Σύνδεση

View Full Version : Honda Deauville Vs ΟΛΩΝ

Σελίδες : 1 [2] 3

panavour
19/12/2010, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
oses fores exw dei odigous tis deauvilee itan kapoioi anw twn 40+ k forousan typou jet-krani... :confused:

mallon oi idioktites tis tin sigkatalegoun stis taksis twn scooter h' custom....:p

Aκομα και ετσι να ειναι ,που δεν ειναι,-ελα μια φορα στις συγκετρωσεις του DEAUVILLE CLUB να το διαπιστωσεις -που ειναι το προβλημα????Δηλαδη αναλογα με τι μηχανακι εχεις υπαρχει και το αναλογο ντυσιμο???
Ο κατοχος ενος παπιου ας πουμε, δεν μπορει να φοραει, μποτες,δερματινα και ARAI κρανος????:confused: :confused:

daz
19/12/2010, 16:41
Το να μην χρειάζεται κάποιος, κάτι παραπάνω από το Deauvillee, δεν ειν' κακό! :smokin: :smilea:

reinmeister
19/12/2010, 16:49
ρε αυτοι ειναι απολαυστικοτεροι κι απο τους tdmακηδες...:D

εχετε και club ε? σαν να λεμε μαζευτηκατε ολα τα atos με αναρτησεις 10ετιας...

:lol: :lol: :lol:

daz
19/12/2010, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

Νομίζω πως οι Vstromαδες βρήκαν το μάστορά τους. :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
19/12/2010, 17:36
ας ανοίξει κάποιος θρεντ DEAUVILLE VS V-STROM

μπας κ έχουμε γαμιστερά χριστούγεννα

dimdoc
19/12/2010, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
Aκομα και ετσι να ειναι ,που δεν ειναι,-ελα μια φορα στις συγκετρωσεις του DEAUVILLE CLUB να το διαπιστωσεις -που ειναι το προβλημα????

H ετησια συγκεντρωση πρεπει να ειναι τρεις μερες πριν την ανασταση παντως:smokin: :lol:

reinmeister
19/12/2010, 18:05
νομιζω παντως, οτι ειναι μακραν το καλυτερο για τηλεοπτικη καλυψη αγωνων ποδηλασιας...

θα πηγαινει ψιλοσκασμενο βεβαια,αλλα ειναι αξιοπιστο και αντεχει το punishment...:lol: :lol: :bawl: :bawl:

SVX
19/12/2010, 18:17
νομιζω παντως, οτι ειναι μακραν το καλυτερο για τηλεοπτικη καλυψη αγωνων ποδηλασιας...

θα πηγαινει ψιλοσκασμενο βεβαια,αλλα ειναι αξιοπιστο και αντεχει το punishment...:lol: :lol: :bawl: :bawl:

:nono:

219888

byron
19/12/2010, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:nono:

Φίλε αυτό είναι το Deuville RR ?

camen
19/12/2010, 19:33

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Εγω πιστευω οτι σε χρονομετρο δεν μπορει να ακολουθησει παντως...:smokin:

nikos_abel
20/12/2010, 02:39

Πάντως, σοβαρά τώρα Ρέιν, έχεις τα πιο ξεκαρδιστικά ποστ κι ας διαφωνούμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikos_abel
20/12/2010, 02:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φίλε αυτό είναι το Deuville RR ?

Αυτό είναι η παπαριά το DN01 που ΕΙΝΑΙ σκούτερ με τεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια.

Για αυτό πείτε ότι θέλετε, είμαι σύμφωνος.

nikos_abel
20/12/2010, 02:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ας ανοίξει κάποιος θρεντ DEAUVILLE VS V-STROM

μπας κ έχουμε γαμιστερά χριστούγεννα

Δε γ@μι..ται, το άνοιξα!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114534

reinmeister
20/12/2010, 04:23
you meet the nicest people on a dauville...:p

219896

nikos_abel
20/12/2010, 04:45

Που τη βρήκες τη φωτογραφία μου ρε αληταρά!!!!

Εγώ είμαι όταν ήμουνα ξανθός!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

reinmeister
20/12/2010, 04:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Που τη βρήκες τη φωτογραφία μου ρε αληταρά!!!!

Εγώ είμαι όταν ήμουνα ξανθός!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

στο press kit του dauville...:lol:

nikos_abel
20/12/2010, 04:55

(Δε το γλυτώνω το B...AN από το reinmeister's site, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ...)

219899

George_M.
20/12/2010, 08:09
οκ...δεν κοβει ουτε βουτυρο ε...δεν πειραζει...:wave2:

ισως να μην κοβει...αλλα σιγουρα δεν ειναι στοκος ωστε να θεωρει το CBS-ABS της Nissin (αποδεδειγμενα ενα απο τα καλυτερα συστηματα φρενων) σκαρτο,η' να απαξιωνει την ανεση/αξιοπιστια του διαφορικου,για το μοτερ δεν θα πω...τα ειπε ο Σαπιλας..
:wave2:

κ τελος οπως σωστα λεει ο Daz:
Το να μην χρειάζεται κάποιος, κάτι παραπάνω από το Deauvillee, δεν ειν' κακό! ....

σας αφηνω λοιπον να λυνεται αφοβα τα 200 φοραδων διτροχα σας ....

reinmeister
20/12/2010, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
ισως να μην κοβει...αλλα σιγουρα δεν ειναι στοκος ωστε να θεωρει το CBS-ABS της Nissin (αποδεδειγμενα ενα απο τα καλυτερα συστηματα φρενων) σκαρτο,η' να απαξιωνει την ανεση/αξιοπιστια του διαφορικου,για το μοτερ δεν θα πω...τα ειπε ο Σαπιλας..

κ τελος οπως σωστα λεει ο Daz:
Το να μην χρειάζεται κάποιος, κάτι παραπάνω από το Deauvillee, δεν ειν' κακό! ....

σας αφηνω λοιπον να λυνεται αφοβα τα 200 φοραδων διτροχα σας ....

κακο δεν ειναι...καταντια ειναι...:lol:

George_M.
20/12/2010, 08:58
κακο δεν ειναι...καταντια ειναι...:lol:

αμα δεν φτασει ο σανος για τα αλογατα να μου το πειτε να φερω απο το χωριο...:lol:

nikos_abel
20/12/2010, 10:11
Άντε, να το πάρω τότε πάλι αλλιώς.

Προτείνετέ μου λοιπόν μια μοτοσυκλέτα που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις :

1. Να μην κοστίσει πολύ πάνω από 7.500 γιούρια φουλ εξοπλισμένο (μιλάω πάντα για
μεταχειρισμένο ως τριών ετών, βαλίτσες, μανιτάρια, σέρβις μετά την αγορά).

2. Να μην γίνομαι έρμαιο των στοιχείων της φύσης το χειμώνα (φαίρινγκ, προστασία από νερά σε πόδια, αέρας κλπ).

3. Να μη χρειαστεί να ξοδεύω μια μικρή περιουσία σε μπιτζίνες (6lt/100Km max σε χαλαρούς ρυθμούς).

4. Να μην ασχολούμαι με αλυσίδες, λαδώματα, καθαρίσματα, για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

5. Να είναι ικανή να ταξιδεύει με μέση ταχύτητα max 140Km/h με 200Kg φορτίο (me, my love and
our μπαγκάζια) για ταξίδια στο εσωτερικό, πάλι χωρίς (βλ. 3).

6. Να ξέρω ότι όλο το χρόνο, το πρωί που θα ξεκινήσω για τη δουλειά μου, θα ξεκινήσω.

7. Να μη μασάω από τις μέσες λακούβες των ελληνικών δρόμων.

8. Να κινούμαι εντός πόλης αξιοπρεπώς για το 1/3 της καθημερινής διαδρομής μου.

9. Να μη τρώω τσιμπιές και σφαλιάρες κάθε φορά που τολμάω να επιταχύνω απότομα γιατί
η ιπποδύναμη θα με παρασύρει.

10. Να έχει ABS και CBS και τροχούς μεγαλύτερους από 15᾽᾽.

11. Να μην είναι το Silverwing 600 ABS της Honda (γιατί αυτό έχω και πληρεί τα περισσότερα).

Για λέτε λοιπόν...

Ζεύκας
20/12/2010, 10:15
BMW F800ST

irinia
20/12/2010, 10:16
Mολις τωρα μπηκα στο σπιτι ,μετα απο μια μεγαλη εξπρες βολτιτσα Αθηνα -βιλλια-ερυθρες,-θηβα-χαλκιδα-αθηνα,ετσι γιατι μου γουσταρε να βολταρω την παλιο DEAUVILLE την 650 που εχω στην κατοχη μου.Η βολτα ηταν απο παλιες εθνικες και περιφεριακους δρομους και οχι απο εθνικη.
Αντε να ειδα καμμια δεκαρια μηχανακια ολα κι ολα ,και απ αυτα τα περισσοτερα απο τοπικους,αναβατες,με μηχανες κυριως μικρου κυβισμου εως 250 cc.
Φαινεται οτι ολοι ,οι ΗAHABUSAIO-BMWΔΟ-VESTROMAIO-FJRAIOI και λοιποι σκληροπυρηνικοι,δερματοπετσοι,και ARAI-DAINESOφορετοι,σουπερ-ντουπερ ,ματσο-rabo και Τσακ νορις, ειται ταξιδευουν απο Εθνικη οδο μερια και ετσι δεν τους ειδα,ειται ολη την ημερα προτιμησαν να κατσουν στην ζεστασια του υπολογιστη και να γραφουν ,το ποσο κακο και ασχημο μηχανακι ειναι το DEAUVILLE.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :

NA YΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΕΕΕΕΕΣ.........

Όδηγούν DEAUVILLE.....??

στίς περιφερειακές όδούς...?? .......:rotflmao:

nikos_abel
20/12/2010, 10:23
BMW F800ST

Άντε πάλι.

6. Να ξέρω ότι όλο το χρόνο, το πρωί που θα ξεκινήσω για τη δουλειά μου, θα ξεκινήσω.

Χρόνια κάτοχος Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων, την έχασα πια την εμπιστοσύνη μου.

Όταν λέω να ξεκινάω, εννοώ ΠΑΝΤΑ.

Ζεύκας
20/12/2010, 10:27
Άντε πάλι.

Χρόνια κάτοχος Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων, την έχασα πια την εμπιστοσύνη μου.

Όταν λέω να ξεκινάω, εννοώ ΠΑΝΤΑ.

:rotflmao:

Ωραία, κι εγώ έχοντας αλλάξει κάμποσα μηχανάκια μόνο ένα έχω φορτώσει σε οδική.
H***A από ανορθωτή.

έλεος με τη καραμελίτσα

παρόλο που δεν το γουστάρω το F800ST είναι μακράν ανώτερο από τη μαλακία το Ντεβίλ

και εσύ τι μου αντιπαραθέτεις??? ΕΝΑ Η***Α!!!!

ρε ξεκολλάτε! δεν ζούμε τη δεκαετία του 80!

reinmeister
20/12/2010, 10:29

1. Να μην κοστίσει πολύ πάνω από 7.500 γιούρια φουλ εξοπλισμένο (μιλάω πάντα για

2. Να μην γίνομαι έρμαιο των στοιχείων της φύσης το χειμώνα (φαίρινγκ, προστασία από νερά σε πόδια, αέρας κλπ).

3. Να μη χρειαστεί να ξοδεύω μια μικρή περιουσία σε μπιτζίνες (6lt/100Km max σε χαλαρούς ρυθμούς).

4. Να μην ασχολούμαι με αλυσίδες, λαδώματα, καθαρίσματα, για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

5. Να είναι ικανή να ταξιδεύει με μέση ταχύτητα max 140Km/h με 200Kg φορτίο (me, my love and

9. Να μη τρώω τσιμπιές και σφαλιάρες κάθε φορά που τολμάω να επιταχύνω απότομα γιατί

11. Να μην είναι το Silverwing 600 ABS της Honda (γιατί αυτό έχω και πληρεί τα περισσότερα).

Για λέτε λοιπόν...

χιουνται αξεντ...:lol:

nikos_abel
20/12/2010, 10:31
χιουνται αξεντ...:lol:

McGyver
20/12/2010, 10:32

Για λέτε λοιπόν...

Transalp 700 ABS...

Ζεύκας
20/12/2010, 10:35
Στη τελική πάρε κανά μέγκα σκούτερ τζαπάν.

και μη πεις τίποτα για οδική συμπεριφορά.

τέτοιες ψώφιες απαιτήσεις που έχεις δεν θα καταλάβεις και πολλά

camen
20/12/2010, 10:46
TMAX 500 μεταχειρο... Τα κανει ολα οσα θες και ισως καλυτερα και απο το "πως το λενε":winka:

Το εχει φιλος και το χρησιμοποιει βρεξει χιονισει,φορτωνει σαμαρια και την γυναικα και παει ταξιδι με 150-160 συνεχεια και εχει και πολυ καλο ABSκλπ κλπ... :beer: :wave2:

George_M.
20/12/2010, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
TMAX 500 μεταχειρο... Τα κανει ολα οσα θες και ισως καλυτερα και απο το "πως το λενε":winka:

Το εχει φιλος και το χρησιμοποιει βρεξει χιονισει,φορτωνει σαμαρια και την γυναικα και παει ταξιδι με 150-160 συνεχεια και εχει και πολυ καλο ABSκλπ κλπ... :beer: :wave2:

ΤΜΑΧ 500 ε??...χμμμ..αυτο δεν ειναι με τον ιμαντα κινησης...???:a13:

camen
20/12/2010, 11:08
ΤΜΑΧ 500 ε??...χμμμ..αυτο δεν ειναι με τον ιμαντα κινησης...???:a13:

Nαι ,οπως σχεδον ολα τα scooter, εσωτερικο ιμαντα μεταδοσης νομιζω εχει...:look:
Aυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν ο ιμαντας φτανει μεχρι τον πισω τροχο ή αν συνδεεται με γραναζια που με την σειρα τους δινουν την κινηση στον τροχο... Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα scooter...:sick:

George_M.
20/12/2010, 11:25
Nαι ,οπως σχεδον ολα τα scooter, εσωτερικο ιμαντα μεταδοσης νομιζω εχει...:look:
Aυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν ο ιμαντας φτανει μεχρι τον πισω τροχο ή αν συνδεεται με γραναζια που με την σειρα τους δινουν την κινηση στον τροχο... Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα scooter...:sick:

δλδ αμα τυχει ζημια η' πας για συντηρηση πρεπει να παρεις δανειο...:cry:

camen
20/12/2010, 11:28
δλδ αμα τυχει ζημια η' πας για συντηρηση πρεπει να παρεις δανειο...:cry:

100E εχει ο ιμαντας και βγαζει αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα... Απο αλυσιδογραναζα πιο φθηνα ερχεται σιγουρα παντως...:winka:

Τι ζημια εννοεις να τυχει,δεν καταλαβαινω...:look:

George_M.
20/12/2010, 11:40
100E εχει ο ιμαντας και βγαζει αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα... Απο αλυσιδογραναζα πιο φθηνα ερχεται σιγουρα παντως...:winka:

Τι ζημια εννοεις να τυχει,δεν καταλαβαινω...:look:

ουτε κ εγω ξερω καλα πως ειναι κατασκευασμενο,απλα το βλεπω πολυπλοκο κ θεωρω οτι θα ειναι ακριβη η οποια συντηρηση του,διοτι μπορει να κανει 100 ευρω ο ιμαντας πχ αλλα το συνεργειο για να στον αλλαξει να θελει πολυ περισσοτερα....ισως να κανω λαθος..:beer:

camen
20/12/2010, 11:51
ουτε κ εγω ξερω καλα πως ειναι κατασκευασμενο,απλα το βλεπω πολυπλοκο κ θεωρω οτι θα ειναι ακριβη η οποια συντηρηση του,διοτι μπορει να κανει 100 ευρω ο ιμαντας πχ αλλα το συνεργειο για να στον αλλαξει να θελει πολυ περισσοτερα....ισως να κανω λαθος..:beer:

Τιμες για σερβις δεν ξερω,αλλα δεν ειναι τραγικα τα πραγματα ...Δεν εχω ακουσει κατι που να με εντυπωσιασει αρνητικα...:winka:

panavour
20/12/2010, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
NA YΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΕΕΕΕΕΣ.........

Όδηγούν DEAUVILLE.....??

στίς περιφερειακές όδούς...?? .......:rotflmao:

ΟΧΙ

Καθονται στον καναπε τους ,και κοιτανε την ΑΕΚ να τρωει ροπαλιες απ τον ΗΡΑΚΛΕΑ

:wave2: :rotflmao: :a26: :a26: :a26:

irinia
20/12/2010, 13:48
ΟΧΙ

Καθονται στον καναπε τους ,και κοιτανε την ΑΕΚ να τρωει ροπαλιες απ τον ΗΡΑΚΛΕΑ

:wave2: :rotflmao: :a26: :a26: :a26:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..

Άλλά.........δέν μπορείς νά ξέρεις ότι..........γιά παράδειγμα
στά 52 μου έπαθα ίγμορίτιδα έπειδή περνούσα κάθε μέρα τό πρωί τόν
Άξιό μέ -5 καί -10 μέ Βαρδάρη καταχείμωνο,
κάνοντας 100 χιλιόμετρα
πάνω σέ μηχανάκι....!!

Έδώ δέν παραθέτουμε τά κατορθώματα μας......ούτε τό πόση τρέλλα έχουμε.
Έδώ γράψαμε τίς γνώμες μας γιά ένα μηχανάκι.........
άλλος κάνοντας πλάκα κί άλλος μιλώντας σοβαρά.
Στό χέρι σου είναι νά ξεχωρίσεις τό ένα άπό τό άλλο....
Πάντως διαγωνισμό χιλιομετροφάγων μέ κακές καιρικές συνθήκες
ΣΙΓΟΥΡΑ........ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ......!!!
Τώρα γιά τήν ΑΕΚ.........έλα νά τά πούμε στά άθλητικά.
Σού εύχομαι νά γράφεις
κάθε Σαββατοκύριακο τόσα χιλιόμετρα όσα έγώ.....
Μερικοί ξέρουν.....
Πάς γιά παράδειγμα έσύ νά φάς γουρουνόπουλο άπό Θεσσαλονίκη
στό Λεβίδι...??
Ή Θεσσαλονίκη Μέτσοβο γιά νά πάρεις μιά μπουκάλα κρασί άπό τού Άβέρωφ....??
Καί νά γυρνάς άπό Μηλιά μέσα άπό φανταστικά τοπία....??
Ή Κυριακή αύθημερόν Άθήνα Θεσσαλονίκη γιά νά δείς ΑΕΚΑΡΑ στό ΟΑΚΑ...??
Γιαυτό σού λέω............αύτά άστα,μήν κρίνεις

Βλέπεις .........ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ......!!!
Γιά τό μηχανάκι είπα τή γνώμη μου.

Καλές βόλτες μέ ύγεία........μέ όποιο μέσο μπορείς ,
μηχανάκι ,αύτοκίνητο,ποδήλατο,
μέ τά πόδια....??
άρκεί νάσαι καλά.....

:wave2: :beer:

Zeus_46
20/12/2010, 13:50
Άντε, να το πάρω τότε πάλι αλλιώς. Προτείνετέ μου λοιπόν μια μοτοσυκλέτα που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις : 1. Να μην κοστίσει πολύ πάνω από 7.500 γιούρια φουλ εξοπλισμένο (μιλάω πάντα για μεταχειρισμένο ως τριών ετών, βαλίτσες, μανιτάρια, σέρβις μετά την αγορά). 2. Να μην γίνομαι έρμαιο των στοιχείων της φύσης το χειμώνα (φαίρινγκ, προστασία από νερά σε πόδια, αέρας κλπ). 3. Να μη χρειαστεί να ξοδεύω μια μικρή περιουσία σε μπιτζίνες (6lt/100Km max σε χαλαρούς ρυθμούς). 4. Να μην ασχολούμαι με αλυσίδες, λαδώματα, καθαρίσματα, για μεγάλα χρονικά διαστήματα. 5. Να είναι ικανή να ταξιδεύει με μέση ταχύτητα max 140Km/h με 200Kg φορτίο (me, my love and our μπαγκάζια) για ταξίδια στο εσωτερικό, πάλι χωρίς (βλ. 3). 6. Να ξέρω ότι όλο το χρόνο, το πρωί που θα ξεκινήσω για τη δουλειά μου, θα ξεκινήσω. 7. Να μη μασάω από τις μέσες λακούβες των ελληνικών δρόμων. 8. Να κινούμαι εντός πόλης αξιοπρεπώς για το 1/3 της καθημερινής διαδρομής μου. 9. Να μη τρώω τσιμπιές και σφαλιάρες κάθε φορά που τολμάω να επιταχύνω απότομα γιατί η ιπποδύναμη θα με παρασύρει. 10. Να έχει ABS και CBS και τροχούς μεγαλύτερους από 15᾽᾽. 11. Να μην είναι το Silverwing 600 ABS της Honda (γιατί αυτό έχω και πληρεί τα περισσότερα). Για λέτε λοιπόν...

CBF 1000 ABS

VALES
20/12/2010, 14:09

Για λέτε λοιπόν...

SPRINT ST και με τα 2.000 που περισσεύουν βάζεις τις βαλίτσες... παίρνεις εξοπλισμό... και τα ρέστα ένα τριήμερο κάπου στην Ελλαδίτσα μας. Κι έχεις μηχανάκι, όχι τσαγιέρα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/527917/

camen
20/12/2010, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
SPRINT ST και με τα 2.000 που περισσεύουν βάζεις τις βαλίτσες... παίρνεις εξοπλισμό... και τα ρέστα ένα τριήμερο κάπου στην Ελλαδίτσα μας. Κι έχεις μηχανάκι, όχι τσαγιέρα.

To ειχα δει πριν καιρο παρκαρισμενο εξω απο ενα καταστημα στην Πατρα και μου αρεσε παρα πολυ για touring μηχανακι... Δεν μπορεσα να αντισταθω και το καβαλησα και λιγο(πολυ προσεκτικα!!!) και ειχε πολυ ωραια καβαλα,που λεμε...:D

George_M.
20/12/2010, 14:12

αυτη ναι!ειναι μια σοβαρη προταση!!
μεταχειρισμενο κ μαλιστα εγγλεζικο......:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

το σουλουπι το αφηνω ασχολιαστο....:eyepop:

camen
20/12/2010, 14:13

Τι απο τα 2 σε χαλαει δλδ,για να καταλαβω...:confused:

irinia
20/12/2010, 14:19
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ........

Πού νά τά κάνει όλα καί νά συμφέρει .........δέν μπορώ νά άποφασίσω.
Άπέρριψα τά μεταχειρισμένα γιατί τό τί παραμύθι έχω φάει καί τό τί
σαβούρα έχω δεί ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....!!
Όλοι θέλουν νά τά οίκονομήσουν πουλώντας ένα μηχανάκι.
Είναι δυνατόν νά βγάλεις 2 χιλιάρικα άπό ένα μεταχειρισμένο τρανσάλπ
καί αύτός πού θά τό πάρει νά τού βγει ό κούκος άηδόνι...???
Λάστιχα,γρανάζια, σέρβις κ.λ.π......??
Άσε μέ τά χιλιόμετρα έκεί γίνεται τό έλα νά δείς.
Όλα τά μοντέλλα τού 2004-2005 μηχανάκια 6-7-8 χρονών έχουν
μόνο 10-15-20000 τό πολύ χιλιόμετρα καί όλα καθόταν
σέ ένα γκαράζ.....!!!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΜΕΝΑ........ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ....!!!
Βιβλίο σέρβις άπό άντιπροσωπεία...??
Σά νά ψάχνεις τόν πρώτο άριθμό τού Λαικού....!!

Έτσι λοιπόν έκανα πέτρα τήν καρδιά καί πήγα σέ καινούργιο.
Λοιπόν........
ΤΡΑΝΣΑΛΠ.........2010 μέ ABS 8500
ΤΡΑΝΣΑΛΠ.........2008 χωρίς ABS 7300, τό παζαρεύεις καί 7000
V -STROM ..........2010 μέ ABS 7800-7900
XJ DINERSION ...2009 άνευ..... 5990
BANDIT..............2008 άνευ....... 6200
BMW..................200?? μέ ABS 6300 τό μονοκύλινδρο 650
ΒΜW GS 650 πού είναι 800σάρι άπό 8200 άνευ....!!
Δέν ξέρω πόσο κάνει τό άλλο μέ τόν 21 τροχό μπροστά.
CBF τό μικρό βρήκα 2006-07 καινούργιο 6500 άπό βιτρίνα ,άνευ....
BERSYS ...........6500 τό παλιό άνευ,7400 τό καινούργιο...!!

Άπό κατόχους θά ήθελα βοήθεια γιά τήν έπιλογή....
Σέρβις,άξιοπιστία,μεταπώληση,ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,πόλη κ.λ.π....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ.............ΒΟΗΘΕΙΑ

Νάστε όμως σοβαροί.....

George_M.
20/12/2010, 14:22
Τι απο τα 2 σε χαλαει δλδ,για να καταλαβω...:confused:

both...:yuck:

notakos600
20/12/2010, 14:25
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ........
Πού νά τά κάνει όλα καί νά συμφέρει .........δέν μπορώ νά άποφασίσω.
Άπέρριψα τά μεταχειρισμένα γιατί τό τί παραμύθι έχω φάει καί τό τί
σαβούρα έχω δεί ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....!!
Όλοι θέλουν νά τά οίκονομήσουν πουλώντας ένα μηχανάκι.
Είναι δυνατόν νά βγάλεις 2 χιλιάρικα άπό ένα μεταχειρισμένο τρανσάλπ
καί αύτός πού θά τό πάρει νά τού βγει ό κούκος άηδόνι...???
Λάστιχα,γρανάζια, σέρβις κ.λ.π......??
Άσε μέ τά χιλιόμετρα έκεί γίνεται τό έλα νά δείς.
Όλα τά μοντέλλα τού 2004-2005 μηχανάκια 6-7-8 χρονών έχουν
μόνο 10-15-20000 τό πολύ χιλιόμετρα καί όλα καθόταν
σέ ένα γκαράζ.....!!!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΜΕΝΑ........ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ....!!!
Βιβλίο σέρβις άπό άντιπροσωπεία...??
Σά νά ψάχνεις τόν πρώτο άριθμό τού Λαικού....!!

Πέστα Χρυσόστομε.:beer: :beer:

camen
20/12/2010, 14:26
both...:yuck:

Πιστεψε με,στην δυσκολη εποχη που ζουμε και μιας πολυ ανθρωποι πνιγονται απο χρεοι,αν τυχει και εχεις ζεστα-ζεστα 4-5-6 το πολυ χιλιρικα χτυπας μηχανακι που θα ειναι κλασεις καλυτερο απο καινουργιο με τα εξτρα που θα εχει επανω...

Οσο για το οτι το triumph ειναι αγγλικο,προσωπικα δεν μου λεει τιποτα...Τωρα αν εισαι κολλημενος και θες ντε κ καλα ιαπωνικο δωσε λεφτα να παρεις το τσαγερο...:lol: :lol: :lol:

harris_x
20/12/2010, 14:34
Μακριά από τις κιλότες παιδιά!!!! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ

Έχει που’ χει γιΟμίσει ο τόπος SuzukiΑ μη γεμίσει και Triumph

George_M.
20/12/2010, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Μακριά από τις κιλότες παιδιά!!!! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ

Έχει που’ χει γιΟμίσει ο τόπος SuzukiΑ μη γεμίσει και Triumph
:D :D :D

τις εκ Γηραιαν Αλβιωνα?

harris_x
20/12/2010, 14:40
:D :D :D

τις εκ Γηραιαν Αλβιωνα?
yeap!

:D :D :smokin:

VALES
20/12/2010, 14:40
αυτη ναι!ειναι μια σοβαρη προταση!!

το σουλουπι το αφηνω ασχολιαστο....:eyepop:

Αυτά είναι όντως πολύ γερά επιχειρήματα!!! :lol:

:lol:

George_M.
20/12/2010, 14:41
yeap!

:D :D :smokin:

τσακω μια δροσερη ...:beer: :winka:

George_M.
20/12/2010, 14:44
Αυτά είναι όντως πολύ γερά επιχειρήματα!!! :lol:

:lol:

ιδια με τα χθεσινα του Ρειν...:wave2:

harris_x
20/12/2010, 14:45
τσακω μια δροσερη ...:beer: :winka:
Ειμαστε στις "Αντιπαραθέσεις" you know :a24:

Κανονικά θα έπρεπε να μου την πεις, να σου την πω και 'γώ να πλακωθούμε internetika και μετά να τα βρούμε κατόπιν παρέμβασης μόδιστρου....

ΑΜΑΝ πια, ούτε μια αντιπαράθεση της προκοπής δε γίνεται... :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

George_M.
20/12/2010, 14:48
Ειμαστε στις "Αντιπαραθέσεις" you know :a24:

Κανονικά θα έπρεπε να μου την πεις, να σου την πω και 'γώ να πλακωθούμε internetika και μετά να τα βρούμε κατόπιν παρέμβασης μόδιστρου....

ΑΜΑΝ πια, ούτε μια αντιπαράθεση της προκοπής δε γίνεται... :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

με το ζορι τσαμπουκας δεν γινεται...ειπαμε..

ιτσ νοτ μαι καπλ οφ τι....:smokin:

Ζεύκας
20/12/2010, 14:52
ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ

now we talk :smokin:

VALES
20/12/2010, 14:54
ιδια με τα χθεσινα του Ρειν...:wave2:

Ξεπέρασες και τους AFRICAνούς εσύ. :lol: :blush: :wacko: :D :o :lol:

George_M.
20/12/2010, 14:58
Ξεπέρασες και τους AFRICAνούς εσύ. :lol: :blush: :wacko: :D :o :lol:

κ που να δεις τους Deauvileρους....:lol:

nikos_abel
20/12/2010, 15:25
Βρε όργια

Mega scooter έχω, το Silverwing και (το οποίο είναι σίγουρα πολύ κατώτερο από το T-max και από
το Burgman).

Άμα είναι το κρατάω και σας αφήνω ήσυχους.

Το θέμα είναι να μη πληρώνω αλλαγή ιμάντα στα 500 γιούρια (κάπου τόσο παει σε αυτά τα μεγάλα, τα
έχω πληρώσει και ξέρω) και να πάρω κάτι πιο ασφαλές, με καλύτερη οδική συμπεριφορά από σκούτερ.

Αφού το μισήτε τόσο πολύ πια (τσαγιέρα, άκσεντ, θωρηκτό κλπ) πείτε για κάτι παρόμοιο που
να καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις.

Το εννοούσα πριν, δεν ειρωνευόμουν να μου υποδείξετε κάποιο άλλο.

Αλλά εντάξει, μη μου λέτε για εγγλέζικα, γερμανικά και ιταλικά.

Εγώ τα φοβάμαι κι ας μου αρέσουν.

(Το sprint μου αρέσει αλλά είναι παλιό)

devil's animal
20/12/2010, 15:46
Βρε όργια

Mega scooter έχω, το Silverwing και (το οποίο είναι σίγουρα πολύ κατώτερο από το T-max και από
το Burgman).

Το θέμα είναι να μη πληρώνω αλλαγή ιμάντα στα 500 γιούρια (κάπου τόσο παει σε αυτά τα μεγάλα, τα
έχω πληρώσει και ξέρω) και να πάρω κάτι πιο ασφαλές, με καλύτερη οδική συμπεριφορά από σκούτερ.

Αφού το μισήτε τόσο πολύ πια (τσαγιέρα, άκσεντ, θωρηκτό κλπ) πείτε για κάτι παρόμοιο που

αμα θες Ιαπωνα ντε και καλα παρε ενα Nissan Micra 1000cc απο το 99 και μετα, με 2500-3000? και εισαι μπομπα!!

αφου λετε εσεις τις μ@λακιες σας για τον ταφο, ε ας πω και εγω την δικια μου...
:rotflmao: :rotflmao:

VALES
20/12/2010, 15:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Και στις δύο περιπτώσεις.

Krokodilos001
20/12/2010, 16:01
re toutzekia.

O anthropos deuvile thelei. Afiston na parei deuvile. Peri orekseos ... kolokithopita. Eseis tha to kabalate?

Entaksi. To mixanaki den blepete....den paei bima....Alla oute oles oi gomenes idies einai. Gousta einai afta.

Ti douleia tou tin kanei pragamati mia xara. O kathe "koulos" mporei na paei panta, pantou opote kai opou thelei kai na koubalisei oti thelei mazi tou. Xalara, xoris ekplikseis, xoris pathos, xoris martirio. Den eimaste oloi idoi oute eimaste oloi 20 xronon.

Pera apo to kalampouri. To mixanaki exei terasties prooptikes beltiosis. The delei pola. Ton kinitira apo to vfr (xoris vtec) kai ena face lift. Alla bebea edo exoume na kanoume me ti honda, pou den exei idea apo motosikletes.

An ta eixe afta...tha to eixa parei. To kitaga gia kapio fegari. Eftixos omos ixarxei i kawasaki. Thelo kai pathos stin zoi mou. :evil:

Alla. To geniko mou parapono me olous tous papares kataskebastes. Giati den bazoun aksona. Ti kolima einai afto me tin alisida. Proistoria. Na einai o anabatis me ena ladotiri sto xeri.
Kai den leo souper spor me aksona. Oute kana apo spor. Alla, to suzuki bandit tha eprepe na exei aksona. Esto to touring version. To neo diversion...kai arketa alla kai kala sport touring.

ante kali epitixia.
:beer:

reinmeister
20/12/2010, 16:09
Βρε όργια

το Burgman).

οτι σου πε ο μαγκαιβερ...

nikos_abel
21/12/2010, 01:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
re toutzekia.

O anthropos deuvile thelei. Afiston na parei deuvile. Peri orekseos ... kolokithopita. Eseis tha to kabalate?

Entaksi. To mixanaki den blepete....den paei bima....Alla oute oles oi gomenes idies einai. Gousta einai afta.

Ti douleia tou tin kanei pragamati mia xara. O kathe "koulos" mporei na paei panta, pantou opote kai opou thelei kai na koubalisei oti thelei mazi tou. Xalara, xoris ekplikseis, xoris pathos, xoris martirio. Den eimaste oloi idoi oute eimaste oloi 20 xronon.

Pera apo to kalampouri. To mixanaki exei terasties prooptikes beltiosis. The delei pola. Ton kinitira apo to vfr (xoris vtec) kai ena face lift. Alla bebea edo exoume na kanoume me ti honda, pou den exei idea apo motosikletes.

An ta eixe afta...tha to eixa parei. To kitaga gia kapio fegari. Eftixos omos ixarxei i kawasaki. Thelo kai pathos stin zoi mou. :evil:

Alla. To geniko mou parapono me olous tous papares kataskebastes. Giati den bazoun aksona. Ti kolima einai afto me tin alisida. Proistoria. Na einai o anabatis me ena ladotiri sto xeri.
Kai den leo souper spor me aksona. Oute kana apo spor. Alla, to suzuki bandit tha eprepe na exei aksona. Esto to touring version. To neo diversion...kai arketa alla kai kala sport touring.

ante kali epitixia.
:beer:

Πέστα χρυσόστομε:a54:

nikos_abel
21/12/2010, 02:35
BMW F800ST

Καλύφθηκα

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114549

nikos_abel
21/12/2010, 03:13
οτι σου πε ο μαγκαιβερ...

Αυτό το σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό τώρα να σου πω την αλήθεια. Μόνο η αλυσίδα είναι
ουσιαστικά η διαφορά μου, ήθελα άξονα. Στο συν είναι ότι δεν έχει μόνιμες βαλίτσες, στο μείον
η προστασία, θέλει σίγουρα αλλαγή φαίρινγκ τουλάχιστον
(κάνει κρύο το πρωί στη Παιανία ρε μάγκα μου!)

Άμα σου πω όμως ένα ακόμη λόγο....

Είναι ένας ατιμούλης γιουφτάκος έχει μια μπορντώ 700 (στρογγυλοφάναρη) και κυκλοφορεί με
κουβέρτα σκούτερ στα πόδια (τώρα πως την έχει στηρίξει θα σε γελάσω), φοράει κουστουμιά
με εκτυφλωτικό σκαρπίνι και από πάνω μπουφάν πουπουλένιο. Φοράει full face πάντως.

Το κορυφαίο όμως....

Έχει συνδέσει στερεοφωνικό και στη βαλίτσα έχει συνδέσει τα ηχεία, τα οποία λειτουργούν
στη διαπασών επί μονίμου βάσεως, ξέρετε με τι.

Τον έχω πετύχει πεντ' έξι φορές στη Καποδιστρίου, μια μάλιστα ήμουνα με τη γυναίκα.

"Αυτή απορρίπτεται λόγω του γελοίου" ήταν το σχόλιό της.

Δεν το κρύβω ότι ενδόμυχα, όταν ακούω Transalp 700 ABS εμφανίζεται στο μυαλό μου αυτή η
εικόνα πριν από όλες τις άλλες....:bigcry: :bigcry: :bigcry:

byron
21/12/2010, 03:20
Είναι ένας ατιμούλης γιουφτάκος έχει μια μπορντώ 700 (στρογγυλοφάναρη) και κυκλοφορεί με
κουβέρτα σκούτερ στα πόδια (τώρα πως την έχει στηρίξει θα σε γελάσω),

Στοίχημα ότι τη μόντα του την έχει κάνει ο McGyver :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

nikos_abel
21/12/2010, 03:29
Πάντως, δε σας αρέσει, δε σας αρέσει αλλά όλοι εδώ μέσα μου τριγυρνάτε κουφαλίτσες...

12 σελιδίτσες έχει φτάσει το θέμα.

byron
21/12/2010, 03:39
Πάντως, δε σας αρέσει, δε σας αρέσει αλλά όλοι εδώ μέσα μου τριγυρνάτε κουφαλίτσες...

12 σελιδίτσες έχει φτάσει το θέμα.

Εχουν πέσει και γαμώ τα στοιχήματα για το αν θα πάρεις τελικά το τρεχαντήρι. :smokin:

McGyver
21/12/2010, 03:40
Στοίχημα ότι τη μόντα του την έχει κάνει ο McGyver :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Εγώ τα ηχεία του έβαλα, όχι το κιλίμι...

nikos_abel
21/12/2010, 03:40
Εχουν πέσει και γαμώ τα στοιχήματα για το αν θα πάρεις τελικά το τρεχαντήρι. :smokin:

Να παίξω και γω;:nono:

byron
21/12/2010, 03:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εγώ τα ηχεία του έβαλα, όχι το κιλίμι...

ε...πες την αλήθεια τώρα.
Ουτε καν μια μπριζούλα δεν του έβαλες για να γίνει ηλεκτρική η κουβέρτα? :smokin:

McGyver
21/12/2010, 03:43
στο μείον η προστασία, θέλει σίγουρα αλλαγή φαίρινγκ τουλάχιστον
(κάνει κρύο το πρωί στη Παιανία ρε μάγκα μου!)

Το έχεις οδηγήσει και δε σε καλύπτει το fairing του 700 :confused: ;;;

McGyver
21/12/2010, 03:46
Ουτε καν μια μπριζούλα δεν του έβαλες για να γίνει ηλεκτρική η κουβέρτα? :smokin:

Φιλαράκι, το 700άρι έχει έτοιμες αναμονές για ηλεκτρικά αξεσουάρ, δε χρειάζεται πριζάκια και μαλακίες.

sniper
21/12/2010, 03:51

Ενώ το Tuono είναι από μόνο του ηλεκτρική καρέκλα; :confused: :lol:

byron
21/12/2010, 03:54
το 700άρι έχει έτοιμες αναμονές για ηλεκτρικά αξεσουάρ

μΠιστολάκι-τοστιέρα-φριτέζα-φουφού σηκώνει το κύκλωμα ? :smokin:

byron
21/12/2010, 03:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ενώ το Tuono είναι από μόνο του ηλεκτρική καρέκλα; :confused: :lol:

Ντίζα - Σαρακάκης

:a36: :a36:

sniper
21/12/2010, 03:57
Ντίζα - Σαρακάκης

:a36: :a36:

Ωχου με την καραμέλα, βαρέθηκα...

Ξανά: Η ντίζα υπήρχε. Η απεργία των ΔΧ δεν την έφερνε....

nikos_abel
21/12/2010, 04:07
Το έχεις οδηγήσει και δε σε καλύπτει το fairing του 700 :confused: ;;;

Έχω σκούτερ και ναι μου κάνει αρκετή διαφορά. Αν δεν κυκλοφορούσα στις 6:00 το πρωί
δε θα είχα πρόβλημα, έίναι μια χαρά. Δεν είναι όλο το χρόνο τέτοιο το κρύο, αλλά για κανά δυο
μήνες δε παίζεται.

McGyver
21/12/2010, 04:14
Έχω σκούτερ και ναι μου κάνει αρκετή διαφορά. Αν δεν κυκλοφορούσα στις 6:00 το πρωί
δε θα είχα πρόβλημα, έίναι μια χαρά. Δεν είναι όλο το χρόνο τέτοιο το κρύο, αλλά για κανά δυο
μήνες δε παίζεται.

Πάρε αμάξι...

sniper
21/12/2010, 04:19
Πάρε αμάξι...

Αν παρει ΤΑ το ίδιο δεν ειναι; :lol: :lol:

Cpt. Haddock
21/12/2010, 04:19
Πάρε αμάξι...

ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23:

sniper
21/12/2010, 04:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23: ωωω :a23:

Θα ξυρίσει και το μουστάκι λέμε.....

McGyver
21/12/2010, 06:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν παρει ΤΑ το ίδιο δεν ειναι; :lol: :lol:

Δε βγαίνει με clima το ΤΑ ρε Νίκο...

nikos_abel
21/12/2010, 08:45
Δε βγαίνει με clima το ΤΑ ρε Νίκο...

Με ζαλίσατε. Εντάξει, δε θα πάρω deauville.

Θα πάρω αυτό

220020

sniper
21/12/2010, 08:49

Θα πάρω αυτό

Μεταχειρισμένο ή το βρήκες κουτα; :lol:

Krokodilos001
21/12/2010, 09:08

Θα πάρω αυτό

ma einai xroma tora afto? xalia!!!!:sick:

nikos_abel
21/12/2010, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
ma einai xroma tora afto? xalia!!!!:sick:

Θα το βάψω ροζ γιατί δεν είμαι σκληρός μηχανόβιος.

LiakosVstrom
17/01/2011, 05:00
ΠΑΡΕ TDM!!!!!!!!

ΤΟ μηχανάκι!!!!!!!
και σου δίνουν και λαμέ πουπουλένιο μπουφάν δώρο με την αγορά!

Άπλά άν θές κάτι νά στά κάνει όλα καί πολύ καλά πάρε v-strom.....!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..........άμα ξέρεις,καί στρίβει,καί φρενάρει,
καί στήν πόλη πάει ,καί σουζάρει καί ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....!!

ΦΡΕΝΑΡΕI;;;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλόοοοοο!!!!

nikos_abel
03/07/2021, 20:51
Πήρε 10 χρόνια, αλλά έγινε…
…429295

DrBig
03/07/2021, 21:22
Πήρε 10 χρόνια, αλλά έγινε…
…429295

Ελα deauville στον τοπο σου!!!!

Να το χαρεις οπως μονο εσυ μπορεις :moutza::beer:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/07/2021, 22:44
Να το χαρείς :beer:

doctoras
04/07/2021, 00:16
Ωραιο μηχανάκι μου άρεσε αισθητά περισσοτερο απο τον προκάτοχο του 650.
Να βρεις τα μεγαλύτερα κουτια καπακια των πλαινων μπαγαζιερων

contes di Zante
04/07/2021, 07:27
Τέλειο μηχανάκι γι' αυτό που πρεσβεύει.....πρέπει λοιπόν να το γεμίσεις ΑΠΕΙΡΑ χιλιόμετρα για να είναι σωστή η αγορά!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!

nikos_abel
04/07/2021, 12:09
Ωραιο μηχανάκι μου άρεσε αισθητά περισσοτερο απο τον προκάτοχο του 650.
Να βρεις τα μεγαλύτερα κουτια καπακια των πλαινων μπαγαζιερων

Έχω ένα (το δεξιό) θα ψάξω και το άλλο!

nikos_abel
04/07/2021, 12:09
Ελα deauville στον τοπο σου!!!!

Να το χαρεις οπως μονο εσυ μπορεις :moutza::beer:

Χαχαχαχα! Θα το προσπαθήσω!

zannisvel
04/07/2021, 12:19
Ωραίος!!!
Καλοτάξιδο να είναι!!!!!
:beer::beer: