View Full Version : Καθρέπτες αυτοκινήτων
costas106
25/11/2010, 23:12
Κινούμαι καθημερινά στην Κηφισίας και δεν υπάρχει ημέρα που δε θα συναντήσω αμάξι
με κλειστό πλαινό καθρέπτη.
Ανοίγω 1-3 καθημερινά...
Αυτό που παρατηρώ, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είναι πολλούς σπασμένους καθρέπτες
σε αμάξια. Καλό είναι να προσέχουμε κι εμείς λιγάκι περνώντας ανάμεσά τους και σε περίπτωση
που γίνει καμιά στραβή να κάνουμε μια φιλική δήλωση.
Ο καθρέπτης κοστίζει και δε θα τον αλλάξει άμεσα αν είναι να τα βάλει από την τσέπη του,
κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάποιον άλλον...
chris_honda
26/11/2010, 01:44
Σωστός :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
26/11/2010, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
Κινούμαι καθημερινά στην Κηφισίας και δεν υπάρχει ημέρα που δε θα συναντήσω αμάξι
με κλειστό πλαινό καθρέπτη.
Ανοίγω 1-3 καθημερινά...
Αυτό που παρατηρώ, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είναι πολλούς σπασμένους καθρέπτες
σε αμάξια. Καλό είναι να προσέχουμε κι εμείς λιγάκι περνώντας ανάμεσά τους και σε περίπτωση
που γίνει καμιά στραβή να κάνουμε μια φιλική δήλωση.
Ο καθρέπτης κοστίζει και δε θα τον αλλάξει άμεσα αν είναι να τα βάλει από την τσέπη του,
κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάποιον άλλον...
δεν σου'χει περασει απ΄το μυαλο οτι τους σπαμε επιτηδες, οταν κανει την μ@λακια ο κουτακιας??:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν σου'χει περασει απ΄το μυαλο οτι τους σπαμε επιτηδες, οταν κανει την μ@λακια ο κουτακιας??:smokin:
ναι και την επομενη φορα αυτος που του εσπασες τον καθρεπτη να ριξει κατω εναν αλλο ετσι γιατι σε θυμηθηκε.....
harris_x
26/11/2010, 09:39
Φίλε Σταύρο εδώ είσαι λάθος!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις κάποιον να καταλάβει την μ@λ@κία του, καλό θα ήταν να επιλέγουμε αυτή που δε θα τον στρέψει εναντίον όλων των μοτοσικλετιστών και θα τον κάνει να σκεφτεί λίγο πιο πέρα από αυτό που έμαθε στην σχολή οδήγησης.
:beer: :beer: :beer:
Edit: εκτός και αν κάνεις πλάκα, οπότε αγνόησε την απάντησή μου. :p
devil's animal
26/11/2010, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Φίλε Σταύρο εδώ είσαι λάθος!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις κάποιον να καταλάβει την μ@λ@κία του, καλό θα ήταν να επιλέγουμε αυτή που δε θα τον στρέψει εναντίον όλων των μοτοσικλετιστών και θα τον κάνει να σκεφτεί λίγο πιο πέρα από αυτό που έμαθε στην σχολή οδήγησης.
Edit: εκτός και αν κάνεις πλάκα, οπότε αγνόησε την απάντησή μου. :p
Χαρη ξερεις τι με τσαντιζει περισσοτερο απ'ολα? η λογικη "βγαινω και απο πανω γιατι εσυ εφταιγες" ή "ε,και τι εγινε που σ'εκλεισα? επεσες??"...
οταν λοιπον γινει μ@λακια και πας και του το πεις ή τον βρισεις και αρχισει τα μα και τα μου, απλα δεν συζητας περαιτερω γιατι ο μ@λακας ειναι ανικητος...
:wave2:
devil's animal
26/11/2010, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
ναι και την επομενη φορα αυτος που του εσπασες τον καθρεπτη να ριξει κατω εναν αλλο ετσι γιατι σε θυμηθηκε.....
συγκρινεις ανομοια μεγεθη..
harris_x
26/11/2010, 10:27
Χαρη ξερεις τι με τσαντιζει περισσοτερο απ'ολα? η λογικη "βγαινω και απο πανω γιατι εσυ εφταιγες" ή "ε,και τι εγινε που σ'εκλεισα? επεσες??"...
οταν λοιπον γινει μ@λακια και πας και του το πεις ή τον βρισεις και αρχισει τα μα και τα μου, απλα δεν συζητας περαιτερω γιατι ο μ@λακας ειναι ανικητος...
Συμφωνώ ρε ‘συ πως είναι εκνευριστική αυτή η λογική, αλλά η ακραία συμπεριφορά θα προκαλέσει ακραία αντίδραση.
Και εκτός αυτού, ο μ@λάκας εκτός από ανίκητος είναι και προστατευμένος μέσα στο κουτί του! Εμείς;
Τι μπορεί να γίνει με την φιλική δήλωση ατυχήματος? Δεν έχω συμπληρώσει ακόμα και δεν ξέρω!
Σταυρο και μ@λ@κι@ να κανει ο αλλος δεν μας δινει το δικαιωμα να του σπασουμε τον καθρεπτη.Για σκεψου να κατεβει και να σου σπασει τα μουτρα.Κυκλος ειναι η βια.
costas106
26/11/2010, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Τι μπορεί να γίνει με την φιλική δήλωση ατυχήματος? Δεν έχω συμπληρώσει ακόμα και δεν ξέρω!
Σου έστειλα πμ...
devil's animal, συμφωνώ πως όλοι φτάνουμε στα όρια μας πολύ συχνά, αλλά αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα να βάλουμε χέρι στην περιουσία του άλλου.
Άσε που άμα εσύ του σπάσεις τον καθρέπτη γιατί θόλωσες βρε παιδί μου, είναι 1000% σίγουρο πως δε θα τον αλλάξει για ένα μεγάλο διάστημα...
Καλά είναι όλα αυτά τα μη βίας κλπ αλλά όταν έχει κοντέψει να στείλει ο άλλος θα σκεφτώ εγώ την περιουσία του; Αυτός σκέφτηκε τη δική μου και τη σωματική μου ακεραιότητα;; Και εντάξει ένα λάθος, άλλα όταν στην λέει κιόλας ε άντε και...
Από τη δική μου εμπειρία πάντως όποτε μου έχουν κάνει μαλακία και έχω σκάσει δίπλα με αγριοκοίταγμα μέσα από το κράνος και δυο ξερές (μαμά εξάτμιση) πάει το σκατό στην κάλτσα...
Ναι καλύτερα θα ήταν να με σέβονταν. Αναμφισβήτητα. Αλλά από το να με ξαπλώσουν, καλύτερα να με φοβούνται.
Ετσι ετσι.Και μετα δουλευουν τα δικαστηρια,οι δικηγοροι,οι ασφαλιστικες,οι μπατσοι κλπ.:rolleyes:
Μπορούν επίσης να δουλεύουν και το εκαβ, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι φυσιοθεραπευτές κλπ...
Για να εξηγηθώ, δεν έχω κάνει ποτέ ζημιά σε άλλον.
Αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον ο οποίος θα το κάνει μπροστά μου γιατί μόλις πριν λίγο θα σκοτωνόταν. Και ούτε πρόκειται να του πάρω την πινακίδα και να τον δώσω. Δεν είδα τίποτα.
Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο ή όχι να σου σπάσουν τον καθρέφτη επειδή πέρασες με κόκκινο και κόντεψες να σκοτώσεις κάποιον, αλλά σίγουρα δεν είναι δίκαιο να φύγεις λες και δεν έγινε τίποτα.
alexxxcbr
26/11/2010, 12:36
Ναναι καλα οι χουφτες και οι μποτες.
:smokin: :wave2:
harris_x
26/11/2010, 12:43
Δε μου λέτε ρε λεβέντες, αν αυτός που έκανε το λάθος (γιατί για λάθος μιλάμε), είναι η μανά σας, η αδερφή σας, ο αδερφός σας, η γυναίκα σας κλπ... και σας πει ότι είναι μείον ένα καθρέφτη γιατί κάποιος από ‘μας της/του τον έσπασε γιατί τον έκλεισε κατα λάθος στην προσπάθειά της να ανοίξει δρόμο για κάποιον άλλο, θα έχετε την ίδια άποψη;;;
Δε μου λέτε ρε λεβέντες, αν αυτός που έκανε το λάθος (γιατί για λάθος μιλάμε), είναι η μανά σας, η αδερφή σας, ο αδερφός σας, η γυναίκα σας κλπ... και σας πει ότι είναι μείον ένα καθρέφτη γιατί κάποιος από ‘μας της/του τον έσπασε γιατί τον έκλεισε κατα λάθος στην προσπάθειά της να ανοίξει δρόμο για κάποιον άλλο, θα έχετε την ίδια άποψη;;;
Εγώ προσωπικά ναι την ίδια γνώμη θα είχα και θα της έλεγα να προσέχει περισσότερο.
Υπ' όψιν δε μιλάμε να σου φύγει το αμάξι 10 πόντους στη λωρίδα σου αλλά να πας από τέρμα δεξιά τέρμα αριστερά και μετά να γυρίσεις και να πεις σε αυτόν που παραλίγο να μαζέψεις ένα όμορφο: αϊ γ@μήσου...
costas106
26/11/2010, 13:20
Sorry παίδες, αλλά εμένα χτες που πήγε να με πάρει παραμάζωμα μια κυρία κάνοντας από τέρμα αριστερά τέρμα δεξιά, τι έπρεπε να κάνω?
Να της σπάσω τον καθρέπτη, ο οποίος ήταν κλειστός?
Απλώς τον άνοιξα ελπίζοντας να τον κοιτάει...
harris_x
26/11/2010, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Εγώ προσωπικά ναι την ίδια γνώμη θα είχα και θα της έλεγα να προσέχει περισσότερο.
Υπ' όψιν δε μιλάμε να σου φύγει το αμάξι 10 πόντους στη λωρίδα σου αλλά να πας από τέρμα δεξιά τέρμα αριστερά και μετά να γυρίσεις και να πεις σε αυτόν που παραλίγο να μαζέψεις ένα όμορφο: αϊ γ@μήσου...
Ρε Γιώργο, δε μιλάμε για τέτοια κατάσταση!
Δε θα μας *αμίσουν κιόλας!
Αυτό που περιγράφεις είναι τραβηγμένο και ίσως να δικαιολογεί μια πιο έντονη αντίδραση (επιμένω ότι οι βίαιες αντιδράσεις φέρνουν βία και αυτό δε νομίζω ότι είναι προς το συμφέρον κανενός), υπάρχουν πολλοί από ‘μας που για ψήλου πήδημα αντιδρούν υπερβολικά.
Είναι προτιμότερο να δείξεις σ’ αυτόν/αυτή με το αυτοκίνητο τι λάθος έκανε και ίσως να τον/την βοηθήσεις να μη το επαναλάβει.
Με τον βίαιο τρόπο το σίγουρο είναι ότι δεν θα καταφέρεις τπτ.
:beer:
Hornet_08
26/11/2010, 13:21
Το να σπασεις τον καθρευτη του μου φαινεται βιαιη λυση κ κυριως βιαστικη, καλυτερα να του σπασεις τα μουτρα για να σκεφτεται αλλη φορα κ τους αλλους μοτοσυκλετιστες (μιας κ μπηκαν στην συζητηση κ αυτοι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Το να σπασεις τον καθρευτη του μου φαινεται βιαιη λυση κ κυριως βιαστικη, καλυτερα να του σπασεις τα μουτρα για να σκεφτεται αλλη φορα κ τους αλλους μοτοσυκλετιστες (μιας κ μπηκαν στην συζητηση κ αυτοι)
Έχεις απόλυτο δίκιο, το σπάσιμο του καθρέφτη είναι βίαιη και κυρίως βιαστική λύση, ενώ το σπάσιμο των μούτρων είναι ειρηνική λύση και κυρίως προϊόν ωρίμου σκέψεως...
:lol: :lol: :lol:
devil's animal
26/11/2010, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Σταυρο και μ@λ@κι@ να κανει ο αλλος δεν μας δινει το δικαιωμα να του σπασουμε τον καθρεπτη.Για σκεψου να κατεβει και να σου σπασει τα μουτρα.Κυκλος ειναι η βια.
Χρηστο, σ'ενα βαθμο εχεις δικιο αλλα το θεμα ειναι οτι στον δρομο δεν το βρισκεις ευκολα (το δικιο σου).
ξερεις πολυ καλα οτι και να σε σκοτωσει ο αλλος, μπορει να βγει συνυπαιτιοτητα απο τις ασφαλιστικες και να μην παρει αποζημιωση κανενας απο την οικογενεια σου...
δυστυχως ετσι ειμαστε...
οταν λοιπον, του μιλας του αλλου και του λες οτι εκανες μ@λακια και αυτος στην βγαινει απο πανω ή κανει τον κινεζο του στυλ "και καλα, τι θες τωρα?"...εκει γινομαι μπαρουτι...
απειρες φορες μου εχουν κανει μ@λακια και εκει που τους βριζω κατεβαζουν το κεφαλι και παραδεχονται οτι εφταιξαν ή ζητανε και μια συγνωμη. βαζω πρωτη και την κανω ησυχως. ολοι εχουμε δικαιωμα στην μ@λακια. στην παραδοχη της ομως, πολυ λιγοι...:winka:
αλλωστε ποτε δεν σταματαω για να γινει τσαμπουκας και "να μου σπασει τα μουτρα" ο αλλος...
1ον δεν μπορει γιατι φοραω κρανος και 2ον αν δεν κουβαλαει κατι αλλο πανω του, πρεπει να ειναι πολυ "γνωστης" για να τις φαω...
ο καθρεφτης κανει 50-60?. ας τον πονεσει εκει και να σκεφτει 2η φορα πριν την ξανακανει σε αλλον...ουτε μπουνιες, ουτε φωνες, ουτε τιποτα.
harris_x
26/11/2010, 13:53
ο καθρεφτης κανει 50-60?. ας τον πονεσει εκει και να σκεφτει 2η φορα πριν την ξανακανει σε αλλον...ουτε μπουνιες, ουτε φωνες, ουτε τιποτα.
To ποσό που αναφέρεις στα περισσότερα αυτοκίνητα δεν καλύπτει ούτε το 1/3 της τιμής :p
devil's animal
26/11/2010, 14:44
To ποσό που αναφέρεις στα περισσότερα αυτοκίνητα δεν καλύπτει ούτε το 1/3 της τιμής :p
ενταξει ρε Χαρουλη εσυ μιλας για θερμαινομενο σουπα,μουπες ουαου, να'ουμε...αλλα και παλι δεν συγκρινεται με το τι θα μπορουσε να ειχε γινε σε μια πτωση ενος μοτοσυκλετιστη...:winka:
z_armagedon
26/11/2010, 15:13
(περιεργο) αλλα ο Σταύρος έχει δικιο. Απόλυτο.
Αν ο μαλακας παραδεχτει τη μαλακια του μια συγνωμη αρκει. Και εχει τυχει πιστευω σε όλους να κλασουν μεντες απο χαζομαρα αλλου οδηγου και οταν πανε κοντα και τον δουν ασπρο να ζηταει ειλικρινα συγνωμη χαμογελαμε και φευγουμε ευχαριστώντας το Θεο.
Αλλα αν σου την πει και απο πανω αρχίζεις με τον αριστερό, συνεχίζεις με τον δεξιο και αν συνεχίσει να παραλογίζεται τον σταματας, τον κατεβαζεις κατω,
.
.
.
.
....
......
και του σπας και το μεσαίο!!!! Ετσι για το γαμωτο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
harris_x
26/11/2010, 15:21
ενταξει ρε Χαρουλη εσυ μιλας για θερμαινομενο σουπα,μουπες ουαου, να'ουμε...αλλα και παλι δεν συγκρινεται με το τι θα μπορουσε να ειχε γινε σε μια πτωση ενος μοτοσυκλετιστη...:winka:
Ναι ρε Σταυρούκο μου :blush: , χαβαλέ κανουμε!!!
:D
Hornet_08
26/11/2010, 16:04
Τις προαλλες μεσα στο ηρακλειο βλεπω ενα αμαξι να κανει ζιγκ ζαγκ μεσα στην κινηση, πηγαινω απο διπλα προσεκτικα... τι να δω, μια μαλακισμενη με το τηλεφωνο στον ωμο προσπαθουσε να ανοιξει ταυτοχρονα εναν φακελο στα γονατα της... Μεσα στην κινηση...
Εκει αν σου αντιμιλησει δεν ειναι να ξεριζωσεις τον καθρευτη κ να φυγεις ?
metaltheo
26/11/2010, 16:15
χαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: χαχαχαχαχαχα:rotflmao: αυτο η αληθεια ειναι πως δεν μου εχει περασει απο το μυαλο
καλό θα ήταν να επιλέγουμε αυτή που δε θα τον στρέψει εναντίον όλων των μοτοσικλετιστών και θα τον κάνει να σκεφτεί λίγο πιο πέρα από αυτό που έμαθε στην σχολή οδήγησης.
Η οποία είναι... ?
bentouza
26/11/2010, 16:59
εχετε προσπαθησει να εξηγησετε ευγενικα,χωρις φωνες,υφακι κτλ σε καποιον που εκανε μαλακια στο δρομο;;
να του εξηγησετε τι εκανε και γιατι ηταν επικυνδυνος;;
το εχω κανει, με τροπο λογικο οπως θα εκανα με φιλο/γνωστο μου.
η απαντηση της. " ναι, ναι καλα αντε παρατα μας"
αλλα φορα "ρε αντε εξαφανισου, τι θες τωρα"
ο καθενας πρατει κατα συνειδηση, αλλα για να φτασει καποιος να συμπεριφερεται σαν ζωο στο δρομο (κλειστοι καθρευτες,δολοφονικη οδηγηση και αλλα βαρια) σημαινει πολλα για την προσωπικοτητα του ατομου, οχι μονο για την οδηγηση του. Θελω πολυ,λιωνω να ειμαι ευγενικος και να μιλαω ομορφα με λογικα επειχηρηματα και χιουμορ ακομα και με αγνωστους ανθρωπους με τους οποιους καταλαβαινομαστε-ακομα και αν εχει γινει στραβη. Δυστηχως μιλαμε για ζωα-αν δεν κανουμε κατι δραστικο θα πιστευουν για παντα οτι αυτοι ειναι στο κοσμο και θα κανουν οτι γουσταρουν...
Hornet_08
26/11/2010, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Η οποία είναι... ?
Το λογικοτερο, σπασιμο στα μουτρα. :lol: :lol:
Κι εγώ το κάνω, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δουλεύει καλύτερα, θα ήθελα πολύ να τον μάθω.
Hornet_08
26/11/2010, 17:03
Κι εγώ το κάνω, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δουλεύει καλύτερα, θα ήθελα πολύ να τον μάθω.
Κοιταξε, υπαρχει κ η αλλη επιλογη, να του σπασεις τα ποδια, ετσι ΔΕΝ θα ειναι δημοσιος κινδυνος για περισσοτερο καιρο. :bigcry:
Πολυ μαγκια το μοτο.Αν καποιος μου σπασει τον καθρεφτη στο κουτι τον εχω δωσει στεγνα.:smokin:
Χρηστο, σ'ενα βαθμο εχεις δικιο αλλα το θεμα ειναι οτι στον δρομο δεν το βρισκεις ευκολα (το δικιο σου).
ξερεις πολυ καλα οτι και να σε σκοτωσει ο αλλος, μπορει να βγει συνυπαιτιοτητα απο τις ασφαλιστικες και να μην παρει αποζημιωση κανενας απο την οικογενεια σου...
δυστυχως ετσι ειμαστε...
οταν λοιπον, του μιλας του αλλου και του λες οτι εκανες μ@λακια και αυτος στην βγαινει απο πανω ή κανει τον κινεζο του στυλ "και καλα, τι θες τωρα?"...εκει γινομαι μπαρουτι...
απειρες φορες μου εχουν κανει μ@λακια και εκει που τους βριζω κατεβαζουν το κεφαλι και παραδεχονται οτι εφταιξαν ή ζητανε και μια συγνωμη. βαζω πρωτη και την κανω ησυχως. ολοι εχουμε δικαιωμα στην μ@λακια. στην παραδοχη της ομως, πολυ λιγοι...:winka:
αλλωστε ποτε δεν σταματαω για να γινει τσαμπουκας και "να μου σπασει τα μουτρα" ο αλλος...
1ον δεν μπορει γιατι φοραω κρανος και 2ον αν δεν κουβαλαει κατι αλλο πανω του, πρεπει να ειναι πολυ "γνωστης" για να τις φαω...
Και δε με λε ρε Σταύρο, αν στο κουτί που έκανε τη μαλακία, οδηγός είναι κανένα δίμετρο κοπίδι, με σουπερ ντούπερ Βυζ@ρες και πολλά υποσχόμενο ύφος, θα της έσπαγες τον καθρέφτη ή θα την πέταγες σε κανένα κρεβάτι να την τιμωρήσεις??????
Περιμένω απάντηση τίμια και ειλικρινή ρεμάλι και όχι μούφες φουντωτές
να ρωτήσω σε τι διαφέρει ο "μαγκας" που στρίβει όπου και όποτε θέλει χωρις να ειναι νομιμος, απο τον "μαγκα" που σπαει καθρέφτες και φυσικα δεν ειναι ουτε αυτος νομιμος, σε αυτους που δεν φέρονται "σωστά"??:confused:
απο ποτε η δικια μας παρανομία ειναι σωστότερη?
τουλάχιστον ας μην λεμε για το "δίκιο μου" οταν είμαστε παράνομοι και φερώμαστε σαν τρμπούκοι, αλλα, οτι "κανω αυτο που γουσταρω" και να παραδεχτούμε οτι κάνουμε παρανομία, χωρίς δήθεν ελαφρυντικά
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
να ρωτήσω σε τι διαφέρει ο "μαγκας" που στρίβει όπου και όποτε θέλει χωρις να ειναι νομιμος, απο τον "μαγκα" που σπαει καθρέφτες και φυσικα δεν ειναι ουτε αυτος νομιμος, σε αυτους που δεν φέρονται "σωστά"??:confused:
τουλάχιστον ας μην λεμε για το "δίκιο μου" οταν είμαστε παράνομοι και φερώμαστε σαν τρμπούκοι, αλλα, οτι "κανω αυτο που γουσταρω" και να παραδεχτούμε οτι κάνουμε παρανομία, χωρίς δήθεν ελαφρυντικά
:a10:
devil's animal
26/11/2010, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Και δε με λε ρε Σταύρο, αν στο κουτί που έκανε τη μαλακία, οδηγός είναι κανένα δίμετρο κοπίδι, με σουπερ ντούπερ Βυζ@ρες και πολλά υποσχόμενο ύφος, θα της έσπαγες τον καθρέφτη ή θα την πέταγες σε κανένα κρεβάτι να την τιμωρήσεις??????
Περιμένω απάντηση τίμια και ειλικρινή ρεμάλι και όχι μούφες φουντωτές
Μπιλακο, αν μου το παιξει ιστορια, δε πα να΄ναι και η Angelina Jolie...τον καθρεφτη θα τον μαζευει απο χαμΟΥ....
αν αρχισει τα "συγνωμη καλε κυριε, δεν σας ειδα...και τι ωραια ματια εχετε,που πανε με το κρανος σας...", θα υπαρξει αλλη αντιμετωπιση...:a021: :lol:
παντως περα απο την πλακα ακουστε σκηνικο στην Ποσειδωνος:
ειμαι το XR και εχω και την κοπελια απο πισω..επιστρεφουμε απο μπανιο...
χαλαροτατος ο δικος σου, να ρολαρουμε με καμια 60αρια..οσα περιπου πηγαινε και η κινηση...
βλεπω το μπροστινο μου αμαξι,ανοιγει παραθυρο και πεταει το χαρτι απο το πακετο του τσιγαρου κατω...:evil:
πλησιαζω παραθυρο, μεσα μεσοαστη 45αρα με γυαλι ηλιου τυπου "παρμπριζ πουλμαν"...
ε:εγω
α:αυτη
ε: ετσι κανεις και στο σπιτι σου?
α: τι?
ε: λεω, ετσι κανεις και στο σπιτι σου? πετας τα σκουπιδια κατω?
α: ασε μας ρε....
ε: :a023:
ε: μωρη φωκια ειναι συμπεριφορα αυτη?
α: ρε αντε παρατα μας απο εδω...
ε: :a52: :a37: :a017: :a015:
ε,οπως ημουν της τραβαω μια με τους κομπους των αγωνιαρικων Alpinestars στον καθρεφτη και κατεβαινει ολος κατω...
γκάζια και μην τον ειδατε...
devil's animal
26/11/2010, 23:40
για ποια παρανομια μιλας ρε συ Χρηστο?
τι σημαινει "στριβει οπου και οποτε θελει χωρις να ειναι νομιμος"?
για κανε ενα explain τι εννοεις...
Μίλησε κανείς για "δίκιο" και "σωστότερο"? Σπάνια θα κάτσω να ασχοληθώ (αλλιώς θα έπρεπε να ρίχνω χριστοπαναγίες 24/7), αλλά όταν το κάνω, αξίζει. Και δε θα δώσω δεκάρα για το "σωστό". Τέτοιοι τύποι, αν δεν πάθουν, δε μαθαίνουν ποτέ.
Εννοείται ότι ένα σημάδι μετάνοιας αρκεί, ακόμα και για την πιο χοντρή μαλακία. Αλλά όταν μου κάνουν τους αδιάφορους ή τους τσαμπουκάδες, δε θα κάτσω να σπαταλήσω θερμίδες.
stavrogin
27/11/2010, 13:57
Μπιλακο, αν μου το παιξει ιστορια, δε πα να΄ναι και η Angelina Jolie...τον καθρεφτη θα τον μαζευει απο χαμΟΥ....
αν αρχισει τα "συγνωμη καλε κυριε, δεν σας ειδα...και τι ωραια ματια εχετε,που πανε με το κρανος σας...", θα υπαρξει αλλη αντιμετωπιση...:a021: :lol:
χαλαροτατος ο δικος σου, να ρολαρουμε με καμια 60αρια..οσα περιπου πηγαινε και η κινηση...
βλεπω το μπροστινο μου αμαξι,ανοιγει παραθυρο και πεταει το χαρτι απο το πακετο του τσιγαρου κατω...:evil:
πλησιαζω παραθυρο, μεσα μεσοαστη 45αρα με γυαλι ηλιου τυπου "παρμπριζ πουλμαν"...
ε,οπως ημουν της τραβαω μια με τους κομπους των αγωνιαρικων Alpinestars στον καθρεφτη και κατεβαινει ολος κατω...
Kι εμενα μου χε τυχει το ιδιο.
Βλεπω τη 45αρα μ@λ@κισμένη να πετάει το χαρτακι ,αμεσως γκαζωνω μπαίνω μπροστά της, αφηνω το τιμονι της μηχανης και κάνω μια ανάποδη τούμπα προς τα πισω βιδωνω τα ποδια μου στην ασφαλτο.Πέφτει πάνω μου .κοπαναω με τις γροθιές μου το καπό της και το αυτοκινητο βυθιζεται στην άσφαλτο μέχρι τις ζάντες και σταματα. Πηδάω πάνω στο κάπο και με μιά γροθιά σπάω το παμπριζ και την πιανω απ το λαιμο τη τραβαω έξω ολοκληρη της κολαω τη μουρη στην ασφαλτο της μ@λ@κισμένης και τη σβαρναω στα χαλίκια έκατο μετρα πισω μεχρι το χαρτάκι που πέταξε.Εχει σπειρει αυτια αιματα και μητες ολη την ασφαλτο.Γιατι μολύνεις το δρομο ,μωρη κ@ριόλα της λεω.Της χωνω το χαρτακι στο στομα τη τραβαω μεχρι την ακρη του δρομου και τη φυτευω αναποδα στο σκουπιδοτενεκε, γιατι δεν πεταω ποτε σκουπίδια κάτω. Το αμαξι της έχει παρει φωτιά και ανατιναζεται ορθωνοντας μια στηλη μαυρη καπνου στον ουρανο ένω εγω απομακρυνωμαι ρολαρωντας στη μηχανη μου, στο βαθος της ασφάλτου προς τον χρυσαφένιο ηλιο με τη γυναικα μου να με αγγαλιάζει σφιχτα πιο ερωτευμενη απο ποτέ και να μου υποσχεται τις πιο τρελές πίπες που εχω ονειρευτει ,απο τιμιο ξυλο, σκαλισμένες στο χέρι.
devil's animal
27/11/2010, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Kι εμενα μου χε τυχει το ιδιο.
Βλεπω τη 45αρα μ@λ@κισμένη να πετάει το χαρτακι ,αμεσως γκαζωνω μπαίνω μπροστά της, αφηνω το τιμονι της μηχανης και κάνω μια ανάποδη τούμπα προς τα πισω βιδωνω τα ποδια μου στην ασφαλτο.Πέφτει πάνω μου .κοπαναω με τις γροθιές μου το καπό της και το αυτοκινητο βυθιζεται στην άσφαλτο μέχρι τις ζάντες και σταματα. Πηδάω πάνω στο κάπο και με μιά γροθιά σπάω το παμπριζ και την πιανω απ το λαιμο τη τραβαω έξω ολοκληρη της κολαω τη μουρη στην ασφαλτο της μ@λ@κισμένης και τη σβαρναω στα χαλίκια έκατο μετρα πισω μεχρι το χαρτάκι που πέταξε.Εχει σπειρει αυτια αιματα και μητες ολη την ασφαλτο.Γιατι μολύνεις το δρομο ,μωρη κ@ριόλα της λεω.Της χωνω το χαρτακι στο στομα τη τραβαω μεχρι την ακρη του δρομου και τη φυτευω αναποδα στο σκουπιδοτενεκε, γιατι δεν πεταω ποτε σκουπίδια κάτω. Το αμαξι της έχει παρει φωτιά και ανατιναζεται ορθωνοντας μια στηλη μαυρη καπνου στον ουρανο ένω εγω απομακρυνωμαι ρολαρωντας στη μηχανη μου, στο βαθος της ασφάλτου προς τον χρυσαφένιο ηλιο με τη γυναικα μου να με αγγαλιάζει σφιχτα πιο ερωτευμενη απο ποτέ και να μου υποσχεται τις πιο τρελές πίπες που εχω ονειρευτει ,απο τιμιο ξυλο, σκαλισμένες στο χέρι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
αιματα και μητες
Έφτυσα τα μακαρόνια στην οθόνη, αλλά...
Μύτες ή μήτρες? :P
stavrogin
27/11/2010, 15:16
Μύτες ή μήτρες? :P
ε! μ_ύ_τες ...μη το χοντρύνουμε. Ειπαμε, ειμαστε πρωτα πολιτισμένοι.:lol:
για ποια παρανομια μιλας ρε συ Χρηστο?
τι σημαινει "στριβει οπου και οποτε θελει χωρις να ειναι νομιμος"?
για κανε ενα explain τι εννοεις...
απο την ωρα που σπας τον καθρέφτη, εισαι το ιδιο παράνομος με αυτον, που κατηγορείς οτι παρανόμως στρίβει χωρίς να σε υπολογίσει
stavrogin
27/11/2010, 16:49
απο την ωρα που σπας τον καθρέφτη, εισαι το ιδιο παράνομος με αυτον, που κατηγορείς οτι παρανόμως στρίβει χωρίς να σε υπολογίσει
μονο παράνομο? Εδω σπαει και πεταει κοτζαμ καθρεφτη στο δρομο επειδη η αλλη πεταξε λεει ένα χαρτακι :lol: αν αυτο δεν ειναι ελειψη του μετρου τοτε τι ειναι? Αμα το αυτοκινητο πεταγε κανα τουβλο απ το παραθυρο, θα παει ο μοτοσυκλετιστης να του καψει το σπιτι εις το ονομα του δικαιου κ του σωστου?
βια για τη βια ειναι ολη η ιστορια και τα ηθικα δικια των μηχανοβιων ειναι για να ευλογαμε τα γενια μας.
Μόνο όταν ο επόμενος θα είναι κουμπουροφόρος δεν ξέρω τι θα κάνει ή τι θα πάθει. :rolleyes:
Από τα πληκτρολόγια μαγκίτες είμαστε όλοι. Στην πράξη δεν ξέρω... :smokin:
re devils μια ερωτηση...
κατ αρχην, μονο αγιος δεν ειμαι και αυτο το ξερουν πολλοι εδω μεσα:lol: :lol: :lol:
αλλα εσπασες καθρεπτη, επειδη πεταξε ενα χαρτακι απο μεσα?:sick:
οπως ειπα, ουτε αγιος ειμαι, και αν και δεν εχω κανει ζημια ποτε, εχω μπει πολλες φορες σε πειρασμο να κατεβασω καθρεπτες, ειδικα απο μερικους που περνανε στοπ, αλλαζουν χυμα λοριδες χωρις να κοιτανε περνανε κοκκινα κλπ κλπ κλπ
οπως ειπα ουτε αγιος ειμαι...αλλα αλλο δε με ειδες σου σπαω τον καθρεπτη(με την προφαση οτι ειναι αχρηστος αφου δε τον χρησιμοποιεις) και αλλο εκανες κατι που με πειραξε, και σου τον σπαω...
θα σου αρεσε με την ιδια λογικη, να ερθει καποιος και να σου τραβηξει κλοτσιδια στην ελευθερη εξατμιση του xr, αφου ετσι κι αλλιως αχρηστη εινια, γιατι τον ενοχλει(και παρανομη ειναι, και εχει δικιο να τον ενοχλει:winka: )
οπως ξαναπα, αγιος δεν ειμαι ουτε για το θορυβο το παιζω κυρια, το ντουκατι ακουγεται οσο 3 xr :lol: :lol: :lol: :bawl:
αλλα με κατι τετοιες συμπεριφορες μας βγαζουν το αλητες τσαντακιδες μηχανοβιοι κλπ κλπ κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re devils μια ερωτηση...
κατ αρχην, μονο αγιος δεν ειμαι....
οπως ειπα, ουτε αγιος ειμαι, και αν και δεν εχω κανει ζημια ποτε...
οπως ειπα ουτε αγιος ειμαι...
οπως ξαναπα, αγιος δεν ειμαι ουτε για το θορυβο το παιζω κυρια, το ντουκατι ακουγεται οσο 3 xr :lol: :lol: :lol: :bawl:
Sorry μήπως σου ναι εύκολο να μου πεις το τι δεν είσαι γιατί το ξέχασα???:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
Sorry μήπως σου ναι εύκολο να μου πεις το τι δεν είσαι γιατί το ξέχασα???:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
:cool: :cool: :cool:
http://www.saint.org/images/blogger/the-saint-1997-movie-poster-757758.jpg
devil's animal
27/11/2010, 19:47
ok, and your point being?
τι σχεση εχει το οτι ειμαι το ιδιο παρανομος?
αυτος με την παρανομια του παρολιγον να μου κοψει το νημα της ζωης και μου την λεει κιολας...
και εγω με την παρανομια μου τον "χρεωνω' ενα χ ποσο...
αν θες εσυ, μολις δεις τον Χριστο φανταρο και σωσεις το ασωστο, αφου τον αγριοκοιταξεις, αφησε τον να σου ριξει και ενα π0υστιρλικι που πηγες να λερωσεις το φτερο του, σαν μυγακι...
devil's animal
27/11/2010, 19:55
re devils μια ερωτηση...
κατ αρχην, μονο αγιος δεν ειμαι και αυτο το ξερουν πολλοι εδω μεσα:lol: :lol: :lol:
αλλα εσπασες καθρεπτη, επειδη πεταξε ενα χαρτακι απο μεσα?:sick:
οπως ειπα, ουτε αγιος ειμαι, και αν και δεν εχω κανει ζημια ποτε, εχω μπει πολλες φορες σε πειρασμο να κατεβασω καθρεπτες, ειδικα απο μερικους που περνανε στοπ, αλλαζουν χυμα λοριδες χωρις να κοιτανε περνανε κοκκινα κλπ κλπ κλπ
οπως ειπα ουτε αγιος ειμαι...αλλα αλλο δε με ειδες σου σπαω τον καθρεπτη(με την προφαση οτι ειναι αχρηστος αφου δε τον χρησιμοποιεις) και αλλο εκανες κατι που με πειραξε, και σου τον σπαω...
θα σου αρεσε με την ιδια λογικη, να ερθει καποιος και να σου τραβηξει κλοτσιδια στην ελευθερη εξατμιση του xr, αφου ετσι κι αλλιως αχρηστη εινια, γιατι τον ενοχλει(και παρανομη ειναι, και εχει δικιο να τον ενοχλει:winka: )
αλλα με κατι τετοιες συμπεριφορες μας βγαζουν το αλητες τσαντακιδες μηχανοβιοι κλπ κλπ κλπ
ή κανετε οτι δεν καταλαβαινετε, ή οντως δεν καταλαβαινετε...
θα το ξαναπω αλλη μια και οποιος το καταλαβει, το καταλαβε...μετα ληγει απο εμενα...:wave2:
με ενοχλουν απειρα πραγματα στον δρομο...
το θεμα μου δεν ειναι αυτο...
ειναι οτι ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!
επειδη εθεσες ενα θεμα με την εξατμιση του XR κλπ...θα σου πω, οτι οταν καποιος μου κανει παρατηρηση για κατι που κανω παρανομα και ξερω οτι ειμαι λαθος...θα κατεβασω το κεφαλι μου, θα ζητησω συγνωμη και θα φυγω...
ειπαμε, ολοι εχουν δικαιωμα στην μ@λακια, στο να την παραδεχτουμε ομως ειμαστε πολυ λιγοι..
:sick: :sick:
επειδη εθεσες ενα θεμα με την εξατμιση του XR κλπ...θα σου πω, οτι οταν καποιος μου κανει παρατηρηση για κατι που κανω παρανομα και ξερω οτι ειμαι λαθος...θα κατεβασω το κεφαλι μου, θα ζητησω συγνωμη και θα φυγω...
allo lew allo les
ασε το χρ σου...ας πουμε για το δικο μου μηχανακι...τον ενοχλει η εξατμιση καποιον...και επειδη τον ενοχλει, ερχεται μου τραβαει μια κλοτσια και μου την κατεβαζει...εσυ αυτο λες...
συμφωνώ με τον devils
σίγουρα σε μια σωστή κοινωνία δε θα υπήρχαν τέτοια φαινόμενα
εδώ όμως έχουμε καταντήσει να παλεύουμε κάθε μέρα για την ζωή μας
και οκ, όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. ένα συγνώμη και τέλειωσε
αλλά όταν ο άλλος θέλει να βγει και από πάνω, εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.
να περάσει αυτός 1 μήνα ακίνητος (προσωπικό βίωμα) στο κρεββάτι νοσοκομείου να δει πόσο ωραία είναι... ας τον πονέσω εκεί που πονάει (τσέπη) αφού από λογική γιοκ.
p@nos ο devils λέει όταν η σωματική σου ακεραιότητα κινδυνεύει, όχι όταν σε ενοχλούν τα αυτιά σου
έτερων εκάτερον
allo lew allo les
ασε το χρ σου...ας πουμε για το δικο μου μηχανακι...τον ενοχλει η εξατμιση καποιον...και επειδη τον ενοχλει, ερχεται μου τραβαει μια κλοτσια και μου την κατεβαζει...εσυ αυτο λες...
Το "ενοχλώ" από το "απειλώ τη ζωή" έχει μια μικρή διαφορά.
devil's animal
27/11/2010, 20:51
allo lew allo les
οχι ρε πανο.
δεν λεω αυτο.
παλι δεν καταλαβες.
αφου θες με το δικο σου μηχανακι...παμε αλλη μια γιατι σε συμπαθω...
ενοχλει η εξατμιση καποιον....ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ...ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ...ερχεται και σου τραβαει κλωτσια και σου την κατεβαζει...εγω αυτο λεω.
δεν ξερω αν σκοπιμως, παραλειπεις τα παραπανω βηματα...ή οντως δεν καταλαβαινεις...:rolleyes:
και δες το και αλλιως...
πας και τραβας ξερογκαζιες εξω απο ενα σπιτι και βγαινει ενας τυπακος και σου λεει: "ρε φιλε, επειδη κοιμαται το παιδι μου/η γυναικα μου/εγω/ο παππους μου, σηκω και φυγε ή σβηστο"... και του λες με υφος: "φυγε απο εδω ρε τελευταιε, που θα μου πεις να μην μαρσαρω την μηχαναρα μου"...
ε,το θεωρεις αφυσικο να μην στην ξηλωσει?:winka:
Το "ενοχλώ" από το "απειλώ τη ζωή" έχει μια μικρή διαφορά.
μα αυτο ειναι το θεμα...οτι ο ντεβιλς της κατεβασε τον καθρεπτη, επειδη πεταξε χαρτακι απο το παραθυρο...οποτε δε τιθεται θεμα κινδυνου, αλλα ενοχλησης...
οχι ρε πανο.
δεν λεω αυτο.
παλι δεν καταλαβες.
αφου θες με το δικο σου μηχανακι...παμε αλλη μια γιατι σε συμπαθω...
ενοχλει η εξατμιση καποιον....ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ...ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ...ερχεται και σου τραβαει κλωτσια και σου την κατεβαζει...εγω αυτο λεω.
δεν ξερω αν σκοπιμως, παραλειπεις τα παραπανω βηματα...ή οντως δεν καταλαβαινεις...:rolleyes:
και δες το και αλλιως...
πας και τραβας ξερογκαζιες εξω απο ενα σπιτι και βγαινει ενας τυπακος και σου λεει: "ρε φιλε, επειδη κοιμαται το παιδι μου/η γυναικα μου/εγω/ο παππους μου, σηκω και φυγε ή σβηστο"... και του λες με υφος: "φυγε απο εδω ρε τελευταιε, που θα μου πεις να μην μαρσαρω την μηχαναρα μου"...
ε,το θεωρεις αφυσικο να μην στην ξηλωσει?:winka:
ρε ντεβιλς...θα κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα?
η εξατμισεις ενοχλουν...δηλαδη οταν σου λενε οτι κνει θορυβο το μηχανακι σου, ζητας συγνωμη και οτι θα το διορθωσεις για να μην ενοχλεις?
εμενα οταν μου λενε οτι κανω θορυβο, οι απαντησεις μου ειναι του τυπου:
-το ξερω
-επιτηδες κανει ετσι
-αμα δε σου αρεσει φωναξε την αστυνομια
τετοιου τυπου...ουτε συγνωμη ζηταω ουτε τιποτα...το να παω να βαραω ξερογκαζιες σε γκαραζ ομως ειναι σαν αυτη που πεταξε το σκουπιδι απο το παραθυρο, να ερχεται να αδειαζει τα σκουπιδια της στον κηπο σου:lol: :lol: :lol:
τελος παντων, πολυ το κουρασαμε το θεμα...και ο καθενας εινια υπευθυνος για τις πραξεις του...σε μια παραβαση σοβαρη...παροτι δε νομζω να κατεβαζα ποτε καθρεπτη, αξιζει κατι τετοιο υπο περιπτωσεις...τωρα αν ο αλλος πεταξε τη γοπα απο το παραθυρο η το χαρτι απο την τυροπιτα, δεν ειναι λογος ουτε για να του σπασεις τον καθρεπτη, ουτε για να του χωσεις τη πορτα με τη μποτα μεσα...
μονο παράνομο? Εδω σπαει και πεταει κοτζαμ καθρεφτη στο δρομο επειδη η αλλη πεταξε λεει ένα χαρτακι :lol: αν αυτο δεν ειναι ελειψη του μετρου τοτε τι ειναι? Αμα το αυτοκινητο πεταγε κανα τουβλο απ το παραθυρο, θα παει ο μοτοσυκλετιστης να του καψει το σπιτι εις το ονομα του δικαιου κ του σωστου?
βια για τη βια ειναι ολη η ιστορια και τα ηθικα δικια των μηχανοβιων ειναι για να ευλογαμε τα γενια μας.
Tαχουμε ξαναπει εδω μεσα πολλες φορες.Τσαμπουκαδες στους δρομους ΔΕΝ κανουμε.
Θυμαμαι στη γειτονια ενα τυπακο μποξερ.Ηταν ο γ@μων και δερνων της περιοχης.Μια μερα τον κλεινει ενα μινι κουπερ.Πεφτουν τα σχετικα μπινελικια και σε λιγο βγαινει απο το μινι μια ντουλαπα τριφυλλη.Ειχε ενα χερι σαν κλαδι δεντρου.Τσιμπαει τον μποξερ και τον κανει ασηκωτο λεμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η αλλη εκδοχη ειναι να σου παρει το νουμερο και να φωναξει τους μπατσους.Οπως και ναχει η δουλεια βρωμαει.Ριξε δυο μπινελικια και φυγε.Στα επομενα 100 μετρα θα βρεθει αλλος μαλακας.Εχουν φωληα σε καθε δρομο.
z_armagedon
27/11/2010, 21:55
Σταύρο το παρατραβάς και σου το λέω έχοντας κατεβάσει και τους δυο όχι μονο τον ένα καθρέφτη από αμάξι.
Άλλο να πετάξει χαρτάκι, σκουπίδι ή δεν ξέρω κι εγώ τι παρόμοιο και να σε βρίσει όταν κρίνεις το χαρακτήρα και το ήθος του (τα βάζεις με τα αυτονόητα δηλαδή) και άλλο να σε μαζέψει αλλάζοντας λωρίδα, να δεις το χάρο με τα ματια κανονικά, να συνεχίσει και οταν τον φτάσεις και τον κλείσεις για να του κατεβάσεις ότι έχει και δεν έχει να σου αρχίσει τα πουσταριλίκια ειδικά ξεκινώντας με πολύ οικεία πρόσωπα όπως η μάνα σου...
Εκεί τον κατεβάζεις τον καθρέφτη και προσεξε τη διαφορα: ΔΕΝ γκαζώνεις και την κάνεις αλλα τον σταματας ή αν δε σταματήσει συνεχίζεις το έργο σου με περίσσεια προσοχή...
Και εννοείται με την πινακίδα να φαίνεται - το θυμάσαι το τζιξερ.
Κριμα είναι να γίνόμαστε τα ίδια σκατά με αυτά που βρίζουμε αλλά αν το κάνουμε ας υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος.
Καλό βράδυ.
Σταύρο μήπως θα έπρεπε να γίνεσαι πιο ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ σιγά σιγά???? :smokin:
zefos1100xx
28/11/2010, 01:52
Σταυροοοοο.... :beer: :beer: :beer: ΣΠΑΣΤΑ!:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Σταύρο μήπως θα έπρεπε να γίνεσαι πιο ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ σιγά σιγά???? :smokin:
Υπονοούμενο για λίγους? ;)
webassasin
28/11/2010, 03:12
mipos to parakanes ligo?
sorry gia ta greeklish,eimai se net kai den allazoun me tipota.
allo na to kaneis epeidh kindineuses kai eixes kai neura,alla auto einai ligo alhteia..
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 4
Στά δύο,κατά πώς έλεγε καί ό Δαρβίνος...........
ξεχώρισε ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ
γιατί έβαλε νά δουλέψει τό μυαλό του....!!!
Θάπρεπε κάθε μέρα νά σπάω καμμιά δεκαριά καθρέπτες......!!!
Τέτοιες ένέργειες μάλλον μάς ξαναρίχνουν στά τέσσερα.