View Full Version : pros krhtikous k oxi mono
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/45127
sovaro trakarisma tou manwlh kontarou
kai asxhma nea mathainw.nai men ksepernaei ton kindino gia thn zwh tou alla h plath kai h mesh tou einai polu xalia....elpizw na anarwsei
:( :(
Εχετλαίος
15/12/2010, 13:32
Μακάρι να γίνει καλά και να σταθεί πάλι όρθιος στα πόδια του.
Μακάρι.
liakaros
15/12/2010, 13:43
Σκατα...
Εχει και 4 κοπελια...
συναδελφος του μου ειπε οτι σταματησε στην ακρη , ξαπλωσε το καθισμα και κοιμηθηκε.τον βρηκε ενα σμαρτ γεματα χτυπωντας την πορτα του οδηγου...και πηγαινε πολλα αποτι λενε τουλαχιστον.ας ελπισουμε στα καλυτερα..κριμα ρε γαμωτο.τον γνωρισα προπερσι στα χανια σε κατι βαφτησια.μουρλος για δεσιμο αλλα καλο παιδι...αν μαθω τιποτα θα σας πω...
η βλακεία της υπόθεσης είναι ότι ο άνθρωπος δεν έκανε κάτι επικίνδυνο η παράλογο...Αισθάνθηκε αδιαθεσία (σε όλους μπορεί να συμβεί),σταμάτησε στην άκρη του δρόμου (λογικό) και άναψε τα αλάρμ για να μη πέσει κανένας πάνω του (ακόμα πιο λογικό)...........καλύτερα να σταματούσε στη μέση με σβηστά φώτα....μπορει να μη τον πετύχαινε το smart...:a37: :a37:
Lioulios
15/12/2010, 16:54
Περαστικό να ΄ναι για το Μανώλη .
Aμα δε σε θελει ρε πο@στη μου....
Με παρομοιο τροπο ειχα χασει μια φιλη , η οποια εμεινε στον τοπο μετα απο χτυπημα απο πισω...Αυχενας κρακ....και τελος.
Ζωνη φορουσε , για οσους.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
Aμα δε σε θελει ρε πο@στη μου....
Με παρομοιο τροπο ειχα χασει μια φιλη , η οποια εμεινε στον τοπο μετα απο χτυπημα απο πισω...Αυχενας κρακ....και τελος.
Ζωνη φορουσε , για οσους.....
συγγνώμη για το σπαμ
αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο
η ζώνη από μόνη της δεν αρκεί πρέπει και το προσκέφαλο να είναι ρυθμισμένο σωστά (στο ύψος των ματιών)
sergiosm
16/12/2010, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
συγγνώμη για το σπαμ
αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο
η ζώνη από μόνη της δεν αρκεί πρέπει και το προσκέφαλο να είναι ρυθμισμένο σωστά (στο ύψος των ματιών)
+ 1
ASTRAKITCAR
16/12/2010, 16:32
την Μανωλα την εχω δει απο κοντα αρκετες φορες.
περαστικα και συντομα να γραψει μαντιναδα για τον πονο που περναει..