View Full Version : Μήπως τελικά είναι "άσχημα"??????
Το μοτό τον τελευταίο καιρό έχει "πέσει" τόσες πολλές φορές, που αν ήταν αναβάτης σε πίστα, θα είχε γίνει τουλάχιστον κομμάτια.
Με κίνδυνο να επαναλαμβάνω αυτά που και άλλοι κατά καιρούς έχουν πει, απλά θα ήθελα να ξέρετε ότι κι εγώ ευχαρίστως διατίθεμαι να συνεισφέρω όπου και όπως μπορώ στην διατήρηση ζωντανής αυτής της κοινότητας. Με τις λίγες γνώσεις που έχω ίσως και με οικονομική προσφορά, θέτω τον vaska στην διάθεση του moto forum, για να σταματήσουν επιτέλους οι πτώσεις και να συνεχίσει να υπάρχει η ντόπα μας που ακούει στ' όνομα ΜΟΤΟ.
Όταν και όποτε καθίσετε (οι λαμβάνοντας αποφάσεις) και αποφασίσετε να προβείτε σε αλλαγές, απλά ενημερώστε κι εμένα και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Άντε γιατί μας αναγκάζετε να γυρίζουμε από εδώ κι από κει σαν τους άστεγους.
:wave2: :wave2:
Africaptan
08/12/2010, 20:04
Κι εγω μαζι του. (αν μου το επιτρεπει βεβαια...):wave2: :wave2: :wave2:
Μην του κανουμε κατευθειαν τα Σαραντα μονο...:lol: :lol: :lol:
μωρε οσο πεφτει το μοτο εγω κανω δουλειες. τακτοποιω το σπιτι μου σιδερωνω ρουχα σφουγαριζω κοβω το γκαζον κλαδευω τα δεντρα πλενω το μηχανακι και διαφορα. καλυτερα να πεφτει μια στο τοσο για να κανω δουλειες:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
09/12/2010, 08:05
Ρε συ Βασκα, καλο χρυσο και αγιο το μοτο αλλα δε θα τα βαφουμε και μαυρα οταν πεφτει. Μην τρελαινεσαι :winka:
LARISEOS
09/12/2010, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
μωρε οσο πεφτει το μοτο εγω κανω δουλειες. τακτοποιω το σπιτι μου σιδερωνω ρουχα σφουγαριζω κοβω το γκαζον κλαδευω τα δεντρα πλενω το μηχανακι και διαφορα. καλυτερα να πεφτει μια στο τοσο για να κανω δουλειες:rotflmao: :rotflmao:
:beer:
LARISEOS
09/12/2010, 08:18
λιγο λιγο όλοι μπορούμε να συναιρέσουμε καπως πιστεύω!
Lioulios
09/12/2010, 08:31
Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθειά σου Βασκα .
Συλογικά και με κοινό στόχο ο οποίος θα πηγάζει από την ανάγκη μας για ιντερνρτική κοινονικότητα-κοινονοκοποίηση στα πλάισια πάντα του πργαματικού , προσπαθόντας παράλληλα να δώσουμε ένα καίριο πλήγμα σε μεμονωμένα φαινόμενα που παρατηρούνται από τυχάρπαστους δήθεν βελτιωτές και των αυλικών αυτών , να αδράξουν την ευκαιρία και που δρούν παράλληλα της κίνησης αυτής.
Επίσης θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφερθεί και το γεγονός της αδυναμίας της κοινότητας να ανταπεξέλθει στον όγκο των δεδομένων ο οποίος προκύπτει από την αλόγιστη χρήση και σπατάλη πολύτιμων ΚΒ από ασυνείδητους χρήστες που τόσα χρόνια δρούσαν εγωκεντρικά και ετσιθελικά βασιζόμενοι στο απειροβλητο της οικογενειοκρατίας .
Θα πρέπει να ληφθούν σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις αντιλαικά μέτρα ώστε σε βάθος χρόνου να αποκατασταθεί η σταθερότητα και να επανάλθει η κατάσταση στο φυσιολογικό .
Ας σκεφτούν λοιπόν οι αρμόδιοι μία ανάλογη τροπολογία , να τεθεί σε ψηφοφορία ,ώστε τα μέτρα που θα ληφθούν να χαιρετίζονται στο σύνολό τους από την κοινότητα .
:dizzy: :dizzy:
:lol: :lol: :lol:
Hornet_08
09/12/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε συ Βασκα, καλο χρυσο και αγιο το μοτο αλλα δε θα τα βαφουμε και μαυρα οταν πεφτει. Μην τρελαινεσαι :winka:
Εσυ τι κανεις οταν πεφτει φοβαμαι να ρωτησω :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:
Εχετλαίος
09/12/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Εσυ τι κανεις οταν πεφτει φοβαμαι να ρωτησω :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:
Eίσαι τελείως κοπέλι ρπστμ
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
...
Όταν και όποτε καθίσετε (οι λαμβάνοντας αποφάσεις) και αποφασίσετε να προβείτε σε αλλαγές, απλά ενημερώστε κι εμένα και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Άντε γιατί μας αναγκάζετε να γυρίζουμε από εδώ κι από κει σαν τους άστεγους.
:beer:
+1
Ηλία μου δεν τρελαίνομαι για κανέναν λόγο. Απλά λέω ότι αν μπορώ να βοηθήσω να λειτουργήσει καλύτερα κάτι που όταν δουλεύει νιώθω όμορφα, γελάω,πειράζω φίλους, κανονίζω βόλτες (και ποτέ δεν πάω), θα το κάνω.
Αυτό μόνον.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Συλογικά και με κοινό στόχο ο οποίος θα πηγάζει από την ανάγκη μας για ιντερνρτική κοινονικότητα-κοινονοκοποίηση στα πλάισια πάντα του πργαματικού , προσπαθόντας παράλληλα να δώσουμε ένα καίριο πλήγμα σε μεμονωμένα φαινόμενα που παρατηρούνται από τυχάρπαστους δήθεν βελτιωτές και των αυλικών αυτών , να αδράξουν την ευκαιρία και που δρούν παράλληλα της κίνησης αυτής.
Επίσης θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφερθεί και το γεγονός της αδυναμίας της κοινότητας να ανταπεξέλθει στον όγκο των δεδομένων ο οποίος προκύπτει από την αλόγιστη χρήση και σπατάλη πολύτιμων ΚΒ από ασυνείδητους χρήστες που τόσα χρόνια δρούσαν εγωκεντρικά και ετσιθελικά βασιζόμενοι στο απειροβλητο της οικογενειοκρατίας .
Θα πρέπει να ληφθούν σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις αντιλαικά μέτρα ώστε σε βάθος χρόνου να αποκατασταθεί η σταθερότητα και να επανάλθει η κατάσταση στο φυσιολογικό .
Ας σκεφτούν λοιπόν οι αρμόδιοι μία ανάλογη τροπολογία , να τεθεί σε ψηφοφορία ,ώστε τα μέτρα που θα ληφθούν να χαιρετίζονται στο σύνολό τους από την κοινότητα .
Αν τελικά καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις σου βγάζω το καπέλο. Προσπάθησα να σε παρακολουθήσω αλλά θέλω ανωτέρου επιπέδου γνώσεις.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
09/12/2010, 09:16
Βόλτα από Μυλοπόταμο;
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
λιγο λιγο όλοι μπορούμε να συναιρέσουμε καπως πιστεύω!
Τι να κάνουμε; :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τι να κάνουμε; :look:
Ε μα κι εσύ δεν καταλαβαίνεις.
"Συναιρέσουμε" δλδ να μαζέψουμε, κοντίνουμε το μοτο, που πιθανότατα κλίνεται σαν το γελάω - γελώ και ανήκει στα συνηρημένα.
Τι άλλο που δεν κατάλαβες να σου εξηγήσουμε?????
πφφφ αγράμματοι ρε πστ μου.
:bawl: :bawl:
+1000 στον Vaska.
:beer: :beer: :beer:
road spirit
09/12/2010, 10:33
μια αλλαγή στο hosting χρειάζεται, no big deal ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μια αλλαγή στο hosting χρειάζεται, no big deal ...
Νομίζω, ο ΦάσκαΖ δεν εννούσε μόνο αυτό Υάννη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Νομίζω, ο ΦάσκαΖ δεν εννούσε μόνο αυτό Υάννη...
Εκεί όμως είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε τις τελευταίες 2 φορές.
vaska??????
ksemines apo douleia re mlka????:confused: :confused: thelw enan pitsirika gia ta meremetia an se endiaferei....:alien: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
vaska??????
ksemines apo douleia re mlka????:confused: :confused: thelw enan pitsirika gia ta meremetia an se endiaferei....:alien: :alien:
α στα διαλα πρωινιάτικο
α στα διαλα πρωινιάτικο
Δεν μπορω και να γελασω ρε μλκ γτ ειμαι σε μαυρα χαλια...:sick: :sick: :sick: :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
09/12/2010, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν μπορω και να γελασω ρε μλκ γτ ειμαι σε μαυρα χαλια...:sick: :sick: :sick: :lol: :lol: :lol:
παλι σκόρπισε το ρημαδι; :smokin: :evil: :smokin:
παλι σκόρπισε το ρημαδι; :smokin: :evil: :smokin:
Κρυωμενος ειμαι βρε χαμενε...:evil: :evil: :evil:
Μια εχει 25 βαθμους και μια 5. Και καπου την αρπαξα ασχημα...:(
Cpt. Haddock
09/12/2010, 12:28
φλωρατζες ρε πστμ :evil:
Δεν είμαστε στις γενικές... :winka:
φλωρατζες ρε πστμ :evil:
Και εγω σε αγαπαω ρε...:a07: :a07: :a07:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Lioulios
09/12/2010, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Βόλτα από Μυλοπόταμο;
:confused: Zάκρο , αλλά αυτά που λέω έχουν βάση ...Στο βάθος .
Βέβαια, αφού φρόντισες να ντύσεις τις εξατμίσεις από το μπουρδέλο σου, έμεινες ξεβράκωτος εσύ και να τα ολέθρια αποτελέσματα.
:rotflmao: :rotflmao:
Africaptan
09/12/2010, 13:34
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Zάκρο , αλλά αυτά που λέω έχουν βάση ...Στο βάθος . [/Q
Κοντα ειναι κι η Ιεραπετρα...:D :D
Είπε ο Βαντας ότι δεν είμασταν στις Γενικές... δεν σας άρεσε η άλλη κατηγορία μΕ φαίνεται :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είπε ο Βαντας ότι δεν είμασταν στις Γενικές... δεν σας άρεσε η άλλη κατηγορία μΕ φαίνεται :D
Εσύ στοχεύεις και πυροβολείς αδιακρίτως ΜΕ φαίνεται. Ούτε ντροπή ούτε όνειδος.
:sad: :sad:
Εσύ στοχεύεις και πυροβολείς αδιακρίτως ΜΕ φαίνεται. Ούτε ντροπή ούτε όνειδος.
:sad: :sad:
Δεν ήμΑνε εγώ... αλλά το ίδιο θα έκανα.
τεσπα, τις διαβασαμε τις προσφορές και τις λαμβάνουμε υπόψιν. thanks :wave2:
Operater
09/12/2010, 13:57
αμα ερχοσουν ταιναρο θασουν περδίκι.. θα σε κανονιζαμε εμεις...
αλλά... κουότ κοτ κοτ κοτ κοτ... :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
κουότ κοτ κοτ κοτ κοτ... :rotflmao: :rotflmao:
219088
Operater
09/12/2010, 14:03
α γειά σου...! :lol:
Να τεθεί σε ψηφοφορία το παρόν κείμενο, για Νόμπελ Λογοτεχνίας, τουλάχιστον!! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:wave2:
Lioulios
09/12/2010, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Να τεθεί σε ψηφοφορία το παρόν κείμενο, για Νόμπελ Λογοτεχνίας, τουλάχιστον!! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:wave2: Καταλαβαίνεις τι λέει ;:eyepop: :eyepop:
Καταλαβαίνεις τι λέει ;:eyepop: :eyepop:
ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ....
Lioulios
09/12/2010, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ.... :winka:
:bawl: :bawl:
Καταλαβαίνεις τι λέει ;:eyepop: :eyepop:
Βέβαια, όλα! Λίγο αυτή η λέξη "κοινονοκοποίηση" με δυσκόλεψε, αλλά στο τέλος τα κατάφερα!!! :lol:
α στα διαλα πρωινιάτικο
kai egw sagapaw mallia mou.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:confused: :confused: :confused: Βρε τι μου θυμιζει !!!!!τι μου θυμιζει????
@ Vaska +1