View Full Version : Tι μαθαινει κανεις μια μερα στο μοτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...Εκκαθάριση; Και με ποιο δικαίωμα διαγράφεις κάποιον με 0 ποστ που γράφηκε στο moto.gr από το 2003 αλλά μόνο διαβάζει και ΔΕΝ θέλει να γράψει;
Αυτούς όχι, τους ανενεργούς λογαριασμούς πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα όμως;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
Το κακό σε όλα αυτά ειναι οτι παρουσιαστηκε ο sniper σαν άλλος Καραμανλής το 1974
:rotflmao:
Α ήθελες τάνκς εσύ :rotflmao:
Cpt. Haddock
25/11/2010, 10:53
Εκκαθάριση; Και με ποιο δικαίωμα διαγράφεις κάποιον με 0 ποστ που γράφηκε στο moto.gr από το 2003 αλλά μόνο διαβάζει και ΔΕΝ θέλει να γράψει; :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Υπάρχει τρόπος.
Βεβαίως και σε άλλα φόρα ειναι πολιτικη, οι ανενεργοι χρηστες να διαγράφονται μετα απο εξαμηνο. Αλλωστε το μοτο ειναι ανοιχτο, δε χρειαζεται να γραφτει καποιος για να διαβαζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Αυτούς όχι, τους ανενεργούς λογαριασμούς πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα όμως;
ανενεργοί είναι κι αυτοί. Δεν γινεται να διαχωριστούν
Βεβαίως και σε άλλα φόρα ειναι πολιτικη, οι ανενεργοι χρηστες να διαγράφονται μετα απο εξαμηνο. Αλλωστε το μοτο ειναι ανοιχτο, δε χρειαζεται να γραφτει καποιος για να διαβαζει.
το πρόβλημά μας είναι ο αριθμός των μελών του Moto.gr; :confused:
Cpt. Haddock
25/11/2010, 10:56
Σαφως και όχι, τουλάχιστον όχι το άμεσο, αλλα μια και ετέθη, ανεφερα τί ισχυει αλλου.
:winka:
Σαφως και όχι, τουλάχιστον όχι το άμεσο, αλλα μια και ετέθη, ανεφερα τί ισχυει αλλου.
:winka:
Jolly good.
perastikos
25/11/2010, 11:00
Το σύστημα μπορεί να ξεχωρίσει αν ένα account είναι ανενεργό ή όχι καθώς πέρα από τα posts καταγράφονται και οι επισκέψεις ;)
Π.χ. ο user1 έχει 2 posts από το 2003 αλλά ο user1 επισκέπτεται το forum κάθε δύο μέρες και απλά το διαβάζει...
kalgeorge
25/11/2010, 11:04
re seis ( genika paei) giati den ftiaxnete ena forum opws to goustarete?
na bainete mesa....na einai opws akrivws to thelete kai na mi xalieste kai katholou
Βαρέθηκα να κάνω κλικ σε όλους αυτούς που σήμερα έχουν γενέθλια.
Άνοιξα τους επτά πρώτους και… -0- μηνύματα.
Και βέβαια υπάρχει τρόπος, Εκτός αν, δεν θέλετε…
Για εμάς τους χρήστες (μία από τις 2000 γνώμες λοιπόν), μας δυσκολεύει, για πολλούς και διάφορους λόγους, το γεγονός αυτό, συν ότι επιβαρύνετε "μάλλον" και η βάση δεδομένων.
Επειδή σε αυτό το trhead στα ποστ του sniper καταλάβαμε όλοι, ότι οι υπεύθυνοι έχουν δουλείες και κάποιοι άλλοι είχαν θέματα υγείας.. Πάω πάσο, εύχομαι υγειά και κουράγιο και πάω παρακάτω... Θα το πω απλά, όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις σου κτλπ κτλπ και είναι σεβαστό ότι δεν μπορεί να παρατάει το ότι κάνει εκείνη την στιγμή και να ασχολείται με το φόρουμ.. Ας μου απαντήσει στο παρακάτω όμως: Αφού δεν μπορεί, γιατί δεν δέχεται την βοήθεια που θέλουμε να δώσουμε? Δεν είπαμε να του το πάρουμε.... Υπάρχουν παιδιά εδώ, που έχουν ακόμα ελεύθερο χρόνο, ας προσφέρουν αυτοί και όταν με την σειρά τους δεν θα έχουν χρόνο ούτε εκείνοι πάμε πάλι από την αρχή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re seis ( genika paei) giati den ftiaxnete ena forum opws to goustarete?
na bainete mesa....na einai opws akrivws to thelete kai na mi xalieste kai katholou
Γιατί αυτό γουστάρουμε και μας αρέσει.. Δεν λέμε να αλλάξει χρωματακια και παπαρακια.. Δυο τρια τεχνικά βασικά πράγματα... Δλδ η λύση είναι να πάρουμε τον ......?
kalgeorge
25/11/2010, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Γιατί αυτό γουστάρουμε και μας αρέσει.. Δεν λέμε να αλλάξει χρωματακια και παπαρακια.. Δυο τρια τεχνικά βασικά πράγματα... Δλδ η λύση είναι να πάρουμε τον ......?
αυτο καταλαβες οτι είπα?
απλα απορώ.....ο ενας ενοχλειται (τυχαιο παραδειγμα μην το παρει και προσωπικα ) που είναι πολλοι ανενεργοι χρήστες.
ο άλλος οτι υπάρχουν παρα πολλα άσχετα ποστς.
ο τριτος ετσι ...ο άλλος αλλιώς.
γενικα δηλαδή σε όλους κατι δεν αρεσει-ταιριαζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αυτο καταλαβες οτι είπα?
απλα απορώ.....ο ενας ενοχλειται (τυχαιο παραδειγμα μην το παρει και προσωπικα ) που είναι πολλοι ανενεργοι χρήστες.
ο άλλος οτι υπάρχουν παρα πολλα άσχετα ποστς.
ο τριτος ετσι ...ο άλλος αλλιώς.
γενικα δηλαδή σε όλους κατι δεν αρεσει-ταιριαζει.
Εγώ αναφέρομαι στο τεχνικό κομματι, ετσι το κατάλαβα... Πάντα θα έχει κάτι που στο καθένα ξινίζει για αυτό και δεν έχει ουσία να αναλωθούμε σε αυτά.. Ασ λύσουμε αυτό και μετά ίδωμεν
XJR_Billy
25/11/2010, 11:50
Το MOTO.GR είναι λιτό, απέρριτο, εύχρηστο, γρήγορο και χωρίς διαφημίσεις.
Έτσι πρέπει να μείνει.
Τα "ποικίλα" θέματα που παρουσιάζονται τακτικά, άλλους τους ενδιαφέρουν, άλλους τους χαλάνε και σε άλλους είναι απλά αδιάφορα. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να απαντήσουμε σε κάποιο ποστ ή να διαβάσουμε κάθε είδους "μη μοτοσυκλετιστικό" thread που ανοίγεται.
Από την αρχή που μπήκα στο ΜΟΤΟ, πάντα βρίσκω κάτι πολύ ενδιαφέρον, η ποικίλη ύλη του με συντροφεύει, άπειρες φορές οι συνάδελφοι βλέπουν ένα λακαμά να ξεκαρδίζεται μόνος του, οι γνώσεις μου για τις μηχανές έχουν εμπλουτιστεί τρομερά, έχω γνωρίσει ένα σωρό αξιόλογους ανθρώπους, οργανώνουμε και πάμε βόλτες με αρκετούς από αυτούς... ο κατάλογος δεν τελειώνει...
Άνετα θα πλήρωνα μια συνδρομή για να συμμετάσχω σ' αυτή τη ΜΟΤΟ-οικογένεια.
Την οποία ΜΟΤΟ-οικογένεια συντηρούν και φροντίζουν άνθρωποι από την τσέπη τους και από τον προσωπικό τους χρόνο.
Ας το σεβαστούμε αυτό και ας κάνουμε λίγο υπομονή.
DimChios
25/11/2010, 12:19
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΜΙΝ Ο ΣΝΙΠΕΡ, ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ "ΣΤ@@ΔΙΑ ΜΟΥ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΝ!!
:smokin:
Αϊντε με το κ@λοβυσμα!
:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΜΙΝ Ο ΣΝΙΠΕΡ, ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ "ΣΤ@@ΔΙΑ ΜΟΥ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΝ!!
Αϊντε με το κ@λοβυσμα!
Βάλε κι ένα χαμογελάκι....
reinmeister
25/11/2010, 12:21
παιδες το μοτο ειναι ιδιωτικος χωρος...τσιφλικι που λενε...και φιλοξενει ολους εμας...
προτασεις μπορειτε να κανετε,αλλα κανεις δεν υποχρεωνει το αφεντικο να τις δεχθει...
εγω προσωπικα ,την μη αποδοχη οποιασδηποτε βοηθειας,ακομη και αφιλοκερδους,την αντιλαμβανομαι και την σεβομαι τα μαλα...
το γιατι ειναι απλο...οταν δεν δεχεσαι βοηθεια δεν υποχρεουσαι να δωσεις λογαριασμο για το οτιδηποτε κανεις ...
επισης,στο θεμα συνδρομης,οταν πληρωνεις εχεις και απαιτησεις...
καλιστα λοιπον ο ιδιοκτητης μπορει να θελει να το διατηρησει και να μην εχει "υποχρεωση" απεναντι στον οποιονδηποτε...
αναφορικα με την θεματολογια...
το συγκεκριμενο φορουμ λειτουργει επι παντος επιστητου και καλυπτει τα παντα απο πλευρας θεματολογιας...εγω προσωπικα αυτο το θεωρω προσον...
οταν μπαινω ειναι σαν να πηγαινω για καφε με φιλους ,καφε στον οποιο συζηταμε απο μηχανακια,μεχρι γκομενες μεχρι πολιτικη και γενικοτερα οτι μας κατεβει...
το μερικο "χαος" που επικρατει εγω το γουσταρω διοτι δημιουργει εναν ατυπο παρεϊστικο χαρακτηρα που δεν τον συναντας πουθενα αλλου...
και δουλευει...
και τελος...το μοτο ειναι το μοναδικο μερος που οτιδηποτε και να ρωτησεις,ανεξαρητως αντικειμενου,θα απαντηθεις...αν αυτο δεν ειναι επιτυχια τοτε τι ειναι?
και τελος(2):lol:
short dick blames the hair...(ελληνιστι, της κοντης ψ@λης τα μαλλια της φταινε)...
:wave2:
DimChios
25/11/2010, 12:24
Βάλε κι ένα χαμογελάκι....
το βρηκες το κουμπι του ΒΑΝ ε?
:blush:
:D
Operater
25/11/2010, 12:25
Αϊντε με το κ@λοβυσμα!
ρε μαν.... τι νευρα είναι αυτά πουχεις τελευταια;;; :(
DimChios
25/11/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ρε μαν.... τι νευρα είναι αυτά πουχεις τελευταια;;; :(
:rolleyes: :a21:
Εμείς οι κοινοί θνητοί, πως μπορούμε να μάθουμε τους νέους διαχειριστάδες;; (Για να προσέχουμε πως μιλάμε...) :lol:
Στην αρχική δεν φαίνεται κάποια αλλαγή.
Cpt. Haddock
25/11/2010, 12:31
Εμείς οι κοινοί θνητοί, πως μπορούμε να μάθουμε τους νέους διαχειριστάδες;; (Για να προσέχουμε πως μιλάμε...) :lol:
Πηγαινε κατω δεξια και κανε κλικ στο "Forum Leaders"
Eίναι οι users με bold username.
Με italics είναι οι admins
Και υπάρχει και κουμπί Forum Leaders
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Άντε επιτέλους...
Αυτό λέω από την αρχή.
Και εκεί είναι που ενοχλήθηκα.
Ας είμαστε μπουρδέλο, μην το κάνουμε και θέμα...
Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί...Που λέει και ο Πάγκαλος...
Ξέρουμε τι φταίει, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε να γίνει καλύτερο, ξέρουμε ποιοι μπορούν να πάρουν δύο τρεις αποφάσεις γι' αυτό, αλλά μόνο να γελάμε με τα χάλια μας και να την λέμε αλλήλους είμαστε ικανοί...
Για να δω και άλλους να λένε την άποψή τους...
Καπετάνιε, Βάντα, Μάκης, Ζεύκας, Βάσκας, εςβουχου και λοιποί καθημερινοί εδώ, δεν έχετε άποψη;
Για το τεχνικό του θέματος τουλάχιστον.
Πάνο φυσικά κι έχω άποψη και την διάθεση να βοηθήσω όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά φίλε είναι τέλος μήνα κι από χρόνο ο vaska πάπαλα. Θα πω τι σκέφτομαι, δώστε μου λίγο χρόνο.
Ένα είναι το σίγουρο, το αγαπάμε το φόρουμ και γενικά συμφωνώ με αυτούς που είπαν ότι το παιδί μεγάλωσε πια και πρέπει να πάρει τον δρόμο του. Θα είμαι αναλυτικότερος λίγο αργότερα.
Eίναι οι users με bold username.
Με italics είναι οι admins
Και υπάρχει και κουμπί Forum Leaders
Ανατρίχιασα...Μου απάντησε η Αυτού μεγαλειότης!
Τι άλλο να ζητήσω...
:lol:
(Ευχαριστώ).
Ανατρίχιασα...Μου απάντησε η Αυτού μεγαλειότης!
Τι άλλο να ζητήσω...
:lol:
(Ευχαριστώ).
Πες μου ότι κι εσύ αστειεύεσαι σαν τον από πάνω.... Σημερα δεν εχω πολύ χιούμορ..... σορρυ
Πες μου ότι κι εσύ αστειεύεσαι σαν τον από πάνω.... Σημερα δεν εχω πολύ χιούμορ..... σορρυ
αστειέυομαι
Σημερα.....
αχχχχαχχχχααχχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
αχχχχαχχχχααχχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Έτσι θα γίνω κι εγώ; :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παιδες το μοτο ειναι ιδιωτικος χωρος...τσιφλικι που λενε...και φιλοξενει ολους εμας...
προτασεις μπορειτε να κανετε,αλλα κανεις δεν υποχρεωνει το αφεντικο να τις δεχθει...
εγω προσωπικα ,την μη αποδοχη οποιασδηποτε βοηθειας,ακομη και αφιλοκερδους,την αντιλαμβανομαι και την σεβομαι τα μαλα...
το γιατι ειναι απλο...οταν δεν δεχεσαι βοηθεια δεν υποχρεουσαι να δωσεις λογαριασμο για το οτιδηποτε κανεις ...
καλιστα λοιπον ο ιδιοκτητης μπορει να θελει να το διατηρησει και να μην εχει "υποχρεωση" απεναντι στον οποιονδηποτε...
το συγκεκριμενο φορουμ λειτουργει επι παντος επιστητου και καλυπτει τα παντα απο πλευρας θεματολογιας...εγω προσωπικα αυτο το θεωρω προσον...
οταν μπαινω ειναι σαν να πηγαινω για καφε με φιλους ,καφε στον οποιο συζηταμε απο μηχανακια,μεχρι γκομενες μεχρι πολιτικη και γενικοτερα οτι μας κατεβει...
το μερικο "χαος" που επικρατει εγω το γουσταρω διοτι δημιουργει εναν ατυπο παρεϊστικο χαρακτηρα που δεν τον συναντας πουθενα αλλου...
και δουλευει...
και τελος...το μοτο ειναι το μοναδικο μερος που οτιδηποτε και να ρωτησεις,ανεξαρητως αντικειμενου,θα απαντηθεις...αν αυτο δεν ειναι επιτυχια τοτε τι ειναι?
και τελος(2):lol:
short dick blames the hair...(ελληνιστι, της κοντης ψ@λης τα μαλλια της φταινε)...
+ Οσα !!!:a18:
( Μονο να το φτιαξουν να ανεβαινουν και οι φωτο μην χεστουμε εδω μεσα...... ) :D
sapila racing
25/11/2010, 12:49
Έτσι θα γίνω κι εγώ; :uplate:
Στο χέρι σου είναι νομίζω. :winka:
Μια και τωρα πήρα χαμπάρι τι παίχτηκε, καλά κουράγια! :wave2:
super_toto
25/11/2010, 12:55
sniper , τώρα που έγινες αδμιν, μπορείς να επαναφέρεις τον banαρισμένο λογαριασμό μου?:D
road spirit
25/11/2010, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
sniper , τώρα που έγινες αδμιν, μπορείς να επαναφέρεις τον banαρισμένο λογαριασμό μου?:D άμα του κάνεις δώρο μια πίπα
:lol: :lol:
για κανονική πίπα μιλάω ρε, απο αυτές που καπνίζουν :smokin:
+ Πολλά σε XT_Billy και Rein
Προσωπικά δεν με χαλαει που το φόρουμ έχει "απ' όλα", δεν με υποχρεώνει κανείς να διαβάσω
τα πάντα.
Υστερα ο καθ' ένας κρίνετε απο αυτά που γράφει, έχω ξεχωρίσει αρκετούς αξιόλογους
ανθρώπους εδώ μέσα, με κάποιους είχα τη χαρά να γνωριστώ, με άλλους δε έτυχε.
Και να σας πω κάτι, πιστέυω πως όποιος έχει μια καλή ιδέα, για ένα ξεχωριστό ταξίδι, για ένα
restoring, για ένα κουφό προτζεκτ, θα μπορέσει να βρει υποστίριξη εδώ, ανάμεσα στους 100
που θα σπαμάρου, που θα κάνουν χαβαλέ, θα βρεθούν 5 άνθρωποι που θα μοιραστούν
την τρέλα σου, το πάθος σου και θα θέλουν να συμετέχουν.
Για μένα αυτό είναι η ουσία του φόρουμ:beer:
νταξ....και το έλεγα τη Δευτέρα... ότι θέλετε αρκεί να μη γίνει ο σναίπερ πάλι μοντ....
τελικά δεν έγινε μοντ.....έγινε άντμιν....
DimChios
25/11/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
νταξ....και το έλεγα τη Δευτέρα... ότι θέλετε αρκεί να μη γίνει ο σναίπερ πάλι μοντ....
γκαντεμοσκυλο
Life is tough and full of surprises... get used to it
μας βλέπω να ξαναοργανώνουμε επαναστατικό πυρήνα εδώ μέσα....
καλά ήμουν μέχρι τώρα με 2-3 προτάσεις για μπαν
αύριο δεν ξέρω τι μέρα θα μου ξημερώσει :(
DimChios
25/11/2010, 13:25
μας βλέπω να ξαναοργανώνουμε επαναστατικό πυρήνα εδώ μέσα....
καλά ήμουν μέχρι τώρα με 2-3 προτάσεις για μπαν
αύριο δεν ξέρω τι μέρα θα μου ξημερώσει :(
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΩΟΝ!!!
:o
Εκτος αν συνεχισεις αυτα που πινεις και ξυπνησεις μεθαυριο
:alien:
super_toto
25/11/2010, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
άμα του κάνεις δώρο μια πίπα
:lol: :lol:
για κανονική πίπα μιλάω ρε, απο αυτές που καπνίζουν :smokin:
Οι κανονικές είναι οι άλλες...
ενιγουεϊ, αν είναι να πάρω το νικ μου πίσω, έχω μια πίπα σκαλιστή, αλλά είναι μικρή δεν προόρίζεται για καπνά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΩΟΝ!!!
:o
Εκτος αν συνεχισεις αυτα που πινεις και ξυπνησεις μεθαυριο
:alien:
δεν ειπα ΠΟΙΑ μερα θα μου ξημερώσει ρε αντούβιανο!!
ας πάει κάποιος να βγάλει κόπιες στο μαγαζι του την παπυρος λαρούς να ησυχάσουμε...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
+ Πολλά σε XT_Billy και Rein
Προσωπικά δεν με χαλαει που το φόρουμ έχει "απ' όλα", δεν με υποχρεώνει κανείς να διαβάσω
τα πάντα.
Υστερα ο καθ' ένας κρίνετε απο αυτά που γράφει, έχω ξεχωρίσει αρκετούς αξιόλογους
ανθρώπους εδώ μέσα, με κάποιους είχα τη χαρά να γνωριστώ, με άλους δε έτυχε.
Και να σας πω κάτι, πιστέυω πως όποιος έχει μια καλή ιδέα, για ένα ξεχωριστό ταξίδι, για ένα
restoring, για ένα κουφό προτζεκτ, θα μπορέσει να βρει υποστίριξη εδώ, ανάμεσα στους 100
που θα σπαμάρου, που θα κάνουν χαβαλέ, θα βρεθούν 5 άνθρωποι που θα μοιραστούν
την τρέλα σου, το πάθος σου και θα θέλουν να συμετέχουν.
Για μένα αυτό είναι η ουσία του φόρουμ:beer:
Και εγώ συμφωνώ ρε Αντώνη…
Αν δεν ένιωθα και εγώ έτσι, δεν θα με απασχολούσε το θέμα καθόλου.
Και μία μικρή παρατήρηση που έκανα ή που διατύπωσαν κάποιοι άλλοι για την βελτίωση του forum, για το καλό το κάναμε.
Αν δεν μου άρεσε, δεν θα έμπαινα, δεν θα διάβαζα, δεν θα απαντούσα…όπως και οι υπόλοιποι…
Την υγεία μας να έχουμε, εμείς σαν φιλοξενούμενοι και οι Moderators-Administrators που το συντηρούν.
:beer:
Allst@rf
25/11/2010, 13:33
εγω συμφωνω με την αυτου μεγαλειωτης...
harisvfr
25/11/2010, 13:41
Παρότι μέλος του φόρουμ από το 2009, το παρακολουθώ από το 2003 (τότε πήρα την πρώτη μου μηχανή :D).
Η μόνη αλλαγή που θα ήθελα, είναι να γίνει πιο εύκολο σε χρήση (εννοώ επισυνάψεις φωτό και βίντεο).
Κατά τ' άλλα βρίσκω θετικό το γεγονός ότι εδώ μέσα μπορείς να δεις πανσυμπάνια θέματα.
Αυτά τα ολίγα από μένα. :beer:
Καλο ειναι καποιοι να αναρωτηθουν, γιατι η μονη τους ασχολια ειναι το φορουμ.
Τοτε θα παρουν την απαντηση για ολη αυτη την γκρινια.
Να πω και εγω την αποψή μου μια και εχω και εγω κ@λ@τριπίδα
Προσωπικά πιστεύω οτι η "ζωντάνια" του moto ειναι οι "γενικες",
οτι οι παρέες θα φτιαχτούν στις "συναντήσεις βόλτες",
οτι οι ιδεες για φευγειό, θα γεννηθούν απο τα "ταξιδιωτικα"
οτι οι "σκεψεις προβληματισμοι" ειναι για την "γνωριμία εκ βάθους" των μελών, και εμπλουτισμού της γνώσης
οτι το moto δεν ειναι μια database για μηχανες, αλλα μια παρέα ανθρώπων με κοινό την αγάπη για την μηχανή.
Αλλα!
Ενα ΜΟΝΟ κοινό ειναι αυτο.
Υπαρχουν και χιλιάδες αλλα που ανακαλύψαμε οτι μας ενώνουν, μεσα απο της αντιπαραθέσεις η τους προβληματισμούς.
Και κυρίως
Αυτο που μας κανει να αγαπάμε το moto, και αυτο που "κρατάει" το τυχαίο επισκέπτη, και τελικα, αυτο που ειναι υπεύθυνο για το οτι τα 1500 μέλη έγιναν δεκαδες χιλιάδες ειναι το spam!
Η ΖΩΗ του moto ειναι αυτο για το οποιο γκρινιάζουμε!
Το spam και η "ποικίλη ύλη"
οσο για τα διαφορα παρεμφερή θρεντακια,
ο καθείς που το ανοίγει, ειτε δεν ξέρει (νεος πχ) οτι ξαναπαίχτηκε το παιχνίδι, ειτε οτι δεν είναι όντος παρεμφερής (κατα την γνωμη του) η συζήτηση και ας εχει απασχολήσει για το ιδιο θέμα.
εύκολο είναι (νομιζω) να κάνουν οι μοντς μια καθημερινή συγχώνευση χωρις τακτ και διακριση να τελιώνουν.
stavrogin
25/11/2010, 16:08
Για τεχνικα δε ξερω δεν απαντω
Για αισθιτικα μη το πειραξετε ειναι μια χαρα ευχάριστο σε αντιθεση με τα αλλα τα μοντερνα που ναι άσχημα.
Για θεματολογια ,εγω το θέλω γενικο κ καφενείο για να χωράω.Αμα γίνει ειδικό μοτοσυκλετίστικο έχω λιγα να πω και τα έχω ηδη πεί.
Αν κι εξαφανίζομαι τακτικά ,αμα χρειαστει στηριξη κ οικονομικη είμαι μέσα
blackbusa
25/11/2010, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
.
θα μου πεις ποτε να ερθω να στην ξαναγεμισω???:mad: :mad: :mad:
Δικαιούμαι και εγώ λίγο σπαμ ετσι??
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Μπεστ, ατάκα...
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
θα μου πεις ποτε να ερθω να στην ξαναγεμισω???:mad: :mad: :mad:
με τι?? με την φακη που εχεις για να κατουρας??:lol: :lol: :rotflmao:
blackbusa
25/11/2010, 18:42
με τι?? με την φακη που εχεις για να κατουρας??:lol: :lol: :rotflmao:
kokoko...νο ταβλι ε???:sad: :sad: :sad:
επρεπε να ειμουνα λιγοτερο βιαιος...:blush:
John Steed
25/11/2010, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και δουλευει...
Το παρεάκι παιδιά... Αυτό είναι που μετράει....
Θα κάνουμε και το αστείο μας, θα πω κι εγώ κάτι που δε σκαμπάζω και πολλά από μοτό, θα βοηθήσουμε και κάποιον με τα προβλήματα στο σπίτι του κτλ κτλ....
Μια μεγάλη παρέα που μας συνδέει ένα ή και περισσότερα κοινα και που μπορούμε να μιλήσουμε για όλα τα άλλα.
Για εμένα είναι σημαντικό να ακούω γνώμες από εσάς, που ξέρω ότι έχουμε τουλάχιστον ένα κοινό ενδιαφέρον, το οποίο είναι και ο πυρήνας γύρω από τον οποίο περιστρεφόμαστε....
Δεν με πειράζουν τα άσχετα θέματα, 2 χρόνια τώρα που διαβάζω το φόρουμ και κάποιους μήνες που είμαι εγγεγραμμένος πάντα υπήρχαν. Έλεγχος επίσης υπάρχει. Όταν θίχτηκα από το κακόγουστο και το ανάρμοστο, υπάρχε κάποιος που βοήθησε.
Η παρέα, το ξαναλέω.
Μέσα από εδώ μου δόθηκε η ευκαιρία να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου όταν καβαλάω και πάω τις βολτούλες μου.
Έγραψα ταξιδιωτικό μονοήμερο (?!?) και κάποιος βρέθηκε να μοιραστεί μαζί μου τη χαρά μου.
Κάτι τρελλοί κ@λόγεροι ξύνουν και βάφουν σκουριασμένα μέταλλα, μοντάρουν ένα μάτσο σίδερα και ανυπομονώ για το αποτέλεσμα, κάνουμε τα πειράγματά μας, λέμε και καμία μ@λ@κεία να περάσει η ώρα κι ερχόμαστε πιό κοντα...
Ο άλλος πήγε σε μέρη που εγώ δεν θα μπορέσω να πάω ποτέ, μου μετέφερε τη μαγεία του και τον ευχαριστώ γιαυτό. Τον νοιώθω πιό κοντά μου.
Επίσης, ευχαριστώ αυτούς που έλυσαν τις πολλές απορίες που είχα, σχετικά με μεταβιβάσεις, διπλώματα, εργασιακό Δίκαιο και ένα σωρό άλλες π@π@ρολογίες, σαν να μιλούσα με το παρεάκι μου, που είναι μακρυά και μου λείπει......
Η παρέα .... Μόνο αυτό μετράει....
ΥΓ: όσο ήταν κλειστό το μοτο, μπήκα στο καβασάκι μπάικερς και διαπίστωσα ότι δεν είχε τη "μαγεία" αυτού του φόρουμ....)
andreas k1200s
25/11/2010, 19:20
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
[B]Το παρεάκι παιδιά... Αυτό είναι που μετράει....
Θα κάνουμε και το αστείο μας, θα πω κι εγώ κάτι που δε σκαμπάζω και πολλά από μοτό, θα βοηθήσουμε και κάποιον με τα προβλήματα στο σπίτι του κτλ κτλ....
Μια μεγάλη παρέα που μας συνδέει ένα ή και περισσότερα κοινα και που μπορούμε να μιλήσουμε για όλα τα άλλα.
Για εμένα είναι σημαντικό να ακούω γνώμες από εσάς, που ξέρω ότι έχουμε τουλάχιστον ένα κοινό ενδιαφέρον, το οποίο είναι και ο πυρήνας γύρω από τον οποίο περιστρεφόμαστε....
Δεν με πειράζουν τα άσχετα θέματα, 2 χρόνια τώρα που διαβάζω το φόρουμ και κάποιους μήνες που είμαι εγγεγραμμένος πάντα υπήρχαν. Έλεγχος επίσης υπάρχει. Όταν θίχτηκα από το κακόγουστο και το ανάρμοστο, υπάρχε κάποιος που βοήθησε.
Η παρέα, το ξαναλέω.
Μέσα από εδώ μου δόθηκε η ευκαιρία να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου όταν καβαλάω και πάω τις βολτούλες μου.
Έγραψα ταξιδιωτικό μονοήμερο (?!?) και κάποιος βρέθηκε να μοιραστεί μαζί μου τη χαρά μου.
Κάτι τρελλοί κ@λόγεροι ξύνουν και βάφουν σκουριασμένα μέταλλα, μοντάρουν ένα μάτσο σίδερα και ανυπομονώ για το αποτέλεσμα, κάνουμε τα πειράγματά μας, λέμε και καμία μ@λ@κεία να περάσει η ώρα κι ερχόμαστε πιό κοντα...
Ο άλλος πήγε σε μέρη που εγώ δεν θα μπορέσω να πάω ποτέ, μου μετέφερε τη μαγεία του και τον ευχαριστώ γιαυτό. Τον νοιώθω πιό κοντά μου.
Επίσης, ευχαριστώ αυτούς που έλυσαν τις πολλές απορίες που είχα, σχετικά με μεταβιβάσεις, διπλώματα, εργασιακό Δίκαιο και ένα σωρό άλλες π@π@ρολογίες, σαν να μιλούσα με το παρεάκι μου, που είναι μακρυά και μου λείπει......
Η παρέα .... Μόνο αυτό μετράει....
ΥΓ: όσο ήταν κλειστό το μοτο, μπήκα στο καβασάκι μπάικερς και διαπίστωσα ότι δεν είχε τη "μαγεία" αυτού του φόρουμ....)
Ακριβως οπως τα λενε τα παληκαρια ειναι το moto
+1000 :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
+ όλα...
Ας σπαμαρω λιγο το βρηκα σε γειτονικο κηπο αλλα κολαει στο θεμα ταμαμ
http://www.greektube.org/content/view/118685/2/
http://www.greektube.org/content/view/118747/2/
Εχετλαίος
25/11/2010, 21:05
Με τον πλουραλισμό της θεματολογίας, κακό να παθαίνει κανείς (εγώ) δεν έχω δει.
Καλό όμως έχω δει πολλές φορές...
imitrelos
25/11/2010, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Shaolin Monk
25/11/2010, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ολα τα ειπες Σταυρο... :beer:
road spirit
25/11/2010, 21:40
:D :a012: :rotflmao: :a5:
harris_x
25/11/2010, 21:56
Καλή η αναβάθμιση που ζητάτε όλοι, κι εμένα θα μ' άρεσε, αλλά αν αυτό σημαίνει ότι θα "βαρύνει" και για να ανοίξεις ένα νήμα θα κάνει 2 ώρες, καλύτερα να μείνει ως έχει.
:beer: :beer: :beer:
harisvfr
25/11/2010, 22:05
Από τα 3 βιντεάκια συμφωνώ απολύτος με το 1ο και το 3ο.
Το 2ο νομίζω ότι λέει μπούρδες.
:eyepop: :rotflmao: :bawl:
7gibernau
26/11/2010, 01:50
http://www.youtube.com/watch?v=hue8Z2dZC-Y&feature=player_embedded#!
λευτερια στους μητσους...
devil's animal
26/11/2010, 02:07
περα απο τα "γνωστα" τεχνικα θεματα που αντιμετωπιζει το moto, κατα την γνωμη μου, δεν υπαρχει κατι αλλο στραβο...
και σ'αυτο νομιζω συμφωνει η πλειοψηφια...
αρεσει η πολυπληθυσμικοτητα θεματων και η πολυπλευροτητα του site αλλα:
1) ας ανεβαινουν παραπανω απο 1 φωτογραφιες σε καθε ποστ. (νομιζω βοηθαει πολυ τους "ταξιδευτες")
2) ας ανεβαινει βιντεο
3) ας αυξηθει το μεγιστο μεγεθος των φωτογραφιων
4) ας μειωθει το ελαχιστο πληθος γραμματων οταν κανεις ευρεση
ολα τ'αλλα ειναι απλα και κατανοητα. υπαρχουν οι σωστες υποενοτητες γι'αυτον που θελει να βρει κατι... και γι'αυτον που δεν θελει...παλι υπαρχουν...:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
υ.γ: ο sniper admin?? αυτο ηταν βαρυ... :sad: :sad:
blackrose
26/11/2010, 17:49
Προσωπικά πιστεύω οτι η "ζωντάνια" του moto ειναι οι "γενικες",
οτι οι παρέες θα φτιαχτούν στις "συναντήσεις βόλτες",
οτι οι ιδεες για φευγειό, θα γεννηθούν απο τα "ταξιδιωτικα"
οτι οι "σκεψεις προβληματισμοι" ειναι για την "γνωριμία εκ βάθους" των μελών, και εμπλουτισμού της γνώσης
οτι το moto δεν ειναι μια database για μηχανες, αλλα μια παρέα ανθρώπων με κοινό την αγάπη για την μηχανή.
Αλλα!
Ενα ΜΟΝΟ κοινό ειναι αυτο.
Υπαρχουν και χιλιάδες αλλα που ανακαλύψαμε οτι μας ενώνουν, μεσα απο της αντιπαραθέσεις η τους προβληματισμούς.
Και κυρίως
Αυτο που μας κανει να αγαπάμε το moto, και αυτο που "κρατάει" το τυχαίο επισκέπτη, και τελικα, αυτο που ειναι υπεύθυνο για το οτι τα 1500 μέλη έγιναν δεκαδες χιλιάδες ειναι το spam!
Η ΖΩΗ του moto ειναι αυτο για το οποιο γκρινιάζουμε!
Το spam και η "ποικίλη ύλη"
οσο για τα διαφορα παρεμφερή θρεντακια,
ο καθείς που το ανοίγει, ειτε δεν ξέρει (νεος πχ) οτι ξαναπαίχτηκε το παιχνίδι, ειτε οτι δεν είναι όντος παρεμφερής (κατα την γνωμη του) η συζήτηση και ας εχει απασχολήσει για το ιδιο θέμα.
εύκολο είναι (νομιζω) να κάνουν οι μοντς μια καθημερινή συγχώνευση χωρις τακτ και διακριση να τελιώνουν.
+ 1000.........................:wave2:
Υ.Γ Συνφωνω σε ολα, εκτος απο την πρωτη σου φραση την οποια θα την λυσεις με τον blackbusa μαλλον....................
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Υ.Γ Συνφωνω σε ολα, εκτος απο την πρωτη σου φραση την οποια θα την λυσεις με τον blackbusa μαλλον....................
δλδ διαφωνεις οτι μπορω να εχω αποψη ή οτι εχω Κ@λ@τριπιδ@:confused:
και δεν κατάλαβα, τι ξέρεις εσυ για τον blackbusa και της "λύσεις" του:confused:
:wacko::lol:
Ban στις επαναλαμβανόμενες κατίνες και όλα θα γίνουν όπως ηταν.
ΜΦΧ
xrlantz
Μπράβο^2 σας βάζει ο αρχιμάγιστρος των σπάμερς Κάπτεν ν' αναρωτιέστε γιατί το μοτό έχει ύλη άσχετη με την μοτοσυκλέτα και να προβληματίζεστε αν είναι καλό τώρα αυτό !!!!
Έλεος !!!
Btw gj Cap :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Ban στις επαναλαμβανόμενες κατίνες και όλα θα γίνουν όπως ηταν.
ΜΦΧ
xrlantz
~30.000 ban ????? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Μπράβο^2 σας βάζει ο αρχιμάγιστρος των σπάμερς Κάπτεν ν' αναρωτιέστε γιατί το μοτό έχει ύλη άσχετη με την μοτοσυκλέτα
Έτσι!
Πόσα μπράβο να σου δώκω και να μην είναι λίγα;
Δώκε κάτι ... pls pls !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Δώκε κάτι ... pls pls !!!!
[το μαμησαμε στο σπαμ το αμιγώς μοτοσυκλετιστικό θρεντάκι του πλοίαρχου]
κατι χρέη και κάτι πονάκια που έχω, φτάνουν;;;;
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
[/το μαμησαμε στο σπαμ το αμιγώς μοτοσυκλετιστικό θρεντάκι του πλοίαρχου]
caesarsk
30/11/2010, 11:09
3 Βιντεο που ισως σοκαρουν με την αληθεια τους....αν αναγνωρισει κανεις τον εαυτο του μεσα σε αυτα, καλο ειναι να το κρατησει για αυτον
ΕΙΣΑΓΩΓΗ (http://www.greektube.org/content/view/118685/2/)
1ο Μερος (http://www.greektube.org/content/view/118747/2/)
2ο Μερος (http://www.greektube.org/content/view/118892/2/)
Απο τοτε που ανοιξε το thread ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, παρατηρω αρκετες συμπεριφορες που ξενιζουν απο άτομα που δεν ήταν έτσι. Συνεχιστε...
road spirit
30/11/2010, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
3 Βιντεο που ισως σοκαρουν με την αληθεια τους....αν αναγνωρισει κανεις τον εαυτο του μεσα σε αυτα, καλο ειναι να το κρατησει για αυτον
Απο τοτε που ανοιξε το thread ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, παρατηρω αρκετες συμπεριφορες που ξενιζουν απο άτομα που δεν ήταν έτσι. Συνεχιστε...
μια σελίδα πίσω στο παρόν θρέντ βλαχοcayennobeemer :smokin:
Τα ίδια video, ήδη τα έχει ποστάρει κάποιος άλλος μία σελίδα πριν.:confused:
Κανείς δεν διαβάζει τις υπόλοιπες απαντήσεις πριν ποστάρει;
edit: Με πρόλαβες:D
caesarsk
30/11/2010, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μια σελίδα πίσω στο παρόν θρέντ βλαχοcayennobeemer :smokin:
τα καλα πρεπει να επαναλαμβανονται
caesarsk
30/11/2010, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Τα ίδια video, ήδη τα έχει ποστάρει κάποιος άλλος μία σελίδα πριν.:confused:
Κανείς δεν διαβάζει τις υπόλοιπες απαντήσεις πριν ποστάρει;
edit: Με πρόλαβες:D
τα καλα πρεπει να επαναλαμβανονται
caesarsk
30/11/2010, 11:24
και τωρα που το ειδα....
το δικο μου απο αισθητικης αποψεως ειναι πιο ωραια γραμμενο....
και τωρα που το ειδα....
το δικο μου απο αισθητικης αποψεως ειναι πιο ωραια γραμμενο....
Σ΄αυτό, έχεις τα δίκια σου...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
+ όλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ολα τα ειπες Σταυρο... :beer:
Και για το τρελλοί κ@λόγεροι ??:a015: :a016::a24:
Κατα τα αλλα συμφωνω !!!!
:a024: :beer:
John Steed
07/01/2011, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Και για το τρελλοί κ@λόγεροι ??:a015: :a016::a24:
(Τώρα το είδα)
Μακάρι να είχα τα νιάτα σας και την τρέλλα σας....
Το εννοώ..... :wave2: :wave2: :wave2: