View Full Version : ΕΛΛΑΣ -ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
Ιznogood
30/11/2010, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ξέρεις πότε θα μας ξαναδώσουνε γιατί τη πρώτη φορά δεν το πήρα πρέφα;
:eyepop: ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
30/11/2010, 07:12
Για αυτό και γω ελπίζω να έρθουν οι εξωγήινοι, μόνο αυτoοί will save the day για την Ελλάδα.
ΛΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΟΗΘΑ!!!!!!!!!!!!!
PortisHead
30/11/2010, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
κυμα μεταναστευσης για που?
θα βοηθησουμε στην εκβιομηχανηση της Ανταρκτικης? θα περναμε φωτοβολτα'ι'κα στη σαχαρα?
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ....ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΟΥΤΕ ΒΕΛΓΙΟ.... ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ...
Τουλαχιστον απο Αμερικη που μαθαινω νεα πυκνα συχνα δεν ειναι τοσο τραγικα.
Εχουν κιαυτοι τα προβληματα τους , αλλα οι ευκαιριες για εργασια ειναι πολλες.
Το δυσκολο ειναι να πας (visa κλπ) και να μεινεις (οικογενεια-υποχρεωσεις στην Ελλαδα)
Για μενα , οποιος ειναι ελευθερος και σε αναζητηση εργασιας ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ την ψαχνει στην Ελλαδα πλεον.
Sotirios
30/11/2010, 09:37
Όλες οι συζητήσεις που βλέπω και ακούω γύρω μου καταλήγουν οτι άλλοι μας έβαλαν σε αυτή τη θέση που είμαστε... στον όρο άλλοι είναι και οι ελεγχόμενοι πολιτικοί "μας" και οι μεγάλες δυνάμεις και ο τρόπος που μας χειρίστηκαν εμάς τους πολίτες κλπ κλπ....
...και αναρωτιέμαι αφου αυτοι οι άλλοι πέτυχαν και πετυχαίνουν το σκοπό τους και εμείς δεν διαμαρτυρόμαστε ουσιαστικά καθόλου...
γιατί να ελπίζω-ελπίζουμε οτι μπορούμε να βγούμε από αυτή τη κρίση ή να οδηγηθούμε τουλάχιστον σε λίγο καλύτερες καταστάσεις????
θέλω να καταλήξω οτι καλό είναι να γνωρίζουμε βέβαια τι γίνεται αλλά να βλέπουμε όσο γίνεται λύσεις έκτακτης ανάγκης-επιβίωσης αφου από οτι φαίνεται δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να καθόμαστε να βλέπουμε την καστροφή μας...
Πιο λιανά όσοι έχουμε δάνεια πες θα μας παρουν οτι έχουμε φτιάξει με αυτά επιχειρήσεις κλπ κλπ... πόσοι από τους άνεργους κατοίκους των μεγάλων πόλεων σκέφτηκαν-σκέφτονται να βγουν στην επαρχία όπου τουλάχτον κάτι θα φυτέψουν κάτι θα μαζεψουν και δεν θα πεινάσουν??? Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο ζωής μας να μειώσουμε τις ανέσεις μας (πράγμα δυσάρεστο για όλους μας) και να γυρίσουμε σε ίσως λίγο παλαιότερους-βιωσιμότερους τρόπους ζωής... το θέμα είναι οτι δεν νομίζω οτι το έχουμε καταλάβει και δεν θα το καταλάβουμε μέχρι να βρεθούμε σε πολύ άσχημη κατάσταση...
Ένα βιντεκάκι που έβλεπα (νομίζω το zeitgeist) έλεγε οτι ο μόνος τρόπος να νικήσει ο άνθρωπος το τραπεζικό σύστημα και τα προβλήματα που δημιουργεί είναι, μεταξύ άλλων, να καταλάβει τι μπορεί να του παρέχει η φύση...
tsompanis
30/11/2010, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
θέλω να καταλήξω οτι καλό είναι να γνωρίζουμε βέβαια τι γίνεται αλλά να βλέπουμε όσο γίνεται λύσεις έκτακτης ανάγκης-επιβίωσης αφου από οτι φαίνεται δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να καθόμαστε να βλέπουμε την καστροφή μας...
Πιο λιανά όσοι έχουμε δάνεια πες θα μας παρουν οτι έχουμε φτιάξει με αυτά επιχειρήσεις κλπ κλπ... πόσοι από τους άνεργους κατοίκους των μεγάλων πόλεων σκέφτηκαν-σκέφτονται να βγουν στην επαρχία όπου τουλάχτον κάτι θα φυτέψουν κάτι θα μαζεψουν και δεν θα πεινάσουν??? Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο ζωής μας να μειώσουμε τις ανέσεις μας (πράγμα δυσάρεστο για όλους μας) και να γυρίσουμε σε ίσως λίγο παλαιότερους-βιωσιμότερους τρόπους ζωής... το θέμα είναι οτι δεν νομίζω οτι το έχουμε καταλάβει και δεν θα το καταλάβουμε μέχρι να βρεθούμε σε πολύ άσχημη κατάσταση...
Ένα βιντεκάκι που έβλεπα (νομίζω το zeitgeist) έλεγε οτι ο μόνος τρόπος να νικήσει ο άνθρωπος το τραπεζικό σύστημα και τα προβλήματα που δημιουργεί είναι, μεταξύ άλλων, να καταλάβει τι μπορεί να του παρέχει η φύση...
σοφές κουβέντες αλλά....?
με φίλους που το έχω συζητήσει,όλοι το θεωρούν απίθανο και δύσκολο απο την στιγμή που δεν το έχουν κάνει ποτέ...λες και το να πιάσεις τσάπα και να σκαλήσεις ένα λάχανο θέλει διδακτορικό και 5 νταν.έλεος!
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: