PDA

View Full Version : Για ρίξτε μια ματιά .

Lioulios
13/12/2010, 11:06
Το έχω μέσα στο σπίτι τώρα που ο καιρός έιναι χάλια και μου παρουσίασε τα παρακάτω .

Κοίταξα την στάθμη των υγρών και δεν είναι πάνω από το max .(έλεγα μήπως τα ξέρασε , αλλά αυτό θα γινόταν εν κινήση ε) ;

Έχει να κάνει που είναι σταματημένη έτσι μία εβδομάδα ;; Πάντως η ποιότητα του υλικού και του σφιχτήρα που κοίταξα είναι πολύ καλή για να χάνει από "κάπου" .

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δάκρυσε από την ένωση ,αλλά γιατί .;;

Για πείτε...

219477

Lioulios
13/12/2010, 11:08
Επειδή χθές την κοίταζα , δεν είχε τίποτα .Αυτό που παρατήρησα είναι πως μέσα σε μία μέρα έχασε τις σταγόνες που είδατε συν αυτές στο πάτωμα ..Τίποτα άλλο .

Σκούπισα και περιμένω να δω τη συνέχεια ..

219478

sapila racing
13/12/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δάκρυσε από την ένωση ,αλλά γιατί .;;

Για πείτε...

Σφίξε λίγο το σφιχτήρα και θα είσαι ΟΚ κατα πάσα πιθανότητα. Αν όχι δες μήπως το κολλάρο εχει κανει ρωγμή εκει που πιάνει ο σφιχτήρας.

GIXXERAKIAS
13/12/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σφίξε λίγο το σφιχτήρα και θα είσαι ΟΚ κατα πάσα πιθανότητα. Αν όχι δες μήπως το κολλάρο εχει κανει ρωγμή εκει που πιάνει ο σφιχτήρας. Σωστος!:beer:

Lioulios
13/12/2010, 15:49
Εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου .
Από ότι είδα σήκωνε η βίδα του σφιχτήρα μία ψιλή (μία στροφή) ακόμα .

Το θέμα είναι όμως πως δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί και είναι και σταματημένη σε κλειστό χώρο και δεν μπορώ να το εξηγήσω .
Συστολές-διαστολές ..Ξέρω γω ;;

Πάντως μετά από το σφήξιμο , δεν έχει εμφανίσει κάτι ακόμα . Μάλλον δεν έχει θέμα από αλλού .

Θα το ξαναδώ αύριο .

Ευχαριστώ .

bonnie
13/12/2010, 16:12
γιαννη, εκει δεν ειναι που βγαινει το καλωδιο απ το πηνιο? :confused:

αν με το σφιξιμο δεν.. , δοκιμασε σιλικονη-φλαντζοκολλα.. εμενα μου εκανε το ιδιο, δακρυζε στην ενωση, κ μετα ηταν οκ...

ntilalis
13/12/2010, 17:31
λιγο προσοχη με αυτους τους σφυχτηρες δεν θελουν πολλα ζορια
υπαρχει περιπτωσει να ραγισει ο λαιμος...