τους:D

Αν μας πάρει βράδυ στη Μάνη και μας κυνηγάνε τα τσακάλια να δείς που θα κυνηγάμε εμείς τα 400άρια:rotflmao:

Δεν θα κυνηγήσουμε κανέναν, ούτε πάμε να σκοτωθούμε.
Αλλά δεν γίνεται κάποιος που δεν ξέρει τις δυνατότητες της μηχανής του ή δεν έχει το "τακ" να καταλάβει ότι υπάρχει ενδεχόμενο σοβαρό να ταλαιπωρήσει τους άλλους, να συμμετάσχει.
Σε άλλη εκδρομή μέχρι το Λουτράκι, πάμε και με τα παπάκια που λέει ο λόγος.
Αυτή είναι ζόρικη, τι να κανουμε;

Cpt. Haddock
30/11/2010, 14:15
[...]Αυτή είναι ζόρικη, τι να κανουμε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater
30/11/2010, 14:17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για μένα είναι ρε. έχω διπλό άγχος.

Όταν θα γίνω σαν εσένα, θα πηγαίνουμε για καφέ στις ιταλικές Άλπεις. :lol:

Cpt. Haddock
30/11/2010, 14:21
για μένα είναι ρε. έχω διπλό άγχος.

Να μην εχεις. Μπροστά και στ' @@ σου οι άλλοι να πουμε :smokin:

(όταν γινεις σαν και μενα, εγω θα πινω ελαφρυ ελληνικο στο γηροκομείο "Ο Αγιος Εφραιμ" :rotflmao:

ΗΟΡΝΕΤακιας
30/11/2010, 14:25
Αρχικα, η ταχυτητα ταξιδιου στα 140χλμ ειναι ανετη για τα 400 ..
κατα 2ον αυτονομια συμφωνα με ενα φιλο μου που εχει χρονια vfr (πολυμηχανος) ειναι γυρω στα 200χλμ
εγω το μετρησα περιπου στα 260-270 χλμ αυτονομια οταν ειχαν κλεισει τα βενζιναδικα το καλοκαιρι στη Ροδο που ημουνα. Πιστευω οτι σιγουρα βγαζει τα 200-220χλμ :uplate:
3ον και τελευταιο , αν και 1η φορα σε βολτα με το φορουμ εχω υποψιν μου για τι πρεπει να ειμαστε ετοιμοι και φυσικα τους κανονες τις βολτας
ευχαριστω παντως για τις επισημανσεις..
:winka:

Operater
30/11/2010, 14:27
....
ευχαριστω παντως για τις επισημανσεις..
:winka:

πιστεύω να με καταλαβαίνεις μαν...
Τα λέω αυτά, δίχως καθόλου ίχνος "τουπέ" ή κάτι τέτοιο.
Αλλά πιστεύω, οι καλές εξηγήσεις κάνουν τις καλές εκδρομές και τους καλούς φίλους.
:)

sniper
30/11/2010, 14:30
Να μην εχεις. Μπροστά και στ' @@ σου οι άλλοι να πουμε :smokin:

(όταν γινεις σαν και μενα, εγω θα πινω ελαφρυ ελληνικο στο γηροκομείο "Ο Αγιος Εφραιμ" :rotflmao:

Τις πίπες τις επιτρέπει ο Άγιος;

Sotirios
30/11/2010, 14:32
Φώτη το τηλ σου με πμ η Sms ρε φίλε

Cpt. Haddock
30/11/2010, 14:34
Τις πίπες τις επιτρέπει ο Άγιος;

σε εκεινη την ηλικια, όλα επιτρέπονται :lol:

Sotirios
30/11/2010, 14:35
Για κοίτα τα πμ σου Φώτη γιατί σου το έχω στείλει...
στο ξανάστειλα βέβαια...

ΗΟΡΝΕΤακιας
30/11/2010, 14:36
τουλαχιστον εγω (πιστευω και οι αλλοι) αν δημιουργηθει οποιασδηποτε φυσης προβλημακαι δεν μπορω να συνεχισω, δεν θα απαιτησω ουτε θα περιμενω απο τα αλλα παιδια να με βοηθησουν ή να με περιμενουν γιατι αυτο θα ειναι εις βαρος του συνολου..(τουλαχιστον για μια βολτα η οποια εχει αρκετα ατομα και χιλιομετρα καθως και πιεση χρονου)
Φανταζομαι πως ολοι εχουμε δουλειες τη Δευτερα και θελουμε να γυρισουμε στην ωρα μας. Και πστευω πως δεν υπαρχουν παρεξηγησεις σε αυτα τα θεματα. Ο καθενας προετοιμαζεται για τον εαυτο του και τα δικα του δεδομενα..
:wave2: Ας εχει μονο καλο καιρο να το απολαυσουμε.:sun:

manhunter
30/11/2010, 14:40
Άντε να δούμε...:smokin:

vaska
30/11/2010, 14:41
Μην αγχώνεστε ρε, μπήκε ο ακατονόμαστος (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου) στην κουβέντα, καρεκλοπόδαρα θα ρίχνει και η βολτούλα η πολεμική θ' ακυρωθεί.

Δεν θα ξεχάσω τότε που πήγαμε Χρυσοβίτσι το συννεφάκι που μας ακολουθούσε, μπροστά μας καλοκαιρία, όπου ο ακατονόμαστος νεροποντή.

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

road spirit
30/11/2010, 14:43
Φώτη, δεν υπάρχει περίπτωση 400άρι να μη μπορέσει να ακολουθήσει καράβι ...εεχ .. άφρικα εννοώ :smokin:

το αντίστροφο μπορεί να συμβεί

Operater
30/11/2010, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Φώτη, δεν υπάρχει περίπτωση 400άρι να μη μπορέσει να ακολουθήσει καράβι ...εεχ .. άφρικα εννοώ :smokin:

το αντίστροφο μπορεί να συμβεί

μπορεί και να έχεις δίκιο και να βγώ εγώ ο χαζός της παρέας.
απλά σαν υποτιθέμενος διοργανωτής, πρέπει να το πω.

Όλο μου την λες, αλλά θαρθει η ώρα που θα αγοράσεις όλα τα Αρμάνι της ερμού...! :smokin:

vaska
30/11/2010, 14:51
τουλαχιστον εγω (πιστευω και οι αλλοι) αν δημιουργηθει οποιασδηποτε φυσης προβλημακαι δεν μπορω να συνεχισω, δεν θα απαιτησω ουτε θα περιμενω απο τα αλλα παιδια να με βοηθησουν ή να με περιμενουν γιατι αυτο θα ειναι εις βαρος του συνολου..(τουλαχιστον για μια βολτα η οποια εχει αρκετα ατομα και χιλιομετρα καθως και πιεση χρονου)
Φανταζομαι πως ολοι εχουμε δουλειες τη Δευτερα και θελουμε να γυρισουμε στην ωρα μας. Και πστευω πως δεν υπαρχουν παρεξηγησεις σε αυτα τα θεματα. Ο καθενας προετοιμαζεται για τον εαυτο του και τα δικα του δεδομενα..
:wave2: Ας εχει μονο καλο καιρο να το απολαυσουμε.:sun:

Ας μου επιτραπεί (λόγω ηλικίας) να πω κι εγώ τη μαλακία μου. Ποτέ μα ποτέ στα τόσα χλμ που έχω κάνει με παρέα, δεν άφησα κανέναν μόνο του στη μέση του πουθενά. Είναι άλλο πράγμα να μείνεις από δυνάμεις και αντοχές και να πεις το κόβω και γυρίζω πίσω και άλλο να σε αφήσει το μηχανάκι σου στη μέση του πουθενά.
Τότε και βόλτα και όλα όσα συνεπάγεται τ' αφήνω στην άκρη και βοηθάω όπως μπορώ. Τόσα χρόνια αυτό κάνω και τώρα αυτό θα κάνω.
Όμως όπως λέει και ο Φώτης είναι κρίμα να γ@μ..σεις την διάθεση της παρέας και γενικότερα την εκδρομή, επειδή εσύ βαριόσουν να κοιτάξεις τα λάδια ή την αλυσίδα από το μηχανάκι σου. Μια στοιχειώδης συντήρηση κι ένας προσεκτικός έλεγχος στο όχημα που θα σε ταξιδέψει είναι υποχρέωση από τον καθένα μας.

:wave2: :wave2:

amyroukai
30/11/2010, 14:53
αν δημιουργηθει οποιασδηποτε φυσης προβλημακαι δεν μπορω να συνεχισω, δεν θα απαιτησω ουτε θα περιμενω απο τα αλλα παιδια να με βοηθησουν ή να με περιμενουν Για να μην λέμε μλκιες, το μόνο θέμα που τίθεται πρακτικά είναι της κούρασης... Αν κάποιος είναι ήδη κουρασμένος πχ φτάνοντας Γύθειο για καφέ, ίσως καλύτερα να γυρίσει από τον εύκολο/πολιτισμένο δρόμο και να μην πάει παραπέρα.

Αν χαλάσει το μηχανάκι κάποιου ή αν γίνει τίποτα άλλο απρόοπτο, δεν τίθεται θέμα για το αν θα μείνει κάποιος μόνος με τους λύκους στο βουνό για να μην χάσουμε τη θέα της παραλίας απ' την ταβέρνα...

road spirit
30/11/2010, 14:54
μπορεί και να έχεις δίκιο και να βγώ εγώ ο χαζός της παρέας.
απλά σαν υποτιθέμενος διοργανωτής, πρέπει να το πω.

Όλο μου την λες, αλλά θαρθει η ώρα που θα αγοράσεις όλα τα Αρμάνι της ερμού...! :smokin: δε σε πιάνω αλλά δε πειράζει, move on

Operater
30/11/2010, 14:58
δε σε πιάνω αλλά δε πειράζει, move on

:a24: κουτό!

amyroukai
30/11/2010, 15:03
δε σε πιάνω... και μετά λες ότι το άφρικα είναι αργό, τσκ τσκ.

sniper
30/11/2010, 15:12
:a24: κουτό!

Παντρεύεται;

:smokin:

camen
30/11/2010, 15:15
Φωτη ισως απο Πατρα να ερθουν ακομα 1-2 μηχανες(ντουντουκατια...) Αυτο δεν σας επηρεαζει σε κατι και φυσικα θα τους ξεκαθαρισω ολα οσα ηδη εχεις πει και εσυ για να ειμαστε οκ...:beer: :beer: :beer:

ΥΓ:Το Αρτεμισιο που θες να βρεθουμε που ειναι?!:look:

sniper
30/11/2010, 15:35
.....

ΥΓ:Το Αρτεμισιο που θες να βρεθουμε που ειναι?!:look:

Στην Πελοπόννησο

Cpt. Haddock
30/11/2010, 15:35
Στην Πελοπόννησο

Το ένα :smokin:

Sotirios
30/11/2010, 15:37
Να πεταχτώ εγώ σαν την πορδή:lol:

στο δρόμο για τρίπολη πριν την τρίπολη ακριβως βγαίνοντας από το πρώτο(το παλιό ) τούνελ στο δεξί χερι

όπως έρχεσαι περνάς το την έξοδο για ναυπλιο και πας ακόμη παραπέρα