View Full Version : Σκέψεις καθημερινές πριν, κατά και μετά το καβάλημα μηχανής.
Gandalf dr685sm
24/11/2010, 19:56
Τι σκέφτεται ο εγκέφαλος ενός αναβάτη μηχανής απο την ώρα που θα πάρει την μηχανή , μέχρι που θα φτάσει στον προορισμό του και θα μπεί στον όποιο χώρο είναι να πάει;
- Μηχανική κίνηση να βάλω κράνος και μπουφάν. (γμτ, σαν τον αστακό νιώθω πάλι)
- Γύρσμα κλειδιού... χίλιες δύο προσευχές να πάρει μπροστά με το κρύο και να μην κάνει το γνωστό «γκρρρ-γκρρρ» δηλώνοντας αδύναμη μπαταρία.
- Ωραία πήρε.. κούμπωμα πρώτης..-ΓΚΑΠ—Το $#@@#@!#@! του μέσα. Πάλι ξέχασα το λουκέτο, ελπίζω να μην χάραξε την δισκοπλακα... ουφ.. ευτυχώς!
- Σιγά σιγά τώρα... ΦΡΕΝΟΟΟΟΟ... (μέσα απο το κράνος) που πας ρε μαλάκα με 1000 μέσα στα στενά;;; Θα μας κάνει και πρωινό σεφτέ.
- (εν κινήσει) .. να περάσω τον κουτάκια μπροστά που πάει σαν την κότα... Στο φανάρι να βγώ μπροστά γιατί θα με πάρει παραμάζωμα ο βλάκας που σκαλίζει την μύτη του και παίζει με το ραδιόφωνο.
- (Παράλληλα με τα Ι.Χ. πάνω στην διαχωριστική)... βλέμα αριστερά δεξιά... Θα βγεί/στρίψει αυτός;,... ο επόμενος;... ο μεθεπόμενος;...Ευτυχώς έχει πήξιμο και δεν έχουν χώρο να κάνουν βλακείες.
- ΩΩΩΩΩΠΠΠΠ!... τι πιπίνι είναι αυτό μέσα στο SMART;.. για κάτσε να πάω πιο σιγά και λίγο πιο πίσω να έχω και θέα. ΤΙ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;.... ολόκληρη λωρίδα δεν σου φτάνει και έρχεσαι πάνω μου;... α .. κατάλαβα.. σου κόβω την θέα!
- Οχι πάλι ρε γμτ λεωφορείο.. πάλι μαζούτ με το κιλό θα φάμε. (κοιτώντας γύρω-γύρω) και δεν έχει και χώρο να ξεφύγω ρε πστ μου! Κοίτα που φτάσαμε ακόμα και στην διήθηση πήξιμο.
- Γυαλίζει.. γυαλίζει.. ωχ διαγράμμιση που γυαλίζει... Πάμε χαλαρά, σχεδόν όρθια την στροφή.. ουφ.. την γλυτώσαμε και σήμερα.
- Κοίτα να δείς που θα πεταχτεί ο παπάρας μέσα απο τα πηγμένα Ι.Χ. (ΤΣΟΥΠ... Τρέχοντας ενας πεζός-highlander διασχίζει κάθετα τον δρόμο).. έχε χάρη ρε μαλακισμένο που δεν πήγαινα με πολλά να σε κάνω σουβλάκι με ολίγη.
- (φτάνοντας).. που να την αφήσω; .. εδώ;... μπα! Εδώ είναι τόσο στενά θα κάνει πίσω ο βλάκας με το jeep και θα την ρίξει κάτω...Στο πεζοδρόμιο; Ωχ .. δημοτομπάτσος με ραβασάκια και τα μοιράζει πιο πέρα. Το κέρατο μου. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Μην την σηκώσει κανά αλάνι και την ψάχνω.
- (Με τα πολλά παρκάρει σε οπτικό πεδίο απο το παράθυρο της δουλειάς). Ωραία , κάτσε να ξαρματωθεί ο Robocop τώρα
- Κλειδαριά μπροστά..που στο διάολο είναι το γαμώκλειδο.. α! Νάτο. Κλειδαριά πίσω.. ωραία.. συναγερμός .. πολύ καλά. ΟΥΦ!!! 5 λεπτά ολόκληρη διαδικασία ρε γμτ... γιατί με κοιτάνε περίεργα;;.. Α! Το κράνος! Θα νομίζουν οτι πάω για καμιά ληστεία. .. να φτιάξουμε και την φράτζα/χαίτη (οι τύπου Σαβάλας κοιτάνε να φτιάξουν το πουκάμισο συνήθως που έχει βγεί απο την κοιλιά!)
- (στον χώρο εργασίας) πρώτο πράγμα .. κάτσε να δούμε αν είναι ακόμα εκεί η μηχανή (κάτι που γίνεται ανά τακτικότατο χρονικό διάστημα). Κράνος στο γραφείο (ΓΚΟΥΠ)... οχι ρε γαμώτο πάλι... άλλο ενα σημάδι, άλλο ενα αυτοκόλητο. Ταπετσαρία το έχω κάνει.
- (Ήχος συναγερμού) .. –Λαχανιασμένος και μάτια γουρλωμένα-... τον μαλάκα .. τόσο χώρο έπρεπε να σπρώξει την μηχανή για να περάσει; Που είναι το control;.. με λαχτάρισες βλάκα.
Το σκηνικό είναι ενα τυπικό δείγμα που σε πολλά απο αυτά τα περνάμε όλοι καθημερινά. Απλά αν έχετε κάτι συμπληρώνετε...
...........
-Ωπ...καλό αυτό του μ@@νάκι.Ας το κοζάρω λίγο μέσα απ τη φιμέ να με δεί έτσι σαν ιππότη και να το παίξω γκόμενος.
-Ωπ...ποιος ειναι αυτος? ξεχασε να βαλει το Gandalf στο τελος. =D
-- Μες στην κίνηση τώρα τελευταία πάω γαμι@ντας. Ίσως επειδή απέχω μόνο 5 λεπτά απ τη δουλειά και θέλω να χαρώ αυτά τα 5 λεπτά όσο γίνεται. Μέχρι σήμερα έχω κινδυνεύσει εγώ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δε ξέρω τι μ έχει πιάσει και ξέρω πως είναι λάθος. :sick: Τα ίδια κάνω και στο γυρισμό. Μόλις βλέπω τα κουτιά μαζοχιστικά πηγμένα το ένα πίσω απ τ αλλο τρελαίνομαι θέλω να ξεφύγω όσο μπορώ. Ένα πρωινό συνάδελφος κουτάκιας κιόλας μου είπε : Καλά ρε μλκ τι πας διπλωμένος τάπα κάθε πρωί μες στο Ψυχικό :wacko:
Καλυτερα να ελέγξω το δεξί καρπό πριν να ναι αργά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι :eek: :(
Βροχη και σημερα...βροχη και αυριο...Γ@μηθηκεεεε στην βροχη...
Αλλη μια μερα με καταιγιδα φορας τα δερματινα φορας το κρανος φορας τις μποτες,και απο πανω τα αδιαβροχα κρανος γαντια ανεβασμα στην μηχανη και ηδη εχει χνωτισει η ζελατινα και ισα που βλεπεις μεσα απο την θολωμενη επιφανεια.
Ξεκινας ρε γαμωτο ακομα δεν εχω αλλαξει τα λαστιχα πρεπει να παω ειναι λιωμενα και ξερα και ο δρομος γεματος νερα και η ασφαλτος δεν υπαρχει ειναι μια λεια επιφανεια που προσπαθεις να ισορροπησεις πανω της,και προσεχεις και εχεις μια κατω και πεταγονται τα αυτοκινητα απο την διασταυρωση και προσπαθεις να φρεναρεις τοσο οσο να μην γλυστρισει αλλα σταματαει...και η καρδια σου βαραει πυρακια..ουφ την γλυτωσαμε
Φτανεις στην δουλεια σου και εισαι σαν εξωγηινος ή μαλλον σαν τους συμπαθεις σκουπιδιαριδες λαμπης μπαμπη μου και σταζεις παντου αλλα εισαι χαρουμενος που εφτασες ορθιος με την μηχανη σου ακομα και αν ολοι σου λενε...καλα γιατι δεν περνεις ενα αυτοκινητο:wave2:
Sotirios
24/11/2010, 21:39
τις βροχερές ημέρες εκτός από τα αδιάβροχα πάνω από τα μοτοσυκλετιστικά πρέπει να βάλεις και τις σακούλες στα παπούτσια γιατί ανάλογα τι δουλειά κάνεις δεν μπορείς πάντα να πας με μπότες μηχανής.... και εκεί είναι που μοιάζεις με άστεγο που προσπαθεί να προστατευτεί από τα καιρικά φαινόμενα :mad:
το σταυρό μας να φτάνουμε όρθιοι και χαλάλι σε όλη την ταλαιπωρία...
"Ελπίζω στην Μαλακάσα να μην κυριαρχεί πάλι άλλος Θεός."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
...........
-Ωπ...ποιος ειναι αυτος? ξεχασε να βαλει το Gandalf στο τελος. =D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
24/11/2010, 22:09
...:a22:...
Μαρτυριάρηδες...:blush:
πριν
ραδιοφωνο η μπ3?
ραδιοφωνο
κατα
γιατι ρε πουστη μου οταν ξεκινω να οδηγω ΠΑΝΤΑ βαζει το γαμωραδιοφωνο διαφημίσεις?ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ 5 ΛΕΠΤΑ?
πρεπει να σταματησω να βαλω μπ3 γαμω@#$@#%!@#
μετα
ολο λεω να αλλαξω το πλειλιστ γιατι το εχω βαρεθει και ολο το ξεχναω
:blush:
Allst@rf
24/11/2010, 23:14
"κουτιά ,κουτιά ,κουτιά...
Παντού κουτιά ,τσιμεντένια και σιδερένια ...
Τι μίζερη ζωή ...
Α κάτσε να μπω εδώ σε αυτό το πάρκινγκ ,τώρα το χειμώνα είναι άδειο να κάνω κανα σούζίδι...
Τι κοιτάτε όλοι ρε ,ναι είμαι αλήτης μηχανόβιος .αισθάνομαι ελεύθερος ,περίφημα,με εξιταρει ο σούπερ δούκας έτσι όπως πυροβόλαει από τις εξατμίσεις του...
δε μπορώ άλλο ασφυκτιω ,πρέπει να μπω πίστα πάλι να ξεδώσω για να κόψω τις μαλακίες στο δρόμο ,θα γίνω χαλκόμανία σε κανα φορτηγό και δε μου φταίει κανείς που το παίζω παγκόσμιος...
Μπιπππ.γειά σου μάικ καλημέρα φίλε...
Φορά κανα κράνος εσυ ρε γίδι με το μπουσα..."
αυτα τα λίγα τις καλές ήσυχες μέρες δίχως σκοτούρες και πρόβληματά...
ΗΟΡΝΕΤακιας
24/11/2010, 23:45
πριν
-αντε παλι να βγαλω κουκουλα και να αρματωθω
-(1)ΠΡΟΣΟΧΗ να μην βρω οπως κατεβαινω απο το πεζοδρομιο.Σε λιγο θα γινει ραμπα εδω απο το ξυσε -ξυσε
-μακαρι να μην βγουνε απο τα παραθυρα να με κραζουν τωρα που θα βαλω μπροστα.Τουλαχιστον μολις παρει μπρος ας φυγω κατευθειαν απο εδω να γλιτωσω.(απο τους υπολοιπους ενοικους γιατι η καινουργια εξατμιση κανει ολιγον τι παραπανω μελωδια και συνηθως παω βολτιτσα μεσημερι ή βραδακι)
κατα
-που να παμε???κλασικα προς Αη Γιαννη Ρωσο να μαθουμε να στριβουμε τα κουλαδια (ή να μας βρουνε σε καμια χαραδρα)
-τι θελει τωρα αυτος ο ξεκρανωτος καγκουρογαμοσαυρος με το χιλιαρι και περναει διπλα μου κοφτιασμενος-διπλωμενος και καιγοντας το ολιγοστο λαστιχο του.Επειδη με ειδε φουλ εξοπλισμενο σημαινει οτι θα τον κυνηγησω???Ενα ταπεινο vfr400nc30 εχω που να παω ο καραμητρος???Ασε με να απολαυσω τη βολτιτσα μου..
-τωρα θυμηθηκες να αναψεις φλας ρε μ@#$%α ??αφου δεν μπηκα απο την πορτα για επισκεψη...μην φοβασε ,εχω τροπους...πρωτα χτυπαω την πορτα....''ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....ζζζ ζζζζζζζζζζζζζντουπ'' :a018:
μετα
-ΩΧ...παλι το πεζοδρομιο(βλεπε (1) παραπανω)
-γαμωτο...τετραγωνο εχει γινει το λαστιχο.πρεπει να το αλλαξω
-κατσε να βαλω την κουκουλα γιατι τα ζωα απο πανω πετανε τριχες-απομειναρια του ποτηριου τους και γενικοτερα οτι υπαρχει στο μπαλκονι.Τουλαχιστον ας το βρισκω πανω στην κουκουλα
Αυτα τα ολιγα κ αλλα πολλα οταν θυμηθω... :beer:
Hornet_08
25/11/2010, 00:06
Πριν- Τι ωρα ειναι 2 το βραδυ, αποκλειεται να εχει μπλοκα τροχαιας τετοια ωρα, κρανος μπουφαν παντελονι κ βουρ
Κατα την ωρα- Λες εδω να εχει μπατσους ? Θα κανουν παρτυ αν με πιασουν χωρις διπλωμα, μηπως εδω ? ουφ, ουτε, λες να εχει παρακατω ? το ξαρα μπροστα μπατσοι ειναι ? μηπως να κοψω λιγο ? ουφ, δεν ειναι.
Μετα- αντε 3 μερες εμειναν για να παρω το διπλωμα κ να οργωσω την ασφαλτο ολες τις ωρες της ημερας.
και χιλια δυο που σκεφτομαστε ακομα, ειναι σιγουρο αυτο. και μακαρι να σκεφτομαστε ακομα περισσοτερα. νοιωθουμε ομως ενεργοι, κανουμε κατι, προσπαθουμε και γενικα δεν βαρυομαστε. δεν θαθελα ναμαι σενα κουτι (αν κι εχω αλλα το αποφευγω οσο μπορω) και να ξυνομαι να βαρυεμαι και να περναει η ζωη μπροστα μου ενω ειμαι κολημενος στην πρωινη κινηση. χιλιες φορες να φαω τονους ντηζελ απο το λεοφωρειο η σε βροχη να τρωω τα νερα του μαλακα κουτακια που πατησε μια λακουβα.
:sun:
Operater
25/11/2010, 00:24
"θα γυρίσω σπίτι σήμερα;"
αλλά υπερτερεί πάντα αυτό "δεν υπάρχει καλύτερη αισθηση!"
διαβαζα τον gandalf κ νομιζα οτι εγραφα εγω...
εχεις καλυψει το μυαλο μου.. θενκιου!
blackbusa
25/11/2010, 01:23
καθε φορα περνοντας απο το Καραισκακη...
"Ολυμπι..κλπ κλπ...γ@μω τον Πειραια σας...κλπ κλπ''
ΗΟΡΝΕΤακιας
25/11/2010, 01:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :beer: :beer:
απο εδω και περα και εγω...ωραια ιδεα...sorry για το clopyright...θελω να μου επιτρεψεις μιας και εχεις τα δικαιωματα... :wave2:
blackbusa
25/11/2010, 02:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :beer: :beer:
απο εδω και περα και εγω...ωραια ιδεα...sorry για το clopyright...θελω να μου επιτρεψεις μιας και εχεις τα δικαιωματα... :wave2:
αυτο ειναι δικο μου...εσυ μπορεις να λες αυτο με το ''ρουφιανοι'' και ''λιμανι'' :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να σου επιτρεψω ρε???πλακα κανεις???
ΗΟΡΝΕΤακιας
25/11/2010, 02:04
ωραια αφου επετραπει η χρηση του μπορουν απαντες οι αντι-γαυροι να ακολουθησουν το φωτεινο παραδειγμα του φιλου και μοτοσυκλετιστη.
blackbusa
25/11/2010, 02:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
ωραια αφου επετραπει η χρηση του μπορουν απαντες οι αντι-γαυροι να ακολουθησουν το φωτεινο παραδειγμα του φιλου και μοτοσυκλετιστη.
σιγα τα ωα...νομιζεις οτι δεν το κανουν κιολλας???:lol: :lol: :lol:
alexxxcbr
25/11/2010, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Χρονια το κανω........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
πριν
ραδιοφωνο η μπ3?
ραδιοφωνο
κατα
γιατι ρε πουστη μου οταν ξεκινω να οδηγω ΠΑΝΤΑ βαζει το γαμωραδιοφωνο διαφημίσεις?ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ 5 ΛΕΠΤΑ?
πρεπει να σταματησω να βαλω μπ3 γαμω@#$@#%!@#
μετα
ολο λεω να αλλαξω το πλειλιστ γιατι το εχω βαρεθει και ολο το ξεχναω
:blush:
:lol: :lol: :beer: :beer: :beer: κι εγωωωωωω!
kalgeorge
25/11/2010, 09:13
δεν την παλευετε καθολου :lol:
nikos_abel
25/11/2010, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
διαβαζα τον gandalf κ νομιζα οτι εγραφα εγω...
εχεις καλυψει το μυαλο μου.. θενκιου!
Αυτό είναι ένα θέμα που πραγματικά ταιριάζει στο φόρουμ γάντι και φίλε gandalf και εγώ νόμιζα
πως έγραφα ο ίδιος...
kalgeorge
25/11/2010, 11:56
εγω παλι νομιζω οτι ο αλεξ κατι ειχε πιεί οταν το εγραφε αυτο :bawl:
ρε μοιρασε λεμε....να γυρναει :bawl: :bawl:
vangelis 64
25/11/2010, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε μοιρασε λεμε....να γυρναει :bawl: :bawl: Είσαι μλκς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε γραφω.
θα μπαναριστω αν τολμησω :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
25/11/2010, 12:12
Kalgeorge... πίνω μόνο όποτε βλέπω ΑΕΚ τελευταία φίλε, αλλιώς δεν αντέχεται. Αυτό γράφτηκε ενώ ήμουν νηφάλιος.. ή έτσι νομίζω τουλάχιστον..:look:
Trooper... ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:
vangelis 64
25/11/2010, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Trooper... ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: Τον έχεις δει από κοντά;:winka:
doctor x
25/11/2010, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε γραφω.
θα μπαναριστω αν τολμησω :lol: :lol: :lol:
προφανως ...προσευχεσαι...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
προφανως ...προσευχεσαι...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:wave2:
δεν εχει νοημα.κοιτα παραπανω ειμαι ο θεος!!! :a24:
:lol: :lol: :lol: :lol:
doctor x
25/11/2010, 12:19
ευλογησον....
vangelis 64
25/11/2010, 12:20
:lol: :lol: :lol: :lol: Γιώργο μου ήδη βλέπω τα αγγελάκια να σού τραγουδάνε.:a05: :a05: :a05:
kalgeorge
25/11/2010, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
. Αυτό γράφτηκε ενώ ήμουν νηφάλιος.. ή έτσι νομίζω τουλάχιστον..:look:
:
απο και κλείεται......
nikos_abel
25/11/2010, 13:01
ΡΑΤΑΝΚΛΑΠΜΠΟΥΜΤΣΑΦ!!!!! (Και άλλα ηχητικά και οπτικά εφέ)
ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ!!!
Ο θεός.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιώργο μου ήδη βλέπω τα αγγελάκια να σού τραγουδάνε.:a05: :a05: :a05:
τιμωρια κι ετσ ε?
:lol: :lol:
Cpt. Haddock
25/11/2010, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΡΑΤΑΝΚΛΑΠΜΠΟΥΜΤΣΑΦ!!!!! (Και άλλα ηχητικά και οπτικά εφέ)
ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ!!!
Ο θεός.
http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk
:p
Allst@rf
25/11/2010, 13:38
μλκ στο τελος θα το πιστεψεις...
suzukimaniac
25/11/2010, 13:49
κανω τον σταυρο μου οταν φευγω και λεω σκεφτομαι τι προκειται να δω και σημερα...
Ωραία εξελίσσεται η συζήτηση…έχουμε και λέμε: ένα Θεό και ένα προφήτη…άλλος;:lol: :rotflmao: :lol:
Δηλαδή, εκείνο το μπρελοκάκι που θα βγάζαμε προάγεται σε φυλακτό.. Καλή φάση, αντί για σταυρουδάκια, ματάκια και τέτοια, θα κρεμάμε τρουπεράκια. :cool:
Allst@rf
25/11/2010, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
τρουπεράκια. :cool:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Δηλαδή, εκείνο το μπρελοκάκι που θα βγάζαμε προάγεται σε φυλακτό.. Καλή φάση, αντί για σταυρουδάκια, ματάκια και τέτοια, θα κρεμάμε τρουπεράκια. :cool:
Κουδουνάκια;
7gibernau
25/11/2010, 13:59
Σκέψεις καθημερινές πριν, κατά και μετά το καβάλημα μηχανής.
πριν...
κ***...
ετσι μωρη κ*** με την πρωτη...(μαλακα επρεπε να αλλαξεις μπαταρια απο την πρωτη μερα, γαμω την απριλια)
κατα...
κενο μνημης
κενο μνημης
κενο μνημης
μετα...
καλα περασαμε και σημερα...να δω ποτε θα σε ξανα βγαλω...
κ***...
αυτα...
Edited by sniper
Allst@rf
25/11/2010, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Σκέψεις καθημερινές πριν, κατά και μετά το καβάλημα μηχανής.
πριν...
κ****α...
ετσι μ**η κ***α με την πρωτη...(μαλακα επρεπε να αλλαξεις μπαταρια απο την πρωτη μερα, γαμω την απριλια)
κατα...
κενο μνημης
κενο μνημης
κενο μνημης
μετα...
καλα περασαμε και σημερα...να δω ποτε θα σε ξανα βγαλω...
κ****α...
αυτα...
εσυ ρε μονο την κ***** της θαυμαζεις?
...υ.γ που εξαφανιστηκες τοσο καιρο...?:look:
Κορίτσια, εσεις οι 2 απο πάνω....
δεν καθαρίζετε λιγο τα ποστ σας απο τις κακές λεξουλες;
Cpt. Haddock
25/11/2010, 14:02
αφου καναμε τον Παπαθεμελη admin, καλα να πάθουμε :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αφου καναμε τον Παπαθεμελη admin, καλα να πάθουμε :sick:
Mε λες κοντό;
Cpt. Haddock
25/11/2010, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mε λες κοντό;
a, oxi, allo ennoousa :p
Allst@rf
25/11/2010, 14:09
ενταξει τωρα?:D
7gibernau
25/11/2010, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εσυ ρε μονο την κ***** της θαυμαζεις?
...υ.γ που εξαφανιστηκες τοσο καιρο...?:look:
Κωστη,στο "γαμω"ξεχασες να βαλεις ***
ε αφου εχει τι να κανουμε!!εκει παει το ματι!!!
...υ.γ δουλειες φιλε,εχω αρχισει και τα μανταρινοπορτοκαλα και δε βαζω κωλο κατω..
εσυ ολα good??:beer: :beer: :D
7gibernau
25/11/2010, 14:18
a ok sniper!!
:beer:
7gibernau
25/11/2010, 14:22
Κορίτσια, εσεις οι 2 απο πάνω....
δεν καθαρίζετε λιγο τα ποστ σας απο τις κακές λεξουλες;
το "κοριτσια"ομως δεν....
το "κοριτσια"ομως δεν....
Α, είσαι καινούργιος :lol:
Allst@rf
25/11/2010, 14:23
Κωστη,στο "γαμω"ξεχασες να βαλεις ***
ε αφου εχει τι να κανουμε!!εκει παει το ματι!!!
...υ.γ δουλειες φιλε,εχω αρχισει και τα μανταρινοπορτοκαλα και δε βαζω κωλο κατω..
εσυ ολα good??:beer: :beer: :D
:wave2: :wave2:
Allst@rf
25/11/2010, 14:24
στην εχω στημενη...
αν σε δω να βριζεις θα σε βγαλω στα καναλια...
:evil:
7gibernau
25/11/2010, 14:26
και παλιος να ημουν.....δεν....
Mε λες κοντό;
Τι θα γινει με την παρτη σου ρε φιλο;
Οχι τιποτα αλλο θα δωσεις την εντυπωση οτι ειναι μπουρδελο εδω μεσα ετσι που μπαινοβγαινεις...:smokin:
:a08:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μλκ στο τελος θα το πιστεψεις...
τι?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ???:mad: :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol:
nikos_abel
25/11/2010, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk
M@l@ka mou, γιου αρ δε γκοντ, γιου χαβ σεντιντ μι (m'esteiles)!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
.......σεντιντ ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Σεντ... Το σεντ ειναι ανώμαλο ρήμα
δεν ειναι νομισμα....?
BLACKGAS
25/11/2010, 15:24
Φίλε troop μάλλον πρέπει να πούλησες τη μηχανή και καβαλάς καλάμι δικύλινδρο ή μου φαίνεται????
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Φίλε troop μάλλον πρέπει να πούλησες τη μηχανή και καβαλάς καλάμι δικύλινδρο ή μου φαίνεται????
αισθηση του χιουμορ μπα ε?
δε πειραζει φιλτατε...κανεις δεν ειναι τελειος. :wave2:
Ο ΒΑΝΤΑΣ χρωστάει πληκτρολόγιο.....
:bigcry: :bigcry:
άκου τρουπεράκια ..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και μόνο που σκέφτομαι ότι θα οδηγώ και θα έχω το τρουπεράκι κρεμασμένο στο λαιμό........
ευλόησον ΚΥΡΙΕ
Mε λες κοντό;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: xaaxaxaxaxaxaxxaaxa! (http://www.youtube.com/watch?v=NALnfiuuQB0&playnext=1&list=PL16D23B691B5E6450&index=6)
nikos_abel
26/11/2010, 10:18
Θα μπορούσα να απαντήσω :
"Ανώμαλος είσαι και φαίνεσαι"
ή
"Αυτό σε πείραξε τώρα δηλαδή, όλα τα άλλα είναι εντάξει"
ή
"Ναι αλλά έτσι ακούγεται καλύτερα στο μουσικό μου αυτί"
Αλλά δε θα απαντήσω τίποτα γιατί έχεις δίκιο αγαπητέ μου φίλε.