PDA

View Full Version : αδοξο τελος ΚΤΜ950sm + KTM990ADV NEW

Σελίδες : [1] 2

lc8ergr1
30/11/2010, 10:07
http://news247.gr/ellada/emprhsmos_se_polykatoikia_sth_n_erythraia.594617.html

Το ενδεχόμενο ο εμπρησμός σε πολυκατοικία να συνδέεται με τη βεντέτα μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων ερευνά η αστυνομία, καθώς στους τοίχους της πυλωτής βρέθηκαν συνθήματα. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ένα σκάφος

Δημοσιεύτηκε: Οκτώβριος 21 2010 19:25 Ενημερώθηκε: Οκτώβριος 21 2010 20:39

Ένα ακόμα επεισόδιο που είναι πιθανό να σχετίζεται με τον χώρο του ποδοσφαίρου, είχαμε τα ξημερώματα στη Νέα Ερυθραία.

Στις 02:55 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς δύο ΙΧ αυτοκίνητα, τρεις μοτοσυκλέτες και ένα σκάφος.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στις 04:10.

Όταν όμως έφτασε το ανακριτικό της τροχαίας, διαπιστώθηκε ότι στον τοίχο υπήρχαν συνθήματα υπέρ συγκεκριμένης μεγάλης ομάδας και υβριστικά συνθήματα κατά άλλης.

Έτσι εξετάζεται το περιστατικό να συνδέεται με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με τις εφόδους της αστυνομίας σε συνδέσμους και τις συλλήψεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις επιδρομές τη ΕΛΑΣ, ακολούθησε επίθεση οπαδών σε σύνδεσμο στο Μπραχάμι (δείτε εδώ), κάτι που απέδειξε ότι οι χούλιγκανς συνεχίζουν χωρίς να πτοούνται από τη δράση της αστυνομίας.

Δημοσιεύτηκε: Οκτώβριος 20 2010 21:21 Ενημερώθηκε: Οκτώβριος 21 2010 09:43

Απίστευτο! Λίγες ώρες μετά τις αιφνιδιαστικές εφόδους αστυνομικών σε συνδέσμους οπαδών ομάδα περίπου 30 ατόμων χωρίς διακριτικά επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στον Αγ. Δημήτριο, ο οποίος είχε ελεγχθεί από τους αστυνομικούς.

Στις 7.15 ομάδα 30 περίπου ατόμων που επέβαιναν σε δίκυκλα επιτέθηκαν στο σύνδεσμο στην οδό Μεγαλουπόλεως 64 προκαλώντας φθορές και σε παρακείμενο περίπτερο και ένα σταθμευμένο Ι.Χ. Το εντυπωσιακό είναι ότι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν ελέγξει τον συγκεκριμένο σύνδεσμο δίχως να βρουν στοιχεία επιβαρρυντικά για τα μέλη του.

Αντίθετα, δύο μέλη του συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη με τον οποίο ο σύνδεσμος του Μπραχαμίου βρίσκεται σε πόλεμο κατηγορούνται για παραβάσεις όπως παράνομη οπλοφορία.

Μετά τις επιδρομές της ΕΛΑΣ και τις συλλήψεις σε συνδέσμους, ομάδα οπαδών από την Ηλιούπολη έκανε επέλαση σε γραφεία συνδέσμου στο Μπραχάμι και προκάλεσε ζημιές. εκτιμάται ότι πρόκειται για γνωστή βεντέτα που επιτάθηκε μετά τις συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Οκτώβριος 20 2010 14:24 Ενημερώθηκε: Οκτώβριος 20 2010 15:13

Με στόχο να κλείσουν τα γραφεία των συνδέσμων που ελέγχθηκαν και έγιναν οι συλλήψεις αλλά και να αποδοθούν ευθύνες σε διοικητικά στελέχη των συλλόγων που προσέφεραν άσυλο σε πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή σε επεισόδια, συνεχίζεται η έρευνα που άρχισε από την ΕΛΑΣ, μετά την έφοδο σε τέσσερις συνδέσμους.

Οι έφοδοι έγιναν από ειδικές μονάδες της αστυνομίας στα γραφεία της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους, του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, του ΠΑΟ στο Μπραχάμι και του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, όπου συνελήφθησαν συνολικά οκτώ πρόσωπα που είτε βρέθηκαν στα γραφεία είτε είχαν ταυτοποιηθεί από εικόνες καμερών για συμμετοχή σε επεισόδια. Μάλιστα σε τρεις από αυτούς έχει αποδοθεί από την αστυνομία ηγετικός ρόλος.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι ιδιαίτερα βαριές, καθώς από την έρευνα βρέθηκε πλήθος από αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, μαχαίρια, ρόπαλα αυτοσχέδια και μη, αποθέματα βενζίνης, φωτοβολίδες διαφόρων μεγεθών και κροτίδες.

Εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι βρέθηκαν νέας κατασκευής εμπρηστικοί μηχανισμοί που αποτελούνταν από μπουκάλι με βενζίνη που είχε στερεωμένη πάνω φωτοβολίδα, έτσι ώστε να εκραγεί μόλις η φλόγα φθάσει στο εύφλεκτο υγρό, καθώς και η μεγάλη ποσότητα από γκλομπς, μεταλλικά και ξύλινα, με τα οποία οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν προκαλέσει ζημιές κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Οι έξι πρώτοι συλληφθέντες ηλικίας, 21, 25, 26, 30, 31 και 32 ετών, μαζί με τους άλλους δύο που φέρονται να έχουν ηγετικό ρόλο σε επεισόδια και ταυτοποιήθηκε η παρουσία τους από μαρτυρίες και στιγμιότυπα, οδηγούνται στον Εισαγγελέα με σωρεία κατηγοριών.

Ειδικά για τα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ στον Άγιο Δημήτριο και του ΟΣΦΠ στην Ηλιούπολη, είχε καταγραφεί σειρά επιθέσεων και αντεπιθέσεων, εμπρησμοί και καταστροφές σε αυτοκίνητα και καταστήματα και ήδη με εισαγγελική εντολή, όπως και τα γραφεία της ΑΕΚ και του Πανιώνιου, όπου βρέθηκαν οι εμπρηστικοί μηχανισμοί θα κλείσουν.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, γίνεται παράλληλη έρευνα και συγκεντρώνοντα ι μαρτυρίες, προκειμένου να επεκταθούν οι κατηγορίες και σε διοικητικά στελέχη των ποδοσφαιρικών ομάδων, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι γνώριζαν και συγκάλυπταν την παράνομη δραστηριότητα.

Αναζητούνται ακόμη για να συλληφθούν πρόσωπα που έχουν επίσης ταυτοποιηθεί για συμμετοχή σε επεισόδια ή τα στοιχεία τους έχουν προκύψει από μαρτυρίες, αλλά είναι άγνωστος ο τόπος διαμονής τους

μου καψανε ολοσχερως λοιπον 2 LC8 ktm ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 4 οικογενειες με παιδια

ΜΑΖΙ ΚΑΗΚΕ ΕΝΑ ΗΑRLEY ENA ΦΟΥΣΚΩΤΟ 2 ΣΕΡΦ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ PAJERO A4 PEZO CABRIO KAI OΛΗ Η ΠΥΛΩΤΗ ΚΑΙ Ο 1ος οροφος

ZHMIA 100.000

με σπρει γραψανε ΠΑΟ 13 ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ( ΜΑΡΟΥΣΙ) ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 13

TO KAKO EΓΙΝΕ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΟ- ΚΑΖΑΝ 1-1

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΕΖΕ ΠΑΟ ΑΕΚ και η ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ειναι φουυλ αεκτζηδες εχει και συνδεσμο αεκ

μια μερα πριν ειχαν πιασει 4 γιαφκες συνδεσμων αεκ παο οσφπ πανιωνιος

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΧΤΥΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟ αδεσποτο ψυχρο χωρις να εχω προηγουμενα με βεντετες

μας γραψαν με σπρει ΠΑΟ 13 ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!

εφω μετακομισα πριν κανα δυμηνο στην πολυκατοικια κανεναν δεν ξερω και κανενας δε με ξερει

αποτελω μαλλον παραπλευρη απωλεια

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΑΠΛΑ Η ΠΥΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΙ

ΕΥΛΕΚΤΟ

Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΜ μου τα οποια ηταν κλειδωμενα αγγκυρωμενα με κουκουκλες

πριν απο μας το ιδιο βραδυ καψαν tdm με κουκουλα στο xalandri και αυτοκινητο επισης

φαινεται οτι η κουκουλα αρπαζει ευκολα φωτια

ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ

και μαλιστα ειχα σκοπο να τα σκοτωσω μεχρι τα χριστουγεννα λογο οικονομικων προβληματων που τωρα μου γινανε διπλα προβληματα μπηκα μεσα καταστραφηκα οικονομικ

ο γειτονας τα ειχε για φωτια - αλλα καπου υπαρχει ΚΟΜΠΛΑ με την ασφαλιστικη υπαρχει ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ

ΠΕΡΙΤΩΣΗ 1 ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ Η ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΥΞΗ Η - ΦΥΣΙΚΟ ΑΙΤΙΟ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ εδω ειμαστε

περιπτωση 4

τρομοκρατικη ενεργεια

τορα αν οι χουλιγκανσ ειναι οΙ τρομοκρατες εδω χωραει ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

στην ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ υπαρχυν κατι τσογλανια που καινε καδους ανακυκλωσης ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ τους πλαστικους

3 περιπτωσεις ξερω μονο εγω

ενας γειτονας μου ειπε οτι τον περασμενο ΜΑΙΟ ΚΑΨΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΔΟ κατω απο ενα πευκο ΤΕΡΑΣΤΙΟ

ευτυχως βγηκε καποιος λαστιχο κηπου και εσβησε ΠΡΟΛΑΒΕ τον καδο ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΑΝ ΕΠΙΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΝΤΕΣ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ 5 ΠΕΥΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 1 ΜΕΤΡΟ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ απο μαφιουζους αναρχικους βεντετες και χουλιγκανς των γηπεδων

και 3 καμενοι καδοι για μενα σημαινει ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ

σκεφτομαι επισης οτι δεν καταφεραν να τις κλεψουν αν ηταν ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ και τα βαλαν φωτια απο τσατιλα ή να σβησουν ιχνη

ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ

Η ΠΥΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΠΥΛΩΤΗ

VANDA
30/11/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1

μου καψανε ολοσχερως λοιπον 2 LC8 ktm ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 4 οικογενειες με παιδια

:look: και μη χειρότερα..

Zid
30/11/2010, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
:look: και μη χειρότερα.. απιστευτο οντως.. τι να πει κάνεις δε παίρνει σχόλια..

vaska
30/11/2010, 10:20
Ρε φίλε δεν έχω λόγια, πραγματικά είναι απίστευτο. Τι να πω...

:sad: :sad: :sad:

sniper
30/11/2010, 10:20
.....

Η ΠΥΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΠΥΛΩΤΗ

Δικές σου ήταν οι μηχανές;;;;; :hypnotize

Black Mamba
30/11/2010, 10:24
EΛΕΟΣ!!!
Γαμω την φανατιλα και Βαζελων ΚΑΙ Γαυρων:nono:
Ησουν ομως τυχερος μεσα στην ατυχια σου και δεν παθατε τιποτα οικογενειακως.
Κουραγιο και μην σκας.:smokin:
Εσεις να ειστε καλα:wave2:

lc8ergr1
30/11/2010, 10:25
NAI OI ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!!

TROOPER
30/11/2010, 10:25
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

τι να πω....

sniper
30/11/2010, 10:27
NAI OI ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!!

.......

lc8ergr1
30/11/2010, 10:27
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΤΜμαδες

γιατι τι θεμα μεταφερθηκε ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ?

ΑΦΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ μοντελα ΚΤΜ

sniper
30/11/2010, 10:28
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΤΜμαδες

γιατι τι θεμα μεταφερθηκε ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ?

ΑΦΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ μοντελα ΚΤΜ

Μάλλον εχεις εισπνεύσει καπνό.

Πιες λίγο γάλα και ξάπλωσε.

Black Mamba
30/11/2010, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάλλον εχεις εισπνεύσει καπνό.

Πιες λίγο γάλα και ξάπλωσε.

Aσε τον ανθρωπο στον πονο του:smokin:
Την ουσια να βλεπουμε:bigcry:

lspiros
30/11/2010, 10:35
αντι ολοι αυτοι οι καφροι να πανε και να καψουν τη βουλη με τους 300 μεσα,καινε εργαζομενων περιουσιες,τι να λεμε τωρα:mad:

lc8ergr1
30/11/2010, 10:35
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΤΕ

ΤΑ ΕΠΕΞΑ ΛΙΓΟ

δεν κα λιγο να χανεις οχι τα εργαλεια αλλα τις στιγμες μαζι τους

τα ειχα σαν παιδια μου

byron
30/11/2010, 10:42
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

Allst@rf
30/11/2010, 10:45
ενταξει ,γαματα...

ουτε στον χειροτερο εχθρο μας δεν ευχομαστε τετοιο πραγμα να του συμβει...

κριμα ρε φιλε...:sad: :sad:

Gia
30/11/2010, 10:47
Κουράγιο αδερφέ, σημασία έχει οτι είστε όλοι γεροί..

LOUKILOUK
30/11/2010, 10:53
Φίλε μου τι να πω... ούτε στον εχθρό μου τέτοια πίκρα... :sad:

SVX
30/11/2010, 10:55
τσαμπα κι αδικα.... θα πεις , υλικα ειναι και δεν εχουν ψυχη...

και ψυχη εχουν ....και ιδρωτα.....

gixxerpap
30/11/2010, 10:55
τι να πούμε τώρα, κουράγιο? πάλι καλά που δεν κάηκε το σπίτι σας....

ares_tz
30/11/2010, 10:57
Δεν κατάλαβα πότε έγινε το περιστατικό? Μετά το παιχνίδι ΠΑΟ-ΚΑΖΑΝ? ποια ημερομηνία?

ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΤΕ:sad:

Τι μπορεί να αποζημιώσει η ασφαλιστική? Αλλά δεν ειχες ασφαλεια πυρκαγιάς

spyro
30/11/2010, 10:58
:mad: :mad: :mad:

Gandalf dr685sm
30/11/2010, 11:00
βρε lc8ergr1

σου το είπα και απο το τηλέφωνο.. Δεν ήταν hooligans... δεν ήταν κλέφτες.. ούτε πυρομανείς. Ήταν εμπρηστικός μηχανισμός και οχι μολότωφ... συν το οτι ο τρόπος που μπήκε η φωτιά (στο βάθος της πυλωτής και οχι έξω-έξω) δείχνει κάτι άλλο. Οι πληροφορίες έιναι άλλες μιας και η έρευνα έχει πάρει άλλη τροπή. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως είσαι παράπλευρη απώλεια. (συγνώμη αλλά δημόσια δεν μπορώ να πώ παραπάνω πράγματα)

Για τους κάδους που αναφέρεις , .. απο κάτω απο εσάς (επειδή ξέρω που είναι το σπίτι που αναφέρεσαι) έχει ρέμα και πολλά .. .μα πολλά δέντρα. Σκέψου λίγο..:rolleyes:

Ακόμα πάντως και να βρουν τους ενόχους , η ζημιά για σένα έχει ήδη γίνει φίλε. Ευτυχώς που δεν καήκατε να λες , γιατί όταν έφτασαν τα πληρώματα για κατάσβεση στην περιοχή όπως σου είπα και απο το τηλέφωνο... οι φλόγες έφταναν πολύ ψηλά!!

Καταλαβαίνω πλήρως πως τα πράγματα για σένα είναι πολύ δύσκολα... 25000 ευρώ ζημιά (τα δύο ΚΤΜ) δεν είναι λίγα. Να λες πάντως οτι ευτυχώς γλύτωσες εσύ και το αυτοκίνητο σου.

Αν έχω κάτι νεώτερο θα σε ενημερώσω. Υπόψη οτι ήρθαμε σχεδόν δίπλα σου πλέον σαν έδρα λειτουργίας.

XJR_Billy
30/11/2010, 11:08
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Ότι και να πω είναι λίγο...

Εσύ κι η οικογένειά σου είστε καλά, κι αυτό είναι το σημαντικότερο.
Όσο για την οικονομική ζημιά... τα χέρια σου να'ναι καλά...

Τι να πω...

Κι εμένα μου ανακοινώθηκε η απόλυσή μου χτες... έχω καιρό μέχρι τον άλλο μήνα να βρω δουλειά. Και άντε ψάξε για δουλειά Χριστουγεννιάτικα, που απολύεται ένα σωρό κόσμος...

Μαμώ το ποδόσφαιρό μου και τα παθιασμένα άνανδρα σκουλήκια που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου... η πείνα πείνα αλλά η μπάλα μπάλα...:yuck:

Κρίμα κρίμα κρίμα...

lc8ergr1
30/11/2010, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τσαμπα κι αδικα.... θα πεις , υλικα ειναι και δεν εχουν ψυχη...

και ψυχη εχουν ....και ιδρωτα.....

με νιωθεις ρε φιλε πολυ τα πονεσα και τα απεκτησα με ιδρωτα και ονειρα χρονων

ΑΛΛΑ τελικα κατεληξα στο οτι....

η μοτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ οχι ο ΣΚΟΠΟΣ

οποτε να χιαρομαι που ειμαι ζωντανος χωρις τιποτα

lc8ergr1
30/11/2010, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
βρε lc8ergr1

σου το είπα και απο το τηλέφωνο.. Δεν ήταν hooligans... δεν ήταν κλέφτες.. ούτε πυρομανείς. Ήταν εμπρηστικός μηχανισμός και οχι μολότωφ... συν το οτι ο τρόπος που μπήκε η φωτιά (στο βάθος της πυλωτής και οχι έξω-έξω) δείχνει κάτι άλλο. Οι πληροφορίες έιναι άλλες μιας και η έρευνα έχει πάρει άλλη τροπή. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως είσαι παράπλευρη απώλεια. (συγνώμη αλλά δημόσια δεν μπορώ να πώ παραπάνω πράγματα)

Για τους κάδους που αναφέρεις , .. απο κάτω απο εσάς (επειδή ξέρω που είναι το σπίτι που αναφέρεσαι) έχει ρέμα και πολλά .. .μα πολλά δέντρα. Σκέψου λίγο..:rolleyes:

Ακόμα πάντως και να βρουν τους ενόχους , η ζημιά για σένα έχει ήδη γίνει φίλε. Ευτυχώς που δεν καήκατε να λες , γιατί όταν έφτασαν τα πληρώματα για κατάσβεση στην περιοχή όπως σου είπα και απο το τηλέφωνο... οι φλόγες έφταναν πολύ ψηλά!!

Καταλαβαίνω πλήρως πως τα πράγματα για σένα είναι πολύ δύσκολα... 25000 ευρώ ζημιά (τα δύο ΚΤΜ) δεν είναι λίγα. Να λες πάντως οτι ευτυχώς γλύτωσες εσύ και το αυτοκίνητο σου.

Αν έχω κάτι νεώτερο θα σε ενημερώσω. Υπόψη οτι ήρθαμε σχεδόν δίπλα σου πλέον σαν έδρα λειτουργίας.

ΤΑ ΠΑΜΕ ρε αλεξ....
αλλα δεν μπορω να το χωνεψω ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΑΔΕΣΠΟΤΗ

για αμαρτιες ΑΛΛΩΝ

DimChios
30/11/2010, 11:21
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

el_hymador
30/11/2010, 11:22
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΛΟ!

:uplate:

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να αποτελεί ενέργεια χούλιγκαν, εκτός και αν μένει κάνας συνδεσμίτης στην πολυκατοικία σας ή κάποιος εισαγγελέας - αστυνομικός που διέταξε ή συμμετέιχε στις εφόδους στους συνδέσμους.

Μήπως είναι κάτι άλλο;

:confused:

lc8ergr1
30/11/2010, 11:24
ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο

Gandalf dr685sm

argy_kap
30/11/2010, 11:29
Αρχικά τα συλλυπητήρια μου για τα μηχανάκια σου αλλά να σου πω οτι κάποιος από την πολυκατοικία σας χρωστάει λεφτά. Ο εμπρησμός είναι η αντίδραση σε κάποιον από την πολυκατοικία σου που έχει κάποιο απο τα υπόλοιπα οχήματα και χρωστάει λεφτά.....μάλιστα θα τολμούσα να πω και 10,000 και πάνω :wave2:

Πραγματικά λυπάμαι....αλλά τελικά πρέπει να ξέρουμε ποιος μένει δίπλα μας....

alexxxcbr
30/11/2010, 11:33
Που ζουμε ρε.....

sniper
30/11/2010, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Που ζουμε ρε.....

Ευτυχώς όχι δίπλα σε ρέμα στην Ερυθραία.....

Allst@rf
30/11/2010, 11:38
Ευτυχώς όχι δίπλα σε ρέμα στην Ερυθραία.....

ban...

sapila racing
30/11/2010, 11:39
Αλλο και τούτο παλι...... :dizzy:

sober
30/11/2010, 12:32
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sad:

reinmeister
30/11/2010, 12:36
πολυ ασχημο...τουλαχιστον φροντισε να μην στην βαρεσει παρα πολυ...

vaska
30/11/2010, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πολυ ασχημο...τουλαχιστον φροντισε να μην στην βαρεσει παρα πολυ...

Αυτό πάλι, πως το κουλαντρίζεις μου λες ρε Αντώνη?? Άμα είναι να στη δώσει, μετά ο μυαλός δεν μαζεύεται με τπτ.

:sad: :sad:

sniper
30/11/2010, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αυτό πάλι, πως το κουλαντρίζεις μου λες ρε Αντώνη?? Άμα είναι να στη δώσει, μετά ο μυαλός δεν μαζεύεται με τπτ.

Δεν σου έχουν κλέψει ποτέ μηχανή ε;

konsttanttinos
30/11/2010, 12:54
:sick: :sick: :sick:

blackbusa
30/11/2010, 12:55
ωι μανα μου...

reinmeister
30/11/2010, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

το βαζεις σε ενα κουτι καπου στην ακρη του μυαλου και το παρατας,για να μην φτασεις να το καψεις...μετα ειναι αργα...

σε παρομοια προσωπικη περιπτωση εκανα πραγματα που εκαναν τον σταλιν να φαινεται ζαν ντ αρκ...ευτυχως μαζευτηκα σχετικα εγκαιρα...

ευχομαι απλως να το ελεγξει ο ανθρωπος νωρις,μια και εχει και οικογενεια πισω του...

notakos600
30/11/2010, 13:00
Ειλικρινά λυπάμαι πολύ φίλε μου, βάλτα σε μια γωνιά στο μυαλό σου όπως σου έγραψε και ο Αντώνης και κλείδωσέ τα.

vaska
30/11/2010, 13:02

Λέω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που λέει ο Αντώνης και για μένα προσωπικά είναι αδύνατον.

Τρελαίνομαι μόνο και στην ιδέα......

Πέρσι το καρναβάλι στο παρά 1 δεν πέταξα από το μπαλκόνι τον κολλητό του γείτονα που μου πέταξε τη μηχανή κάτω στην προσπάθειά του να παρκάρει. Και ο καριόλης ούτε που προσπάθησε να την σηκώσει. Αλλά για κακή του τύχη τον είδα..

Xrated
30/11/2010, 13:44
Αν καποιοι ανθρωποι αξιζουν να πεθανουν δεν βρισκω πιο καταλληλους.Γιατι δεν πανε οι μπατσοι να πεταξουν μια βομβιδα μεσα στα μπουρδελα τους,να απαλλαγουμε απο τον κωλοκοσμο,.Ε ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ.ΓΑΜΩΩΩΩ

ziggΥ
30/11/2010, 13:47
:sick: :sick:

VALES
30/11/2010, 14:06
Είναι δυνατόν ρε? Τι να πει κανείς!!!! :(

ares_tz
30/11/2010, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Δεν κατάλαβα πότε έγινε το περιστατικό? Μετά το παιχνίδι ΠΑΟ-ΚΑΖΑΝ? ποια ημερομηνία?

Ποτε εγινε? ποια η αφορμή?

el patron
30/11/2010, 14:49
Ρε Νικο τι ζημιά επαφές ρε φίλε ; Δεν εχω λόγια !!
Κουράγιο και κοιτά μπροστά ..

lc8ergr1
30/11/2010, 15:07

μακαρι να μου τις κλεβανε .....

παρα να τις εβλεπα 2.30 τα ξημερωματα να λιωνουν σαν κερι μπρος τα ματια μου

και να μην μπορω να πλησιασω στα 5 μετρα απο τις φλογες και την θερμοκρασια που ελιωνε τα

τα μεταλα σαν τσιγαροχαρτο....

και ειδα ολο το σκηνικο η φωτια να περναει απο τις ΚΤΜ στα windsurf μου

και μετα στο φουσκωτο του γειτονα το οποιο εσκασε με συμπιεσμενο αερα και καυσιμα και εκτονωθηκε ......ο αερας .....στην φλογα εεε......τοτε εγινε η κολαση

τα αυτοκινητα λιωσανε σε 2 λεπτα και ο πρωτος οροφος σε 5

ειδα την κολαση με τα ματια μου παιδες

GIXXERAKIAS
30/11/2010, 15:49
Τι ειπες τωρα ρε φιλε???Κριμα.....περαστικα και αγυριστα να ειναι.:sad: :sad:

Orfeus
30/11/2010, 15:56
Περαστικα αδερφε...
Ηταν να μη σου κατσει...

filipp0s
30/11/2010, 16:01
:sick: :sick: :sick:

Leopsomo
30/11/2010, 16:07
πωπω ζημια.... :sad: :sad: :sad:

Κουραγιο ρε φιλε.... τι αλλο....

VegasKitty
30/11/2010, 16:13
wtf!!!!??!?!?!?! :eyepop:

:sick:

Εχει ξεφυγει ο κοσμος... :mad:

Ζεύκας
30/11/2010, 16:16
θυμάμαι πως έκανα όταν είδα το μηχανάκι μου σπαραλιασμένο μέσα στο χαντάκι...

και ειλικρινά δν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν έβλεπα τα 2 τουμπανάκια μου καμμένα
κάτω από το σπιτικό μου...

καλή δύναμη φίλε

dmf
30/11/2010, 16:17
η πολυκατοικια ειχε ασφαλεια κλοπης; (λιγο γενικο ακουγεται γιατι δεν ανηκει σε εναν)
οταν καιγεται ενα σπιτι ασφαλισμενο, σε αποζημιωνουν και για τα υπαρχοντα μεσα;
Μηπως μπορεσεις να κανεις κατι ετσι; :uplate:

Ο,τι και να πω ειναι λιγο. Κουραγιο :bigcry:

LARISEOS
30/11/2010, 16:32
κουράγιο φιλε......!

ειναι τελειως ξεφτίλα αυτο που εγινε.....και ντρέπομαι που καποτε ασχολούμουν με την μπάλα....

τωρα δεν θελω να ειμαι μερος αυτου του προβλήματος......

λυπαμαι που εσυ χωρις λογο πληρώνεις την μαλάκια άλλων !!!!

τι να κανεις??

:bigcry:

Joyrider
30/11/2010, 17:04
.

Nostradamus
30/11/2010, 17:19
Γ@μα τα!!
Να εισαι γερός εσυ και η οικογενεια σου και να τα κανεις ξανα ολα καλυτερα απο πριν ευχομαι...

PalLoukiLuke
30/11/2010, 17:31
οτι και να πεις λιγο ειναι..
κουραγιο και να σκεφτεσαι μονο οτι μπορει να γινονταν χειροτερα τα πραγματα και να εχανες περισοτερα απο τα μηχανακια..
κανεις δε μπορει να μπει στη θεση σου και εστω να φανταστει πως ενιωσες...
καλη δυναμη συνΚατεμακια... :(

bentouza
30/11/2010, 17:57
ξερω οτι εχεις τον πονο σου με τα μηχανικια αλλα εχω και κατι αλλο..

για καλο και για κακο μαζευτητε απο την πολυκατοικια και φωναξτε καποιον γατο πολιτικο μηχανικο.

ετσι πως τα περιγραφεις η παραγωγη θερμοτητας ηταν πολυ μεγαλη. ενδεχεται να εχει αλλοιωθει ο οπλισμος της πολυκατοικιας γυρω απτην εστια της φωτιας.

δεν εχω ιδεα τι φωτια ηταν και για ποσο κρατηθηκαν οι θερμοκρασιες και σε τι θερμοκρασια εφτασε.

χρειαζεται 500-600 βαθμους για καποια ωρα σταθερα για να γινουν καποιες αλλαγες στον χαλυβα και εχει αποδειχθει πλεον οτι γινεται σε συνθηκες "σπιτικης" φωτιας.

αλλα αν μιλας για μια πολυ μεγαλη φωτια αν ημουν στη θεση σου θα ηταν το πρωτο που θα ρωταγα.

billanti
30/11/2010, 18:03
Τι κρίμα!
Γνωρίζω κάποιους από τα "βόρεια προάστια"οι οποίοι ισχυρίζονται
ότι τα συνθήματα υπήρχαν εκεί καιρό και ότι δεν έχουν ιδέα!
Και αλλιώς να είναι σιγά μην το παραδέχονταν!Τέλος πάντων.
Αφού είσαι καλά και εσύ και η οικογένεια σου.....

Gandalf dr685sm
30/11/2010, 18:05
Η φωτιά ναι μεν δυνατή αλλά οχι σε θέση να κάνει ζημιά στην δομή του κτιρίου. Περισσότερο η έκρηξη ήταν απο το φουσκωτό που δυνάμωσε τις φλόγες και έκαψε τις τέντες του πρώτου, και έφτασε την κάπνα μέχρι τον τέταρτο.

Όσον αφορά την ασφάλεια πολυκατοικίας,... στο εξωτερικό ίσως... εδώ και σε κοινόχρηστο χώρο που λογίζεται η πυλωτή.. δεν το νομίζω αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει ο παθών.

Εκείνο που φόβισε περισσότερο τα πληρώματα κατάσβεσης που ήταν εκεί , ήταν να μην μεταπηδήσει απο τέντα σε τέντα η φωτιά και έτσι θα υπήρχαν πολλαπλές εστίες γύρω γύρω σε αστικό ιστό, αργά το βράδυ (που είναι όλοι σπίτια τους) με οτι και αν σημαίνει αυτό.

billanti & οι υπόλοιποι... οι πιθανότητες να είναι hooligans είναι απειροελάχιστη. Τα είπαμε και πιο πριν.. διαβάστε όλα τα μηνύματα.

John Steed
30/11/2010, 18:09

και να μην μπορω να πλησιασω στα 5 μετρα απο τις φλογες και την θερμοκρασια που ελιωνε τα

και ειδα ολο το σκηνικο η φωτια να περναει απο τις ΚΤΜ στα windsurf μου

και μετα στο φουσκωτο του γειτονα το οποιο εσκασε με συμπιεσμενο αερα και καυσιμα και εκτονωθηκε ......ο αερας .....στην φλογα εεε......τοτε εγινε η κολαση

τα αυτοκινητα λιωσανε σε 2 λεπτα και ο πρωτος οροφος σε 5

ειδα την κολαση με τα ματια μου παιδες

Σκατά......:sad: :sad: :sad: :sad:

Πραγματικά δεν έχω να πω τίποτε, παρά μόνο να χαίρεστε που είστε όλοι καλά....

Xrated
30/11/2010, 18:14
Η φωτιά ναι μεν δυνατή αλλά οχι σε θέση να κάνει ζημιά στην δομή του κτιρίου. Περισσότερο η έκρηξη ήταν απο το φουσκωτό που δυνάμωσε τις φλόγες και έκαψε τις τέντες του πρώτου, και έφτασε την κάπνα μέχρι τον τέταρτο.

Όσον αφορά την ασφάλεια πολυκατοικίας,... στο εξωτερικό ίσως... εδώ και σε κοινόχρηστο χώρο που λογίζεται η πυλωτή.. δεν το νομίζω αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει ο παθών.

Εκείνο που φόβισε περισσότερο τα πληρώματα κατάσβεσης που ήταν εκεί , ήταν να μην μεταπηδήσει απο τέντα σε τέντα η φωτιά και έτσι θα υπήρχαν πολλαπλές εστίες γύρω γύρω σε αστικό ιστό, αργά το βράδυ (που είναι όλοι σπίτια τους) με οτι και αν σημαίνει αυτό.

billanti & οι υπόλοιποι... οι πιθανότητες να είναι hooligans είναι απειροελάχιστη. Τα είπαμε και πιο πριν.. διαβάστε όλα τα μηνύματα.
Εγω δεν καταλαβα...Τα εχω διαβασει ολα ειδα παλι να λες κατι στην αρχη αλλα δεν εισαι ξεκαθαρος.Ξερεις σιγουρα τι ηταν και γιατι?

Gandalf dr685sm
30/11/2010, 18:20
υπάρχει έρευνα υπό εξέλιξη... αυτό που φαίνεται είναι πως ήταν εσκεμμένο μεν... απο hooligans/πυρομανείς οχι. Παραπάνω δεν μπορώ να πω δημόσια. Ο φίλος μας πάντως έχει ενημερωθεί.

blackbusa
30/11/2010, 18:37
υπάρχει έρευνα υπό εξέλιξη... αυτό που φαίνεται είναι πως ήταν εσκεμμένο μεν... απο hooligans/πυρομανείς οχι. Παραπάνω δεν μπορώ να πω δημόσια. Ο φίλος μας πάντως έχει ενημερωθεί.

το cabrio ειχε ασφαλεια πυρος???

Lioulios
30/11/2010, 18:42
Στράβωσα .:sad: :sad: :sad: :sad:

Μαλακισμένα το κερατά !!! Kάτι τέτοια άτομα τα πυροβολώ χωρίς ενδιασμό .

...Πρόσφατα (4-5) μέρες έκαψαν την αγροικία ενός φίλου του πατέρα μου με 3 γκαζάκια και μου ξύπνησαν μνήμες .

:sad: :sad: :sad: :sad:

Pardalotzatziki
01/12/2010, 00:47
Κριμα .....απιστευτη καφριλα

Μεγαλη ζημια αλλα κοιτα να ειναι η οικογενεια σου καλα...

Ελεος με τις κωλοομαδες....

Νεαντερταλ με χρωματα...

:yuck: :yuck: :yuck:

Allst@rf
01/12/2010, 08:38
στου κουφου την πορτα...:rolleyes:

lc8ergr1
01/12/2010, 11:23
ταξιδια και βολτες ΤΕΛΟΣ

ΠΕΡΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ μου που δεν προσεξα τα μωρα μου και τα αφησα απροστατευτα σε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

αξιολογησα λαθος το περιβαλον της τοπικης γειτονιας και τους γειτονες και την ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ και δεν ειχα την ικανοτητα αντιδρασης που εχρηζε της περιστασης δηλαδη το επικινδυνο και το ρισκο

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ

οι μοτοσυκλετες μου δεν επρεπε να ηταν εκτεθειμενες στην συγκεκριμενη πυλωτη εστω και βαρια κλειδωμενες αγκυρωμενες και κουκουλομενες σε ανοικτη προς το δημοσιο δρομο πυλωτη

ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΑΣ
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ

παρ ολα αυτα εχω να θυμαμαι τιε καλες στιγμες που περασα με το SM950 και τα ονειρα που εκανα και σχεδιαζα πανω σε χαρτες για μελοντικα ταξιδια με το 990ADV

τωρα βλεπω και ακουω LC8 να περνανε τρυγυρω με νοσταλγια μιας και θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να ξαναπαρω μηχανη λογο της οικονομικης κρισης

να θυμαστε παντως οτι οι μοτο ειναι το ΜΕΣΟ και οχι ο ΣΚΟΠΟΣ

οσο πιο πολυ ζει μια μοτο ΤΟΣΟ πιο δυνατο ΚΑΡΜΑ αποκτα απο τον αναβατη της χαιρομαι να βλεπω μοτο του 70 να κυκλοφορουν ακομα

ΕΥΧΟΜΑΙ κανεις να μης βιωσει παρομοιες καταστασεις

ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ εκει εξω

καλες βολτες

νικος

TROOPER
01/12/2010, 11:33
...........

ΕΥΧΟΜΑΙ κανεις να μης βιωσει παρομοιες καταστασεις

ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ εκει εξω

καλες βολτες

νικος

θελω να σου γραψω να μη σε παιρνει απο κατω και οτι ολα θα φτιαξουνε με υπομονη αλλα δεν μου βγαινει ρε γαμωτο.

notakos600
01/12/2010, 11:54
Αν έχεις ξεκινήσει ξανά στη ζωή σου από το 0 τότε θα το ξανακάνεις.
Ούτε από κάτω να σε πάρει λέει, ούτε να τα παρατήσεις λέει.

airpanos
01/12/2010, 12:02
Κουραγιο παλιοσιδερα ειναι ξαναφτιαχνονται:wave2:

Εσυ και η οικογενεια σου να ειστε καλα πανω απο ολα:beer: :beer: :beer: :beer:

spyro
01/12/2010, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θελω να σου γραψω να μη σε παιρνει απο κατω και οτι ολα θα φτιαξουνε με υπομονη αλλα δεν μου βγαινει ρε γαμωτο.

+1

ρε φιλαράκι τι πήγες και έπαθες δηλαδή ... έλεος

:(

Gandalf dr685sm
01/12/2010, 12:21
ΠΕΡΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ μου που δεν προσεξα τα μωρα μου και τα αφησα απροστατευτα σε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

:nono: :nono: :nono: :nono:

Τι θα μπορούσες να κάνεις φίλε Νίκο;... ο μόνος τρόπος να το σταματήσεις θα ήταν να έβγαζες μια διμούτσουνη και να τους την φύτευες. Μην σε παίρνει απο κάτω οπως λένε τα παιδιά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει ακόμα και την επόμενη ώρα.

Μπορεί να μην είναι ίσως ΚΤΜ η επόμενη μηχανή σου, αλλά να είναι κάτι άλλο και πολύ πιο γρήγορα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Απο το χειρότερο μπορεί να πας στο καλύτερο. Αν όμως αφήσεις και σε πάρει απο κάτω, τότε θέτεις και την υγεία σου σε δοκιμασία... και αυτό είναι οτι χειρότερο.

devil's animal
01/12/2010, 15:18
:sick: :sick: :sick: :uplate: :uplate: :uplate: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

πραγματικα ασχημη κεντα παιχτηκε...

ΠΑΝΤΑ να εχεις στο μυαλο σου οτι θα μπορουσε να ειναι χειροτερα με φωτια στο σπιτι σου ή καποιο θεμα υγειας της οικογενειας σου...:sick:

να θυμασαι τις καλες στιγμες που εζησες με τα τουμπανα σου και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι ΟΛΑ γινονται αρκει να υπαρχει θεληση, επιμονη και υπομονη...

εγω θα σου ευχηθω να αποκτησεις γρηγορα το ή τα μηχανακια που θα σε κανουν να χαμογελας ξανα...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Allst@rf
01/12/2010, 16:13
εγω παντος που φερνω στο δικο μου επιπεδο την ατυχια του φιλου μπορει να αισθανομουν και χειροτερα...

οτι και να λεμε εμεις,τι κουραγια ,τι σιδερα ειναι,οτιδηποτε να του παρασταθουμε ,θα μου μεινει αξεχαστη η κουβεντα του παιδιου να λεει ...

gianhs8
01/12/2010, 22:09
κλασικα ο καθε μ@λ@κ@ς ο οποιως εσθανεται αδικημενος απο το κρατος, επαναστατης η απλα δεν εχει με τη αλλο να ασχολιθει κανει πολεμο στο κρατος η σε οποιον αλλο καιγοντας και καταστρεφοντας την περιουσια του καθε ενως και μιας και τα στρουμφακια μονο για καμια κληση ειναι δεν τρεχει μια, κατσε τωρα εσυ να σκας και κανενας δεν νοιαζεται αν εσυ εχεις μυρια αλλα προβληματα η αγχοι να ασχολιθεις χαρα παμε κριμα

τι να πω κουραγιο

lc8ergr1
02/12/2010, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
η πολυκατοικια ειχε ασφαλεια κλοπης; (λιγο γενικο ακουγεται γιατι δεν ανηκει σε εναν)
οταν καιγεται ενα σπιτι ασφαλισμενο, σε αποζημιωνουν και για τα υπαρχοντα μεσα;
Μηπως μπορεσεις να κανεις κατι ετσι; :uplate:

Ο,τι και να πω ειναι λιγο. Κουραγιο :bigcry:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

ο ιδιοκτητης - ιδιοκτητες ειναι υποχρεωμενοι ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ οταν ενοικιαζουν να ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ τους κοινοχρητους χωρους της πολυκατοικιας ΔΗΛΑΔΗ

ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟ
ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
ΑΣΑΝΣΕΡ
ΠΥΛΩΤΗ - ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΚΗΠΟ

τιποτε απο αυτα δεν ειχε γινει στην πολυκατοικια οπου εγω ειμαι ενοικος

βασικα δεν ειχε ουτε ενα πυροσβεστηρα
και στο υπογειο εχει ενα τονο ξυλα για τζακια των ιδιοκτητων

Ο ΔΗΚΙΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ως ενοικιαστης μιας και τα νομιμα ασφαλισης απο φωτια κοινοχρηστων χωρων δεν εγιναν ποτε

βεβαια οταν εχεις γυναικα ανεργη και παιδι που παει σχολειο δυσκολα ανοιγεις ΑΓΩΓΕΣ και δικες

ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ χειμωνιατικα αν αρχισω αγωγες αντε και να βρεις νεο σπιτι να νοικιασεις

γαματα!!!

lc8ergr1
02/12/2010, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
το cabrio ειχε ασφαλεια πυρος???

ναι για 7000 ευρω

DrBig
02/12/2010, 09:00

ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ χειμωνιατικα αν αρχισω αγωγες αντε και να βρεις νεο σπιτι να νοικιασεις

γαματα!!!

αυτο ξανασκεψου το, αν οντως δικαιουσαι αποζημιωση.

ggs
02/12/2010, 09:25
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το περιστατικό , και πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω…
Κουράγιο ρε φίλε… αφού είστε όλοι καλά τα άλλα έρχονται δεύτερα...
:(

glargkatzis
02/12/2010, 10:00
υπομονή και ψυχραιμία....
...σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο το πιτσιρίκι σου μπορεί να σου κρατήσει το μυαλό στη θέση του...

σσ. ---------ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-----------

Allst@rf
02/12/2010, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
...σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο το πιτσιρίκι σου μπορεί να σου κρατήσει το μυαλό στη θέση του...

σσ. ---------ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-----------

τι τους λες ρε?

καλα δεν ειμαστε μονοι μας στην επαρχια?

:D

lc8ergr1
02/12/2010, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis

αυτο πες το ΞΑΝΑ

218721

lc8ergr1
02/12/2010, 11:52
ο γιοκαρινος μου στο 990adv παλιες εποχες ...ο μονος που με δινει χαμογελο!!!
να φανταστεις ζωγραφιζει μετα τιο κακο πυροσβεστικες με μανικες να σβηνουν την φωτια και μου την φερνει να την δω - τα θυμαται και τα καταλαβαινει ολα

218723

XJR_Billy
02/12/2010, 12:07
Να τον χαίρεσαι ρε φίλε!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
02/12/2010, 12:28
ο γιοκαρινος μου στο 990adv παλιες εποχες ...ο μονος που με δινει χαμογελο!!!
να φανταστεις ζωγραφιζει μετα τιο κακο πυροσβεστικες με μανικες να σβηνουν την φωτια και μου την φερνει να την δω - τα θυμαται και τα καταλαβαινει ολα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LsKostas
02/12/2010, 12:30
Φιλε Νικολα να χαιρεσε τον γιο σου και να ειστε καλα με την γυναικα σου :wave2:

Πραγματικα δεν εχω τι αλλο να πω ...

Black Mamba
02/12/2010, 13:56
Ευχομαι το επομενο ΚΤΜ να ειναι του γιου σου...

Και εγω την εχω βαλει απο μικρη στο νοημα:rotflmao:

Να τα χαιρομαστε γιατι αυτα ειναι τα μονα αναντικαταστατα...

jimV
02/12/2010, 14:59
Οι εικονες που σου ρχονται στο μυαλο απο την περιγραφη ειναι τραγικες.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο να γραψω περα απο το να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να πανε να γ@μηθουν ολα τ αλλα.
Η μονη κινηση που θα εκανα θα ηταν να δω αν μπορω να κερδισω κατι μεσω της δικαστικης οδου γτ ειναι μεγαλο το ποσο προφανως.
Μακαρι να σου ερθουν ολα καλα απο δω και περα και να καβαλησεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα αυτο που αγαπας :wave2:

John Steed
02/12/2010, 18:22
Ίσως και να αξίζει να κινηθαείς δικαστικά... Είναι πολλά τα λεφτά...

Κουράγιο, να χαίρεσαι τον αγορίνα σου!!:beer:

Red Rider
02/12/2010, 19:12
αξιολογησα λαθος το περιβαλον της τοπικης γειτονιας και τους γειτονες και την ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ και δεν ειχα την ικανοτητα αντιδρασης που εχρηζε της περιστασης δηλαδη το επικινδυνο και το ρισκο

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ

Σε αυτο θα συμφωνησω..

Στις high συνοικιες,ΠΟΛΛΑ σπιτια εχουν φυλακια απ'εξω.. ενω σε καποιες αλλες κοιμουνται με ανοικτα μπατζουρια..

Γερος να εισαι και ολα θα ξαναγινουν,εαν το θες εσυ.Καλη δυναμη:)

Black Mamba
03/12/2010, 07:36
Kαι επεται και συνεχεια απ' οτι φαινεται...
Τα χειροτερα ερχονται.:mad:

Aυτο εγινε την Τριτη:
Εβαλε φωτιά σε 7 μοτοσικλέτες και 4 αυτοκίνητα

Πυρομανής εκτιμούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ότι είναι το άτομο το οποίο αναστάτωσε με τους εμπρησμούς του τα ξημερώματα του Τρίτης τα Πετράλωνα.Μέσα σε περίπου τρεις ώρες έβαλε φωτιά σε 7 μοτοσικλέτες και σε 4 ιδιωτικά αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε. Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 1.38, σε τρεις μοτοσικλέτες που ήταν σταθμευμένες στην οδό Αλκίφρονος 80-86. Τα δίκυκλα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε κατάστημα ηλεκτρολογικών.

Και αυτο εχτες:

Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 05:15

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 03:10 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουλιώτη και 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι φλόγες τύλιξαν ένα αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 άνδρες, οι οποίοι κατέσβησαν τη φωτιά, προτού επεκταθεί σε άλλα σταθμευμένα οχήματα. Ωστόσο, το Ι.Χ υπέστη υλικές ζημιές.

TROOPER
03/12/2010, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba
Kαι επεται και συνεχεια απ' οτι φαινεται...
Τα χειροτερα ερχονται.:mad:

Aυτο εγινε την Τριτη:
Εβαλε φωτιά σε 7 μοτοσικλέτες και 4 αυτοκίνητα

Πυρομανής εκτιμούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ότι είναι το άτομο το οποίο αναστάτωσε με τους εμπρησμούς του τα ξημερώματα του Τρίτης τα Πετράλωνα.Μέσα σε περίπου τρεις ώρες έβαλε φωτιά σε 7 μοτοσικλέτες και σε 4 ιδιωτικά αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε. Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 1.38, σε τρεις μοτοσικλέτες που ήταν σταθμευμένες στην οδό Αλκίφρονος 80-86. Τα δίκυκλα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε κατάστημα ηλεκτρολογικών.

Και αυτο εχτες:

Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 05:15

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 03:10 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουλιώτη και 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι φλόγες τύλιξαν ένα αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 άνδρες, οι οποίοι κατέσβησαν τη φωτιά, προτού επεκταθεί σε άλλα σταθμευμένα οχήματα. Ωστόσο, το Ι.Χ υπέστη υλικές ζημιές.

τι ειναι τωρα αυτο?

νεα μοδα?

lc8ergr1
03/12/2010, 14:41
απο τι 01:38 εως τις 04:28 ΔΗΛΑΔΗ 3 ΩΡΕΣ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ NON STOP

Ο ΔΙΑΣ Κυμαται το βραδυ μαζι με την ΕΛΑΣ και την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ και την δημοτικη αστυνομια

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Τα ξημερώματα της Τρίτης στη 01:38 στα Πετράλωνα, επί της οδού Αλκίφρονος 80-86, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρεις σταθμευμένες μοτοσικλέτες αλλά και σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό. Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές τόσο στα δίκυκλα όσο και στο μαγαζί. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Στην ίδια περιοχή στις 02:10, επί της οδού Θεσσαλονίκης 118, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, με αποτέλεσμα να υποστεί και αυτό μικρές υλικές ζημιές, ενώ στις 02:50 στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Αιγηιδών, φωτιά ξέσπασε και σε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στις 02:55 στην ίδια περιοχή στη συμβολή των οδών Φυλασσίων και Αμφιτρύωνος, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές.

Στις 03:54 άλλη μια πυρκαγιά από άγνωστη αιτία, ξέσπασε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα στη συμβολή των οδών Δ. Σολωμού και Αγ. Σοφίας.

Στις 04:08, επί της οδού Θράκης 69, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Στις 04:26 επί της οδού Θράκης 8, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μια μοτοσικλέτα που βρίσκονταν σταθμευμένη, στην πυλωτή μια πολυκατοικίας. Η μηχανή καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τέλος, στις 04:28, στη συμβολή των οδών Φυλλίδος και Δημοφώντος, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο σταθμευμένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το ένα να καταστραφεί ολοσχερώς και το άλλο να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Ακολούθως η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε πρόσοψη οικίας, η οποία υπέστη υλικές ζημιές. Και για αυτό το συμβάν ενεργείται προανάκριση

EVI
03/12/2010, 14:51
γτπ

pissaman
08/12/2010, 20:36
Είμαι γέννημα θρέμα Ερυθραιότης!
Πέρασα τυχαία την επόμενη μέρα από εκεί για να πάω στο ταχυδρομείο! Ανατρίχιασα με το θέαμα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών......
Τι να πει κανείς....:mad:

lc8ergr1
20/01/2011, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba
Ευχομαι το επομενο ΚΤΜ να ειναι του γιου σου...

Και εγω την εχω βαλει απο μικρη στο νοημα:rotflmao:

Να τα χαιρομαστε γιατι αυτα ειναι τα μονα αναντικαταστατα...

ΣΥΦΟΡΟΥΜΙΤΗ πατερα
σήμερα το πρωι ανατριχιασα!!!

περνω αγουροξυπνημενος τον γιο μου να τον παω παιδικο σταθμο

και μου λεει:

"μπαμπα γιατι δεν παιζεις τις μοκλετες σου? "

ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΜΕΤΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ... θυμαται οταν τον καβαλαγα στη σελα οταν επεζε με μανετες και φλας κορνες και αλαρμ .....του λειπει του μπαγασα

ρε τι σου ειναι τα παιδια!!

οταν ΚΑΝΕΙΣ οικογενεια μαθαινεις πολλά

ο μικρος μου θησαυρος μίλησε και μαλλον αντι για μενα μαλλον ηρθε η ωρα του για κανα blata 49cc MINI

ενα ειναι σιγουρο ΜΑΚΡΙΑ τα παιδια μας ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ γεμίζοντας την τσεπη των μεγαλομετοχων των ΠΑΕ ΚΑΕ και χανουν την προσωπικη τους ζωή που φευγει οχι στην δημιουργια αλλα στις αλανες των γηπεδων

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΑΓΕΡΩΧΟΙ