View Full Version : Βοηθεια για επιλογη
Βοηθηστε με σας παρακαλω προς αναζητηση της καινουργιας μου μηχανης.Εχω ενα στρωμα του 2008 θα του πουλησω και δε ξερω τι να παρω ειμαι αναμεσα σε tuono μεχρι το gen2 μοντελο 2006-2007 σας τα λεω αυτα να καταλαβετε τα λεφτα περιπου,και σε cbr 600f4 το νεοτερο μοντελο.
Τις γνωσεις σας.......Κλεινω προς cbr αλλα περιμενω τα επιχειρηματα σας.
εξαρταται.θες να το πηγαινεις η να σε πηγαινει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εξαρταται.θες να το πηγαινεις η να σε πηγαινει.
Φιλαράκι, στώμα είχε το παλικάρι.... Τα πάντα όλα πηγαίνει....
Φίλε, αν ειχες το 1000 το στρώμα πάρε το cbr
αν είχες το 650 πάρε μπουσα
axxaxa να το πηγαινω ρε παιδια θελω απλως γουσταρω δικυλινδρα πολυ γιαυτο σκεφτηκα tuono.Και ενταξει το ψιλοεχω με τη μηχανη γιαυτο ειπα να αλλαξω λιγο θεση οδηγησης να παω σε πιο σπορ γιατι αναβαθμιστηκα:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
axxaxa να το πηγαινω ρε παιδια θελω...........
ε αμα θες να το πηγαινεις εσυ και οχι να σε πηγαινει αυτο παρε το ιταλικο.
βιτσια ειναι αυτα....
road spirit
23/11/2010, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε αμα θες να το πηγαινεις εσυ και οχι να σε πηγαινει αυτο παρε το ιταλικο.
βιτσια ειναι αυτα....
στο συνεργείο εννοΆς ... να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά
Απο αξιοπιστια service προβληματα τι παιζει με τα ιταλικα γιατι αν κρινω απο ενα punto που ειχα ασχετο το θεμα μεν αλλα με ειχε βασανισει....
Απο αξιοπιστια service προβληματα τι παιζει με τα ιταλικα γιατι αν κρινω απο ενα punto που ειχα ασχετο το θεμα μεν αλλα με ειχε βασανισει....
κατσε ρε ανθρωπα.δε σε ρωτησα αν θες να σε πηγαινει το μηχανακι η αν θες να το πηγαινεις εσυ και μου απαντησες οτι θες να το πηγαινεις εσυ?
ε τωρα τι σε νοιαζει αν βγαλει προβληματα.
μα πως με μπερδευετε ετσι...!
:sick:
Σε συνεργειο χμμμ τωρα το επιασα ναι οχι δε θελω να με πηγαινει.Τοσο θεμα εχει με τα προβληματα????
εγω θα πηγαινα για το χοντα.
Και εγω προς τα εκει κληνω.Απο θεμα μοτερ τι λεει το cbr μου εχουν πει τα καλυτερα?Και κατι αλλο μηπως ξερετε διαφορες cbr 600f4 cbr 600f sport?
Και εγω προς τα εκει κληνo.Απο θεμα μοτερ τι λεει το cbr μου εχουν πει τα καλυτερα?Και κατι αλλο μηπως ξερετε διαφορες cbr 600f4 cbr 600f sport?
Έχουν κάποιες αλλά δεν θα τις καταλάβεις.
road spirit
23/11/2010, 14:40
Και εγω προς τα εκει κληνω.Απο θεμα μοτερ τι λεει το cbr μου εχουν πει τα καλυτερα?Και κατι αλλο μηπως ξερετε διαφορες cbr 600f4 cbr 600f sport?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1606073#post1606073
cbr 600f4i λεγονται ολα τα μεταγενεστερα απο το 2001 και μετα βοηθεια σε αυτο το κομματι της αναζητησης μου γιατι διαβασα οτι ειναι αρκετα καλυτερο απτο παλαιοτερο cbr 600f4.
Eυχαριστω.
Μιάς που λες για tuono, αν βρεις καλό falco τσίμπα το :winka:
To ειχα δει αλλα ειναι παλιο και εχουν πολλα χιλιομετρα αλλιως πολυ ωραιο μηχανακι αν και μαλλον θα παρω το cbr.
manhunter
24/11/2010, 09:08
Βασικά, πέρα απο το θέμα αξιοπιστίας, δεν τίθεται σύγκριση ρε φιλαρακι...
Οδήγα τα και τα δυο, και θα αποφασίσεις.
:wave2:
To cbr το εχω οδηγησει το tuono οχι.
cbr ανεπιφύλαχτα! :wave2: