Σύνδεση

View Full Version : Αγορά cb250f

sergiosm
13/12/2010, 17:28
Καλησπέρα,

ένας γνωστός μου πουλάει το cb250f με 30.000 χιλιόμετρα, καινούργια λάστιχα, αλυσίδα και γρανάζια για 2.200 ευρώ

Αν δεχτούμε ότι είναι καλή κατάσταση (θα το ελέγχξω αυτό) τί λέτε αξίζει;

το θέλω για μέσα στην πόλη και άντε και λίγο προς τα έξω. Ας πούμε μέχρι χαλκίδα.

τί κατανάλωση έχει;

Ευχαριστώ

:wave2:

Sapadak
13/12/2010, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
πουλάει το cb250f

cbf250 εννοεις?

Αν ναι ειναι λιγακι "τσιμπημενη" η τιμη του αλλα ειναι σκυλι.

Για μεσα στη πολη και για περιξ κυκλοφοραει χωρις προβλημα. (εχω κανει αυθημερον 350 χλμ πηγαινε-ελα)

Βενζινα και δρομο

τί κατανάλωση έχει;

Αν πηγαινεις με 100-120 (κοντερισια εε :lol: ) στο ταξιδι θα δεις και 370-400 χλμ αυτονομια απο το 16αρι τεποζιτο του.

sergiosm
13/12/2010, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
cbf250 εννοεις?

Αν ναι ειναι λιγακι "τσιμπημενη" η τιμη του αλλα ειναι σκυλι.

Αν σε ενδιαφερει για μεσα στη πολη και για περιξ κυκλοφοραει χωρις προβλημα.

Βενζινα και δρομο

όχι το cbf

αυτό εδώ εννοώ:

http://www.thunderbike.co.nz/used-bikes/hon_cb250F.htm

το "μικρό" hornet

iosif
14/12/2010, 10:47
ΕΧΩ Την εντυπωση οτι με 2000 βρισκεις καλυτερα μηχανακια

toyar
14/12/2010, 13:33
Αυτό που έβαλες είναι το cbf250 και δεν έχει σχέση με Hornet
δεν γράφεις τι μοντέλο είναι αλλά έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις το ίδιο με λιγότερα χλμ ή και κάτι μεγαλύτερο
βόλτα χαλκίδα θα σε πάει αλλά δεν είναι το καλύτερό του
άνετη και οικιονομική ταχύτητα ταξιδίου μέχρι 100-110

sergiosm
14/12/2010, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Αυτό που έβαλες είναι το cbf250 και δεν έχει σχέση με Hornet
δεν γράφεις τι μοντέλο είναι αλλά έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις το ίδιο με λιγότερα χλμ ή και κάτι μεγαλύτερο
βόλτα χαλκίδα θα σε πάει αλλά δεν είναι το καλύτερό του
άνετη και οικιονομική ταχύτητα ταξιδίου μέχρι 100-110

πήγα και το είδα σήμερα.

τελικά είναι το cbf250 (απλά αυτός που μου το είπε από το τηλέφωνο ήταν γνωστός του και δεν ήξερε με σιγουριά).

Το έκανα και μια βόλτα.
Φαίνεται σε άριστη κατάσταση.

Θα δούμε...

John Steed
14/12/2010, 19:56
Άμα δεν βαριέσαι, διάβασε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31452

:wave2: :wave2:

sergiosm
14/12/2010, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Άμα δεν βαριέσαι, διάβασε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31452

:wave2: :wave2:

:beer:

SF
15/12/2010, 17:09
όχι το cbf

αυτό εδώ εννοώ:

http://www.thunderbike.co.nz/used-bikes/hon_cb250F.htm

το "μικρό" hornet

Αν και όντως υπάρχει CB250F, αυτό στο λινκ είναι CBF. Έχουν κάνει λάθος στο site.

Eμένα το CBF μου αρέσει για την πόλη. Πολύ ελαφρύ, ικανοποιητικό γκάζι, άνετη θέση ακόμα και για ψηλό, και πολύ πολύ καλό φρένο. Αν το πήρες ήδη, καλοφόρετο :)

sergiosm
15/12/2010, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Αν και όντως υπάρχει CB250F, αυτό στο λινκ είναι CBF. Έχουν κάνει λάθος στο site.

Eμένα το CBF μου αρέσει για την πόλη. Πολύ ελαφρύ, ικανοποιητικό γκάζι, άνετη θέση ακόμα και για ψηλό, και πολύ πολύ καλό φρένο. Αν το πήρες ήδη, καλοφόρετο :)

Είναι τελικά το cbf250 και όχι το cb250f (άρα έστω και από σπόντα η φώτο είναι σωστή).

Δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί είμαι ο τρίτος κατά σειρά που εξέφρασε ενδιαφέρον και μου είπε ότι θα τηρήσει σειρά προτεραιότητας (σωστό είναι αυτό). Οπότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρω.

Η βόλτα πάντως που του έκανα μου άφησε όμορφη αίσθηση.

EVI
15/12/2010, 17:58
με 2.500 ευρω και τοσα χιλιομετρα παιρνεις πληθωρα μοτοσυκλετων και μεγαλυτερου κυβισμου εφοσον θες να το βγαλεις εθνικη.Οπως πχ ον-οφ μοτοσυκλετες βλεπε freewind , kle , pegaso Κλπ με τα ιδια χιλιομετρα , οικονομικα αλλα με περισσοτερα αλογα και ροπη λογο κυβισμου.Και ποιο ανετα για 2καβαλα σε ταξιδια και πολυ ανετα για μεσα στη κινηση και τους σκατοδρομους της αθηνας.

sergiosm
15/12/2010, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
με 2.500 ευρω και τοσα χιλιομετρα παιρνεις πληθωρα μοτοσυκλετων και μεγαλυτερου κυβισμου εφοσον θες να το βγαλεις εθνικη.Οπως πχ ον-οφ μοτοσυκλετες βλεπε freewind , kle , pegaso Κλπ με τα ιδια χιλιομετρα , οικονομικα αλλα με περισσοτερα αλογα και ροπη λογο κυβισμου.Και ποιο ανετα για 2καβαλα σε ταξιδια και πολυ ανετα για μεσα στη κινηση και τους σκατοδρομους της αθηνας.

Βασικά η κίνησή του θα είναι 95% τουλάχιστον πόλη και 5% μικροαποστάσεις μέχρι άντε 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Άρα θέλω κάτι που να είναι άνετο και οικονομικό για την Αθήνα και να μπορεί να με πάει λίγο έξω με ασφάλεια χωρίς σημασία στις επιδόσεις.

EVI
15/12/2010, 18:04
Βασικά η κίνησή του θα είναι 95% τουλάχιστον πόλη και 5% μικροαποστάσεις μέχρι άντε 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Άρα θέλω κάτι που να είναι άνετο και οικονομικό για την Αθήνα και να μπορεί να με πάει λίγο έξω με ασφάλεια χωρίς σημασία στις επιδόσεις.

αυτο ακριβως λεω και εγω!ασε στην ακρη τις επιδοσεις (δεν υπαρχουν επιδοσεις σε αυτα που αναφερα οταν η τελικη τους ειναι 150χαω αν δεν φυσαει).

Ειχα παρομοια μοτοσυκλετα -freewind- και ηταν ευελικτη (το τιμονι διπλωνε περισσοτερο και απο παπι -και παπι ειχα- ) οικονομικη εκει που δεν παει , δεν κοπανιομουν σε σαμαρακια , λακουβες και φαραγκια του Χελμ που εχουν οι δρομοι μας και πηγαινα κοντινες εκδρομες ανετη με καλη αυτονομια και καλυτερες αναρτησεις φρενα κλπ (σε συγκριση με το 250ρι λεμε οχι με τα τζιξερ μην πεταχτει κανεις).

Γνωμη μου να ψαξεις και σε κατι αλλο εποχες που λογο κρισης στης αγορα πωλουντε πολλες μοτοσυκλετες σε καλη τιμη.

sergiosm
15/12/2010, 18:08
αυτο ακριβως λεω και εγω!ασε στην ακρη τις επιδοσεις (δεν υπαρχουν επιδοσεις σε αυτα που αναφερα οταν η τελικη τους ειναι 150χαω αν δεν φυσαει).

Ειχα παρομοια μοτοσυκλετα -freewind- και ηταν ευελικτη (το τιμονι διπλωνε περισσοτερο και απο παπι -και παπι ειχα- ) οικονομικη εκει που δεν παει , δεν κοπανιομουν σε σαμαρακια , λακουβες και φαραγκια του Χελμ που εχουν οι δρομοι μας και πηγαινα κοντινες εκδρομες ανετη με καλη αυτονομια και καλυτερες αναρτησεις φρενα κλπ (σε συγκριση με το 250ρι λεμε οχι με τα τζιξερ μην πεταχτει κανεις).

Ναι αλλά το freewind (για το 650 μιλάμε σωστά ; ) δεν έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, ακριβότερη ασφάλεια, τέλη και σέρβις;;;

Με δεδομένο ότι το θέλω για εργαλείο και ότι ετησίως κάνω περίπου 12.000 χιλιόμετρα θέλω να τα βάλω όλα στη ζυγαριά.

Άσε που ειδικά freewind είχε ο αδερφός μου (ο cityfly) και για να πω την αλήθεια (αν και τελικά δεν το οδήγησα ποτέ) δεν ένιωσα να "κουμπώνω" πάνω του όταν το καβάλησα.

Α και ξέχασα. Το δικάβαλο σε ταξίδι είναι πολύ μακρινό ενδεχόμενο ή μάλλον σχεδόν απίθανο

Sapadak
15/12/2010, 18:14
Παντως με 2200 εχεις πολλες επιλογες

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?engine_size-to=&significant_damage=&registration-from=&category=&engine_power-to=&engine_size-from=&mileage-from=&make=22&rg=&pg=1&price-to=&registration-to=&exterior_color=&variant=cbf+250&engine_power-from=&hi=&offer_type=sale&mileage-to=&fuel_type=&modified=&or=a&so=pr&price-from=

20 απο τα 32 ειναι μεχρι 2200

Ριξε μια ματια και γυρω γυρω ;)

Επισης ασημι ζαντα 2005 και πισω

Μαυρη ζαντα 2006 και μετα

(και διαφορετικα πλαινα καπακια επισης)

EVI
15/12/2010, 18:16
Ναι αλλά το freewind (για το 650 μιλάμε σωστά ; ) δεν έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, ακριβότερη ασφάλεια, τέλη και σέρβις;;;

Με δεδομένο ότι το θέλω για εργαλείο και ότι ετησίως κάνω περίπου 12.000 χιλιόμετρα θέλω να τα βάλω όλα στη ζυγαριά.

Άσε που ειδικά freewind είχε ο αδερφός μου (ο cityfly) και για να πω την αλήθεια (αν και τελικά δεν το οδήγησα ποτέ) δεν ένιωσα να "κουμπώνω" πάνω του όταν το καβάλησα.

Α και ξέχασα. Το δικάβαλο σε ταξίδι είναι πολύ μακρινό ενδεχόμενο ή μάλλον σχεδόν απίθανο

ta 250 με τα 600 εχουν τα ιδια εξοδα. (τελη κλπ ασφαλεια με μικρη διαφορα (δεν εισαι νεος οδηγος) και σερβις σε μονοκυλινδρα /2κυλινδρα παλαιωτερων ετων....ε )

μη κολλας στο freewind σαν παραδειγμα στο εφερα

καλες αγορες :beer:

Specialized
15/12/2010, 18:21
ta 250 με τα 600 εχουν τα ιδια εξοδα. (τελη κλπ ασφαλεια με μικρη διαφορα (δεν εισαι νεος οδηγος) και σερβις σε μονοκυλινδρα /2κυλινδρα παλαιωτερων ετων....ε )

μη κολλας στο freewind σαν παραδειγμα στο εφερα

καλες αγορες :beer:

Δεν έχουν τα ίδια έξοδα! Έχω το CBF250 και η κατανάλωση είναι 3 και κάτι λίτρα στα 100 χλμ. Τα τέλη 20 ?, ασφάλεια 120 το χρόνο. Σε επαρχιακό δρόμο ξεχνάς να βάλεις βενζίνη και έχει πολύ καλή συμπεριφορά. Σέρβις το κάνεις μόνος σου με 30 ? αναλώσιμα.

Η τιμή που το βρίσκει ο φίλος είναι λίγο ανεβασμένη. Εγώ με 14000 χλμ θα το έδινα 2000 (και έχει συναγερμό, μπαγκαζιέρα, ζελατίνα).

dmf
15/12/2010, 18:24
bmw f650 ? Πιστευω σε max μεχρι 2500-2600? βρισκεις και με abs.
Οσο για τα service δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο. Μονοκυλινδρο γαρ.
Your choice

click (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=298&variant=f650&price-from=%3E400&price-to=%3C3000&so=dm&or=d&registration-from=%3E2001&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&features=50)

δες μια το κοκκινο που λεει ναυπλιο. Το καταστημα το ξερω και ειναι πολυ καλο. Αν καταφερεις και του κανεις και λιγο παζαρι.. :rolleyes:

toyar
15/12/2010, 18:24
Αν κάποιος θέλει κάτι με όλα τα πλεονεκτήματα του παπιού και χωρίς τα μειονεκτήματά του για χρήση εργαλείου τότε το cbf είναι ότι πρέπει.
Το μόνο μείον είναι ότι λόγω χαμηλής ισχύος χωρίς να γίνεται κουραστικό το βαριέσαι γρήγορα
Πάντως με τις σημερινές οικονομικές συνθήκες έχει σημασία ότι το κόστος χρήσης και συντήρησης του είναι αστείο

EVI
15/12/2010, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Specialized
Δεν έχουν τα ίδια έξοδα! Έχω το CBF250 και η κατανάλωση είναι 3 και κάτι λίτρα στα 100 χλμ. Τα τέλη 20 ?, ασφάλεια 120 το χρόνο. Σε επαρχιακό δρόμο ξεχνάς να βάλεις βενζίνη και έχει πολύ καλή συμπεριφορά. Σέρβις το κάνεις μόνος σου με 30 ? αναλώσιμα.

Η τιμή που το βρίσκει ο φίλος είναι λίγο ανεβασμένη. Εγώ με 14000 χλμ θα το έδινα 2000 (και έχει συναγερμό, μπαγκαζιέρα, ζελατίνα).

και για πες μου ποσο ειναι τα τελη για μια μοτοσυκλετα 600κυβικων?

ειλικρινα δεν θυμαμαι τωρα.

το σερβις που ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ τοσο στοιχιζει και σε αυτα που λεω :beer: μην μπερδευεσε με τα κυβικα....αλλα λεφτα κανει ενα gsxr 600 αλλα λεφτα (γενικως) κανει ενα ΧΤ 600 αλλη καταναλωση το ενα αλλη το αλλο.... εκτος απο cbf250 ποια αλλη μοτοσυκλετα ειχες?

sergiosm
15/12/2010, 18:30
και για πες μου ποσο ειναι τα τελη για μια μοτοσυκλετα 600κυβικων?

ειλικρινα δεν θυμαμαι τωρα.

το σερβις που ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ τοσο στοιχιζει και σε αυτα που λεω :beer:

για 650 είναι 50 ευρώ δεν είναι τραγική διαφορά

Η ασφάλεια δεν ξέρω τί παίζει.

Σέρβις μόνος δεν πρόκειται να κάνω ό,τι και να πάρω γιατί:
1) δεν ξέρω
2) δεν έχω χρόνο να μάθω σε βαθμό που να με εμπιστεύομαι
3) δεν έχω τα απαραίτητα εργαλεία

sergiosm
15/12/2010, 18:32
εκτος απο cbf250 ποια αλλη μοτοσυκλετα ειχες?

έχω το ybr 125
δεν το λες παπί
δεν το λες όμως και μοτοσυκλέτα

Δεν έχω φόβο / άγχος για να πάω σε κάτι μεγαλύτερο
Δεν είμαι και κανά μωρό

Απλά το θέλω για συγκεκριμένη χρήση και εάν η πιο οικονομική (κυρίως από την αγορά και μετά) επιλογή είναι αρκετή για τη χρήση αυτή, δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε κάτι ακριβότερο

EVI
15/12/2010, 18:33
έχω το ybr 125
δεν το λες παπί
δεν το λες όμως και μοτοσυκλέτα

Δεν έχω φόβο / άγχος για να πάω σε κάτι μεγαλύτερο
Δεν είμαι και κανά μωρό

Απλά το θέλω για συγκεκριμένη χρήση και εάν η πιο οικονομική (κυρίως από την αγορά και μετά) επιλογή είναι αρκετή για τη χρήση αυτή, δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε κάτι ακριβότερο

δε το ειπα σε σενα!!!! στον φιλο Specialized που λεει οτι δεν ειναι τα ιδια το ειπα :beer:

sergiosm
15/12/2010, 18:39
δε το ειπα σε σενα!!!! στον φιλο Specialized που λεει οτι δεν ειναι τα ιδια το ειπα :beer:

koulemberg
16/12/2010, 03:25
Παρ'το βρε φιλαρακι και μην ακους κανενα...Εγω εχω βρει την υγεια μου μεσα στην Αθηνα με το cbf. Ολο σκεφτομαι να παω σε κατι μεγαλυτερο αλλα οσο βλεπω την τσεπη διαρκως στα ιδια και την τιμη της βενζινης στα υψη ολο και κανω πισω...Θησαυρος σου λεωωωωω