Σύνδεση

View Full Version : Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..

Gandalf dr685sm
23/11/2010, 08:13
Ο λόγος φυσικά για εκείνους/ες που κορνάρουν συνεχώς με το μηχανάκι τους ενώ κάνουν διήθηση σε πηγμένους δρόμους (τυχαίο οτι είναι scooters-παπιά κατά μεγάλο ποσοστό; ) .

Είχα εναν σήμερα μπροστά μου με μια vespa που πέρναγε ανάμεσα απο οχήματα κυριολεκτικά παρκαρισμένα στην Κηφησίας και μου είχε σπάσει τα νεύρα με την συνεχή κόρνα του(αυτοκολητάκι bmwriders στο φρενοφάναρο, τυχαίο; ).

Εντάξει ΄κάποιοι φοβούνται , ειδικά όταν καβαλάνε κάτι μικρότερο απο αυτό που (μάλλον) έχουν και νιώθουν κάπως όταν κινούνται σε πηγμένους δρόμους. Αλλά τι θα καταφέρεις ρε φίλε με το να είσαι με το δάχτυλο στην κόρνα λες και είναι κουμπάκι ποντικιού Η/Υ και το πατάς συνέχεια;

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να τρομάξεις κάποιον και να έρθει κατά πάνω σου , κάνοντας σε sandwich πάνω στο διπλανό κουτί. Δεν σου κόβει καθόλου δηλαδή; Η κόρνα δεν είναι για να σου ανοίγουν τον δρόμο λες και είσαι όχημα πρώτης ανάγκης. Ευτυχώς που δεν ήμουν με το Ι.Χ. σήμερα να με πετύχεις πουθενά πηγμένο, να μην έχω που να πάω (σαν το παληκάρι με το ΜΧ5) και εσύ να κορνάρεις απο πίσω και να παίζεις φώτα... μέχρι αύριο εκεί θα σε είχα!!!

Υ.Γ. Cpt....:a22:... πάρε ενα ατέρμονο μοτοσυκλετιστικό μήνυμα να έχεις.

yannis24
23/11/2010, 08:31
Μαγε....δεν το κανουν για να τους ανοιγουν δρομο παντα !!

Εγω πχ οταν ανεβαινω την Αμφιθεας οποτε περναω διπλα απο αυτοκινητο ψηλο ( τζιπ, φορτηγακι, λεωφορειο κτλ) που δεν εχω ορατοτητα μπροστα του ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κοβω λιγο και κορναρω μην μου πεταχτει κανενας πεζος σαν νιντζα και γινουμε σαρδελες....
Ειδικα σε δρομους σαν την αμφιθεας που ο καθενας μπορει να διασχισει απο παντου τον δρομο ειναι απαραιτητο....
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω οσους πανε γρηγορα αναμεσα σε αυτοκινητα ειδικα σε τετοιους δρομους.....

παντου δηλαδη......πριν 3 χρονια ειχα ατυχημα με το TDM οταν επι της λεωφορου Βουλιαγμενης ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ με ταχυτητητα 20-30κμ την ωρα, αυτοκινητο ανοιξε την πορτα του εν κινησει, να αδειασει ο οδηγος το τασακι του στον δρομο ( φανταστειτε γυφος δηλαδη !!) και κατεληξα η μηχανη μου πανω στην πορτα του ΜΑτιζ που την εκανε ακορντεον ( την πετυχα στο ανοιγμα!!) και εγω πανω απο την πορτα με το κεφαλι μεσα στο μπροστινο ΤΑΞΙ με το κεφαλι χωμενο στα πιω καθισματα !!
Εντυπωσιακοτατο, κινηματογραφικο ατυχημα με μεγαλη ζημια στο TDM αλλα ευτυχως λιγα πραγματα για εμενα ( σπασμενα δαχτυλα γιατι δεν φορουσα γαντια, τραυματισμενος ομως και μονο αυτος λογο μπουφαν, και ευτυχως μονο κολαρο στο λαιμο για καποιες μερες απο την μετωπικη της κεφαλας μου με το πορτμπαγαζ και το πισω τζαμι του ταριφα !!)

transalpblack
23/11/2010, 08:31
Χαλάρωσε φίλε.
Οι δύο κυριότεροι λόγοι που μου έρχονται στο μυαλό γιατί κάποιος πάει με το δάχτυλο κολλημένο στην κόρνα, είναι είτε γιατί πραγματικά (για τους δικούς του λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω τώρα, όπως φωτιά στο σπίτι ή κάποιος κοντινός στο νοσοκομείο κτλ) βιάζεται ή γιατί 200 μέτρα πριν από σένα κάποιος τον έκλεισε και παραλίγο να τον ρίξει και ο ανθρωπος προφυλάσεται.
Τώρα, η όλη επιβάρυνση στην ησυχία σου, λογικά δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα.
Οπότε, χαλαράαααααα:wave2:

SVX
23/11/2010, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Χαλάρωσε φίλε.

:lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=JbzOdNeRy6Q

:rotflmao: :rotflmao:

zephyr1
23/11/2010, 08:46
Προτιμω 1000 φορες να παταω κορνα για να περνουν χαμπαρι οτι ειμαι εκει,παρα σαν τους περισσοτερους που βλεπω να περναν χαραμαδα χωρις κορνα και χωρις αναβοσβημα φωτα.
Ισα ισα μου κανει εντυπωση που χωρις κορνα εχουν απαιτηση να τους καταλαβει ο αλλος και να κανει στην ακρη.

binzis
23/11/2010, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

http://www.youtube.com/watch?v=JbzOdNeRy6Q

:rotflmao: :rotflmao:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Gandalf dr685sm
23/11/2010, 08:49
Γιάννη... δεν το έκανε μία φορά ή για 10 μέτρα... το έκανε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, απο την Κηφησιά σχεδόν , μέχρι το Μαρούσι που τον άφησα και μάλιστα τον άκουγα ακόμα και κάτω απο την γέφυρα καθώς έστριβα στο δαχτυλίδι.

Αν το έκανε για μια δύο φορές θα το καταλάβαινα.. είναι μια προειδοποίηση που το κάνουμε όλοι μας σχεδόν. Όχι όμως συνεχώς λες και τον κυνηγάει το Coyote.

transalpblack... δεν ήταν 10 δεύτερα φίλε. Εκτός αυτού δεν βιαζόταν... απλά πήγαινε κανονικά και επειδή ήταν πηγμένος ο δρόμος και έμπαιναν αναγκαστικά Ι.Χ. μπροστά του πάταγε κόρνα. Μόλις άνοιγε ο δρόμος (σε 1 σημείο για την ακρίβεια) ούτε άνοιγε το γκάζι , ούτε φυσικά κόρναρε. Και σου λέω... εμένα σκασίλα μου... δεν με ενοχλούσε , καθώς ίσα-ίσα μου άνοιγε και τον δρόμο ώς "λαγός". Αλλά αυτό που λέω είναι πως μπαίνοντας στην θέση οδηγού Ι.Χ. να είσαι ακινητοποιημένος και να μην μπορείς να κουνηθείς και να έχεις τον άλλον να σου κορνάρει συνέχεια... ε ... καταλαβαίνεις γιατί μετά μας "στολίζουν" με διάφορα επίθετα ως αναβάτες μηχανών.

binzis
23/11/2010, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Γιάννη... δεν το έκανε μία φορά ή για 10 μέτρα... το έκανε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, απο την Κηφησιά σχεδόν , μέχρι το Μαρούσι που τον άφησα και μάλιστα τον άκουγα ακόμα και κάτω απο την γέφυρα καθώς έστριβα στο δαχτυλίδι.

Αν το έκανε για μια δύο φορές θα το καταλάβαινα.. είναι μια προειδοποίηση που το κάνουμε όλοι μας σχεδόν. Όχι όμως συνεχώς λες και τον κυνηγάει το Coyote.

transalpblack... δεν ήταν 10 δεύτερα φίλε. Εκτός αυτού δεν βιαζόταν... απλά πήγαινε κανονικά και επειδή ήταν πηγμένος ο δρόμος και έμπαιναν αναγκαστικά Ι.Χ. μπροστά του πάταγε κόρνα. Μόλις άνοιγε ο δρόμος (σε 1 σημείο για την ακρίβεια) ούτε άνοιγε το γκάζι , ούτε φυσικά κόρναρε. Και σου λέω... εμένα σκασίλα μου... δεν με ενοχλούσε , καθώς ίσα-ίσα μου άνοιγε και τον δρόμο ώς "λαγός". Αλλά αυτό που λέω είναι πως μπαίνοντας στην θέση οδηγού Ι.Χ. να είσαι ακινητοποιημένος και να μην μπορείς να κουνηθείς και να έχεις τον άλλον να σου κορνάρει συνέχεια... ε ... καταλαβαίνεις γιατί μετά μας "στολίζουν" με διάφορα επίθετα ως αναβάτες μηχανών.

Ρε φίλε το ξέρω...έχω συναντήσει και εγώ τέτοιους παπάρες, που στην πραγματικότητα δεν έχουν λόγο να κορνάρουν και αυτό το καταλαβαίνεις λίγο πιο κάτω αν τους ακολουθήσεις, που σταματούν. Κάθε μέρα ανέβα-κατέβα το ποτάμι, έχω δει....
:beer:

XJR_Billy
23/11/2010, 08:57
Η κόρνα όντως είναι ενοχλητική.
Δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, παρά μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις και για κράξιμο.:D

Οι αναμμένοι προβολείς τη μέρα κάνουν δουλειά, τουλάχιστον σε κανονικούς ανθρώπους.
Τα ζώα με τα κινητά κλπ, δεν καταλαβαίνουν ούτε κόρνες ούτε προβόλια ούτε τίποτα...

Το καλό είναι ότι ο προσεκτικός αναβάτης τους εντοπίζει σχετικά εύκολα.;)

binzis
23/11/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Η κόρνα όντως είναι ενοχλητική.
Δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, παρά μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις και για κράξιμο.:D

Οι αναμμένοι προβολείς τη μέρα κάνουν δουλειά, τουλάχιστον σε κανονικούς ανθρώπους.
Τα ζώα με τα κινητά κλπ, δεν καταλαβαίνουν ούτε κόρνες ούτε προβόλια ούτε τίποτα...

Το καλό είναι ότι ο προσεκτικός αναβάτης τους εντοπίζει σχετικά εύκολα.;)

Γι αυτό σε πάω...:beer:

XJR_Billy
23/11/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Γι αυτό σε πάω...:beer:

Αμοιβαία τα αισθήματα metal master ..:beer: :beer: :wave2:

TROOPER
23/11/2010, 09:30
ααααυτα ειναι στραβα και αναποδα....!!!!

XJR_Billy
23/11/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

PortisHead
23/11/2010, 10:18
Aαααα....ωστε εσεις οι απο πανω ειστε οι σπαστικοι με την κορνα που βλεπω στον Κηφισσο τα πρωϊνα , ε ?

binzis
23/11/2010, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Aαααα....ωστε εσεις οι απο πανω ειστε οι σπαστικοι με την κορνα που βλεπω στον Κηφισσο τα πρωϊνα , ε ?

:p :lol:

Band(age)it
23/11/2010, 10:26
Φαντασου να ακολουθουσες φοβισμενο φορτηγατζη τι θα ειχες παθει ομως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

schumifer
23/11/2010, 10:51
Καλύτερα πάντως κόρνα παρά πατημένος από κάποιον που δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει πριν αλλάξει λωρίδα (ή έστω πριν στρίψει τη μούρη του για να αλλάξει λωρίδα μόλις ξεκινήσει η λωρίδα να κινείται)
Ή δε σας έχει συμβεί ποτέ ή απλά δεν μπαίνετε στη θέση του μικρού μηχανακιού

Elesun
23/11/2010, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Καλύτερα πάντως κόρνα παρά πατημένος από κάποιον που δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει πριν αλλάξει λωρίδα (ή έστω πριν στρίψει τη μούρη του για να αλλάξει λωρίδα μόλις ξεκινήσει η λωρίδα να κινείται)
Ή δε σας έχει συμβεί ποτέ ή απλά δεν μπαίνετε στη θέση του μικρού μηχανακιού

Εφόσον η διήθηση είναι παράνομη, την κάνεις με δικό σου ρίσκο. Δεν έχεις την απαίτηση ο άλλος να κοιτάει συνέχεια τον καθρέφτη μπας και πεταχτεί κανά παπί από το πουθενά και σφηνώσει. Συνήθως όσοι βαράνε κόρνα έχουν την απαίτηση ο άλλος να κάνει άκρη θεωρώντας πως είναι υποχρέωση του και όχι για να τον "ξυπνήσουν".

Hornet_08
23/11/2010, 11:11
Παντα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα με αντικειμενο αυτο ακριβως.

Στην εθνικη με "πιγμενο" δρομο (κ οχι μονο) πως μπορουν μερικοι να πηγαινουν ταπα αναμεσα απο τα αυτοκινητα, κ εγω το κανω, αλλα με την μιση ταχυτητα, αφου καθε τοσο κανω στην ακρη για να με περασουν τα παπια κ καθε λογης μηχανες. Μα καλα μαλακες ειναι ? Οσο καλος οδηγος κ να εισαι... Αν ειναι βλαξ ο "αμαξακιας" πηρες τον πουλο.

Για το θεμα τωρα, γιατι δεν τον πλακωσες στο ξυλο τον ηλιθιο... Μας χαλαει την ησυχια

nikos_abel
23/11/2010, 11:17
Εγώ ξέρω ότι αν με βρίσουνε, με έχουνε δει σίγουρα.

Ακόμα και με τα μεγάλα φώτα αναμένα, πόσες φορές ο τύπος -ισα που σε κοιτά και στα μάτια
παρόλ' αυτά ξεκινάει, αλλάζει λωρίδα κλπ. σαν να μην υπάρχεις;

Δυστυχώς, αν και απείρως εκνευριστικό, τη συνήθεια που δεν είχα ποτέ στο αυτοκίνητο και
μάλιστα έκανα και ομηρικούς καυγάδες να μην κορνάρουν διάφοροι γνωστοί παρά μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης,
την άλλαξα ελέω μηχανής και κορνάρω πια με τη παραμικρή ένδειξη ότι δεν έχω γίνει αντιληπτός.

Βέβαια, αυτό που περιγράφεις είναι σαν να έχει βάλει κανά αυτοκόλλητο στη κόρνα και σίγουρα
ξεπερνάει το όριο του λογικού.

Ελπίζω να μην ανοίκω σε αυτή τη κατηγορία και σίγουρα με έβαλες σε σκέψεις.

the who
23/11/2010, 11:19

Καλα ρε φιλε,εισαι και μαγος.Το κογιοτ δεν το ειδες που κυνηγαγε το μπιπ-μπιπ?:rotflmao: :rotflmao:

Volo
23/11/2010, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Εφόσον η διήθηση είναι παράνομη, την κάνεις με δικό σου ρίσκο. Δεν έχεις την απαίτηση ο άλλος να κοιτάει συνέχεια τον καθρέφτη μπας και πεταχτεί κανά παπί από το πουθενά και σφηνώσει.

Είναι λεπτή αυτή η γραμμή Elesun.
Μπορεί να είναι παράνομο όμως γίνεται από ΟΛΟΥΣ που καβαλάνε μηχανή.
Ποτέ δεν έχω δει μηχανή κολλημένη πίσω από αυτοκίνητο στην κίνηση δλδ.
Έχω δει πιο παλιά Ζετά να κράζει οδηγό αυτοκινήτου επειδή άλλαξε λωρίδα
την ώρα που αυτός έκανε διήθηση. Στην τελική λοιπόν όλοι γνωρίζουμε ότι
οι μηχανές κάνουν διήθηση. Το ότι ίσως να είναι παράνομο δεν δίνει το
δικαίωμα σε κανέναν να μην προσέχει. Βέβαια έχω δει μηχανές δίχως αύριο
να κάνουν διήθηση με 80+ στην κίνηση. Εκεί τι να πεις....

Hornet_08
23/11/2010, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Βέβαια έχω δει μηχανές δίχως αύριο
να κάνουν διήθηση με 80+ στην κίνηση. Εκεί τι να πεις....

Οι περισσοτεροι το κανουν...

transalpblack
23/11/2010, 12:09

Φίλε μου δεν ήμουν εκεί για να το δω το συμβάν.
Υποθετικά μίλησα χωρίς να ξέρω το μέγεθος της υπερβολής σου.
Τώρα αν ήταν όντως τόσο υπερβολικός ο παπάκιας, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Μπρός στην ασφάλεια, δε μαμιέται... κόρνα και πάλι κόρνα.
Απλά, άστο να περάσει, κλείσε τα τζάμια, βάλε λίγο πιο δυνατά τη μουσική και άστον να πάει...
Τώρα όσο για το πως μας χαρακτηρίζουν μερικοί εμάς τους μηχανόβιους λόγω κάποιων άλλων ανεγκέφαλων, το ίδιο ισχύει και από εμάς για τους κουτάκιδες.
Και πάλι όμως, ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι και ΔΕΝ είναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια.

Volo
23/11/2010, 12:09
Δεν φοβούνται;;;; Εδώ και με 40 αν πηγαίνεις δεν το γλιτώνεις αν ο άλλος
στρίψει την ώρα που περνάς.

Hornet_08
23/11/2010, 12:18
Εκτος απο αυτο, παρα πολλοι ανεγκεφαλοι σε προσπερνανε στην αριστερη λωριδα απο δεξια, ταπα μεσα στην κινηση ετσι... Ζωα.

Τι να κανεις... φλας ακομα κ μεσα στην λωριδα σου πρεπει να βαζεις οταν ειναι να μετακινηθεις 10 cm. (με μηχανη οταν εισαι εννοω)

Ichigo
23/11/2010, 16:27
Κόρνα σε διήθηση μόνο όταν βλέπω ότι το κουτί κάνει ζιγκ ζαγκ ανεξέλεγκτα προς την πλευρά μου και στο ένα χέρι το κινητό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σε αντιληφθεί. Πολλές φορές ούτε καν με κόρνα δε σε αντιλαμβάνονται. :sick:

xrlantz
23/11/2010, 18:47
Με τα scooter έχω βολευτεί τρομερά με την κόρνα, στο dorso όλο λέω οτι θα κάνω πατέντα να είναι στον αντίχειρα ακριβώς για να τους μιλάω και από κεί με ηχιτικά σήματα μορς!

:μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ:

έρχομαι, περνάω, με πήρες χαμπάρι κWλόπαιδo με τα κλαμπατσίγκαλα και τα βούφερ, εσύ μπίμπο με το clap κινητό με το κρεμαστό αξεσουάρ, εσύ αναποφάσιστε σε ποιά λωρίδα θα κάτσω και εσύ που παραμονεύεις στην διασταύρωση απόγευμα χωρίς αναμένα φώτα;

:μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: 1000άδες φορές παρά ξερογκαζιά δίπλα σου να πάθεις συγκοπή.

:D

Ζεύκας
23/11/2010, 18:59
Γιάννη... δεν το έκανε μία φορά ή για 10 μέτρα... το έκανε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, απο την Κηφησιά σχεδόν , μέχρι το Μαρούσι

εγώ διαβάζω για μια κουλάτζα με XT660 που δεν μπορούσε να περάσει ένα σκουτεράκι.

τώρα όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες....:smokin:

Operater
23/11/2010, 19:00
ό,τι και να λέτε, όσο εκνευριστικά και να είναι,
τα μπιπ σώζουν από τα μπαπ (σε καπό, πόρτες, προφυλακτηρες etc.)

Viva les beep! :beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
23/11/2010, 19:42
@Ζεύκας....

:a22:..:a38:

Χαζός είμαι να το περάσω;.. είχα "λαγό" μπροστά που άνοιγε δρόμο σε πήξιμο πρωϊνής κίνησης στην Κηφησίας που πήζει και έτρωγε αυτός τα μπινελίκια... μαλακίες θα κάνουμε τώρα;

:a43:

Xrated
23/11/2010, 20:10
-------Άρθρo 37
Hχητικές και φωτεινές πρoειδoπoιήσεις
1. H χρήση ηχητικών oργάνων πρoειδoπoίησης επιτρέπεται μόνo:
α) Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για την απoφυγή δυστυχήματoς.
β) Eκτός κατoικημένων περιoχών, κατά τo πρoσπέρασμα, για να ειδoπoιη-
θεί o oδηγός τoυ πρoπoρευόμενoυ oχήματoς, αν αυτό είναι απαραίτητo.
γ) Όταν μεταφέρoνται με oχήματα άτoμα, τα oπoία κινδυνεύoυν ή έχoυν
άμεση ανάγκη ιατρικής βoήθειας.
2. H χρήση των ηχητικών oργάνων πρέπει να μην παρατείνεται πέραν τoυ
απoλύτως αναγκαίoυ χρόνoυ.
3. Oι oδηγoί αυτoκινήτων oχημάτων μπoρoύν τη νύκτα, αντί ηχητικών
πρoειδoπoιήσεων, να δίνoυν τις φωτεινές πρoειδoπoιήσεις, τoυ άρθρoυ 36
παράγραφος 4 τoυ παρόντoς Kώδικα.
4. O oδηγός σχoλικoύ λεωφoρείoυ ή oχήματoς μεταφoράς Ατόμων με Ανα-
πηρίες (ΑμεΑ) oφείλει να έχει αναμμένo τo σύστημα φωτεινoύ συναγερμoύ,
όσo χρόνo διαρκεί η επιβίβαση ή απoβίβαση.
5. Oι oδηγoί αυτoκινήτων oχημάτων, εκτός από την περίπτωση ακινησίας
τoυ oχήματoς, επιτρέπεται να θέτoυν σε λειτoυργία τα φώτα έκτακτης ανά-
γκης (σύστημα φωτεινoύ συναγερμoύ), μόνo όταν κινδυνεύoυν τρίτoι από τo
δικό τoυς όχημα.
6. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 1,2,4 και 5 του
άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο είκοσι (20,00) ευρώ.-------

Και ειναι προφανες.Αν καθε μηχανακι παταγε την κορνα γιατι αισθανοταν οτι κινδυνευει τοτε εκτος απο το νευρικο κλονισμο στους οδηγους θα εχανε την προειδοποιητικη της ικανοτητα αφου κανεις δε θα καταλαβαινε ποιος κορναρει σε ποιον.

ggs
23/11/2010, 22:33
Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..

WILLIE COYOTE...

GIXXERAKIAS
23/11/2010, 23:08
Ειλικρινά εμένα δεν με ενοχλεί όταν είμαι με το αμάξι στην κίνηση να μου κορναρουν για να τους πάρω χαμπάρι αν έχω ξεχαστεί για τον οποιοδήποτε λογο και δεν έχω αφήσει αρκετό χώρο να περάσουν (άνθρωπος είμαι λάθη κάνω).

Αυτό που με εξοργίζει πολύ όμως είναι όταν είμαι με το σκούτερ και πήγαινω αρκετά πιο γρήγορα από οσο πρέπει στην διήθηση για να μην ενοχλώ τους πίσω (σε καμιά περίπτωση δεν τους καθυστερώ, ισα ισα... ),εκείνοι κάνουν σφήνες σε απίστευτα σημεία για να περάσουν με το ετσι θέλω με κίνδυνο να ρίξουν εμένα και την γυναίκα μου.Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα είδη μοτοσυκλετών, από σκόυτερ, παπιά μέχρι και μέγα ον οφ το κάνουν αυτό.

Εγώ προφανώς είμαι μλκας που αν κάποιος είναι πιο αργός από εμένα κάθομαι υπομονετικά πίσω του μέχρι να μου κάνει χώρο από μόνος του να περάσω όταν με δει.Ας ξυπνάτε ρε ζώα 10 λεπτά πιο νωρίς να πάτε στην δουλειά για να φτάσετε σώοι και όχι με την ψυχή στο στόμα.Αη σιχτηρ μλκες.:evil:

chr1s_86
23/11/2010, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

+1000....

nikos_abel
24/11/2010, 07:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
-------Άρθρo 37
Hχητικές και φωτεινές πρoειδoπoιήσεις
1. H χρήση ηχητικών oργάνων.....
.
.
.
.
.
.
.
.
...... με διοικητικό πρόστιμο είκοσι (20,00) ευρώ.-------

Και ειναι προφανες.Αν καθε μηχανακι παταγε την κορνα γιατι αισθανοταν οτι κινδυνευει τοτε εκτος απο το νευρικο κλονισμο στους οδηγους θα εχανε την προειδοποιητικη της ικανοτητα αφου κανεις δε θα καταλαβαινε ποιος κορναρει σε ποιον.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Το ζήτημα είναι ότι ζούμε σε μια χώρα που ο νόμος τηρείται κατά βούληση.

Όταν ο άλλος έχει π.χ. στοπ, με βλέπει, δεν πηγαίνω με ταχύτητα πάνω από το όριο (50χλμ)
και αυτός με γράφει και βγαίνει, ε μια, δυο, τρεις, δε πάει άλλο

Κόρνα σε όλους, και πάντα.

Xrated
24/11/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Το ζήτημα είναι ότι ζούμε σε μια χώρα που ο νόμος τηρείται κατά βούληση.

Όταν ο άλλος έχει π.χ. στοπ, με βλέπει, δεν πηγαίνω με ταχύτητα πάνω από το όριο (50χλμ)
και αυτός με γράφει και βγαίνει, ε μια, δυο, τρεις, δε πάει άλλο

Κόρνα σε όλους, και πάντα.
Δεν τηρουνε οι αλλοι τους νομους,εγω γιατι να τους τηρω?Μαρεσεις.

Hornet_08
24/11/2010, 16:40
Μ αρεσει που με το παραμικρο ξεθαβουν ολοι αρθρα του 1950 τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει για να καταλαβετε τι ειναι το σωστο και τι οχι.

pektis
25/11/2010, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εγώ προφανώς είμαι μλκας που αν κάποιος είναι πιο αργός από εμένα κάθομαι υπομονετικά πίσω του μέχρι να μου κάνει χώρο από μόνος του να περάσω όταν με δει.Ας ξυπνάτε ρε ζώα 10 λεπτά πιο νωρίς να πάτε στην δουλειά για να φτάσετε σώοι και όχι με την ψυχή στο στόμα.Αη σιχτηρ μλκες.:evil: [/B]

Σωστος!:a10:

nikos_abel
25/11/2010, 13:08
Δεν τηρουνε οι αλλοι τους νομους,εγω γιατι να τους τηρω?Μαρεσεις.

Όχι, δεν είναι αυτό το σκεπτικό, το παρεξήγησες.

Αν δεν τηρείται ο νόμος για τις δολοφονίες και όποιος θέλει σκοτώνει όποιον θέλει παράνομα μεν,
αλλά χωρίς κανένα φόβο (αυτό κάνουν οι οδηγοί στο δρόμο με κόκκινα, στοπ κλπ),
και εγώ προκειμένου να επιβιώσω θα κουβαλάω μαζί μου πεπερ σπρέι, μαχαίρι, γιαταγάνι ή
μπαζούκας κι ας είναι παράνομο και αυτό.

Όχι γιατί θέλω να είμαι παράνομος, γιατί είναι θέμα επιβίωσης.
Αν θες να είσαι νόμιμος - θύμα, με γειά σου με χαρά σου.

Δε σημαίνει ότι επικροτώ ή θέλω τη παρανομία, όχι όμως και εις βάρος μου και χωρίς δυνατότητα έφεσης, καθώς εγώ θα είμαι στο χώμα κι αυτός βολτίτσα με το SUV.

Xrated
25/11/2010, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Όχι, δεν είναι αυτό το σκεπτικό, το παρεξήγησες.

Αν δεν τηρείται ο νόμος για τις δολοφονίες και όποιος θέλει σκοτώνει όποιον θέλει παράνομα μεν,
αλλά χωρίς κανένα φόβο (αυτό κάνουν οι οδηγοί στο δρόμο με κόκκινα, στοπ κλπ),
και εγώ προκειμένου να επιβιώσω θα κουβαλάω μαζί μου πεπερ σπρέι, μαχαίρι, γιαταγάνι ή
μπαζούκας κι ας είναι παράνομο και αυτό.

Όχι γιατί θέλω να είμαι παράνομος, γιατί είναι θέμα επιβίωσης.
Αν θες να είσαι νόμιμος - θύμα, με γειά σου με χαρά σου.

Δε σημαίνει ότι επικροτώ ή θέλω τη παρανομία, όχι όμως και εις βάρος μου και χωρίς δυνατότητα έφεσης, καθώς εγώ θα είμαι στο χώμα κι αυτός βολτίτσα με το SUV.
Ετσι φαινεται να εχεις δικιο.Αλλα απ την αλλη ουτε αυτη μου αρεσει σαν λυση γιατι απλα υποβαθμιζεται περισσοτερο το οδικο συστημα...Εχω μπερδευτει :/

Red Rider
27/11/2010, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Προτιμω 1000 φορες να παταω κορνα για να περνουν χαμπαρι οτι ειμαι εκει,παρα σαν τους περισσοτερους που βλεπω να περναν χαραμαδα χωρις κορνα και χωρις αναβοσβημα φωτα.
Ισα ισα μου κανει εντυπωση που χωρις κορνα εχουν απαιτηση να τους καταλαβει ο αλλος και να κανει στην ακρη.

+1

Καλυτερα μπιπ-μπιπ,παρα μπαμ-μπαμ..:wave2:

project.breeze
27/11/2010, 16:56
Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"

http://i53.tinypic.com/1z4g9qv.jpg

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MUSTILI
27/11/2010, 18:47
Σε ενα σεμιναριακι στο χωρο απεναντι απο τα mc donalds που ειχε γινει πριν 2 χρονια μας ειχε πει ακομα και τους προβολεις ανοιχτους την ημερα. Να φαινεσαι οσο γινεται. Εγω παντως κορναρω γιατι με τα κουτια ποτε δεν ξερεις...

lef50
27/11/2010, 19:06
http://www.youtube.com/watch?v=0cdUPOvSXOo&feature=related
ενταξει παντου κορναρουνε τι να κανουμε τωρα :D

nikos_abel
27/11/2010, 20:54
Ετσι φαινεται να εχεις δικιο.Αλλα απ την αλλη ουτε αυτη μου αρεσει σαν λυση γιατι απλα υποβαθμιζεται περισσοτερο το οδικο συστημα...Εχω μπερδευτει :/

Ποιο οδικό σύστημα;

Φυσικά και είσαι μπερδεμένος, ποιος δεν είναι. Αν δεν ήσουνα, τότε θα σε παρακαλούσα να μου πεις πώς!

Νομίζω ότι δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ απλά ΅:

SURVIVAL

dimr1
27/11/2010, 22:09
Ο λόγος φυσικά για εκείνους/ες που κορνάρουν συνεχώς με το μηχανάκι τους ενώ κάνουν διήθηση σε πηγμένους δρόμους (τυχαίο οτι είναι scooters-παπιά κατά μεγάλο ποσοστό; ) .

Είχα εναν σήμερα μπροστά μου με μια vespa που πέρναγε ανάμεσα απο οχήματα κυριολεκτικά παρκαρισμένα στην Κηφησίας και μου είχε σπάσει τα νεύρα με την συνεχή κόρνα του(αυτοκολητάκι bmwriders στο φρενοφάναρο, τυχαίο; ).

Εντάξει ΄κάποιοι φοβούνται , ειδικά όταν καβαλάνε κάτι μικρότερο απο αυτό που (μάλλον) έχουν και νιώθουν κάπως όταν κινούνται σε πηγμένους δρόμους. Αλλά τι θα καταφέρεις ρε φίλε με το να είσαι με το δάχτυλο στην κόρνα λες και είναι κουμπάκι ποντικιού Η/Υ και το πατάς συνέχεια;

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να τρομάξεις κάποιον και να έρθει κατά πάνω σου , κάνοντας σε sandwich πάνω στο διπλανό κουτί. Δεν σου κόβει καθόλου δηλαδή; Η κόρνα δεν είναι για να σου ανοίγουν τον δρόμο λες και είσαι όχημα πρώτης ανάγκης. Ευτυχώς που δεν ήμουν με το Ι.Χ. σήμερα να με πετύχεις πουθενά πηγμένο, να μην έχω που να πάω (σαν το παληκάρι με το ΜΧ5) και εσύ να κορνάρεις απο πίσω και να παίζεις φώτα... μέχρι αύριο εκεί θα σε είχα!!!

Υ.Γ. Cpt....:a22:... πάρε ενα ατέρμονο μοτοσυκλετιστικό μήνυμα να έχεις.

Ακολουθούσα ένα πολύ νέο παιδί τις προάλλες στην Κηφησίας, ήταν μπροστά μου, μόνος του και κορνάριζε κάθε 20 μέτρα για 2-3 χιλιόμετρα, χωρίς κράνος! Στο τέλος τον διπλάρωσα και του είπα με ευγενικό τρόπο, αν περιμένει πρώτα να τον προσέξουν οι άλλοι ενώ ο ίδιος δεν προσέχει τον εαυτό του. Μου είπε ότι έχω δίκιο.
Το δεύτερο που δεν μου άρεσε ήταν ότι γινόταν πολύ ενοχλητικός στους γύρω του χωρίς λόγο για ένα παλιότερο μοτοσυκλετιστή, όμως σκέφτηκα το Aγγλικό ρητό first things, first.

tzarot
27/11/2010, 23:13
Προσωπικά, κορνάρω συχνά έως και συστηματικά.

1ον...Σε κατάσταση σφήνας στην κίνηση, κορνάρω συχνά έως και συστηματικά. Πραγματικά στ' αρχίδια μου αν ενοχλώ κάποιους σε κουτιά ή μη, ή αν δεν είμαι politicaly correct. Προτιμώ να γυρίσω ζωντανός σπίτι μου. Αν ενοχλούνται να κάτσουν σπίτι τους ή να πηγαίνουν τέρμα δεξιά με 2.

2ον...Υπάρχουν και μερικοί "συνάδελφοι" κυρίως (80-90%) με σκούτερ ή παπιά, προσωπικά τους θεωρώ χειρότερους απο οδηγούς αυτοκινήτων για να μην τους βρίσω χειρότερα, που επιμένουν να οδηγούν αριστερά και αργά. Θές ρε ηλίθιε να πας αργά κάτσε δεξιά. Η πλάκα είναι ότι παρεξηγούνται κάποιοι απο αυτά όταν τους κορνάρεις ή τσαμπουκαλεύονται. Έχω βρίσει ούκ ολίγους απο τους λεγάμενους και φυσικά τους κορνάρω...

3ον... Επίσης υπάρχει και ο μεγαηλίθιος με μεγάλο μαστόδοντο-άρμα-βαλίτσες κλπ που πηγαίνει στον αριστερό διάδρομο με 20. Για αυτόν τι να πω. Τα είπε όλα η φύση για μένα όταν τον έκανε τόσο έξυπνο ώστε να επιλέξει να οδηγάει τεθωρακισμένο μέσα σε κίνηση. Σε αυτόν κορνάρω παρατεταμένα και έντονα

Δεν έχω αυτοκίνητο και δεν θα πάρω. Οδηγώ μοτοσυκλέτες 30+ χρόνια πια και σίγουρα θα Οδηγώ για πολλά ακόμα. Οδηγώ προβλέποντας. Οδηγώ γρήγορα και επιθετικά. Δεν οδηγώ όμως εγωιστικά. Μπορεί να πηγαίνω γρήγορα, άλλά κάποιος θέλει να πάει γρηγορότερα. Μόλις τον δω στον καθρέφτη αμέσως ανοίγω χώρο να περάσει.

Κύριοι "συνάδελφοι", όσοι πραγματικά είστε, αλλά και όσοι ακόμα νομίζετε ότι είστε. Οι δρόμοι δεν έχουν το όνομά σας. Ανήκουν σε όλους και είναι για να οδηγάμε όχι να χαζεύουμε. Δεν μπορείτε να πάτε γρήγορα? Κανένα πρόβλημα καθήστε δεξιά και απολαύστε το. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε και επιμένετε να πηγαίνετε με 2 κλείνοντας όσους θέλουν να τρέξουν τότε θα ακούτε τα μπιπ-μπίπ μου...

Έλεος με τους politicaly correct του forum...