View Full Version : Aθηνα-Πατρα...αντεχει το μηχανακι? Θα ζησω?
Λοιπον.Αυριο μαλλον θα παω Πατρα με το μηχανακι(xt600sm).Oι ερωτησεις ειναι 2.
1.Θα αντεξει το μηχανακι σε μια ταχυτητα πανω απο 100 για οση ωρα ειναι η διαδρομη?Αρκετες φορες που εχω κανει καποιες μεγαλες αποστασεις,οχι ταξιδια ομως,το νιωθω μετα να βραζει.Το εχει κανει κανεις και ποιες οι επιπτωσεις.Επισης ενα ντεποζιτο με βγαζει?
2.Διαδρομη.Δεν εχω ιδεα πως να παω.Ειδα αυτα εδω http://www.e-patras.gr/portal/web/visitors/84 αλλα δε ξερω ποιο να διαλεξω και γιατι.Θελω τον ποιο κοντινο δρομο.Μετα πειτε και για την ασφαλεια του.
miscelano
03/12/2010, 01:08
μας δουλευεις ρε φιλε????τετοιες ερωτησεις μονο οι κτμαδες κανουν....πηγαινε κ μη μασας!!!:beer: :beer: :beer:
Shaolin Monk
03/12/2010, 01:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
μας δουλευεις ρε φιλε????τετοιες ερωτησεις μονο οι κτμαδες κανουν....πηγαινε κ μη μασας!!!:beer: :beer: :beer:
+600
GiannisBlessed
03/12/2010, 01:21
ποτε θα πας ρε?
θα περασω και εγω απο εκει!χαχα
ποσα λιτρα παιρνει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
ποτε θα πας ρε?
θα περασω και εγω απο εκει!χαχα
ποσα λιτρα παιρνει?
Aυριο θα παω ρε.Θα ρθεις??!15λιτρα.Ψησου να κατεβουμε μαζι ρε!(οταν μαθω το πως;p)
GiannisBlessed
03/12/2010, 01:34
15 παιρνει ρε???:eyepop: :bawl:
εμενα παιρνει 10 και 2 η ρεζερβα.
αν πηγαινω χαλαρα δλδ κατω απο 120-130
τοτε με φτανει η βενζινη.
εγω ειμαι κερκυρα και θα περασω τεταρτη πρωι απο εκει...για αθηνα.
οποτε μαλλον δεν...
παντως μην το φοβασε δεν ειναι τπτ..
(οδικη εχεις??:p )
ο δρομος ειναι ευκολη υποθεση.
A αργεις ακομα δηλαδη θα εχω φυγει.Ρε μαλακα μη μου λες για οδικη και με τρομαζεις.σοβαρα παιζει να τα φτυσει ε?Ποιος δρομος δεν μου πες...=D
GiannisBlessed
03/12/2010, 01:51
εδω δεν τα φτυνει το bros ρεεεε!
το δικο σου θα τα φτυσει?χαχχα
τι λες ρε?
ρεζιλι γιναμε...:blush:
δρομος...
παιρνεις την παραλιακη για πειραια.
στριβεις προς λαμια στον κιφησο.(την εθνικη)
και ακολουθας ταμπελες προς κορινθο.
μετα περνας απο ελευσινα κτλ κτλ
φτανεις κορινθο δεν βγαινεις απο την εξοδο.
μετα εχει μια διχαλα προς τριπολη και προς πατρα.
που πας??
πας προς ΤΡΙΠΟΛΗ.
οκ?
πλακα κανω.:smokin:
μολις μπεις στην διχαλα προς πατρα ο δρομος γινεται κολοδρομος.
ολο ευθεια και φτανεις στην πατρα...
ωραια πολη η πατρα κατσε ρε εκει να κατεβουμε παρεα ρεεε!:beer: :lol:
πλακα μας κανεις ετσι???
ειχα κατεβει με το xr125 sm απο αθηνα - πατρα - πυργο
125cc αεροψυκτο, με ταχυτητα γυρω στα 100 χλμ/ωρα κ ημουν αρχοντας.
κανε 4-5 στασεις κ θασαι οκ.
προσοχη στον κατσικοδρομο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
εδω δεν τα φτυνει το bros ρεεεε!
το δικο σου θα τα φτυσει?χαχχα
τι λες ρε?
ρεζιλι γιναμε...:blush:
δρομος...
παιρνεις την παραλιακη για πειραια.
στριβεις προς λαμια στον κιφησο.(την εθνικη)
και ακολουθας ταμπελες προς κορινθο.
μετα περνας απο ελευσινα κτλ κτλ
φτανεις κορινθο δεν βγαινεις απο την εξοδο.
μετα εχει μια διχαλα προς τριπολη και προς πατρα.
που πας??
πας προς ΤΡΙΠΟΛΗ.
οκ?
πλακα κανω.:smokin:
μολις μπεις στην διχαλα προς πατρα ο δρομος γινεται κολοδρομος.
ολο ευθεια και φτανεις στην πατρα...
ωραια πολη η πατρα κατσε ρε εκει να κατεβουμε παρεα ρεεε!:beer: :lol:
Αυτος ο δρομος ειναι ο ποιο συντομος που λες?Το ξερω οτι ειναι ομορφα ρε σπουδαζουν κατι φιλοι γιαυτο παω.Θα καθομουν αλλα δουλευω καθημερινες γιαυτο.Παντως θα ξαναανεβω Φλεβαρη παντως αν ψηθεις και τοτε.=D Ρε δε ξερω το φοβαμαι το xt,χραπα χρουπα τριξιματα,βαλβιδες κροταλιζουν κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
πλακα μας κανεις ετσι???
ειχα κατεβει με το xr125 sm απο αθηνα - πατρα - πυργο
125cc αεροψυκτο, με ταχυτητα γυρω στα 100 χλμ/ωρα κ ημουν αρχοντας.
κανε 4-5 στασεις κ θασαι οκ.
προσοχη στον κατσικοδρομο.
ποπο σχεδον τελικιασμενο το xr δηλαδη Στασεις να σβηνω μοτερ για κανα 5λεπτο ας πουμε πχ?
GiannisBlessed
03/12/2010, 02:32
nai...
ανοιξε και ν
κανα χαρτι ρε να εισαι σιγουρος.
Ενοοειτε ρε δεν παω ντουγρου.Αλλα πρωτα συλλεγω αποψεις.
blackbusa
03/12/2010, 02:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
1.Θα αντεξει το μηχανακι σε μια ταχυτητα πανω απο 100 για οση ωρα ειναι η διαδρομη?Αρκετες φορες που εχω κανει καποιες μεγαλες αποστασεις,οχι ταξιδια ομως,το νιωθω μετα να βραζει.Το εχει κανει κανεις και ποιες οι επιπτωσεις.Επισης ενα ντεποζιτο με βγαζει?
2.Διαδρομη.Δεν εχω ιδεα πως να παω.Ειδα αυτα εδω http://www.e-patras.gr/portal/web/visitors/84 αλλα δε ξερω ποιο να διαλεξω και γιατι.Θελω τον ποιο κοντινο δρομο.Μετα πειτε και για την ασφαλεια του.
1. ναι...μεχρι 130χλμ θα εισαι ανετος...για αυτονομια δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να σου φτασει...
2.τι σημαινει δεν ξερεις ποιον να διαλεξεις???ο δρομος ειναι μονο ενας...οπως σου ειπαν και πιο πανω...πας προς Κορινθο(80χλμ απο Αθηνα)...και μετα απο λιγο εχει πινακιδες που γραφουν Πατρα/Τριπολη...μολις τις δεις αυτες κρατησου στην δεξια πλευρα του δρομου και συνεχειζεις ευθεια (προς Τριπολη ο δρομος γινετε ανηφορικος)...απο εκεινο το σημειο και μετα πολυ προσοχη γιατι ο δρομος ειναι μπουρδελο...
καλο ταξιδακι...
υ.γ. χωρις να ξερω την καταναλωση σου βενζιναδικο θα βρεις μετα την Κορινθο (110 περιπου χλμ απο Αθηνα)και αφου περασεις την διασταυρωση της Τριπολης επι της εθνικης οδου...
:wave2:
aristrom
03/12/2010, 03:14
που παα ρε φιλε!!
αυτα κανετε και μπαινουν...μεσα τα ΚΤΕΛ:a2: :a2:
miscelano
03/12/2010, 04:29
εγω με xt 600 benneton εχω φτασει μεχρι το γιβραλταρ....ο αλλος εφτασε με χρ 250 μεχρι την ινδια και πισω....κ εσυ φοβασαι μη σκορπισει μεχρι τη πατρα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πας ανετοτατα.
Εγω με xt500 του 2003 ειχα ανεβει αρκετες φορες απο Πατρα - Αθηνα και πισω.
Επειδη θα το κανεις πρωτη φορα, οταν φτασεις μπορει να νιωθεις στα χερια ενα μουδιασμα:D :D ενεκα ψηλου φτερου αλλα θα φτασεις αρχοντικα κατα τα αλλα;)
Χριστούγεννα 2001. Vaska με DR250 Πάτρα - Βιένη. Καλό???? Μετά βέβαια με προσέλαβαν να ρίχνω το τυρί στα μακαρόνια και ο κώλος μου ήταν πέτρα ένα πράμα για μια μέρα. Αλλά οκ το ξεπέρασα. 15 μέρες μετά επιστροφή, με το ίδιο μηχανάκι και την ίδια διαδρομή. Δεν υπήρχαν mp3 players αλλάτην πάλεψα με walkman και μπόλικες κασέτες. Ας μην πω για μπαταρίες.
Μοτοσυκλετιστές του καναπέ έχετε γίνει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
danaos75
03/12/2010, 08:27
Η απόσταση βγαινει ανετα, για την μηχανη (δεν ξερω για τον κ@λ@ σου και τα χερια σου),
Αυτονομια εμενα εχει (13αρι ντεποζιτο) 200χλμ συν την ρεζερβα, αν πηγαινεις κοντα στα 100-110, οποτε εισαι οριακα.
Καλό ταξίδι
Gandalf dr685sm
03/12/2010, 08:38
που είσαι παληκάρι... αν είσαι σιδερόκωλος... στην άλλη άκρη της γής θα πάει. Το θέμα δεν είναι αν πάει το μηχανάκι, αλλά αν πας εσύ.
Εδώ με rebel250 , δικάβαλο, με μπαγκάζια, πήγα Ζάκυνθο , ξεκινώντας απο Πεντέλη (τότε) μέχρι Κυλλήνη και απέναντι.. και ανησυχείς για το ΧΤ;
Με το δε παλαιότερο DR .. Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη κοκ...
Μην κολλάς .. οι μηχανές θα σε πάνε παντού. Το θέμα είναι αν αντέχεις εσύ να πας.
Τώρα... Σίγουρα είσαι για 2-3 γεμάτα reservoir για μπρος-πίσω (Αθήνα - Πάτρα - Αθήνα). Τώρα μέχρι 120-130 αν αντέχει το σβέρκο σου , μια χαρά τα πάει το ΧΤ. Ειδικά με αυτόν τον καιρό που δεν είναι και τόσο ζεστός (αερόψυκτο είπαμε! ).
Τον δρόμο στον είπανε άλλοι. Ε.. υπολόγισε και κανά 10αρακι σε διόδια.
XJR_Billy
03/12/2010, 09:03
Αθήνα-Πάτρα ??:eek:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
Με την ΧΤ600?
Για πλάκα.
Έκανα πέρυσι Αθήνα-Ρούσε (1200χλμ) με την ΧΤR μου σερί, με στάσεις μόνο για βενζίνη και τσιγαράκι.
Άνετα φίλε, ΧΤ είναι, δεν μασάει...;) :beer: :beer:
LOUKILOUK
03/12/2010, 09:33
Άστο καλύτερα το ταξίδι γιατί το αγχος μικραίνει τη ζωή... ξάπλωσε καλύτερα και σκεπάσου μην κρυώσεις... σέρνονται και ιώσεις... :lol: :rotflmao:
Κάποιον-ους μου θυμίζω τώρα με αυτά που γράφω... μήπως να ανησυχήσω...;:look:
Τεσπά καλό ταξιδάκι και κοίτα να το διασκεδάσεις... στάση για ξεμούδιασμα στα μισά και βενζινούλα χαλαρά για να μπορείς να το ανοίξεις στο τέλος που θα κουραστείς-βαρεθείς...:winka:
παλια γυρναγανε ολη την ελλαδα με 12βολτο 2καβαλο,φορτωμενοι τερμα γκαζι για 3 μηνες και τωρα....
Uriah Heep
03/12/2010, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
1.Θα αντεξει το μηχανακι σε μια ταχυτητα πανω απο 100 για οση ωρα ειναι η διαδρομη?
Don't do it Φαίδων!!!
:beer: :beer: :beer:
Εχετλαίος
03/12/2010, 10:08
O κολλητός μου ο Νεκτάριος το έκανε 4 φορές την εβδομάδα πήγαινέλα (γυναικοδουλειά) με ένα Dream παπί. Mετά από κάμποσο καιρό (2+ χρόνια) το μηχανάκι (πάντα τέρμα γκάζι και στάση μόνο για βενζίνη) απεβίωσε απόξω από το Ριο και το πέταξε σε ένα χωράφι.
Θέληση να υπάρχει και με Piaggio SI γίνεται η δουλειά
Pare kana FJR 1300 na sai sigouros...
Panos1313
03/12/2010, 11:27
Τι αλλο θακουσουμε..:D
MH PAS FILE..STA MISA APO TH BAREMARA MPOREI KAI NA AYTOKTONHSEIS.
PARE TO KTEL KALYTERA KAI KANA STAYROLEXO ..PIO SYNARPASTIKO EINAI APO NA KANEIS TOSA XIL ME XT.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
MH PAS FILE..STA MISA APO TH BAREMARA MPOREI KAI NA AYTOKTONHSEIS.
PARE TO KTEL KALYTERA KAI KANA STAYROLEXO ..PIO SYNARPASTIKO EINAI APO NA KANEIS TOSA XIL ME XT.:wave2:
+1
:D
Εχετλαίος
03/12/2010, 12:15
Πήγαινε μέσω Αρτεμισίου-Λεβιδίου-Τριπόταμων.
Θα γουστάρεις και θα πιείς και καφέ (και θα κάνεις και κάνα δύωρο παραπάνω)
notakos600
03/12/2010, 12:33
Ανετότατα πας, εγώ πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια πήγα Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Honda NS 125...
με πολλές στάσεις φυσικά αλλά το χάρηκα και μόλις το είχα στρώσει.
Όρμα και μη μασάς, χαλαρά όχι να το σπας το μοτέρ. :beer: :beer:
το μηχανακι θα αντςξει αλλα πρεπει να εισαι προσεκτικος
1, ωταν πλησιαζεις την διααταυρωση για Τριπολη μηνε δεξια γιατι πολυ ευκολα μπωρει να μπερδευτεις και να πας στον δρομο τριπολεως
2. απο εκει και κατω θελει προσοχη, δρομος στενος πολυ προσπερναν ακομα και πανω σε στροφες επειδη υπαρχουν πολλες νταλικες [πανε εξωρερικο απο το λιμανι της Πατρας] και επικρατει ενας εκνετυρισμος στους οδηγους
3. ασφαλτος σχτικα καλη σεε ολη την διαδρομη, το μονο που δεν ξερω ειναι αν συνεχιζωνται ρα εργα οπωτε ετοιμασου για παεουσια ξενων υλικων στην ασψφαλτο λογο των πολων φορτηγων μς αδρανη υλικα απο τα εργα