ermhc
17/12/2010, 09:27
Σημερα το πρωι κατα τις 11.30 κατεβαινα την ηλιουπολεως μετα τα φαναρια της πυρκαλ με το husaberg μου για να παω να αλλαξω λαστιχα ,καθως λοιπον εκανα διηθηση αναμεσα απο τα κουτακια στος υψος της μεσαιας με την αριστερη λωριδα ,τυπας που ηταν ακριβως μπροστα μου αποφασισε να μπει εντελως αριστερα και πισω απο προπορευομενο αμαξι και για αποσταση τουλαχιστων 100 μετρων πηγαινε σε αυτο το ρυθμο ,αποφασιζω λοιπον εγω να συνεχισω τη πορεια μου και εκει λοιπον που ειμαστε με το αρχι@#@#@$# πλαι πλαι αποφασιζει να πεσει πανω μου απο τα αριστερα να με κοπανησει να με ριξει μεσα στη κινηση και εγω να συρθω για μερικα μετρα και ως εκ θαυματος να τη γλυτωσω αφου δε με πατησε κανενας κουτακιας με μερικες εκδορες στο ποπο στα γονατα και ευτυχως πουθενα αλλου!!!Την ωρα δε που εγω σερνομουν στην ασφαλτο βλεπω το παιδοβουβαλο να τη κοπαναει ακαθεκτα χωρις καν να γυρισει να δει τη προξενησε φευγωντας ως λουης αναμεσα στα αμαξια...........Λοιπον μαγκα αν με διαβαζεις λαβε υποψη παρολο που δε προλαβα να σου παρω το νουμερο παροτι το ειδα αλλα δε το συγκρατησα βουνο με βουνο δε σμιγει γιαυτο λοιπον σου επισυναπτω οτι το μονο που μπορεις να κανεις προς ωρας ειναι να αλλαξεις δικυκλο και απο τιγρη να καβαλησεις τιποτα αλλο γιατι εχω μνημη ελεφαντα παλιογαμι@#@#@ εκτος βεβαια και αν το μηχανακι το εχεις ξαφρισει απο πουθενα παλιοπουτ@#@$#@#!!!Οποιος ειδε η ακουσε τιποτα παρακαλω πολυ να με ενημερωσει.